سلام
تو والیبال وقتی میخوایم کل بندازیم یا تیکه پرونی کنیم، شاخ بازی دربیارم و طرف رو مسخره کنیم (یه کوچولو) چی باید بگیم؟ رفیقمونه، نمیخوام اذیتش کنم، در حد معمولی و ملایم.
Printable View
سلام
تو والیبال وقتی میخوایم کل بندازیم یا تیکه پرونی کنیم، شاخ بازی دربیارم و طرف رو مسخره کنیم (یه کوچولو) چی باید بگیم؟ رفیقمونه، نمیخوام اذیتش کنم، در حد معمولی و ملایم.
بهونه نمیخاد الکی یه موضوعی که مطمعنی میتونه بهت کمک کنه باهاش در میون بزار بعد کم کم سر صحبتو باهاش باز کن. اولشم نگی دوست دارمو از این حرفا چون خانوما احساس ترس میکنن از رابطهنقل قول:
سلام دوستان
من تازه به یک بخش جدید محل کارم رفتم. با شخصی که کار میکنم آدم باحال و خودمونیه و فعلا مدیرم محسوب میشه. البته مدیر که میگم نه به اون معنی مدیر . کنار هم میشینیم و با هم کار می کنیم ولی کارها فعلا دست ایشونه. تجربه و سنش از من 7-8 سالی بیشتره
البته ممکنه این موقت باشه و من با شخص دیگه کار کنم
خلاصه همون روزهای اول گفت باید صبح قبل 8 بساط صبحونه راه بندازیم و ... 2-3 باری نون خرید و بعد نون خریدن رو انگار داره میندازه کامل رو دوش من. البته هنوز به اون شکل نشده! تازه 2 هفتس که هر روز با هم کار می کنیم
هفته قبل هم پنیر با من بود هم 3 روز نون!!! (2 روز هم من صبح دیر رفتم)
هم از جنبه ی مالی و هم اینکه ایشون نونوایی سر راهشه ولی من از مسیر دیگه میام و راهم دور میشه بخوام هر روز نون بخرم، واقعا به ضرر منه!!!
البته یه بار داشت میگفت که این صبحونه صبحها خیلی خوبه و اصلا نباید قطعش کنیم که منم گفتم حقوق ما کجا و حقوق شما !!! با خنده :n02: (فکر کنم تاحدودی فهمید)
دوستان به نظرتون چطوری این قضیه رو ملایم حلش کنم؟
حالا اینکه ایشون 2برابر من میخوره :n02: و حداقل 2 برابر من حقوق میگیره به کنار. ولی هر روز نون خریدن رو من هیچوقت زیربارش میرم
ولی دوست دارم قضیه در نهایت دوستی و رفاقت ادامه پیدا کنه
الان باز فردا صبح حول و حوش 7 که هنوز تو راهم زنگ میزنه که نون بگیر!!!
اگه تمایل دارید صبحانه خوردن ادامه داشته باشه، بگید که یک هفته هم نون هم پنیر با یک نفر، هفته بعد با نفر دیگه که وضعیت مشخص تر باشه .
اگرم هم تمایل ندارید
صبح ها تا قبل رسیدن به شرکت تلفن رو خاموش کنید. بعد اگر پرسید چرا بگید شبا خاموش میکنم هم بخاطر اینکه کسی زنگ نزنه بدخواب بشم هم بخاطر سیگنال های بیماری زا. بعدم اگرم گفت برای نون زنگ زده بودم بگید اِه، یادم رفت.
بعضی روزا هم در حد دو سه دقیقه دیرتر برید سرکار، بعد بگید نون یادم بود ولی چون دیر شده بود نتونستم.
یکی دوبارم اشاره کنید که خونه صبحونه میخورید و زیاد میل ندارید.
سعی کنید نون تازه نگیرید، از این نون مونده های تو سوپر مارکتی ها بعضی وقتها تهیه کنید.
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
من میگم شما حساب کن ده دقیقه دیر بری چقدر اخر ماه ضرر میکنی بعد بسنج هرروز نون بگیری چند درمیادنقل قول:
اگر میصرفه هرروز 10 مین دیرتر برید که کلا بساطی در کار نباشه:n09:
اگر نمیصرفه از در صمیمیت وارد بشید و واقعیت رو بگید که فلانی من رام دور میشه خودت زحمت نون رو میکشی؟ هفته بعد با من:n18:
گاهی وقتا گفتن حقیقت واقعا اسون تر و تاثیرگذارتر هست
دوستان از یکی از اشناهامون خوشم نمیاد اینم خیلی میاد پیش من چجوری کاری کنم دیگه نیاد ؟! نمیخوام ناراحت بشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بابا بیخیال، از همین اولش میخت رو محکم بکوب، با کسی هم تعارف نداشته باش. این دوستی ها زودگذره و زود هم فراموش میشه. فقط آسایش و آرامش خودت واست مهم باشه، اگه می بینی هر روز استرس و اعصاب خرد کنی واسه خودت داری کلا بیخیال این ماجرا شو.نقل قول:
یه آدم دهاتیه بی فرهنگ ک هیچ بویی از فرهنگ نبرده 6-7 قراره خونه ما بمونه . از وقتی اومده مدام با من دعوا داره و میخواد خودشو آدم جلوه بده و منافع منو به شدت به خطر انداخته:n29:
انقد اعصابم ازش خورد شده که حتی بودنش هم منم بهم میریزه.
چه طور باخاش رفتار کنم که طعنه آمیز باشه؟
یه آدم دهاتیه بی فرهنگ ک هیچ بویی از فرهنگ نبرده 6-7 قراره خونه ما بمونه . از وقتی اومده مدام با من دعوا داره و میخواد خودشو آدم جلوه بده و منافع منو به شدت به خطر انداخته:n29:
انقد اعصابم ازش خورد شده که حتی بودنش هم منم بهم میریزه.
چه طور باخاش رفتار کنم که طعنه آمیز باشه؟
سلامنقل قول:
نظر شخصی بنده:
لزومی نداشت ذکر کنین که دهاتی هست آدمهائی که در رفتارشون با دیگران مشکل دارند همه جا هستند . از بزرگترین شهرهای مدرن گرفته تا کوچکترین روستاهای گمنام با مدرک تحصیلی بالا و کم سواد و بیسواد .
شما توضیح ندادین که چکار میکنه دقیقاً که باعث ناراحتی شما شده اما بودنش در خانه ی شما به عنوان مهمان چیز مهمی هست و باید حرمتِ خونه و اهلِ خونه که بهش اجازه ی ورود و ماندن دادند رو نگه داره
باید وجدان رو رعایت کنه , ادب , شرم و حیا , حلال و حرام , قانونی و غیر قانونی , حق الناس , راحتی و آسایش اهل خونه , نظافت و بهداشت , همه ی اینها رو باید رعایت کنه
اگر سنش کمه یعنی زیر 40 سال , با ادب و مهربانی و در تنهائی بهش گوشزد کنین تا متوجه اشتباهش بشه
اگر سنش بالاست خصوصاً بالای 55 , تحمل کنین تا این چند روز بگذره
اما .... اما اگر حرفش و رفتارش درست هست ولی شما خوشتون نمیاد , اونوقت موضوع فرق میکنه .
سعی کنین حق رو بپذیرین حتی اگر نحوه ی نصیحتش و یاد دادنش اشتباه باشه .
گرفتاری یکی دوتا نیست هموطن
دوستان استفاده از واژه «خوش آمدید» چه موقع کنایه آمیزه؟
مثلا اگه در پایان میهمانی یا هنگام خروج از جائی صاحب مکان با یک لحن کشیده بگه خوش آمدی آیا قصد کنایه زدن رو داره؟ آیا منظورش اینه که برو دیگه این دور و برها پیدات نشه مثلا.؟!!
سلامنقل قول:
نظر بنده ی مخلص
تا وقتی که یقین ندارید به قصدِ طعنه گفته شده , اون رو طعنه حساب نکنین و بیخیال بشین .
خود شما میتونین تشخیص بدین که آیا دلیلی وجود داره که بخواد طعنه بزنه ؟
آیا شما سرزده رفتین و بی وقت مزاحمشون شدین ؟
آیا قبلاً چیزی اتفاق افتاده بینتون که باعث دلگیر شدنش بشه و ازتون خوشش نیاد ؟
آیا وقتی پیششون بودین چیزی گفتین که باعث رنجششون شده باشه ؟
اگر هیچ دلیلی برای طعنه زدن پیدا نکردین پس نباید بدبین باشین . فراموشش کنین یکی از علتهایِ آرامش فکری , نچسبیدن به شکهای اینجوری هست . پس اگر یقین ندارین ,بیخیالی طی کنید
:20:
سلامنقل قول:
غالبا افراد اگه قصد کنایه زدن در هر موردی رو داشته باشند لحنشون و حالات ظاهری چهرشون گواه این موضوعه و نیاز به تشخیص موشکافانه نیست.
من تا حالا نشنیدم خوش آمدی به عنوان کنایه به کار بره. چون هم موقع اومدن مهمان کاربرد داره هم موقع رفتنش. البته برای بیرون کردن یه نفر از خونت یا جایی دیگه کاربرد داره ها مثلا با لحن تندی میگن خوش اومدی! یعنی بفرما بیرون. ولی این دیگه از حالت کنایه خارج میشه. ( فکر نمیکنم موردی که شما فرمودید اینجوری بوده مگه اینکه با مغازه دار دعواتون شده باشه.)
بازم میگم تشخیص کنایی بودن یه عبارت بستگی به بودن در موقعیت داره.
سلام، من قصد ازدواج دارم از اون طرف هم تو یه رابطه 2 ساله با وابستگی شدید هستم که میخوام تمومش کنم.
میدونم که آسان نیست ولی اصلا نمیدونم باید چیکار کنم و اصلا نمیخوام این رابطه ادامه پیدا کنه واقعا میخوام تا قبل از ازدواجم تمومش کنم، مناسب ترین راه به نظرتون چی هستش؟
قبل از ازدواجت تمومش کنی ؟! :|:mellow:
مگه دختر مردم ک... توئه به ازدواج که رسید یکی دیگه ؟
ممکنه بگی تعریفت از فرد لاشـی چیه ؟
سلام. وارد جايي ميشم كه علاوه بر دوستم (محمد) ، همكار دوستم هم هست كه من با ايشون آشنا نيستم. بعد از احوال پرسي ايشون ميگه كه آقا محمد هميشه ذكر خيرتو ميكنه و خيلي ازت تعريف ميكنه و...
شايد دوستم يكي دوبار هم از من تعريف كرده باشه ولي اين لطف و شخصيت بالاي همكار دوستم رو ميرسونه كه با گفتن اين جمله هم دوستي منو با محمد بيشتر ميكنه و هم به نوعي به من خوش آمدگويي ميكنه و تحويلم ميگيره...
حالا با اين اوصاف اين جا چه جوابي بديم بهتره؟ من در اون موقعيت جواب دادم كه محمد لطف داره و... ولي خودم از جوابم زياد راضي نيستم. بايد يه جوري جواب ميدادم كه علاوه بر دوستم، لطف همكار دوستم هم جبران ميشد. راهنمايي ميكنيد لطفا؟
البته شايد ميتونستم بگم محمد هم زياد از شما تعريف ميكنه و... ولي به نظرم اين جمله مناسب اونجا نبود
سلامنقل قول:
نظر بنده ی مخلص:
دوستِ آقا محمد فقط نقل قول کرده و گفته که آقا محمد ازتون تعریف میکنه . فقط همین
حتی نگفته من هم مطمئن هستم که شما آدم خوبی هستین یا بگه من هم شکی ندارم که تعریفش بجا هست
بنده دلیلی نمیبینم که از دوست دوستتون تشکر کنین
اما میتونین بگین ممنون , آقا محمد لطف داره , خوبی از خودشونه
و اگر آدم مُتدیّنی هستین بعدش بگین هر چه هست از لطف خداست , خدا رو شکر
===============================
اما موضوعی که مطرح کردین باعث میشه یک موضوع دیگه هم مطرح بشه
به فردی گفتند فلانی ازت راضی هست و ازت تعریف میکنه . اون فرد غمگین شد و گفت معلوم نیست چه کرده ام که اون آدم پلید و خبیث ازم راضی هست و ازم تعریف میکنه
پس عکس العمل شما در مقابل جمله ی فلانی ارت تعریف میکنه بستگی به وضعیت اخلاقی و اعتقادی شما و اون فرد داره و نمیشه در همه حال گفت ایشون لطف دارند
Hتو شرایط من نیستید، من نمیخوام به همسر آینده ام از همین الان خیانت عاطفی کنم. بهتره رابطه قبل از ازدواج اون هم از نوع وابستگیش هر چی زودتر تموم شه که یه ازدواج پاک بر مبنای صداقت شکل بگیره.نقل قول:
دوستان باز هم منتظر نظراتتون هستم، چجوری یه رابطه با وابستگی شدید دوطرفه رو تموم کنم؟
نقل قول:
هیچکس تو شرایط هیچ کس نیست و هر کس نظری بده میشه قضاوت و " شما منو درک نمی کنید! "
معلومه یه رابطه دو طرفه با وابستگی شدید در صورتی قابل قطع شدن هست که به ضربه خوردن یکی از طرفین منجر بشه.
نمیشه درکتون کرد ... وگرنه بهتر میشد پاسخ داد ...
من جای شما بودم میکشتمش!
سپاس گرامی،نقل قول:
ضربه خوردن و آسیبهاش چیزی هستش که بهش آگاهی دارم ، منتهی ادامه دادنش اثرات سوء بیشتری داره با علم به همه این چیزها میخواهم تصمیم درست رو بگیرم.
راستش پیشنهادتون یکم درجه خشونتش خارج از توان بنده هستش، البته شاید اون منو بکشه چون هنوز از ماجرا خبر نداره!
نقل قول:
خب پس نیازی به پرسش نیست. طبق چیزی که خودتون میگید ادامه دادنش اثرات منفی بیشتر داره پس دیگه حرفی نمیمونه بگید کات و تمام.
مثلا ما چه پیشنهادی بدیم. خب بگید کات و فرار کنید ... اگه گذاشت دنبالتون.
هرکس دیگه ای جای اون بود قطعا میکشتتون بستگی به معرفتش داره. زورش برسه یا نه. ( کاش برسه :دی هیجانی میشه.)
تصمیم.گیرنده نهایی همیشه خوده آدمه. تو مسایلی که مربوط به توافق بین طرفینه کسی حق دخالت نداره. مگه مشاور خانواده باشه. من در حد اطلاعات خودم میگم کارتون فوق العاده اشتباهه و بازی کردن با احساسات یه انسان. متاسفم.
همین ...
سلام. ممنون از پاسخت. استفاده کردم. البته من جملات همکار محمد رو ناقص گفتم. مثلا گفته بود که چون محمد همش ذکر خیرتو میکنه خیلی دوست داشتم ببینمت و ... از اون تیپ آدمایی هم نبود که بخواد چاپلوسی کنه در واقع اصلا نیازی به من نداشت که بخواد این حرفا رو بزنه. برخوردی هم که بعدها باهاش داشتم آدم خوب و با شخصیتی و مهربانی بود...نقل قول:
الان که فکر میکنم میتونستم بگم مثلا مخلص شماییم، آقا محمد هم لطف دارن یا...
البته همون پاسخی که شما دادی خیلی خوبه. هم سادست هم مختصر و مفید. "ممنون" واسه همکار محمد و قسمت بعدیش واسه خود محمد.
با این اوصاف که شک نداریم که همکار محمد آدم خوبیه و حرفی که زده از روی لطف و مهربانیشه اگر بازم پاسخی به ذهنت میرسه ممنون میشم راهنمایی کنی.:n16:
سلامنقل قول:
چرا با ایشون که مدتهاست رابطه دارید و وابستگی شدید هم دارید ازدواج نمیکنید
ظاهراً بیشتر از همسر آیندتون دوستش دارید .ایشون هم که دوستتون داره
پس چرا ازدواج با دیگری ؟
مساله فقط دوست داشتن نیست همون رابطه طولانی داشتن یکی از مشکلات هست.نقل قول:
سطح فرهنگی شون متفاوت هست به نوعی دختر امروزی هستند. تو ازدواج بیشتر دوست دارم به سنت ها و عرف های جامعه پایبند باشم .
من خودم هم امروزی هستم ولی تو ازدواح قضیه فرق میکنه.
از روز اول به قصد ازدواج باهاش آشنا شدین ؟نقل قول:
ایشون چی ؟ هدفشون از برقراری این ارتباط و ادامه دادنش این بوده که یه روز ازدواج میکنین با هم ؟ یا هدفشون فقط سرگرمی و پر کردن تنهائی به صورت موقت بوده ؟
من که قصد خاصی نداشتم ولی دلبستگی و وابستگی پیش اومد، ایشون هم فکر نکنم هیچ دختری بدون اینکه به ازدواج و آینده فکر کنه یه رابطه رو دو سال ادامه بده. ولی خب من هیچ گونه قولی در اینباره ندادم.نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگر هر دو آگاه و موافق هستید که رابطه تان به ازدواج ختم نمی شد مشکلی نیست ولی اگر طرف مقابل فکر می کرده این رابطه آینده داره یا وعده بهش داده اید و ... بهتره هرچه زودتر تمومش کنید و تا نزدیکی های قبل از ازدواج تان صبر نکنید که بدتر میشه
راه درستش اینه که روراست بهش بگید و باید کمی صبور باشید در قبال عصبانیت و ناراحتی و نفرین های احتمالی
یا اگه می خواید یک کارایی کنید که اون بنده خدا رابطه اش رو باشما قطع کنه. طوری رفتار کنید که ایشان شما رو نپسنده که نیازمند حیله های زیرکانه و ظریف هست
اکثر راه حل های فعلی ما مشتق از تصمیمات گذشته است و شاید نباید تا این حد کش داده میشد.
امیدوارم تصمیم خوبی بگیرید.
امروز چشم خورد به این تاپیک یاد کتاب آداب معاشرت منصور احمدی افتادم. چند بار جسته گریخته خوندمش ولی نظر خود من اینه آدم با خوندن اون یه نوعی حس تبعیت خشک و بی روح از یه سری قوانین پیدا میکنه. انگار مثل قوانین سربازی که خیلیاشون اصلا فلسفه و منطق ندارن. اصلا اگه خیلی از اون آداب رو بخوای رعایت کنی بیشتر بهت میخندن چون الان دیگه برعکسش عرف شده تو جامعه. ولی خوب خیلیاشون هم منطقی و محترمانه هستند.
البته بگم که کتاب رگه های غربی داره و ترجمه شده به نظرم که با جامعه ما سنخیت صد درصدی نداره.
در کل نظر من اینه آدم شاید با صرف نظر از خیلی از اون توصیه های آداب معاشرت بتونه صمیمی تر و خودمونی تر ارتباط برقرار کنه. البته در نشست هایی مثل توافق 5+1 طبیعتا باید مو به مو اجرا بشه!
نظر شما چیه؟
فکر میکنم این کتاب را سالها پیش خواندم و بعضی از مسائلی که توی اون بوده هنوز به یاد دارم، بطور مثال هنگام برخورد و سلام و احوالپرسی با شخصی که تفاوت سنی زیادی با ما داره، باید صبر کنیم تا اون شخص بزرگتر برای دست دادن پیشقدم بشه و غیر از این خلاف آداب معاشرت هست.نقل قول:
موارد متعدد دیگه ای هم بود، اما بواسطه پدید آمدن دنیای مجازی و فرم متفاوت برخوردها و رفتارهایی که توی این فضا وجود داره، فکر میکنم رعایت بعضی از مواردی که قابل انجام دادن در این محیط باشه،لازم هست، چرا که بطور کلی وضعیت آداب و معاشرت و نحوه برخورد با دیگران در فضای مجازی بشدت مشکل دار هست.
سلام . مشکل شما در واقع الان تو جامعه شایع و اپیدمیک شده متاسفانه. اینکه از الان و قبل از ازدواج به فکر هندلینگ این قضیه افتادین نشونه خوبیه. البته در رابطه قبل ازدواج ، در حالتی که هر دو طرف صالح و بالغ باشن راحت تر و منطقی تر میتونن با جدایی کنار بیان مخصوصا اگه اول رابطه به این ایمان داشته باشن که روزی باید از هم جدا شن.نقل قول:
ولی چیزی که مهمه، همیشه اینه بعد از جدایی از این روابط چطور بایستی با سوال همسر آینده در مورد روابط قبل ازدواج کنار اومد؟ یا حتی اگه همسر هم با گذشته شما مشکلی نداشت، باز اون خاطرات و افکار تو ذهن آدم میمونه و اذیت میکنه.
نظر دوستان چیه؟
سلام
دوستان با یک فرد دردسر افرین چطور برخورد کنم که دیگه برام دردسر درست نکنه ؟
دوستی دارم که برای کارهاش کلا از دیگران مایه میذاره (از جمله من ) و خیلی هم پررو هست
تا اون " مایه گذاشتن " و پررویی چی باشه؟نقل قول:
چه نوع دردسری؟
خیلیها با زبان چرب و نرم سر آدم کلاه میگذارن و بقول معروف رگ خواب آدم را بدست میارن، و بعضی دیگه کمی خشن تر هستن.
برخورد با هرکدام فرق میکنه و به خیلی چیزها بستگی داره، اما از قرنها قبل یک فرمول خاص برای مقابله توی اینجور مواقع وجود داشته که توی بیشتر حالات جواب میده:
" یک نه بگو و خودت را خلاص کن ! "
سلام
یکی هست که آشنای فوق العاده نزدیک و درجه یک هست . یک سال پیش دعوایی لفظی پیش اومد و ما از اون موقع تا به این لحظه حرف نزدیم !
هر چند تقصیر اون بود . اما چون بزگتر هست من قصد آشتی کردن دارم .
خب به نظرتون چطور آشتی کنم ؟ خیلی خیلی سخته برام . چی کار کنم شرینی چیزی بخرم چی بگم :n27:
سلامنقل قول:
شروعش میتونه با یک سلام علیک و دست دادن در یک مهمونی یا مجلس باشه
اگر فرصتش وجود نداره پس میتونین در یک مناسبت مثل عید و سالگرد و اینها زنگ بزنین برای تبریک و احوالپرسی
یا اگر مغازه ای چیزی دارند , برید سلام کنین و احوالپرسی و اینها
اما بعضیها بدشون میاد اگر بهشون بگین:
داشتم رد میشدم گفتم بیام سلامی عرض کنم
چون میگن معنیش اینه که فقط اتفاقی اومدین سراغمون
فکر میکنم قبل از اینکه بخواهید حرکتی برای شروع دوباره انجام بدید، دقیقا و واضح این سوال را از خودتان بپرسید:نقل قول:
اگر بازهم بین ما مشکلی بوجود آمد، چی؟
اینکه بخواهید با کسی ارتباط داشته باشید، میل شخصی هست، و در ادامه در خیلی از موارد نبود ارتباط خیلی بهتر از وجود آن هست، حداقل از این نظر که برای همدیگه ناراحتی و مشکل جدیدی درست نکنیم.
مسئله فامیل نزدیک و خانواده هم تقریبا همینه، اما با یک مقدار تفاوت و اینکه چه بخواهیم یا نه ناچارا با همدیگه برخورد و دیدار خواهیم داشت.
فکر میکنم اگر قرار باشه بعد از یک کشمکش و جدال لفظی و جر و بحث و یا هر چیز دیگه،دوباره با کسی ارتباط داشته باشیم، بهترین کار اینه که بدون رودربایستی اول از همه با اون شخص بشینیم و حد و حدود و مرزها را مشخص بکنیم تا بفهمیم چه زمانی و در مورد چه چیزهایی میتونیم دخالت بکنیم یا نه.
کار ساده ای نیست اما بعد از یک مدت عادی میشه و کم کم یاد میگیریم که به حریم خصوصی هم احترام بگذاریم تا کار به جای باریک نکشه.
من چندبار از این روش استفاده کردم و تقریبا نتایج خوبی داشت، البته طرف مقابل هم باید نسبت به تعهداتی که داده وفادار باشه وگرنه دوباره مشکل بوجود میاد.
شما تلفن جواب میدید اولش چی میگید ؟ الو ؟ بفرمایید ؟ جانم ؟
از اینطور کلمات ؟ کدامش را پسندیده تر و زیباتر میدانید ؟
من عادتا " بفرمایید " میگم چون هم مودبانه است و هم لغت فارسینقل قول:
حالا که صحبت تلفن شد، اضافه کنم خیلی ها ( و از جمله خود من) بشدت از سلام و احوالپرسی و خداحافظی ها و قربان صدقه و چاکر و نوکر و فدا و ...گفتن و شدنهای های بیهوده و طولانی پشت تلفن بیزار هستن.
بهترین کار موقع شروع صحبت یک " سلام " و احوالپرسی بسیار مختصر و در پایان خداحافظی کوتاه و محترمانه.
سلام دوستان.
من با یکی از معلم هام که خانوم هم هست، تو تلگرام گاهی گپ میزنیم.
امشب خبر دار شدم که مادرشون مریضه و بیمارستان بستریه. ( میخواست بره بیمارستان، وسط حرف زدن تو تلگرام خودش گفت و خدافظی کرد ).
تو تلگرام بهش یکم از این حرفای خدا شفا بده و.... گفتم.
حالا میخوام بدونم.
فردا زنگ بزنم جویای احوال مادرش شم ؟؟؟ یاهمین تلکرام کفایت میکنه؟؟؟؟
یا زنگ بزنم ،پررویی میشه؟؟؟
ممنونم
Sent from my C5303 using Tapatalk
تصور نمیکنم جویای حال یک بیمار شدن کار ناپسندی بحساب بیاد، بخصوص که مادر یکی از افراد نزدیک و یا دوستان باشه.نقل قول:
در اینجور مواقع معمولا امیدواری دادن و البته همراهی فرد مورد نظر برای گذر کردن از این دوران سخت نگرانی، میتونه تاثیر مثبتی در روحیه فرد مورد نظر بگذاره.
توصیه میکنم حتما جویای احوال این شخص و مادرش باشید و اگر امکان داشت به همراه ایشان به عیادت مادرش هم برید.