ممنونم ازراهنماییت دوست عزیز
Printable View
ممنونم ازراهنماییت دوست عزیز
سلام دوستان
من نسخه رایگان CIS رو نصب کردم یه مشکل دارم باهاش
من دیکشنری بابیلون رو نصب کردم.منتها وقتی ویندوز لاگین میشه Defense+نمیذاره بابیلون لود بشه و Usage CPU هم میره رو 100 تا بابیلون رو End Task نکنم هم پایین نمیاد.
(وقتی Defense + رو Disable میکنم درست میشه )
تو Exclusion و قسمت Trusted File هم اضافه کردم بابیلون رو اما باز هم نمیشه
راهی نداره که بگیم دوست باشه با این بابیلون؟:31:
ممنون
سلامنقل قول:
Defense - computer security policy - defense rules - add - select-browse
فایل بابیلون رو انتخاب کنید و Use a Predefined policy رو بر روی trusted Applicition قرار بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بعد نصب comodo دو تانرم افزار دیگه هم نصب میشه یکی dragon و یکی COMODO GeekBuddy اگه این دوتا رو unistall کنم اشکال نداره ؟ راستی یه سوال دیگه comodo یه قسمت داره game mode اون واسه چیه ؟ ممنون از جوابتون
نقل قول:
سلام بعد نصب comodo دو تانرم افزار دیگه هم نصب میشه یکی dragon و یکی COMODO GeekBuddy اگه این دوتا رو unistall کنم اشکال نداره ؟
نه مشکلی نیست.
نقل قول:
راستی یه سوال دیگه comodo یه قسمت داره game mode اون واسه چیه ؟ ممنون از جوابتون
وقتی شما تو گیم هستین تعداد سوالهای دیفنسو به حداقل میرسونه و بعضی قسمتهاشو غیر فعال میکنه تا اختلال ایجاد نشه مثل استفاده از سی پی یو توسط کمودو و...یا اسکن زمانبندی.
ممنون ازجوابتون :11:
واقعا انتی ویروس خیلی خوبی هستش من واقعا راضیم اصلا قابل مقایسه بانود و بیت دیفندر نیست . من ازتمام اعضای این تایپیک مخصوصا کسانی که سوال های منو جواب دادن و منو راهنمایی کردن ممنونم :11::40:
یکی از دوستان میگفت چرا اینقدر پیغام های فایروال Comodo کم و کلی هست !
اول اینکه شما میتونید خودتون هرجور قانون که دوست دارید تعریف کنید که اگه یکم اطلاعات داشته باشید حله .، دوم اینکه برین تنظیمات Firewall تب Alert Settings گزینه Alert frequency level رو بزارید رو Very High تمام تیک های این بخش رو هم بزنید تا اینقدر بهتون پیغام بده و Rule بسازه که خسته بشید و اینبار بگید چون ... کمتر پیغام میده بهتره .
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز، ضمن اینکه میتونند +D را بزارن روی Paranoid Mode و حالشو ببرن:40: که تازه کمودو قویتر هم میشه، شما +D را بزار روی Paranoid Mode اونوقت دلم میخواد بدونم که چه مخربی میخواد از دست کمودو در بره !!!
اگر هم روی این تنظیمات اینجا خیلی روش مانور نمیدیم به خاطر اینه که اینجا یک فروم عمومی هست و باید سعی بشه موارد استاندارد ذکر بشه وگرنه میشه هر جوری که هر کس دوست داره کمودو را تنظیم کرد و دست کاربر به اندازه کافی باز است ، اگر هم فایروال را بزارید روی Very High کمودو میاد برای آی-پی به آی-پی و پورت به پورت کار بر را در جریان میزاره و نظر کاربر را جویا میشه....
بابت بحثهای شیرین باز هم ممنونم از دوستان:11:
سلام و خسته نباشي مهران جان
براي تنظيم dns server يه مشكلي دارم. Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 رو ندارم؟
تو نصبش هم رفتم نبود
رو انتخاب کنید -> Properties و ادامه ...کد:Internet Protocol ( TCP / IP )
ممنون ، اينكار رو انجام دادم ولي اين صفحه مربوط به كمودو اومد . فكر كنم براي ClearCloud فعال نشده باشه !!!نقل قول:
ظاهرا شما موقع نصب Comodo تیک پیشفرض شدن Comodo DNS رو برنداشتید و به همین دلیل هنوز Dns Server مورد استفاده سیستم شما Comodo هست .
اگر تنظیمات Clear Cloud رو رو صحیح انجام دادید یکبار Disconnect بشید و مجددا Connect مشکل حل میشه .
ممنون از راهنماييت . اينهم نتيجه تست فايروال كمودو من. فقط اون دوتا كه دورشون دايره كشيدم چيه؟نقل قول:
چطوری میشه از کل تنظیمات کمودو بکاپ گرفت؟ تنظیمات مربوط به دیفنس و فایروال و...
سندباکستون فایل ها رو تو چه حالتی اجرا میکنه ؟ اگر Limited یا Partially limited هست به Restricted تغییر بدید تست کنید حل میشه ، البته Restricted یه سری مشکلاتی رو برای برنامه ها ایجاد میکنه که موردی نداره ( انتقال میدید به Trust اگر سالم بودن )نقل قول:
ممنون از راهنماييت . اينهم نتيجه تست فايروال كمودو من. فقط اون دوتا كه دورشون دايره كشيدم چيه؟
نقل قول:
چطوری میشه از کل تنظیمات کمودو بکاپ گرفت؟ تنظیمات مربوط به دیفنس و فایروال و...
بعد از همینجا با Import میتونید وارد کنید و انتخاب و Activeکد:[Tab] More -> Manage My Configurations -> Export
عزیز از همون قسمت Internet Protocol Version TCP-IP وارد بشوید.نقل قول:
نقل قول:
سندباکستون فایل ها رو تو چه حالتی اجرا میکنه ؟ اگر Limited یا Partially limited هست به Restricted تغییر بدید تست کنید حل میشه ، البته Restricted یه سری مشکلاتی رو برای برنامه ها ایجاد میکنه که موردی نداره ( انتقال میدید به Trust اگر سالم بودن )
ممنون ، انجام دادم و نتيجه اش اين شد :
من پیشنهاد میدم از نورتون DNS استفاده کنید :
برا مورد تست ، هم Cache اینترنت اکسپلورر رو خالی کنید و دوباره تست کنید .کد:198.153.192.1
198.153.194.1
ممنون . درست شد 340/340نقل قول:
این واسه منم سوال شد تو network connection گزینه comodo internet security اضافه شده تیک اونو بر دارم ؟ یا باشه و یه سوال دیگه دیروز داشت درایور c رو اسکن میکرد 240 threat detected so far شده بود یعنی 240 تا ویروس پیدا کرده بود ؟بعد چکارشون کرد چون الان 0 شده تو quarantined items هم چیزی نیست
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان
DNS SERVER های ClearCloud دو روز هست (از 13 ژانویه)که غیر فعال شده است و تنظیم
DNS ها روی DNSهای ClearCloud دیگر موثر نیست.
وقتی چیزی پیدا میکنه، کلید result را نشون میده و خودت تصمیم میگیری که چه کار کنی.نقل قول:
اگه یه ضرب clean را زده باشی، همه را پاک میکنه. گزینه های دیگه quarantin و add to trusted یا submit یا report as fulse هست.
ممنون از جوابتون ولی من چیزی رو نزدم فقط کامپیوتر رو خاموش کردم صبح که روشن کردم دیدم 0 شده
جدیدترین اسکنر کمودو رو میخوام . یه نسخر پرتابل داشت ؟
میخوام کاسپر اسکای آنتی ویروس رو در کنار فایر وال کمودو داشته باشم دقیقن راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
دوستان لطفا این 6 تا ویروس را با کومودو تست کنید ولطفا یکی از شما ها در این تاپیک شرکت کنید مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز 123
اینم تاپیک
فقط سریع تر شرکت کنید چون محدودیت زمانی داره و در اخر بهترین انتی ویروس مشخص میشه
دوست عزیز false alert کمودو خیلی زیاده پس رو فایلهایی که ویروس شناخته اصلا حساب نکن.نقل قول:
به قول دوستمون ریزولتو باز کن ببین چه برنامه هاییو ویروس شناخته.
دوباره درایو اسکن کن اگر کردی و پیدا نشد پاک کرده.نقل قول:
کمودو مگه پرتابل هم داره؟باید بنصبی.نقل قول:
در ضمن مگه فایروال کسپرسکی چشه؟تازه انتی اتک هم داره.انتی اسپم هم داره.انتی بنر هم داره.خارج از موضوع وب اسگنر هم داره.
برای چی اخه دو تا محصول؟
اسم فروم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
وقتی میگید network connection یعنی دقیقا کجا؟ اگر منظورتون اونجایی که در عکس زیر میبینید، دست نزنید، بزارید باشه:
چه جالب من کل سایتو کپی کردم ولی اسم فروم کپی نشد
forum.----------
چرا نمیشه کپی پست کرد
----------
سافت 98
s_o_f_t98.ir
با سلام خدمت دوستان
راستش چند روز پیش نرم افزار acronis true image home 2012رو روی سیستم نصب کردم که نسخه 2010 قبلا روی سیستم نصب بود که این باعث تداخل شد رفتم حذف کنم نمی شد حذفش کرد بعدش با پیامهای مختلفی از طرف دیفنس کومودو روبرو شدم که اشاره به برنامه های مختلف روی سیسم من می کرد از نورتون انتی ویروس گرفته تا همین اکرونیس و من چون به برنامه ها اعتماد داشتم همه رو allow کردم البته پیامها خیلی زیاد بود و من چیزی یادم نمیاد و بعد از چند دقیقه سیستم بهم ریخت دیگه انتی ویروس نورتون کار نیم کرد کومودو هم بهم ریخت انگار پیامی داشت که کومود از کار افتاده
فکر کردم سیستم ویروسی شده
رفتم به حالت safe mode و برنامه اکرونیس رو از اونجا حذف کردم و بعد برگشتم دیدم که همه چی درست شده و ویندوزم درست کار میکنه
البته برنامه اکرونیس رو من کرک نکرده بودم و فقط از طریق سریال نصبش کردم
اما امروز در دیفنس کومودو متوجه شدم که یک سری بلاک دارم و دیدم دقیقا همون اخطارهای اون روز اینبار بلاک شدن
حالا نظرتون در این مورد چیه
با تشکر
سلامنقل قول:
برخی برنامه ها با این روشی که شما فرمودید آپگریت نمیشن و مشکلاتی را هم بوجورد میارن. بهتر بود اول ورژن قبلی برنامه acronis true image home را آنیستال میکردید و بعد ورژن جدید را نصب میکردید.
در هر صورت الان یکبار وارد بخش More کمودو بشوید و یکبار Diagnostics را بزنید، ببینید کمودو مشکلی پیدا کرده یا نه...
بعد هم یک سری به +D و Trusted Files بزنید، ببینید اصلا چیزی توش هست....
بخش Unrecognized Files را هم بررسی کنید، هر چند که در عکستون ظاهرا فایلی توش نیست.... فایلهای مشکوک را بعد از اطمینان به لیست سفید اضافه کنید.
بعد هم حتما وارد +D و قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+ Rules بشید و رولهای عجیب و غریب را حذف کنید. احتمال داره دیروز موقع جواب به سوالها برای برخی فایلها قوانینی (قوانین اشتباه) تعریف شده باشه که کمودو الان داره ازش استفاده میکنه....
سلام نه منظورم تو قسمت control panel/ network and internet / adapter setting/ network conection
نقل قول:
سلام نه منظورم تو قسمت control panel/ network and internet / adapter setting/ network conection
سلامنقل قول:
تیکشو بر نـدار.
سلام من سیستم رو دوباره ویروس کشی کردم 245 تا فایل الوده پیداکرد حالا پیغام داده فایل روچکارکنه میترسم بزنم clean ولی همش ویروس نباشه تو ignore هم این گزینه ها رو داره : once . add to trust , report this comodo , add to exclusions حالا من کذوم رو تیک بزنم که بعدا واسم مشکلی پیش نیاد ممنون از جوابتون راستی اون کنارهم یه save results داره
شما Clean رو بزن بعد هر موقع وقت داشتی برو تو قرنطینه چک کن کدوما رو مطمئنی سالم هستن Restore کن برگردن سرجاشون ، اگر الان هم حوصله داری اونایی که اطمینان داری سالم هستند رو انتخاب نکن ...
یعنی clean رو بزنم فایل ها قرنطینه میشن ؟
آره ، میرن قرنطینه ... فراموش کردم بگم ، اول اونایی که نمیشناسی رو بفرست قرنطینه بعد بقیه رو add to exclusions که دیگه کاریشون نداشته باشه ...