چون اینجا اکثرا گرمه عطر خنک و فرش بهتره راستی واسه اون عطر گرلن اکسترم ممنون چون با تستش از خریدش پشیمون شدم خیلی گرمه سردرد میشم همینطور اون مونتاله عاشق ساویج دیور شدم حیف گیر نمیاد دیگهنقل قول:
Printable View
چون اینجا اکثرا گرمه عطر خنک و فرش بهتره راستی واسه اون عطر گرلن اکسترم ممنون چون با تستش از خریدش پشیمون شدم خیلی گرمه سردرد میشم همینطور اون مونتاله عاشق ساویج دیور شدم حیف گیر نمیاد دیگهنقل قول:
نارسیسو کار تکی به نظر من شیرین و خنکه موندگاری خیلی خوبی هم داره
من بلو د شنل رو یکبار تست کردم خیلی خوشم اومد به ئوم اسپرت ترجیحش میدم
ولی یه بار یه 50 میلش رو تست کردم که بگیرم بوی تندی داشت احتمالا تقلبی بوده
Egoïste Platinum حجم 50 یا 75 داره ؟
و اینکه عطری که نوتش غالبش پرتقال باشه به طوری که محسوس باشه چیزی سراغ دارید
میشه بگید از کدام نمونه ساویج دیور خوشتان آمده؟(معمولی یا اکسترم). من 10 میل ساویج رو دارم. بویی ترش و تلخ داره و گرماش بیشتر از خنکیش احساس میشه ولی به نظرم از اون دسته ادکلنهای فرشی هست که بدلیل کلاسیک بودنش توی مهمانی ها هم میشه استفاده کرد.نقل قول:
احتمالا همونه ساویج معمولی اکسترم نه
بوستر-لاگوستنقل قول:
دارک بلو-باس
این موشن ادیشن 4 - باس
اینا به نظرم بوی پرتقال توشون راحت احساس میشه. البته شاید هم چیزای مناسب تری باشه که من تست نکرده باشم
شنل بلو کاری نیست که بشه گفت شاهکاره یا ته عطره....ولی بوی خوب و دلنوازی داره که خستت نمیکنه...نقل قول:
به نظر من برای استفاده روزانه و هوای گرم خیلی عالیه...خانم ها هم دوستش دارن :دی
اونی که من تست کردم از بوتیک شنل در پاریس :دی (فکر کنم این بوتیک شنل در پاریس رو باید جزء تگ ها بیاریم :31:)
خریداری شده بود و اصلا بوی تندی نداشت..از همون اولش تلخ و کمی ترش و خنک بود....
بله 75 میل 50 میل و 100 میل داره...
بعلاوه عطرایی که آقا فرید معرفی کردند من اینها رو اضافه میکنم
تق هرمس پارفیوم-فرق این مورد با تویلتش در همینه که در پارفیوم از ادویه ها کاسته شده و بوی نارنج و پرتقال توش بیشتر مشهوده و تا آخر هم میمونه...
هرمس د اورنج ورت که از عطرهای مشهور پرتقال هست و بوی خوب و فرشی داره با ماندگاری متوسط....
به نظرم همون تق هرمس از همشون بهتر حسه پرتقال رو میده:31:نقل قول:
orange هرمس بویه پرتقال نمیده.بویه پوسته لیمو ترش میده:20:
تق هرمس تویلتش که باعث سردرد می شه تو من پرفیموش هم باید تست کنم ولی فکر نکنم با این افزایش قیمت ها گزینه مناسبی باشه احتمالا باید 160 به بالا باشهنقل قول:
اورنج هم اتفاقا تست کردم قیمت مناسبی داشت ( حدود 3 ماه پیش 43 تومن بود) از رایحش خوشم اومد ولی رو پوست من موندگاری نداشت :41:
فکر کنم باید از همون برند باس و لکاست دنبالش بگردم ممنون از نظرات همگی
تق هرمس پرفیوم 75 الان بالای 150 تومن و 200 میل بالای 200 تومن. واقعا احسنت به این اقتصاد پیشرفته و درب داغون کشور ما !؟!؟!؟نقل قول:
خب کلا هرمس نمیدونم داستانش چیه که من با orange هم سرم درد میگرفت:31:نقل قول:
پرفیومش که بدتر باید باشه:41:
اکثر عطرها توی نت ابتدایی از مرکبات و پرتقال استفاده میکنند ولی این نوت خیلی زود میپره ..کلا مرکبات ماندگاری زیادی ندارند و کمتر عطر مرکباتی ای هست که ماندگار باشه...نقل قول:
ولی تق هرمس از جمله معدود عطرهایی هست که از ابتدا تا انتها بوی مرکبات و پرتقال توش مشهوده و خیلی هم باعث جذابیتش شده...ژان کلود النا خالق تق هرمس از جمله عطرسازانی هست که برخلاف رویه معمول بیشتر دوست داره در عطراش از مواد طبیعی ای که تا بحال استفاده نشده یا کمتر شده استفاده بکنه و کلا خلاقیتش بسیار بالاست و توی تق هرمس هم با ترکیب نوعی امبر تونست رایحه پرتقال رو با ثبات بکنه...عطرهای دیگری هم از النا هستند که چنین خصوصیاتی دارند البته اکثرا تحت نم برند دیفرنت کمپانی هستن که یک برند نیچ هستش
اگر واقعا دنبال یه عطر پرتقال درست و حسابی هستید بهتره برای همون تق هرمس پارفیوم که کمتر اسپایسی هست و بوی پرتقال بیشتر توش مشهوده برنامه ریزی بکنید.. بوی پرتقال در تق هرمس خیلی عمیق هست برعکس اکثر عطرهای مرکباتی...قیمتی که من دارم حدود 130-140 برای پارفیومش هست که 75 میله...برای 200 میل هم حدود 200 تومنه...این تق هرمس پارفیوم مورد علاقه خیلی ها هست و یه نگاه بندازید تو سطح نت میبیند اکثرا جزء 5 تا بهترین افراد کلکسیونر هست...
راستی آرتیسان چان وارواتوز هم بوی پرتقالی باحالی داره...هرچند الان گرون شده و قیمتش تا 80 هم بالا رفته...
جناب mhek آرتیسان رو باتون موافقم.نقل قول:
این یکی رو جا انداخته بودم. البته بوی دقیق پرتقال نمیده ولی کاملا مرکباتی هست و بسیار با کیفیت
من اورنج رو روی مچ دستم زدم ولی تق هرمس رو که سه تا پامپ روی گردنم زدم سردرد گرفتم قبلا هم گفتم به نظر من بوی زنجبیل تازه میدهنقل قول:
من پرفیومش رو تست نکردم هنوز گفتم شاید چند تا از نت هاش عوض شده شاید بهتر باشد وقت شد یه تستی میزنم
بلو جینز ورساچه رو هم اگر بتونی گیر بیاری خیلی خوبه. بوی پرتقال مونده میده و خیلی فرش هست. البته سخت گیر میاد. من 8 میلشو دارم و خیلی آدم رو سر حال میاره.نقل قول:
البته گفتم پرتقال مونده این نیست که بوی بدی بده. فقط یک تشبیه بود وگرنه من خوشم میاد ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
آقا من اصلا در زمینه ادکلن هیچ تجربه ای ندارم..اسم چهار تا ادکلن رو هم بلد نیستم بگم..
والله یکی از دوستامون که خانوم هست خواسته بدونه allure که شیشه استوانه ای و کرم رنگ داره چیه قضیش؟ مردونس یا زنونه؟ قیمت؟ فکر کنم برا خودش می خواد..اینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ادکلن خوب هم معرفی کنید واسه خانوم یه موقع پیشنهاد منو خواست بدونه, لال مونی نگیریم...
واسه خودم هم یه ادکلن خوب در حد همین 50 اینا معرفی کنید..
فکر کنم تو زمسنون باید از رایحه گرم استفاده کرد دیگه..
می گن allure chanel این واسه مردا بد نیست..
و همین طور Azzaro Pour Homme
ck می گن بد نیست..سلیقه من هم اگه بخاید بدونید مثلا از 212 خوشم نیومد..
ممنونم بابت راهنماییتون..
و اما برا خانوم... Euphoria انگار بد نیست..
این اسمها رو هم من کپی پیست کردم..
دوستان کسی Bvlgari for men رو تست کرده؟نظری ندارید در موردش؟
من یه بار فقط درش رو بو کردم درست متوجه نشدم چی به چی هست ولی خوشبو بود انگار:31:
دوست عزیز من تا به حال شیشه اسنتوانه ایی کرم رنگ از شنل ندیدم. مگر سری های کپسولی که ممکنه مد نظرشون باشه که تو ایران بعید میدونم باشه.نقل قول:
عطر زنونه خیلی خوب هم میتونم opium و safari رو پیشنهاد میدم.
مردونه هم همون آزارو خوبه
متاسفانه این از اون شاهکارهاییه که تست کردنش از دستم در رفته.:31:نقل قول:
منم دوست دارم تستش کنم ولی متاسفانه تسترش به تورم نیوفتاده:31:
داستان همینه که محصولات بولگاری تسترش هاش هم رو هوا میزنن و اگه باشه هم تست نمیکنن.نت هایهنقل قول:
جالبی داره این.ولی نیمدونم پخشه بوش چجوره.از موندگاری اش که خیلی تعریف میکنن.اگه پخشش هم مثله
آکوآ باشه که محشر میشه:31:
علی جان من یک حسی دارم که میخوام نظر تو رو هم بدونم. اونم اینه که من فکر میکنم ادکنهای قدیمی ماندگاری و بخصوص پخش بوشون از ادکلنهای امروزی خیلی بهتره. البته این احساس شخصی رو نسبت به ادکلنهایی که داشتم و یا تست کردم میگم. نظر تو چیه؟نقل قول:
من یه جا خوندم که بهداشت جهانی هرسال دستور می ده یه سری از ترکیبات مضرر و حذف کنن از عطر ا و به خاطر همین موندگاری اومده پایین .. اما اگه دقت کنین این اسانسا موندگاریشون بالاس یا مثلا شنیدم ریو ها موندگاری بالا دارن .. حالا این که چقد راسته این حرفا نمی دونم .. چون لینک خارجیشو ندارم :):20:نقل قول:
ولی من فکر میکنم عطر های قدیمی(50 سال پیش) بیشتر از مواد طبیعی استفاده میشد تا الان. برای همین اون موقع ها عطرهای کمپانی های معروف مثل گرلن قیمتهای بسیار بالایی داشتن. البته این واضح هست که هرچقدر زمان به جلو بره تکنولوژی پیشرفت کرده و مواد طبیعی جای خودشون رو به مواد صنعتی میدن.:41:نقل قول:
البته موندگاری کارهای ریو بحث جداگانه ایی هست که من کاری با این کمپانی ندارم . اصلا به محصولاتش توجهی نمیکنم.
تقریبا 2 سالی هست که من این حس رو دارم.اولین جایی هم که مشکوک شدم فارنهایت بود.بو همونه تقریبا ولی یه تیزیه خاصی توش هست ولی اصلا موندگاری قدیم رو نداره.پخش بوش هم خیلی کم شده.باور میکنی اون موقعنقل قول:
من اشانتیونش رو میخریدم و به اندازه اینکه نوکه انگشتم خیس بشه به گردنم میزدم و همون تا چند ساعت پخشه بو داشت؟الان باید باش دوش گرفت.
یا همون شنل آنتیوس .اصلا دیگه اون جنس نیست.
یه ادکلنی داداشم داشت به اسمه مینیاتور.بویه باحالی داشت.شاید بشه گفت خیلی شبیهه Only the Brave
دیزل بود.وقتی همون قدر میزدم اینقدر بوش زیاد بود که همه صداشون در میامد.
یا جوپ قرمز قبلا خیلی بویه ملایم تری داشت.الان یه تیزی ای توش حس میکنم که ازش نفرت دارم.
واقعا معلوم نیست چکار میکنن.
راستی وان میلیون هم نته پرتقال داره.ولی حیف که زود عوض میشه.واقعا نتش عالیه ولی بعدش رو اصلا
دوست ندارم.:13:
پس من تنها نیستم که چنین حسی دارم. البته من نظرم گسترده تر هست. یعنی هم ادکلنهایی که قبلا تولید میشدن با تولید الانشون مقایسه میکنم و هم کارهای 30-40 سال پیش هر برند رو با محصولات جدیدشون مقایسه میکنم( مثلا پخش بوی کروس-اوپیوم وجاز از کمپانی ysl رو با سری الهوم مقایسه کن)نقل قول:
یا همین که شما میفرمایید رو هم قبول دارم
حالا شاید کلا این ادکنا اصل نیستن که داره میاد:13:حالا درجه 3 و غیره بماند.نقل قول:
لهوم که به نظرم موندگاری زیادی نداره حتی پرفیوم لنویت.پخش بو هم که انگار فقط خودت رو خفه میکنی.
نمیدونم چرا پرفیومش اینقدر شیرینه:31:
من پرفیومشو دارم. البته موندگاری خیلی خوبی داره ولی متاسفانه پخش بو نداره.نقل قول:
بله توالتش تلخ تر هست ولی پرفیومش هم آنقدر شیرین نیست که دل بزنه:31:
کمی خنک باز میشه ولی بعد از چند دقیقه متعادل میشه و کمی هم حالت میوه ایی ترش داره اولش کعد خیلی شیک میشه. خیلی کار با کلاسی هست ولی حیف که پخش بو نداره:41:
والا اونجایی که من تست کردم اینقدر شیرین بود که قشنگ یاده شکر افتادم.نقل قول:
معمولیش بله تلخ تره و اون امضایه ایو سن لورن توش مشهود تره.پخش بوش هم بیشتر.
لهومه معمولی بوش عالیه.شیرین هم زیاد نیست.فلوراله بیشتر.پخشه بوش هم بد نیست.موندگاری تعطیل
:27:اگه نبود تا حالا گرفته بودمش.
همین پرفیومش دیروز 60 میلشو قیمت گرفتم98 در صورتی که 4 ماه پیش خریدم 75نقل قول:
عطر افشان هم 60 میلشو زده 99
تازه این طور که مغازه داره میگفت انگار قرار گرونتر هم بشه تا عید
سلام
من قبلا ادكلن opium شيشه زرد مردونه شو داشتم
oipum edp شيشه بنفش رنگ ومردانه اگه كسي ازش عكسي داره بذاره يا نام كاملي اگه داره وكسي ازش استفاده كرده چطور ممنون راهنمايي كنيد
عکسش رو اگر میخوایی ببینی به چند صفحه عقب تر مراجعه کن میبینی.نقل قول:
عزیز این تو ایران گیر نمیاد. من چند ساله تو خیلی از شهرهای ایران دنبالش گشتم و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که: گشتم نبود نگرد نیست:31:
دوستان کی دوان جنتلمن رو تست کرده یا داشته؟جدیدا از بوش خوشم اومده.نظرتون در مورده پخش بو
موندگاری اش چیه؟
علی جان من تست کردم. ماندگاری متوسطی داره شاید 5 ساعت. ولی خیلی خوش بو هستنقل قول:
به نظرت ارزشه خرید داره فرید جان؟:31:نقل قول:
پخش بو هم فکر کنم زیاد نباشه.:13:
به نظر من ادکلن هر چقدر هم که بوش خوب باشه باید موندگاری و پخش خوبی هم داشته باشه.نقل قول:
من قبلا که تازه اومده بود قصد خریدش رو داشتم و وقتی بوش کردم خیلی خوشم اومد چون یک شیرینی نرمی داشت ولی وقتی دیدم موندگاری مناسب و پخش بوش در خور قیمتش نیست پشیمون شدم.
نقل قول:
همین دیگه پس بی خیال.امروز نزدیک بود بخرمشا:31:
شاید کرمم گرفت ام 7 یا اپیوم رو گرفتم.
اینا هم کارهایی هست که خانم ها میپسندن:27:
این ام 7 بعده 4 روز هنوز بویه مورده قبولی داره میده:20:
.............................................
دوستان هر چی تو برنامتون هست زودتر برید بخرید.امروز سره ژیلت فیوژن رو که هفته پیش 20 تومن بود شده
بود 26 تومن.
کفه ریشه نیوآ شده 10 تومن:18:
هر دو کارهای خوبی هستن. ولی از اونجا که سلیقه ات کمی سبک پسنده به نظر من روی اوپیوم بیشتر زوم کن.نقل قول:
چون ام7 سنگین تره. امیدوارم خرید خوبی داشته باشی:11:
علی جان باورت میشه فیوژن اینورا دیگه گیر نمیاد که بخواد گرون باشه تک و توک هنوز دارن وان جنتلمن بوی بسیار باکلاسی داره مواظب باشین تقلبی هم داره من دوجا تست کردم یجا احساس کردم درصد ادکلنش زیاده بوی خوبی نداره اما جایی که همیشه ازش خرید میکنم واقعا عالی بود اگه از دانهیل قهوه ای خوشتون میاد حتما از ایبن بیشتر خوشتون میاد البته موندگاریش زیاد نیستنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
تقلبی این ادکلنو من هم دیدم 12 تومان:31:
ای وای.اونجا که مرکزشه؟:18:نقل قول:
نه بابا دیگه اصلی دیدم.جاش مطمئنه.:31: