لایزر چه جور شرکتیه؟ کسی امتحان کرده؟
ترافیک نداره ولی 128 رو میده 22000 تومن البته 3000 تومن مخابرات=25000
آقا درویش ما رو شرمنده کردید. تا حالا نشده بود اینقدر سریع جواب بگیرم. این اولین تاپیکه!!
Printable View
لایزر چه جور شرکتیه؟ کسی امتحان کرده؟
ترافیک نداره ولی 128 رو میده 22000 تومن البته 3000 تومن مخابرات=25000
آقا درویش ما رو شرمنده کردید. تا حالا نشده بود اینقدر سریع جواب بگیرم. این اولین تاپیکه!!
از جوابتون متشکرم.به شاتل سفارش دادم سرویس ART1 حیف منطقه ما سرویس اقتصادی نداره مگر نه اون خیلی به نفعم بودنقل قول:
شما کدام شرکت رو توصیه می کنید و آیا برای دانلود شبانه به درد می خوره؟نقل قول:
سلام کدوم نوع مودم رو بهتره سفارش بدیم usp or link ?
اصلا فرقشون چیه؟
اگر زیاد دانلود نداری از صبا نت استفاده کن. مثلا ماهیانه 5 گیگنقل قول:
اگر دانلود زیادی داری از داتک استفاده کن.
هیچ فرقی تو کیفیت نمیکنه. lan دردسرش کمتر و پورتusb رو هم اشغال نمیکنهنقل قول:
usb هر دفعه باید مودمت رو نصب کنیو یک پورتم اشغال میشه
سلام دوستان
به نظرتون سرویس 64 شاتل بهتره یا 64 فن اوا (هردو نامحدود هستند)
کسی میدونه سرعت دان 64 فن اوا چنده؟
1_این مودم هایی که خود صبا میده خوبه؟3_از این بهتر چه مارکیه؟
2_از خودشون بخرم یا از بیرون؟
از پاسختون ممنون.
مودمی که صبانت میده HUAWEI هست . مودم خوبیه . بد نیست . ولی خب به قیمتش نمی ارزه ... 45 تومنه . با قیمت کمتر می تونید از بیرون هم تهیه کنید . به شرطی که سازگار با شرکت باشه . که D LINK خوبه . و قیمتش هم مناسبتر .نقل قول:
داتک که Huawei رو 55 تومن میده!! به نظره من خودت برو مودم بخر
ممنون که سریع پاسخ دادیدنقل قول:
می خواستم بدونم 64 نامحدود به درد دانلود کردن می خوره یا بیخوده؟
ضمنا قیمت مودم ها رو از چه سایتی میشه بدست آورد؟
نقل قول:
در مورد سوا ل تولت بستگی داره سرعت دانلودت بین 6 تا 8 که اگر حد وسط رو حساب کنیم و شما 24 ساعت در طول یک ماه به دون خاموشی دانلود کنی تقریبا 15گیگ دانلود میکنی.
قیمت مودم تو بازار از 27000 تومان هست تا 45000 تومان
آقا کسی اینجا از ندا اشتراک گرفته ؟
چجوریاس ؟
من کیفیت برام مهمتر از قیمته ؟
تو اون منطقه ای که من میخوام بگیرم از شرکتهای معروف فقط همین یدونه معروفه
خوبه ازش بگیرم یا نه ؟
سلام
آقایون من زنگ زدم شرکت داتک گفت سرعت 128 قیمتش 24 تومنه و 256 برای منزل 28.800 تومنه قیمت مودمشونم گفت 55 تومن میخواستم ببینم که قیمتاش درسته همیناست به نظر شما اختلاف بین 256 با 128 همین 4 تومن منطقیه؟
داتک سرویس 128 رو ماهیانه 24 میده و 256 رو ماهیانه 41 میده.
در ضمن به هزینه های فوق 5% مالیات و 1% عوارض و همچنین 3000 تومان آبونمان مخابرات هم اضافه میشه.
نقل قول:
بله دوست عزیز کاملا صحیح می باشد برا ی آسیاتک هم فرقش 4000 تومان.
این مودم که 27000 هزارتومنی هست رو میشه مشخصاتشو بگید و آیا مودمی که خودمون از بازار می خریم رو مثلا همین مدل 27 تومنی رو صبانت یا داتک قبول دارندنقل قول:
و سوال دوم اینکه ترافیک حجمی مربوط به دانلود میشه ؟منظورم اینه که اگر فقط آنلاین باشیم و در اینترنت جستجو کنیم حجم زیادی مصرف میشه؟واگر از حجم این ماه بمونه به ماه بعد اتنقال داده میشه مثلا صبا نت؟
ممنون از اینکه توجه می کنید
منظور از 256 برای منزل چیه؟مگه از 128 بیشتر می دن؟
مارک دی لینک DSL-200با سه سال گارانتی.نقل قول:
ترافیک حجمی مربوط به دانلود و آپلود میشه.اگر شما فقط جستجو و وب گردی داشته باشید و دانلود زیادی نداشته باشید 2 گیگ برای شما کافی خواهد بود . حتی امکان داره زیاد هم بیاری.
اگر حجمی زیاد بیاد منتقل نمیشه و میسوزه.چه حجم کم بیاری چه زمان باید شارژمجدد کنی وگرنه صبا خطط رو از رانژه خارج میکنه.
برای جلوگیری از این ضرر می توانید شارژ3 ماه انجام بدید میشه 6 گیگ در 3 ماه و فرصت دارید که در 3 ماه 6 گیگ رو مصرف کنید
یک توضیح مهم در مورد اینکه آیا این مودم با فلا شرکت سازگار هست یا خیر بدم .
همه مودمها با تمام شرکتها سازگار هستند. اینکه زنگ میزنی به پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه که میگه باید مودم خودم بخری. برای اینکه جنس خودش آب کنه و سود ببر.
باز میگم مودمها هیچ فرقی نمیکنن و با همه سازگار هستند چون همه از یک سیستم استاندارد تبعیت میکنند.
بله دوست عزیز از 128 هم بیشتر میدن باید یک معرفی نامه از دانشگاه ببری. البته میتونی از صبانت سرویس بگیری که این حرفها رو هم ندارهنقل قول:
اينترنت پر سرعت فقط 9092303200-7
:2:نقل قول:
اول تبلیغ ممنوع . دوم اینکه انگار شما از مرحله پرتی اینجا در مورد ADSL داره صحبت میشه نه دیال آپ اون هم از نوع آشغال هوشمند
منطقه مخابراتی با هنر با پیش شماره های2200, 2260, 2261, 2263, 2264
تحت پوشش شرکت داتک قرار گرفت.
این هم یک خبر خوب برای برو بچههای جنوب شهر یاخچی آباد،سیزده آبان، و شهرک رسالت , شهدا تحت پوشش داتک قرار گرفت.
5500-5501-5502-5503-5550-5551ala4
5570-5571-5572-5573-5574-5575-5576-5577-5578-5579-5514
حالا این داتک منطقه مطهری را زیر پوشش داد !!! دق کردم از دستشون.
منطقه ازادگان هم زیر پوشش رفته به پیش شماره8850-8851-8852-8853-8873-8874-8875-8876
darvish1900 جان من جسارت نکردم .حالا ما رو نزنی
چه فایده زنگ زدم میگن برای چند ماهه آینده پورت آزاد ندارن !!!نقل قول:
حالا چه تحت پوششش باشه چه نباشه
منطقه آزادگان تحت پوشش شرکتهای ذیل می باشد
داتک
شاتل
پارس آنلاین
نیونت
صبا نت
فن آوا
من منطقه مطهری هستم. داتک و سپنتا پشتیبانی نمی کند حیف.نقل قول:
اقایون من از منطقه مخابراتی عربسرخی dial up هستم کسی هست تو این منطقه بگه از چه شرکتی بگیرم .
ببخشيد يه سوال داشتم :
من يه مودم ADSL مدل SMC Barricade SMC7901BRA - router تهيه كردم ولي هنوز از جايي اشتراك ADSL نگرفتم . منزل ما هم در منطقه خيابان آزادي - جنب دانشگاه شريف - مركز مخابراتي شهيد فرد اسدي ( با پيش شماره 6600 ) مي باشد .
به نظر شما از چه شركتي براي گرفتن اشتراك اقدام كنم .
در ضمن مي خوام كه فيلم Download كنم و از طرفي نمي خوام زياد گرون باشه .
من شنيدم با E-Mule ميشه فيلمهاي خوبي Download كرد ، درسته ؟ پورت اون باز هست ؟
ممنون ميشم من رو راهنمايي كنين .
نقل قول:
دوست عزیز هم بخوای ارزون باشه و هم فیلم دانلود کنی با هم جور درنمیاد
منطق شما تحت پوشش تمام شرکتها هست. صبا نت با سرعت بالا و محدودیت دانلود داتک و آسیاتک بدون محدودیت.
با تشكر
به نظر شما پردازندگان يا سپنتا چطورند ؟ از مواردي كه نام برديد بهترند يا بدتر؟
راستي مودمم چطوره ؟ به درد مي خوره؟
سلام دوستان
من يه توضيح در مورد پهنا ي باند،نوع مودمي كه استفاده مي شه واينكه آيا Adsl ساعتي حساب مي شه يا ماهانه كه هر چقدر خواستيم بريم ، محدودیت دانلودداره يا نه، عوارض و مالیات داره يا نه ،مي خواستم.
در ضمن بگم من امروز و فردا رو براي ثبت نام وقت دارم لطفا زود جوابم رو بديد ممنون.
يا حق
نقل قول:
سپنتا خوب کمی قیمتش بالاست.
در مورد وم همه مودمها خوب هستند و سازگار
در مورد پهنای باند هر چیزی که شما دانلود و آپلود کنید جزو پهنای باند شما جساب میشود.نقل قول:
مودم هر چی عشقت بگیر.
ADSLماهانه حساب میشه و در بعضی شرکتها با محدودیت پهنای باند
بعضی شرکتها مثل صبانت پار س آنلاین محدودیت دارند.
بله عوارض مالیات هم داره یه چیزی در حدود 4000 تا 5000 تومان بستگی به نوع سرویس
حق نگهدارت
استاد در مورد پردازندگان نظر ندادين
ضمناً با حدود ماهي 25 الي 30 هزار تومان سراغ كدومشون برم؟
ببخشيد اينقدر مزاحم ميشم
آیا برنامه ای وجود داره که میزان مصرفی رو نشون بده که هر روز بتونیم باقیمونده رو بدونیم؟وآیا 3ماهه خریدن بهتره یا ماهانه شارژ کردن از نظر اینکه اگر افت کیفیت پیدا کرد بشه شرکت رو تعویض کرد؟
بچه ها از منطقه فرد اسدي كسي نيستش؟؟؟ ميخوام ببينم اينترنت چي خوبه اونجا ؟!!! الان آسياتك دارم اصلا راضي نيستم 128 داشتم سرعت دانلود من روي 4 بودش الان كه 64 گرفتم روي 4 الي 5 هستش پس هيچ فرقي نداره پول اكي ميگيرن دزدن بابا. الان ميخوام محدوديت دار بگيرم چون 1 ماه ميگيرم صبح تا عصر اداره هستم يه 5 گيگ بگيرم بسه ديگه 1 ماه زود تموم ميشه نامحدود دارم نميشه زياد استفاده كرد حداقل صبانت داشتم سرعت باز كردن وب پيج ها عالي بودش اين خوب نيستش. الان شركت صبا زنگ زده دوستم ميگه 20 هزار بايد بدي بار اولش بوده الان من اسيا دارم بخوام عوض كنم چيكار كنم ؟؟ از كجا بگيرم ؟؟ بعد فقط پول اشتراك رو ميگيرن ؟؟؟ راهنمايي كنيد من 6600 هستم منطقه فرد اسدي آزادي منطقه شلوغي هستش
نقل قول:
صبا نت ریز مصرف رو بهتون نشون میده اما میتونید از برنامه Bandwidth Meter استفاده نماییتا از مقدار مصرف اطلاع پیدا نمایید.
در مورد خرید باید خودتون بسنجید که آیا میتونید این پهنای باند رو در ماه مصرف نمایید یا نه