وضعیت مرکز چمران چحوره؟
الا سرویسم تو مرکز رجایی هست اما میخام انتقالش بدم مرکز چمران
Printable View
وضعیت مرکز چمران چحوره؟
الا سرویسم تو مرکز رجایی هست اما میخام انتقالش بدم مرکز چمران
دانلود شبانه از ساعت چند تا چنده؟نقل قول:
سرعتش چه قدره؟
از ساعت 2 تا 6 صبحنقل قول:
سرعت بستگی به تعرفه ای که داری متفاوته....ولی نسبت به روز کمتر میشه
از ظهر سرویس ما قطع شده به 2020 می زنگم میره روی پیام:
مشترک گرامی در حال حاظر مرکز مخابراتی شما دارای اختلال ارتباطی میباشد همکاران در حال رفع ...................
دقیقا برای منم همینجوری بود ولی از ساعت 6 به بعد درست شد و الان مشکلی ندارم.نقل قول:
برا منم از دیروز تا حالا دوبار قطع شدهنقل قول:
صبح هم خیلی دیر آی پی گرفت حدودا 5 دقیقه طول کشید
اینترنت بنده کاملا قطعه - الان خونه دوستان هستم
بعد از بيش از 2 ساعت قطعي بالاخره وصل شد.نقل قول:
ولي فهميدم اگه اين نباشه لنگ مي مونم. گوشي رو آوردم با ايرانسل اومدم اينجا كه پست بدم كه اينترنت منم قطعه پاسخ رو نوشتم و پاسخ رو زدم ولي ارسال نشد
اينجور كه نميشه سر كرد باهاش! لااقل شركت هاي ديگه وصل ميشن سايت باز نمي كنن كلا وصل نشه كه حوصله مون سر مي ره:n02:
128 تو شب چه قدر دانلود می ده؟نقل قول:
حدودی
فرقی نداره با روزنقل قول:
دوستان چند تا سوال دارم:نقل قول:
میانگین پینگ؟
سرعت 128 محدود در روز؟
سرعت 128 محدود در شب؟
سرعت 128 نامحدود؟
مهمتر از همه چند روزه وصل می کنن؟
چیز شکن نمیخواد درست بشه؟دوستان شما از چه چیز شکنی استفاده میکنید؟
1 meg - namahdud
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد آزادي!!!!!بعد از دو روز قطعي اينترنت بالخره ساعت 14/30 امروز اينترنت دوباره وصل شد.مخابرات روي پارس آنلاين را سفيد كرد .گندش بزنن.
همیشه اینجوریه؟نقل قول:
کی دلش واسه من تنگ شد؟ :دی
=-=-=-=-=-=
آقایون ADSlدرست شد یا نه هنوز؟شارژ کنم اکانتمو یه فعلاً بذارم همچنان غیرفعال باقی بمونه؟
ايمان خان ما كه نديد ارادت پيدا كرديم.نقل قول:
مگه adsl چش بود؟ ها؟! اگه طوري شده بگيد من تحملش رو دارم:n08:
من فقط از اين قطع و وصل شدنهاش دارم كلافه مي شم.
میگم این روزا هم برا شما گوگل به زور بالا میاد تو فایرفاکس؟
بله . خيلي وقته اينطوريه!نقل قول:
حذف شود...
سلام بر بروبچس گل
512 نامحدود همچنان سرعت دانلود 120 هست 2 روز دیگه اکانتم تمام میشه
بنظرتون چه سرویسی رو فعال کنم...من که شانس ندارم اومدم 256 فعال کردم سرعتش کم شد:n23:
فدایی داری داداش:n12:نقل قول:
=-=-=-=-=
خوب همین قطع و وصل شدناش.ردیف نشده هنوز؟سرعت دانلود اوکیه همچنان؟من 256 بودم سرعتم 120 بود.اونم نامحدود.و اما میخوام بدونم الان در چه حاله
دوستان من از شاتل سرویس میگیرم و روی 1 خط دیگه هم ADSL مخابرات دارم اما خیلی وقته ADSL مخابرات رو استفاده نکردم. از شاتل راضی نیستم به دلیل قیمت بالا و خوردن ترافیک! من الان 128 با حجم 3 گیگ رو دارم ماهی 14800 میدم البته سرعت دانلودم تو روز 250 و شب که رایگانه 60 هست! اما دیدم مخابرات 256 نامحدود رو داره 15750 میده. اول اینکه سرعت این 256 نامحدود مخابرات چند هست؟ دوم اینکه به نظرتون بهتر نیست شاتل رو کنسل کنم و دیگه از مخابرات بگیرم؟؟
من از بچه هاي شهرهاي ديگه هم پرسيدم اونا هم مثل من مشكل داشتند.نقل قول:
امروز از ساعت 10 تلاش كردم تا ساعت 1 وصل شده. شبها هم همينطور قطع ميشه.
نسبت به روزهاي گذشته فرقي چنداني نداشته سرعت دانلود هنوز همون حدود 120 هست.
به طور كلي: 1-قطع شدن زياد 2-بالا رفتن پينگ 3-سخت باز شدن گوگل و جيميل از عمده مشكلات به شمار مي روند:n02:
به مصرفت بستگي داره. اگه اهل وبگردي و بازي هستي اون سرعت 250 توي روز خيلي كمكت مي كنه.نقل قول:
ولي اگه مي خواي دانلود كني نامحدود مخابرات 256 بين 100 تا 120 بهت سرعت ميده و شب و روز هم ثابت هست
مطمئنی ؟؟؟نقل قول:
آخه من 1 مگ نامحدود دارم الان سرعتم 130 هست ..:n13:
به طور کلی فعلاً رایتل رو استفاده میکنم تا وقتی اوضاع adslدرست شه.
=-=-=-=-=-=-=
9vin جان من 256 داشتم سرعتم 120 بود.
الان مگه مشکل adsl چیه؟اینجا برای من که همه چی عادیه!!!نقل قول:
اگه واقعا سرعتش همین هست فرقش با شرکت های دیگه چیه؟ مثلا الان شاتل 128 نامحدود با سرعت دانلود 100 در روز و 30 در شب رو داره ماهی 30 تومن میده! اگه مخابرات 256 با همچین سرعت دانلودی رو 16 تومن میده پس چرا اونا اینقدر گرون میدن؟ کلا توصیه میکنید از شاتل بیام سمت مخابرات؟نقل قول:
مطمئن از اين جهت كه يكماهه 256 نامحدود دارم!نقل قول:
پست هاي قبلي رو هم بخونيد مي بينيد هر چي سرويس بالاتر باشه سرعت كمتره!
128 نامحدود سرعت 80 هست. 256 هم حدود 120 ولي 512 و يه مگ خيلي بيشتر از اين نميشه!
علت تفاوت قيمت رو نمي دونم. همونطور كه گفتم 128 مخابرات 70-80 ثابت دانلود مي كنه. نمي دونم منطقه شما چطوره ولي كلا اينجا شاتل اصلا خوب جواب نداده. اگه پارس آنلاين باشه خيلي بهتره!نقل قول:
ميگم اگه اهل دانلود نيستي و 3 گيگ توي ماه هم زياده برات خب همون محدود خوبه. ولي براي دانلود من كه گرفتم تجربه متفاوتي بود برام ديگه مجبور نبودم شبها توي خواب كابوس ببينم كه اينترنت قطع شده و صبح ببينم فايل دانلود نشده:n02:
مشكل خاصي نداره همينكه ساعتهايي قطع ميشه. بله مثل گذشته است!نقل قول:
در روز چندساعت قطع میشه؟نقل قول:
مشكل خاصي نداره همينكه ساعتهايي قطع ميشه. بله مثل گذشته است!
مرکز خاصی قطع میشه یا کل استان؟یا کل شهر؟
اغلب در حد چند دقيقه هست اونم بعضي روزها نه هميشه. روزهاي پرترافيك مثل پنجشنبه و جمعه بعضي وقتها تا 2 ساعت هم قطع بوده البته بازم نه همه روزها.نقل قول:
با اطلاعاتي كه از شهرهايي ديگه گرفتم اونها هم كم و بيش تجربه اش رو داشتند.
پ.ن : يكماه پيش اين مشكل وجود نداشت پس احتمالا مقطعي است!
من اصلا قطعی ندارم ولی مشکل نداشتن سند و رسیو اونم 9-10 بار در طول 24 ساعت رو دارم که مشکل از مودم من چون با یه مودم دیگه تست کردم و 3 روز مودم روشن بود 1 بار این مشکل پیش نیومد ! مشکل باز نشدن گوگل هم دارم که اونم برای همه است . ولی با س ا ک س گوگل راحت بالا میاد . پینگ هم که 1 بار خوبه 1 بار بد :n02: سرعت دانلود هم 120 . سرویسم هم که 512 نامحدود :n12:
3 گیگ که اصلا واسه من کافی نیست. بعضی ماه ها گیگ اضافه هم میخرم که هزینه تا 24000 تومن هم میشه. اگه خوبه و زیاد قطعی نداره چه کاریه که من شاتل داشته باشم، خوب 256 نامحدود با 1000 تومن بالاتر میگیرم و خیالم هم راحته. نظرتون چیه؟نقل قول:
من الان 4 روزه افت سرعت شدید دارم
همسایمون هم دقیقا 4 روزه سرویسش وصل شده
حالا نمیدونم به خاطر همسایمونه یا مشکل از مخابراته
128 نامحدود خریده میگه سرعت 140 بعد ما با 2 مگ محدود سرعنمون اینه:n21:
256 نامحدود مخابرات چطوره :n16:
اشتباه شد ببخشید :n16:مثل اینکه تایپیک رو اشتباهی اومدم
ولی شایان من اصلا افت سرعت ندارم ! سرعت همین الان 120 :n02: شایان راستی 2 خرداد دورم تمام میشه . میخوام 256 نامحدود بگیرم بعد ماه بعد آنلاین میتونم دوباره 512 نامحدود بگیرم یا نمیشه ؟!! اگه نمیشه که همین 512 نامحدود تمدید کنم :n02:نقل قول:
خب اگر اینطوره من 256 نامحدود میگیرم قیمتش هم مناسب تر هست دیگه !:n16:نقل قول: