استاد رياضي ايران كيه ؟
استاد بزرگ شطرنج جهان كيه ؟ ايران چه طور ؟؟
شطرنجت خوبه ؟
Printable View
استاد رياضي ايران كيه ؟
شطرنجت خوبه ؟
سلام محمود جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری؟
کارا خوب پیش میره؟
من از وقتی برام در مورد عقش رفتی رو ممبر متحول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای حکیم دانا ما را از این گرداب نجات ده. این عقش چی بیده؟ فرقش با عشق چیه؟
تاحالا از این عینکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزاشتی در چشم هیچ دختری؟
اگه آره چندتا؟
اصلا با عشقولانه موافقی؟
سلام
مامان رو بیشتر دوست داری یا بابا رو؟
مسافرت کجاها رفتی؟
دوست داشتی یه چشم نداشتی شهید بودی الان؟
فکر میکنی جهنمی هستی یا بهشتی؟
به نظرت اگه ماها رفتیم بهش بهترین سرگرمیهایی که تو بهشت هست چیه؟
فکر میکنی تو بهشت کلمه تکنولوژی معنی بده؟
نماز میخونی؟
اگه نمیخونی تو مسلمونی؟
اگه مسلمونی چرا نمیاز نمیخونی؟
دوست داشتی مسیحی بودی؟ چرا؟
مگه اسلام چشه؟
من رو بیشتر دوست داری یا ووکمن رو؟
کباب بیشتر دوست داری یا جوجه کباب؟
game بازی میکنی؟
کدوم شرکت بازی سازی رو بیشتر قبول داری؟
نظرت در مورد شرکت EA چیه؟
اگه شرکت یوبی سافت بازی Assassin’s Creed رو برای کامپوتر منتشر کنه آیا خوشحال میشی؟ اصلا میدونی ااین بازی چیه؟
آواترم رو الان عوض کردم به نظرت این قشنگتره یا اون قبلیه؟
چرا من همیشه فکر میکنم توی صندلی داغ نمیتونم سوال کنم یعنی چیزی به ذهنم نمیرسه ولی تا میام یه سوال بپرسم به جای یکی این تعدا سوال پرسیدم؟
دوست داری من بازم ازت سوال بپرسم؟
مرسی
میبینمت
چرا هیچ کس سوال نمیپرسه ؟
این به همون سندرم حاد مدرسه مربوط میشه آیا؟
اين سوال با من بود ؛ آيا ؟
با سلام
سلام :)
اينم سوالهاي من اگه خواستي جواب بده
مگه ميشه نخوام :blush: اختيار داري بابا
1.اگر قرار بود كسي را از خودت سرخورده كني، چه كار ميكردي؟
نقطه ضعفي رو كه داره بهش يادآوري ميكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.اگر بخواهي بدسليقهترين خريدي كه كردي نام ببري چي مي گي ؟
يك شلوار لي خريدم ؛ توي مغازه يك جورايي خيلي رنگش زيبا بود :blink:
اوردم خونه ديدم نور مغازه فروشنده چقدر زيبا بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.اگر قرار باشد چيزي را كه بيش از هر چيز تا به حال وسوسهات كرده است نام ببري، چه ميگويي؟
وقتي كه ميتونستم با يك دروغ الان سوئد باشم
برميگرده به پارسال
فقط همين انذازه بگم كه توسط يكي از دوستانم با يك دختر سوئدي آشنا شده بودم و موقعيت اين بود كه با اون دختر قول قرار ازدواج رو هم بذارم
ولي اين كار رو نكردم
4.اگر ناگهان دريابي كه زندگي ديگر برايت جذابيت ندارد، چه ميكني؟
بالاخره يك نقطه جذابيتي در ميابم :happy: ، چون اون موقع زندگي ميشه جهنم
5.اگر قرار باشد بدترين كاري را كه تابهحال در طول زندگي كردي نام ببري، به چه چيزي اعتراف ميكني؟
بدترين كار براي من اينه كه شكر خدا رو به جا نياوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.اگر قرار باشد هيجانانگيزترين اثر هنرياي را كه تاكنون ديدهاي نام ببري، از كدام اثر نام ميبري؟
من اثر هنري رو به فيلم سينمايي ربط ميدم
كنستانتين و دالان سبز
7.اگر قرار باشد تلويزيون برنامهاي پخش كند، دوست داري چه برنامهاي باشد؟
آسمان شب
8.اگر ميتوانستي همين حالا چيزي را از خاطره هات پاك كني، كدام را انتخاب ميكردي؟
خاطراتم رو دوست دارم ;) ؛ چه خوب چه بد و چه تلخ و يا شاد
پاكشون نمي كنم
9.اگر قرار باشد جذابترين تيپ لباس زنانه را توصيف كني، چه ميگويي؟
ساده پوشي و شيك بودن و در عين حال تابع عرف جامعه بودن
اين چه تيپي ميشه ؟
10.اگر از تو بپرسنددر كدام دوره از زندگيايت خوش قيافهتر بودي، چه ميگويي؟
وقتي كه يك تا دوسالم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين جوري كه تعريف ميكنن ، همه لپ هام رو گاز ميگرفتن
فعلا
سلام .... ديدم داري با حال جواب ميدي منم ادامه داده بيدم ...
حال دار بيدن از خودت بيده :happy:
سلاااااام
1- ميبيني تاپيك هات اينطوري ميشن چه حسي بهت دست ميده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً كه كاربر بي تجربه بودم ميخواستم عالم و آدم رو " چيز " كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي الان تاپيك هاي بسته شده ندارم و اگر تاپيكم بسته بشه حتماً دليل منطقي داشته كه بستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بچگي آتاري داشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه پسر خالم آتاري داشتن اونجا بازي ميكردم و بعد ...
سگا داشتم بعدش اولين سري پلي استيشن و بالاخره كامپيوتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل تكاملش بود :blush:
3- از اين فيلم هاي اين شكلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با كدوم بيشتر حال ميكني ؟
تروي فيلم زيبايي بود ;)
4- اين فرمول يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپر توي بقلم !!!
5- از اين جور موزيكا خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر آهنگ جايي و هر حس و حال مكاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي به جمعش داره :evil:
ولي اگه تنها باشم از اين مدلش نه
6- تا حالا شده تو كف دانلود چيزي بموني آخرشم نتوني داونش كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اينكه اين اسمايلت كلي اشكم رو دراورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و باعث شد براي شادي روح پدر و مادر نرم افزار نويس Download Accelerator دعا كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد دست رو دلم نذار كه خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلي لينك دانلود دارم كه گذاشتم ِDSL گرفتم دانلود كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد دو صفحه A4 شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- آشپزيت خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تووووووووووووووووپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو چي ميخواي برات درست كنم همين جا بزنيم توي رگ
از ماكاراني گرفته تا قيمه بادمجون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- آخرين باري كه گريه كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون شب قدري بود
saeid_ronaldo
خرين باري كه از ته دل گريه كردي؟
شب قدري بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گريه كردن چه حسي بهت ميده؟
آرامش و يك احساس دروني
موافقي كه ميگن گريه روح ادم رو شست و شو ميده؟
100% ( يك كم بيشتر )
behroooz
با غروب دلتنگ روزهاي جمعه چطور كنار مي ايي ؟
بيشتر تابستون رو پنجشنبه جمعه ها لواسون هستيم
اونجا خيلي دلم ميگرفت و بيشتر وقت ها تنها ميرفتم يك گوشه و به گذشته ام فكر ميكنم
ولي الان ديگه نمي دونم چند شنبه هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soleares
استاد رياضي ايران كيه ؟
فيزيك دكتر محمود حسابي
رياضي رو نمي دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گري كاسپارف ؟؟؟ آيا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان قائم مقامي استاد بزرگ
شطرنجت خوبه ؟
اي بد نيست سلام ميرسونه ؛ انقدر كه فرق اسب رو با رخ ميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محمود جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری؟
کارا خوب پیش میره؟
سلام
خوبم ؛ تو چطور مطوري ؟ :)
اي ، شكر خدا
ميسوزيم و ميسازيم
من از وقتی برام در مورد عقش رفتی رو ممبر متحول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای حکیم دانا ما را از این گرداب نجات ده. این عقش چی بیده؟ فرقش با عشق چیه؟
حكيم دانا كجا بود بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي خيال
اين جمله " درباره وبلاگ " وبلاگم بود ( يادش بخير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
" عشق حقيقي هيچ پاداشي رو از معشوقش نمی خواد ، وقتي كه هر دو نفر از عشق همديگه سرشار بشن ، وقتي كه همديگر رو آنچنان دوست بدارن كه تفاوتي نكنه ديگري چه ميكنه ، وقتي خودمون رو بعد از عشقمون دوست داشته باشيم ، وقتي كه بالاترين نعمت خداوند رو براي عشقمون فدا كنيم ، اون وقت به عشقه بدون شرط دست پيدا ميكنيم و اون عشق فراتر از طبقات جهان خاكي هستش ، اون موقع مي فهميم كه چگونه به يكديگر عشق بورزيم ، به خداي خود ، به پروردگار خود"
البته بلاگم رو حذف كردم ;)
تاحالا از این عینکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزاشتی در چشم هیچ دختری؟
اگه آره چندتا؟
نه نذاشتم ؛ ولي خودمون هستيم
عجب چيزي هستش اين عينك ها ، كلي آدم ميخنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا با عشقولانه موافقی؟
الان دوست ندارم عاشق باشم ( يعني زوده ;)
بازم سلام
معنی این اسم کاربرتون در اینجا چیه
این عکس آواتارت به نظر خودت چی رو باید به دیگران برسونه
چرا دوست تو استکهلم تو هوای به اون سردی زندگی کنی
اگه امریکه حمله کنه تو میای بجنگی
اگه خانوادت در خطر باشن چی
مهمترین چیزت در زندگی
اگه بگن همین فردا میمیری چیکار میکنی
از بارون خوشت میاد یا برف
از دوست دخر خوشت میاد یا دوسته دختر
فعلا بای
سلام
سلام عليكم :happy:
مامان رو بیشتر دوست داری یا بابا رو؟
مامان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسافرت کجاها رفتی؟
استان هاي شمالي و شمال غربي و شمال شرقي
شمال هم كه ديگه شده كوچه پشتي :tongue:
دوست داشتی یه چشم نداشتی شهید بودی الان؟
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنی جهنمی هستی یا بهشتی؟
همين ديشب داشتم بحثش رو ميكردم
كه اي كاشي ميشد report اعمال رو گرفت و به قول يك دوستي خلافيش رو گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت اگه ماها رفتیم بهش بهترین سرگرمیهایی که تو بهشت هست چیه؟
با برو بچ يك دست جنرال ميزنيم :cool:
من بهشت نرفتم ، خوابش رو هم نديدم و نمي تونم ببينم :happy:
فقط يك بار خواب جهنم رو ديدم :evil:
فکر میکنی تو بهشت کلمه تکنولوژی معنی بده؟
ميگن آخر همه چي هستش
ديگه هرچي بخواي هست
نماز میخونی؟
قبلاً خيلي مرتب ميخوندم
الان بعضي وقت ها وسطش يك سوتي يايي هم ميدم
و مرتب نمي خونم
اگه نمیخونی تو مسلمونی؟
سعي ميكنم مرتب بخونم
اگه مسلمونی چرا نمیاز نمیخونی؟
....
دوست داشتی مسیحی بودی؟ چرا؟
الان كه اسلام دارم نه ؛ چون دين ما بعد از دين حضرت عيسي امده و حضرت عيسي خودش نويد بخش پيغام رسان بعد از خودش هم بوده
مگه اسلام چشه؟
اسلام تعاليم زندگي بهتر رو بهت ميده
ميخواي گوش كن ؛ نميخواي هم گوش نكن
لا اكراه في الدين
من رو بیشتر دوست داری یا ووکمن رو؟
خوب معلومه تو رو بعلاوه يكي بيشتر از ووكمن
ووكمن هم رو هم كلي دوستش دارم + يكي بيشتر از تو
کباب بیشتر دوست داری یا جوجه کباب؟
قرمه سبزي :blink:
( كبابش اگه برگ باشه كباب ، اگه نه همون جوجه :happy: )
game بازی میکنی؟
نه :sad:
چون گرافيكم ديگه جواب گوي بازي هاي جديد نيست
فقط بازي هايي كه 64 ميخواد :blush:
کدوم شرکت بازی سازی رو بیشتر قبول داری؟
همون شركتي كه مدال رو ساخته
همون EA هست ديگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد شرکت EA چیه؟
اگه مدال رو اون ساخته باشه من فقط همون بازي رو بازي كردم
اگه شرکت یوبی سافت بازی Assassin’s Creed رو برای کامپوتر منتشر کنه آیا خوشحال میشی؟ اصلا میدونی ااین بازی چیه؟
خوب شد اين جمله رو " اصلا میدونی ااین بازی چیه؟ " آخر سوالت گفتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواترم رو الان عوض کردم به نظرت این قشنگتره یا اون قبلیه؟
من ميگم همون قبلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من همیشه فکر میکنم توی صندلی داغ نمیتونم سوال کنم یعنی چیزی به ذهنم نمیرسه ولی تا میام یه سوال بپرسم به جای یکی این تعدا سوال پرسیدم؟
براي اين كه اشتباه فكر ميكني عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داری من بازم ازت سوال بپرسم؟
چرا كه نه :rolleye:
مرسی
خواهش ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینمت
كجا ؟
قرار بعدي انجمن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام
من هم دوباره سلام و شب خوش
معنی این اسم کاربرتون در اینجا چیه
فرزانگي و حكمت
حكمت و دانشي كه براي انسان به كار نميره و مختص خداوند هستش
این عکس آواتارت به نظر خودت چی رو باید به دیگران برسونه
محبت و عشق يك جوون به معشوقش
چرا دوست تو استکهلم تو هوای به اون سردی زندگی کنی
استكهلم رو دوست دارم
نمي دونم چرا :blush:
اگه امریکه حمله کنه تو میای بجنگی
قبلاً پاسخ دادم
اگه خانوادت در خطر باشن چی
همه با هم توي زير زمين خونه هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه اگه بشه
اون موقع بحث ناموسي ميشه
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آي نفس كش ميطلبم
مهمترین چیزت در زندگی
خانواده ام و زندگي آينده ام
اگه بگن همین فردا میمیری چیکار میکنی
اين رو هم پاسخ دادم
همون ساعت رو ميذارم جلوم
تيك تاك تيك تاك و ...
از بارون خوشت میاد یا برف
ميميرم براي بارون
خصوصاً رگبار
از دوست دخر خوشت میاد یا دوسته دختر
همش هزينه اضافيه
اگه برات خرج كنه خوبه :blink:
فعلا بای
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا محمود تو خجالت نمی کشی اینقدر حرف می زنی؟ دو روز نیومدم 45 دیقه تمومه دارم این تاپیکو می خونم اگه چند صفحه دیگه ادامه داشت چشام در می اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که گفتی مامان بزرگها بد اخلاقن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- الان دیگه جزئه قشره دانشجو جماعت به حساب می آی آیا؟ یا هنوز بچه مدرسه ای هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا از این استادایه چیزیه چیز به تورت خورده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- با همین پرایدت افتادی دنباله اون ماشین عروسه که عروس راننده ش بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- راستی تو مگه پسر نیستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس چرا اتاقت اینقدر مرتب بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- وقتی دهوا می کنی با کسی فحش هم می دی بهش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- می شه یه چادر سرت کنی بهد یه عکس از خودت بگیری بذاری اینجا یه کم بهت بخندیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که من این چند روزه نمی تونم بیام وگرنه اینجا آتشفشان می شد ... یه جورایی شانس آوردی شایدم بد شانسی آوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا محمود تو خجالت نمی کشی اینقدر حرف می زنی؟ دو روز نیومدم 45 دیقه تمومه دارم این تاپیکو می خونم اگه چند صفحه دیگه ادامه داشت چشام در می اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مونيكا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اين ورا ؛ راه گم كردي ؟
الان دارم خجالت ميكشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که گفتی مامان بزرگها بد اخلاقن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- الان دیگه جزئه قشره دانشجو جماعت به حساب می آی آیا؟ یا هنوز بچه مدرسه ای هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز اول داشتن از كلاس مينداختنم بيرون ( بدون شرح ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعد فهميدم با استاد جماعت نميشه سربه سر گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خصوصاً براي ترم اولي ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون جا بود كه فهميدم ؛ خوش مزه بازي هاي دبيرستان رو نميشه توي دانشگاه در اورد و استاد ميتونه به خاك سياه بشونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا از این استادایه چیزیه چیز به تورت خورده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه كه خيلي نه :tongue:
جزء همون استاد فوق ذكر كه احتمال قريب به يقيقن اين ترم نتونم درسش رو پاس كنم
ولي دبيرستان تا دلت بخواد استاد چيز داشتيم
من ترم دوم پيش ، درس ديفرانسيل رو فقط يك جلسه رفتم :puke:
همون يك جلسه كار خودش رو كرد تا آخر ترم اخراجم كرد :blink:
2- با همین پرایدت افتادی دنباله اون ماشین عروسه که عروس راننده ش بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حافظه اي داري تو !!!! :tongue:
آره
هر كسي رد ميشد به داماد ( بدبخت ) تكيه مينداخت
خصوصاً موتوري هايي كه رد ميشدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( قابل توجه دوستاني كه نمي دونن ؛ نميه شعبان ساعت 12:30 با ماشين رفتم ولگردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوابم هم نمي امد
توي هفت حوض يك ماشين عروس رو ديدم كه عروس پشت رول بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشغول شاخ در اورن بودم كه ما هم شديم واحد تعقيب و گريز ماشين عروس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بگم
تا نزديكش ميشدي پاش رو تا جايي كه ميتونست روي پدال فشار ميداد نميذاشت بگيريش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از داماد بگم كه مثل چيز به صندلي چسبيده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا آخر توي سمنگان دو تا از ماشين هايي كه از خودشون با عروس بودن كنار ماشين عروس مي رفتن و فرصت رو محترم شمردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ....
با يك لايي وحشتناك كه الان وقتي فكرش رو ميكنم ميگم غلط كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتادم جلوي ماشين عروس
سرعت يواش يواش كم شد 50 - 40 - 30 -20 -10 و كامل ايستادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 يا 15 ثانيه اي به همين وضع گذشت ديدم عروس خانم داره نور بالا ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ من هم به احترام عروس كشيدم كنار و اون ها هم رفتن
3- راستی تو مگه پسر نیستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس چرا اتاقت اینقدر مرتب بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدم دارم عكس رو اينترنشنال ميكنم گفتم آبروي پسراي ايراني رو بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- وقتی دهوا می کنی با کسی فحش هم می دی بهش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعوا خيلي كم كردم كه بخوام توش فحش هم بدم :happy:
5- می شه یه چادر سرت کنی بهد یه عکس از خودت بگیری بذاری اینجا یه کم بهت بخندیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجيح ميدم سكوت كنم و چيزي بهت نگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که من این چند روزه نمی تونم بیام وگرنه اینجا آتشفشان می شد ... یه جورایی شانس آوردی شایدم بد شانسی آوردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بد شانسي هستش
تو خودت يكي از هيئت امناي صندلي داغ هستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سفارش ما رو بكن چند رو اضافه تر وايسم تا برسي !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پول چايي هم محفوظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظهر جمعتون بخير آقا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر ميكني چند صفحه به تاپيك اضافه كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كدوم شكلك بدت مياد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر سعي ميكني از زندگي لذت ببري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفقم هستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل شعار دادني يا اهل عمل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلي داغ بود؟سوختي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام ....
واسه هر كدوم از اسمايلي هاي زير اسم يكي از بروبچ پي سي رو بذار !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووكمن جون گل كاشتي بابا ..
آقا محمود خان جان جمله سازي :
اسب آبي (رنگش) , كلنگ , آلبوس , ووكمن , سوئد ... (هر چي دوست داري بهش اضافه كن ..)
ظهر جمعتون بخير آقا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح كله سحر شما هم بخير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر ميكني چند صفحه به تاپيك اضافه كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم قضيه اش مثل تعداد پست هستش
كميت مهم نيست بلكه كفيت مهم هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن هرچقدر هم زياد بشه به پاي بزرگان و پيران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجمن نميرسه
از كدوم شكلك بدت مياد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر سعي ميكني از زندگي لذت ببري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگي خيلي با من يار نبوده
يعني شابد با خيلي يار و ياور نباشه
بايد سعي كني كاري كني كه باهات همراه شه و اون موقع لذتش رو ببري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفقم هستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً نصف بيشتر كارهايي رو كه شروع كردم با ضرر و جبران خسارت همراه بوده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل شعار دادني يا اهل عمل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً عمل ميكردم ولي دارم رو به شعار دادن ميرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندلي داغ بود؟سوختي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خيلي زياد
( بين خودمون من زيرم يك چيزي پهن كردم نشستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام ....
عليك سلام
واسه هر كدوم از اسمايلي هاي زير اسم يكي از بروبچ پي سي رو بذار !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط براي بعضي هاش
OK ?
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi Hero
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mafia
6- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هركسي كه مخفي مياد !
خودشون ميدونن
10- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"POP"
11- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soleares
12- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Monica
13- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
WooKMaN
عجب سوالي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووكمن جون گل كاشتي بابا ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محمود خان جان جمله سازي :
اسب آبي (رنگش) , كلنگ , آلبوس , ووكمن , سوئد ... (هر چي دوست داري بهش اضافه كن ..)[/QUOTE]
با كلنگ و آلبوس و ووكمن ؛ چهار تا بليط مستقيم به سوئد گرفتيم ، فقط و فقط به عشق ديدن اسب آبي
سلام اسم چندتا كاربرا مي گم نظرتونا بگيد مثلا يك جمله يا چندتا صفت
اول خانمها
1- مونيكا
2- ونوس
3- سايه
4- مگمگ اف
5- ديانلا
حالا 5 تا اقا
1- ووك من
2- سعيد رونالدو
3- مافيا
4- مرحوم مومن خدا
5- سولاريس
سلام اسم چندتا كاربرا مي گم نظرتونا بگيد مثلا يك جمله يا چندتا صفت
سلام مريم جان :)
به روي چشم
اول خانمها
1- مونيكا
مگه ميشه در موردش نظر داد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر بزرگ انجمن - پير انجمن
توي ( بانوان ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروم بيشتر با مونيكا در ارتباط بودم
بعضي وقت ها شب و روز توي انجمن هستش و بعضي روز ها سالي يك بار هم نمياد
از همين تريبون فعال بودن در متفرقه رو هم بهش تبريك ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Note : خواستم بيشتر بنويسم ولي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ونوس
تاپيك هايي كه ميزنه فوق العاده هستش
خصوصاً اون هايي كه از سايت مردمان گلچين ميكرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- سايه
جاي تشكر و قدر داني داره براي تاپيك مشاعره
يكي از بهترين تاپيك هاي متفرقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- مگمگ اف
خيلي باهاش ارتباط نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- ديانلا
يك نگاه به انجمنش بندازيد ببينيد چقدر با نظم و مرتب هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام مطالب با آرشيو موضوعي كه آماتور ترين كاربر هم ميتونه به موضوعش برسه
حق ايشون مديريت روي اين انجمن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه جاي مديريت بودم به خانم ها بيشتر پست و مقام ميدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا 5 تا اقا
1- ووك من
مگه ميشه در موردش نظر نداد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد - نويد - ووكمن - نيش نيش اسبق ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اولين دوست من توي انجمن هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخت افزارش بهتر از من هستش و از چند تا از نظر هاش استفاده كردم
ميتونست تا الان يك پست و مقامي توي انجمن داشته باشه و فقط يك يوزر نباشه ، ولي چرا اين اتفاق نيفتاده رو نمي دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( هرچند اگه همكار يا مدير ميشد هيچ وقت نمي تونست اين محبوبيت رو در بين يوزر هاي ديگه پيدا كنه )
آخرين اطلاعات حاكي از اين هستش كه كلي بالاخاه داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سعيد رونالدو
آخي ؛ امضاش رو ديروز ديدم ، ايشاالله كه موفق باشه و بياد بگه نفر اول كنور شدم ولي ميخوام سال ديگه شركت كنم رتبه ام بهتر شه :blink:
سعيد قبلاً خيلي توي فروم و انجمن هاش فعال بود ولي به چه دليل فعاليتش كم شد و فقط چسبيد به صندلي داغ
عشق رونالدو و يك نفر ديگه هم هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- مافيا
يك مدير موفق كه وقتي چند ماهي دنبال امر خير رفته بود متفرقه دچار مشكل شده بود و دوستان به مدير جديدش هم كم لطفي ميكردن ( خودم هم اوايل زياد موافق نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در مجموع يك چيزي ميدونستن كه مدير ارشدش كردن وگرنه چرا من رو مدير ارشد نمي كنن ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدير خوب و صميمي و در عين حال قانون مندي هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- مرحوم مومن خدا
مومن خدا مگه مرحوم هم ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشون براي هميشه زنده هستن و تا ابد ياد نام كاربري هاي گذشته خودشون رو خودش زنده نگه ميداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اون جا كه من ميدونم با نام كاربري مومن خدا 1 و (L) مشغول فعاليت و خدمت رساني به فروم و دوستان خودشون در انجمن هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براش آرزوي موفقيت ميكنم و آرزو دارم كه اين بار آخرين بن شدنش رو ديده باشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- سولاريس
بيشتر توي خبر ها هستش و خبرهاي خوبي هم اطلاع ميده
از اون موقع به بعد ديگه زياد به سايت هاي خبري نميرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چند تا از تاپيك هاش بود كه عنوان تاپيك رو جوري نوشته بود كه منحرف بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني تا تاپيك رو باز نكني نمي توني بفهمي خبر دقيقاً چي بوده
من حيث المجموع كاربر خوبي هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به حظور آقا محمود گل
تقريبا يك سال از آشنايي من و تو ميگذره حالا جواب بده ببينم
بعد از تغييزات اساسي كه تو انجمن به وجود اومده و منم كه نبودم و الان متوجه تغييرات شديد انجمن شدم . ميخواستم بدونم كه به نظر شما وضع انجمن بهتر شده يا بدتر ؟؟
بدترين اخلاقي كه تو من ديدي چي بوده ؟
بدترين اخلاق خودت چيه ؟
حالا خوب ترن اخلاق من و خودت رو بگو ؟
چرا امضات رو عوض نميكني ؟
نظرت راجع به تاپيك عشق و عرفان چيه ؟
به نطرت تاپيك عشق و عرفان خيلي ضايع نيست؟
فعلا
نه جون محمود اين طرز جواب دادنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Wisdom
باشه خيالي نيست حتما صلاح دونستي اينطور جواب بدي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بازم دستت درد نكنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا فكر نمي كنتي داري اشتباه مي كني من و چرا سيگاري كردي ؟ حداقل مي نوشتي امين چون آلپاچيونو تر اوتارش داره سيگار ميكشه ! ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Wisdom
راستي اين چند وقته ميبينم كه تعداد سوالاتي كه ازت ميشه كمه گفتم بذار من بپرسم شاد شي ...
دوست داري به سوالام جواب بدي ؟
طولاني ترين كلمه در انگليسي چيه ؟
مي توني يه کلمه انگليسي بگي که همه حروف صدا دار توش باشه ؟
يه حيوون بگو كه توش حروف گ و خ وجود داشته باشه ؟
yahoo مخفف چيه ؟
از خواننده هاي لوس انجلس کدوم رو دوست داري ؟
اسم اون كسي كه گوگل رو درست كرد چيه ؟
از نرم افزار گوگل ارت استفاده كردي ؟
اگه خلبان مي شدي چي ميشد ؟
دوست داري چي کاره مي شدي يا بشي ؟
گوگوش بهتر مي خونه يا داريوش ؟
شماره شناسنامه پدرت چنده ؟
مجتمع فني تهران جاي خوبي هست ؟ اصلام ي دوني چيه ؟
معمولا از حالت پيشرفته استفاده مي كني يا از پاسخ سريع ؟
صد و يازده ميليون و صد و يازده هزار و صد و يازده ضرب در خودش چند ميشه ؟
به نظرت خورشيد به دور خوش مي چرخه ؟
داغترين گازي که ساخته ي آزمايشگاهه چند درجه گرما داره ؟
چند ساله براي خودت تولد نگرفتي ؟
تا حالا شده توي عکس يه هو براي يه نفر شاخ بزاري ؟
چند ساعت در طول روز مي خوابي چند ساعت در شب ؟
سن منو حدس بزن ؟
دبي رفتي ؟ چند روز ؟
خاکشير دوست داري ؟
سر خاک کي خيلي گريه کردي ؟
شده يکي اذيتت کنه تو ناراحت نشي ؟
يکي از تاپيک هايي که مال خودت بوده دوستش داشتي و بسته شده رو نام ببر ؟
چند تا از دندونات خرابه بوده درست کردي يا کشيدي ؟
اگه ايران شاهنشاهي بود تو رو مي کردند شاه چه تغييري مي دادي ؟
نا لايق ترين شاه ايران چه کسي بوده ؟
اگه همين الان بميري مي بهشت يا ميري جهنم ؟
توالت خونتون ايرانيه يا فرنگي ؟
دوست داري اين تاپيک قفل بشه ؟
چند دقيقه با يک نفر پشت تلفن حرف مي زني ؟
شده توي جمع يکي Fart کنه بعد همه بخندد شما دلت براش بسوزه که ضايع شده ؟
اين any key که مي گن کجاس ؟
يه عکس خنده دار برامون همين جا بذار !
شده براي يه شخص مهم مجبور بشي يه نامه مهم بنويسي ؟
جدي هستي يا شوخ ؟
نقاشي رو دوست داري ؟ نقاشي کردن رو چه طور ؟
چه ساز موسيقي رو مي زني ؟
من ساز مي زنم مي توني حدس بزني چه سازي ؟
پادشاه انجمن هاي پي سي ورد کيه ؟
ورزش رزمي دوست داري ؟ کدومشون رو ؟
دوست داري با جکي چان يه فيلم بازي کني ؟
دوست داري بتوني 100 متر رو در 5 ثانيه بدوي ؟
دوست داري بتوني 5 دقيقه مفيد نفس بگيري وبري زير آب ؟
اگر جاذبه زمين دو برابر بشه بهتره يا اگه نصف بشه ؟
دوست داري زمين 100 برابر الان باشه يا تعداد آدماي زمين 1 صدم الان باشه ؟
چند تا خاله و چند تا عمع و چند تا عمو داري ؟
چند تا دختد خاله پسر خاله داري ؟
خاله هاتو بيشتر دوست داري اي عمه هاتو ؟
کد خدا اين انجمن کيه ؟
سيگار يا سيگارت ؟
چند دفعه در روز مسواک ميزني ؟
جمله بساز : دومبه موشي ـ احمد آقا - سبيل کلفت - شهرام صولتي - منفجر - جرج بوش ...
چند تا آيکن توي دسکتاپت ريخته ؟
دوست داري به کجا سفر کني ؟
به کدوم کشور سفر کردي براي چند مدت ؟
دوچرخه سواري مي کني ؟
چند بار در تابستان مي ري شمال و کلا سفر مي کني ؟
اينم حدودا 70-80 تا سوال ناز جواب بده حال بيا ...
عزيز شرمنده سولئاريس يا سولئارس هستم ..نقل قول:
نوشته شده توسط maryamjan
درضمن خيلي جالبه نميدونستم ديانلا خانمه ! :ohno: جالبه ...
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معدل اول دبستانت چند شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمترين نمرت تا حالا چند شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با معلم ها كل مينداختي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا از كلاس بيرونت كردن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمترين نمره ي انضباط؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به حظور آقا محمود گل
سلام سعيد جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقريبا يك سال از آشنايي من و تو ميگذره حالا جواب بده ببينم
آره ؛ يك چند وقتي من نيومدم ؛ يك چند وقتي هم تو كم پيدا بودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هم كه زدي "احتمالا كمتر بيام "
بعد از تغييزات اساسي كه تو انجمن به وجود اومده و منم كه نبودم و الان متوجه تغييرات شديد انجمن شدم . ميخواستم بدونم كه به نظر شما وضع انجمن بهتر شده يا بدتر ؟؟
ماشاالله 100 هزار ماشاالله روز به روز داره تعداد اعضا و فعاليت بروبچ بيشتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد كاربرهاي فعال هم همچنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدير ها بيشتر از گذشته به كاربر هاي انجمن هاشون دقت ميكنن و فعاليت اون ها رو در نظر ميگيرن
همين وضع خودش باعث ايجاد تمايل براي فعاليت بيشتر هستش
بدترين اخلاقي كه تو من ديدي چي بوده ؟
اين از اون حرفا بود ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدترين اخلاق خودت چيه ؟
بعضي وقت ها زياد " قر " يا " غر " ميزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( نمي دونستم با اين ق نوشته ميشه يا اين غ ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوب ترن اخلاق من و خودت رو بگو ؟
صادق هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا امضات رو عوض نميكني ؟
جمله
Love is sacrosanct word , Dont use anywhere
عشق واژه مقدسي است , هر کجا استفاده نکنيم
هميشه توي امضام بوده ولي گاهي اوغات جملات و لينك هايي بهش اضافه ميكنم و يا حذف ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به تاپيك عشق و عرفان چيه ؟
عشق جزء جدايي ناپذير عرفان هستش ( اگر و تنها اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اين تاپيك ميتونه خيلي موفق تر باشه
و خواهد شد ...
به نطرت تاپيك عشق و عرفان خيلي ضايع نيست؟
چرا ضايع ؟
دليلش رو بگو تا بگم ضايع هست يا نه
فعلا
باز هم پييييييييش ما بيا سعيد جون
يهو غيبت نزنه هااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه جون محمود اين طرز جواب دادنه ؟
شايد باعث كدورت ميشد و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باشه خيالي نيست حتما صلاح دونستي اينطور جواب بدي ...
در ضمن اين نام كاربري ام رو خيلي دوست دارم و توي اين يك مورد محافظ كار هستم
نقل قول:
ولي بازم دستت درد نكنه ...
4كريتم رامبد جون
آقا محمود اون تاپيك ووكمن كه ترشي شد اسمش چي بود ؟ اصلا بهش سر زده بودي ؟
يه سوتي بنويس حال كنيم ..
سلام الان من با يه عالمه سؤال اومدم
1)خوشحال کننده ترين خبری که بهت رسيده تاحالا چی بوده؟
2)عشقولنه ترين خبر چی بوده؟
3)غمناک ترين خبر چی بوده؟
4)اگه يه روز بهت فرصت بدن که به عقب بر گردی به کی بر ميگردی؟ چرا؟
5)اگه بهت فرصت بدان که بزرگ ترين اشتباهت رو جبران کنی سراغ کدوم اشتباهت ميری؟
6)اگه يه روز بخوای بری خارج کدوم کشور ميری؟
7)به نظر خودت قيمتی داری؟چنده؟
8)دنيا چقدر ارزش داره؟
9)چه قدر با اين جمله موافقی(از 1 تا 100)
جواب خوبی با خوبی و بدی با بدی
چرا؟
10)بدترين و بهترين خسلتت چيه؟
11)روز تولدت چه کسايي تولدت رو بهت تبريک ميگن؟کيا کادو ميدن؟دوست داری کيا تبريک بگن؟کيا کادو بدن؟
يه سری کلمه ميگم احساس و تصويری که از اون کلمه بعد از خواندن در ذهنت تشکيل ميشه رو بيان کن(يعنی بدون فکر)
1)ايران
2)عشق
3)خانواده
4)امريکا
5)اسلام
6)محمود
7)دنيا
8)پول
9)فقر
10)p30world
11)satttanism
12)تنفر
فعلاً بسه موفق باشی
دوست داري به سوالام جواب بدي ؟
آره عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طولاني ترين كلمه در انگليسي چيه ؟
من كلمه تفكر رو بلد هستم excommunication ولي حتماً طولاني تر از اين هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي توني يه کلمه انگليسي بگي که همه حروف صدا دار توش باشه ؟
eye
يه حيوون بگو كه توش حروف گ و خ وجود داشته باشه ؟
گوره خر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yahoo مخفف چيه ؟
ياهو مخفف چيزي هستش ؟؟؟ ، فكر ميكردم نام خدا توي زبون عبري هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خواننده هاي لوس انجلس کدوم رو دوست داري ؟
معين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم اون كسي كه گوگل رو درست كرد چيه ؟
نمي دونم ولي مي دونم دو تا جون بودن :blush:
از نرم افزار گوگل ارت استفاده كردي ؟
نه ؛ تا الان مورد نيازم نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خلبان مي شدي چي ميشد ؟
مطمئناً از وسط دوقلوهاي دماوند رد نمي شدم ؛ از كنارش عبور ميكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داري چي کاره مي شدي يا بشي ؟
دوست دارم يك شركت نرم افزاري - سخت افزاري داشته باشم يا توش كار كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوگوش بهتر مي خونه يا داريوش ؟
گوگوش بهتر هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره شناسنامه پدرت چنده ؟
670
مجتمع فني تهران جاي خوبي هست ؟ اصلام ي دوني چيه ؟
روبه روي خونم يكي از شعبه هاش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از كلاس هاش رو خواستم برم خيلي گرون بود نرفتم ؛ طول دوره اش هم دو سال بود ؛ معافي تحصيلي هم نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا از حالت پيشرفته استفاده مي كني يا از پاسخ سريع ؟
توي صندلي داغ تا الان همش حالت پيشرفته ولي توي انجمن 99% پاسخ سريع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد و يازده ميليون و صد و يازده هزار و صد و يازده ضرب در خودش چند ميشه ؟
123456787654321 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت خورشيد به دور خوش مي چرخه ؟
خورشيد به دور خودش نمي چرخه ولي ثابت شده يك نوسان و حركت هاي نامنظمي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داغترين گازي که ساخته ي آزمايشگاهه چند درجه گرما داره ؟
بيشتر از 2.000 درجه من نشنيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند ساله براي خودت تولد نگرفتي ؟
هرسال برام تولد گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده توي عکس يه هو براي يه نفر شاخ بزاري ؟
99% عكس ها با شاخ هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند ساعت در طول روز مي خوابي چند ساعت در شب ؟
طول روز كه اگه بعد از ظهر خونه باشم و شب هم يا كتاب خونده باشم يا نت امده باشم ميخوابم در غير اين صورت نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب هم از 6 ساعت تا 9 ساعت متغير هستش
سن منو حدس بزن ؟
19 يا 20
دبي رفتي ؟ چند روز ؟
افتخار نداشتم
خاکشير دوست داري ؟
نه خيلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر خاک کي خيلي گريه کردي ؟
وقتي كه پدر بزرگم فوت كرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده يکي اذيتت کنه تو ناراحت نشي ؟
آره
از اذيت كردنش خوشحال هم ميشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يکي از تاپيک هايي که مال خودت بوده دوستش داشتي و بسته شده رو نام ببر ؟
پرسيده بودن
اگر آمريكا به تاسيسات اتمي ايران حمله كنه چه اتفاقي مي افته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا از دندونات خرابه بوده درست کردي يا کشيدي ؟
يكيش خراب بود ؛ دستان هنرمند يك خانم دكتر باعث شد نكشم و سرجاش بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ايران شاهنشاهي بود تو رو مي کردند شاه چه تغييري مي دادي ؟
رفراندم ميذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نا لايق ترين شاه ايران چه کسي بوده ؟
كوروش كبير و داريوش
اگه همين الان بميري مي بهشت يا ميري جهنم ؟
احتمالاً جهنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توالت خونتون ايرانيه يا فرنگي ؟
چون پرسيدي برات كامل توضيح بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گلاب به روت ما دو تا توالت داريم ؛ يكي توي حياط يكي داخل ساختمون
اوني كه توي حياط هست هم فرنگي هستش هم ايراني
دوست داري اين تاپيک قفل بشه ؟
اگر بشه ؛ بعد از سوتي بازار دومين تاپيك پربينده هستش كه بسته ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند دقيقه با يک نفر پشت تلفن حرف مي زني ؟
يك بار 4 ساعت و 25 دقيقه صحبت كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده توي جمع يکي Fart کنه بعد همه بخندد شما دلت براش بسوزه که ضايع شده ؟
آره ؛ يك بنده خدايي عطسه كرد ، هم از بالا صدا داد هم از پايين
اين any key که مي گن کجاس ؟
فهميدي به من هم بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه عکس خنده دار برامون همين جا بذار !
عكسش سياسي بيد نميشه بذاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده براي يه شخص مهم مجبور بشي يه نامه مهم بنويسي ؟
آره ؛ نوشتن نامه هاي مهم و رسمي تخصص من هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدي هستي يا شوخ ؟
يه موقع جدي و به موقع شوخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقاشي رو دوست داري ؟ نقاشي کردن رو چه طور ؟
نقاشي رو دوست دارم ولي نقاشي كردن بلد نيستم
چه ساز موسيقي رو مي زني ؟
اين رو هم بلد نيستم ولي تار و سنتور رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ساز مي زنم مي توني حدس بزني چه سازي ؟
گيتار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پادشاه انجمن هاي پي سي ورد کيه ؟
ميثم - سينا - علي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزش رزمي دوست داري ؟ کدومشون رو ؟
يك زماني كاراته سبك شيتوريو ميرفتم ؛ كمربند نارنجي هم گرفتم ولي درس و مدرسه شورع شد گذاشتم كنار
دوست داري با جکي چان يه فيلم بازي کني ؟
اگه كتك خورش نباشم آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داري بتوني 100 متر رو در 5 ثانيه بدوي ؟
ركردش بين 9 و 10 ثانيه هستش اون وقت من 5 ثانيه برم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داري بتوني 5 دقيقه مفيد نفس بگيري وبري زير آب ؟
اين رو خيلي دوست دارم و هر وقت استخر ميرم تمرين ميكنم كه بيشتر زير آب بمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جاذبه زمين دو برابر بشه بهتره يا اگه نصف بشه ؟
همين اندازه خوب بيده
ولي من بيشتر دوست دارم كمتر باشه
دوست داري زمين 100 برابر الان باشه يا تعداد آدماي زمين 1 صدم الان باشه ؟
آدم ها كوچيك تر باشن ؛ چون هرچقدر بزرگ باشيم ادعامون بيشتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا خاله و چند تا عمع و چند تا عمو داري ؟
3 تا خاله - 2 تا عمو - 2 تا عمه
چند تا دختد خاله پسر خاله داري ؟
7 به 7
خاله هاتو بيشتر دوست داري اي عمه هاتو ؟
هردوشون عزيز هستن
کد خدا اين انجمن کيه ؟
يك زماني رامبد بود ولي لقبش رو انگاري پس داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيگار يا سيگارت ؟
از سيگار متنفر هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيكارت نه ، كپسول حالش بيشتره
چند دفعه در روز مسواک ميزني ؟
فقط شب
جمله بساز : دومبه موشي ـ احمد آقا - سبيل کلفت - شهرام صولتي - منفجر - جرج بوش ...
احمد آقاي سر كوچه خيلي سيبيل كلفت هستش و موهاش رو دمبه موشي ميبنده و هميشه شهرام صولتي گوشي ميده كه اي كاش شبيه جورج بوش بود و بالاخره يك روي منفجر بشه
چند تا آيکن توي دسکتاپت ريخته ؟
67 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داري به کجا سفر کني ؟
خيلي دوست دارم برم مصر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کدوم کشور سفر کردي براي چند مدت ؟
خارج از كشور نرفتم تا حالا
دوچرخه سواري مي کني ؟
خيلي زياد
چند بار در تابستان مي ري شمال و کلا سفر مي کني ؟
امسال 10 بار رفتم ؛ دوست دارم بيشتر مجردي بريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم حدودا 70-80 تا سوال ناز جواب بده حال بيا ...
حال كه امدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حالي داشتي كه نوشتي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محمود اون تاپيك ووكمن كه ترشي شد اسمش چي بود ؟ اصلا بهش سر زده بودي ؟
مثل اينكه به تراش هم نرفته و يك ضرب حذف شده !
آره بابا
پاتوق بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوتي بنويس حال كنيم ..
ديروز يك بنده خدايي آدرس پرسيد ميدون مادر رو ميخواست ( توي پيروزي پرسيد )
من هم آدرس ميدون مادر توي ميرداماد رو دادم و كلي به يارو خنديدم كه از اينجا داري آدرس ميدون مادر رو ميگيري
بعداً كه كلي ازم تشكر كرد و رفت فهميدم ميدون مادر توي نيروهوايي رو ميخواست نه اون يكي ميدوت مادر رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي دلم برام سوخت آدرس اشتباهي دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي رفته بود
ايشاالله كه به مقصد رسيده باشه ؛ بچه تهران نبود
از عوارض گرسنه گي هستش
جملات كوتاه و زيبا و آموزنده و مطالب جذاب فقط در
صداو سيما كم بود اينجا هم پيام بازرگاني گذاشتن
مثل اينكه شما هدف اين تاپيك رو نميدوني
آقا محمود سرت شلوغه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمياي جواب بدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز و گلم
من الان University هستم
منزل امدم در خدمتون هستم
قربون همگی
تاپیک اصلاح شد
افرادی که دسترسی اونها به متفرقه بسته شده
با ایدی های دیگه لطفا پست تو متفرقه ارسال نکنند
پست موقتی