مرسی از راهنمایتون لطف کردید.
Printable View
مرسی از راهنمایتون لطف کردید.
بچه ها آیا از طریق edge خود گوشی هم می شه اون رو آپدیت کرد؟
نقل قول:
بهترین کار اینکه نرم افزار آپدیت سرویس سونی اریکسون رو دانلود کنید .
من خودم دارم ازش استفاده می کنم خیلی ساده مدل گوشی رو انتخاب می کنید بعد از طریق usb به مدت حدود 5 ساعت سیستم عامل گوشی و ... رو آپدیت می کنه . البته دقت کنید که حتما شارژ گوشی تون کامل کامل باشه اگر وسط کار قطع بشه و یا باطری تموم کنه سیستم عامل و کلا گوشی میشه گفت نابود می شن ...
اسم دقیق نرم افزار : Update Service
داخل سایت سونی اریکسون که برید هست .:کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication/vivaz?cc=ir&lc=fa
موفق باشید .
ممنون با روشی که شما گفتین کار کرده امنقل قول:
اما می خوام با اینترنت خود گوشی آپدیت کنم
نقل قول:
جناب اون هم از همون روش هست دیگه فرقی نمی کنه .
در ضمن من امروز آپدیت کردم الان روی مموری پاسورد گذاشته نمی دونم پاسوردش چیه !
0000 و 00000 و 000000 رو تست کردم قبول نکرد کسی می دونه پاسورد مموری بعد آپدیت چی هست ؟
ممنون:40:
پاسورد مموری که با اپدیت ریست نمیشه!
دوست عزیز اصلا پاسوردی نداشت ! بعد آپدیت خودش برا خودش یه پاسورد گذاشته بود روش !!!
حالا با فورمت کردن حل شد .
دوستان میشه بگید با این موارد پایین آیا شارژ کاملش باید خالی بشه ؟
30 دقیقه آهنگ گوش دادن
5 دقیقه فیلم برداری
3 عدد عکس
30 دقیقه تماس ( دریافتی و خروجی )
15 دقیقه کار با بخش پیامک
10 ساعت در حالت آماده به کار ( به قول معروف در حالت خاموش ! )
با این موارد راحت کل شارژش که 3 ساعت طول می کشه خالی خالی میشه
به نظرتون مشکل از باطری هست یا کلا مصرف گوشی این مدلی هست ؟
ممنون
سلام دوستان .
آخرین قیمت این گوشی تو تهران چنده ؟ ممنون میشم بگید .
درضمن ، میشه یه توضیح کلی بدید اونایی که گرفتن راضین یا نه . چه مشکلاتی داره و چه مزایایی ؟ (شرمنده نمی تونستم 350 صفحه رو بگردم .)
ممنون.
سلام
دوستان vivaz فارسی رو کاملا ساپورت میکنه؟ sms و وب ؟
ساپورت فارسی کامل هست (منو اس ام اس وب ....)
البته اون اوایل بعضی ها از اول که گرفتن فارسی نصب بود بعضی هم بعد فارسی رو بهش اضافه کردن اما این حرف مربوط به یک سال قبل میشه!
قطعاالان اگه بگیرید با ساپورت فارسی هست نگران نباشید:20:
--------------------------------------------------------------------------
از لحاظ ظاهری که محشره
از لحاظ نرم افزاری بین سیمبین ها خیلی عالیه و خوب برنامه میخوره
بازی های با گرافیک بالا هم روش اجرا میشه و....
وب گردی باهاش لذت بخش هست
حتی چت کردنم باهاش عالیه
از دوربین فیلمبرداریش هرچی خوبی بگم کم گفتم! یک کلام عالیه!
عکسبرداریش هم اگه دستت بیادچطور باید بگیری اونم عالیه(اوایل یک کمی ممکنه سخت باشه اما کم کم دستت میاد)
فقط دوتا اشکال داره که اونم برای بعضی ها اشکال محسوب نمیشه ووقتی قیمتش رو میبینی با این امکانات فوق العاده! واقعا این دوتاعیب قابل چشم پوشی هست!
صدای نسبتا متوسطی داره(هم در پلیرش هم در زنگخورش اما صدای مکالمه عالی هست)
دوم هم اینکه تاچش مقاومتی هست! البته بین مقاومتی ها یک سروگردن سر هست اما خب تاچ خازنی کلا یک چیز دیگست:46:
و مسئله دیگه اینه که من خودم دوبار گوشی رو برفنا دادم و دقایقی به طور کامل در آب غوطه ور شد:31:
اما خیلی مقاوم بود و خوب تعمیر شد و اذیت نکرد
در مجموع با این قیمت مناسب امکان نداره بتونید گوشی دیگه ای با این همه خوبی پیدا کنید:8:
دوستان میشه کمی دوستان در مورد نصب ادوبی pdf راهنمایی کنید ؟
همان طور که می دونید خود ادوبی pdf لایسنس 15 روزه هست !
دوستان میشه راهنمایی کنید از کجا من ادوبی رو حذف کنم ؟
( قسمت تنظیمات > حذف نرم افزار ها : تو این لیست نیست چون روی سیمبیان بوده و قابل حذف از این طریق نیست ! )
دستت درد نکنه . اما قیمتش رو نگفتین ؟!
قیمت رو نگفتم چون تهران نیستم
اما چندجاخوندم که بخاطر نزدیک شدن به عید کلا گوشی ها قیمتشون یک کمی کشیده بالا
یعنی ویواز که مثلا حدودی 270 یا 280 بود الان شده 305 یا 310!!!
بنابراین پیشنهادمیشه صبرکنید برای بعد از عید
چون دوباره قیمتش کمی پایین خواهد آمد
سلام به همه
بچه ها جریان چیه؟ یه سری از فایل های mp4رو که میزنم باز کنه،میگه نمیشه صدا و تصویر باهم پخش بشه و فقط صدارو پخش میکنه!!!
بالاخره کسی تونست یه پلیر قوی که همه ی فرمت هارو ساپورت کنه واسه این گوشیه دوست داشتنی پیدا کنه؟
اگه کسی تست کرده و جواب گرفته،لطفا لینکی چیزی بزاره...
راستی امروز دوست من از علاالدین گرفت 315(ویواز پرو) با
واسه منم همینجوریه بیشتر wmv رو خوب جرا میکنه.نقل قول:
من همه ی ویدئو پلیر هارو چک کردم. مثلا :
uc player: محیط تاچ به محض اینکه وارد برنامه بشی کار نمیکنه.و نمیتونی از برنامه خارج بشی.و باید گوشی رو خاموش کنی.
july player:تقریبا هر فرمتی رو بهش دام اجرا کرد.ولی تنها مشکلش اینه که slow motion پخش میکنه.
smart movie:وقتی برنامه رو باز میکنی برنامه به طور خودکار لیست ویدئوش رو رفرش میکنه در حین انجام این کار رفرش کردن گیر میکنه اما می تونی رو یه سری از ویدئو ها کلیک کنی که با مکث طولانی گیر کردن یک ویدئو خیلی خوب اجرا میشه.اما با seek (عقب جلو کردن ویدئو) کردن ویدئو یا تغییر ولوم برنامه crash میشه و میپره بیرون.این برنامه فایل های .divx رو پخش میکنه.
divx player:فقط صدا رو پخش میکنه.
core player:اصلا محیط یوزر اینترفیس این برنامه کار نمیکنه که بخوای باهاش ویدئو پخش کنی.
dvd mobile:این برنامه سرکاریه و اصلا هیچ فایلی رو پخش نمیکنه.
audio players
imelu : به خوبی کار میکنه.اما سر تر از مدیا پلیر خود گوشی نیست.
power mp3:این برنامه ابتدا به خوبی کار میکنه.اما با عوض کردن اسکین صفحه سیاه میشه و دیگه نمیشه از برنامه خارج شد.و باید گوشی رو خاموش کرد.جلب اینجاست که حتی اگه برنامه رو پاک کنید و دوباره بریزید هم با اجرای برنامه با صفحه ی سیاه رنگ مواجه میشود و روز از نو روزی از نو.
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
دوستان اگه کسی این مشکلات رو با این برنامه ها نداشت به من خبر بده؟
لطفا جدی بگیرید و به ما هم بگید.
تشکر.
با این مصرف بعید میدونم شارژش نصف بشهنقل قول:
شاید کمی اینور اونور
شما بهتره کرکش را نصب کنیدنقل قول:
که تریالش را بینهایت میکنه
الان 315 تومن شدهنقل قول:
بعد از عید هم خدا میدونه دوباره میاد زیر 300 یا نه
به شما یه کانورتر میگمنقل قول:
با اون تبدیل کنین
و به بهترین شکل ممکن از ویدئوهای کانورا شده لذت ببر
اسمش اینه : Wondershare Video Converter Ultimate
نقل قول:
power mp3:این برنامه ابتدا به خوبی کار میکنه.اما با عوض کردن اسکین صفحه سیاه میشه و دیگه نمیشه از برنامه خارج شد.و باید گوشی رو خاموش کرد.جلب اینجاست که حتی اگه برنامه رو پاک کنید و دوباره بریزید هم با اجرای برنامه با صفحه ی سیاه رنگ مواجه میشود و روز از نو روزی از نو.
شما ورژن زیر را نصب کنید :
PowerMp3.Ultra.v1.18.S60v5.Multilanguage.by.LéoSy mbian
و از اسکین اخری استفاده کنید
این سیاه شدن بهخاطر اینه که اسکینها ساپورت نیمکنند
ودر این ورژن اسکین اخری لنداسکیپ را نیز ساپورت میکنه
و منم تست کردم و همیشه کار میکنم باهاش
ممنون از لطفتون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
--------------------
شما می گید باطری مشکل داره ؟
--------------------
برای نصب کرکش باید اول ادوبی قبلی رو پاک کرد ... در حالی که سیمیبان اجازه حذف رو نمی ده .
میشه یه لینک بدی که آموزش کرک کردن ادوبی رو بده .
( یکی پیدا کردم دو تا فایل داشت هر دو رو ساین کردم بعدش اولی رو نتونستم نصب کنم ! و اخطار می داد ... )
(همین مشکل رو هم برا آفیس دارم و می گه : UPDATE ERROR )
ممنون می شم راهنمایی کنید ...
مرسی Shadel & Golmohammaliyeعزیز...
خیلی ممنون
سلام دوستان الان PDF من منقضی شده کرکی چیزی نیست؟ آفیسم هم همین طور من آپدیت کردم ولی میگه که لایسنس بخرین
مگه از اون کرک که تریالشو بینهایت میکنه استفاده نکردی؟
سلام , چطورین یا بهترین؟!
قیمتش چطور اینقدر کشید بالا! من 250 گرفتم!
برای دوستانی که دنبال اجرا و حتی ویرایش فایل های آفیس و PDF هستند یه برنامه بینظیر هست
که لینک دانلودشو از سایت موبایلستام میزارم, الحمدالله این سایت های آپلودر هم که قیلتر شدن وگرنه براتون آپش میکردم.
[HTML]http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=136304[/HTML]
با تشکر از RASOOL مدیر ارشد انجمن موبایلستان
تنها مشکله برنامه عدم پشتیبانی از فارسیه, ولی در کل این برنامه به همه توصیه میشه
شما لینک این نسخه رو دارید؟نقل قول:
شما ورژن زیر را نصب کنید :
PowerMp3.Ultra.v1.18.S60v5.Multilanguage.by.LéoSy mbian
لینک این کرک رو هم اگه دارید لطف کنید.نقل قول:
مگه از اون کرک که تریالشو بینهایت میکنه استفاده نکردی؟
تشکر از شما
نه چون اصلا مال من تریال نداشت وقتی که برای اولین بار بازش کردم نوشت ۱۵ روز دیگه داره ولی وقتی خواستم یه فایل باز کنم نوشت منقضی شدهنقل قول:
سلام .نقل قول:
واقعا نرم افزار عالی عالی هست ! واقعا 3D فوق العاده روش نمایش داده میشه ! ممنون از شما :10:
البته به غیر مشکل عدم ساپورت فارسی مشکل بزرگ تری هم داره
این وقتی گوشی رو کچ می کنیم که کل صفحه رو به صورت عریض نشون بده نرم افزار نمی تونه از زمان سنج دستوری دریافت کنه و صفحه رو به صورت عریض نشون بده و فقط نصف صفحه رو نشون می ده :18:
دوستان فکری ندارن بشه مشکلات ساپورت فاریسیش و یا همین امکان نمایش عریضش حل بشه
میشه دوستان یه تاپیک معرفی کنن برا کرک کردن ادوبی pdf ?
و یه فکری برا آفیس خود وی واز بکنن ؟:41:
جدیدا وقتی میخوام برم تو قسمت مدیریت برنامه ها برای پاک کردن یا تقییر برنامه های جاوا , واردش نمیشه و میگه رم پرشده و چند تا برنامه رو باید ببندی ! در صورتی که تو ram blow نوشته 120 مگ خالی دارم. اینو بگم نرم افزار و بازی سنگین زیاد دارم ولی فکر نمیکنم به اینا ربط داشته باشه. در کل الان این یه مشکل فقط اذیتم میکنه . به جز فرمت اطلاعات و پاک شدن نرم افزارها چه راه دیگه ای دارم ؟
ممنون
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
جدیدا وقتی میخوام برم تو قسمت مدیریت برنامه ها برای پاک کردن یا تقییر برنامه های جاوا , واردش نمیشه و میگه رم پرشده و چند تا برنامه رو باید ببندی ! در صورتی که تو ram blow نوشته 120 مگ خالی دارم. اینو بگم نرم افزار و بازی سنگین زیاد دارم ولی فکر نمیکنم به اینا ربط داشته باشه. در کل الان این یه مشکل فقط اذیتم میکنه . به جز فرمت اطلاعات و پاک شدن نرم افزارها چه راه دیگه ای دارم ؟
ممنون
سلام به همگی
من یه تمه خیلی با حال رو گوشیم نصب کردم و خیلی خوب جواب داده, دوست داشت شما هم
ازش فیض ببرید.
امیدوارم خوشتون بیاد
[[HTML]http://www.4shared.com/file/7q1i5Gqg/storm_by_tma_volter_178.html[/HTML]
با کد *#۷۳۷۰# کل فون مموری ریست میشه ؟ برنامه هام که تو کارت حافظه هستن بعدش بازم کار میکنن؟ بعد اینکه سیو بازیهام ازبین میرن؟
سلام دوستان لطفا راهنماییم کنیدراستش من من یک هفته ای میشه ویواز ÷رو گرفتم بازی سیمز 3 وشیفت و روش ریختم خیلی گیر می کنه نید فور اس÷ید که داغون اجرا می شه ولی بچه ها می گفتن ویواز معمولی بدون مشکل اجرا میشن ÷س ÷رو تو اجرای گرافیکی مشکل داره؟می خوام معمولی شو بگیرم نظر دوستان چیه؟آیا این جوریه؟
یک سوال فنی
لطفا متخصصین جواب بدن تا هم من هم بقیه آگاه بشیم
من رفتم پیش دوستم ازش گوشی ویواز بخرم
بهم گفت ویواز خیلی گوشی خوبی است و من خودم هم عاشق ویواز شدم ولی به تو میگم نخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل اینکه گوشی ویواز اگر ضربه شدید بخوره IC هاش خراب بشه چون چندتاش به جای لحیم چسب شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blink::wac: قابلیت تعمیر شدن نداره!!!!!
آخه من تا حالا 16 تا گوشی را بعد از خرید موفق به فروشش نشدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوت شده توی سطل زباله!!!
آیا این صحت داره؟
بالاخره ویواز خریدم. گوشی خیلی خوبیه. توی ای مدت کوتاه که ور رفتم متوجه چند چیز شدم:
1- سرعت بالا. البته هنوز زیاد پرش نکردم
2- بازی شیفت رو نصب کردم خیلی خوب اجرا کرد.
3- صدای ضعیف در اسپیکر که اصلا برای من مهم نیست.
4- اصلا به اندازش نمیاد که همچین سخت افزار قوی داشته باشه. واقعا قویه.
5- تاچش یه ذره از ان97 بهتره.اما فکر نکنم در حد استار باشه.
6- خیلی خوشکله ال سی دی باکیفیتی داره
پس ال سی دی گالکسی و ویو رو ببینید چی میگید
آقا گشیتو به آخرین firmware آپدیت کردین؟چون من ویواز پرو دارم ولی تو همین بازی مشکل دارم و گیر میکنه.نقل قول:
اولین باره که همچین چیزی میشنوم!!نقل قول:
یک سوال فنی
لطفا متخصصین جواب بدن تا هم من هم بقیه آگاه بشیم
من رفتم پیش دوستم ازش گوشی ویواز بخرم
بهم گفت ویواز خیلی گوشی خوبی است و من خودم هم عاشق ویواز شدم ولی به تو میگم نخر
به دلیل اینکه گوشی ویواز اگر ضربه شدید بخوره IC هاش خراب بشه چون چندتاش به جای لحیم چسب شده قابلیت تعمیر شدن نداره!!!!!
آخه من تا حالا 16 تا گوشی را بعد از خرید موفق به فروشش نشدم! شوت شده توی سطل زباله!!!
آیا این صحت داره؟
به هر حال قرار نیست که باش فوتبال بازی کنیم یا کشتی بگیریم, در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم 3310 یا 1100 بگیرید
چون هیچی بش نمیشه.
مازیار جان نمیدونم این همه تعصب آخه برای چی:41::31:نقل قول:
ببین بین گوشیهایی که صفحه نمایش TFT دارند و سایز پیکسلهاشون اندازه ی ویواز هست و قیمتشون هم اندازه ی این اگه باشه ویواز خیلی خوبه.
گوشی که بتونه تو رنج قیمت ویواز باشه و از لحاظ امکانات برابری داشته باشه کم هستش.
خب مسلما ویو صفحه نمایش بهتری داره هم پیکسل هاش بیشتره هم s.amoled هست.
من خداییش همینقدر پول داشتم توی این رنج گوشی که سیستم عامل داشته باشه دوربین مناسبی داشته باشه زیبا باشه فیلمبردایر خوبی داشته باشه پیدا نکردم.
مال من به آخرین فریمور آپدیت هستش اما فعلا مشکلی با این بازی نداشتم. البته من زیاد بازی نکردمنقل قول:
سلام دوستان این گوشی با این قیمت و امکانات بدجوری نظرمو جلب کرده ولی چند سوال برام پیش اومده که امیدوارم کمکم کنید
1 - لطفا در مورد کیفیت عکس این گوشی بیشتر بگید .برا من خیلی مهمه که بدونم عکساش چطوریه؟یعنی از فیلمبرداری اچ دی هم مهمتره!!!:31:اگه می تونید نظر مقایسه ایتونو با عکسای گوشیای دیگه هم بگید که مثلا ویواز نسبت به فلان گوشی عکسش خوبتره یا نه؟ البته کاش می شد چند نمونه عکسشو تو موقعیت های مختلف (روز شب ماکرو منظره ...) ببینم !!!کسی می تونه راهنماییم کنه(کاش یکی چند تا عکس گوشیشو می فرستاد) ؟ ممنونم:46:
2 - درسته ویواز بدون سیم کارت روشن نمیشه و بالا نمیاد؟
3 - اگه عکساش زیاد خوب نیست کسی سراغ داره گوشی تو رنج قیمت 250 سیستم عامل دار لمسیه با امکانات مشابه ودوربین حداقل 5مگا با کیفیت عکس خوب؟
و چند سوال دیگه که بعدا از دوستان استفاده می کنیم .
:11:با تشکرات فراوان!!!
منظورم کشتی گرفتن نبود! من تا حالا 5 تا گوشی را به خاطر افتادن از دستم از ارتفاع حدود یک متری و بدون هیچ ضربه ای (از توی کیفش افتاده روی زمین) از دست دادم:31:نقل قول:
یک گوشی هم داشتم که کاملاً بی مقدمه IC نمی دونم چیش! (تخصصش را ندارم) سوخت!
یک گوشی دیگه بر اثر فشار داخل جیبم بهم 150 هزار$ ضرر زد (پایه های IC اصلیش کنده شده بود و اتصالی کرده بود)از اون موقع به بعد شلوار لی نپوشیدم!:39:
یک گوشیم افتاد زیر چرخ ماشینم!:18:
و .....
تا رفتم یک سامسونگ 40 هزار تومانی خریدم آخه خسته شدم از ضرر دادن
حالا از بی گوشی بودن خسته شدم و تصمیم گرفتم ویواز بخرم که این حرف را شنیدم (اولین بار بود همچین چیزی میشنیدم و فعلا منصرف شدم تا نتیجه اش را بفهمم که درست بوده یا نه!
کسی تا حالا ویواز را داخلش را دیده؟ اگه دیدید لطفا این مورد را به من خبر بدهید
با تشکر
سلام خیلی ممنون ولی فک کنم به خاطره fareware آپ نکردن.حالا فایل آخرین آپ رو برا گوشیم گرفتم ولی نمیدونم چجوری رو گوشیم نصب کنم.تو قسمت اموزشم رفتم لینکا خراب بود.کسی میتون کمک کنه؟با تشکر
ببین دوست عزیز من خیلی وارد نیستمنقل قول:
اما گوشیم افتاد توی آب چند دقیقه هم طول کشیددرش بیارم
خلاصه حسابی آسیب دید و چندتااز این چیزایی که میگی با چسب چسبوندن!!!سوخت:2:بعدش بردم تعمیر نصف روزه برام عوض کردن و راحت تعمیر شد (60تومن خرجش کردم) اما کاملا اکی شد بنابراین نگران تعمیرش نباش چسبی باشه یا لحیمی فرق نداره بدون که تعمیر شدنیه:46:
mazerat baraye fingilish,farsi nadaram...نقل قول:
aghaye gol mohammadi man in convertero dl kardam va aliye,,,
mersi
2ta soal:
converteri hast ke beshe tu khode gushi file ro convert kone? injuri kheyli aali mishe
dovom inke natunestam power mp3... ro peydas konam...mitunid linkesho bezarid?
khezli mamnun
نقل قول:
سلام دوست عزیز
به نظر من اشتباه کردید وی واز پرو گرفتید ...
چون هم گرافیکش کمتره ( در نگاه اول و روی کاغذ هیچ فرقی ندارن ولی توی بازی های گرافیکی صد در صد به اگر وی واز ساده کمتر هست )
هم دوربینش
هم زیبایش :41:
اگر بتونید یه وی واز ساده بگیرید بهتره