دوستان تفاوت طرح های برنزی و طلایی و نقره ای چیه؟
ارزش داره طرح بالاتر بگیرم؟
Printable View
دوستان تفاوت طرح های برنزی و طلایی و نقره ای چیه؟
ارزش داره طرح بالاتر بگیرم؟
آقا امین شما الان از این طرخی که استفاده میکنی راضی هستی؟
سرعتت چقدره؟ صبح و شبم ثابته؟
خواهشا جوابم رو بده چون خیلی نیاز دارن اطلاعات بگیرم اگه میشه yahoo idهمت بفرستی برام عالی میشه
ممنون
آقا امین شما الان از این طرخی که استفاده میکنی راضی هستی؟سرعتت چقدره؟ صبح و شبم ثابته؟خواهشا جوابم رو بده چون خیلی نیاز دارن اطلاعات بگیرم اگه میشه yahoo idهمت بفرستی برام عالی میشه ممنون
راضی که راضیم فقط و فقط مشکل تو حجم دارم الان 4.5 گیگ دارم هنوز 2 ماهم تموم نشده تا11 خردا سال بعدم مهلت دارم:n02:نقل قول:
سرعتش تو روز که عالیه شبم ای بدک نیست الان که اینجوری شده دانلود شبانم اومده رو 5.5 گیگ قبلا 6.5 بودش سرعتمم بستگی داره نوسانش زیاده ولی 330-380 میچرخه عکسم که گزاشتم توصفحات قبله
محتوای مخفی: id
امین حان من تو یاهو منتظرتم
اه پس بگو چرا مخابرات پهنای باند کم می یاره برای همکاران عزیز خیلی مایه می زاره کلا همه پهناای باند رو می فرسته اون وربعد این جوری معلو مه دیگه مشکل حتی ازسرورهای خارجی هم نمی مونه واگرنه چرا بقیه ملت راس یک به بعد کلا نتشون منهدم می شه بخصوص اینکه لینک اگه خارج کشورباشه دیگه واویلانقل قول:
سرعت دانلود منم از لینک غیر مستقیم اینه:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خیلی جالبه برای من که اینطوریه که با این که طرح کمپین خانواده دارم صبح ها تا ساعت 1 شب سرعتم حدودا 100 است بعد از اون یعنی ساعت 1 شب دقیقا سرعتم میره رو بایت دوباره بعد از ساعت 3.30 که سحره دوباره سرعتم میرسه به همون 100 کیلو بایت!!!:n08:
خدا شانس بده ! کاشکه بابایه ماهم کارمنده مخابرات بود :37:نقل قول:
سلام بچه ه وضع خط من چطوره
سلام خدمت دوستان
الان توی طرح های مخابرات همشون غیر از طرح خانواده شبانشون رایگانه؟
دوستان یکی هم به ما بگه ببینم مال من خوبه یا نه اینم عسکش.خودمون ک چیزی نفهمیدیم یکی میگه اولی زیاد باشه خوبه یکی میگه دومی زیاد باشه خوبه هرکی ی چی میگه.اگه لطف کننین یه توضیح کوچولو هم بدید ممنون میشم
باید دانلود 31 و آپلود 10 یا 12 باشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
مخابراتم خوب جاییه واسه کار کردن . پارتی مارتی نداری با هم بریم استخدام بشیم ؟ :n02:نقل قول:
شنیدم به نظافتچی هاش هم اینترنت خوبی میده . تو فکرم نظافتچی هم بشم
دانلود و اپلود کجا 10 و 31 باشه یه کم راحت تر توضیح بدید. الان ماله من خوبه یا نه؟نقل قول:
سلام يكم اطلاعات ميخوام از طرح خانواده و كمپين آشناي اول سرعت دانلود شب و روز هر كدوم چقدره به طرح بعثت ميرسه يا نه اصلا ارزش داره بگيرم يا نه
خودمم رفتم تو فکرش ! هرچی پارتی دوروبره باید بسیج کنم واسش ، هم حقوقش خوبه همم نیازی نیست حتی اندازه گاو بفهمی ، کلا بخور بخورم که هست ! :n05:نقل قول:
دیگه نظافت چیو آبدارچیو مدیرشم فرقی ندارن ! همشون نت مخصوص کارکنان میگیرن :whistle:
اگه از این نت های مخصوص کارمند ها به بازنشسته ها هم میدن ما هم بریم تو خطش !؟
سلام
کدوم سایت میشد آنلاین شارژ کرد نت مخابرات رو ؟
گلد نت چی بود ؟
شما صبر کن شارژت که تموم شد بعد وارد هیچ سایتی نمیشه. مودم رو یک خاموش روشن کن، اون وقت وارد اکانتت میشه و میتونی با یک کارت عابر که رمز دوم داشته باشه اکانتت رو شارژ کنی جالبیش اینه که شما میتونی به سایت بانک وصل بشی.نقل قول:
دیال اپه داداش ؟نقل قول:
چی فجیعه. سرعتش چنده.نقل قول:
صد رحمت به دیال آپ حداکثر سرعتی که می تونه بگیره با این مشخصات 4 کیلوبایت در ثانیه :27:نقل قول:
مخابرات هم اینطوری رکورد می زنه دیگه :n02:
البته مودم رو یه خاموش روشن بکنه به احتمال زیاد درست میشه نباید اینطوری باشه
فکر نکنم با ریست کردن درست شه نمیدونم چرا جای اپ استریم و داون با هم عوض شده احتمالا کیفیت خطش خوب نبوده این کارش کردن که لینک نپره که در اون صورت هم باید اپلود رو کم میکردن نه دانلودنقل قول:
سلام دوستان یه کسی "طرح خانواده" گرفته میگه شبانش رایگانه!
مگه طرح خانواده شبانش رایگانه؟
دوستان از دیشب تا الان اینترنت من قطع شده بود
شما چه طور؟:n08:
زنگ هم می زدم هی اشغالی می زد معلوم نیست باز دارن چه غلطی می کنند
من مشهد نیستمنقل قول:
ولی یک توصیه برای چک کردن اینترنت وقتی قطع شد
اگر بعضی مواقع دیدی اینترنت قطع شده و زمانش خیلی طولانی شده و کسی هم قطع نیست به تنظیمات مودم برید و چک کنید شاید تنظیمات ریست شده باشه
نه از بعضی ها پرسیدم اونا هم قطع بودند :n13:نقل قول:
چرا گاهی تنظیمات مودم ریست میشه؟البته گاهی تنظیمات درسته زنگ میزنم میگن پسورد عوض شده حالا کی و چطوری عوض کرده نمیدونم.خلاصه یهویی 3 گیگ هم از حجم کم میشه
بین 2 تا 3 کیلوبایتنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ببدبخت تر از ما هم هست شبا از 1 تا 7 اینجوریه هر شب :n03:
دوست عزیز مخابرات همینه منم پسوردم امشب میزد اشتباهه. زورت میرسه کاری بکن. خدا ریشه ظلم رو بکنه.نقل قول:
دوستان یه چیز جالب: با موبایل زنگ بزنید مخابرات، وقتی که مشغولی بزنه از شارژت کم میشه، نمیدونم فهمیدید چی شد.
نه خیر این دزدی جدیده از موبایل به هرجا که زنگ نزنی مثلا بگه مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد و..... پول کم میکنه فرقی نداره !نقل قول:
بله برا منم قطع بودش تا 10 خورده ای بعدش وصل شد کلا ببیخیال مخابراته دیگه:n02::n08:نقل قول:
نه اصلا خانواده شبانه نداره!:n13:نقل قول:
خوب بالاخره دوران محکومیت سپری شد.
لازمه که دو نکته رو عرض کنم.
من دیروز همون طوری که قبلا هم عرض کرده بودم و قرار شد بعضی از بچه هاهم بیان که هیچ کس نیومد , بنابراین خودم تکی رفتم مخابرات و با مدیر عامل کل مخابرات خراسان صحبت کردم.
که اتفاقا مرد فهمیده و با اخلاقی بود و نزدیک به نیم ساعت با هم صحبت میکردیم.
ایشون در جواب اینکه که چرا سرعت ها پایین عرض کردند که سرعت واسه کسانی که فیبر نوری هستند فقط کمه. و اون هایی که رو کابل مسی هستند وضعیتشون بهتره.
نمودار بهم نشون داد و ...
در ادامه گفتند : کلا فیبر نوری با کمبود تجهیزات روبه رو هستند و قول دادند تا 2 ماه دیگه مشکل حل خواهد شد و فیبر نوری قدرت سرویس دهی با کیفیت بیشتر رو خواهد داشت.
بنده هم از هر چی که بگید گفتم و خلاصه اگر قرار بر این بود که حرف بی ربط بزنم اونجا 30 ساعت الکی وای نمی ایستادم.
در ضمن شماره همراه اش رو هم بهم داد گفت هر مشکلی بود با خودم در میون بذار. ( بازرسی و پشتیبانی و غیره همه کشک )
در ادامه گفتم آقای مدیر محترم بنده به نمایندگی از باقی بچه ها اومدم. بعد گفت از طرف کیا ؟
گفتم پی سی ورلد . و آدرس اینجا رو دادم و اومد چک کرد.
دقیقا همین صفحه پیش رو آورد و یه مرور کرد.
حالا من هم دارم نگاه میکنم. یکی اومده میگم من تشنه ام بوده روزه ام رو خوردم. اون یکی دیگه اومده میگه من خوابم میاد و...
یعنی چی ! اینجا تایپک نقطه نظرات و مشکلات وبررسی ADSL مخابرات است. بنابراین از برخی صحبت هایی شخصی خودداری کنید. ( میتونی با پ خ با طرف مکالمه داشته باشید )
به هر حال دیروز تا اومد اینجا رو دید من که آب شدم رفتم توی زمین. ! مثلا هی ما میگیم مشکلات و باز شما اومدید از پارتی بازی و طی کشیدن و ... :n02:
از ماست که بر ماست.
اون روز توی یه خبری خوندم که فیبر نوری مخابرات تهران قراره پهنای باندش بیشتر بشه. میدونید چرا؟
چون تهرانیها قالند، اگه مشکلی براشون پیش بیاد پی گیری میکنند، سر و صدا میکنند، اما ما چطور چارقاچ میشینیم هر بلایی هم سرمون در بیارن هیچی نمیگیم، به جای این کارا باید زنگ زد مخابرات کل(تهران).
من فکر کنم تا قبل از واگذاری دولت میخوان بارشون رو ببندند.
به نظر من اینترنت پر سرعت فقط و فقط شاتل
من 2 ساله دارم ازش استفاده میکنم
تعرفه هاش هم خیلی خوبه
تازه وقتی میخواهد قطع بشه (که طی این دوسال من 3الی 4 بار بشتر ندیدم قطع موقتی بشه)قبل از قطع شدن چند روز قبلش ایمیل میاد که در جریان باشیم
حتی برای چند دقیقه
واقعا از همه لحاظ شاتل خیلی خوبه
این که 2 ماه دیگه قراره فلان بشه , همش حرفهایی است که مثل ..:n01:.. زیاد شنیدیم . الان هرروز اگر شما به پشتیبانی شرکت زنگ بزنی , میگن 2 روز دیگه معجزه میشه :n02: اما خوب که نمیشه هیچ , ازش هم چندتا کم می کنند.
الان فقط دوره جشن (:n02:) هست و به کارمنداشون خوب رسیدگی می کنند تا ملت . بقیه هم با من موافق هستند . مگه نه ؟:n02: