واقا رایتل با گذاشتن طرح انتخاب شماره شاهکار کرد خیلی خوب بود کارش
انصافا پیش شماره رایتل (0920) از همه پیش شماره های موبایل کشور خوشگل تره
Printable View
واقا رایتل با گذاشتن طرح انتخاب شماره شاهکار کرد خیلی خوب بود کارش
انصافا پیش شماره رایتل (0920) از همه پیش شماره های موبایل کشور خوشگل تره
لنگرود هم یک هفته ای هست مخصوصا شب اصلا دیتا به زور رد و بدل میکنه
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
از فرهنگ بگیر تا داخل پیام نور ... گوگل باید چند بار رفرش کنی تا بالا بیادنقل قول:
اینجا عالیه سریع باز میکنه مثل جت.برطرف میشه احتمالانقل قول:
تو لاکان جلوی دانشگاه آزاد رشت 3 تا دکل هست(یکی رایتل بقیه هم برای ایرانسل همراه اول) من زمستان اونجا دانشگاه تو خوابگاه بودم رایتل استفاده میکردم که یه طوفان شد قطع شد رفتم اونجا بررسی کردم دیدم از دکل یه آنتن آویزون شده(فهمیدم برای رایتله) 2ماه طول کشید کلی تماس گرفتم اینگار نه اینگار:n04: بیان درستش کنن کلا لجستیک رایتل خیلی ضعیف هست دیگه ما هم برگشتیم اومدیم تجربه ایی که دارم ایرانسل تو رشت بهتر جواب میدهنقل قول:
من نمیدونم ارتفاع این دکل هارو بیشتر نمیکنن واقعا شعورشون نمیرسه ارتفاع از 25 متر برسه 50 کلی از مشکلات آنتن دهی حل میشه ولی...
دوست عزیز من خودم تخصصی در دکل ندارمنقل قول:
ولی همینطوری نیست که ارتفاع رو بیشتر کنیم آنتن دهی بیشتر بشه
حالا فرض بر اینکه بشه
شاید رو مورد های دیگه تاثیر بذاره
به هر حال یه محاسباتی داره
یه چیزی هست
دکل ها هرچقدر ارتفاع بیشتری داشته باشن مساحت بیشتری رو پوشش میدن ولی مشترک بیشتری هم به خودشون وصل میکنن و باعث میشه ترافیک دکل پر شه و قطعی مکالمه و اینترنت داشته باشید...جدای همه این مسائل فضای فرکانسی بیشتری رو اشغال میکنه و باعث میشه سایت های دیگه به مشکل بر بخورن.نقل قول:
اینم در نظر بگیرین که دکل های BTS که میان نزدیک منازل مسکونی بعضا حتی در یک ارتفاع با ساختمان های مجاور نصب میکنن خطرات و عوارضشون بیشتر هست (امواج الکترومغناطیس پر قدرت ترند) یه برنامه داشتم نگاه میکردم که اونجا توضیح میداد که باید این موضوعات رعایت کنننقل قول:
متاسفانه از این دکل ها در ایران برای یک کاره دیگه استفاده میشه که اون واقعا ضرر داره همه اکثرا اطلاع دارن
بهتره تحقیق کنید و نگاه علمی بهش داشته باشید..با دیدن و گفتن اینو اون هیچی ثابت نمیشه..کشور های اروپایی برید ببینید که تو یه خیابون چند تا آنتن سکتور موبایل روی پشت بوما میبینید! اونجا داخل شهر دکل نمیذارن..هر 2 تا خونه در میون 360 درجه پشت بوما آنتن های موبایل هست..تعداد سایت های موبایل هرچقدر بیشتر باشه قدرت خروجی هر سایت کمتر میشه و همین باعث میشه هیچ ضرری نداشته باشن...موبایل نوکیا 1100 حدودا 2.5 وات قدرت خروجی داره که کنار گوشه! ولی یه سایت موبایل نهایتا داخل شهر ها 1 وات قدرت خروجی دارن که اون هم باز کنار گوش نیست! فاصله زیاده با انسان ها..و اینکه هرچقدر سیگنال گوشی قویتر باشه قدرت خروجی گوشی پایین میاد و ضرر کمتری به بدن میرسونه. این است اشتباه غلطی که مردم ما میکنن و میگن دکل های موبایل سرطان زاس :)نقل قول:
جایی تو تهران هست که رایتل 4جی باشه؟
یه برنامه تو اندروید هست اسمش فکر کنم network signal info proهستش این برنامه واسه ایفون هم هست حالا یا شبیه این باشه که همه اطلاعات شبکه رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
open signalنقل قول:
coverageMap
open signal که داشتم بدر نمیخورد اطلاعات جالبی ندارهنقل قول:
اما اون یکی رو تاحالا امتحان نکردم
ببینید مثلا مقدار dp- قدرت سیگنال نوع شبکه hsdpa یا hsdpa+ اینارو مشخص کنه کدوم از اینا اینایی که گفتمو دارن؟
تو محل ما رایتل دکلش 40 متره خیلی بلند تر از ایرانسل و همراه اول هستنقل قول:
Coveragemap رو بی زحمت لینک دانلود میدیدنقل قول:
در حال تست هست تو تهران و کرج سرعت بالای 60 مگابیت هستنقل قول:
برای ایفون که داخل اپ استور اسم بنویسیدنقل قول:
برای اندروید داخل گوگل پلی
اسمشو جست و جو کنید میاد ایکنش سبز رنگ .
واسه دادن نامه از طرف شرکت برای سرعت حرفه ای شماره خط که لازم نیست تو برگه نوشته بشه؟
خب شما جواب منو که ندادیدنقل قول:
الان میشه با گوشی به 4 جیش وصل شد؟کجا ؟(تهرانا)
اگه گوشی ساپورت کنه نسل 4 بله..با همین سیمکارتای فعلی هم میشه چون از اول USIM بوده.تهران هم دقیق مشخص نیست کجاهاشه ولی به احتمال زیاد باید سمت ولیعصر جمهوری و جاهای شلوغ باشه.نقل قول:
سلام
از رایتل راضی هستم.
برای سرعت بالا حتما باید مدرک ارسال بشه؟ اخه بسته های حرفه ای تو پنل بازن و میشه خریدشون
سلامنقل قول:
بله ۶ ماه پیش تهران بنده در اطراف پاساژ علاءالدین بودم مشاهده کردم 4g رایتل ولی به علت ترافیک شدید خیابون نتونستم وقتی رانندگی میکردم متصل بشم بهش.
برای ایفون من که رو lte هم گذاشتم و رایتل همیشه همراهمه تا حال یک بار هم نشده بره روی lte
البته واقعا بعضی جاها لازمه یه فکری بکنه یا وای فای بگذاره یا lte
مثلا پاساژ پایتخت با اینکه انتن پره ولی اینترنتش به دلیل شلوغی کار نمیکنه و بعضی مواقع حتی پینگ هم نداری!
Sent from my iPhone 6
شما از اینترنت پایه استفاده میکنید یا حرفه ای؟نقل قول:
و چند وقته که از رایتل استفاده میکنید؟
رایتل هرشب از ساعت 10 و نیم 11 افتضاح میشه جوری که حتی دیتا رد و بدل نمیکنه.واسه شما هم اینطوریه؟
فرستاده شده از PSP3450DUOِ من با Tapatalk
حدود ۲ ماهی هست از پایه استفاده میکنم قبلش کلا از حرفه ای استفاده میکردمنقل قول:
از اولین سری که رایتل سیمکارت داد استفاده میکنم یادم نیست چه سالی بود
فکر کنم بهار ۹۱ بود.
Sent from my iPhone 6
پایه و حرفه ای تفاوتشون محسوسه؟نقل قول:
شما تو تهران جایی بوده به مشکل انتن دهی بر بخوری ؟ با رایتل شمال هم رفتی ؟ انتن دهیش چجوری بود؟
دائمی داری یا اعتباری؟
دائمیه، سرعت پایه انقدر خوب شده که دیگه نیازی به حرفه ای ندارم در تهران بین ۴ تا ۸ مگابیت معمولا میره،
در تهران اوایل استفاده شاید ولی الان پوشش خیلی خوب شده مگر اینکه مثلا بری طبقات زیر زمین مانند پارکینگ برجها و ... انتن نمیده.
بله شمال زیاد رفتم از تهران تا گیلاوند کامل داره
از گیلاوند تا فیروزکوه وسطای راه قطع میشه.
قائم شهر ساری بابلسر فریدونکنار و ... انتن داشتم
اما در تعطیلات شبا که مصرف کننده ها زیاد میشذن سرعت افتضاح میشد.
در کل نسبت به همراه اول و ایرانسل بدون شک پوشش بهتری داشت.
سمت رشت هم پوشش داشت اما گذری رفتم سرعت تست نکردم فومن هم به تازگی انتن زدن.
Sent from my iPhone 6
رایتل بسته پایه :
سرور فرانسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس جان آقا رضا گفت تو تهران و کرج در حال تست هست شد گفت سرعت بالاستنقل قول:
بسته پایه
سرعت خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6
تو کدوم منطقه هستی ؟نقل قول:
از خط های انتن چند تاش پره؟
میتونی با بسته حرفه ای هم تست بگیری ببینی تا چند میره؟
این تست در خ مطهری نزیدک ایستاد مترو گرفتم، انتن هم کامل پر بود. وقتی بسته پایه دارم که نمیتونم تست حرفه ای بگیرم ؛)
Sent from my iPhone 6
با یه سیمکارت دیگه یا دوستی اشنایی که رایتل دارهنقل قول:
3جی رایتل رو چه باندیه؟
900 و 2100نقل قول:
من هر وقت اراک میرم از قم به بعد قطع میشه و تا اراک انتن ندارم ولی اراک که انتن میاد تمام خطوط انتن خالیه و فقط اسم رایتل میاد اوایل فکر میکردم انتن دهی ضعیفه اما بعدا متوجه شدم یه جایی یه باگی وجود داره چون هم همه چی خوب کار میکرد هم با بردن گوشی روی فلایت مود و برگردوندنش انتن میومد و پر میشد!!
میتونه به خاطر تغییر باند باشه؟
فقط هم در اراک این مساله رو دیدم
Sent from my iPhone 6
یعنی چی مگه میشه 2 تا باند باشه؟نقل قول:
اگه میشه برای اون 2 تا اپراتور دیگه هم بگید
با تشکر
دوستان من از سمنان به سمت تهران کرج قزوین رشت فومن رفتم تقریبا میشه گفت اکثر شهرها رایتل پوشش داشت .تو جاده ها هم خداییش قابل قبول بود.در اطراف سمنان شهرای کوچیک هم اومده تحت پوشش قرار داده.