در مورد 610 برای کارهای روزمره، مثل کتاب خواندن، وب گردی و بازی های سبک بچه ها ازش راضی نبودند.نقل قول:
در مورد اکسپریا سی چطور؟ با توجه به سخت افزار مشابه، آیا سونی بودن و بهینه سازی های اندروید جواب داده و سونی برای کارهای روزمره مناسب هست؟
ممنون
Printable View
در مورد 610 برای کارهای روزمره، مثل کتاب خواندن، وب گردی و بازی های سبک بچه ها ازش راضی نبودند.نقل قول:
در مورد اکسپریا سی چطور؟ با توجه به سخت افزار مشابه، آیا سونی بودن و بهینه سازی های اندروید جواب داده و سونی برای کارهای روزمره مناسب هست؟
ممنون
اساتید خسته نباشید
قصد خرید xperia TX رو دارم. میخواستم ببینم بازی های سنگینی مثل آسفالت رو ساپورت میکنه یا نه؟ کسایی که تجربه کار کردن با این گوشی رو دارن بگن این گوشی باگ داره؟ مشکل خاصی نداره؟ ارزش خرید داره؟ دوربینش چطوره؟ در کل بخرم یا نخرم؟کیفیت ساختش چطوره؟
ممنونم
باطریش خوبه... :دینقل قول:
سلام.نقل قول:
بازی های سنگین تر از آسفالت رو هم اجرا می کنه. بازی آسفالت رو هم با بهترین کیفیت و بدون هیچ لگ، اجرا میکنه.
دوربین خوبی هم داره. تو اندروید 4.1، در فضا های بسته و تاریک، نویز داشت. اما با اندروید 4.3 کیفیت عکاسیش خیلی بهتر شده. مخصوصاً تو محیط های باز که کیفیت خیلی خوبی داره. اما به دوربین S4 که اون هم 13 هست، نمیرسه.
نه گوشی باگ نداره. فقط حتما به اندروید 4.3، آپدیتش کنید.
ارزش خرید داره. تو همین رنج، Sp هم هست که سخت افزار فوق العاده ای داره. اما دوبینش به خوبی TX نیست.
کیفیت ساختش هم مثل بقیه گوشی های سونی، خیلی خوبه.
فقط حتماً یه روکش ضد خش وقتی گرفتی روش نصب کن. ببین! حتماً :دی
مبارک باشه @):--
راستی من می خوام اکسپریا C بگیرم اما بدم نمیاد قید دو سیم بودن رو بزنم اما sp رو بخرم.نقل قول:
اما خیلی از کیفیت تاچ و خراب شدن گوشی بعد از یه مدتی شنیده ام.
شما تجربیاتتون چیه؟
چند نفر از دوستانم SP دارند و کاملاً راضی اند.نقل قول:
مثل این که مشکل تاچ، یه مشکل سخت افزاری نبوده و با آپدیت 4.3، بهتر شده.
به نظر من گوشی خیلی خوبیه.
من شنیدم روی زمین تاچش کار نمی کنهنقل قول:
سلام.نقل قول:
مشکل سخت افزاری با آپديت رفع نمیشه.:11:
همون دیگه... سخت افزاری نیست.نقل قول:
یکی از دوستام مشکل تاچ داشت، با آپدیت درست شد. پس معلومه مشکل سخت افزاری نیست.
پ.ن : من تو اون پست بالا اشتباه نوشم، ویرایش شد.
گوشی تا 700چی پیشنهاد میکنید دوربین 8 باشه صفحه نمایش هم 4.3 به بالا هوآیی نباشه فقط
Xperia SP با کمی افزایش بودجه (50 تومان)نقل قول:
البته Xperia C هم تو همین هست.
به قیمت های دیجیکالا نگاه نکنید، بازار کمی ارزان تر هست
( چون خرید ازش زیاده، قبل عید، قیمتاش رفته بالا قبلانا ارزان بود )
دوستان جهت خرید گوشی الان اقدام کنیم یا بزاریم بعد از عید.بنظرتون تغییری ایجاد میشه تو قیمت ها بعد عید.
سلام دوستان و اساتید محترم.
میخوا قبل عیدی یه گوشی بخرم. برسی کردم به
Samsung I9505 Galaxy S4
ولی خب 2 عیب بزرگ داره :
1. باطریش هست که میگن بعد چند ماه باد میکنه. از این حرفا .
2. بدنه پلاستیکی و ضعیفش .
حالا به غیر از این I9505 دو مدل دیگه هم مد نظرم هست sone xperia z , HTC butterfly ولی I9505 هم دوربینش بهتره و هم سخت افزارش . حالا موندم! این مشکل باطریش اگه حل بشه بدنش رو میشه باش کنار اومد.
دوستان 1 راهنمایی کنید ممنون.
htc one هم خیلی خوبه htc مشکل باطری تو این گوشی رو خیلی کم کرده اما بدنه به خاطر فلزی بودن کمی داغ میکنصص
تو همه ی مدل ها، باطری باد نمی کنه ولی وقتی هم که خراب بشه، باطری از 60 یک دفعه به 0 می رسه و خاموش میشه. کلاً خیلی ضدحاله.نقل قول:
ولی در کل به نظرم همین S4 انتخاب خوبیه.
درغیر این صورت فقط LG G2.
من چند وقت پیش ace 3خریدم 530.انصافا تو این رنج قیمت گوشی مناسب و شیکیه وازش را ضیم فقط یکم مشکل یه کم که چه عرض کنم یه خورده بیشتر مشکل باتری داره تقریبا هرشب باید شارژ بشه مگر خیلی از کم
استفاده بشه .ولی اس استایل گوشی های سامسونگ خوشم میاد خیل ظریف میسازه.
الان میخوام واسه یک بار که شده سونی بخرم .اکسپریا Vیا SPموندم کدوم بهتره ؟؟؟چرا؟؟
بین SP و V، بی شک، Xperia SP.نقل قول:
نکات مثبت SP نسبت به V:
1- پردازنده قدرتمند
2- گرافیک فوق العاده ( نسبت به قیمت )
2- سایز صفحه نمایش بزرگ تر
3- نسخه راه اندازی، اندروید 4.1 و احتمال بیشتر نسبت به V برای آپدیت به 4.4
4- طراحی ظریف تر و زیباتر نسبت به V ( بخاطر ضد آب بودن، V طراحی خشنی داره )
5- قیمت مقرون به صرفه تر نسبت به V
6- صفحه ی شیشه ای مانند پایین با اسلاید های زیبا
7- باطری قدرتمند
نکات مثبت V نسبت به SP:
1- تراکم پیکسلی بیشتر
2- دوربین بهتر
3- ضد آب و گرد و غبار
4- تاچ بهتر
5- وزن کم تر
بنابراین Xperia SP، نسبت به قیمتش کم ترش، امکانات خیلی بهتر نسبت به V داره.
گوشی می خواستم با 1- دوربین 5 2- صفحه نمایش 4.5 به بالا 3- دو سیم کارت 4-فلاش دار 5- پردازنده 1.2 به بالا 6- رم 1و7-فی 600
دوست عزیز چشمم درد گرفت :n02:نقل قول:
xperia M بهترین گزینه هست.
با افزایش بودجه به 640 تومان، Xperia L
سلام
من میخوام xperia z بخرم.
گوشی خودم xperia p
گوشی خودم اسپیکرش خیلی ضعیفه
تو بعضی از سایتا میگن اسپیکر زد ضعیفه بعضیاشونم میگن مشکلی نداره
کسی اطلاعی داره؟
راستی یه جایی خوندم با این مد میشه کیفیت صدا رو و بلندیشو زیاد کرد.
فقط نمیدونم چجوری نصبش میکنن؟
بوت و اینا لازمه؟
-Added S-Force build.prop line-Now using FLOAT64_LE-Improved alsa configuration for better performance (Thanks to Windows X)-Added Fidelity scripts to fix audio skipping issues (Thanks to Windows X)-Removed beatz library and restored back SOME stock xperia z libraries-Re-Introduced ClearAudio and VPT from Xperia ICS firmware-Much clearer audio
کیفیت صدای Z، خوبه اما بخاطر ضد آب بودنش، کمی ( خیلی کم ) به اصطلاح خفه ـست و باید بگم که از P خیلی بهتره.نقل قول:
و تفاوتی چندانی با گوشی هایی مثل S4 نداره.
بلندی اسپیکر اصلی و اسپیکر مکالمه کمه و اگه جای شلوغی باشی به سختی میشه شنید ولی کیفیتش خوبهنقل قول:
اصلا به فکر مد نباش اسپیکر دستگاه حتی با بالا پایین کردن
برنامه اکولایزر داغون میشه صداش از اول تو کارخونه تنظیم میشه اگه قرار باشه بیشترش کنیم خودشون از اول این کارو میکنن یا تو اپدیت های جدید این قابلیت و قرار میدن
خودم تجربشو داشتم که میگم گوشی قبل 4 ماه به گ. رفت
z نگیر nexus 4 یا لومیا 920-925 بگیر
تا 600 چی بگیرم؟؟؟؟؟
اگه گوشی میخوای که لگ نداشته باشه و از بقیه هم قیمتی ها روون تر باشه ویندوزفون بگیر!! بدیش اینه که نمیشه نرم افزار ها رو بلوتوث کرد و چندتا بدی دیگه مثلا نخوردن OTG! و هیچ جور نمیشه نرم افزار رو کارت حافظه نصب کرد. بعضی از نرم افزار ها رو نداره اما اگه حوصله بخرج بدی میتونی جایگزینش رو پیدا کنینقل قول:
سلام دوستان :n18:
یه گوشی میحواستم بگیرم ظاهرا xperia sp بهترین گزینس ولی گفتم اینجا هم بپرسم تو این رنج قیمت چیزه بهتری پیدا میشه؟
الان از قیمتش اطلاع دارین؟
با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
و اینکهجهت خرید گوشی الان اقدام کنیم یا بزاریم بعد از عید.بنظرتون تغییری ایجاد میشه تو قیمت ها بعد عید
:n16:
احتمالاً بعد عید گوشی میاد پایین.نقل قول:
++
خب Xperia SP احتمالاً بهترین گوشی در رنج قـیمت خود و یا حتی در رنج های بالاتر هست.
البته این به انتظارات شما از یک گوشی بستگی داره. مثلاً برای شـما، کیفیت صـفحه نـمایش
و دوربین حرف اول رو میزنه و سخت افزار قدرتمند به کارتون نمیاد. خب قطعا این بهترین انتخاب
در این رنج نیست.
به نظر من با گارانتی تهیه کردن، یعنی پول الکی دادن. الان با 800 یا 780 تومان بدون گارانتی
میتونید تهیه کنید.
دوست عزیز شما دیگه چرا.xperia lکیفیت صفحش حالت و بهم میزنه به نظر من اگه دوسیم میخوای با این رنج قیمتی s dous2بهترین گزینه است 460تومن وتک سیم تو این رنج قیمتی ACE3 خیالت راحت من هردورو تست کردم عالی.نقل قول:
سلامنقل قول:
بدون گارانتی بین 740 تا 760 هستش
سلام
xperia sp رو 750 خریدم.بقیه گرونتر میدادن
گفتم ارزون داده نکنه رفرشی چیزی باشه! :n30:
یکم خیالم راحت شد :n16:نقل قول:
از کجا میشه فهمید کلکی تو کار نیست؟ جنس درست خریدم؟
تشکر از همه عزیزان :n16:
نقل قول:
داداش برای اینکه متوجه شی گوشیت اصلیه
در ابتدا نور صفحه نمایش گوشیتو بزار تو حالت 83 درصد بعد گوشیتو در حالت air plaine قرار بده بعد گوشیتو بزار رو زمین جفت پا بپر رو گوشیت ، اگه گوشیت ترکید اصلی نبوده اگه چیزیش نشد اصلیه فقط حواست باشه با کفش نپری که از گارانتی خارج میشه خخخخخخخخخخخ
.
تابلوعه که از طبقات بالای الاء الدین گرفتی که اونجا رفرش خیلی کمه .اگرم رفرش باشه که اصن امکان نداره هیچ وقت نمیفهمی . معمولا رفرش واسه گوشیهایی هستش که دیگه تولیدشون متوقف شده و نوش توی بازار نیست .
دوستان بین Z1 و Z1 Compact موندم. از نظر اندازه زد وان بزرگتر اما از نظر بروز بودن زدوان کامپکت جدیدتره ممنون میشم راهنمایی کنید
از نظر بروز بودن با آپدست شدنشون Z1 هر دو تو یه رده قرار میگیرننقل قول:
اما توصیه من اینه که Z2 بگیرین، اواخر فرودین زمان اومدن نسل جدید بعضی گوشیاست
Z2 از هر نظر خیلی بهتره !
تو این رنج G2 بهترینه. مدل 32 گیگابایتی بگیرید مشکل کمبود حافظه نداره.نقل قول:
- پردازنده قدرمند
- قابلیت knock-on
- رابطه کاربری خوب
- امکانات نرم افزاری خوب
- صفحه نمایش با کیفیت IPS با زاویه دید خیلی خوب و عملکرد خوب در زیر نو آفتاب
- عملکرد عالی باطری
- اسپیکر ضعیف
- عدم وجود درگاه کارت حافظه
دوست عزیز مشخصه که بین این دو Z1 بهتره.نقل قول:
خب شما در این دو رنج متفاوت موندین؟ 1.700 و 1.500 !
تو رنج 1.700، Note III و یا G2-32 انتخاب بهتری هست. ( مخصوصاً G2 ! )
تو رنج 1.500 هم، G2-16 انتخاب خوبیست.
الان دیگه z1 نمی ارزه چون z2 با صفحه ips و فیلم برداری 4k و کلی امکانات جدید معرفی شده حدود همون z1 قیمتشه
اما اگه طرفدار گوشی های متوسط باشین z1 compact بهترین انتخابه که از هر جهت عالی حساب میشه از جمله باطری و cpu و دوربین
سلام.یکی از آشناهامون میخواد از امارات واسم گوشی لنوو بیاره.یه مدل من خودم انتخاب کردم که حدود 900 تومن در میاد واسم.به نظرتون گوشی های لنوو هم خوبه؟چون من خوندم که پارسال تو دنیا سومین فروشنده اسمارت فون بوده.ولی جالبه که گوشی هاش تو ایران نیست.من تبلت و لپ تاپشو دارم و کاملا راضیم.دوستان کسی هست تجربه کار کردن با گوشی هاشو داشته باشه؟سوال دیگه اینکه با این امکانات (مشخصات کامل تو لینکی که زیر قراردادم نوشته) 900 تومن قیمت معقولی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بین
SII
Xp T
XP TX
XP V
XP SP
LG Optimus L9 P768
کدومو بگیرم کیفیت دوربین و سایز صفحه نمایش مهمه
سایز صفحه نمایش هر کدومو از نظر طول و عرض به میلیمتر چقدره؟
کیفیت دوربین SP با سه مدلXP چقدر فرق میکنه؟
سایز صفحه نماشش چی از طولو عرض؟
با توجه به انتظاراتون، بین این ها، مدل LG بهتره.نقل قول:
از لحاظ سخت افزار SP.
در کل در این رنج ها به نظر من، LG Optimus 4X HD P880 بهترین است.
از لحاظ طول و عرض هم همین 4X HD بهترین هست ( 132.4 × 68.1 × 8.9 )
یعنی دوربین LG Optimus 4X HD P880 و LG Optimus L9 P768 از ۱۳ مگاپیکسل سونی بهتره؟
اگه کیفیتش این جوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه که بد هست.
این گوشی های ال جی از بابت گارانتی و آپدیت اندرویید و قطعات در صورت خرابی چجوریه ؟ دست دومش بعدا که بخوام بفروشم فروش میره
ساز صفحه نماش از نظر طول و عرض منظورم بود نه ابعاد گوشی.
کیفیت عکس ها به سایز و رزولوشن اون نیست. اما عکس های دوربیناشون رو که مقایسه می کنیم، کیفیت LG، تو محیط هاینقل قول:
تاریک بالاتره و تو محیط های پر نور TX عملکرد بهتری داشته و رزولوشن بهتری داره.
از لحاظ سخت افزار که نگاه می کنیم، با توجه به بنچماک هایی که دیده بودم، TX عملکرد بهتری داشته با این که دو هسته ایه.
البته SP حتی از Z و گوشی های بالاتر هم عمل کرد بهتری داره.
از لحاظ آپدیت و قطعات هم باید بگم که در شرایط خوب و قابل قبولی هست. اما خب به سونی و سامسونگ نمیرسه.
در کل با این که من خودم TX دارم، LG 4X HD رو بهتون پیشنهاد می کنم.
سلام بین xperia L و HTC desire 500 کدوم بهتره؟ اولویت من ایناست: دوربین، دوربین، دوربین ،Wi-fi، باتری...زیاد دوست ندارم بزرگ باشه...اگه تو این رنج قیمت گوشی بهتری میشناسید معرفی کنید. عکس های samsung s II چطوره؟