ممنون بابت راهنمایی.نقل قول:
بدبختی اینه که من تهران نیستم:n03:
قیمت این Pioneer SE-M39 چند هست؟ فکر نکنم زیر 200 تومن باشه! اخه تو سایت های خارجی 50 60 دلار هست.
سایت یا فروشگاه مطمعنی میشناسید که بشه از شهرستان سفارش داد؟
Printable View
ممنون بابت راهنمایی.نقل قول:
بدبختی اینه که من تهران نیستم:n03:
قیمت این Pioneer SE-M39 چند هست؟ فکر نکنم زیر 200 تومن باشه! اخه تو سایت های خارجی 50 60 دلار هست.
سایت یا فروشگاه مطمعنی میشناسید که بشه از شهرستان سفارش داد؟
سلام.نقل قول:
آخرین قیمتی که من داشتم هفته گذشته 110 هزار تومان بود...
سایت مطمئن هم برای خرید سراغ ندارم.
موفق باشید.
از کجا میتونم هدفون پاناسونیک HTF600 رو بخرم ؟ حدود قیمتشو کسی میدونه
و نظرتون راجبه هدفون JVC M750 چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
HiFiMan HM-602
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و altman tera که خیلی خوبه ولی فقط فایلهای wav رو ساپورت میکنه وبس
ممنون ولی منظور من تو رنج قیمت همون iBasso DX50 بود ینی حدودا 200 تا 250 دلار چون هدفونم هم اونقدر حرفه ای نیستنقل قول:
مثلا fiio x3 یا cowon x9 یا colorfly ck4 یا HiFiMan HM-601 و تو این رنج قیمت
خوب colorfly و hifiman 601 هر كدوم رو كه تونستين تهيه كنين.پلير هاي خيلي خوبي هستن كه با هدفون مورد نظرتون هم نيازي به امپ نخواهين داشت.نقل قول:
سلام دوباره!نقل قول:
شرمنده بازم دارم مزاحم میشم:n03:
از Pioneer SE-M39 خوشم اومده بود، ولی متاسفانه هیچ جا پیدا نکردم!(یعنی از کسایی که تو تهران سوال کردم گفتند امکانش رو ندارند برام تهیه کنند!
یک نفر گفته میتونه ا زSONY برام تهیه کنه یک نفر هم Sennheiser رو گفته میتونه تهیه بکنه.
حالا گزینه ها اینا هستند:
SONY MDR-XD100 با قیمت حدود 80 تا 90 تومن.
SONY MDR-XD200 با قیمت حدود 130 تا 150 تومن.
Sennheiser HD201 با قیمت حدود 100 تا 110 تومن.
Sennheiser HD 202 II با قیمت حدود 140 تا 150 تومن!
درضمن کسایی که دنبال آمپ هدفون هستند Sennheiser HDVD 800 وارد شده!
(کسی که قراره برام هدفون Sennheiser رو تهیه کنه وارد کرده و قیمتش ناقابل 7500 هست! و فقط یکی اورده!)
اگه کسی یخواد بگه تا مشخصاتش رو بدم باهاش تماس بگیره!
درضمن فکر کنم تو جمهوری تهران مغازه داره...
سلام میخوام واسه آیپاد کلاسیک یه ایرفون بخرم بنظرتون مال خودش رو بگیرم یا چیزه دیگه؟ بودجم 150 هس
سلام.نقل قول:
اگر انتخاب شما این ها هستند:
Sony XD200
Sennheiser HD 202-II
پیشنهاد می شوند. Pioneer SE-M390 به وفور در خیابان جمهوری یافت می شود (بین خیابان سعدی و خیابان حافظ) و ارزش خرید بالاتری هم نسبت به سایر موارد دارد.
انتخاب نهایی با شماست.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
کمی بیشتر توضیح دهید مثلا" بگویید چه سبک هایی گوش می دهید و یا چگونه صدایی دوست دارید.
راهنمایی خیلی خلاصه:
اگر یبس قوی دوست دارید از برند Creative خرید کنید. اگر بیس قوی دوست ندارید همان هدفون iPod را بخرید.
موفق باشید.
نقل قول:نمی دونم گفتم یا نه، ولی چون قیمت z1000 توی ایران خیلی عالی بود و من هم تا حالا فول سایز نداشتم، بنده هم خریدم z1000 رونقل قول:
راستیتش توی صداش من چیز خاصی رو احساس نکردم (یعنی صداش مقداری گرفته و خفه بود و به نظرم جالب نبود) حالا اینکه می گین صداش بعد از برن این خیلی خوب میشه، امید هایی رو در من زنده کرد :n16:
در ضمن این هدفون رو به هیچ وجه دست کم نگیرین، براساس نظر مایک در سایت هدفونیا، حتی به بعضی ها این رو به جای hd650 و در حد همون ها (dt880 , k701) توصیه کرده. البته من شخصاً هنوز منتظرم تا اتفاقی در صداش بیفته
اما در مورد پلیر، من بهتون اصلاً توصیه نمی کنم سراغ پلیرهای متوسط های فای من برین. رابط کاربری مزخرف، بعضاً ایرادات در ساخت، سایز نه چندان جالب، چیزهایی نیستن که تو دنیای پر رقیب امروزه بشه تحملشون کرد
گزینه های امروزه، به جزء پلیرهای معروفی مثل آیپاد و سونی و کوون پلیرهایی مثل colorfly c3 هستن که با توجه به اینکه شما پلیری می خوایین که صدای گرمی داشته باشه، توصیه نمی شه
فیو x3 و ibasso dx50 تنها کاندیداهای باقی مونده هستن. متأسفانه از dx50 هنوز ریویویی ندیدم. مخصوصاً اینکه باید منتظر موند تا فرد معتبری ریویو بنویسه، وگرنه ریویوی بقیه همچین قابل اعتماد نیست. (ولی میشه در نظر گرفتشون) برای شما x3 تا اینجا بهترین گزینست. با توجه به اینکه بیس خوب و صدای تقریباً گرمی (لااقل گرمتر از آیپاد و سانسا) داره و اکولایزر خیلی بهتری به نسبت پلیرهای معمولی هم داره.
خودم تحقیق کردم علتش اینه که خودم هم قصدم اینه که ببینم اگر صدای dx50 صدای سردی باشه (لااقل گرمتر از آیپاد ها نباشه.) 1 تلاشی بکنم ببینم می تونم تهیش کنم یا نه. :n09:
واقعیتش نمیدونم شاید گوش من بهش عادت کرده ولی الان خیلی خوب شده، اوایل خیلی گرفته بود:n13:
من آخر نفهمیدم آیپاد ها صدای گرم دارن یا فلت
مد نظر خودم colorfly c3 بود چون میگن قدرتش خوبه و بیس و تریبل قابل قبولی داره ولی یکم خش خش میکنه! حالا هم که شما میگی سرده
البته من هنوز صدای سرد رو به درستی درک نکردم ولی تصاویر سرد رو خیلی بیشتر از گرم دوست دارم:n02:
راستی یه سوال تو تایلند گیر میاد fiio x3
راستش در مورد c3 خیلی تحقیق نکردم، ولی وقتی از Clieos پرسیده بودم که دنبال 1 پلیری هستم که یا سرد تر از آیپاد ها باشه یا لااقل گرمتر نباشه، اون گفت x3 گرمه و به جاش c3 با یدونه آمپ رو پیشنهاد دادنقل قول:
یعنی قدرت خروجی c3 هم کم هست و هم به گرمی x3 نیستش
x3 باعث میشه که بیس هدفون حاضرتون بیشتر بشه و صداش ملایم و نرم تر بشه مقداری.
در مورد z1000، راستش برای خودم هم خیلی مشکوک هست. متأسفانه ریویو کم پیدا کردم براش. یعنی تنها 1 نفر بود که می شناختم و ریویو داده بود در موردش و اون هم مایک بود
همونطور که تو پست قبلیم گفتم، مایک که خیلی از این z1000 خوشش اومده بود.
ولی به طور مثال من 1 ریویو دیگه هم پیدا کردم که هرچند طرف رو نمی شناختم، ولی چون ریویوش شامل مقایسۀ هدفون های زیادی بود، مفیده که همینجا بهش اشاره کنم:
اگر ریویوی بالا رو بخونین، متوجه می شین که طرف از صدای z1000 اصلاً خوشش نیومده (در مقابل قیمتش) ولی با این حال بعضی چیزها رو اشاره کرده مثل اینکه: z1000 رو تقریباً آپگریدی بر m50 می دونست.
تریبل z1000 رو بیشتر از m50 می دونست، این در حالیه که من وقتی به m50 برادر t-jays گوش می دادم، تریبل m50 بیشتر بود به نظرم. (این می تونه نشانۀ این باشه که هدفون من برن این نشده شاید.)
برای همین امیدوارم هدفون بنده با برن این بهتر بشه، من برای اولین بار، 1 هدفون رو گذاشتم و همینطوری داره ازش آهنگ پخش میشه. :n01:
:n02: حتما برادر t-jays یه چی داده خورد هدفونشنقل قول:
اطمینان داشته باشید خیلی بهتر میشه سعی کن بیس و نویز زیاد تو آهنگت باشه بیسش یه خورده از حالت خشکی خارج شه و تریبل هم باز شه ( من که اعتقاد ندارم ولی اینطوری میگن ):n09:
راستی شما سورس پلیرتون رو تغییر دادین؟ شاید روی این پلیر خوب از آب در نمیاد!
ولی این مایک هم فکر کنم کاسه ای زیر نیم کاسشه ها، فکر کنم نمایندگیه سونی داره:n02:
سلام میشه یه توضیح بدبد که :
پاسخ فرکانسی امپدانس حساسیت
واسه یه هدفون خوب برای موزیک این مشخصات در چه رنجی باید باشن ؟ الان اکثر هدفونای روی گوشی فرکانشون از 20 هرتز شرو میشه ول یداخل گوشی از 5.تاثرش چجوره؟
سلام
یکی از دوستان نزدیک من میخواد یک هدفون بخره که بیس قوی داشته باشه(حتی گفت"خیلی خیلی قوی باشه:n02:)
من خودم به نتایج زیر رسیدم:
SONY MDR-BX1000
SONY MDR-BX500
این 2مدل تو بازار پیدا میشه؟ به چه قیمتی؟
درضمن بودجه حدود 800 تومنه!
تو این رنج قیمت ، هدفونی با بیس قوی از sennheiser هست؟
سلام.نقل قول:
ایشان در تاپیک راهنمایی برای خرید آمپ اشاره کرده بودند که با استفاده از Gain صدای مید را Forward می کنند. بعید نیست برای Treble هم کار مشابهی انجام دهند.:n02:
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
اگر قسمتی نامفهوم بود از طریق PM بپرسید.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
در مورد وجود بودن مدلهای سونی از طریق تلفن های زیر استعلام بگیرید:
88879148
88879149
88879150
اما از برند های دیگر از سنهایزر مدلهای HD 518 بیس نسبتا" قوی دارد (اما نه خیلی قوی و بومی) اما بدون استفادهاز Amplifier مناسب نمی توانید آن را از هدفون دریافت کنید. Audio-Technica M50 هم قیمتی تقریبا" 850 هزار تومانی دارد و بیس بسیار قوی اما بدون Amplifier نمی توانید از تمام توان هدفون استفاده کنید. بنابراین تنها گزینه های باقیمانده برای بیس قوی همین مدلهای Sony هستند که کیفیت نسبتا" خوبی هم دارند.
موفق باشید.
من هم با آیپاد و هم آیپد و هم لپ تاپ و هم آمپ فیو e11 برادر t-jays امتحان کردمنقل قول:
نه، مایک رو قبول دارم، البته شده حرفی بزنه که قبول نداشته باشم و به نظرم درست نباشه. ولی در کل همیشه نظراتش برام مهمه. نه برای من، بلکه برای کل جهان همینه البته. نمونش همین سونی که نمایندۀ سونی خودش برای تست بهش داده و یا خیلی محصولات دیگه که شرکت ها بهش می دن. وقتی بقیه هم ریویو می نویسن، اگر مایک قبلاً ریوی نوشته باشه، خیلی ها تو ریویوی خودشون به نظرات مایک هم اشاره می کنن. (نمونش همون لینک قبلیه)
نقل قول:
با سلام و تشکرات فراوان:n16:
هدفون SONY MDR-XB1000 بقیمت 665 تومن سفارش داده شد.:n19::n20::n19:
ممنون بابت راهنمایی.:n12:
برسه ببینیم چجور چیزی هست.
فقط برام جای سواله که هدفونی با قیمت 280 دلار، چطوری بقیمت 665 تومن فروخته میشه!:n13:
اگه شرکت هیچ سودی هم نکرده باشه، باید با دلار 2300 تومنی اینارو خریده باشه!:n15:
البته اون خانمی که سفارش رو ثبت کرد گفت اینا سری اولی بودند که اومدند و برای جمع کردن مشتری ارزون دادن!
امیدوارم جنس تقلبی ندن دستمون!:n24::n25:
آقا مبارکه :Dنقل قول:
ایران رهجو رو که می دونم تقلبی نمیدهنقل قول:
ایران رهجو، سونی ex1000 ورژن ژاپنی رو که 540 دلاره رو با قیمت 650 می داد وقتی دلار 2 تومن بود
خود من z1000 که 480 دلاره رو به قیمت 605 هزارتومن خریدم 1 ماه پیش. (البته از ظاهر جعبش معلوم بود که 2 سالی تو انبار مونده. تاریخ تولیدش رو جعبش زده بود 2010 اگر اشتباه نکنم.)
سلام مبارکتون باشهنقل قول:
نه جنس تقلبی نیست
واس شما که حالا یه روابطی بیت قیمت هاتون هست، ما هدفون z1000 با قیمت 500 دلار رو خریدیم 600 تومن :n02:
فقط توی اون هدفونی که دادن دست مایک و چند تا دیگه که من تو اینترنت دیدم یه برچسب قرمز که روش نوشته for STUDIO USE وجود داره شاید اونا بهتر طراحی شدن!
بچه ها m50 با آمپلی فایر خیلی صداش تغییر میکنه؟ روی لپ تاپ و گوشی...؟
مثلا با آمپ fioo e6
روی گوشی که 100% خیلی تغییر میکنه ولی fiio e6 ارزش خریدن رو ندارهنقل قول:
روی لپ تاپ هم بستگی به قدرت خروجی کارت صدای لپ تاپتون داره، چون یکی از دوستان m50 رو روی لپ تاپش بدون آمپ استفاده میکنه و راضیه
محسن جان ممنون از پاسخت :n16:
حالا واسه من برعکسه، رو گوشیم کیفیتش از کامپیوتر و لپ تاپ بهتر و حجم صداشم بیشتره !! من جمهوری هرچی مغازه فروش وسایل صوتی مثل هدفون و میکسر و اینا بود رو زیرو رو کردم ولی هیج جا هدفون آمپ نداشتن :n03:
صدای این رو هم فقط یکبار با آمپلی فایر مغازه ای که ازش خریدم رو آمپ تستیدم
که صدارو تقریبا از وسط اون ور تر نمیشد برد و واقعا خیلی خر بود :n19:
حالا نمی دونم آمپ از کجا گیر بیارم مشکل اینجاس که خیلی هم گرونه و اگر نتیجه نده آدم دلش می سوزه...
حالا فعلا با همین گوشی گوش کنیم شاید Burn in نشده هنوز :n02:
آمپ sennheiser hdvd 800 سراغ دارم! البته با قیمت 7،500،000 تومن!نقل قول:
و فقط یکی هست...
چند سوال در مورد Burn In هدفون:
1:در دوره Burn In ولوم صدا در چه حدی باشه؟ کم؟ زیاد؟ یا کم و بمرور زیاد کنم؟
2:برای Burn In میشه از آهنگ های معمولی استفاده کرد؟ یا به صدای مخصوصی نیازه؟
3:بهتره یک آهنگ رو روی تکرار قرار بدم؟ یا مثلا مجموعه ای از 20 30 آهنگ رو برای پخش قرار بدم؟
سلام RAVE عزیزنقل قول:
یه سوال:leakage هدفون z1000 چه جوریه؟یعنی مثلا اگر بنده و شما توی یه اتاق ساکت باشیم و شما در حال آهنگ گوش دادن با صدای متوسط و کمی بیشتر باشی و من اگر تو فاصله دو سه متری شما باشم چقدر صدای موزیک شما رو میشنوم .درواقع من تنها صدای مبهمی میشنوم یا اینکه کاملا موزیک رو با صدای وکال(مثلا) میشنوم؟
ممنون
سلام.نقل قول:
1. متوسط (حداکثر 70 درصد)
2. صدا های خاص هم برای Burn In وجود دارد مثل انواع نویز ولی شما از آهنگ های معمولی استفاده کنید. در ضمن روی کیفیت آهنگ ها حساسیت به خرج ندهید.
3. مجموعه ای از چند آهنگ مختلف.
در ضمن سعی کنید هدفون را با استفاده کردن Burn In کنید نه این که آن را در حال پخش موزیک به حال خودش رها کنید (یک بالشت هم روی آن بگذارید که صدایش اذیتتان نکند!!!:n02:). ( به جز قسمت داخل پرانتز:n02: نقل شده از rave-87 )
موفق باشید.
ببخشید که من جواب میدم ولی نسبت به فول سایزهای دیگه ایزولیشن بسیار خوبی داره ( اونایی که من تست کردم )نقل قول:
تو شرایط کاملا ساکت صدا مبهم میاد ( تازه اگه ولوم تا آخر باشه )
البته اگه میخواهید این هدفون رو تهیه کنید بگذارید اول هدفون استاد reve مراحل برن اینش کامل شه بعد اگه ok داد تهیه کنید
خواهش میکنم.شما که این هدفون رو دارید در مورد جنس چرم روی گوشی ها هم بگید ،چی جوریه؟ضد عرقه و اینکه فشار زیاد به گوش نمیآره اگه بیشتر از یک ساعت مدام ازش استفاده بشه.نقل قول:
یه چیزه دیگه توی وکال (صدای زن ) از نظرتون چه چوریه؟صدای bright تر شده از زمانی مرحله Burn In رو گذروندین؟چون برام خیلی مهمه که صدای باز و پرجزئیاتی بشنوم و سواند استیجی حداقل در حد یه هدفون کلوز قابل قبول!! این رو برای این میگم که بیشتر از هدفون open استفاده میکنم و سواند استج یه هدفون بسته به مراتب کمتر از یه هدفون بازه(البته در مورد هدفونهای هم رده منظورمه)
و مطلب آخر اینکه سورستون چی هست.بدون آمپ به اون حداکثر رضایتمندی خودتون رسیدید یا کمبودی احساس میکنید.
تشکر.
جنس چرمش خیلی عالیه و اصلا اذیت نمیکنه ( به خاطر سایز درایواش که 5 هست و بیضی شکل روی گوش هم نمیره ) ضد عرق که اصلا یه ربع میگذاری گوشت عرق میکنه که فکر کنم به خاطر تابستونه چون تو خونه زیاد این طور نیست.
توی صدای زن به نظر من قابله قبوله و کلا صدای خواننده رو برجسته نشون میده و گم نمیکنه. صدا واقعا بعد از برن این روشن و باز شده 70% چون اولش که میری بخری اصلا راضیت نمیکنه چون واقعا گنگ و خفست. ساند استیجش زیاد تعریفی نداره
سورس من زیاد جالب نیست و کمبود تا حدودی توی بیس و تریبل و کلا همه چی احساس میشه و تو آهنگ های با کیفیت خش خش میکنه
و چون من آمپ ندارم بگذارید استاد reve مراحل برن اینشون کامل شه دو سه روز دیگه پاسخ شما رو بده با خیال راحت بخرید
موفق باشید
نقل قول:راستش من هدفون رقیب برای این z1000 در اختیار ندارم، وگرنه حتماً مقایسه می کردم، اون کامنت های قبلی هم ناشی از مقایسه و انتظاراتی بودند که از z1000 در مقابل وستون 4 داشتم.نقل قول:
بنابر شنیده های جبهه های مختلف، z1000 آمپ نیاز نداره. یعنی اگر آمپ داشته باشین مقدار کمی توی بیس وضعیت بهتر می شه مثل اینکه (البته براساس صحبت بعضی منابع)
اونکه بعضی مدل ها روشون نوشته for studio use و برای ما ننوشته، تفاوت ساختاری بین هدفون ها نیست. من قبلاً پرسیدم از مایک که چرا هدفونی که من دارم اون لیبل قرمز رو نداره. اون گفت که مدل اولیه ها داشتن، بعداً اون لیبل رو برداشتن.
بچه ها به نظرتون چرا آهنگهای ایرانی حتی با کیفیت 320 اصلا به پای جزئیات و کیفیت آهنگ های خارجی نمی رسن؟ من فکر کنم این کیفیت 320 که روی سایت ها دانلود می کنیم همون 128 هست که الکی به 320 کانورت شده :n02:
در مورد کیفیت صدا میتونم بگم که شما میتونین البوم های ایرانی مورد علاقتون رو به صورت دی وی دی اورجینال تهیه کنین و به WAV یا FLAC ریپ کنین و به پلیرتون انتقال بدین که هم بیت ریت بالایی دارن هم افت کیفیت ناچیزی رخ میده. اگه البوم مد نظرتون تو بازار نیست با یه سرچ ساده چند سایتی رو پیدا میکنین که البوما رو میفروشن.نقل قول:
شاید هم منظورتون کیفیت موسیقی هست که اون بحث تخصیصی یا سلیقه ایی هست و ما هم اثر های خوب ایرانی داریم.
همچنین فکر کنم طرح این سوال در این تاپیک صورت نمیگرفت بهتر بود. یه سرچ ساده توی انجمن بزنید جای مناسبشو پیدا میکنید.
ممنون
سلام.
قصد خرید هدفون دارم بودجه هم 300$. In-Ear مناسب من است. کاربرد من گوش دادن به راک و متال (به خصوص Symphonic و Gothic و Thrash که سبک های شلوغ و پر سر و صدایی هم هستند.) سورس هم iPod Touch 5g است. صدای گرم (ولی نه خیی گرم) با بیس متوسط دوست دارم. گاهی کلاسیک گوش می کنم و Treble برای من خیلی اهمیت دارد. مید خیلی فوروارد شده هم نمی پسندم اما مید نباید پشت بیس محو بشود. مثلا" مید Apple Earpod به نظر من بیشتر از نیاز فوروارد شده است.
هدفون قبلی من Klipsch S4 بود و تا به حال به صدای In-Ear حرفه ای تر از این گوش نداده ام.
با این تفاسیر آیا چیزی مناسب من وجود دارد؟ خودم که بعید می دانم!:n02:
موفق باشید.
^^^ خب خودت که اینکاره ایی و روال رو می دونی
می خوایی هدفون بعدیت چه فرقی با s4 بکنه. منظورم از لحاظ سبک صدا هستش. بیس بیشتر، کمتر. تریبل و مید چطور؟
سلام.نقل قول:
بیس که باید کمتر باشد. Treble باید بیشتر باشد. مید هم کمی (و نه خیلی) فوروارد تر.
موفق باشید.
خوب این Sony MDR-XB1000 دوست ما هم رسید، ولی...
ایشون فرمودند خیلی بزرگ هست و نمیخوام:n04:
منم گفتم، جهنم! خودم استفاده میکنم:n22:
فعلا مراحل "بورن این" انجام نشده (فقط 3 4 ساعت استفاده شده)!
البته تو همین 3 4 ساعت هم تفاوت قابل تشخیص هست!
نتایج تا این لحظه:
1:روی بسته یه جمله تبلیغاتی نوشته"ULTIMATE BOOMING BASS" !:n13:
*
*
*
با تمام وجود، تاییدش میکنم!:n19: کم مونده مخم بترکه:n20:...
2:شخصا انتظار نداشتم صدای با فرکانس بالا رو به این خوبی پخش کنه!(یعنی فکر میکردم که صدای های زیر رو فدای صدای بم کردند! ولی تفکیک خیلی خوبی داره و تقریبا تمام رنج ها رو خوب پخش میکنه!
3: از هیکل هدفون کیفیت میباره! مخصوصا کابل و بلشتک های هدفون عالی هستند!
4:روی کارتن یه برچسب قیمت بود بقیمت 665 تومن! زیرش یکی دیگه بود 803 تومن! زیر اونم یکی دیگه بود 795 تومن:n13: !!!
5:سایز هدفون، خیلی خیلی بزرگه! ولی تقریبا راحت هست...
فعلا etymotic er4 تا ببینیم انتظارات بعدیت چی میشه.نقل قول:
سلام سالار جان.نقل قول:
فکر کنم این مدلی که شما معرفی کردید برای نشان دادن حداکثر توانایی هایش به آمپ نیاز داشته باشد. من قصد تهیه آمپ ندارم مگر این که خیلی ضروری شود.
موفق باشید.
سلام کاوه جان.نقل قول:
راستش این قضیه امپ هم واسه ما معضلی شده ولی etymotic er4 pt داریم و er4s که مدل pt با پلیرهای پرتابل درایو میشه و مشکلی نیست و لی مدل s که 100 اهمی هست نیاز به امپ داره که با مشورت rave مدل pt رو تهیه کردم با یه مقاومت 75 اهمی که همون مدل s رو باهاش تجربه کردیم.در کل تا رنج 300 دلار فکر نکنم بهتر از etymotic البته با مشخصه های صوتی که گفتی بشه پیدا کرد.