ظاهرشون خیلی مشکلی نداره
ولی من باشم تعویضش می کنم بره اصلا ارزش نداره یک کویل 130 تومنی را قربانی یک دست شمع 25 تومن بکنید
Printable View
ظاهرشون خیلی مشکلی نداره
ولی من باشم تعویضش می کنم بره اصلا ارزش نداره یک کویل 130 تومنی را قربانی یک دست شمع 25 تومن بکنید
سلامنقل قول:
با توجه به ظاهر شمع ها ميشه پى به اين برد که موتور سالمه و به درستى داره کار مى کنه
ولى نوک شمع ها يکم دوده زده که به خاطر بنزينه و مشکلى نداره
سوال مهم
سلام دوستان.
یه سوال دارم که خیلی جوابش برام مهمه.
دوستان فرق ال ۹۰ پارس خودرویی با ال ۹۰ ایران خودرویی در چی هست؟
منظورم از همه نظره . از نظر کیفیت و رنگ و ظاهر و موتور و بدنه و هرچیزی که تو ماشینه و گارانتی و خدمات پس از فروش .
بازار خرید و فروش مدل پارس خودرویی با ایرانخودرویی هم فرق داره؟؟
هیچ فرقی با هم ندارند
نه ظاهر و نه باطن
قطعات هر دو سازنده تقریبا از یک محل تامین میشه
البته بازار مدل پارسخودرو به خاطر همین شایعات کمی گرم تر هست
سلام دوستان.
می خواستم یه جایی رو که باکیفیته و قیمتش مناسبه و طرفای غربه برای خرید و نصب وسایل پارس تندر بهم معرفی کنید؟
و اینکه روکش صندلی خوب برای پارس تندر چی هست و اسم مدلش هست؟
سلام ! سمت ستارخان نمایندگی فروش ACO هست ! و سمت شهران هم نمایندگی نیکو پخش ( همونجا نصب هم میکنن خودشون ، کارش هم درسته ، فقط پاور ویندوز و دزدگیر و سنسور از اینجور جاها نگیر ، برو از یکی از نمایندگی های شرکتای درست حسابی تا برات نصب کنن مثل استیل میت)نقل قول:
خواستی شمارشونو بدم .
کسی تجربه آینه پرستیژ را روی تندر داره؟نقطه کور نداره؟مدل2011 با2008 بجز قاب در چیز دیگه فرق نداره؟
سلام.نقل قول:
ممنون لطف میکنید شمارشون رو بدید.
و اینکه زمینه ی کاریشون رو کدوم دزدگیره از نظر مارک میگم مجیکار یا ایزی کار و ......
سوالی داشتم
تو دزدگیرا ایزی کار بهتره یا مجیکار در کل چه مارکی بهتره?
و چه مدلیش.
چه آپشنایی خوبه باشه و چه آپشنایی بهوماشین ضرر میزنه.?
بازم ممنون از راهنمایی هاتون.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگر در این زمینه سوالی دارید باید تو تاپیک خودش مطرح بفرمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .نقل قول:
اطلاعی از وجود این تاپیک نداشتم.
دوستان برای ماشینی که 140 هزارتا حدودا کار کرده چه اقداماتی رو برای سرپا نگه داشتن موتور و حفظ شتاب و مصرف سوخت پایین توصیه میکنن ماشین مدل 87 هست(البته به جز تعویض لوازم مصرفی مثل فیلتر و اینجور چیزا)
اول دقت کن که این کارارو اگه تازگی ها انجام دادی باز انجام ندی چون پول دور ریختنه.
برای ماشین بالای 100 کارکرد:
1- شستن سوزن انژکتور ها حداقل ربع ساعت.
2- اسپری کردن داخل منیفولد ورودی هوا با اسپری انژکتور شور
3- شستن صافی توری فلزی بنزین
4- تعویض کامل روغن ترمز در صورتی که دو سال از آخرین تعویض گذشته باشه
5-تعویض روغن گیربکس در صورتی که تاحالا عوض نکردی
6-چک کردن ترک نداشتن گردگیر پلوس سمت راننده
7-تعویض آب رادیات با آب مقطر و ضد یخ در صورتی که دو سال از آخرین تعویض گذشته باشه
8- اگه بوی بنزین میاد داخل اتاق کنیستر باید چک بشه.
9- تعویض روغن هیدرولیک اگه 2-3 سال از آخرین تعویض گذشته باشه
10- زیر شویی ماشین ولی با دقت فشار آب روی لوله های جنت و اتصالات نگیرن و زیر موتور هم زیاد نگیرن ریسکه
در مورد سرویس های دوره ای من تو یه سایت خوندم که:
روغن گیربکس و روغن فرمون: 40هزار کارکرد یا 2 سال
روغن ترمز و خنک کننده: 60 هزار یا 2 سال
کیت تسمه تایم و دینام: 60 هزار یا 4 سال
کویل: 60 هزار
فیلتر هوا و بنزین: 10 هزار
شمع: 20 هزار
لنت ترمز هم که بررسی بشه
کلا این موارد مورد تایید دوستان هست؟
روغن گیربکس تندر تا زمانی که گیربکس باز نشه یا مجموعه گردگیر تعویض نشه نیازی به تعویض نداره(واسکازین تمام سنتتیک هست)روغن ترمز بستگی به محیط سکونت داره هر چی محل مرطوب تر باشه باید زود تر تعویض بشه در مورد خنک کننده هم اگر از ضد یخ تمام سنتتیک استفاده کنید هر 4 سال نیاز به تعویض دارهکویل هر زمان خراب شد تعویض میشه و اصلا مشخص نیست کی خراب میشه و عمرش بستگی به سرویس شمع داره
سلام
ما دیروز ی L90 e1 از کارخونه گرفتیم
یکسال هم منتظر بودیم چون ی جشنواره واسه دهه فجر پارسال بود ک نصف پول رو گرفتن بقیش قسطی شد و فقط هم مدل e1 این شرایط رو داشت
بنظرتون انتخاب خوبی بود؟ چون میگن l 90 تولید نمیشه چن وقته امکان داره ماشین مشکل دار تحویل داده باشن ؟
e1 چه معایبی نسبت به e2 داره ؟
پاسخ به این سوال مشکل هستنقل قول:
بنظرتون انتخاب خوبی بود؟
شما خودتون معیار های خودتون را جمع بندی کنید اونوقت متوجه میشید که آیا انتخاب مناسبی داشتید یا خیر!
احتمال اینکه ماشین مشکل دار تحویل بدن تقریبا صفر هست چون نه رنو اجازه چنین کاری را میده و نه رنو پارسنقل قول:
چون میگن l 90 تولید نمیشه چن وقته امکان داره ماشین مشکل دار تحویل داده باشن ؟
البته احتمال وجود ایراد در تمام محصولات تولیدی وجود داره
سوالتون صحیح نیستنقل قول:
چون e1 هیچ ایرادی نداره بلکه یکسری آپشن های e2 را نداره
از نظر فنی هیچ تفاوتی با هم ندارند
پاسخ به این سوال مشکل هستنقل قول:
بنظرتون انتخاب خوبی بود؟
شما خودتون معیار های خودتون را جمع بندی کنید اونوقت متوجه میشید که آیا انتخاب مناسبی داشتید یا خیر!
احتمال اینکه ماشین مشکل دار تحویل بدن تقریبا صفر هست چون نه رنو اجازه چنین کاری را میده و نه رنو پارسنقل قول:
چون میگن l 90 تولید نمیشه چن وقته امکان داره ماشین مشکل دار تحویل داده باشن ؟
البته احتمال وجود ایراد در تمام محصولات تولیدی وجود داره
سوالتون صحیح نیستنقل قول:
چون e1 هیچ ایرادی نداره بلکه یکسری آپشن های e2 را نداره
از نظر فنی هیچ تفاوتی با هم ندارند
من تا حالا شرايط قسطي براي ال90 نديدم،ميشه بگين چي بوده؟مگه تحويل چه ماهي بودين كه حالا بهتون دادند؟نقل قول:
به احتمال زياد مشكلي نداره،راحت ازش استفاده كنه،اگه آپشن زياد برات مهم نيست،مورد خوبي انتخاب كردي
آقا می دونید کوئل الدور ترکیخ و برو آلمان فرقی با هم دارند یا نه؟
قیمتش که خیلی فرق داره.
درودنقل قول:
ی نمایندگی سایپا بود (رشت )این شرایط جشنواره دهه فجر رو گذاشته بود پارسال اوایل بهمن در خاست دادیم گفت 6 ماهه میدن ولی دقیق یک سال طول کشید
البته من تازه الان متوجه شدم مگه l90 رو ایران خودو و پارس خودرو نمیزنه پس چجوری نمایندگی سایپا جنس ی شرکت دیگه رو میفروشه ؟
حالا این e1 ترمز abs و فرمان هیدرولیک داره ؟ چون توی چن تا نمودار مقایسه دیدم تو نت با e2 ک این قابلیت هارو نداشت
هیچ فرقی با هم ندارند بجز شکلشوننقل قول:
آقا می دونید کوئل الدور ترکیخ و برو آلمان فرقی با هم دارند یا نه؟
قیمتش که خیلی فرق داره.
بحث سر قیمت تمام شده ، هزینه کارگر و سایر اقلام مصرفی هست که باعث شده کویل الدور ترکیه(کله سبز) تقریبا نصف قیمت برو(کله سیاه) در بیاد
شما از کجا الدور پیدا کردین؟من هر چی گشتم پیدا نکردم بالاجبار یک دونه برو برای زاپاس خریدم فکر کنم 135 تومن
پارس خودرو یکی از زیر مجموعه های سایپا هست پس اگر سایپا محصولات پارس خودرو را ارایه کنه زیاد جای تعجب نیستنقل قول:
درود
ی نمایندگی سایپا بود (رشت )این شرایط جشنواره دهه فجر رو گذاشته بود پارسال اوایل بهمن در خاست دادیم گفت 6 ماهه میدن ولی دقیق یک سال طول کشید
البته من تازه الان متوجه شدم مگه l90 رو ایران خودو و پارس خودرو نمیزنه پس چجوری نمایندگی سایپا جنس ی شرکت دیگه رو میفروشه ؟
حالا این e1 ترمز abs و فرمان هیدرولیک داره ؟ چون توی چن تا نمودار مقایسه دیدم تو نت با e2 ک این قابلیت هارو نداشت
یادم هست که دهه 80 شمسی چند شرکت اروپایی مثل فیات ، فولکس واگن و چند شرکت دیگه قصد خرید پارس خودرو را داشتند که متاسفانه مصلحت دیده شد که شرکت با قیمت کمتر به سایپا واگذار بشه
لعنت به این مصلحت که هر چی میکشیم از همین مصلحت هست
پارس خودرو زير مجموعه سايپا هستنقل قول:
آقا اگر تحويل گرفتي حتما عكس بگذار،يادت نره
مطمئني ال90 E1 هست؟؟؟مال پارسخودرو هست؟؟؟من تا يادمه از سال90 يا 91 تا حالا پارسخودرو ال90 E1 بيرون نداده و من نديدم،و هرچي بوده از 91 به بعد فقط E2 بوده
اگه E1 باشه،چون جديده، ABS و هيدروليك داره،مدلهاي 88 و پايينتر(بغير از E1+CP+SP) اكثرا بدون ABS هستند و تمام E1 ها هيدروليك هم دارند
یه فروشگاه تندر90 تو تهرون پیدا کردم داشت:
(ادیت:خلاف قوانین-لینک حذف شد.)
فروش اینترنتی و ارسال هم داره
اتفاقا فروش ویژه برو زده بود 98 میداد.
حالا که گفتی یادم اومد منم میخواستم یه زاپاس بخرم یادم رفت بگیرم!!
من 62 تا کار کرده ماشینم. باز کرد گفت 10 20 تا دیگه جا داره باهاش برم.
اگر شمع ها به موقع سرویس و تعویض بشه اصلا دلیلی نداره که کویل در کیلومتر زیر 100000 مستهلک یا تعویض بشهنقل قول:
برای بقیه موارد مصرفی چی؟
مثلا روغن موتور روغن فرمون روغن گیربوکس روغن ترمز. لازمه حتما الف باشه؟
اگه جنس در همون کیفیت ولی ارزون تر سراغ دارید ممنون میشم پیشنهاد بدید.
دوستان ال نود امکاناتش خیلی خوبه اما ظاهرش به نظرم پیر مردونه ای هست
اما باز من دوستش دارم
اما شنیدم تو سرعت بالا مشکل داره و باد برش میداره و ماشین تعادل نداره
این درست هست ؟
الزامی نداره حتما الف باشهنقل قول:
رای بقیه موارد مصرفی چی؟
مثلا روغن موتور روغن فرمون روغن گیربوکس روغن ترمز. لازمه حتما الف باشه؟
اگه جنس در همون کیفیت ولی ارزون تر سراغ دارید ممنون میشم پیشنهاد بدید.
شما استاندارد را رعایت کنید حله
برای روغن موتور توصیه کرده حدعقل گرانروی 10-40 و سطح کیفی SL
پس از سایر برد ها با همین مشخصات می تونی استفاده کنی
بالا تر هم می تونی استفاده کنی مثلا 5-40 تمام سنتتیک که من استفاده کردم و مشکلی نداشته
روغن ترمز من الف گیر نیاوردم و ادینول تمام سنتتیک به رنگ زرد استفاده کردم
روغن گیربکس که نیازی به تعویض نداره
روغن هیدرلیک هم استانداردش را رعایت کنید مشکلی نداره هر چند الف به راحتی در دسترس هست
اگر بخوام راستش را بگم اوایل که خریده بودم توی جاده با سرعت بیش از 120 وقتی از کنار یک کامیون یا اتوبوس عبور می کردم فرمون کمی منحرف میشد ولی بعد از مدتی کارکرد دیگه این مشکل را ندارم حالا چه اتفاقی افتاده که این مشکل حل شده نمی دونم!!نقل قول:
دوستان ال نود امکاناتش خیلی خوبه اما ظاهرش به نظرم پیر مردونه ای هست
اما باز من دوستش دارم
اما شنیدم تو سرعت بالا مشکل داره و باد برش میداره و ماشین تعادل نداره
این درست هست ؟
سلام
روغن ترمز و روغن هیدرولیک رو چند هزار تا باید تعویض بشه؟اصلا باید تعویض بشه؟:n13:
بستگی به شرایط آب و هوایی محیط داره مخصوصا روغن ترمزهیدرولیک را هر 3 سال تعویضش کنید اما روغن ترمز برای شرایط آب و هایی شهرهایی مثل شیراز و تهران تا 5-6 سال حتی 10 سال هم نیاز به تعویض نداره ولی برای شهرهای شمالی و جنوبی که بسیار مرطوب هستند هر 2 سال روغن ترمز باید تعویض بشه
من بردمش تعویض روغنی رو 60 هزار روغن گیریبوکس و فرمونش را عوض کردم.
فرمون ظاهرا رو 40 50 هزار باید عوض بشه.
سلام ممنونمنقل قول:
من تهرانم. ماشین هم 90/7 هست.46700 هم کار کرده.روغن هیدرولیک و عوض کنم درسته؟فرمودید مارک چی بگیرم؟
بعد این فیلتر کابین رو چی؟اونم باید عوض بشه؟سرکان داره اونو؟
هیدرولیکش را عوض کنید
روغن هیدرولیک تندر 90 با روغن گیربکس اتوماتیک یکی هست
استانداردش dexron II هست و باید تمام سنتتیک باشه
پس شما بگردین به دنبال روغن هیدرولیک با استاندارد D2 و تمام سنتتیک
حجمش هم کمتر از 1 لیتر هست
در مورد فیلتر کابین تندر متاسفانه فیلترش خیلی مسخره هست
هر کاری کنید بوی بیرون به داخل منتقل میشه
من فقط نصبش می کنم که آشغال و اشیا بزرگ داخل اتاق وارد نشه
دوستان عزیز در مورد تندر٩٠ اخبارش رو دقت کردم، خلاصه ی خبرهاش اینه که قطعاتش رو گویا پارس خودرو و ایران خودرو کمتر به بازار ارائه میدن و از سوی دیگه تولید روزانه ی این خودرو خیلی کم شده، تا حدی که یکی از این شرکت ها روزانه فقط خط تولیدش ١٠ تا از این خودرو رو میزنه و این خودروسازان با شرکت رنو گویا بگومگوهایی دارند و احتمال زیادی داره تولید این خودرو متوقف بشه، مگر اینکه وضعیت تحریم ها کم رنگتر بشه و 5+1 به نفع ایران باشه و در اینصورت شاید باز این خودرو تولیدش انبوه بشه.
آیا واقعا همچین خبرهایی هست؟
با همه ی این اوصاف باز خرید تندر٩٠ حرکتی منطقی خواهد بود؟
یا ریکسش زیاده؟ چون اگر تولیدش مثل ریو متوقف بشه، قطعاتش خیلی کمیاب خواهند شد و هزینه قطعاتش بازهم گرونتر خواهد بود و فکر میکنم قیمت خود خودرو کاهش پیدا بکنه، ولی اگه تولید متوقف نشد و تولیدش باز انبوه بشه به احتمال خیلییییی زیاد اساسی گرونتر خواهد شد.
حالا نظر دوستان عزیز در اینباره چیه؟ درسته تندر٩٠ کم استهلاک و فنیش با کیفت و کم مصرف هست، ولی با این خبرها بازم خریدش حرکتی منطقی هست یا حرکتی پر ریسک هست؟
ممنون میشم نظر عزیزان رو در اینباره بدونم.
مرسی
در مورد تولید بله در 6 ماهه دوم امسال تولید این خودرو در هر دو خودرو ساز تقریبا به صفر رسیده اما در مورد قطعات و لوازم جانبی جای تعجب داره که قطعات و لوازم مصرفی اصل در بازار به راحتی پیدا میشه اونم با قیمت مناسب!! و باز هم جای تعجب داره که هر دو خودرو ساز قصد دارند مدل های متنوعی از این خودرو را تولید کنند بطور مثال ایران خودرو قصد داره در کنار ارایه تندر وانت در حال حاضر وارد بازار شده تندر فیس لیفت مدل 2008 را ارایه بده اما پارس خودرو فقط متمرکز میشه روی تولید پارس تندر و در کنار یک محصول جدید به نام ساندرو به بازار ارایه میده کلا رنو گوش این دو خودرو ساز را خوب فشار میده و اجازه نمیده بلایی که سر پژو امد سر رنو هم بیاد
يك نكته را فراموش كردين!!!اونم ارزوني كه جزو خيالات و خاطرات ايرانيها هست!!!مگه ريو توليدش متوقف شد،حالا ارزون شده؟؟؟؟ريو زمان توليدش هم قيمت 405 بود،حالا بنظرت ريو 85 را با 405 85 يك قيمت ميدهند؟؟؟؟؟اونم ريو كه قطعاتش خيلي سختتتر و گرونتر از سييلو گير ميادنقل قول:
پس كجا ارزون شده،يا مثلا سيلو؟؟؟پس اتفاقا اگر توليدش لغو بشه گرونتر هم شايد بشه..توليدش زياد بشه باز لااقل احتمال كاهش اختلاف بازار و كارخانه بيشتره و البته قيمت كارخانه هم ميره بالاتر
دوستان همین الانشم قطعات ریو پیدا میشه و بخاطر کم اصطلاکیش واقعا کم پیش میاد راهی تعمیر گاه بشین
ال 90 هم همینطور قدرشو بدونین و هیچ جای نگرانی نداره لاقل از 206 لگن ما که همش تعمیرگاهیم بهتره کمتر میرین حالشو میبرین[emoji6]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اقا قطعات ریو همه چی موجوده زیاد به این حرفا که نیستو فلانو اینا گوش ندید
شما برید سمت خیابون ملت،هر قطعه ای که دلتون بخواد هست،هرچی
قیمت قطعات هم از ال 90 یه کمی کمتره
ضمنا خرابی خیلی پایینه و واقعا بی خرجه این ماشین
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینجا در مورد پارس تندر صحبت میشه ؟
بله دوست عزیزنقل قول:
تمام مباحث مربوط به خودروی تندر 90 و همه زیر مجموعه هاش در این تاپیک پیگیری میشه.
با تشکر
من اگه بخوام برای پارس تندر ثبت نام کنم و پیش خرید کنم... زمان خاصی انجام میشه و باید اعلام کنن ؟ یا هر موقع که بخوام می تونم ؟
من یه قیمت در مورد پارس تندر تو اینجا میبینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قیمت قابل اعتماد و معتبر هست ؟