به درک ک بن کنن دارم دیوونه میشم خب:n28:نقل قول:
Printable View
به درک ک بن کنن دارم دیوونه میشم خب:n28:نقل قول:
:n28:lمن می خوام بازی کنم :n28:
تورو خدا یکی یه راهی بگه ما که دیگه داریم به فنا میریم:n03:
:n28::n28::n28::n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یه وضعی !!! کلا اونورو تایم نداره :دی
مشکل کشوری و برای همه بازی هاست و منم هیچ بازی نمیتونم لاگین کنم یا اگه بتونم هر چندثانیه DC میشه .
امیدوارم بعد از انتخابات مشکل حل شه !
یک و نیم ماه دیگه انتخاباته...! بعدش هم حتما یک ماه اینترنت تعطیله...! میشه 2.5 الی 3 ماه تازه اگر همه چیز عادی پیش بره...!نقل قول:
همین طوره .نقل قول:
البته من الآن پیگیر شدم و تو مخابرات به من گفتن که مشکل موقتیه و به زودی درست میشه حالا راست و دروغش پای خودشون .
هــــــــــــــی ...
اینترنت مخابرات خوزستان هم این مشکلو داره، پینگ عادیه و مثل همیشه هست (250) ولی کانکشن به سرور ریوت هر دقیقه ریست میشه، :n03:
جالبه مثل اینکه سازوکاری طراحی کردن که سر یک دقیقه کانکشن هارو قطع کنه.
به نظرم تا حالا مسئولین شیلترینگ لول رو ندیدن وگرنه مثل تراوین پنبه اش رو زده بودن تا الآن (تازه تراوین مجوزهای لازم از سازمان های مربوطه رو هم داشت و با دامنه ir داشت به صورت کاملاً قانونی کار میکرد)
به نظرم این قطعیها به خاطر تمرین دولت برای بستن پورتهای مختلف هست که برای انتخابات آماده باشن، چون باید طوری پورتها رو ببندن که بانکها و سازمانها بتونن به فعالیتهای روزانه شون ادامه بدن ولی حال ملت گرفته بشه.
اه پس شما هم این مشکلو دارید منم مخابگات هستم سیستم فیلترینگ جدید درست کرده بعد 1 دقیق تو باری مینویسه attemptin to reconnectنقل قول:
Time out رو زیاد کردن و همون طور که میدونید اگه Time Out طولانی باشه آدم DC میشه .
راست و دروغ چیه بهشون گفتن بگید موقتهنقل قول:
اینها یه پروتکل رو مختل کردن و هر 1 2 دقیقه میاد ارتباط رو قطع میکنه هدفشون برنامه های چیز بوده نه بازیها
البته الان دو سه برنامه چیز براحتی کار میکنن و فقط رو بازی های آنلاین تاثیر گذاشته
باید زنگ بزنیم به این دیوونه ها بگیم آقا من راحت با برنامه هر جا دلم بخواد میرم یا سیستمو درست کن یا کلن برش دار بزار بازیمونو بکنیم
دیوانه ان اینها واقعن یه تست نکردن که ببینن روششون کار میکنه یا نه.:n21:
خمارم ... :19:
:n05::n05: چه حالی میده پینگم اومده رویه 100:n18:
داداش علت اینه پروتکلل UDP نمدونم یا UPD رو بستن ... کلا اینطوریهنقل قول:
زنگ زدیم منشی مخابرات گفت به خاطر انتخاباته ولی من مطما هستم دائمی هست . کاری نکنیم همینطور میمونه .
اینترنت منم از دیروز مورد داره
پست های مربوط به این دعوای اخیر رو پاک کردم .
بهتره همین جا این دعواها رو تموم کنید تا تاپیک روند عادی خودش رو داشته باشه و مشکلی پیش نیاد .
پس به هیچ وجه ادامه ندید این بحث و دعوای اخیر رو .
امیدوارم دیگه چنین توهین هایی در تاپیک نبینم .
صد در صد دایمیه. موقعی که برای VPN هم محدودیت ایجاد کردن گفتن موقتیه ولی اینطور نبود ... حالا این کارشون هم پیامد های سیاسی داره (یه عده که میخواستن رای سفید بدن اصلا رای نمیدن...یه عده ای که میخواستن رای ندن میریزن تو خیابون و تظاهرات و....) هم پیامد های اجتماعی (بچه مردم تا دیروز بدون socks5 میرفت بازی و facebook اما از کجا معلوم امروز با همون socks بجای بازی بره یه جای دیگه) خیلی دیدگاه شون محدود و کوچیکه فقط خودشونو میبینن و چهار تا دیوار دور و برشون ... اون لینکی هم که صبح دادم و توش داشتن راجع به همین قضیه بحث میکردن ظرف چند ساعت درش تخته شد الان ارور 404 رو میدهنقل قول:
مثلا چیکار میتونیم بکنیم ؟:n24:نقل قول:
این صفحه رو یه نگاهی بندازید . به نظرتون با کدوم باید در این باره تماس بگیریم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فک کنم با اینجا باید تماس گرفت نه اونجا :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به پشتیبانی سایت بالا زنگ زدم کسی پاسخگو نبود . شاید پشتیبانیشون 24 ساعته نیست . من اصلا اطلاعی ندارم در این باره
آقا از فردا صبح اینقدر زنگ بزنید که یا خطوط تلفنشون منفجر بشه یا درستش کنندنقل قول:
من الان به اینجا هم زنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم گفتم این فیلترینگ جدیده ؟ :n08:
.نمیدونم نمیدونست یا خودشو زد به خریت اما اصلا نمیدونست گفتم مشکل سراسریه . گفت ممکن بازی های شما از یه پروتکلی استفاده کنن که الان دچار اختلال شده . گفتم این اختلال دائمی یا موقت . گفت نمیتونه دائمی باشه :n22:
----------------------------
با پشتیبانی شاتل هم حرف زدم آب پاکی رو ریخت رو دستم . هیچ اختلالی نیست . پروتکل ها رو بستن . معلوم هم نیست کی باز شه . فقط دارن ظاهر سازی می کنم که ملت رو cool نگه دارن . امید الکی میدن که مردمم بشینن صبر کنن به امید روزی که دوباره باز شه . این ظاهر سازی هم توسط همین شرکت های ارائه دهنده اینترنت داره شکل می گیره . امیدوارم یه راه در رویی باشه :n28:
عاقا طبق یه خبری که بهم رسید مثله این که اومدن طرح ملی کردن اینترنتو راه انداختن وبرای همیشه خداحافظ همه چیز:n03:
بخدا میرم میزنم آدم میکشم اگه راس باشه:n28:
بکس منم نتم خراب شد لول رو بستم و ریستارت کردم و میخواستم برم گیم نشد دیگه
تقصیر خودته اومدی خودتو لو دادی اینجا :n02:نقل قول:
راس میگه :n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
دوستان عاغا یه کاری بکنیم دیگه دارم دیوونه میشم بخدا:n14::n14::n14::n14::n14:
همتون زندگی ندارید؟ :n02:
برید فوتبال نگاه کتید
بکس فکر کنم باید آی پی ثابت بگیریم که درست شه
تجربه نشون داده اینا تنها چیزی که براشون مهم نیست نظر مردم هست.پس خودتون رو بیخود خسته نکنید چون به هر حال اینا کار خودشون رو میکنند.نقل قول:
Disconnects have two major causes. The first is an unstable connection and the second is a very high latency("laggy") connection. The most common resolutions are moving away from a wireless connection and removing bandwidth intensive programs from your connections..
روايت داريم امام گفت: من تو دهن اين دولت مي زنم. اما انگار دولت جا خالي داد صاف خورد تو دهن ملتنقل قول:
عاغا بحثو سیاسی نکن همین جوری بد بخت هستیمنقل قول:
یهو میبینی زدن کله نتو قطع کردنا :n09:
ip ثابت و نت 10 مگ هم بگیری درست نمیشه،نقل قول:
این قطعی ها ربطی به ip و latancy و پهنای باند نداره.
اینم یه مشکل مسخره دیگه می خوام بازی کنم تو لودینک وسطاش لول بسته میشه دیگه ریکانکت نمیشه و میزنی ریکانکت صفحه سیاه میشه خ retry پشته retry
گیر اوردن مارو !
کلا بخاطر انتخابات یه سری تغییرات انجام دادن که کلا سایت هایی مثل فیس بوک باز میشن اما لووود نمیشن!!!
این بازی لول هم همینطوری شده انگارر!
فکر کنم حداقل تا بعد از انتخابات باید قید بازی رو بزنیم و فقط بریم تو قسمت های materials & runes آیتم ببندیم :n02:
با کدوم IP ? من که تازه شروع کرده بودم بازی روو :دی داشتم تازه پیشرفت می کردم می خواستم اون خرس هرو unblock کنم :n03:نقل قول:
سلام
بعد دانلود بازی چقدر آپدیت داره ؟
سلام لولیای عزیز
:)
بچه ها اگه کسی تو آمریکا یا اروپا شرقی East
بازی می کنه
Arman047
رو اد کنه
:)
حالا خوبه بعد این مشگل کاری کرد که من بیام این پیج رو پیدا کنم
آخه الان من با ذوستام نزدیک به 4-5 سالی هست لول بازی می کنیم از اون اولش ما لول می زدیم یادش بخیر
با پینگ 600 هم تو سرور آمریکا بازی می کردیم بدون مشگل الان با پینگ 120 هم نمی شه لوگین کرد :((