مقدار مصرفی من بعد از چند ساعت اعمال میشه و از حجم باقی مونده کاسته میشه دیگه مثل قبل چند روز یکبار کم نمیشه
Printable View
مقدار مصرفی من بعد از چند ساعت اعمال میشه و از حجم باقی مونده کاسته میشه دیگه مثل قبل چند روز یکبار کم نمیشه
متاسفانه خیر.نقل قول:
سلام.برای انصراف از سرویس adsl چیکار باید کرد؟
سلام دوستان
من به یک دلیلی مودم خودم را که dsl-2520u است ریسیت کردم کسی میتونه کمک کنه دوباره تنظیم کنم با راهنمای سی دی اون نشد من لینترنت مخابرات گرفتم چراغ اینترنت خاموشه لطفا تنظیماتی که مربوط به این مودم باید انجام بشه را بگید یک توجهی هم به امضای من بکنید
آقا این سرعت اینترنت ما رو دایال آپ رو کم کرده برای همه اینجوره ؟
سلامنقل قول:
سرعت منم چند روزی هست در حد dial up شده . زنگ زدم گفت بررسی می کنیم . بقیه دوستانم سرعتشون اومده پایین یا نه ؟ من مرکز خاتم الانبیام
منم تو بهارستانم عصر دوشنبه تا حالا سرعتم افت داره ولی دانلود متغییر از 20 شروع میشه میره تا 100 و 80.مشکلی نیست تا فردا و پس فردا درست از این مشکلا زیاد توی مخابرات پیش میاد.
میری مخابرات ولی عصر میگی خودشون ردیف میکنن برات .نقل قول:
سلام.برای انصراف از سرویس adsl چیکار باید کرد؟
من دیشب شارژ کردم ! الان من پنلم رو چک میکنم بعد از 10 ساعت هنوز ترافیکی کم نشده ! :|
یک چیز دیگه هم اینک حجم مازاد مصرف من رو 23 گیگ زدن !
اما نکته جالب اینجاست که من دفعه اول که گفتم به پشتیبانی برام شارژ کنه گفتم 2 گیگ شارژ کن بعد دیدم 23 گیگ شارژ کرده و 21 گیگش به عبارتی شارژ منفی بوده و حدود 1.7 گیگ هم ترافیک داشتم .
بعد که این 2گیگ تموم شد تو یک هفته (کلا استفادم زیاد هست :دی) وقتی زنگ میزنم بهم میگن 23 گیگ شارژ منفی خوردی .
یعنی دقیقا این 2گیگم که استفاده کردم منفی ثبت شده !
بعد که میرم مخابرات زده که 23 گیگ دوباره عینا حساب شده ! و اینک تو پنل من هم هیچ اثری از اون 23 گیگ منفی نیست و فقط تو خود پنل ادمین هست . حالا بعد از اینکه ادمین اطلاعات پنلش رو روی پنل من ساینس میکنه و یکسان میکنه بازم یک چیز دیگه که عجیبه اینه من امروز پنل رو چک میکردم اینو دیدم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه کنین از ساعت 13 و 9 دقیقه تا 18 و 41 دقیقه من 23 گیگ مصرف کردم :دی
جالبه دوباره یک ساعت بعدشم هیمن مقدار رو استفاده کردم !
یکی منو توجیه کنه چطور تو 5 ساعت 23 گیگ استفاده کردم ؟ :دی
یعنی من داشتم با سرعت 1.4 مگابایت بر ثانیه بکوب دانلود میکردم ؟! :دی آخه اخرین سرعتی که بتونه بده فقط 2مگابیت هست که تقسیم به 8 میشه 256 کیلوبایت !
کلا اینترنت لولـــی هست ! به قول مسئول بخش دیتا "اینترنت پیرمردی" :دی
میگفتن مثل اینک شبکیه هم روی فیبر نوری سرویس میده ! یعنی با خود مخابرات قرارداد داره ! اگه کیفیت سرویس هاش خوب باشه بد نیست یک نگاهی بکنین به سایتش .
shabakieh.com
اما جالب اینه پیش شمارم رو که میزنم میگه پشتیبانی نمیشه ! :| زنگ میزنم میگن نه پشتیبانی نمیشه ! میگم مثل اینک شرکت شبکیه با مخابرات قرارداد داره که روی فیبر نوری هم سرویس بده ! میگن که هنوز که چیزی به ما اعلام نشده و ...
چه خبره اینجا ؟!
بعد دو سه ماه كه از اين پينگ و سرعت خبري نبود ....
یه سوالی هم برای من بوجود اومده
با حسابی که من کردم در عکس زیر یعنی سرعت من 53 M/s هست :18::18::18:
525 مگ در عرض فقط 9 ثانیه (New World Record) :5:
که از این بابت خیلی خوشحالم چون تا حالا نمی دونستم اینقدر سرعت بالاست و هی غرغر می کردم
امیدوارم که عزیزان ما در مخابرات ما رو هلال کنن :42::42:
برای من قراره 104 هزار تومان قبض بیاد!!!!!
نوشته توی 2 دقیقه 6 گیگ دانلود کردم!
من خوبم! همه چیز ارومه! عمه رئیس چطوره؟؟؟؟؟؟
خسته نباشید...
چند روز پیش من خودم را پاره کردم گفتم مخابرات داره ازم شارژ می دزده شما ها مسخره ام کردید!
از من هرروز 1 گیگ میدزدیدند یعنی صبح شارژ میکردم بعدش مودم را خاموش میکردم وقتی روشن میکردم وصل نمیشد زنگ میزدم پشتیبانی میگفت 980 مگ منفی هستی!
باید یه کاری بکنیم.
دوباره اون اعتراض ها به سازمان ارتباطات رادیویی و .. را باید شاخ کنیم!
والا من که نبودم که تکذیب کنم!!نقل قول:
چند نکته جالب!
1. از هر جایی می تونید مودم را با یوزر و پس شما کانفیگ کرد و به نت وصل شد!
2. من خودم تست کردم2 مودم از روی 2 تا خط می تونن هم زمان از یک اشتراک استفاده کنن! (بیشترش را تست نکردم! )
3. این پنل لعنتی 4 تا ای پی داره! یکی ماله ادمین! یکی ماله یوزر! یکی برای لاگ! یکی هم برای اموزش کار کردن با پنل!
کلا لعنت به این پنل ! لعنت به بانیش! لعنت به نویسندش! لعنت به من که ساکت نشستم! لعنت ... .!
نقل قول:
برای من قراره 104 هزار تومان قبض بیاد!!!!!
نوشته توی 2 دقیقه 6 گیگ دانلود کردم!
من خوبم! همه چیز ارومه! عمه رئیس چطوره؟؟؟؟؟؟
من رفتم مرکز مخابرات ولیعصر و پیگیر این قضیه هم هستم ! شما هم بهتره برید !نقل قول:
خسته نباشید...
چند روز پیش من خودم را پاره کردم گفتم مخابرات داره ازم شارژ می دزده شما ها مسخره ام کردید!
از من هرروز 1 گیگ میدزدیدند یعنی صبح شارژ میکردم بعدش مودم را خاموش میکردم وقتی روشن میکردم وصل نمیشد زنگ میزدم پشتیبانی میگفت 980 مگ منفی هستی!
باید یه کاری بکنیم.
دوباره اون اعتراض ها به سازمان ارتباطات رادیویی و .. را باید شاخ کنیم!
این فروم هم بهشون معرفی کردم و خود مسئول بخش دیتا هم اومد و نظرات کاربرا رو دید واسش جالب بود !
ولی خوب این که شما بیای اینجا اعلام کنی مشکل داری ولی هیچ کاری واسش نکنی مشکلت حل نمیشه ! وقتی شما هیچی نمیگی یعنی از سرویست راضی هستی .
در مورد اعتراض به سازمان ارتباطات رادیویی و ... هم اگه عملی باشه کار خوبیه ! البته یک اعتراضم باید به کل سرویسشون باشه!مخابرات استان ها موظف هستن به ما اینترنت نا محدود بدن نه این اینترنت حجمی ! شبانه ام که نداره !
البته بحث دزدی نیست ! مرض ندارن عمدا اینکارو کنن ولی واقعا پنل افتضاحیه و باید پاسخگو باشن بخاطر مشکل پنل !
یعنی امنیت سوراخ دیگه :دینقل قول:
1. از هر جایی می تونید مودم را با یوزر و پس شما کانفیگ کرد و به نت وصل شد!
2. من خودم تست کردم2 مودم از روی 2 تا خط می تونن هم زمان از یک اشتراک استفاده کنن! (بیشترش را تست نکردم! )
3. این پنل لعنتی 4 تا ای پی داره! یکی ماله ادمین! یکی ماله یوزر! یکی برای لاگ! یکی هم برای اموزش کار کردن با پنل!
کلا لعنت به این پنل ! لعنت به بانیش! لعنت به نویسندش! لعنت به من که ساکت نشستم! لعنت ... .!
براي من 2 گيگ شارژ کردند
200 مگابايت هم دانلود نکردم تموم شد
بيشتر مواقع هم که سرعتش با دايال آپ هيچ فرقي نميکرد و همين طور قطع و وصل ميشد
مي خام بدونم اين پول ها که اينا ميگيرند خوردن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا همون دايال آپ پيشش شرف داره
عجب خرشدم adsl مخابرات گرفتما !!!!!
دوستان.من 2 گیگ شارژ کردم بیستم همین ماه 400 تا منفی خورده بود که ازش کم شد.1600 مگ موند.
724 مگ میزان دانلود و آپلودم بوده که اگه از 1600 مگ کم کنیم در میاد تهش 800 مگ که باید من به روایتی 800 مگ داشته باشم.ولی پنل آشغالشون زده 400 مگ مونده.دزد های بی بوووووق بوووووووووووووووووووووووو ووووق پدر بووووووووووق های مادر بوووووووووووووووووق
شما بر اساس نرم افزار مدیریت حجم که رو سیستم دارید میگین 724 مگ دانلود و آپلود داشتین؟نقل قول:
سلام
بچه ها گوگل پلاس برای شما ها هم از دسترس خارج شده؟:13:
سلام
خداییش همه جای دنیا پیشرفت میکنن اینا پسرفت کردن !
قبلا شبانه نداشت ، پیگیری و درخواست دادیم و بلاخره گذاشتن !
بعد اومدن سرویس های مختلف (512 و 1mb) هم اضافه کردند !
بعد یک باره کل برنامه رو نابود کردن تا مشترک بیشتری بگیرن و کلا غیر از DLC هم سرویس بدند !
الان باید دوباره بخوایم شبانه و سرویس های گوناگون رو بزرارن ! اگه ما نخوایم هیچی درست نمیشه !
گوگل رو کلا باش مشکل دارن ! به قول اون یارو تو پشتیبانیش گوگل دشمنـــه :دینقل قول:
سلام
بچه ها گوگل پلاس برای شما ها هم از دسترس خارج شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوام اعصابتونو بیشتر خورد کنم اما واقعاً اگه دقت کنید هیچ صحبتی از سرعت در سرویس مخابرات نشده، یعنی اگر حتی سرعت به 16کیلوبایت هم برسه.نمیشه اعتراض کرد (البته نمیرسه و روی 1مگابیت میمونه، مثال زدم)
اینی که تو میگی رو نا محدودش رو میدن 10 ت در ماه !نقل قول:
راهنماي نصب را ازدانلود كن.کد:http://www.easyco.cc/product/249/
نقل قول:
نه رفیق من چون وایرلس دارم.وقتی کامپیوترمم خاموشه چه با تلویزیون چه با مو.بایل دانلود آپلود دارم من با توجه به پنل خودشون میگم
یوزر و پس ادمین را هم دارم! پنل ادمین را ببینی تازه می فهمی من چی میگم!نقل قول:
زنگ زدم به پشتیبانی گفت اگر نصبت به حجم اعتراضی دارید وقتی فبض امد با صاحب خط! و کپی +اصل شناسنامه و کارت ملی و قبض بیاین مخابرات ولی عصر!
ازون حرفای لولی رو زده که باید تو تاریخ ثبت کرد :دینقل قول:
وعده سر خرمن بقولی ! چیزی که مشخصه وقتی بیاد روی قبض اصلاحش سخت تره !
من خودم به احتمال زیاد فردا اطراف ساعت 3 میرم مخابرات پیگیری کنم ببینم چی میشه .
براي من اينترنت قطعه ...
با دايال اپ هم كه وصل ميشم كنترل پنل را باز نميكنه ...
براي كسي ديگه هم همينجوره .....
من پلوتون رو با خط های دیگه و وایمکس باز میکنم ولی با خط خودم اصلا باز نمی شه کسی علت رو میدونه؟
پنل دیگه رسما ترکید :31:
امیدوارم کامل نابود بشه یک پنل درست درمون بیاد جاش !نقل قول:
البته فک کنم واسه فیکس کردن باگ های مزخرفش رفته مرخصی !
مهندس داغونی داشته این پنل :دی
ibsng free شرف داره نصبت به این پنل!
اون که عالیه. این پنل جدیدشون بچه بازیه. یه بار حجم اضافه می کنند یه بار کم می کنند. یه بار میری میبینی 4 گیگ به حسابت اضافه شده ، دفعه بعد که میری میبینی چند گیگ هم بده کار شدی. دوبار دوبار هم که حساب می کنند. قطعی هم که تا دلت بخواد. روزای خوبش هم اگه آنلاین باشی تغییر حجم و نشون نمیده، حتما باید disconnect بشی و بعد باز برگردی حجم باقیمانده رو ببینی.فقط رنگامیزیش قشنگه، که اونم بر می گرده به همون بچه بازیشون.نقل قول:
اتفاقا این رنگ آمیزیشون حالمو بهم زده ! IBSng هم پنل شاخیه ! با این آشغال مقایسش نکنید ! ثانیه به ثانیه ترافیکتو ریفرش میکرد !نقل قول:
فقط رنگامیزیش قشنگه، که اونم بر می گرده به همون بچه بازیشون.
محیط ساده و عالی هم داشت .
من 2 روز پیش 1.5 گیگ داشتم و دائم چک می کردم و می دیدم چقدر کم می شه
دیروز که اومدم خونه می بینم قطعه . با dial up وصل شدم بعد از نیم ساعت به پنل زیبا راه یافتم
و دیدم که زده 560- ( نامردا 2 گیگ دزدیدند) اجبارا 1 گیگ تمدید کردم که 400 مگش موند فقط
دوباره دیدم قطعه زنگ زدم پشتیبانی گفت 9 نفر در صف انتظار ( دقیقا 25 دقیقه طول کشید تا با اپراتور حرف زدم)
گفتم اپراتور یاد پت و مت افتادم . احمق گفت یه یوزر و پسورد جدید می دم تست کن
بعد قطع کرد منم خوشحال رفتم تست کردم وصل نشد ، دوباره زنگ زدم اینبار سریعتر وصل شد فقط 20 دقیقه طول کشید
بعدی گفت یوزر و پسوردت چیه گفتم ، اپراتور تعجب کرد گفت چه ربطی داره ؟
.....
ای خدا ...
من فک نمیکنم امیدی به بهبود سرویس باشه !
دیگه شارژ نمیکنم ! اگه اجباریم تو شارژ کردن باشه که خوب سرویس رو قطع میکنم .
بتونم یک خط تلفن غیر dlc میگیرم از یک داغون آباد دیگه سرویس میگیرم .
با سلام
من یه خط دارم که به دلیل pcm بودن شرکتها نمی تونن رو سرویس adsl بدن آیا مخابرات می تونه؟؟
2- آی پی ولید هم میده؟؟
3- قطعی زیاد داره یا کم؟؟
دوست من داری تا به تا میگی ! خط شما DLC هست ! مخابراتم قطعی اینا کم پیش میاد داشته باشه ! کلا واسه استفاده روزمره خوبه همین .نقل قول:
بله درسته؟؟
مگه اینترنت مخابرات با اینترنت شرکتهایی مثل پارس آنلاین چه فرقی داره که مخابرات میتونه adsl بده و لی پارس آنلاین نمیده؟؟
فرقش فیبر نوری ــه ! خطوط شما DLC اند یا فیبر نوری ! فیبر نوری هم در انحصار مخابرات ــه یعنی فقط مخابرات بش سرویس میده !
نمیزاره بقیه ISP ها تجهیزات نصب کنن و سرویس بدن .
من هنوز رو سرویس قبلیم احتمالا از این هفته بیام رو جدیده شما نمی دونید از کجا باید فهمید که رو سرویس جدید هستم یانه ؟
سلام دوستان عزیز
من این فروم رو همین الان پیدا کردم
به عنوان کسی که میتونه به شما در رفع کردن مشکلات سامانه کمک کنه عضو شدم
خواهشا هر پیشنهاد یا انتقادی به سامانه سرویس دهی دارید بگید.
تمام مشکلات شما عزیزان دیده شده و مرحله به مرحله داره رفع میشه
مشکل منفی شدن اعتبار به زودی زود بر طرف میشه
همینطور ارتباط با بانک ملت هم بر قرار خواهد شد.
هر باگی توی سیستم دیدید گزارش بدید
در مورد ریز مصرف هم به این سامانه مرتبط نیست مشکل از جای دیگه ایه که برطرف کردنش کار ما نیست