جدا نمی دونستم اونایی هم که خریدن قراره کمک کنن که خودشونو جزء همون بعضی ها حساب کردن!!!نقل قول:
Printable View
جدا نمی دونستم اونایی هم که خریدن قراره کمک کنن که خودشونو جزء همون بعضی ها حساب کردن!!!نقل قول:
چی؟ متوجه نشدم منظورتونقل قول:
بسته بابا کم تیکه به هم بندازید:31:بیخیال
آقا یکی توضیح بده این خرید دسته جمعی داستانش چیه؟
الان چند نفرید؟ از کجا قاراه خرید کنید؟
داستانی نداره. بچه ها قصد کردن با هم دیگه خرید کنند که قیمت بیاد پایین تر ولی فعلا طرف فروشنده زده زیرش.
ما بقیش هم دقیقا در جریان نیستم.
داستانش اینه که چون قیمت به صورت کاذب بالاست و ما هم نمی خوایم صبر کنیم تا قیمت بیاد پایین تصمیم گرفتیم لاقل بشیم 10 نفر که بتونیم حدود 10 درصد از قیمت کلی تخفیف بگیریمنقل قول:
جاش فرقی نمی کنه شما هرجا باشی مشکلی نیست
مسئله اینجاست که یا ما باید اعتماد کنیم و پولو بدیم یا اینکه همگی دستجمعی برای خرید بریم.نقل قول:
من قصد خرید دارم و اگر اینطور بشه منم راضیم ولی الان چند نفر آماده هستند؟؟؟
با سلام
من برای سیستم desktop ام قصد خرید یه آیمک رو داشتم
اخیرا یه تحقیق در مورد مک مینی داشتم که ظاهرا میشه مک مینی رو خرید و موس+صفحه کلید+مانتیور رو از سایر برندهای دیگه استفاده کرد
البته کارم چون برنامه نویسی هست و امکان داره 6-10 ساعت از سیستم استفاده کنم ، نمی دونم مک مینی جواب گوی نیاز من هست یا نه؟
چون هدفم سیستم عامل مک هست به نظرم مک مینی از لحاظ هزنیه هم به صرفه تر باشه.
ممنون میشم دوستانی که مک مینی دارن اطلاعاتشون رو از من دریغ نکن
با تشکر
اصلا احتایجی نیست دسته جمعی بریم، کافی یکی از بچه به عنوان نماینده بقیه رو به فروشنده معرفی کنه اونوقت هر کس هر موقع رفت فقط آشنایی میده و خریدش رو انجام می ده.نقل قول:
راه های دیگه ای هم برای خرید مطمئن وجود داره که موقعی که خرید حتمی شد میشه در موردشون با هم و با فروشنده به توافق برسیم پس نگران نباش.
نقل قول:
سلام
مک مینی خیلی نسبت به آی مک مقرون به صرفه تره :13:بنده با مک مینی کار کردم کاملا بی صدا و با سرعت عالی کار میکرد :46: موس و کیبرد جنیوس داشت :46: با روشن موندن طولانی هم براش مشکلی پیش نمیاد :13:
در مورد مک مینی باید ضرب المثل معروف فلفل نبین چه ریزه ..... :31: رو باید استفاده کرد :31::31::31:
ممنون
امید ، تو پستهای قبلی گفته بود که یه مک مینی گرفته.
الان تو لینک زیر ، ظاهرا از خرید مک مینی پیشمون شده . با اون که ازش هم آنچنان کار نمیکشیده!
می دونید چیه ، من طی تحقیقی که کردم ظاهرا وقتی از آیمک زیادی کار بکشن ، حرارتی که در پشت صفحه نمایش ایجاد میشه باعث میشه که به مرور پیکسلهای صفحه نمایش بسوزه!کد:http://irmug.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=2005&start=45#p26382
نمی دونم تو سری 2011 هم این مشکل هست یا نه . چون اگه خیالم از این بابت راحت باشه مسلما انتخابم آیمک هست
پست زیر خود گویای این مشکل هست :
با این وجود این این مشکل کماکان ادامه داشته باشه ، من ترجیح میدم به جای آیمک ، یه مک مینی بگیرمکد:http://irmug.org/forum/viewtopic.php?f=23&t=2381
به عبارتی :
کد:Apple mac mini
Apple Magic Mouse
Apple Keyboard
LED Cinema Display
نقل قول:
با این حال پس به فکر مک پرو باشید :13:
من ، پشیمون نشدم! :31:نقل قول:
الان تو لینک زیر ، ظاهرا از خرید مک مینی پیشمون شده . با اون که ازش هم آنچنان کار نمیکشیده!
بازش کردم ، مشکلش یک کانکتور ساتا بود که تعویض شد! :20:
متاسفانه با این قیمتهئی که فروشنده های داخل به خورد ملت میدن ، باید آرزوی داشتنش رو به گور ببرم :19:نقل قول:
مگر اینکه معجزه ای بشه و پولی از آسمون برام بیاد
با این فعلا صبر میکنم تا ببینم سری جدید آیمک چطور امتحان خودش رو تو آزمایشات پس میده
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
چون ممکنه مثل من پشیمون بشی ،نقل قول:
امید عزیز ، من این نقل قول رو از همون پست خودتون برداشتم:31:
سلام دوستان
من میخوام یه لبتاب بگیرم.چون واسه کار برنامه نویسی iOS میخوام باید حتما یه لپتاب اپل باشه با پردازنده اینتل.ولی از طرفی چون سروکارم با ویندوز هم هست میخواستم ببینم میشه لبتاب های اپل روش ویندوز نصب کرد؟ چون میخوام تا 2 سال بتونه کار کنه و همچنین ویندوز 7 راحت روش بیاد .ایا ارزش داره یا باید برم 2 لبتاب جداگونه یکی اپل و دیگری با سیستم عامل ویندوز بگیرم؟
سلامنقل قول:
چرا 2 تا بگیری؟ رو همون اپل 7 نصب کن
نصب می شه به راحتی
یک سوال دارم :
برای استفاده از اینترنت دانشگاه که تو سرچ پیدا میشه ولی باید یک کانکشن بسازی که یوز و پس بهش بدی باید کجا این تنظیمات رو انجام بدی ؟؟ { برای یکی از دوستام می خواستم که بلد نیست }
دوستان اخرین قیمت mc724 و mc721 رو دوستان دارند؟ تو تهران جایی که ارزان تر باشه رو لطف کنید بهم بدید بهش بدم(بدون گارانتی و با گارانتی ایش هم فرقی نداره براش)
با تشکر از شما،حالا چه مدلی خوبه که به اندازه یه وایو 1.5 میلیونی قوی باشه؟نقل قول:
برادر من تاریخ اون پست یه خورده قدیمی ه!نقل قول:
اما ، به شما آیمک رو پیشنهاد میکنم ، چون داری تو خرید مینی تردید می کنی !
اون تاپیک در ایرماگ ، فقط جنبه ی کل کل داشت ! :31: زیاد جدی نگیر ،
موفق باشید ،
امید
الان زنگ زدم طرف آب پاکی رو ریخت رو دستمون
گفت از جای دیگه تهیه کنین
حالا دیگه تنها راه 10 نفر شدنه
خیالی نیست، از طرز رفتار و جواب دادنش معلوم بود فروشنده نیست، (اگه فروشنده بود به جای جواب کردن فوقش یه قیمت بالاتر می داد)، واسه پیگیر هاتون هم ممنوننقل قول:
بی زحمت یه امار از فروشنده ای که مشهد بود بگیر ببین چی میگه .
دوستانی هم که 100% می خوان خرید کنند لطفا توی گروه یه اعلام حضور بکنن تا ببینیم فعلا چند نفر هستیم.
ادرس گروه:
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1663
سلام
بچه ها صبر کردن دیگه بسه
همین 6 . 7 نفری که هستیم بهتره بریم بگیریم
شاید حدود 2700 بشه گرفت
فردا عصر قراره برم صحبت نهایی رو داشته باشم و آدرس دفتر تهرانشو بگیرم
آخرین فرصته که اگه کسی می خواد بخره اعلام کنه وگرنه دیگه به هیچ جا نمی رسیم
من می خواستم توی اون گروه اعلام کنم برای خرید ولی چون کاربر تازه ام نتونستم وارد اون لینکی گفتید بشم.نقل قول:
تکلیف چیه؟؟؟
اولا شرمنده بابت بدقولی اون طرف که معلوم نشد چشه
دوما من با این قیمت نمیتونم بخرم،مجبورم تا تابستون صبر کنم
بازم معذرت میخوام
به قول معروف دشمنت شرمنده. واسه زحمتی هم که کشیدی یه دنیا ممنون.نقل قول:
اره با این قیمت ها که واقعا نمی سرفه ، اگه قیمت بالای 2600 باشه منم مشکل پیدا می کنم .
خدا کنه تعدادمون تکمیل بشه و بتونیم با یه قیمت مناسب تری بگیریم.
به نظر من که اگه به تابستون بخوریم دیگه باید دور خرید رو خط بکشیم چون تقاظا زیاد میشه و بعید می دونم قیمت بیاد پایین.
من یه سرچی در مورد خرید از سایت های خارجی انجام دادماولا این که این سایت ها (مثل امازون ، ای بی و اپل استور) هیچ تخفیفی به خرید به تعداد نمی دن پس چه همه باهم ازشون بخریم چه تک تک فرقی نمی کنه.
بعد اینکه تقریبا هزینه خرید+ پست به ایران + گمرک + پورسانت چیزی بین 100 تا 300 تومن کمتر ایران میشه.مدت زمان ارسال به ایران هم بستگی به نوع پست فرق می کنه که بهترینش حدودا 3 روز تا ایران طول می کشه (معمولا اول به دوبی و بعد از یه توقف یک روزه به ایران فرستاده میشه). دیگه بقیش مدت زمان توقف تو گمرک و بعد پست ایران هست.یه راه دیگه اینه که بیخیال سایت های خرید بشیم و خودمون با استفاده از مستر یا ویزا کارت خرید کنیم.من از طریق یکی از اشناهامون یه نفر رو پیدا کردم که مستر کارت داره و معتبر هم هست (خرید های خارجی شرکت آشنا مون رو انجام می ده). قرار شده باهاش صحبت کنه یه جواب به من بده که ایا می تونه لپ تاپ رو به تعداد واسمون بخره یا نه .یه راه دیگه هم هست که واسه کسایی که به این سایت ها اعتماد ندارند مناسب تره و اینکه انلاین خرید نکنیم یعنی با مسئول فروش مثلا اپل استور سنگاپور مکاتبه کنیم و بگیم که می خوایم مثلا 5 تا مک پرو بخریم اون هم شماره حساب شرکت رو به ما می ده و ما هم پول رو واسشون می ریزم به حساب . این کار رو هم از طریق سایت webtransfer.org می شه انجام داد یعنی ما از طریق شتاب پول رو میریزیم به حساب این سایت و اون هم پول رو می ریزه به حساب اپل استور. (در ضمن با تحقیقی که کردم این سایت کاملا معتبر هست و کمترین پورسانت رو نسبت به سایت های دیگه می گیره)یه نکته دیگه اینه که تو گمرک معمولا برای بررسی، محموله ها رو باز می کنن (البته بستگی به نوع کالا هم داره)، یعنی ممکنه که لپ تاپ رو از جعبش خارج کنن.اگر دسته جمعی خرید کرده باشیم، باید بریم گمرک و بگیم که این ها واسه کار شخصیه نه فروش چون میزان گمرکی این دو حالت فرق می کنه (اگه واسه فروش باشه که مسلما در صد پول گمرکش بیشتر میشه و استفاده شخصی گمرکش کمتر).
در کل من موافق این نوع خرید ها نیستم و به نظرم به دردسترش نمی ارزه (مگه اینکه اختلاف قیمتش با ایران دندونگیر باشه).
دوستان اینجا هنوز مشغول چک و چونه واسه قیمتین ؟ ؟:13: بابا بخرین بره دیگه :8:
منم زیاد با این روش موافق نیستمنقل قول:
ممکنه از 3 تا کشور مالیات و گمرک بیاد روش و قیمت نهایی از قیمت داخل گرون تر بشه
تازه اگه ایرادی داشت هیچ جوابگویی در کار نیست
بحث اعتماد کردن دیگه بماند!
در مورد گمرک دوستان خبر جالبی براتون ندارم اینکه در مورد لب تاپ گمرک ایران حداکثر 30 درصد قیمت لب تاپ روش ازش شما میگیره! حال از صحت و سوق این مطلب باید تحقیق کنم اما اگر به این شکل باشه کلا باید قید خرید پستی رو زد.
یعنی واسه یه مک بوک 723 میشه 700 تا 800 تومن فقط گمرک !!!؟؟نقل قول:
در کل اونایی که به وسیله یکی از اقوام و آشناهاشون از خارج لپتاپ می خرن و به عنوان کالای همراه بدون گمرک وارد می کنن هم واسشون خیلی ارزون تر در نمی اد چه برسه به اینکه بخوایم گمرک هم بدیم.
نمی دونم چرا قحطی 723 اومده اکثر جاها که سر می زنم تموم کردن!!!
ایران دلیور گفت 723 در میاد 2850 !!!
یه مغازه تو بازار رضا 2650 بدون گارانتی میده 723 رو
فروش ۷۲۳ زیاد بوده ،
شما ها هم ، که به خاطر ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن هی دارین دست دست می کنید ،
نمی خواستم دیگه وارد بحث تون شم ،
اما ، باور کنید ، قیمتی که تو بازار هست ، بالا نیست!
شما ، همش دارین با قیمت سایت اپل مقایسه می کنید !
قیمت سایت اپل فقط مال فروشگاه آنلاین اپل اونم در ایلات متحده ست!
شما قیمت سایت اپل رو یا ۲۰ درصد TAX و هزینه ی حمل به ایران حساب کن!
دلار هم دلار پی پال یعنی ۱۲۰۰ تومن حساب کن ،
ببین ، برات چقدر تموم میشه!
اگر هم ، فک میکنی از کشور های اروپایی بگیری ، که TAX رو دور بزنی ، باید خدمتتون عرض کنم ، که در اتحلدیه اروپا هم شما باید ۱۵ درصد قیمت رو VAT بدین!
با توجه با اختلاف قیمت دلار و یورو ، بازم همون میشه!
حالا میرسیم ، سر گمرک ایران ،
برای لپ تاب ۳۰ درصد و برای دسکتاپ ۸۰ درصد ، گمرک به محصول تون تعلق میگیره !
چرا ؟!
چون ما تو ایران تولید کننده ی داخلی لپ تاب نداریم !
اما شرکت مادیران خودش رو به عنوان تولید کننده ی داخلی دسکتاب ثبت کرده ،
پس به دلیل حمایت از حقوق تولید کننده ی داخلی ، شما برای خرید آی مک یا مک مینی و یا مک پرو باید ۸۰ درصد قیمت تموم شده رو مالیات بدین !
چند پیشنهاد :
۱ - اگر جعبه ی دستگاه باز شده بود ، نخرید !
۲ - اگر دستگاه پشت ویترینی بود ، نخرید !
۳ - سعی کنید همیشه ، سری LL/A یعنی سفارش آمریکا رو تهیه کنید !
۴ - خرید از آمازون و ebay و... رو کلا بیخیال بشید !
موفق باشید ،
امید
به نظرم این جوری حساب کردن درست نیست
چون وقتی تعداد می خرن که به قیمت سایت حساب نمی شه دیگه
تازه معمولا خوب بلدن یه جوری وارد کنن که گمرکی هم ندن!!!
اثبات این ادعا سری 2010 بود که اونم تو سایت همون 2200 دلار بود که قیمتش تا 2450 پایین اومد
حالا چطور بعد از 2 ماه 2450 شد 2950 ؟
یعنی تفاوت دلار تو این 2 ماه 500 هزار تومانه؟
تازه حتی دلار هم وقتی مثلا 40 هزارتا بشه که دیگه 1200 حساب نمی شه
هرچند که الان هم 1200 نیست و حدود 1150 تومانه
پس حروم خور و مهتکر تشریف دارن!!! و به همین دلیله که نمی خوایم پول زور بدیم
وگرنه بحث 100 تومان 200 تومانش نیست
عجب ،نقل قول:
جالب یود! :19:
شما حساب کن ، ببینم ، چطوری حساب میکنی ؟!نقل قول:
برادر عزیز ،نقل قول:
تازه معمولا خوب بلدن یه جوری وارد کنن که گمرکی هم ندن!!!
شما که دوست نداری جنس قاچاق بگیری ؟! دوست داری ؟!
شرکت هایی مثل نقش ، الماس پایتخت ، رادان مک ، اپل ایران و... همه گی کارت بازر گانی دارند !
نمیان خودشون و سابقه شون رو خراب کنند !
Special Offer پایان سال بوده ، حتما!نقل قول:
اثبات این ادعا سری 2010 بود که اونم تو سایت همون 2200 دلار بود که قیمتش تا 2450 پایین اومد
حالا چطور بعد از 2 ماه 2450 شد 2950 ؟
یعنی تفاوت دلار تو این 2 ماه 500 هزار تومانه؟
تازه حتی دلار هم وقتی مثلا 40 هزارتا بشه که دیگه 1200 حساب نمی شه
هرچند که الان هم 1200 نیست و حدود 1150 تومانه
وگرنه بحث 100 تومان 200 تومانش نیست
در غیر اینصورت امکان نداره !
نمیدونم ، چی باید بگم! :2:نقل قول:
پس حروم خور و مهتکر تشریف دارن!!! و به همین دلیله که نمی خوایم پول زور بدیم
امید
تکفروشی با این قیمت میده؟؟؟ یا به تعداد؟نقل قول:
اگه واقعا اینطوره بهتره دونبالش رو بگیریم هرچند نداشتن گارانتی و بازار رضا یکم ادم رو به فکر می بره.
با سلام و احترامنقل قول:
الان قیمت بازار حدود 3 تومن هست بچه ها هم دنبال یه قمیت معقول تر در حدود 2500 هستن این دیگه که اخلافش یه چیزی تو مایه های 500-400 تومن هست.(که شمارو نمیدونم ولی واسه من پول کمی نیست)
شما می تونید قیمت دلار و تومن برند های دیگه مثل سونی و HP و.... یه نگاهی بندازی و ببینی که چقدر اختلاف دارند. اونوقت می بینیم که بازار اپل تو ایران سیاه سیاه.
درود ،نقل قول:
برند های دیگه از امارات داره وارد میشه! ولی اپل یا از آمریکا و یا از کشور های اتحادیه اروپا میاد! :27:
شما اگر تونستی ، با این قیمت ، یعنی ۲،۵۰۰ سری LL/A رو تا ۳ ماه آینده ، پیدا کنی ، به شرطی :
--> نه ۱۰۰۰ تومن پایین تر و نه بالاتر از ۲،۵۰۰ باشه!
--> تک فروش هم باشه!
--> سایت اینترنتی هم نباشه!
من ۱۰ تا می خرم! جدا و بدون شوخی !
پس منم به عنوان خریدار ۱۰ عدد به لیستتون اضافه کنید!
موفق باشید ،
امید
الانم خیلی از فروشنده ها از امارات وارد می کنن
حتی به من گفتن قطعاتی مثل هارد که می شه تو خود امارات البته با شماره سریال رسمی و ثبت شده عوض کرد رو می شه با قیمتی ارزون تر از امریکا سفارش داد
----
از امریکا یا اروپا که هیچکی مستقیم به ایران نمی فرسته و اینجوری فقط واسطه این وسط زیاد تر می شه و قیمت نهایی بالا تر می ره
یه معضل دیگه این وسط اینه که چون قبلا فقط افراد خیلی پول دار محصولات اپل مثل گوشی هاشو داشتن، الان فروشنده ها می گن خب مشتری اپل که همه مایه دارن و 5 میلیون هم بگی می دن!!!
الان که با 2850 هم می شه گرفت، اما خیلی هارو دیدم که 3400 هم پول دادن و حتی یه ثانیه هم چونه نزدن
این مدل سوء استفاده ی فروشنده ها تو ایران یه چیز کاملا جا افتاده و طبیعیه
فقطم لپ تاپ نیست و خیلی چیزهای دیگه مثل ماشین یا موبایل هم همین وضعیت رو داره
تا وقتی که متقاضی داشته باشه قیمتش بالا می مونه و بالاتر هم می ره
مشتریش که کم شه تازه می شه اون چیزی که باید باشه
تازه بازم می گم سری قبلی اپل حدودا پارسال همین موقع اومد و اول مرداد که قیمت گرفتم 2490 بود
اونم 2200 دلار بود اینم 2200 دلار
زیر قیمت خرید که نمیان بفروشن
تورم و بی قانونی کشور رو که نمی شه منکر شد