سلام دوست عزیزنقل قول:
باید خدماتی پکیج بیاد بالا سر دستگاه و سنسور دما احتمالا خرابه باید تعویض بشه
دستگاه روی سیستم گرمایش کار میکنه ولی مصرفی مشکل دارید به دلیل اینکه یا سنسور دما خرابه یا فلومتر
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
باید خدماتی پکیج بیاد بالا سر دستگاه و سنسور دما احتمالا خرابه باید تعویض بشه
دستگاه روی سیستم گرمایش کار میکنه ولی مصرفی مشکل دارید به دلیل اینکه یا سنسور دما خرابه یا فلومتر
سلام . من میخوام رادیاتور بخرم بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که پنلی بخرم اما امروز یک سری رادیاتور بهم معرفی کردن که پنلی بود اما از جنس مس. معروف به کوپر . میخواستم بدونم آیا این رادیاتور های مسی خوب هستن ؟ با توجه به جنس آن ها آیا رسوب نمیگیرند؟
محصول کلد استاپه
با سلامنقل قول:
اين رادياتورهاي پنلي رو من چند سال كه ميدونم توي كرج خيلي پرفروش شدند - من خودم به شخصه و فقط به دليل قابليت تعويضي نبودن اين رايداتور نخريدمش
و گر نه از هر بابتي عالين فقط اگر (دارم ميگم اگر) سوراخ بشه ضربه شديد بخوره يا آسيب جدي توي بدنه و مسير لوله ها بوجود بياد كه خيلي خيلي محاله ديگه قابليت تعمير يا تعويض پره نداره همين و بس
توي كرج پارسال جنس آريستون و يك مدل ترك رو ميفروختن پره اي 14800 تا 15000 تومن با ضمانت 10 ساله كتبي من خودم ديدم
ولي جنسشون رو هيچ وقت نپرسيدم چي هستن؟ اگر مس خالص باشه خوب قدرت گرمادهي عالي داره چون مس رساناي خالص ولي قدرت جذب بالاي هر نوع رسوبي رو هم داره نه به اين خاطر كه هر چي خلوص بيشتر قدرت جذب رسوب بيشتر
بلكه به اين دليل كه توي مبحث شيمي - مس يكي از فلزاتيه كه شديدا تمايل به واكنش با هر نوع ماده شيميايي ديگه اي رو داره اونهم با آب شهري كه خوب درجه خلوص پاييني داره
در هر صورت اگر قابليت جرم گيري و رسوب گيري رو بعدا دارند جنسشون عاليه شك نكن بخر ولي اگر مشكل پيدا كنه و راهي نداشته باشه اونوقت نخر چون به ضررته
موفق باشيد
من در اين مورد چند تا تجربه داشتم توي واحدهاي ساختمونموننقل قول:
واحد خودم اين مشكل رو داشت از شير سه راهي بودش
و 2 واحد ديگه هم همين مشكل رو داشتند از شير سه راهي بودش
1 واحد از سنسور بودش
البته در مورد پكيج اخگر الان كه چند سال تعويض كرديم و گلديران گذاشتيم خداروشكر حتي نگاه نميكنيم ببينيم آب كم كرده يا نه چون اصلا احتياجي به سر زدن هم نداره
واقعا عالين
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون اینا داخلشون لوله مسی استفاده شده . شکل پنلی داره و پک هست اما هزینه به صورت پره ای محاسبه میشه. قیمتش پره ای 35 هزار تومنه.
20 سال گارانتی داره گرید انرژی A داره.(شرکت تولیدی رادیاتور مسی آذر پرتو گرما با نام برند تجاری « کلد استاپ ») سایت به من اجازه نمیده آدرس سایتشو بفرستم اما داخل گوگل بزنید میاره سایتشو
به گفته فروشنده گرمادهی خوبی داره اما امن چون ندیده بودم تا امروز یکم مشکوکم. در ضمن وزنشونم خیلی خیلی کم تر از پنلی های فولادی هست. با این اوصاف.... ؟!
با سلام مجدد به دوست عزيزم فانتوم20
راستش من تا بحال چنين چيزي رو تا بحال نديده بودم
پره اي 35 هزار تومن يكمي گرونه حالا 2 - 2 تا چهارتا كنيم با آلومينيومي ها خيلي فرقي ندارند الان ايران رادياتور آلومينيومي پره اي 18 هم داره كه قدرت گرمادهي تا 95 درصد داره من هر سال مجبور شدم براي چند تا واحد هي بخرم و تعويض كنم چون رادياتورهاي قبلي قديمي بودند و ارزون و آشغال
الان چند سال كه من از همون نوعش ميگيرم و پارسال اتفاقا به جشنواره خورد من هر چي خريدم پره اي 12500 تومن حساب كرد
اگر كرج هستيد من شماره اون فروشگاه و بدم كارشون خيلي درسته البته نمايندگي چند تا شركت هست و اسمشون دره شيري كلا كارشون تأسيسات
ولي اگر تهران هستيد خيابون طالقاني مركز اينجور چيزهاست ديگه
20 سال گارانتي واقعا عاليه يعني شركت اينقدر از محصولش مطمئنه كه خرابي نداره واقعا چه شركتي جاي تحسين داره
يك سري مدل رادياتورهاي فرانسوي هم اومده يك شركت معتبر هم وارد ميكنه من پارسال اومدم بخرم منصرف شدم ون فضا ندارم - رادياتورهاش هم رادياتور هم قاب يعني تموم لوله ها و اتصالات پشت قاب عكسي زيبا مخفي ميشن
ولي قيمتشون تا پارسال 1300000 بودش امسال نميدونم چنده
پنلهاي فولادي خوب به طبع خودتون ميگيد فولاد مطمئنا سنگين تر از مس
ولي اگر اين ضمانت 20 ساله رو داره و اگر از لحاظ هزينه براتون مشكلي نداره واقعا عاليه
آهان الان يادم اومد من از شركت دما تجهيز تهران آقاي رضايي مسئول فروششون 2 تا پكيج گلديران گرفتم همون موقع به من پيشنهاد بوش آلمان رو ميدادند كه من واقعا برام صرف نداشت 4.5 ميليون هزينه كنم
بچه هاي فوق العاده با تجربه اي هستند چون همه جوره راهنماييت ميكنند و قيمتهاشون هم از همه جا ارزونتره - من پرستيژ رو چه از كرج چه تهران بيشتر جاها قيمت 2250 داشتم به من قيمت داد 2120 و 50 تومن پيك موتوري گرفت آورد كرج گوهردشت تحويل داد پكيج كاملاً سالم بدون هيچ دخل و تصرفي توي محتويات جعبه و با گارانتي 2 ساله گلديران بودش كه نصاب اومد و نصب كرد
منظور اينكه هم سوادشون خوبه هم انصافشون
شركت دماتجهيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
بسیار ممنون از راهنماییاتون واقعا کاربردی بود.من همدانم و این رادیات هارو فقط توی یه مغازه دیدم که میگفت نمایندگیشه
خواهش ميكنم
اميدوارم موفق باشيد در هر صورت با چند جا و افراد خبره و آگاه صحبت كنيد
انشالله نتايج خوبي ميگيريد
سلام روز بخیر.
بنده در مورد پکیج سوال دارم.
راستش تحقیق زیاد کردم و الان حسابی بین مارک ها کیج شدم
الان روی فرولی - ایران رادیاتور - بوتان کدوم پیشنهادتون هست.
پکیج بون فن نیاز دارم ولی شنیدم که فرولی دیگه کیفیت قبلی رو نداره و چینی شده.
تعریف بوتان و مدل های ورونای بدون فن رو خیلی شنیدم
برای اپراتمان 100 متری نیاز دارم و میخوام اذیت نکنه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
باتشکر فراوان
سلام دوست عزيز
راستش پكيج هم مثل بقيه چيزهايي كه خودمون دوست داريم شده سليقه اي
متأسفانه از هر كسي هم كه ميپرسي ميگه مال من كه خوب دراومده يعني كلا همه چيز در ايران از شير مرغ تا جان آدميزاد شده هندوانه دربسته يا شيرين رنگ نداره يا قرمز طعم نداره
در هر صورت من كلي مطالب قبلي توي همين قسمت نوشتم
توي اين 10 سالي كه من بيشتر برندهارو امتحان كردم و الان بعضيهاشو داريم نتايج كلي رو خدمتتون ميگم خودت تصميم بگير هيچ كدوم اين برندها هم مال بابام و بابا بزرگم نبوده كه يك عده خاص ميان تبليغات ميكنن از اين كار هيچ سودي عايد من نميشه
به مدت 6 سال براي 10 واحد پكيج اخگر گرفتيم با مشخصات 24 و 35 هزار كه هر كدومشون توي اين 6 سال به اندازه 10 تا پكيج ديگه هزينه تعمير و تعويض داشتند
اولين چيزي كه ميسوخت سنسور دما بودش بعدش منبع و بعد شير سه راهي و بعدش برد و بعضي وقتها هم پمپ
يك واحد خودش تصميم گرفت رفت ايران رادياتور خريد تا الان پوستش رو كنده و ما هم خوشحاليم حالا به دلايلي
يك واحد رفت از اين چينيهاي ديجيتال خريد كمي و بيش به نسبت بوتان و ايران رادياتور خيلي بهتر كار ميكنه و تعميرش هم راحت تره چون خودم هميشه از تعميركار چيزي ياد ميگيرم دقت ميكردم و ميديدم با وقت كمتري تعمير ميشن و خيلي سريعتر هزينه معقول تري هم داشتند برند تاچي از اون ديجيتال سياه
يك واحد ديگه رفت بوتان خريد و ميدونم كه توي زمستون همش به مشكل ميخوره و يكسره تعميركار بوتان اينجاست
از قضا واحد خودم و چندتاي ديگه و اوني كه مستأجر داشتم ديگه واقعا به هزينه افتاده بودند يعني بعضي وقتها بالاي 400 هزينه ميكرديم و اونهم معمولا براي 1 ماهه دووم داشت
برادر مستأجر من توي نيروگاه فرديس مدير و مسئول تأسيسات خنك كندده هاست و مهندس - و با تجربه بالاي 20 سالش به من يك پيشنهاد داد من صد بار ديگه هم ببينمش ازش تشكر ميكنم حداقل هزينه تعميرات پكيج واحد خودم و مستأجرمو به صفر رسوندش
ايشون با توجه به تمامي نقاط قوت و ضعفهاي تمامي پكيجهاي توي ايران يك وايلانت 2 بوش آلمان يا كشورهاي اروپايي مثل مجارستان يا لهستان يا هر كشور اروپايي كه توليد ميكنه و 3 يك برند فرانسوي معرفي كردن كه خوب قيمتهاشون بالا بودش و ارزشش رو نداشت
2 از برندهاي ايراني كه مونتاژ ميشه و كاركرد خيلي عاليتري دارند به من فقط پيشنهاد گلديران رو دادش من براي واحد خودم و براي پدرم و خواهر همسرم و مستأجرم و مستأجرش و مستأجرشون و دقيقا 7 تا گلديران تهيه كرديم 3 سال داره كار ميكنه آخ نميگه لامصب كاركردش اينقدر عاليه و جزء اولين پكيجهايي كه قابليت ارسال آب گرم به چند نقطه در منزل رو داره و شير سه راهيش قطع نميشه اتومات نميكنه به يك مسير بده و مسير ديگه رو قطع كنه
3 عدد ديجيتال و 4 عدد آنالوگ تهيه شد و نصب شده من توي پستهاي قبلي نوشتم حتي سر نميزنيم ببينيم آب كم كرده يا نه چون اصلا كم نميكنه
هر چي بگم كمه چون پكيج قبلي پوست منو كنده بودش - در كل نظر و سليقه شخصي بنده گلديران - بعضي از افراد ميگن داره براي اين برند تبليغات ميكنه هر چي ميخوان بگن بگن
بهر حال انتخاب با خودتونه از همه جا بپرسيد و سوال كنيد
موفق باشيد
با سلام خدمت شما
می خوام یک شوفاژ دیواری خوب برای منزل که حدود 150 متر مربع است بخرم از شما دوست عزیز راهنمایی بفرماید چه مارکی با تهیه کنم ضمنا ایرانی باشه.
با تشکر مهدی از بجنورد
سلام دوست عزیزنقل قول:
تشکر از قرار دادن تجارب مفید شما
با بیشتر نظراتتون موافقم فقط تو یه قسمتش سوال دارم
در این مورد توضیح بیشتر بدید : جزء اولين پكيجهايي كه قابليت ارسال آب گرم به چند نقطه در منزل رو داره و شير سه راهيش قطع نميشه اتومات نميكنه به يك مسير بده و مسير ديگه رو قطع كنه
منظورتون اینه که همزمان آب گرم را با گرمایش رادیاتور میده ؟
2. اینکه هیچ پکیجی آب کم نمیکنه مگر این که لوله کشی نشتی داشته باشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
هیچ کدوم از پکیج ها ایرانی نیستند و به غیر از یک برند با نام آلتای که تعدادی از قطعات را خودش تولید میکنه و برند های دیگه مثل بوتان و ایران و ..... هیچکدوم تولید کننده نیستند و همه قطعات چینی و ..... میارند و مونتاژ میکنند که برند مونتاژ ایران زیاد داریم با قیمت های متفاوت که قیمت بالاتر مساوی با کیفیت قطعات بهتر میباشد شما ببینید چه برند هایی توی شهر شما زیاد هست و خدمات خوبی داره و نام ببرید تا بنده و دوستان راهنماییتون کنیم که کدوم بهتر هست
درضمن اگر میخواهید قیمت پایین باشه ایران و بوتان و تاچی و..... معمولا پایین ترین قیمت ها را دارند
و بعد دیگه مونتاژ های ایرانی و بعد وارداتی ها که اصالت کشور سازنده را دارند بالاترین قیمت و در نهایت پکیج های چگالشی وارداتی بیشترین قیمت را دارند
درخصو فرمايش اون دوستمون
خدمتتون عرض كنم بله من با توجه به حرفهاي اون بنده خدا كه توي اين كار و تأسيسات آشناست 1- پكيج گلديران اين توانايي رو داره كه بطور همزمان به چند نقطه توي مسير در منزل آب گرم رو بچرخونه
حالا دليل قطعي اين قضيه چيه من نميدونم شايد موتور قدرتمند شايد شير سه راهي و طبق فرمايش اون دوستمون بيشتر شير سه راهي با ساخت بهتر تونسته اينكارو بكنه
ما فرضا ميريم حموم بدون اينكه آب توي چرخش رادياتور قطع بشه و به مسير حموم فقط آب برسه - آب داره ميگرده و همون لحظه ميتونيد شير آشپزخانه و حتي توالت رو هم باز كنيد و خودتون مشاهده كنيد كه آب نه با دماي كاملا گرم و داغ بلكه با دماي متوسط و گرم داره به هر 4 نقطه ميرسه چون خودم عرض كردم به شخصه اين مسئله رو چك كرديم و الان واحد خودم 3 سال و بعضي از واحدها با 5 سال دارند كار ميكنند - منظور اينكه اين پكيج رو من ديدم و اين توانايي رو توي اين پكيج چون يكي از پكيج كارهاي قديمي كرج با پدرم آشناست و وقتي خودش اين قضيه رو ديد باورش نميشد كه آب حتي دماش رو از دست نميده و به هر 4 نقطه داره آب گرم ميره بدون اينكه دماي آب و فشارش پايين بياد
البته درخصوص ساختمان ما چون پدرم خودش ساخته از بهترين مصالح و درجه 1 ترين كه توي كمتر ساختموني استفاده ميشه ما استفاده كرديم با هزينه واقعا سنگين لوله كشي
لوله كشي بوش فيت يزد بسپار با 10 سال گارانتي به همين دليل ما هيچ وقت نشتي نداريم و چون فشار ورودي خونه لوله 10 اينچي مستقيم از شركت آب و فاضلاب هستش (من خودم به شخصه پول چايي و كشيدنش رو 12 سال پيش دادم) به همين دليل فشار آب اين ساختمون واقعا وحشتناك و ميتونه تا چندين متر آب رو پرتاب كنه به همين دليل پكيج هاي قبلي اخگر و بوتان و ايران رادياتور چون زير اين فشار بار ورودي تحمل نداشتند هميشه توي بخش ورودي به مشكل برخورد ميكردند با اين پكييج ما هيچ مشكلي نداشتيم بجز يكبار كه خونه براي تعمير قسمت آشپزخانه و نقاشي دچار گرد و خاك شد و همين باعث شد توي بخش خروجي گازهاي سمي همون دودكش و فن پكيج ايراد E3 مشاهده بشه كه اونهم با راهنمايي خود گلديران اين مشكل رفع شد و با تميز كاري رينگ اين بخش درست شد
درخصوص آب كم كردن پكيجها همين تاچي بدون هيچ دليلي آب كم ميكنه منبع انبساطش هم سالمه ولي چه دليلي داره نميدونم ما در مورد پكيج گلديران حتي ماهها طول كشيد تا درجه فشار آب رو كه روي 1.5 بار هستش رو چك كنيم اين دروغ نيست يك بيان ساده و واضحه خواستيد پيام خصوصي بدين فيلمشو بزارم
در مورد ايراني بودن قطعات و يا خارجي بودنش به شخصه فيلم توليد تمامي اين قطعات رو توي اصفهان ديدم
شاهد اين ماجرا تعميركار شركت اخگر جناب آقاي حبيبي توي ميدان حافظ كرج هستش بريد پيشش و بپرسيد كه بيشتر اين پكيجها اعم از خود اخگر بوتان يا ايران رادياتور باكسي تاچي و يا بعضي از برندهاي ديگه رو اصفهان درست ميكنه يا نه
براي من هر چند ماه يكبار به اسم منبع انبساط ايتاليايي و يا سنسور آب ايتاليايي ايشون منبع انبساط و سنسور عوض ميكردند بعدش ميگفت اينها هيچ كدوم از ايتاليا نمياد همشون رو اصفهان درست ميكنه و بعضي از منبع انبساط ها رو همين ماهدشت كرج بازسازي ميكنه
باورتون نميشه همين منبع انبساط رو مبلغ 185 هزار تومن چند سال پيش با هزينه 40 هزار تومن اياب و ذهاب و هزينه خودشون عوض ميكرد
خواستيد شمارشو ميدم زنگ بزنيد - مريض كه نيستيم دروغ بگيم
حتي پكيج تاچي توي يك واحد شروع كرد به آب دادن تعميركارش آقاي طالبي اومد و من رفتم از سر كوچه يك بوش پلاستيكي خريدم و بست جالب اينكه حجم بيشتر آب ريزي قطع شد و خود آقاي طالبي ميگفت بيشتر قطعات اين محصول رو بجز برد و شير سه راهي و پمپ بقيه رو ايران ميزنه و قرار شد كه اگر آب بندي نشه بعد از ظهر از تهران بگيره بياره درستش كنه كه با كمي چسب قطره اي و نوار تفلون درست شد
ما هر چي تجربه داشتيم بدون قصد و قرض و نيت بد نوشتيم
و واقعا از خدواند ميخوام كه توي خريد اينجور لوازم و دستگاههاي خاص كه خوب هزينه و قيمتي زياد دارند به همه كمك كنه تا خيلي خوبشو بخرن
اين بخشش جالبه همين دوستم كه توي نيروگاه فرديس كار ميكنه براي ويلاي شمالش پرستيژ رو خريده و هر وقت ميخوان برن شمال توي زمستون براي پكيج سيم كارت گرفته با برد مخصوصش و از همينجا قبل از رفتن شروع ميكنه زنگ ميزنه و پكيج رو روشن ميكنه و با توجه به تنظيمات از قبل انجام شده بسيار دقيق پكيج شروع بكار ميكنه و هواي منزل رو گرم ميكنه
اين برد اصلا توي ايران پيدا نميشه و خود گلديران هم ديگه وارد نميكنه ولي حتي توي دفترچه نحوه تنظيم اين قسمت رو نوشته و جاي بردش در زير پنل پكيج جاي خاليش رو نشون ميده
پكيج خوبيه مطمئن باشيد اگر خوب نبود من بعد از اين همه سال سر و كله زدن با انواع پكيج براي 7 واحد نميخريدم كه ديگه توي اين چند سال نه يك مستأجر و نه خودم به مشكل آب گرم نكردن پكيج نخوردم
با سلام خدمت دوستان بزرگوار
قصد خرید یک پکیج کم دردسر و مناسب سیستم گرمایش از کف را دارم.و البته خدمات دهی مناسب و ارزان بودن خدمات هم برام مهم هست.
یونیکال ایتالیا،آریستون و گرم ایران(باکسی) را مدنظر دارم.از اساتید بزرگوار می خواستم کمک کنند از بین این برندها کدام یک را انتخاب کنیم؟
سلام دوست عزیز به نظر بنده هر سه برند خوب هستند ببینید تو شهر شما کدوم خدمات بهتری دارهنقل قول:
مثلا گرم ایران تولید مشهد هست و قطعا اگر مشهد باشید خدمات خوبی داره
یه نکته در صورتی که بودجتون برسه برای سیستم گرمایش از کف بهترین گزینه پکیج کندانسینگ (چگالشی میباشد) در صورت امکان چگالشی بخرید خیلی کم مصرف و کارکرد خوبی دارند
سلام ،
1- نظر شما در خصوص فیلتر قبل از منبع چطور هست؟ بعضی از دوستان به عنوان یک راهکار کم هزینه خیلی توصیه می کنند؟ عکسی در این زمینه دارید؟
2- نظر شما در خصوص تصفیه کننده های آب آشامیدنی چطور هست؟ موافقان و مخالفان در این زمینه زیادند نظر شما و تحلیلی که دارید رو می فرمایید؟
ممنون و متشکرم
سلامنقل قول:
در مورد فیلتر این تاپیک رو اگر دوست داشتین بخونین خصوصا صفحات آخر
در مورد تصفیه آب :
سلام خسته نباشید سوالی داشتم راجع به سیستم گرمایشی ما بصورت شوفاژخانه است قصد داشتیم سیستم پکیج رو اجرا کنیم ولی یه عده گفتن به درد نمیخوره زمستون که شوفاژها هستن حمام اب دا؛ به موقع نخواهیم داشت و گاهی تا بیست دقیقه باید صبر کرد تا اب داغ داشته باشیم میخواستم بپرسم با توجه به مساحت منزل که سه واحد دویست متری هست این کاررو انجام بدیم یا خیر؟ و اگر انجام بدیم چه پکیج با چه مشخصه ای مناسبه؟ بسیار ممنون از شما
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید ببینید آیا شرایط نصب پکیج دیواری برای هر واحد دارید یا نه
دلیل شما برای تغییر موتورخانه به پکیج چی هست ؟ اگر میخواهید مصرف گاز کم شود از پکیج های چگالشی موتوخانه ای استفاده کنید و اگر میخواهید تفکیک قبوض داشته باشید و شرایط تفکیک کنتور را داشته باشید و لوله کشی پکیج از پکیج استفاده کنید
در مورد اینکه با پکیج آب داغ ندارید درست نیست مگراینکه بخواهید پکیج در موتورخانه نصب کنید که بازم میشه تمهیداتی پیش بینی کرد
اگر براتون امکان داره با شماره بنده 09132223581 تماس بگیرید تا شرایط منزلتون را ببینم چی هست و بیشتر راهنماییتون کنم
سلام
گرمای آب بهداشتی پکیج ما به طور ناگهانی کم شده. به طوری که در آخرین درجه (55) آب تقریبا ولرم ایجاد میکنه. در صورتی که تا دیروز تو درجه 42 مجبور بودیم یک مقدار با آب سرد مخلوط استفاده کنیم تات موقع استحمام نسوزونه. مشکل از چی میتونه باشه.
گرمایش شوفاژ مشکلی نداره. پکیج ZASS
ممنون
سلام دوستان
از شما یه مشورت میخاستم
این مادر ما گیر داده که پکیج نصب کنیم چون از نظرش خونه خیلی گرمتره نسبت ب بخاری ! میخاستم بدونم واقعا همینطوره ؟ و اینکه نصب پکیج چقدر هزینه میبره ؟ و مصرف گازش نسبت به بخاری چطوره ؟ متراژ ۹۸ متر و لوله کشی هم برا ۶ تا رادیاتور داره
الانم یدونه ابگرمکن بوتان ۳۲۱۸ داریم که سه ساله مث مرد کار میکنه و همیشه اب گرم حموم جوشه و دوتا بخاری هم داریم که تو سرمای امسال بدکنبودن و سر کردیم پول گاز هم با توجه به متراژ۹۸ متری ساختمون و پوپولشن سه نفر ماهی ۴۰ تا ۵۰ تومن میومد حالا میصرفه پکیج بخرم یا همین سیستم قدیمی دردسرش کمتره؟ مصرفش گاز چی ؟
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
سلامنقل قول:
هزینه ی خرید پکیچ و رادیاتورهاش و نصبشون و تعمیر و نگهداریشون خیلی بیشتر از دو تا بخاری گازی هست
مشکلاتشون و عیب و ایرادهاشون هم خیلی بیشتر از بخاری گازی هست
اما ایمنی پکیج اگر اصولی نصب بشه خیلی بیشتر از بخاری هست خصوصاً برای کسانی که بچه کوچک دارند
بخاریها اگر اصولی نصب شده باشه هزینه هاش خیلی خیلی کمتره و ایمنیش هم خوبه
اگر هم یک بخاری دیگه اضافه کنین برای روزهای خیلی سرد باز هم هزینه هاشون کمتر از پکیج و رادباتورهاش هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
چند دلیل میتونه داشته باشه
1 . دمای پایین آب و دبی محدود پکیج که باعث میشه تو مصرف بالای آب پکیج نتونه آب را درست گرم کنه
2 . خرابی سنسور دما که ممکنه دمای بالا تری به برد بده
3 . رسوب داشتن مبدل
4. در صورتی که پکیجتون تک مبدل باشه ممکنه اصلا برای آب گرم مصرفی روشن نشه در اینصورت عیب از جایی دیگه هست . برای تست بگذارید روی حالت تابستان و ببینید برای آب مصرفی پکیج روشن میشه یا نه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
گرمایش پکیج نسبت به بخاری خیلی بهتر هست و قابل مقایسه نیست به دلیل اینکه همه جای ساختمان یک نواخت گرم میشه و هم دما هست و مزیت دیگه اینکه بخاری اکسیژن هوا را میسوزونه و از نظر مشکلات ریه در آینده پکیج خیلی بهتر هست
از نظر هزینه هزینه اولیه بیشتر داره ولی مصرف گاز کمتر نصبت به بخاری و از نظر هزینه خرابی در صورتی که پکیج خوب بخرید معمولا خرابی نداره و هزینه ای نداره
درکل توصیه بنده این هست که اگر براتون امکان داره حتما پکیج نصب کنید
هزینه پکیج حدود 3 میلیون تا 6 میلیون میشه برا ساختمان شما تفاوت قیمت بسته به کیفیت پکیج و رادیاتورتون بستگی داره
لوله کشی قدیمتون باید ببینید سالم باشه میشه استفاده کرد
سلام، ممنون از پاسخگویی شمانقل قول:
1- میزان مصرف مثل روزهای قبل هست و کاملا محدوده.
2- آیا سنسور دمای آب بهداشتی از سنسور رادیاتورها مجزاست؟ دمای رادیاتورها نرمال و مثل قبله!
3- رسوب آب منطقه سکونت ما زیاده ولی آیا یک مرتبه می تونه باعث کاهش دمای آب بشه؟ کاهش دمای آب بهداشتی خیلی خیلی محسوسه.
4- نوع پکیج رو نمیدونم در کاتالوگ و سایت چیزی ننوشته ولی احتمالا تک مبدله هست.
پکیج را در حالت تابستان گذاشتم دمای آب در حد خیلی مختصر و نامحسوس نسبت به حالت زمستانه بیشتر بود. جالب اینجاست که درجه تنظیم آب بهداشتی رو که کم کردم مشعل خاموش شد. این قضیه احتمال خرابی سنسور رو بیشتر میکنه ولی چرا برای دمای رادیاتورها مشکلی پیش نیومده!
سلامنقل قول:
بله سنسور دمای آب مصرفی جدا هست
امکان داره یه مسیر توسط تکه ای از رسوب مسدود شده باشه و جریان آب را محدود کنه به همین دلیل آب سرد بشه
دمای رادیاتور سنسور جدا داره و در صورتی که از رسوب باشه مسیر آب مصرفی رسوب داره گرمایش ایرادی پیدا نمیکنه
فشار آب سیستم گرمایش را ببینید چند هست اگر پایین باشه میتونه در این مورد مشگل ساز باشه اول فشار را ببرید بالاتر از 1 و در صورتی که باز هم جواب نگرفتید با خدمات شرکت تماس بگیرید تا بیاند براتون درستش کنند درضمن عیب های دیگه هم ممکنه باشه مانند خرابی حسگر شعله و..... که باید از نزدیک دیده بشه تا عیب مشخص شود
سلامنقل قول:
چون این چند روزه سرم خیلی شلوغ بود و منزل نبودم به خاطر همین با سرویس کار نتونستم تماس بگیرم. گفتم شاید بتونم خودم حلش کنم!
خیلی ممنون از راهنمایی های شما. آموزنده بود.
سلام دوستان شما برای یه واحد 150 متری و همچنین یه واحد 65 متری توی تهران چه پکیجی پیشنهاد میکنید؟ خودتون چی دارید و ایا ازش راضی هستید؟ سپاس
سلام مجددنقل قول:
مشکل از سنسور دمای آب یا NTC بود.
ممنون از راهنمایی شما
سلام خدمت اساتید محترم. یه سوالی داشتم شاید هم تکراری باشه ،پیکیج ما چند روزیه در هر دو حالت آب گرم مصرفی و یا شوفاژ مرتب خاموش روشن میشه در واقع بعد از زمان جرقه زنی و روشن شدن شعله دمای آب سریع به بالاتر از حد دمای تنظیم شده میره و طبعا ترموستات یا سنسور دما عمل میکنه و شعله رو خاموش میکنه که این باعث سرد و گرم شدن آب مصرفی میشه .این مشکل در ابتدای نصب پکبج وجود داشت ولی با کمتر کردن شعله بلند پکیج توسط نمایندگی نصب برطرف شد ولی الان نمیدونم دلیل اصلی چی میتونه باشه. در ضمن پکیج بنده ایران رادیاتور مدل دیجیتال هست. ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
بالا رفتن سریع دما بدلیل مسدودی شیلنگ های زیر پکیج و یا خرابی سنسور دما و رسوب مبدل و.... میباشد
بهتره یه خدماتی بیارید از نزدیک ببینه
از جوابتون ممنونم
ولی مشکلم از وقتی شروع شد که دور موتور گردش آب رو از حالت 3 به 1 تغییر دادم.به همین دلیل چون جابجایی آب تو مبدل کم شده بود دمای آب سریع بالا میرفت که خود باعث خاموش شدن مشعل میشد الان که به حالت 3 آوردم مشکل حل شد. این تجربه رو گفتم شاید بدرد کسی بخوره :n01:
سلام در کدام مکان ها از پکیج فن دار ودر کجا از پکیج بدون فن می توان استفاده کرد ؟ ممنونم
سلام
پکیج بدون فن در جاهایی بکار میره که طول دودکش زیاد بوده و اجازه استفاده از دستگاه فندار رو نده.
ضمنن در محل نصب اگه امکان تامین هوای تازه برای احتراق وجود نداشته باشه پکیج فندار با دودکش دوجداره باید نصب بشه.
با سلام
دوستان عزیز میشه راهنمایی بفرمایید که امکانش هست به جای استفاده از رادیاتور از فن کویل استفاده کرد ؟
و آیا استفاده ار فن کویل گرمایش بهتره به هم راه داره یا فرقی نمیکنه ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
هیچ کاری نشد نداره ولی دردسرش زیاد هست به دلیل اینکه برای فن کویل باید لوله ها پایین باشند و را دیاتور توی دیوار و در ارتفاع بالا که باید یه جوری بیارند پایین
اگر ساختمان مسکونی هست و درست گرم نمیشود بهتر است به جای فن کویل از رادیاتور بزرگتر استفاده کنید
استفاده از فن کویل معایبی از جمله صدا را دارد که برای ساختمان مسکونی پیشنهاد نمیشود + معایب دیگر که با پکیج خیلی سازگار نیست و باید قطر لوله های رادیاتور فن کویل 16 میلیمتر باشد تا به پمپ پکیج فشار نیاید و ..... دلایل دیگر
در صورت نیاز با 09132223581 تماس بگیرید تا راهنمایی دقیق تری داشته باشم
دوستان فن کویل اتاق من تا دیروز خیلی سرد و خوب بود، ولی یه دفعه یه صدای شر شر آب اومد و گرم شد. بعدش فهمیدیم یه تعمیرکار رفته خونه همسایه و مشکل فن اون ها رو برطرف کرده و گویا مشکل سرایت کرده به این طرف!!
بعد از سال ها بازش کردم و اون پیچش رو هم پیچوندم و کلی آب و احتمالا هوا (صدا میداد) ازش خارج شد. بعدش لوله ها سرد شدن و فن هم خوب کار میکرد تا دوباره یه ساعت بعد گرم شد. باز هواگیری کردم و دوباره بعد از یه مدت که خوب شده بود، باز گرم شد. باید چیکارش کنم؟ راه خاصی داره یا انقدر هواگیری رو ادامه بدم تا درست بشه؟
سلام باید ببینید دلیل اینقدر هوا گرفتن چی هست ؟ شاید یه جایی نشتی داره هوا میگیره . در صورتی که نشتی نداشتید سعی کنید از بالا ترین نقطه لوله کشی ساختمان هواگیری کنید تا مجدد هوا تو سیستم نیادنقل قول:
سلامنقل قول:
چی قیمتش چنده و... ؟