نبود. اقای مفیدی و یا بقیه ی بچه ها کجا هستن؟؟نقل قول:
Printable View
نبود. اقای مفیدی و یا بقیه ی بچه ها کجا هستن؟؟نقل قول:
اولی رو که فعلا بلد نیستمنقل قول:
اما دومی:
در این تابع باید داخل قدر مطلق نامثبت باشه ، چون اگه داخل قدر مطلق مثبت باشه تابع ما بصورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در میاد که تابعی معکوس ناپذیره پس باید :
ایول به تو منم برا دومی همین جواب رو بدست اوردم ولی یه گزینه بود که محدوده ی من رو بدست اورده بود ولی ضابطه درست نبود یکی دیگه همین ضابطه رو بدست اورده بود ولی محدوده ی معکوس پذیری رو چیز دیگه ای نوشته بود.نقل قول:
تابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اعداد حقیقی، تنها برای بازه ی (1,1-) تعریف می شود، در نتیجه دامنه تابع بالا تهی است.نقل قول:
فرض کنید m نقطه دارید با مختصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای i = 1,2,...,m.نقل قول:
اگر z = Ax + By + C معادله صفحه کمترین مربعات باشد، آنگاه میتوان نشان داد که B، A و C از حل دستگاه زیر بدست می آیند:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5759651&postcount=3279
با سلام ........:)
من یه سوال داشتم ...میخواستم بدونم دو تا ماتریس رو اگه داشته باشیم و بخوایم
داخل هم کانولوشن کنیم باید از چه فرمولی استفاده کنیم ؟؟؟ و این که ماتریس حاصل
چی رو به ما نشوم میده ؟؟
با تشکر از پاسختون .... .:20:
با توجه به تعریف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدام است؟
دو خط راست موازی نیمساز ناحیه دوم بر منحنی به معادله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مماس هستند. فاصله این دو خط کدام است؟
با سلامنقل قول:
اگر منظور شما همان کانولوشنی است که در پردازش تصاویر استفاده می شود، فکر می کنم بهتر است آن را در انجمن رایانه و برنامه نویسی سایت مطرح فرمایید. البته در اینترنت هم مقالات خوبی در این زمینه پیدا می شود.
موفق باشید.
13 مرداد 1390
با سلامنقل قول:
برای مساله ی اول از لگاریتم نپری استفاده کنید و حاصل ضرب ایجاد شده را به کسر تبدیل و از قاعده ی هوپیتال استفاده کنید. البته برای این که تابع درست تعریف شود، باید g مثبت باشد و لذا باید حد از سمت چپ به pi/2 نزدیک شود.
برای مساله ی دوم از مشتق ضمنی استفاده کنید و توجه کنید که 'y باید 1- باشد.
موفق باشید.
13 مرداد 1390
دست شما درد نکنه اقای مفیدی ولی من راه حل اینها رو میدونم ولی در مورد اولی هر کاری کردم به جواب نرسیدم ودر مورد دومی به جوابی که تو گزینه ها بود رسیدم ولی اطمینان ندارم اگه شما و یا دوستان دیگه راه حل و جواب اخر رو بدن ممنون میشم.نقل قول:
با سلام ....نقل قول:
با تشکر از پاسختون .....
اره دقیقا برای پردازش تصویر میخواستم .... یه سوال دیگه من دنبال یه کتاب ریاضی میگردم که مباحث ریاضی رو
توی حوزه گسسته بیان کرده باشه ...مثلا همین مشتق ماتریس ؛ گردایانش ؛ و غیره ....داخلش باشه ...کتابی
که رشته های راضی توی دبیرستان میخون که ریاضی گسسته اسمش هست رو یه نگاه کردم ولی اون چیزایی
که من میخواستم توش نبود ....
با سلامنقل قول:
شما مباحثی که می خواهید به طور دقیق نام ببرید، شاید توانستیم کمکتان کنیم.
موفق باشید.13 مرداد 1390
سلام ....:20:نقل قول:
خیلی ممنون از لطفتون .....:20:
من فعلا فقط 4 مورد رو میخوام ....البته خودم هم یه چیزایی دستم اومده ولی نه کامل ....
1- مشتق گرفتن از یه ماتریس
2- کانولوشن یه ماتریس
3- انحراف استاندارد یه ماتریس
4-گرادیان و لاپلاس یه ماتریس ؛ که فکر کنم مورد اول رو یعنی مشتق یه ماتریس رو بفهمم این دو تا هم حل بشه
در مورد کانولوشن تا حدودی به نتیجه رسیدم اما وقتی با توابع متلب چک میکنم توی تابع یه بعدی اش محاسبه
دستی ام درست جواب نمیده ...
محاسبه کانولوشن یک ماتریس یک بعدی از نابع conv
محاسبه کانولوشن یک ماتریس دو بعدی از تابع conv2
که هر کدام سه حالت مختلف full ؛ same ؛valid رو داره ...
مشتق هم یه چیزایی فهمیدم ..... ولی خیلی ناقص
از انحراف استاندار د هم هیچی نمیدونم !! :41: البته یه چیزای میدونم مثلا تابعی که داخل متلب ازش استفاده میکنه اسمش stdfilt
هست من خودم هلپ ایت تابع رو هم یه نگاه کردم ولی توضیحی درباره این که محاسبه اش چه جوری هست نداده بود ...نمیدونم شایدمن
درست متوجه نشدم ...:37:
سلام
لطفا راهنمایی نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ! یه فرمول جزء صحیح معروف داریم :
[a] + [b] = [a+b]
یا
[a+b] منهای یک
بنده سوالم اینه این فرمول چرا هیچوقت کار نمیکنه برا من !؟
مثلا این سوال
که جواب غلطیست و ایکس بین 1/2 و 2/3 هست
مشکل کجاست ؟
ادیت : 2/3 نیست 2/5 هست تو عکس
فرمولی که شما نوشتی فقط برای اعداد صحیح کاربرد داره و در مورد اعداد اعشاری اشتباه هست.نقل قول:
خب تحت شرایط مشخصی برای a و b، معادله اول صادق بوده و در غیراینصورت معادله دوم. (رندم که نیست! :31:)نقل قول:
اگر مجموع جزء های ناصحیح a و b کوچکتر از 1 باشد، معادله اول برقرار است و در غیراینصورت معادله دوم.
با در نظر گرفتن این شرایط، محدودیتهایی برای x در هر معادله بدست می آید که با اعمال آنها به جواب صحیح می رسید.
سلام
جواب اين حد رو مي خواستم :
tan x - sin x ) / x^3 )
وقتي كه ايكس به سمت صفر ميل ميكنه .
خیر عزیز اشتباه میکنینقل قول:
فرمولی که شما نوشتی فقط برای اعداد صحیح کاربرد داره و در مورد اعداد اعشاری اشتباه هست.
بر اساس اینکه مجموع اعشار بیشتر از 1 شه یا کمتر فرمول دو ضابطه داره
یعنی قسمتی از جواب تو اولی میوفته و قسمتیش تو دومی ؟ این یعنی به درد حل معادله نمیخوره ؟نقل قول:
خب تحت شرایط مشخصی برای a و b، معادله اول صادق بوده و در غیراینصورت معادله دوم. (رندم که نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگر مجموع جزء های ناصحیح a و b کوچکتر از 1 باشد، معادله اول برقرار است و در غیراینصورت معادله دوم.
با در نظر گرفتن این شرایط، محدودیتهایی برای x در هر معادله بدست می آید که با اعمال آنها به جواب صحیح می رسید.
پس معادلات اینجوری چطور حل میشن ؟
حالا این دوتا جزء صحیح داره . تو کتاب دیف آقای عسلی یه سوال داده که سه تا جز صحیح داره .
من به شخصه با تعریف جزء صحیح میرم و یه محدوده به دست میاد و تو اون محدوده اعداد رو جایگذاری میکنم که این فقط به درد سوالایی میخوره که جواب منفرد دارن و نه مجوعه جواب ! چیکار کنم ؟
من لقمه رو برات جویدم گذاشتم دهنتنقل قول:
سلامنقل قول:
سلام
جواب اين حد رو مي خواستم :
tan x - sin x ) / x^3 )
وقتي كه ايكس به سمت صفر ميل ميكنه .
میتونید با هم ارزی مرتبه دو به راحتی حلش کنید
نمونه درست تر سوال اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحیح است.
می توانید اینجا ببینید.
مشاهده ی رایگان سوالات آزمون دکترا درکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=505894
کد:www.forum.dkhatibi.ir
سلام من روش حل معادله بازگشتی رو می خواستم معادله هم این است
در ضمن روش حل را هم در اینجا قرار بدید ممنون میشم:11:
استفاده از هم ارزی در مورد این حد درست نیست.اگه از هم ارزی استفاده کنید جواب میشه یک تقسیم بر 3 که اشتباههنقل قول:
شما خودتون دوبار هم ارزی استفاده کردید یه بار قبل هوپیتال یه بار بعدش . چرا اونجا شد و اینجا نه ؟نقل قول:
استفاده از هم ارزی در مورد این حد درست نیست.اگه از هم ارزی استفاده کنید جواب میشه یک تقسیم بر 3 که اشتباهه
با هم ارزی هم حساب کنید میشه همون 1/2 ! میشه 1/3 + 1/6 که میشه 1/2 ام ! شما چطوری حساب کردید ؟
من برای این سوال بار اول هوپیتال زدم (بدون ساده سازی) و هم ارزی 1/3 درومد
بار دوم که هوپیتال گرفتم+هم ارزی شد 1/2 !
ظاهرا نمیشه بعضی وقتا قبل از هوپیتال هم ارزی زد :-؟
هم ارزیهای سینوس و تانژانت و... از سری تیلور آنها بدست می آید.نقل قول:
میتوان به طور مستقیم سری تیلور را جایگذاری کرد. سری تیلور سینوس و تانژانت حول صفر، به صورت زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در نتیجه سری تیلور tanx - sinx بدست می آید:
و در نتیجه:
حال کافی است که حد این عبارت محاسبه شود. در اینجا میتوان دید که ببرداشتن دو جمله اول سری تیلور -به عنوان یک هم ارزی- پاسخ صحیحی برای این حد می دهد.
البته درباره همگرایی سریها باید محتاط بود.
- بله، همینطور است.نقل قول:
- در مورد این معادله، تابع [f(x) = [2x] + [3x را در نظر بگیرید. این تابع صعودی است. در نتیجه به سادگی میتوان نشان داد که مقدار تابع به ازای x<1/2 کمتر از 2 و به ازای x≥2/3 بزرگتر از 2 بوده
و همچنین در بازه (2/3 , 1/2] برابر 2 است.
- آن سوالی که میفرمایید را در صورت تمایل، بنویسید.
میتوان نشان داد که:نقل قول:
و در نتیجه برای n>1:
که φ همان عدد نسبت طلایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد. در اینصورت میتوان محاسبه کرد که مقدار حد برابر 1 است.
اما گمان می کنم که باید راه حل سرراست تری هم باشد، آیا این مسئله با کسرهای مسلسل و تقریب اعداد گنگ با اعداد گویا مرتبط نیست؟
پیوند زیر را ببینید:
کد:http://oeis.org/search?q=3%2C7%2C47%2C2207&sort=&language=english&go=Search
آیا منظور شما این است:نقل قول:
اگر چنین است، به ازای هیچ مقدار صحیح n، تساوی دوم برقرار نخواهد شد.
به ازای n=58 نزدیک ترین پاسخ به 30000 بدست می آید حدود 29732.
اگر همین مورد نظر شماست، بفرمایید تا راه حل را قرار دهم.
سوال آزمون دکترای امسال بوده.نقل قول:
خط اول و دوم به کاربرده شده از کجا به دست آمده اند؟
مشاهده ی رایگان سوالات آزمون دکترا در
کد:www.forum.dkhatibi.ir
بله میشه همچین چیزی رو نشون داد ولی چطور میشه مجموعه جواب رو بدست آورد ؟ من تنها روشی که دیدم عدد گذاری یا رسم نمودار بوده که به نظر من روش محکمی نیست . روش جبری وجود نداره ؟نقل قول:
- بله، همینطور است.
- در مورد این معادله، تابع [f(x) = [2x] + [3x را در نظر بگیرید. این تابع صعودی است. در نتیجه به سادگی میتوان نشان داد که مقدار تابع به ازای x<1/2 کمتر از 2 و به ازای x≥2/3 بزرگتر از 2 بوده
و همچنین در بازه (2/3 , 1/2] برابر 2 است.
- آن سوالی که میفرمایید را در صورت تمایل، بنویسید.
سوالی که بود [2x] + [3x] + [5x] رو مساوی 9 قرار داده بود و مجموعه جواب رو میخواست
من دو تا سوال تو این پست پرسیدم و دنبال جواب اخر این تستها هستم . راه حل اینها رو بلدم ولی در مورد اولی هر کاری کردم به جواب نرسیدم ودر مورد دومی به جوابی که تو گزینه ها بود رسیدم ولی اطمینان ندارم اگه دوستان راه حل و جواب اخر رو بدن ممنون میشم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6321693&postcount=3567
البته با استقرای ریاضی میتوان درستی آن را نشان داد، اما از ابتدا میتوان اینگونه شروع کرد:نقل قول:
از نرخ رشد دنباله میتوان پاسخ را به فرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدس زد. با صدق این پاسخ در رابطه بازگشتی داده شده بدست می آید:
و با حل این معادله بر حسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدست می آید:
از آنجا که رابطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برقرار است، این پاسخ معادل همان پاسخ پست قبلی است. می توان آن را به صورت زیر نوشت:
و از اینجا میتوان عبارت مورد نظر را به صورت زیر ساده کرد :
و اکنون به سادگی میتوان دید که :
خب اگر چنین چیزی را نشان بدهید، نشان داده اید که مجموعه جواب، بازه (2/3 , 1/2] است، چرا که مجموعه جواب، یعنی مجموعه اعدادی برای x که به ازای آنها معادله برقرار باشد.نقل قول:
برای مسئله دوم، در حالت کلی تابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها اعداد صحیح مثبت هستند را در نظر بگیرید.
مقدار این تابع، تنها در مضارب صحیح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها تغییر می کند و در میان آنها ثابت است. در نتیجه میتوان با عدد گذاری در نقاط مناسب، به سرعت بازه جواب را پیدا و سپس با توجه به صعودی بودن تابع، اثبات نمود.
بله این که بدیهیه ! سوال من اینه که بازه رو از کجا باید پیدا کرد ؟ کدوم معادله رو باید حل کرد تا به این بازه رسید ؟ منظورم به جز عدد گذاری یا رسم نموداره !نقل قول:
خب اگر چنین چیزی را نشان بدهید، نشان داده اید که مجموعه جواب، بازه (2/3 , 1/2] است، چرا که مجموعه جواب، یعنی مجموعه اعدادی برای x که به ازای آنها معادله برقرار باشد.
بله خوب اینم مسلما با عدد گذاری حل میشه ولی عدد گذاری روش جالبی نیست .نقل قول:
برای مسئله دوم، در حالت کلی تابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها اعداد صحیح مثبت هستند را در نظر بگیرید.
مقدار این تابع، تنها در مضارب صحیح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها تغییر می کند و در میان آنها ثابت است. در نتیجه میتوان با عدد گذاری در نقاط مناسب، به سرعت بازه جواب را پیدا و سپس با توجه به صعودی بودن تابع، اثبات نمود.
مثلا توی این سوال مجموعه جواب تهی هست .
میخوام ببینم هیچ گونه راه حل جبری برای حل این طور سوالات نیست ؟
یه سوال دیگه هم داشتم . معیار خاصی برای تغییر یک تابع بصورت کلی وجود داره ؟ مثلا آیا با روشی غیر از نمودار یا استقرا میشه تشخیص داد که 2^n و دو به توان n در چه بازه هایی از هم بیشتر میشن ؟ یا لاقل تعداد جواب ها ؟
معادله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در آن m و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها اعداد صحیح مثبت هستند را در نظر بگیرید. فرض کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنباله مضارب صحیح مثبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها باشد که به صورت صعودی مرتب شده است. می توان نشان داد که پاسخ معادله برابر است با بازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد، به این معناست که مجموعه جواب تهی است. اینکه آیا میتوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برحسب m و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها نوشت یا خیر را نمیدانم، اما گمان می کنم به سادگی شدنی نیست.
در ضمن، بسیاری از مسائل در ریاضیات، راه حل تحلیلی ندارند. بسیاری از معادلات نیز (مانند x = cosx) تنها به روش عددی حل می شوند.
سلامنقل قول:
دستت درد نكنه جويدي گذاشتي دهنم :2:
اما مي خوام برام بيشتر بجويش !:31:
اين يكي از تمرينهاي كتاب رياضي سوم دبيرستان اونهم رشته تجربيه
هنوز مشتق نخونده كه بتونه از هوپيتال استفاده كنه و از هم ارزي و ..... به همان دليلي كه گفتم نميشه استفاده كرد
فقط از محاسبات جبري ساده مثل فاكتور گيري و تجزيه و .... ميشه استفاده كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اتحاد های مثلثاتی که میتونن استفاده کنن ؟ رابطه ی طلایی
البته باز هم در انتها از هم ارزی sinx~x استفاده شده است.
من با یک تغییر در پاسخ بالا، راه حلی را در زیر می آورم که در چارچوب کتاب ریاضی سوم دبیرستان تجربی قابل پذیرش باشد!
با استفاده از قضیه مربوط به حد ضرب دو تابع، می توان نوشت:
از قضیه مربوط به توان توابع (که نتیجه ساده از همان قضیه ضرب است) ، نتیجه می شود:
سلام
اين سوالو تو آموزش عالي گذاشته بودم و اونجا هم بهش جواب دادم:31: گفتم اينجا هم بذارمش تا ببينيم راه حل ديگه اي هم داره؟
دنباله زير به چه عددي همگراست؟
محتوای مخفی: اينم جواب من به اين سوال !