ممنون از جوابتون....در مورد یک که مطمئنم،چون سرورها همشون سرعتشون بالاست یا خودم مستقیم میکنم.نقل قول:
در مورد دوم ،یکبار 4 تا گذاشتم برای دانلود ولی فرقی نکرد،یعنی اگر تعداد بیشتری بذارم برای دانلود همزمان ،مثلا 6 تا درست میشه؟
Printable View
ممنون از جوابتون....در مورد یک که مطمئنم،چون سرورها همشون سرعتشون بالاست یا خودم مستقیم میکنم.نقل قول:
در مورد دوم ،یکبار 4 تا گذاشتم برای دانلود ولی فرقی نکرد،یعنی اگر تعداد بیشتری بذارم برای دانلود همزمان ،مثلا 6 تا درست میشه؟
آقا هی میگفتن پینگ sabanet خوبه این بود ؟:|
پینگ ۴.۲.۲.۴ زیر ۴۰۰ نمیاد
اصفهانی نداریم توی این تاپیک ؟
وضع صبا توی اصفهان چطوره توی این 2 هفته و قبلش و که بعضیا بیشتر راضی بودند ؟؟
من فقط واسه شبانه میخوام
ابن ترفند تا 7:45 دانلود واسه همه عملیه یا واسه بعضیا؟
با ترفند و بی ترفند شبی چه قدر میشه دانلود کرد ؟
صبانتیه اصفهانی نداشتیم ممنون میشم بقیه دوستان راهنمایی کنند
اقا یه جمع و تفریق بکنید ببینید درسته اینا :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزه که اصفهان سرعتش خیلی خیلی بد شده ضمن این که ping خیلی بد شده قبلا 80 / 90 بود حالا رفته روی 280!
نقل قول:
برای من هم همینطوریه ! شما حتما اون هدیه ایی که چند روز پیش میدادن رو دریافت کردی
منطقه ای که هستی خیلی مهمه ، سرعت دانلود شبانه فعلا برای برخی اصلا خوب نیست اما هستند دوستانی که سرعتشون خوبهنقل قول:
بعد سرعت روزانه صبا خیلی خوبه ، اما اگه برای دانلود می خواهی روزانه جون محدود هست یا باید هزینشو بدی که صرف نمیکنه یا اینکه بی خیال دانلود بشی
نقل قول:به مناسبت نیمه شعبان به خیلی از کاربران هدیه تعلق گرفته در ضمن در چند روز اخیر تا به امروز نیز هر کسی دوره شارژ کرده همچنان هدیه داده میشود :46:نقل قول:
من شنبه دیروز شارژ کردم هدیه داره؟نقل قول:
سلام
من شاتل دارم میخوام صبا نت بگیرم
شاتل از 1 تا 8 دانلود رایگان هست و با سرعت 128 شبی 1.2 گیگ دانلود داره با سرعت 512 هم شبی 1.2 گیگ دانلود داره
میخوام صبانت بگیرم
تو اصفهان کدوم نماینگی های صبانت بهتره؟
تو سایت صبا نت زده بود دانلود رایگان از ساعت 3 الی 7 !!! یعنی تو این 4 ساعت 1 گیگ دانلود میکنه با سرویس 128؟
آنلاین بازی کردن اونم بازی کانتر خیلی برام مهمه ها پینگ تو بازی خوب باشه
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
:46:نقل قول:
قابل توجه مشترکین گرامی
به کلیه مشترکینی که سرویس خود را تا تاریخ 31/04/90 شارژ و یا رزرو نمایند، هدیه حجم اضافه پرداخت خواهد شد .
سرویس1 تا 5گیگ ------1گیگ حجم رایگان
سرویس 5 تا 15 گیگ------2گیگ حجم رایگان
سرویس 15 گیگ به بالا ------3گیگ حجم رایگان
صبانت از 3 تا 7 رایگانه ولی اگه 6:45 دیسکانکت بشی تا 7:45 کانکت می مونه ، بله در صورتی که سرعت شبانه خوب باشه شبی 1.5G تا 2 گیگ می تونید دانلود کنیدنقل قول:
برای بازی هم بدک نیست
نقل قول:
یعنی شبانه تا 7:45 چه قدر دانلود میکنید ؟
پس امروز هم هدیه داره؟ ممنون بابت اطلاع رسانی ، چون تو سایت نوشته تا 31نقل قول:
خوشحالیم که شما در این تاپیک فعالید چون سایت کمتر بروز هست
منم موندم یعنی چی؟!!!نقل قول:
منم هدیه میگیرم یا نه؟!
تو سایت نزده!:18:
من بررسی کردم تا دیشب هم هر کسی شارژ کرده هدیه داده شده. ولی اگر امروز هدیه نگرفتین دیگه شاکی نباشید چون تا 31 تیر این هدیه بوده و اطلاع رسانی انجام شده.نقل قول:
به کاربرانی که امروز شارژ کرده اند هدیه ای داده نشده
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
بله به شما تعلق گرفتهنقل قول:
ممنون.کی اصافه میشه؟!:46:نقل قول:
به احتمال زیاد تا 48 ساعت دیگه البته امکانش هم هست که تعلق نگیره چون تا 31 تیر هدیه داده میشدهنقل قول:
امروز با خبر شدم که بعد از 31 تیر به اکثر کاربرانی که شارژ کرده اند هدیه داده شده و به بعضی ها هم داده نشده
من هفته پیش سرویس 3ماهه 9 گیگ 128 گرفتم دیدم به جای 9گیگ 12 گیگ زدن کلی حال کردم
دیشب هم اومدم شبانه دانلود کنم واسه اولین بار
2تا فایل همزمان گزاشتم جفتشون با 50kb دانلود می شدن خیلی حال داد
ماه رمضان حال میکنم موقع سحر:31:
سلام
میخواستم یه 512 صبا بگیرم اما میگه جواز کسب و از این جور چیزا میخواد
شاتل هم از این حرفا میزد اما با یه گواهی اشتغال به تحصیل و یا اگه کارمند باشی یه گواهی بیاری بت 512 هم میده میخواستم ببینم صبانت چه طوریه؟ من جواز و اینا ندارم یه کارمند ساده
512 بم میده؟
حالا باید به شاتل بگم خطم رو جمع کنه و بعد بیام سراغ صبا یا همون برو بچه های صبا بدون اینکه نیازی باشه خطم رو شاتل جمع کنه ردیفش میکنند؟
با تشکر
اول باید شاتل رو جمع کنن ، بعدش نیاز به هیچ جواز کسب و اینجور چیزا نیست شما 128 صبانت بگیر سرعت 1MB بسته میشه :46:نقل قول:
اختلال در سیستم
یکشنبه, 09 مرداد 1390 ساعت 15:10
قابل توجه کلیه مشترکین صبانت در شهرهای قزوین - تبریز - مشهد - اصفهان و قم
به اطلاع میرساند اختلال فعلی به دلیل افت پهنای باند شرکت ارتباطات زیرساخت می باشد .
احتمال رفع مشکل تا 2ساعت آینده 25% میباشد . درصورت نیاز با پشتیبانی شهرستانها تماس حاصل نمایید .
مال منم چند دقیقه قطع بوده!:2:نقل قول:
من امروز صبح بنا به حرف شما شارژ کردم هنوز هم حجمم تموم نشده که چک کنم هدیه ثبت شده یا نهنقل قول:
امیدوارم حرف اولتون درست باشه
با سلام به اساتید محترم . من حدود چند روزی هست که سرعتم به شدت پایین آمده نمی دونم مشکل مال چی؟ و در بعضی از سایتها مثل imdbهیچ عکسی رو نشون نمی ده تمام تنظیمات Browsers چک کردم درسته من از Browsers Mozilla Firefox استفاده می کنم لطفاً راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز سرور عکس سایتهای معتبری همچون IMDB ,engadget فیلتره پس مشکل از شما نیستنقل قول:
سرعت شبانه تون کم شده یا روزانه هم مشکل داره؟نقل قول:
همون طوری که دوستان هم گفتن برای بعضی از سایت ها علت فیــلتـرینگ هست عکس های سایتIMDB هم جز این موارد هست
دوستان، سرعت دانلود شبانه از تورنت برای شما هم کم شده؟
من تورنت هارو رو سرورم لیچ میکنم بعد روی کامپیوترم با اینترنت شبانه دانلود میکنم.نقل قول:
طبق تجربم متاسفانه نرم افزار یو تورنت با اینکه اگه سرعت آپلود رو رو 1 کیلوبایت بر ثانیه تنظیم کنی بازهم آپلود میکنه.مثلا 1 مگابایت بر ثانیه تو سرور.:41::31:
ای کاش صبانت تهران ساعت شبانش هر چه سریعتر از 2 میشد و این یوزر و پسورد رو برای ورورد به دانلود شبانه بر میداشتند ........
( سرعتها هم زیادتر میشد بد نبودا :D )
این یوزر پسورد رو یکسان کنند عالی میشه.:5:نقل قول:
اقا الان وضعیت صبا براتون چطوره؟؟؟؟
تبریز که یکم قاط زده
البته صبا کمترین قاط رو داره ولی کلا اینترنت تبریز از دیروز بدجور به هم ریخته
سرعتها نصف شده پینگ هم بالا رفته
به نظر من user / pass همون guest باشه بهتره این dc های یک ساعت شبانه رو بردارن بهتر میشه .
مشهد که یکم شلوغه بعضی ساعت روزا هم سایت ها با مشکل باز میشه و ping ها هم میره بالانقل قول:
تو شهر ما هم سرعت دانلود از 115 اومده به 70:19:
خیلی ضدحاله
ولی شبانه رایگان 2فایل همزمان با 50 دان میشه خوبه
سرویسی که به جای صبانت گرفتم::
128 محدود مخابرات
شبانه از 2 تا 8 جمعه ها تا 10
ترافیک اول دوره 3 گیگ 10 -5 گیگ 15
میان دوره 3 گیگ 12-5 گیگ 18 تومن
به به دوست ترکه خودمون. میبینم که سرویس عوض کردی:31: مبارک باشه.توو کاره ارزوونیاا. ترکه عزیز بازم بیا این طرفاا.خوشحال میشیمنقل قول:
اینم سرعت الان تبریز 128
اینم سرعت من تقریبا نصف سرعت شماست همون 128 خدا شانس بده
آقا شما مگه نبودی چند وقت پیش ها توی همین تایپک میگفتی سرعتت روی 200 به بالاچرخ میخوره چطور این سرعت ول کردی رفتی جای دیگه ؟اون وقت سرعته دلش میشکنها !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
بله سرعتش 230 به بالا بود
ولی چون شبانه صبا دیر وقته و قیمت ترافیک گرون بود مجبور شدم صبا رو عوض کنم
وگرنه باز هم میگم صبانت تو سرعت و پینگ رو دست نداره
البته سرویس الانم هم پینگش تقریبا مثل صبانته ولی عمرا سرعت دانودش به صبا برسه این 150 اون 250
تتفاوت بیداد میکنه