Galaxy Tab 3 8 (با توجه به قیمت) اشغالی بیش نیست!نقل قول:
Printable View
Galaxy Tab 3 8 (با توجه به قیمت) اشغالی بیش نیست!نقل قول:
پس ظاهرا فقط تعداد محدودی وارد شده :n03:نقل قول:
آره از نمایندگی پرسیدم گفتند شاید وارد کنیم.....
گرفتم دستم کخ خیلی خوب بود !نقل قول:
کیفیت صفه نمایش و سخت افزارش و دوربینش یکم مشکل دارن.
سلام دوستان:n02:
من قصد خرید این تبلتو دارم.
یکی از دوستام تبلت lenovo a3000h رو داره که براحتی بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 رو براحتی اجرا میکنه.دوستم میگفت قصد خرید fonepad 7 رو داشته ولی یکی بهش گفته این بازیهای آسفالت 7 و 8 توی fonepad7 اجرا نمیشن و دیتای بازی هم برای cpu فونپد 7 موجود نیست برای همین رفته سراغ لنوو
میخواستم بپرسم آیا واقعیت داره این موضوع که بازیهای سنگینی مثل آسفالت 7 و 8 اجرا نمیشه در این تبلت؟
خواهشا دوستانی که این تبلتو دارن تست کنن و به من اطلاع بدن این موضوعو
ممنون
اتفاقا همین امروز بازار موبایل ایران بودم، تقریبا در همه مغازه های طبقه -1 مدل 8 گیگش موجود است ولی 32 گیگش نیست.نقل قول:
به نظر من تبلت زیره 16 گیگ به درد نمیخوره البته اگه مموری بخوره بد نیست ولی اگه نخوره افتضاحه به هرحال همون چند ماه اول میری دنبال افزایش حافضه
سلام ذوستان کسی نمیدونه تبلت کامل و 10 یا 9 اینچ از هر لحاظ تا 800 تومن چیه؟ سوال دوم نظرتون راجع به تبلت ایکس ویژنمدلXL10 700G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه نمايش: "9.4 HD LED IPS
پردازنده: RK3188,Quad Core,1.6GHz
حافظه رم: 2 گيگابايت
حافظهداخلي: 16 گيگابايت
سيستم عامل: Android 4.2.2
چیه با قیمت 835 تومن .ایا تبلت خوبیه وسایز 9.4 در اندازه خیلی تفاوت با 10 داره؟ لطفا دوستان توضیح بدهید
آره اشتباه شد 32 نیست ولی 8 گیگ هست
سلام من میخواهم دیش ماهواره نصب کنم من دیک ----- کوچک دارم میتونم حملش کنم با خودم ببرم روی پشت بام ولی تی وی رو نمیتونم میخواهم تبلتی بخرم که کابل hdmi بخوره و بشه تصویر ----- رو با کابل hdmi روش انداخت آیاکسی تست کرده ببینه میشه یا چه مدلی حداقل؟؟؟؟؟
s6000 لنوو.بخری پشیمون نمیشی.تاپیکش تو همین تالار هست یه سری بزن.نقل قول:
سلام.یکی از آشناها میخاد از آمریکا تبلت بیاره دوستان بهترین تبلتهای زیر 300 دلار کدوماست؟که تو ایران هم کاربرد داشته باشه ضمنا کیفیت تصویرش عالی باشه.ممنون
Nexus 7 (2013) 32gigنقل قول:
اندازه صفحه نمایشش 7 اینچه و با کیفیته
مزیتی که اون رو از بقیه جدا می کنه برند نکسوس و آپدیت های زود به زود اونه
ممنون ازپاسختان میشه بگید بین نکسوس و الجی جی پد کدوم بهتره در مورد کیندل فایر چی؟ ضمنن اگه میشه تبلت 10 اینچی هم معرفی کنید سپاس فراوان
نقل قول:
تبلت لنوو Lenovo Ideapad S6000 Wi-Fi +3G 16GB ] چطوره تلبتی هست اخه رمش ddr2 هست
رمه DDR 2 نشونه ی ضعیف بودن سیستم نیست.نقل قول:
الان M532، با رم DDR2، به راحتی همه GTA 5 san رو با بالاترین تنضیمات گرافیک اجرا می کنه.
با درود الان دوست من به ترتیب کامل ترین تبلتهای 10 اینچی کدومن
داداش اون خروجی نه ورودینقل قول:
خرید تبلت ایکیس ویژت s700 بمن کمک کنید
مشخصات نسبت به قیمت بی نظیره سیم هم میخوره
رم 2 سی پس یو 4 هسته
ای صفحه HD IPS تازه خودم باهاش تو نمایشگاه کار کردم عالی بود اصلا جای هیچ شکی نذاشته قیمت 16گیگ 890
ورن کم وhdmi و گارانتی مادایران داره
فقط فقط یه عیب خلی کوچیک {ساخت چین } و عیت بی نهایت برزگ داره سارنده و پشتیبانیش یا مارکش
XVision
سلامنقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن،تبلت ها خروجی HDMI دارن.ورودی HDMI نیست.یا حداقل اگه همچین مدلی هست من تو داخل (ایران) ندیدم.
برای کاری که شما میخوای باید یه فایندر تصویری بگیری دوست مننقل قول:
تبلت حتی اگه ورودی تصویر همداشت بازم باتوجه باینکه نیاز به ۲ دستگاه (-----+تبلت) داشتین و هم اینکه تبلت حساسه و ممکنه از دست بیافته یا موقع جابجایی ضربه کمی بهش بخوره و یا فشار اندکی باعث ایجاد مشکل توش بشه ولی فایندرهای تصویری که خودشون داخل دستگاه همه امکانات ردیابی سیگنال، اسکن ترانسپوندر+کانال و نمایش تصویر رو روی باندهای مختلف ----S و ----S2 و ----T دارن (بسته به مدل ممکنه انواع دیگهای رو هم کمتر یا بیشتر پشتیبانی کنند) دارند
لذا برای شما بجز فایندر چیز دیگهای توصیه نمیشه
توی بازار ایران مارکهای چینییی که وجود دارند (اگه دوست داشتین بخونین کرهای)، فکر میکنم XCruiser گزینه مناسبی باشه
Spaun و چندتا مارک اروپایی هم هستند که کیفیت بمراتب بهتر و دقت بیشتری دارند.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام دوستان .
تا 500 تومن چه تبلتی رو پیشنهاد میدین ؟ دوربین با کیفیت مد نظره .
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
از برند Asus و Acer میتونی انتخاب کنی، مدل هاشون رو تو سایت ها ببین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نسبت قیمت و مشخصاتش می ارزه که بخرینقل قول:
دارای سیستم عامل آندروئید ۴٫۰٫۳ - سی پی یو ۱٫۲ گیگاهرتزدو هسته ای - حافظه 8 گیگابایت – قابلیت نصب حافظه تا ۳۲ گیگابایت- ساپورت کامل کیبرد فارسی و نرم افزار آفیس - عمر باطری تا ۵ ساعت برای تماشای ویدئو – صفحه نمایش ۷ اینچ - دارای WiFi , بلندگو و میکروفون , دوربین جلو2 مگا پیکسل در پشت و وب کم جهت مکالمات ویدئویی در جلوی تبلت– امکان استفاده از GSM مودم USB و وزن بسیار پایین 270 گرم به همراه صفحه لمسی قوی با قابلیت تشخیص 5 نقطه لمسی به همراه قابلیت نصب سیم کارت و انجام مکالمات تلفنی و ارسال پیامک همانند گوشی موبایل ساخت چین Grade A+-به همراه فلش دوربین
سلام
یه تبلت میخوام سقف بودجه 800.(هزینه های جانبی رم/کیف/پوشش) رو در نظر بگیرید :دی
ارزش خرید بالایی داشته و ارزون تر بهتر! البته اگه گزینه خاص و مناسبی هم باشه 20-30 تومن دیگه هم میتونم برم بالا(ته زورم!)
استفاده :
وبگردی و مطالعه زیاد
فیلم کم
بازی خیلی کم
*
این گزینه ها توی ذهنمه
Acer Iconia A1 811 16GB
ASUS Fonepad 7 ME372CG - 8GB
ASUS MeMO Pad 10 ME102 - 8GB
*
بزرگتر باشه بهتر نیست؟ البته با این بودجه انگار 10 اینچی خوب نمیتونم بگیرم. حس میکنم 7 و 8 اینچیها واسه وبکردی کوچیکن!
*
راستی سیم کارت خور باشه یا نه؟ اگه نباشه وقتایی که به wifi دسترسی ندارم با گوشی وصلش کنم مصرف باطری گوشی و تبلت خیلی بالا نمیره؟؟
(گوشی الانم nokia n81 ه که وقت نتگردی و باز بودن بلوتوث خیلی باطری میکشه، تصمیم دارم یا huawei g610 یا sony experia L بگیرم)
کسی از گارانتی لوتوس و اعتبار خود فروشگاه مخصوصا فروشگاه اینترنتیشون اطلاعی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که سوال ها زیاد شد :n16:
برا وبگردی میخوای؟ 7 اینچی نگیر... برا وب گردی 8 اینچی و 10 اینچی خوبن ... هر چی بزرگتر باشه بهترهنقل قول:
10 اینچی ایسوس تراکم پیکسلی صفحه نمایشش خیلی پایینه! +سیم کارت هم نمیخوره این یعنی که gprs نداره و تو هر جا ک دلت خواست اینترنت نداری...
به جاش تبلت ایسر سیم کارت میخوره ... 8 اینچی هم هست... تراکم پیکسلیش در حد متوسطه تو این 3تا برای شما بهترین انتخابه
تو رنج 600 تا 700 تومن هوآوی گزینه های خوبی داره ازین مدلش خبر ندارم ک خوبه یا نه
ممنون بابت پاسخ.نقل قول:
اون هوآوی گوشیه تبلت نیست. گفتم اگه تبلتی بگیرم که سیم کارت خور نباشه بعد گوشیم مثلا اون هواوی باشه وقتی برای اینرنت تبلت رو با گوشی وصل کنم مصرف باطری چطور میشه..
جدیدترین مقایسه بنجمارکهای تبلت ها و موبایل های عرضه شده تا فوریه 2014
درسته برای وبگردی باید تبلت 10 اینچی بگیری ولی با این بودجه 10 اینچی خوب گیرت نمیاد و باید به 7 اینچی های بازار قناعت کنینقل قول:
محصولات Asus معمولا نسبت به کارایی که دارن خوش قیمت هستند و من به شما یکی از گزینه های خودتون یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو واسه خرید پیشنهاد میکنم
در هنگام روشن بودن wifi خیلی از باتری کار کشیده میشه واسه همین زودتر باتری دستگاه تموم میشه
از سیم کارت پشتیبانی کنه بهتره، بازم بستگی به نیاز شما داره
در پناه حق ...
سلام
من یه تبلت میخوام برای وبگردی و اجرای نرم افزار ها و شاید هم فیلم و بازی! البته لپ تاپ دارم برای همین وبگردی و نرم افزار برام مهم تره...
انتظارات من :
باتری خوب
حتما پردازنده 4 هسته ای
حتما حداقل رم 2 گیگ
آندرویدش زیر 4.2 نباشه
برند معتبر باشه....متفرقه نباشه...برای من هوواوی هم متفرقه س!
زیر 16 گیگ نباشه
بین 7 تا 10 باشه ال سی دیش
صفحه نمایشش فوق العاده باشه! ترجیحا ips
کیفیت ساخت خوب باشه..
نوت نمیخوام
قلم نمیخوام
اگر سیم بخوره خیلی بهتره! در حد مسیج فقط نه مکالمه!
بودجه : تا 1500
نتیجه ای که خودم رسیدم : نکسوس 7
اگرم فکر میکنید با این انتظارات باید اپل بگیرم بگید!
تبلت 8 اینچی، و 10 اینچی مخصوصا برای وب گردی از 7 اینچی خیلی بهترن.نقل قول:
البته 10 اینچی یکم ابعادش بزرگه بعضی موقع اذیت می کنه...
الان یکی از بهترین تبلت های 10 اینچی بازار galaxy note 10.1 2013 هستش ولی من فکر می کنم بهتره شما تبلت ارزون تری رو بخرید.
یکی از مزیت های تک نکسوس 7، ساپورت و آپدیتشه. +اندروید خالص. صفحه نمایشش هم باکیفیته!
از نظر من 7 اینچی برای وب گردی یه مقدار فقط کوچیکه ... اگه تبلت 7 اینچی برای شما کوچیک نیست، نکسوس7 یکی از گزینه های خریدتون باشه
عزیز من نوت نمیخوام!نقل قول:
بله منم با توجه به حرفت، اشاره کردم که مناسب شما نیست ... و نیاز های شما رو تبلت های خوب ارزون تر بدون نقض برآورده میکنننقل قول:
چون برا نرم افزار میخوای اندورید بگیر! میتونی بدون دردسر نرم افزار های کرک شده رو نصب کنی
نقل قول:
کلا میخوام ببینم برای آندروید گوشی بگیرم یا تبلت!
همینجوری موندم...میخوام یکیش آندروید نباشه....حالا موندم کدومش رو آندروید بگیرم...
قرار نیست تا قبل سال تبلت جدید تر چیزی بیاد؟
24 تا 27 فبریه (5 تا 8 اسفند) مراسم MWC ـه که شاهد معرفی گوشی و تبلت های جدید هستیم.نقل قول:
میدونم...معرفی یه بحثه..این که کی وارد ایرن بشن یه بحث دیگه س! من میخوام قبل از عید حداقل یا یه گوشی شاخ آندروید یا یه تبلت شاخ آندروید بگیرمنقل قول:
سلام
ممنون میشم تا حدود 1.200 یا کمتر چند مدل تبلت یا فبلت معرفی کنید.
کاربرد:
تماشای فیلم ، وب گردی و pdf
سیم کارت هم اگه بخوره بهتر.
تعصب به برند خاصی نیست فقط هوآوی نباشه.
لطفاً نظرتون را راجع به Asus Fonepad Note 6 FHD بگید؟(نظر خودم روش مثبت هست ، به جز صفحۀ 6 اینچی)
با تشکر :n16:
مدل دقیق نمیدونم چی بگیری . چون بنظر من صبر کنی تا تبلت های ویندوزی بیاند خیلی بهترهنقل قول:
اما از لحاظ سایز به نظرم 8 اینچی بگیر چون نه مانند 10 بزرگه و تقرین سختی حمل نداری و هم از 7 هم که کوچکتره بهتره
اما به نظرم تبلت و فقط یا مارک ایسوس بگیر یا لنوو چون مارک اپل و سامسونگ با امکانات مشابه فقط پول برند میخورن در صورتی که واقعن ایسوس و لنوو از لحاظ بدنه بالاترن و خرابی کمی داشتن
من اگر باشم اولن تبلت ویندوزی میگیرم با سایز 8 اینچ و از برندهای لنوو یا ایسوس
موفق باشی
نه ویندوزی نمیخوام..ویندوز 8.1 بخوام لپ تاپم هست دیگه!نقل قول:
الان بین این پایینی و نکسوس 7 موندم
ASUS Memo Pad FHD10 ME302KL
(مدل چهار هسته ایش )
سلام
تبلت ایسوس با چه گارنتی میشه خرید ؟
آیا میشه بیمه هم کرد؟