اطلاعيه سوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) آزمون سراسري سال 1390:
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=980
اطلاعيه سوم سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) آزمون سراسري سال 1390:
سلام
دوستان چند برابر ظرفیت برای رشته های شرایط خاص اعلام شده یا نه؟
قرار بود سه شنبه اعلام بشه اما هنوز روی سایت نزدن که!
اره كرمان خوابگاه فقط به روزانه ها و اونم حداكثر به نصفشون ميده فقط !!البته خوابگاه هاي خود دانشگاه زياد جالب نيستن...نقل قول:
اما جاي نگراني نيست...خوابگاه خودگردان به مقدار كافي:31: تو شهر ريخته !! كه اگه بگردي خوابگاه هاي خوب هم توشون پيدا ميشه ...
پيشنهاد خودم هم اينه كه خونه بگيري(من خودم اونجا خونه گرفتم) ...هزينه يه خوابگاه خوب هم با يه خونه برابري ميكنه!
نقل قول:
دقیقا آره آره:18: منم تعجبب کردم اینارو شنیدم!!!!!!
سلام بر شمانقل قول:
همان گونه که پیش از این گفتم گفته های منو شما به عنوان دیدگاه های یک دوست با آگاهی کم بذارید و تنها به همین گفته ها اعتماد نکنید به جاش پژوهشتون رو بیشتر کنید ... ( گفتگو با شما رو به شیوه داستانی ادامه میدم تا هم شما لذت بیشتری ببرید و خسته نشید و هم تاثیرش بیشتر بشه ) بگذریم بریم سر اصل داستان :
یک نکته مشترک بین من و شما هست می دونید چیه !!؟ نقطه مشترک ما رتبه سال نسخت ماست ... منم اون سال 50000 هزار شدم راستش در گذشته اصلا اهل درس نبودم ( میگم اصلا شما بخونید اصلا ) در واقع با عوض شدن مدرسه معدل درسی منم سال به سال کم شد حال اینکه قبل از دبیرستان درسخون بودم ... خلاصه بعد اون سال تصمیم گرفتم تا بیشتر به درس اهمیت بدم تنها 3 ماه از سال رو پیوسته و جدی خوندم ( 6 ماه نخست رو پرت و پلا و نامنظم خونده بودم ) سال دوم رتبه ام در زیر گروه اقتصاد شد 5900 ...
همونطور که خوندید بنا به دلایلی انصراف دادم ... قرار شد برم سربازی که خدای بزرگ کمکم کرد و همون هفته اول آموزش مرخصی گرفتم و معاف شدم ... پس تصمیم گرفتم اینبار جدی تر بخونم 9 ماه خوندم 6 ماه پیوسته ولی سبک و 3 ماه سنگین از خدا خواستم خودش راهی رو که می خواد جلو پام بذاره پیوسته ذکری که به لبم بود این بود ( و ما توفیقی الا بالله علیه توكلت و الیه انیب ) در پایان خدا کمکم کرد و با اینکه معدلم 10 بود و کمی مریض احوال بودم رتبه ام شد 1000 ... ( در ضمن هیچ گونه کلاس آموزشی هم تا به حال برای آموزش کنکور نرفتم فقط کتاب های درسی و کتاب تست )
به گفته حافظ شیرین سخن :
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی
می دونید هدف من از گفتن این داستان چیه !!؟ هدفم اینه که هرگز دست از تلاش بر ندارید شما هنوز سال اولید و راه زیادی رو پیش رو دارید چرا 1 سال دیگه رو به خوندن اختصاص نمی دید !!؟ به دیدگاه من شما اگر یک سال درست زمان بگذارید و بخونید و واقعا به خدا توکل کنید و از معنویات کمک بگیرین هم آرامشتون بیشتر میشه و هم 100% موفق خواهید شد ...
و اما پاسخ پرسش هاتون 1. سه سال پیش تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه همش با کتاب بود یعنی شما کتاب رو می خوندی و بعد می رفتی امتحان می دادی ... دروس تستی تشریحی رو هم که خب استاد در نمره دهی دخالت داشت به شما برخی از استاد ها پژوهش می دادند که این خودش به افزایش نمره میان ترمت کمک میکرد و برخی ها هم نه ( همون میان ترم بود و امتحان نهایی ) 2. درباره کافی بودن زمان کلاساش هم می تونم بگم آره هم نه ... یعنی کمک کننده هست اما کافی نیست برای برخی دروس ... البته اونجوری هم نیست که همش دانشجو ها پرسش کنند و درس داده نشه ... به دیدگاه من که چند ترم بیشتر پیام نور نخوندم بیشتر دروس زمان تدریسش اگر خوب نباشه نمیشه گفت کمه ( جدا از برخی دروس ) 3. با دیدگاه پایانیت درباره اینکه آزاد بهتر از پیام نوره موافقم ... هم کلاسش بهتره و هم تعداد شرکت کننده ها در کلاس و هم دید مردم و هم ... هر چند به نظر من بخون تنها و تنها برای دولتی ... ازاد هم مشکل های خاص خودش رو داره هر چند به نظر من بازم از پیام نور خیلی بهتره 4. درباره غیر انتفاعی هم اطلاعاتی ندارم ( اما الان دوستم پای تلفن میگه : به شما بگم خیلی غیر انتفاعی از پیام نور بهتره ولی بیشتر غیر انتفاعی ها یک مقداری کوچک اند و خیلی هاشون جو دانشگاه رو ندارند )
الان یک چیزی خیلی مهمی از پیام نور یادم اومد که واقعا نمیدونم باید چی بگم ... یادمه تعداد دانشجویان از ظرفیت کلاس ها بیشتر بود یعنی اگر دیر می اومدی اصلا بهتر بود نمی اومدی چرا ؟ چون بیشتر از ظرفیت کلاس ها دانشجو پذیرفته بودند گاهی باید کلاس رو از پشت شیشه دنبال می کردی ... وحشتناکه نه !!! گاهی هم که شانس باهت یار بود صندلی رو از کلاس دیگه ای بر می داشتی و می گرفتی بالای سرت و از بین خیل عظیم دانشجو عبور می کردی و یک جای خالی گیر می آوردی و می نشستی ( اگر بخت باهت یار بود ) ... سلفش رو که دیگه نگو غذاش افتضاح بود ...
اگر قرار باشه در دو واژه همه گفته هام رو خلاصه کنم همینه که دوست گلم : دوباره بخون
پیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــروز و سرفراز باشی
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
سلام ، از دوستان کسایی که درباره این رشته ها به صورت تجربی آگاهی دارند یا توی فامیلشون این رشته ها هست کمک می خوام تا بی زحمت برام توضیح بدهند این رشته ها چی هست ؟ وضع اشتغالش چطوره و غیره ... ( درباره این رشته ها توی اینترنت تحقیق کردم ولی کافی نیست ) از طرفی نمی خوام 25000 -15000 تومان به این مشاوران انتخاب رشته بدم ... با سپاس ... بی زحمت سریع تر پاسخ بدین تا انتخاب رشته کنم ...
رتبه سهمیه من 1000 علوم انسانی و 3600 کشوری
شهر : مشهد مقدس
علوم اجتماعی
علوم تربیتی ( مدیریت و برنامه ریزی اموزشی )
باستان شناسی
مشاوره و راهنمایی
علوم تربیتی ( تکنولوژی اموزشی )
جغرافیا و برنامه ریزی شهری
ژئومورفولوژی
آب و هوا شناسی
تاریخ
دوستان یعنی هیچکس اینجا نیست که بخواد هنر گرایش سینما شرکت کنه؟نقل قول:
تاریخ شرکت توی مصاحبه رو اعلام کردن اما اسامی رو اعلام نکردن
کسی اینجا چیزی در این مورد نمی دونه:19:
نقل قول:
شما همون موقع ثبت نام زدید سهمیه رو ....
شهر های بزرگ منطقه 1
شهرهای متوسط منطقه 2
روستاها منطقه 3
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
نقل قول:
شما هر دانشگاهی که بروید میتونید در ازمون سراسری حتی در رشته دیگر شرکت کنید.
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
نقل قول:
رتبه در سهمیه مهم هستش
شما باید رشته ای رو که میخواید در سیر جان بزنید برید اول دفتر چه رو نگاه کنید و نوع گزینش اون را ببینید که ناحیه ای هست منطقه ای یا کشوری ؟
شما می تونید پاسخ نامه تون رو مشاهده کنیدواینکه چرا من نمی تونم؟
دوستان نرم افزار انتخاب رشته واسه هنر میخوام لطفا کمکم کنید چون هر جارو گشتم پیدا نکردم.
حتما رتبه شما بالای 75000 بوده
پاسخ نامه برای افرادی هست که رتبه کشوری کمتر از 75000 کشوری در سه گروه ریاضی،تجربی،انسانی و زیر 10000 کشوری برای دو گروه دیگر است،حتما رتبه کشوری شما از این رقم ها بیشتره.نقل قول:
یکی از جاهایی که برای هنر انتخاب رشته می کنه این سایته:نقل قول:
محتوای مخفی: سایت:
البته 2500 تومن پولش میشه.من دفترچشو 2 روز پیش گرفتم دیروز وارد کردم اطلاعاتمو 5 ساعت دیگه انتخاب رشتمو حاضر می کنن.برای انتخاب رشتش باید 36 ساعت وایستید چون میگن دستیه و دقیق!
ما مخلصیم:31:نقل قول:
من جات باشم مشهد رو میزنم. چون هم مشهد شهر خوبیه چیزی کم نداره هم اینکه وقتی از خونه دور باشی یه سری مشکلات خود به خود داری. مثلا مشکل غذا. رفت و آمد . هزینه ها ولی خونه باشی خود به خود غذات آماده ست مشکل رفت و آمد به خونه نداری و هزارتا چیز دیگه . البته این نظر منه شاید کسی پیدا شه بگه تهران رنکینگش بالاتره و... ولی تا زمانی که نخوای از ایران خارج شی رنکینگ معنی نداره
این میانگین تراز برای بچه های کانونیه . ترازی که زده همون تراز آزمونای کانونه که سال پیش بچه ها با این تراز تونستن این رشته رو بیارن .نقل قول:
یادتون باشه تراز قلم چی با تراز کنکور سراسری فرق داره مثلا یکی توی قلم چی میانگین ترازش 6800 هست توی کنکور سراسری 10900 میشه مثلا نمیشه گفت تراز این داوطلب بالاتر از میانگین ترازیه که قلم چی توی مجله زده. این ترازایی که زده برای بچه های قلم چی راهنمای خوبیه ولی بقیه بچه هارو گیج میکنه
هر رشته ای که میخواین انتخاب کنین به زیرگروهش توجه کنین و نمره و رتبه اون زیرگروه. مشکل اصلی مجله قلم چی اینه که فقط رتبه اصلی رو اورده و صحبتی از رتبه زیرگروه نکرده البته یه سی دی همراه اون مجله میفروختن پارسال که رتبه های زیرگروه رو هم نشون میداد
روزانه و شبانه امکانش خیلی خیلی کمه...به صفر میل می کنه.نقل قول:
غیر انتفاعی و پیام نور میاری.
علوم اجتماعی رشته ای هست که به خبرنگاری و اینا ختم میشه و اکثرا انگیزه افراد 2 این رشته خبرنگار شدنهنقل قول:
سلام ، از دوستان کسایی که درباره این رشته ها به صورت تجربی آگاهی دارند یا توی فامیلشون این رشته ها هست کمک می خوام تا بی زحمت برام توضیح بدهند این رشته ها چی هست ؟ وضع اشتغالش چطوره و غیره ... ( درباره این رشته ها توی اینترنت تحقیق کردم ولی کافی نیست ) از طرفی نمی خوام 25000 -15000 تومان به این مشاوران انتخاب رشته بدم ... با سپاس ... بی زحمت سریع تر پاسخ بدین تا انتخاب رشته کنم ...
رتبه سهمیه من 1000 علوم انسانی و 3600 کشوری
شهر : مشهد مقدس
علوم اجتماعی
علوم تربیتی ( مدیریت و برنامه ریزی اموزشی )
باستان شناسی
مشاوره و راهنمایی
علوم تربیتی ( تکنولوژی اموزشی )
جغرافیا و برنامه ریزی شهری
ژئومورفولوژی
آب و هوا شناسی
تاریخ
علوم تربیتی هم که میره 2 مایه معلمی و معلم پرورشی
باستان شناسی رشته فوق العاده ای هست که خیلی پرطرفداره ولی خیلی محدوده و مشهد هم فکرنکنم داشته باشه ولی اگه بری پشیمون نمیشی...عالیه بهد از ایان دوره میرین کاوش های باستانی و ....
بقیه هم که دیگه تقریبا معلومه؛ ژئو هم نمی دونم آخرش چی از آب در میاد
سلام خسته نباشید یک سوال داشتم یکی از دوستان من رشتش تجربیه و کنکور داده
ایا پیام نور رشته حقوق میتونه بزنه ؟ چون رشتش تجربیه یا نه؟
ممنون و متشکر از رسیدگیتون
دوست عزیز میشه بگی باید کجای سایت برم و دقیقا چکار کنم. ممنون میشم راهنمائیم کنی.نقل قول:
كسی میدونه دانشگاه تربیت دبیرشهیدرجایی برای دوره شبانه رشته های فنی مهندسی مثل برق یامكانیك برای افراد عادی هم پذیرش میكنه یانه چون برای روزانه نوشته ویژه فرهنگیان اما برای شبانش چیزی ننوشته
بعد از اینکه دفترچه راهنمای انتخاب رشته اینارو گرفتید از پستخونه پایینش یه رمز داره اونو میرید تو اینجا:نقل قول:
[قسمت تکمیل فرم وارد می کنید.بعدش اطلاعاتتونو می دید به سایت 36 ساعت بعد جواب میاد براتون.محتوای مخفی: site
رتبه بندي دانشگاه ها رو تو رشته مهندسي نرم افزار ميخواستم بدونم ؟؟؟
سلام دوستان
کسی هست درمورد نقشه برداری اطلاعاتی داشته باشه؟
یا مثلا کسی رو میشناسه که بتونه کمکم کنه؟
سوالام هم زیاد پیشرفته نیست. مثلا اینکه آیا طراحی (ساختمون ، پلو..) هم تو نقشه برداری هست؟
توی دفترچه نوع گزینش رو نوشته کشوری یعنی رتبه سهمیه در زیر گروه مهم نیست ؟ یکی کمک کنه !!!نقل قول:
رتبه در سهمیه مهم هستش
شما باید رشته ای رو که میخواید در سیر جان بزنید برید اول دفتر چه رو نگاه کنید و نوع گزینش اون را ببینید که ناحیه ای هست منطقه ای یا کشوری ؟
کمک کنید !!!
بچه ها حتما این اصلاحیه رو بخونین شاید شامل حال شما هم بشه مخصوصا ریاضی ها :
بچه ها من کاردانی چی وردارم
که بتونم باسه کارشناسی
عمران سازه و از این چیز ها بخونم
:10:
بین کاردانی معماری و it عمران چی رو انتخاب می کنید
نظرتون چیه کدوم بهتره ؟؟؟؟؟؟
بعد بچه ها عمران کارهای ساختمانی و عمران ساختمان های بتونی کدومش بهتره
بزنم بروم
محض اطلاع :
: سیدصدرالدین شریعتی در گفتگو با مهر، با اعلام این خبر اضافه کرد: “دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی به دو دانشکده علوم اجتماعی و دانشکده ارتباطات تفکیک می شود.”
وی افزود: “به همین منظور، کلنگ احداث زده و قرارداد تاسیس ساختمان این دو دانشکده نیز منعقد شده است.”
به گفته رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، این دو دانشکده در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشجوی ارتباطات و علوم اجتماعی می پذیرد.
شریعتی درباره اعلام زمان ظرفیت و پذیرش دانشجو، تاکید کرد: “پذیرش دانشجو در این دو دانشکده از سال تحصیلی آینده صورت می گیرد و ظرفیت نیز پیش از تاسیس ساختمان این دو دانشکده اعلام می شود.”
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: “به منظور گسترش رشته های جدید ارتباطات در مقطع دکتری بهتر دیدیم این دانشکده ها از یکدیگر جدا شوند.”
گفتنی است در هفته گذشته حذف چنیدن رشته علوم انسانی از دانشگاه علامه جنجال برانگیز شد که سرانجام وزارت علوم و سازمان سنجش رشته های حذف شده را بازگرداندند.
الان سهمیه من شاهد هست.فرقی نمی کنه کدوم شهر رو انتخاب کنم؟ یعنی سهمیه بومی دیگه به حساب نمیاد؟
شروع نیمسال اول و دوم از کی هست؟
مثلا من میخوام شبانه انتخاب کنم . اکثر شبانه ها هم از نیمسال اول پذیرش دارن . یعنی اگر شبانه قبول بشم باید صبر کنم تا بهار سال دیگه ؟
بچه ها یه سوال این فیزیوتراپی دانشگاه شیراز دکترا حرفه ایه یا کارشناسی؟
اینایی که گفتی نمیدونم ولی مهم ترین فاکتور در انتخاب رشته نمره کل و رتبه در زیرگروهی که میخوای رشتتو انتخاب کنی هست.:10:نقل قول:
کسی نمی دونست؟نقل قول:
فکر کنم همونی که خودت گفتی درسته (محروم میشی)نقل قول:
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص ارزش مدارك فارغ التحصيلي دانشگاه پيام نور:
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=6&id=979
داوطلبان عزیز لطف کنید دفترچه رو کامل بخونید:13: : ثواب دارهنقل قول:
یعنی چون فقط تعدادی از دانشگاهها این رشته ها رو دارند بومی گزینی 2 این رشته ها اعمال نمیشه.نقل قول:
- دسته بندي رشته هاي تحصيلي:
- دسته بندي رشته هاي تحصيلي : رشته هاي مختلف تحصيلي با توجه به ماهيت و گستر ش در سطح كشور به 4 دسته و به شرح جدول زير، تقسيم بندي مي شوند.
رشته هاي
استاني
رشته هاي استاني به رشته هايي اطلاق مي شود كه در اكثر استا ن ها گسترش داشته يا از نظر ك اربردي به متخصصان بومي نياز دارن د . اينگونه
رشته ها در جدول (رشته هاي تحصيلي، زيرگرو ه ، مقاطع تحصيلي و نوع گزين ش ) هر يك از گرو ه هاي آزمايشي مختلف در اين دفترچه راهنما
مشخص گرديد هاند.
رشته هاي
ناحيه اي
به رشته هايي اطلاق مي شود كه در اكثر استا ن ها وجود نداشت ه ولي در چند استا ن مجاور كه به عنوان يك ناحيه بومي تلقي مي شود (مطابق
جدول صفحه بعد در رابطه با دست ه بندي نواحي بوم ي ) موجود است . اينگونه رشته ها در جدول (رشته هاي تحصيلي زيرگرو ه ، مقاطع تحصيلي و
نوع گزينش) هر يك از گرو ههاي آزمايشي مختلف در اين دفترچه راهنما مشخص گرديد هاند.
رشته هاي
قطبي
به رشت ه هايي اطلاق مي شود كه در اكثر نواح ي وجود نداشته ولي در چند ناحي ه بومي مجاور كه به عنوان قطب بومي تلق ي مي شود (مطابق
جدول صفحه بعد در رابطه با دسته بندي قطب هاي بومي) موجود است . اينگونه رشته ها در جدول (رشته هاي تحصيلي، زيرگرو ه ، مقاط ع
تحصيلي و نوع گزينش) هر يك از گرو ههاي آزمايشي مختلف در اين دفترچه راهنما مشخص گرديد هاند.
رشته هاي
كشوري : به رشته هايي اطلاق مي شود كه در اكثر قط ب هاي بومي وجود نداشت ه و تنها در تعدادي از دانشگاه ها و مؤسسا ت آموزش عالي ارائه مي شود .
اينگونه رشته ها در جدول (رشته هاي تحصيلي، زيرگرو ه ، مقاطع تحصيلي و نوع گزين ش ) هر يك از گرو ه هاي آزمايشي مختلف در اين دفترچه
راهنما مشخص گرديد هاند.
-
کارشناسی...نقل قول:
بچه ها به نظرتون برق تبریز بهتره یا فردوسی؟؟
من انتخاب رشته کردم و غیر از تهرانو اینجوری زدم:
صنعتی اصفهان-شیراز-تبریز-فردوسی-...
به نظرتون خوبه؟الان بیشتر بین تبریز و فردوسی شک کردم که اصلاحش کنم یانه.
نقل قول:
فقط مجازین انتخاب رشته میتونن پاسخنامه رو ببین.
75 هزار نفر اول تجربی ریاضی
10 هزار نفر اول هنر و زبان میتونن ببینند.
و اگه مجاز شدید با اینترنت اکسپلوره استفاده کنید ....
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
نقل قول:
تو نت که نیست
مراکز انتخاب رشته بعضیهاشون زبان و هنر هم دارند.
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
نقل قول:
اگر دکترا باشد که جلو کد رشته نوشته شده ...
Peji2010 عزیز به نظر من انتخابای خوبی کردی.من بودم بهش دست نمیزدم.(ا ین نظر من بود):7::7::12::12:نقل قول:
دانشگاه تهران اول بدون گرایش میگیره بعد دو سال بچه ها تعیین گرایش میکنننقل قول:
اول که شریفه . بعد اگه منظورتون دقیقا گرایش نرم افزاره امیرکبیر . بعد علم و صنعت . جلوتر میخواین یا کافیه؟
تا جایی که من میدونم اصن فیزیوتراپی دکترای پیوسته نداره.نقل قول:
بستگی داره به کجا نزدیکتر باشین و بوم کجا باشین . اگه ترک نیستین رفتن به دانشگاه تبریز یه کم سخته.نقل قول:
هر کدوم بالاتر زده باشین و نمره شو اورده باشین قبول میشین چیزی که قبول میشین بهتون اعلام میشه. بقیه ش هم فقط میفهمین قبول شدین یا نه. نمیتونین اگه قبول شدین بینشون انتخاب کنین.نقل قول:
توی دفترچه نوع گزینش رو نوشته کشوری یعنی رتبه سهمیه در زیر گروه مهم نیست ؟ یکی کمک کنه !!!
کمک کنید !!!
ترک که نیستم.بومی تهرانم.از چه لحاظ سخته؟نقل قول:
بستگی داره به کجا نزدیکتر باشین و بوم کجا باشین . اگه ترک نیستین رفتن به دانشگاه تبریز یه کم سخته.
فاصلشون هم که تقریبا" یکیه(فکرکنم یه مقدار تبریز نزدیکتره)
نکنه استادا ترکی حرف میزنن؟:31:
اگر استادا ترک باشن ناخواسته تا ترکی یادتون ندن ولتون نمیکنن :31:نقل قول:
من خودم دانشجو یه دانشگاه بودم که اساتید اون همه ترک بودن شخصا ترکی یاد گرفتم اونجا !!!