بله می دونم یه سری نرم افزار هستند که دارن آپدیت میکنند.نقل قول:
آنتی ویروس که خودش و اول آپدیت می کنه و تمام اما نرم افزار های دیگه رو نمی دونم چین.حالا نمی شه کاری کرد که این ها جمیعا آپدیت نشن؟؟؟
Printable View
بله می دونم یه سری نرم افزار هستند که دارن آپدیت میکنند.نقل قول:
آنتی ویروس که خودش و اول آپدیت می کنه و تمام اما نرم افزار های دیگه رو نمی دونم چین.حالا نمی شه کاری کرد که این ها جمیعا آپدیت نشن؟؟؟
چرا عزیز چرا نشن
آنتی ویروس رو که می تونی AUTOMATIC UPDATE رو DISABLE کنی بقیه نرم افزارها رو هم همچنین اما اینکارو اصلا بهت توصیه نمی کنم
دوست عزیز فکر کنم نتونستم منظورم رو برسونم.:41:نقل قول:
مشکل من اینه که با وطل شدن به اینترنت لپ تاپ شروع میکنه به دانلود.
ویروس کش خودشو آپدیت میکنه تمام.بعد برخی نرم افزارها که نمی دونم کدوم ها خودشون رو آپدیت میکنن.درحالی که نرم افزارهایی رو که من نصبشون کردم در صورت لزوم آپدیت می کنم و بقیه زمانها disable هست.
اینم بگم که قبلا منظورم یه هفته پیش که من با لپتاپ کار کردم همچین نمی کرد.
اما الان اذیت میکنه و سرعت دانلود رو می خوابونه.:2:
نرم افزار جدیدی هم نصب نکردم.
حالا نمی دونم چی کار کنم.
سلام به همهی برو بکس
من یه لپتاپ FW دارم ، چطوری میتونم کابل RS232 رو بهش وصل کنم؟! (هرچی گشتم سوکتی ندیدم که به این کابل بخوره)
خیلی ممنون
تبدیل حرفه ای بخر از بازار که چیپست داشته باشه ... حدود 18 تومننقل قول:
usb رو به rs232 نصب میکنه و چند پورت مجازی com میسازه
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
نقل قول:اخوینقل قول:
بله می دونم یه سری نرم افزار هستند که دارن آپدیت میکنند.
شما یه فایروال مثل zoneAlarm نصب کن ... احدی از برنامه ها بدون اجازه ات نمیتونه وصل بشه نت حتی تروجان و backdoor و ...:21:
salam doost aziz age windowset bala miad avalinn kari ke mikoni eine:
right click on my computer/select manage/click on disk management/right click on drive c/select shrink volume item .hala sabr kon bebin che ghadr az drive c ro mitone joda kone age ghabel tavajoh bud shrink ro bezan
albateh age partition bandi kardi niazi be in kar nist
ba recovery kardan faghat drive c to format mishe
movafagh bashi.
الان چند وقته که lcd لپ تاپم نور صفحه اش خیلی کم شده. گارانتیش هم تموم شده. چقدر خرج داره درست بشه؟ :20:
سلام رفقا
DDR3 یا DDR2 بودن Ram لب تاپ رو از کجای ویندوز میشه فهمید ؟
سلام
یه لب تاپ vaio cw دارم . وقتیکه توی ویندوز کلید روشن شدن وایرلس رو میزنم ، لامپ مخصوص وایرلس که کناره کلیده روشن نمیشه ولی زمانیکه Restart میکنم اون موقع لامپش روشن میشه . آیا این از خرابیشه یا معمولیه ؟
احتمالا از فلوسنتشه حدود 70 تومان اگر اشتباه نکنم
سلام
من چند تا سوال دارم ...ممکنه کمکم کنید؟
یه لپ تاپ sony VGN CS220j دارم تو خونه همیشه به برق وصله ...ایرادی نداره؟
دوستم یه لپ تاپ Lenovo G550 خریده امروز داده واسش se7en ریختن ...خودش فقط dos داشت ...اما الان نمیتونه وب کم و بلوتوث رو فعال کنه....میشه راهنمایی کنید ..cd همراه دستگاه رو گذاشته ولی درایور مربوطه نصب نمیشه !
لپ تاپ دوستم هم اگه اغلب به برق وصل باشه ایراد نداره؟
باید بری ساپورت سایت lenovo IBM ببینی درایورش رو گذاشته یا نهنقل قول:
دوستم یه لپ تاپ Lenovo G550 خریده امروز داده واسش se7en ریختن ...خودش فقط dos داشت ...اما الان نمیتونه وب کم و بلوتوث رو فعال کنه....میشه راهنمایی کنید ..cd همراه دستگاه رو گذاشته ولی درایور مربوطه نصب نمیشه !
خیر !نقل قول:
لپ تاپ دوستم هم اگه اغلب به برق وصل باشه ایراد نداره؟
با سلام و khaste نباشد
حقیقت ۱ بنده خدایی ۱ لپ تاپ Compaq آورده که مورد داره مشکلش هم از هاردش هست بطوریکه نمیدونم هاردش بد سکتور داره یا چشه که نمیشه ویندوز روش ریخت حتی برنامه Hiren's Boot Disk هم بوت نمیشه از طریقه USB هم خواستم ویندوز روش بریزم بعد اینکه فایلهای مورد نیاز لود میشه و میخواد که بره برای انتخاب درایو انجا میگه شما باید فرمت پارتیشن رو به NTFS تغیر بدید وقتی بگم خوب تغیر بده صفحه بعدی میگه فقط F3 بزن خارج بشو حالا من خودم به این نتیجه رسیدم که ۱ جوری که نمیدونم چجوری بشه با ۱ برنامه BOOTABLE برم و هاردش رو فرمت کنم که امدم ببینم با چه برنامه میشه این کار رو کرد؟؟ درضمن میخواستم نظر شما هم بدونم که چی کار کنم بهتره که مشکل حل بشه
ممنون از راهنمایی ولی نمیدونم منظور منو گرفتی یا نه .من ۱ برنامه میخام که کار برنامه که شما گفتی و بکنه درضمن میخام که bootable باشه این برنامه که شما گفتی bootable هست؟؟؟؟ درضمن این لپ تاپ اصلا وارد ویندوز نمیشه یعنی روشن که میشه curser چشمک زن میمونه روی ۱ صفحه سیاه و این دیگه آخره کارش هست هیچ پیغام یا چیزی هم ندارهنقل قول:
نقل قول:
آکرونیس هست...
paragon harddisk manager pro هم به نصبت خیلی قوی هست در این زمینه.. همه کار میکنه
اگر می تونید وارد محیط داس شوید .. دستور bootrec.exe را بزنید و بعد بد سکتور ها و معایب هارد دیسک را به راحتی رفع کنید
1- بله این برنامه بوت هست ... گفتم cd اش بوتیبله !نقل قول:
2- سیستم عامل نداره دیگه :دی برای همین کرزر چشمک میزنه
زوی 1340 ویندوز 7 ریختم حالا بعضی وقتا دکمه ejectکار نمیکنه مجبورم برم روی درایو از my computer اونجا eject بزنم حالا چیکار کنم؟؟ممنون
شما نرم افزار QUIECK SET رو از سایت DELL دانلود و نصب کن مشکل حل میشه
سلام خسته نباشید من من پارسال یک لپ تاب سری ns190j ولی هر کاری می کنم دیگه ویندوز بالا نمیاد ولی فروشند از ویندوز برام بکاپ گرفته بود که 3 عدد دی وی دی شده بود می خواستم بدونم برای نجات ویندوزم چی باید بکنم
در ضمن تو جعبه هیچ سی دی نبود همین 3 دیوی دی بکاپ بود
الان با دیودی بکاپ بوت کردم ویندوز لود میشیه صفحه سیاه میاد فقط نشانگر موس قابل دیدن هست
من این کار را هم کردم ولی جواب نداد درایو c رو delete کردم و دوباره ساختم فرمت کردم ntfs وقتی میروم ویندوز نصب کنم به مرحله که F8 باید زد میرسم و F8 که میزنم میگه درایو C شما باید CONVERT بشه به NTFS درحالیکه NTFS در ACRONIS کرده بودمش و اونجا NTFS نشون میداد وقتی میگم OK تبدیل کن صفحه بعدی فقط 1 گزینه هست که باید F3 بزنم و از SETUP خارج بشم . با این شرایط شما چه پیشنهادی دارید؟ من خودم فکر میکنم کل هارد رو پاک کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم شاید درست بشه البته شاید چون باز هم مطمئن نیستم و این ریسک به ازدست دادن اطلاعات ختم میشه . به هرحال منتظر نظرهای شما هم هستمنقل قول:
کسی میدونه درdell inspiron 1545 چطوری باید بلوتوث رو فعال کنم؟؟ اصلا هیچ آثاری از بلوتوث تو لپ تاپم نیست....
نرم افزار خاصی باید نصب کنم؟؟
سلام کلید f2 یا f3نقل قول:
البته اگر درایورها نصب باشند
سلامنقل قول:
دوست عزیز میدونی مشکل چیه؟؟ من با Acronis همه partition هارو پاک کردم و فقط 1 partition برای c گذاشتم ولی ویندوز که می خواهم نصب کنم اصلا هیچ پارتیشنی رو نمیبینه فقط 1 فضا روی هارد هست که بلا استفاده هست حدود 2 مگ فقط اونو تو نصب ویندوز میاره که میگه به NTFS تبدیل کن که و وقتی میزنم تبدیل کنه هیچ تبدیلی نمیشه و در مرحله بعدی نصب فقط 1 گزینه F3 هست برای خروج از محیط نصب. نمیدونم منظورم رو می فهمید یا نه؟؟ حالا مشکل چیه که اصلا هارد رو نمیشناسه تو مراحل نصب؟؟ مشکل هارده یا ویندوز؟؟؟در برنامه ACRONIS من قشنگ درایو C با فرمت NTFS و ACTIVE را میبینم.لطفا راهنمایی کنید
خوب درایورها نصب نیستند از کجا میتونم درایورها رو بگیرم ؟؟نقل قول:
از توی سایت دل
کد:www.dell.com/support
سلام من یه لپ تاپ msi دارم مشکلش اینه که الان چند وقته که یه دفعه صفحش یه پرش میکنه البته خیلی سریع هست و دوباره بعد از نیم ساعت یا بیشتر و کمتر دوباره همین اتفاق میوفته یعنی صفحش سریع میپره ولی اونقدر شدید نیست که مثلا کل صفخه بره.هم در حالت باتری و هم حالت برق مستقیم این اتفاق میوفته.به نظر شما مشکل از چیه؟
با سلام
روي لپ تاپها با cpu core i3 i5 i7 ويندوز ايكس پي نمي توانم نصب كنم
مباحث مربوط به ساخت ويندوز سفارشي با nlite و طريقه نصب را مطالعه كردم
روي اين سي پي يو كارگر نبود احتمالا درايور خاصي بايد داشته با شد تا با nlite ويندوز سفارشي
بسازم و سپس......
در صورت امكان راهنمايي و آدرس آن درايور را عنايت فرماييد.
با تشكر
sسلام دوستان
من inspiron 1420 دارم
چند هفته ای هست که یه صدای چیک چیک از لپتاب می آید و همین هم باعث شده سیستم یکم دیر بالا بیاد
علتش چیه؟
سلام من یه لبتاپ dell studio 1557 با ویندوز 7 گرفتم
چطوری باید ازش DVD ریکاوری تهیه کنم ؟ از کدام بخشش ؟؟
چطوری باید پارتیشن بندی کنم که به درایو ریکاوریش صدمه نزنه ؟؟
یه dvd هم داخلش داره روش نوشته windows 7 64bit فکر میکنم Cd ویندوز باشه .
با تشکر
نقل قول:
در رابطه با سئوال اول
شما این امکان رو ندارید
سئوال دوم
بهتر با MANAGER خوده ویندوز اینکارو کنید
مورد سوم بله اون ویندوزش هست اما دیگه مثله ویندزو فعلیتون همی نرم افزارها و درایورها نصب نیست و یه ویندزو خام
ممنون از پاسختون
یه سوال دیگم دارم اگه بعدا به هر دلیلی درایو ریکاوریم پاک شه ، و با cd ویندوز 7 داخل جعبش ویندوز بریزم بازم ویندوزم رجیستر شده و قانونی هستش؟؟ سریال نامبر معتبر مربوط به ویندوزش کجاشه؟؟؟
نقل قول:
اون نسخه از ویندوز که روی DVD هست ، نسخه Genuine شده است و نیازی به رجیستری نداره
سریال نامبر یا زیر لپ تاپ کنار باتریه و یا روی همین سی دی برچسبی هست
نصب کردم اتفاقی نیوفتادنقل قول:
دستان 1 سوال داشتم یک compaq cq-61 گرفتم فروشنده گفته که گرافیگش (intel4500 gma )
128مگ deplicate وتا 1.5 گیگ share میکنه .اما تو لپ تاپ زده 64 deplicate و تقریبا 879 با share
البته با رم 2 .میخواستم بدونماین اینتل 4500 رمش 64 یا 128؟
ممنون میشم جواب بدید.
نقل قول:
سلام عزیز کلا گرافیک شما SHARE هستش و میزانش بسته به نوع رم تغییر می کنه
مرسی دوست عزیز پس قضیهنقل قول:
deplicate 64 ه تو مشخصات میزینه جیه وبا ارتقا رم بیشتر share میشه البته الان رم 2 هست
وتوpc ببا این مقدار رم 1 گیگ share میشه.
مشخصات کامل:
chip type:mobile intel 4series express chipset family
dac:internal
adapter :mobileintel gma 4500m
total avalable grafic memory:797
deplicate:64 mb
shared system memory: 733mb
اینو ببیننقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Graphics-Media-Accelerator-4500MHD-GMA-X4500MHD.9883.0.html
مرسی ددوست عزیز ولی سوالم اینه که تا چه مقدار share میکنه یا تا همین مقدارکه نوشتم من که متوجه نشدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست گلم دیگه آخرش 1759 هست یعنی 1gb 700 که با رم 4 به این حد خواهد رسید