اصلا تنها دلیلی که این و زدن این بود که دیگه سوپرامولد رو برای گالکسی اس به کار نبرند دیگه!
اصلا تنها دلیلی که این و زدن این بود که دیگه سوپرامولد رو برای گالکسی اس به کار نبرند دیگه!
الان i9003 تو بازار پیدا میشه؟؟؟؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟
این سایت با گارانتی اصلی آورده 549 تومن میده ( مدل 4 گیگ هست )نقل قول:
به نظرم با این قیمت اصلا نمیصرفه
کد:http://mobile.ir/phones/shops-36334-samsung-i9003-galaxy-sl.aspx
خود گلکسی الان قیمتش 570 تومنه!! من دیروز فک کنم یکی رو فروختم 630 تومن،این گوشی چرا اینقد گرونه؟!
چی رو شما 630 فروختی !؟نقل قول:
خب اولشه دیگه میاد پایین کم کم
یه ما که رسید آسمون تپید :31:
حالا ما گه خواستیم بگیریم یهو تولیدش متوقف شد و با گارانتیش وارد نمیشه و ......
حتما فردا هم همه galaxy احتکار میکنن
دوستان با ورود I9003 ، به نظرتون اوائل اردیبهشت I9000 گیر میاد یا اینکه دیگه اون موقع نیست ؟
اون موقع سخت گير مياد و با قيمت هاي غير معقول الان بخري بهتره
سلام. میخوام یه سوال بپرسم در موری مارکت اندروید. الان با وایرلس به نت وسلم همه کارم میشه کرد غیر از برنامه هایی که با گوگل اکانت گار داره بقیه دوستام (با نکسوس و دیزایر) میتونن وارد بشن. چه تنظیماتیو باید عوض کنم. خیلی دست کاریش کردم ولی درست نشد ممنون میشم یه کمکی بکنید.
شما اول یه اکانت گوگل بساز بعد برو به setting-accounts وبعد اکانت گوگلت رو انتخاب کن و برو توش و رو تک تک گزینه ها بزن تا سینک بشن ......نقل قول:
راهي هست كه اين لاك اسكرين سامسونگ رو به استوك اندرويد تغيير داد؟
اگه به يه صورت فايل نصب apk باشه و دردسر نداشته باشه و راحت بشه عوض كرد خوبه
ورژن اندرويد گوشيم: ECLAIR.XWJM2
اين پست رو پيدا كردم اما ميخوام بدونم راهه ساده تري هم هست يا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب توی تنظیمات صفحه نمایش عوضش کن ..نقل قول:
برنامه lockbot pro هم میتونید چند استایل مختلف برای لاک گوشیتون انتخاب کنیدمثل آیفون ، دیزایر ، فرویو و...
از كجاي تنظيمات؟ آخه من هرچي گشتم چيزي نديدم كه بشه تغيير داد!
در ضمن اگه كسي لينك برنامه LockBot Pro v1.16.8 داره بذاره آخه هرچي تو نت گشتم يا ----- بود يا پولي
سلام دوستان:5:
امیدوارم خبرم تکراری نباشه چون خیلی وقته که به اینجا سر نزدم.:46:
ظاهرا سامسونگ به تازگی یک رام رسمی Android 2.2.1 با نام I9000XWJS8 رو برای کاربران اروپایی Galaxy S عرضه کرده:
حالا SamFirmware اومده از این رام جدید بنچمارک گرفته و بدون استفاده از هیچ لگ فیکسی به امتیاز 1273 دست پیدا کرده:
setting---> display---> unlock screenنقل قول:
چطور میشه حالت قفل صفحه که بصورت اتوماتیک انجام میشه رو غیرفعال کرد ؟
sweep glass to unlock
من تو تنظيمات هرچي گشتم همچين گزينه اي رو پيدا نكردم!
چه توي sound and display چه تو location and security
شما خودتون لينك برنامه LockBot Pro v1.16.8 رو ندارين؟
---------------------------------
spak يه سوال ديگه هم ازت داشتم من الان روي اين رام گوشيم كلي برنامه و بازي نصب كردم
و الان دوست دارم به فرويو آپديت كنم برنامه اي هست يا راهي وجود داره كه بتونم از همه ي برنامه هام بك آپ بگيرم؟ يا اگه نيست يه برنامه اي كه تمام فايل هاي نصب رو اقلا بهم بده ..
اگه يه برنامه اي باشه كه هم كنتاكت و مسج هام رو و هم برنامه ها وتنظيمات رو برام بك آپ بگيره كه بعد از آپديت فقط بخوام ريستور كنم بهم معرفي كنين.
در ضمن الان جديد ترين رام واسه گالكسي چي هست؟
شما رام هاي رسمي رو پيشنهاد مي كنين يا كاستوم؟
من مي خوام كه فارسي رو خوب ساپورت كنه كه ديگه از شر اين فونت هاي وارونه راحت بشم و پايداري خوبي داشته باشه و يكم سرعت گوشي بهتر بشه چون الان نزذيك به 14 صفحه برنامه و بازي دارم...
به نظر شما بهترين رام واسه من چيه؟ به نظرتون به خاطر دردسر هاي بك آپ صبر نكنم تا جينجربرد بياد و اونموقع آپديت كنم؟ خيلي طول مي كشه؟ يا اصلا ارزش صبر كردن رو داره؟
بعد شما چه نرم افزاري رو واسه آپديت كردن توصيه مي كنين...
قبلا از وقتي كه واسه جواب دادن ميزارين تشكر مي كنم
سلام
من هم بالاخره گلکسی خریدم.
واقعا گوشی فوق العاده ایه.
چند تا سوال داشتم:
1-اگه میشه بهتزین نرم افزار ها و بازی های این گوشی رو معرفی کنید چون نمیتونم 300 صفحه تاپیک بخونم.:دی
2-رام چیست؟
Mirsal و Any Soft Keuboard براي خوندن و نوشتنsms اگه گوشيتون فارسي ساپورت نمي كنه
ASTRO يا ES FILE EXPLORER و Root Explorer واسه مديريت بهتر فايلهاتون
Advanced Task Manager و Advanced Task Killer يا Battery Doctor براي مديريت برنامه هاي باز و مموري و جلوگيري از شارژ خالي كردن
برنامه Maverick براي GPS
Bluetooth File Transfer براي انتقال بهتر فايلها و برنامه هاي نصب شده
APN Droid براي قطع و وصل كردن كانكشن هاي اينترنت كه الكي از شارژ اعتباري و باطريتون كم نكنه
Set CPU براي اوركلاك يا تنظيم فركانس پردازشگر
Rescan media root و startup Auditor براي بهينه سازي سرعت گوشي در بالا اومدن
براي پلير : arc media و power amp و v player
براي ضبط مكالمه total recall
برنامه هاي جانبي مثل : unrar pro . pdf reader. flash player.just pictures
براي بازي هم پيشنهاد ميدم NFS SHIFT و Splinter Cell و Modern Combat 2 و Gangester2 MV و Real Football 2011 رو قبل از بقيه امتحان كني يه سري سويچر هم نصب كن كه تو home screen دم دستت باشه مثل beautiful widget و switch pro و one click و wethear bug واسه آب و هوا و you tube واسه ديدن ويديو
Launcher pro هم واسه اينكه home screen رو تغيير بدي يا تم عوض كني
خب برنامه هاي ديگه هم هست كه بسته به نياز ميتوني تو تاپيك برنامه هاي اندرويدي درخواست بدي بازي هارو هم ميتوني از تاپيك بازي هاي اندرويد دانلود كني.. برنامه هايي رو كه نوشتم سرچ بزن اگه پيدا هم نكردي خودم برات آپلود مي كنم
سلام دوستان
من حدود 2 هفتس که گالاکسی گرفتم با این مشخصات:
firmware version = 2.2
baseband version = I9000jxjpb
kernel version = 2.6.32.9 root@se-s606 #53
build number = froyo.jpjpa
خب حالا این چی جوریاست؟ خوبه ؟ بده؟
باید آپدیت شه؟
یه مشکلی هم که داره اینه که هنوز نتونستم از gps استفاده کنم! وقتی gps رو روشن میکنم همینجوری آیکنش چشمک میزنه ! حتی بعد از دو ساعت اتفاقی نمیوفته !
تو برنامه گوگل مپ هم حدود یک ساعت my location رو زدم ولی هیچی به هیچی!
اگه اینم بهم بگید تا درست کنم ممنون میشم
از برنامه ي Maverick استفاده كن: چگونگي استفادشم توي اين تاپيك هست:
برنامه ي خيلي خوبيه...
من هم مثل شما تو همين تاپيك پرسيدم اما كسي جواب نداد بردم يه مغازه همينو نصب كرد و نامرد 15-20 پول گرفت و فقط نقشه شيراز رو ريخت! ولي با يه وصل شدن به اينترنت حتي با ايرانسل (يه بسته 1000 توماني) كل نقشه ايران رو با هر درجه زومي كه بخواي خودش دانلود مي كنه اگه هم نه ميتوني از روشي كه توي تاپيك گفته عمل كني
دوستان من يه مشكلي با music player گوشي دارم
موزيك پلير گوشي وقتي مموري رو اسكن ميكنه هرچي تراك و سوند افكت توي بازي هاي نصب شده دارم هم مياد تو ليست موزيك پلير كه خيلي حال گيريه حوصله ي ساخت پلي ليست هم ندارم... داري آهنگ لاو استوري گوش ميكني يهو صداي شليك گلوله مياد....
با سلام
من میخوام این گوشی رو به زودی بخرم.
امــــا . . .
نمیدونم چجوری باید اصلش رو از بدلش تمیز بدم !
برای تشخیص بهتر باید به چه چیزهایی توجه کنم ؟
در ضمن با گارانتی بگیرم یا نه ؟
آخه اونجوری که شنیدم و دیدم گارانتی در ایران معنایی نداره !
ممکنه من رو راهنمایی کنین .
سپاسگذارم.
خب شما رامتون اسکینهای آنلاک رو نداره ..نقل قول:
برای بکاپ گرفتن من خودم از my backup استفاده میکنم ولی کنتاکت ها رو بکاپ نمیگیره ، برای کنتاکتها بهترین برنامه خود گوشی هست توی کنتاکتها گزینه export to sd .
رام جينجربرد هم اومده ..
برای رام هم جدیدترین رام ، رام رسمی 2.3.2 هست که من هنوز نصب نکردم چون هنوز بتا هست ! در حال حاضر من خودم از رام darky9.2 و مودم zsjpe استفاده میکنم و راضیم ولی فارسی جدا نشون میده که با فارسی ساز درست میشه ولی من نریختم . اگه فارسی میخواید باید رامهای اسپایک (آقا مهرداد خودمون) استفاده کنید که جدیدترینش ورژ7 هست
این نرم افزار آپدیت هم متوجه نشدم منظورتون چیه !!
این نرم افزار بکاپ :
این هم LOCK PRO
سوال دیگه ای بود درخدمتم ..کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mohammad6708.persiangig.com/lockbot%20pro%20version%201.16.0.zip
برای خریدش ببین پشتش KOREA BY SAMSUNG باشه ..نقل قول:
سه دکمه رو چک کن حتما که بعد با مشکل مواجه نشی (VOL UP+HOME+ POWER & vol down+ home + power)
برای گارانتی هم میل خودت هست ولی من هیچ وقت از گارانتی استفاده نکردم و بدردم نخورده .. ولی اگه گارانتی دار گرفتی علاوه بر پول بیشتری که میدی اگه ه گوشی دست بزنی مثلا اگه اشتباه نکنم سیستمش رو عوض کنی از گارانتی خارج میشه و اگه هم گوشی رفت تو کما برات درستش میکنن البته اگه سه دکمه مشکل نداشته باشه خودت هم میتونی فلشش کنی )
من به شخصه بدون گارانتی رو ترجیح میدم . دیروز هم برای یکی از دوستان 8 گیگش رو خریدم 570 هزار تومان.. سفیدش رو هم داشت 40 هزار تومان گرونتر بود !
وقتی که خریدی بیا و یه رام ئرست حسابی بریز و بعد شروع به نصب برنامه و بازیکن و بعدش هم میتونی حالش رو ببری:31:
خوب یا بدش رو شما تشخیص میدی ! سرعتش خوبه ؟ مصرفش خوبه و اینا ..نقل قول:
برای GPS هم من هیچ وقت ازش استفاده نکردم چون مصرف ندارم ولی یه راهی برای رام های فرویو موجوده که طبق قوانین سایت اینجا نمیذارم و برات پیغام خصوصی میکنم .. اول این رو امتحان کن و اگه نشد با یه مودم دیگه امتحان کن ببین چی میشه چون یکی از کارای مودم ها تقویت GPS هم هست .. اگه نشد رام هم عوض کن + مودم ..
خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
این قضیه سه دکمه رو متوجه نشدم .
یعنی اگه این مشکل سه دکمه وجود داشته باشه برا گوشی چه اتفاقی پیش میاد ؟
مثلا من تو مغازه جلوی فروشنده این کار رو انجام بدم و گوشی یهو ترکید چیکار باید یکنم :31:
سپاسگذارم.
سه دکمه برای رفتن به حالتهای دانلودینگ و ریکاوری هست ..نقل قول:
ریکاوری برای نصب کاستوم رامها ، لگ فیکس ، مودم و ... استفاده میشه که کلیدش هم vol up+home+power هست
دانلودینگ هم برای فلش گوشی هست یعنی اگر گوشی به هر دلیلی قفل(بریک) شد و بالا نیمد با استفاده از سه دکمه vol down+home+power میتونید به حالت دانلودینگ برید و گوشی رو فلش کنید .
اگه این سه دکمه درست نباشه خب این کار ها رو نمیتونید بکنید . از همه بدترش هم اینه که اگه گوشیتون قفل کنه (بریک بشه)احتمال برگشتش خیلی کمه !
spak هر دوتا لينكي كه دادين يكي هست...
منظورم از نرم افزار آپديت نرم افزاريه كه گوشي رو باهاش آپديت مي كني
نميدونم درست ميگم يا نه ولي در هر صورت يه نرم افزار هست يا kies يا يه برنامه ديگه
ميگن اگه با kies آپديت كني احتمال قطعي داره اما نرم افزاراي ديگه اينجور نيست
حالا اين برنامه اي كه دادين مشكل رو حل مي كنه؟ يعني از همه ي برنامه هاي نصب شده هم بكآپ مي گيره؟
چيزايي كه در مورد مودم گفتين ميشه بيشتر توضيح بدين؟ آخه گوشيه منم توي gps تا لاك بشه روي ماهواره كلي طول مي كشه
در مورد مشكلي كه در رابطه با موزيك پلير داشتم راهي داره كه پوشه هاي بازي ها رو اسكن نكنه؟
درستش کردم ..نقل قول:
من تا حالا گوشیم رو با kies آپ دیت نکردم ! برنامه هام رو با وای فای آپدیت میکنم .
مودم هم واسه تاثیر زیاد روی باطری , آنتن , دقت GPS و ...
یه مودم خوب با مدیریت خوب سیگنال های آنتن باعث کاهش مصرف زیادی در باطری میشه
یا واسه Wifi و ...
مثلا جلوگیری از نوسانات آنتن که اثر زیادی روی کاهش باطری میزاره
اگه تخصصیش کنیم اینا از یه سری Protocol استفاده میکنن مثلا RMNET و PPP
که بعضی هاشون Stable هستن با مصرف کم و سرعت و آنتن دهی خوب
بعضی ها Stable نیستن سرعت GPS مثلا خیلی بالاست توی 5 ثانیه پیدا میکنه
ولی مصرف بالاست و ...
برای موزیک پلیر هم بهتره که آهنگ ها رو به صورت folder انتخاب کنید..
آقا نمیشه کاریش کرد یا کسی بلد نیست ؟نقل قول:
جالبه !!!!!!!!!
برنامه Battery Indicator رو نصب کن وقتی اجراش می کنی یه گزینه داره Disable Lock Screen اونو بزن شاید جواب بده.نقل قول:
من رو دیزایر اچ دی تست کردم جواب داد رو گلکسی هم یه تست بکن.
راستی الان گلکسی آمولد پیدا میشه؟
من این گوشیو میخوام از چین بگیرم
به نظرتون ارزش داره که از اونجا این گوشیو بگیرم ...یعنی قیمتش پایینتر میشه ؟
بعد از خرید خودم میتونم روش رام فارسی بریزم ؟
100% پایینتر میفته
مواظب باش فقط چینی نباشه:31:
فک کردم جواب دادن! تگرا2 قدرت پردازش لحظه ای بیشتری داره و اوریون قدرت پردازش گرافیکی بالاتر!نقل قول:
همونطور که الان توی بنچمارکهای گلکسی اس و موتو ها امتیاز گرافیکی بالائه و توی htc ها امتیاز cpu بالائه در آینده هم همینطور خواهد بود!
درکل بستگی به خود شخص داره که من تگرا2 رو انتخاب میکنم!
درمورد ال جی نظری ندارم! اصلن درحد نظر دادن نیست : دی
نقل قول:داره کلید وسط گوشی رو بزنید توی هر لانچری که باشید یه نمای کلی از صفحات میده.نقل قول:
منبع شما باید gsmarena باشه که نوشته از جنس gorilla glass display به کار رفته در پروداکتهای اپل!
دلیوری هم داره!
رام ایشون رام استوک ایکلایر هست!نقل قول:
و این آپشنی که شما میگید مربوط به رامهای کاستومیه که بطور پیشفرض روشون تم نصبه!
یا رامی که روش تم نصب شده باشه! مثله رامهای دارکی یا تم جنریشن!
برنامه Titanium Backup برای بکاپ برنامه ها و دیتانقل قول:
MyPhoneExplorer برای کامپیوتره برای بکاپ از کانتکت و sms
AppMonster Pro برای دادن فایل apk برنامه های نصب شده
رام رسمی دردسرش کمتره و با 4تا کلیک نصب میشه اما رام کاستوم دنگ و فنگ داره درکل اگه حوصله دارید رامهای کاستوم قوی تر هستن!
رامی که فارسی خوب ساپورت کنه Darky Extreme Edition v9.2 و Spike Speedy Edition v7.0
اگه رامتون ایکلایر هست حتمن به فرویو آپدیت کنید چون حالاحالاها فک نمیکنم خبری از جینجربرد با ساپورت زبان فارسی باشه!
یکی از رامهای خوب و پایدار با ساپورت فارسی هست. اگه مشکل خاصی با گوشی ندارید و سرعت راضی کننده س فعلن نیازی به آپدیت ندارید.نقل قول:
توی فولدرهایی که این افکت ها هست یه فایل به اسمنقل قول:
درست کنکد:.nomedia
روی ایکلایر واقعن راهی نیست مگر دست بردن در فایلهای سیستمی!نقل قول:
که اصلن توصیه نمیشه چون روت اکسپلورر زیاد روی ایکلایر خوب جواب نمیده!
بله!نقل قول:
الان بهترین رام فارسی که میشه نصب کرد کدومه ؟
برای 9000 و 9003 رام فرقی میکنه یا جفتش میشه رام یکسانی ریخت ؟؟
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
الان بهترین رام فارسی که میشه نصب کرد کدومه ؟
فرق میکنه .نقل قول:
قدرت پردازش اوریون چه در cpu چه در gpu از بقیه دیوایس ها بیشتر هستش !نقل قول:
فک کردم جواب دادن! تگرا2 قدرت پردازش لحظه ای بیشتری داره و اوریون قدرت پردازش گرافیکی بالاتر!
همونطور که الان توی بنچمارکهای گلکسی اس و موتو ها امتیاز گرافیکی بالائه و توی htc ها امتیاز cpu بالائه در آینده هم همینطور خواهد بود!
هامینگبرد هم قدرت پردازش cpu از بقیه کوالکوم های رقیب بیشتر بود و هست ! اگر htc تو بنچمارک ها بهتر عمل کرده .. دلیلش موتور jit هست که روی پردازنده های کوالکوم پرفرمنس 5 برابری میده در 2.2 !
کافیه نگاهی به نکسوس اس بندازید (پرفرمنس 5 برابری اعمال شده) ! که با اندروید 2.3 از لحاظ cpu حتی بهتر از کوالکوم و اچ تی سی ها عمل کرده. و حتی هنوز تا 10 درصد دیگه هم این cpu باید بهتر عمل کنه.
در مبحث gpu هم که بی شک پردازنده های سامسونگ بی رقیب هستند .
آقا دمت گرم جواب دادنقل قول:
مرسی / خیلی ممنون :11::11:
بعد از مدتها سلام
دوستان ميخواستم ببينم
گالكسي من كه تقريبا 6 ماه پيش خريدم و تقريبا از گوشيه آك هم تميزتره:20:
جدا ميگم واقعا تميزه
چقدر مي ارزه؟
ميخوام بفروشمش گفتم يه مشورت با دوستان بكنم
تقريبا شش ماه هم از گارانتي اصلي پارس مايكروتلش مونده
ممنون ميشم جواب بدين