الان که واس من رنگ نیس و باتوجه که صفرم بود یعنی کمتر از 500 کم میشه؟!نقل قول:
الان که واس من رنگ نیس و باتوجه که صفرم بود یعنی کمتر از 500 کم میشه؟!نقل قول:
سلام
پراید صبا اردیبهشت 86 ،که درب های سمت راست ،گلگیر جلو سمت راست و ستون سمت راست عوض شده چقدر می ارزه ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام خدمت دوستان عزیز
حدود هیفده میلیون تومن پول دارم و دو نفر هستیم و ماهی یکبار باید از مشهد به کرمان بروم.به نظر شما ماشین مثل 405 دسته دو بخرم یا ثبت نام کنم و ماشین صفر بگیرم؟ حدود دو سه ماه بیشتر نمیتونم بدون ماشین دووم بیارم
نظرتون چیه؟
چه ماشینی بگیرم بهتره؟
ممنووون
اگر رنگ نشده باشه بسته به شدت ضربه و صافکاری کسر میشودنقل قول:
خودروی مذکور از سمت راست چپ شده است یا تصادف شدید با خودروی سنگین مثل اتوبوس داشته است ، نهایتا 6 ملیون تومان ارزش دارد .نقل قول:
ممنون از پاسختون.نقل قول:
خودرو برای خودمه.
دو نوبت تصادف از سمت راست با پراید داشته.
بهرحال قیمت نهایتا 6 تومنه؟
سلام
نمیدونم که آیا تاپیک درستی رو انتخاب کردم یا نه ؟!
دوستان قصد خرید یه ماشین دارم و نظرم بین مگان، لیفان ایکس 60 و جیلی EC7 سدان هست. بودجه هم بین 60-70
ماشین خانواده خواهد بود و بعضا ممکنه باهاش خارج از شهر، زمین کشاورزی و باغ هم بریم. از نظر ایمنی و راحتی و روان بودن و البته کم صدا بودن کدوم رو توصیه میکنید ؟
این ماشین خودروی دوم خانه خواهد بود. ماشین اول سوناتا 2014 ست و میخوام از نظر راحتی به ماشین اول نزدیک تر باشه.
نظرتون رو کدومه ؟!
U ....... Pنقل قول:
سلام ال ایکس بگیر من دو ساله صفر ال ایکس گرفتم خارج شهر با 110-100 کیلومتر در ساعت صدی 6.5 مصرفشهنقل قول:
روغن بهران تک تاز هم استفاده میکنم برای من بنزین سوز مالتی پلکس ازشم راضیم
بین 405 و سمند ، از هر نظر برتری با سمند است ، ایمنی ، جاداری ، راحتی رانندگی و امکانات بیشتر با سمند LX استنقل قول:
دنا هنوز مشخص نشده کی وارد بازار بشود اما احتمال میرود در دهه فجر امسال پیش فروش این خودرو آغاز شود .
بله ، متاسفانه خودروی شما بسیار آسیب دیده است . مشابه سالم خودروی شما 7.5 قیمت دارد .نقل قول:
نقل قول:
به نظر میاد شما قصد رانندگی در خارج از جاده را دارید ، با تفاسیر شما بهترین گزینه بین مواردی که فرمودید لیفان شاسی بلند است که از نظر کیفیتی در رده خوب و از نظر موتوری هم کم مصرف و نمای داخلی و خارجی هم زیباست .
اگر قصد دارید خودرویی نزدیک به YF بخرید بین مگان و جیلی نمیشه خیلی نظر داد کدوم بهتر هستند ، هر دو خودور بسیار نرم عمل میکنند ( مگان دنده ایی 1600 سی سی ) و بسیار نزدیک به هم هستند .
باید در نظر داشت جیلی خودروی تازه واردیست و برای کار سخت هنوز امتحان خودش رو پس نداده است .
دوستان اگر کسی 206 تیپ 5 تمیز سراغ داشت خبر بده لطفا
تا حدود 21-22 تومن
دوستان كسي ميتونه يك مقايسه از اختلاف قيمت محصولات ايران در بازار با قيمت كمپاني قرار بده
چه ماشيني از ايران خودرو اختلاف قيمت بيشتري داره با بازار و بهتر فروش ميره؟
سلام
دوستان قیمت این دو قلم را می خواستم
تیبا مدل 90 سفید
207 دنده ای مدل 89 سفید
هردو ماشین بدون رنگ هستند
و اینکه با 16-17 میلیون چه مدل از 206 را میشه خرید؟
با تشکر
تیبا مدل 90 قیمت حدود 17.5 میلیون توماننقل قول:
207 دنده ای مدل 89 قیمت حدود 33 میلیون تومان
با 17 میلیون تومان 206 تیپ 2 مدل 84 احتمالا میشه پیدا کرد
دوستان قیمت تاکسی چنده؟
منظورم پلاکش هست
داخل شهر و عمومیا
مرسی
عزیزان
من میخوام تا 30 ملیون ماشین بخرم چی پیشنهاد میکنین
1 ایمن ایمن ایمن
2 جادار
3 کم مصرف
4 صفر در اولویت 90-91 هم اوکی
سلام دوست عزیز پیشنهاد بنده رانا LX هست که الان ایران خودرو فروش نقدی داره اما زیاد جادار نیست.نقل قول:
ریو خوبه 206 صندوقیشم خوبهنقل قول:
سپاس
نظرتان در مورد 405 glx , slx یا سمند چیه؟
من خودم سمند ال ایکس مالتی پیلکس دارم هم ایمنه هم صفره هم جادار مصرفش باس کنترل کنی دیگه از ریو و 206 قطعا بیشتره ولی من راضیمنقل قول:
سلام دوستان
من بودجه ام تقريبا 21 22 تومن هستو خودم ميخواستم يه 206 مدل 87-88 بگيرم. ولي از چندين نفري که پرسيدم هيچکدوم پيشنهاد نکردن . دليلشون هم گران بودن قطعات نسبت به ماشين هاي اين رنج بود!
نظر شما چيه؟! با اين بودجه 206 بخرم يا پرشيا مدل پايين تر؟
بستگی داره کاربردتون با ماشین چیه 206 کمبود فضا داره توی کابینش مخصوصا اگه استفاده خانوادگی و تعداد بیش از 2 نفر باشه ضمنا قیمت 206 تیپ 2 با پارس معمولی تقریبا یکیه ، با 22 میتونی مدل 87 پیدا کنینقل قول:
من دانشجو هستم و واسه همین زیاد فرق نداره ولی خودم بیشتر 206 دوست دارم . درسته که لوازم 206 گرونتره؟ کدومش ماشین کم خرج تری هست؟نقل قول:
سلام دوستان
ما یه 405 داریم دوگانه، فنی سالم کامل، مدل 87، بیمه، لاستیک نو تازه گذاشتیم ولی یه بار چپ کرده که عقب ماشین
و سقف صدمه دید و از شیشه جلو به بعد و موتور هیچ چی نشد
الان میخوایم بفروشیم به نظرتون چند بگیم چند بدیم؟؟
ممنون
پارس خیلی کم خرج تر از 206 است ، قطعاتش به صورت فراوان در بازار موجود است .نقل قول:
پارس برتر از 206 است و خریدش بیشتر توصیه میشود .
درود ، 405 چپ شده را نمیشود به این صورت قیمت داد ، خودروی شما باید از نزدیک کارشناسی بشود .نقل قول:
تا 21 تومن چه مدلی میتونم بگیرم؟نقل قول:
درود ، 405 چپ شده را نمیشود به این صورت قیمت داد ، خودروی شما باید از نزدیک کارشناسی بشود .[/QUOTE]
خوب چی میخواید بدونید من بگم
یه حدودی هم نمیشه بگین؟
ممنون
سلام بر دو ستان گل
405 glx مدل 91/11 تو کرم .نقره ای. abs . کیسه هوای راننده . 4000 کارکرد سالم فقط در عقب سمت راننده درست بالای زه چسپیده بهش یکم فرو رفته و به اندازه جند سانت رنگش رفته خیلیم تو چش نیس الان بازار بالاترین قیمتی که میشه ابش کرد ---- با تشکر
دوستان لطف کنید یه ماشین حدودای 5±60 و یه ماشین حدودای 5±30 خوب معرفی کنید...
رو نت گشتم برای طرفای 60، جیلی و لیفان X60 ماشین های جالبی بودن...
برای طرفای 30 هم جک توجوی J3 چیز جالبی بود...
حالا من چند تا سوال هم برام پیش اومد این وسط:
1) واقعا ارزش صبر کردن داره؟ این مسئولین بلانسبت دوستان انگار کرم از خودشونه نمیذارن دلار بیاد پایین...
2) یه ماشین دیدم به اسم هاوال M4 که خیلی شبیه یکی از مدل های شاسی بلند هیوندای بود، اون چقدر میشه به نظرتون قیمتش؟
3) با 20 میلیون خرید یه ماشین مثل تیبا ارجح هست یا خرید ماشین دست دوم ؟
داداش یه کلام ختم کلام ماشین های چینی آشغالن نگیر پشیمون میشی حالا این نظر منه بشخصه ماشینمو هیچوقت چینی انتخاب نمیکنمنقل قول:
در مورد تیبا هم وقتی تو خیابون میبینم کهیر میزنم والله این مردم ما انگار صفتی به عنوان سلیقه از وجودشون رفته برو تو کار ریو یا 206 مدل پایین یا 405 عروسکو سوار شوحیف نیس پول بی زبونو بدی تیبا به اون خنکی سوار شی موفق باشی
نقل قول:خوب لوازم پارس ارزونتر هست در عوض سوخت پارس هم خیلی زیاد تر از 206 هست مخصوصا تو شهرنقل قول:
باید از نزدیک رویت بشه ماشین شما اگه بدون رنگ و ضربه بود حدود 18تا 18.5 قیمتش بود ولی با این وضعیت خیلی ضرر میکنیننقل قول:
تا 65 میتونی مگان 1600 صفر بگیری یا 2000 اوتومات حدودای 89 خیلی تمیز گزینه بعدی میشه زانتیای 89 در حد صفر حدودای 60 تومن که پیشنهادم همون مگان هستنقل قول:
تا 35 تومن هم پارس tu5 صفر یا 206 تیپ 5 صفر
1.واقعا چیزی مشخص نیست و نمیشه قطعی نظر داد
2. پولتونو بابات ماشین چینی ندین
3. با 20 تومن میشه 405 حدودای 89 یا 90 گرفت یا سمند lx همین مدل ها که به تیبا میبا خیلی ارجح ترن
خیلی یعنی چقدر مثلا؟نقل قول:
دوستان اگه میدونید جواب بدیدنقل قول:
نقل قول:
405 مدل آخر 91 -----> 22.500.000
با 15 تومن میتونم 206 بگیرم؟؟
چه مدلی؟؟؟؟
دوستان تو زوزنامه همشهری یه اگهی های هست برا خرید خوذرو . مثلا 206 تیپ 5 رو زده 9/500 پیش پرداخت الباقی 60 ماه 450 هزار تومن . کل ماشین میوفته 36/500 . بعد تخویل هم فوری هست . اینجوری پیشنهاد میشه ؟ :n01:
عزیز من نمیشه بدون دیدن نظر داد که حداقل از دور و بر ماشین چند تا عکس بزارنقل قول:
ببر پیش کارشناس دقیقا بهت قیمت ماشینو میده ،ماشین تصادفی رو بدون دیدن نمیشه قیمت داد
206 مدل 83نقل قول:
111se موتور ارتقا یافته و دو ایربگ صفر چند میتونم بفروشم؟
17.000.000 توماننقل قول:
قیمت بازار ---->17.300.000