نقل قول:
پست من جا افتاد ؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
پست من جا افتاد ؟؟؟؟
امروز سرعت من پایین تر از روزای دیگه ست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر از چند گاهی اینترنت بین الملل پارس برای من قطع میشه ...
یعنی سایت های داخلی کار می کنه و خارجی نه !
هر بار چند دقیقه طول می کشه ! قبلا هم بود ولی این یکی دو روزه مخصوصا امروز خیلی بیشتر شده ...
مجبورا یه پراکسی باز تو ایران پیدا کردم و می تونم سایتهای خارجی رو باز کنم .. چون فقط ترافیک داخلی کار می کنه با اون پراکسی می تونم سایتها رو باز کنم ..
خب تا 7 اگه دانلود ميكردي توي 45 دقيقه ميتونستي 450 مگ ديگه بگيري يعني هر 6 ثانيه يك مگابايت.نقل قول:
با اون 800 تا ميشه 1200 كه با سرويس 256 اين مقدار يعني 1200 مگ نرمال هست.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
همچين چيزه خيلي بعيد هست كه صحت داشته باشه.نقل قول:
اصلا نميشه تفكيك بين سايت داخلي و خارجي قائل شد چون سايتهاي داخلي هم اكثرا سرورهاشون خارج از كشور هست.
باور می کنید این تست سرویس 128 هست؟
امروز رفتم که سرعت 256 بگیرم ولی اون طرف گفت یک 128 برات انتخاب کردم برو حالش را ببر (طرف دوستم هست) و این هم شد نتیجش ولی هرکاری کردم اسم سرویس را بم نگفت!!!
از اونجايي كه تست ساعت 6 رو نشون مي ده +3:30 هم ميكنيم ميشه 9 و نيم شب كه سرعت پارس آنلاين توي روز يعني به جز 1-6 كه رايگان هست همينه كه شما گذاشتيد يعني دور و بر 190-200.نقل قول:
اسم سرويس توي پنل كاربري نوشته.
256 و يا بيشتر با 128 بيشتر توي شب نمود پيدا مي كنه.
البته اينم سياستشون هست توي روز چند تا سرچ توي گوگل بزني 100 مگ مصرف ميشه:31:
حالا شب دانلود كن بعد نتيجش رو بگو.
مال منم دقیقا همینطوره.نقل قول:
و این چند روزه هم بیشتر شده و با و ی پی ان هم بعضی وقتا درست نمیشه:41:
نقل قول:
مشکل باید از جای دیگه باشه چون اگه قطع شه باید واسه همه قطع شه اما من مشکلی از این بایت ندارم
نقل قول:آقا راست ميگن اصلا يه چندتا از اين سايتها بذاريد ما هم بدونيم كجاها ميريد كه باز نميشه:31:نقل قول:
شوخي ندارم كه:31: چند تا مثال بذاريد ما هم تست كنيم.
بعد بگيد dns استفاده مي كنيد يا نه.
6 تا 7 اینترنت شما رایگانه .
واسه منم تا 7 رایگانه
برای من دیشب هیچ سایتی باز نمیشد و فقط سایت خودشون باز میشد!!!! یه نیم ساعتی اینطوری بودش...
یه فایل از سایت خودشون (مدیاپلیر) دانلود کردم سرعت زیر 140 نمیومد....
امروز سرعتم خیلی خوبه ، حدودا 170-180 . برای بقیه چطوریه؟
128 تهران
براي ما كه هروز خوب بوده
برای من هم همینجوری بود، تقریباً از 2 تا 2:30، عصر روز قبل هم حدود ساعت 5، تقریباً 5 - 10 دقیقه همینجوری بودنقل قول:
این پست صفحه قبل هم همینو تایید می کنه
نقل قول:
بله دقیقا تست شده طی چندین روز و از ساعت 1 تا 7 صبح حجم دانلود شده جز ترافیک های رایگان محاسبه میشه
یا شانسو یا اقبال منم امشب میخوام بزارم روی 7 و تخت بخوابم
Ship Storm جان شما که از قدیمی های این تاپیک هستید دیگه چرا ؟ :31: خیلی وقته که تا ساعت 7 رایگانه ...نقل قول:
فقط بگیر نگیر داره واسه بعضیا ، ممکنه یه روز بلند شی ببینی 7-6 رو برات رایگان حساب نکرده ( برای من در طول این 9 ماه فقط دو بار پیش اومده )
چه خوبه که تا 7 هست اگر نگیره که ترافیک بر باد می ره
تا 7 هست ولي شما احتمال چند دقيقه تفاوت زمان سيستم خودتون رو با سيستم خودشون هم بديد!
هر دقيقه كه وارد ساعت 7 بشه حدود 10-12 مگابايت از دست مي ديد(بالاخره ضرر كمش هم تلخه:31:)
پس تا 6:55 يا كمتر بذاريد.
کاملا تایید می شه. خیلی باید مواظب باشید:نقل قول:
نقل قول:
والا برای من الان 5 الی 6 روزه متوجه شدم که اینطوری شده قبلا از ساعت 6 رد میکرد جز ترافیک های رایگان حساب نمیکرد و تو این چند روز هم تا راس ساعت 7 جز ترافیک رایگان محسوب شده و فعلا که مشکلی نبوده ولی همونطور که دوستان عرض کردند باید حواسمون باشه یکموقع از حجم ما کم نکنه تو این بازه زمانی و برای همین منظور من 3 الی 4 بار وسط کار DC میکنم و گزارش حجم دانلودی رو از سایت در میارم و وقتی میبینم مشکلی نیست دوباره دانلود رو ادامه میدم تا به ساعت 7 برسه
از چهارشنبه سرعت دانلود شب من خیلی افت کرده قبلا شبی 2 کمتر نمی گرفتم الان دیگه هنر کنه میشه 1.4 تاره با احتساب ساعت 7
سرعت از همون اول یک میره روی 30 فیکس میشه ، اوضاع خیلی داغونه
برای بقیه هم همینطوره؟
سرعت دانلود ما اینطوری بود که با سرویس 128 از ساعت 1 تا 5 سرعت دانلود حدود 30 هست و بعد از اون یعنی از ساعت 5 الی 7 صبح میره رو 130 و 140نقل قول:
سرویس 256 هم همینطوره سرعت اولی حدود 60 هست و از ساعت 5 تا 7 صبح میره رو 190
نقل قول:
درسته که این ناپایداری هارو دارهارس آنلاین ... ولی خدائیش از بقیه ای اس پی ها سرتره و منصف تر ...
بقیه ای اس پی ها حتی توی روز هم برای 128 سرعت بیشتر از 16 ارائه نمیدن ... حالا پارس تو ساعات رایگان داره 32 میده ... تازه اواخر ساعات رایگان هم که حسابی میکشه بالا
در کل قبول دارم چیزی نیست ... یعنی نسبت به کشورای دیگه ... ولی خب به نسبت باقی ای اس پی ها که خیلی خیلی بی ش .... ف هستن ... خیلی منصفترهارس انلاین :27:
موافق نیستید؟
نقل قول:
آره منم دیشب تا 7 دانلود کردم مجموعا شد 900 مگ
من هر شب 900 مگ دانلود میکنم
من الان 128 دارم
روز 16 هست شب هم 16
اوایل روز 150 بود شب 20 یا 30
چرا اینجوریه؟
كدوم شهر؟..........
فکر نکنم ربطی به شهر داشته باشه آخه وقتی همیشه اینجوریه خودشون این کار رو کردم
من 3 ماه پیش که 128 گرفتم تو پنلم زده بود سرعت دریافت 256 و ارسال هم 256 الان نوشه 128
منم نگفتم ربط داره
ميخاسنم ببينم كدوم شهري كه اينطوري كرده
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سوال شهر كه پرسيدند سوال به جايي بود.نقل قول:
چرا دوست عزيز ربط نداره ؟ الان 2 ماه هست اينترنت 128 خوزستان رو واقعي كردند حتي توي پنل هم كه 256 بود كردند 128 .
هيچ كس هم جواب گو نيست ميگن 128 داري همينه سرعت.
معلوم نيست با كدوم شركت قرار داد بستن كه اينقدر بهشون داده كه ديگه مشتري هاي خانگي رو اصلا بهشون فكر هم نمي كنه.
منم تو خوزستان هستم :دینقل قول:
سوال شهر كه پرسيدند سوال به جايي بود.
چرا دوست عزيز ربط نداره ؟ الان 2 ماه هست اينترنت 128 خوزستان رو واقعي كردند حتي توي پنل هم كه 256 بود كردند 128 .
هيچ كس هم جواب گو نيست ميگن 128 داري همينه سرعت.
معلوم نيست با كدوم شركت قرار داد بستن كه اينقدر بهشون داده كه ديگه مشتري هاي خانگي رو اصلا بهشون فكر هم نمي كنه.
ظاهرا کل خوزستان اینجوریه!
سرعت نه تنها به شهر ربط داره حتی توی یک شهر به مرکز مخابرات هم ربط دارهنقل قول:
واقعاً که ، تعریف از خودمون نباشه همه چیز ایران از صدقه سری خوزستانه اونوقت خود بدبختش رو اینطوری سر می برند
نه کاری نداریم ولی مردانه تا کی باید به همین روال ادامه بدن بالاخره صبر مردم خوزستان هم حدی داره ، قصد ندارم فضای تاپیک رو سیاسی کنم ولی تـــــــــــــــــــا کـــــــــــــــــــی........ ............:41:
من كه نظرم اينه كه اقتصاديه!نقل قول:
همه شواهد نشون ميده خود پارس محدود كرده نه جايي ديگه.
اين كه دان استريم تغيير نكرده و سرويس هاي 256 موردي نداره.....
رفته با اين شركتهاي نفتي قرارداد بسته ...
نظر شخصي بود.
ولي حالا 30يا30 يا اقتصاديش مهم اينه كه دودش داره تو چشم ما ميره.
بچه هاي شهرهاي بالا دارن شبي چندگيگ دانلود ميكنن اونوقت ما.
از وقتي سرعت اينجوري شده صفحه هم به سختي باز ميكنه.
كاري هم از دستمون برنمياد. تمديد نكنيم چيكار كنيم؟
بريم شاتل بگيريم كه روي 120 مي بنده و سرعت دانلودش 13 ميشه؟:23:
سلام دوستان ، یهو تو این 5 دقیقه چی شد؟ تو تبریز!؟ پینگم یهو از 60 تا رفت به 590 تا!؟
پینک بالا و پایین زیاد داره و بستگی داره شما چی رو پینگ کنینقل قول:
از پینک 4.2.2.4 استفاده کنید
این پارس واقعا پینگ مزخرفی داره
نقل قول:
منم که تست میگیرم همیشه بالا 400-500 هست اما نمیدونم چرا با isp قبلیم که 350 بود مقایسه میکنم انگار این کمتره حالا نمیدونم ماله سرعتشه که ضعف پینگشو میپوشونه یا این سایت های تست پینگ اشتباه میکنند چون من سرعتمم 190 هست بیشتر اوقات اما بهترین تستی که گرفتم 140 هست
سلام
پارس انلاین سرویس 128 یا 256 نامحدود داره؟