زیر باتری فقط اونی که گفتم بهش میگن لیبل خب غیر از اون نگیر.نقل قول:
نباشه ؟ فقط نوشته باشه Made by samsung
پشتش منظورت ریر باتری هست ؟چرا عربی نباشه ؟
عرب نگیری بهتره انگلیسی باشه.
زیر باتری فقط اونی که گفتم بهش میگن لیبل خب غیر از اون نگیر.نقل قول:
نباشه ؟ فقط نوشته باشه Made by samsung
پشتش منظورت ریر باتری هست ؟چرا عربی نباشه ؟
عرب نگیری بهتره انگلیسی باشه.
سلام دوستان
بالاخره من هم خریدم یکی از دوستام برام از دبی فرستاده :31::8:
با توجه به شماره سریالش که هفت رقم اولش اینه 35884804 باید قطعه ساخت کره و اسمبل دیگر کشورها باشه :46:
خریدم 730 هزار تومن خوبه یا نه در ضمن آیا خودم با توجه به این آموزشها می تونم روتش کنم یا نه؟
همه موبایل فروشیها 30 تومن می گیرن و نرم افزار و روتش میکنن خودم آیا می تونم؟ :41:
ممنون می شم راهنمایی کنید اساتید لطفا"
مبارک باشه ولی تهران 700 هم بود :46:نقل قول:
خودت می تونی روت کنی .. علی عزیز تو این پست توضیح کامل داده
موبایل فروشیها به ریش باباشون می خندن :31: خودت یه کم وقت بذاری ظرف چند روز همه چی میاد دستت :46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6514335&postcount=3540
آقا شرمندم نکنین!نقل قول:
خودت می تونی روت کنی .. علی عزیز تو این پست توضیح کامل داده
ممنونم واقعاًخیلی لطف دارین.
من نمیفهمم، وقتی تی GSM Arena قیمت این گوشی 50 یورو ارزونتر از سنسنشن هست، چرا تو ایران 70 80 تومن گرونتره؟
آیا همه جای دنیا همینجوره؟
یا قیمت GSM Arena چرت و پرته؟
دوست عزیز، GSMArena که جای اینجور چیزا نیست. شما قیمت اصلیو توی سایت هایی مثل Amazon یا Expansys ببین.نقل قول:
سلام.
آقایون گرامی منظورم2نفر:
Parsi Android
samijavid
خواهشاًهرچه سریعتر اگر هنوز مایل هستین کابلHDMIرو واسه گوشی بگیرین به اینجانب مراجعه کنین من وآقا حمید منتظریم با بودجه آماده.
باتشکر
علی.
دوستان من می خوام فردا گوشی رو بگیرم
به نظرتون ارزش داره 32 بگیرم یا 60 تومن تفاوت ؟
نرم افزار های گوشی حدودا هر کدوم چقدر فضا احتیاج دارن ؟ رام چطور ؟
اگر بخوام مثلا یه مموری 32 بگیرم بهتره یا اینکه 32 گیگ رو بگیرم ؟
کدوم بهتره ؟
مموری داخلی صد در صد از مموری کارد بهترهنقل قول:
شما با 67 تومن می تونی یه مموری 32 گیگ بخری و 16گیگ فضا بیشتر داشته باشی
من باشم 32 می خرم با 60 تومن اختلاف
انتخاب با خودت :46:
منم همینطور فقط یه چیزی فرق این دوتافقط در16و32گیگ هستش دیگه درسته؟نقل قول:
مموری داخلی صد در صد از مموری کارد بهتره
شما با 67 تومن می تونی یه مموری 32 گیگ بخری و 16گیگ فضا بیشتر داشته باشی
من باشم 32 می خرم با 60 تومن اختلاف
انتخاب با خودت
من واسم فرقی نمیکرد چون فلش بهش میخوره.
منم یه64گیگازمارکOczدارم دیگه نیاز نداشتم وگرنه 750تومن32گیگش بود.
آريالا شمایی که میخوایی گوشی رو بگیری اینطوری کن:
اول برو طبقه6خب بعد برو تو راه روی سپاهان همراه خب بپرس سپاهان همراه کدومه خب بعد برو روبروش یه راهرو هست که کلاًعالی فروشن!
خب بعد برو دونه دونه بگو آقا من ازصبح دارم دنبال یه گالاکسی دو خوب وMade by samsung میخوام خب عرب نگیریا!
ببین روی جعبه گوشی لیبلش چی زده خب 8رقم اول باید35884804باشه.
گرفتی بگو پولمم نقد هست خب بگو من یه دونه پلمپ باشه باز کنم تست کنم برم!خب ببین خیلی دقت کن تو راه پله ها برو تاریکه روشناییشو زیدو کم کن خب ببین زردی رو خدایی نکرده نداشته باشه و....همشو تست کن دیگه!
موفق باشی.
این ویدیو رو ببین اینطوری میتونی سریع تست کنی خب کلی تست کن!کد:http://www.youtube.com/watch?v=qJ_du-rW1Ns
سلام از راهنمائیتون بسیار بسیار متشکرم مخصوصا راهنمایی علی که باعث شد خودم گوشی رو آپگرید و همچنین روت کنمنقل قول:
اما حالا فقط یه مشکل داره اونم اینه که فارسی های من همه با حروف جدا از هم هست بخصوص پیامها و ایمیلها حالا من باید چیکار کنم ممنون می شم منو راهنمایی کنید.:46:
دوستان کیس فابریک برای این گوشی رو کجا میشه پیدا کرد برای جلوگیری از ضربه و...
دوستان ایفون یتیم شد!
استیو جابز در 56 سالگی دار فانی را وداع گفت!
دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟نقل قول:
سلام به دوستان
من یک مشکل که با اس 2 خودم دارم اینه که در حال مکالمه دایم time of call رو میگه.راستش من در setting/call/call alert/call status tones تیک minute minder رو برداشتم ولی بازم میگه؟
میشه کمک کنید
کسی این مشکل رو نداشته؟
چه رامی ریختی؟ اگر رامت فارسی ساپورت نباشه باید فارسی ساز مربوط به همون رام رو بریزینقل قول:
رام 2.3.4 ریختمنقل قول:
از اینجا گرفتم
حالا گیر کردم چیکار کنم:19::13:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6514335&postcount=3540
سلام.نقل قول:
حالا گیر کردم چیکار کنم
چیشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبره چراداد میزنین؟
آروم بگو چیشده؟
این کابل تبدیل به HDMI رو این سایت آورده قیمتش هم 39 هزار تومان
کد:http://alldigitall.ir/specs.aspx?pid=2474
این رامی که نصب کردی فارسی سازیش دنگ و فنگ داره اگر حوصله نداری این رام رو بگیر و از طرق ریکاوری نصب کن:نقل قول:
با ادین و بدون تیک ری پارتیشن فلش بزن(با ساپورت فارسی و روت شده هست)کد:http://hotfile.com/dl/127256313/e24e7d3/Litening_Rom_v6-1.rar.html
f-reset time و auto reboot رو تیک بزنین
دست گلت درد نکنهنقل قول:
قبلا کجا بودی؟
کلی اذیت شدم
با راه حل تو توی یه سوت مشکلم حل شد خیلی خیلی ممنونم اما حالا یه مشکل دیگه دارم
من قبلا یه گوشی n95 داشتم حالا گوشیم سامسونگ گالاکسی اس 2 هست آیا می تونم شماره تلفن هام و پیامک هام که روی n95 هست رو بیارم روی گوشی سامسونگ؟
اساتید فن کسی این کار انجام داده؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید
قبلا ؟:31:
تو ان 95 شماره ها رو مارک آل کن .. آپشن رو بزن .. کپی تو مموری کارد .. از مسیر Others>Contacts انتقالشون بده به جی اس2
تو جی اس2 از مسیرContacts>Menu>Import/Export گزینه Import from sd card رو بزن و صبر کن شماره ها رو Import کنه
این راه ساده برای شماره ها
اگر هم اس ام اسها برات مهمه دو روش داره که به لینک زیر مراجعه کنی مشکلت حل میشه
forum.mobilestan.net/showthread.php?t=101447
پ.ن: کسی 32 گیگ سفید دیده تو تهران؟
قيمت 32 چنده؟
ساخت كجا زده؟
می گفتن 750 made by samsungنقل قول:
حالا من تو این یکی دو روزه شاید برم خودم می پرسم :46:
به به سلام آقا پارسی اندرویید صبح بخیر.نقل قول:
قيمت 32 چنده؟
ساخت كجا زده؟
مایه رویی به شما انداختیم یک کلام میگفتی نه ووسلام.
من كه ميخوام عزيز شماره حساب بده
سلام
جهت یادآوری مایکروتل دوباره گوشی رو اورده 775تومن.امروز برای یکی از اقوام رفتیم گرفتیم.
16 رو يا 32 ؟
دوستان الان قیمت 16 مایکروتل رو کسی داره؟
ممکنه این گوشی مشکلی داشته باشه که نشه رفعش کرد اخه یکی از آشناهای ما رفت بدون گارانتی حدود 670 خرید بعد کم کم تعدادی از پیکسلهای صفحه نمایشش به گفته خودش سوخت و در وسط کار هم گاهی وقت ها خاموش میشد
به نظر شما بدون گارانتی کمترین قیمت 16 چنده و آیا میشه اعتماد کرد و تستی انجام داد و خرید یا ریسکه؟
بدجوری بین 9000 و 9100 گیر کردم ..ممنون میشم دوستان عزیز راهنماییم کنید ایشالا همین چند روز قصد خرید دارم
با تشکر فراوان
سلاملک...
آقا امروز یکی از دوستای ما گفت که یکی از آشنا ها از تایلند رفته شونصد تا GS2 سفید 16 گیگ آورده ، 470 تومن :O بعد گفتم که اگه میتونی واس من جور کن ، گفت یه دونه تا چند وقت پیش هنوز داشت ببینم اگه هنوز داشته باشه اوکیه... با اتریکس خودم تاخ بزنیم احتمالا :دی
حالا سوالی که واسم پیش اومده اینه که چه طوری تست کنم گوشی اصل باشه؟؟؟ آخه مگه ممکنه GS2 باشه 470؟؟؟ یه سری راه واسه تست گوشی معرفی کنین پلیز...
پ.ن : یه راه که خودم به ذهنم رسید استفاده از کوادرنت بود... بنچمارک بگیرم و ببینم به قیافش میخوره واس گلکسی اس 2 ــه یا نه :دی یه راه دیگه هم نرم افزاراییه که سخت افزارو آنالیز میکنن... ببینم آیا یه دو هسته ای با کلاک 1.2 میشناسه یا نه...
دوستان با رام های کاستوم احتمال لگ زدن گوشی به 1% میرسه یا نه!؟ چون من میخوام این گوشی رو بخرم.. و مهمترین چیز روون بودن یا به اصطلاح Smooth بودن گوشی هست..!! از این لحاظ این این گوشی راضی هستید!؟
چون من خودم X10 دارم و اعصاب منو خورد کرده ( البته میدونم X10 با GS2 قابل مقایسه نیست )
دوست عزیزنقل قول:
چیزی به اسم لگ و ... دیگه خبری نیست
با پردازنده ARM9 و 1گیگ رم میخوای لگ داشته باشه؟:31:
یک سرچی هم تو بنچمارک این گوشی با رقیباش بزنی (البته تو سایتهای معتبر خارجی) متوجه میشی
فقط یکسری اشکالات جزی بود که با اومدن رام 2.3.4 رفع شد
منتظر شکوفایی قدرت این گوشی با اندروید بستنی حصیری باشید...
فقط 1 نکته که موقع خرید گوشی اصل کره است که زده باشه
maide in korea by sumsung
و 6رقم سریال 355310 شروع شده باشه
پارسا برو اپتیموس سه بعدی بخر چشات باباقوری بگیره خیلی شاخه ... شاخ هم می زنه :31:نقل قول:
تو ستینگ ابوت مدل گوشیو نوشته دیگه تو دیگه چرا؟
امروز سفیدشو خریدم 685
مدل گوشیو نوشته ، ولی مگه نمیشه اونو هم دستکاری کرد؟؟؟نقل قول:
تو ستینگ ابوت مدل گوشیو نوشته دیگه تو دیگه چرا؟
دوستان ممنون میشم اگه زودتر یه راهنمایی کامل بکنن من رو منتظرم برم بگیرم...ممنون:)نقل قول:
فکر کنم فقط ایرانی ها با چینی هاش مشکل دارند.. چون انگلیسی که سرچ میکنی هیچ چیزی نمیاد.. :18:نقل قول:
حالا این چینی هاش چه مشکلی دارند.. من فقط درباره مشکل شارژشون شنیدم. غیر از این هم هست؟!
خبر دارید ice کی میاد ؟!نقل قول:
دوست عزیز
چیزی به اسم لگ و ... دیگه خبری نیست
با پردازنده ARM9 و 1گیگ رم میخوای لگ داشته باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سرچی هم تو بنچمارک این گوشی با رقیباش بزنی (البته تو سایتهای معتبر خارجی) متوجه میشی
فقط یکسری اشکالات جزی بود که با اومدن رام 2.3.4 رفع شد
منتظر شکوفایی قدرت این گوشی با اندروید بستنی حصیری باشید...
کسی سفید گرفته ؟مشکی قشنگتره یا سفید ؟
قیمت 32 سفید مگه گرونتر نیست ؟
پست بالا رو ندیدی؟:31:نقل قول:
32 سفید 50-60 تومن گرونتره .. 16 مشکی 665 هست
آقای h_r_v در ضمن گوشی من چینیه هیچ مشکلی هم تا الان نداشته دیشب تا صبح 3 درصد کم کرده:20:
بازم مشکلی داشت می گم بهتون:46:
دوستان من امروز رفتم علاالدین یکی حدود 670 بم قیمت داد اما پشتش فقط made by samsung بود و کره ننوشته بود که احتمالا چین بود سریالش هم با 358 شروع میشد به نظر شما کیفیتش خوب هست بخرم یانه مشکل پیدا نکنه اخه حالا حالاها نمی خوام عوض کنم (دیگه پولی برام نمیمونه)
درضمن گارانتی اصلی همون برچسب طلایی پارس مایکروتل هست ؟
با تشکر
کجا قیمت گرفتی ؟نقل قول:
سایتها که روی 700 هست برای 16 مشکی ؟
تو نت هم 690 -695 میفروشن ! شما کجا قیمت گرفتی ؟
شماره اش رو می تونی برام بزاری ؟