میزارم used رو به play وصل میکنم منتها اتفاقی نمی افتهنقل قول:
بایدUsed بزاری
وقتی رو تاچ هست راحت اجرا میشه مشکلی نداره.....
یه سوال دیگه اگه بخوام با تریگر یه متنی تو صفحه نمایش داده بشه باید چیکار کنم؟
Printable View
میزارم used رو به play وصل میکنم منتها اتفاقی نمی افتهنقل قول:
بایدUsed بزاری
ببخشید اخرین نسخه این موتور نقشه بدون برنامه نویسی نقشه داره یا نه
وقتی تریگر رو گذاشتیی بر توی تنظیمات و شعاع و ارتفاعش رو زیاد کن وقتی پلیر بره توی اون محدود وقتی کلید E رو بزنه پلی میشه ...نقل قول:
میزارم used رو به play وصل میکنم منتها اتفاقی نمی افته
شما حتما یه بار آموزش های اصلی خود UDK که گروه 3dbuzz ساخته رو ببین ....
واسه سوال دوم -> برو توی Action - > Voice/Announcement->Play Announcement توی اون می تونی پیغام بزاری ....
تنظیمات تریگر رو هم اینجوری بزار Aim to Interact -> False
Max Trigger Count -> 0
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
آره نقشه داره ولی چنگی به دل نمی زنه دیوار ها و موانع رو نشون نمیده فقط پلیرها رو نشون میده ....نقل قول:
ببخشید اخرین نسخه این موتور نقشه بدون برنامه نویسی نقشه داره یا نه
ببخشید این نسخه 800 مگابایتی نقشه و تعداد تیر همراه با شکل تفنگ را داره یا نه
من الان حجم ندارم دانلود کنم میشه سه روز دیگهنقل قول:
وقتی تریگر رو گذاشتیی بر توی تنظیمات و شعاع و ارتفاعش رو زیاد کن وقتی پلیر بره توی اون محدود وقتی کلید E رو بزنه پلی میشه ...
شما حتما یه بار آموزش های اصلی خود UDK که گروه 3dbuzz ساخته رو ببین ....
این تصویر کیسمت و تریگر من شعاع و ارتفاع ر گذاشتم رو 100 و تریگر رو با use به play وصل کردم ولی صحنه اجرا نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو رو به خدا یکی این فیلم را نگاه کنه و جواب من را بده:
وقتی می خواهم فایل FBX را وارد این موتور کنم بهتره خودتون ببینید:
کد:http://www.4shared.com/file/C5JQsL4j/UDK.html
کاری که گفته بودمو انجام دادی؟
اگه آره مدلتو آپ کن برام پ.خ کن ببینم چشه...
دوست عزیز، وقتی روی used میزاری؛ باید وقتی تو بازی به trigger رسیدی، کلید E رو فشار بدی. این کارو میکنی باز اجرا نمیشه؟!نقل قول:
چه جالب منم الان داشتم یه درو انیمیت میکردم use کار نمیکنه.....چیزیو فراموش کردم؟!!!!!نقل قول:
این تصویر کیسمت و تریگر من شعاع و ارتفاع ر گذاشتم رو 100 و تریگر رو با use به play وصل کردم ولی صحنه اجرا نمیشه
ممکنه درست توی محدوده تریگر نباشید بزرگترش کنید
بعدش تریگر رو بیارید بالا جوری که پایینش مماس با سطح باشه ....
ممکنه مشکل از انیمیت باشه .... با یه پیغام تریگر رو تست کنید ببینید پیغام رو نشون میده یا نه ....
نه بابا همه چی درسته با تاچ کار میکنه ولی use کار نمیکنه ...یه مشکل دیگه هم دارم مثل این که تریگر صدا رو فعال میکنه ولی متن رو نمایش نمیده...!!!!نقل قول:
ممکنه درست توی محدوده تریگر نباشید بزرگترش کنید
بعدش تریگر رو بیارید بالا جوری که پایینش مماس با سطح باشه ....
ممکنه مشکل از انیمیت باشه .... با یه پیغام تریگر رو تست کنید ببینید پیغام رو نشون میده یا نه ....
احیانا" ورژن یو دی کی اون خرابه نیست ؟ چند ماه پیش ورزنش خراب بود نه Buld میکرد نه ... خلاصه خیلی مشکل داشت !نقل قول:
نه بابا همه چی درسته با تاچ کار میکنه ولی use کار نمیکنه ...یه مشکل دیگه هم دارم مثل این که تریگر صدا رو فعال میکنه ولی متن رو نمایش نمیده...!!!!
جدا؟ من تو ادیتور متریالم یه سری مشکلات دارم این world positiion کار نمیکنه ارور میده....پس که اینطور!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احیانا" ورژن یو دی کی اون خرابه نیست ؟ چند ماه پیش ورزنش خراب بود نه Buld میکرد نه ... خلاصه خیلی مشکل داشت !
سلام...
دوستان یه آموزش شونصد میلیون گیگی (اون قدرا هم نه حالا : دی) میخوام واس UDK...
از بیسیک ترین چیزا شروع کنه و برسه به سطح های بالا...
(این نکته رو بگم که روی مکس مسلطم و راه محیط 3 بعدی دستمه : دی پس یه چیزی نباشه که بشینه کلی مخمو سر 3D بخوره : دی)
پ.ن : فک کنم پستو بد جا زدم ، به بزرگی خودتون ببخشید : دی
پ.ن 2 : سیستمم به طرز ناجوری با خاک یکسانه ، حالا توی سطح های ابتدایی جوابمو میده؟؟؟
اشکال از ورژن انجین نبود....
الان ورژن قدیمی ترو نصب کردم ولی بازم با تاچ کار میکنه ولی با use کار نمیکنه...مشکل متریال حل شد تو این (با اون که قدیمی تره).....
فکر کنم یه جا خودم یه اشکالی دارم.....!!!!
تو فروم اپیک آدمو پیر میکنن بخوان جواب بدن ....همینجا بچه ها فعال ترن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
شما با آموزشای 3d buzz کار کن همه چیزی که فعلا نیاز داری رو یاد میگیری ....نقل قول:
سلام...
دوستان یه آموزش شونصد میلیون گیگی (اون قدرا هم نه حالا : دی) میخوام واس UDK...
از بیسیک ترین چیزا شروع کنه و برسه به سطح های بالا...
(این نکته رو بگم که روی مکس مسلطم و راه محیط 3 بعدی دستمه : دی پس یه چیزی نباشه که بشینه کلی مخمو سر 3D بخوره : دی)
پ.ن : فک کنم پستو بد جا زدم ، به بزرگی خودتون ببخشید : دی
پ.ن 2 : سیستمم به طرز ناجوری با خاک یکسانه ، حالا توی سطح های ابتدایی جوابمو میده؟؟؟
اینجا لینکای دانلودشون هست همه رو بگیر به ترتیب باهاشون کار کن....
کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html#3D%20Buzz%20Video%20Tutorials%20-%20Using%20UDK
نینجا جان آحه چیزی نداره که بخواد جا بمونه !!!! یه عکس بزار ....
محض اطمینان الان رفتم یک در رو انیمیت کردم و با Used تستش کردم کار کرد ...!!!
گزینه Aim to interact رو روی false بزارید ....
نقل قول:
محض اطمینان الان رفتم یک در رو انیمیت کردم و با Used تستش کردم کار کرد ...!!!
گزینه Aim to interact رو روی false بزارید ....
مشکلم حل شد!!!!مشکل از فرپس بود...فرپس به طور پیش فرض رو سیستمم موقع اجرای ویندوز اجرا میشد و حوصله نمیکردم ببندم الان بستمش تست کردم درست شد.....شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نینجا جان آحه چیزی نداره که بخواد جا بمونه !!!! یه عکس بزار ....
دشمنت شرمنده.... اینی که گفتی کارش چیه ؟؟ من متوجه نشدم ....
فرپس(Fraps) یه نرم افزاریه برای عکاسی و فیلم برداری از صفحه دسکتاب و بازیا و نرم افزارای اجرای فیلم و سه بعدی....نقل قول:
دشمنت شرمنده.... اینی که گفتی کارش چیه ؟؟ من متوجه نشدم ....
تنظیمش کرده بودم هر بار ویندوز بالا میاد خود به خود اجرا بشه .....
می خواستم بدونم این سایت می تونه در برنامه نویسی این انجین به من کمک کنه یا نه و اگر بدرد نمی خوره بگید چه ساتی بدرد می خوره:
کد:http://udkpersian.mihanblog.com/extrapage/codes1#.
سلام
من یه 6 ماهیه که دارم با این انجین کار میکنم و تقریبا قلقش دستم اومده..ولی هنوز نمیتونم کاراکتر رو با یه کاراکتر دیگه عوض کنم خواهشا توضیح بدبد چطوری میشه کاراکتر default رو عوض کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا یکی از روباتای دیگه انجین رو بجاش بزارم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تغییر کاراکتر شما اول باید چندتا چیزو بلد باشی....
کار کردن با انیم تری و یکم آنریل اسکریپت و بون گذاری کاراکتر....
شما بگو چقدر با udk کار کردی تا من مرحله به مرحله بهت جواب بدم.....
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
اینو بخون:
کد:http://udn.epicgames.com/Three/UDKCustomCharacters.html
اول باید کاراکترت رو کامل وارد کنی و کارهایی که حسین گفت انجام بدی.
واسه استفاده از کاراکتر های آماده یو دی کی
اول رو کاراکترت راست کلیک کن و COPY FULL NAME رو پیدا کن و بزن
بعد
برو UDK-2011-05\Development\Src\UTGame فایل UTFamilyInfo_Liandri_Male پیدا کن تو قسمت
کد:
کد:CharacterMesh=SkeletalMesh'CH_LIAM_Cathode.Mesh.SK_CH_LIAM_Cathode'
جایگزین کن ، همین کاراکتر عوض شد
نقل قول:کد:DefaultProperties
{
GroundSpeed=100;
components.remove(WPawnSkeletalMeshComponent)
Begin Object class=SkeletalMeshComponent Name=SkeletalMeshComponentPJ
SkeletalMesh=SkeletalMesh'Shabgard_Chars.Mesh.Enemy_Factory_TypeI'
AnimSets(0)=AnimSet'Shabgard_Chars.animation.Shabgard_Anims'
PhysicsAsset=PhysicsAsset'Shabgard_Chars.Mesh.Shabgard_Physics'
AnimTreeTemplate=AnimTree'MyPackage.hg'
End Object
components.add(SkeletalMeshComponentPJ)
}
اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این شبگرد چیه توی این کدا؟؟الان ببیینید این کدا درستن؟؟
/**
* Copyright 1998-2010 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
*/
class UTFamilyInfo_Ironguard_Male extends UTFamilyInfo_Liandri
abstract;
defaultproperties
{
FamilyID="LIAM"
SkeletalMesh'CH_IronGuard_Male.Mesh.SK_CH_IronGuar d_MaleA'
ArmMeshPackageName="CH_Corrupt_Arms"
ArmMesh=CH_Corrupt_Arms.Mesh.SK_CH_Corrupt_Arms_Ma leA_1P
ArmSkinPackageName="CH_Corrupt_Arms"
RedArmMaterial=CH_Corrupt_Arms.Materials.MI_CH_Cor rupt_FirstPersonArms_VRed
BlueArmMaterial=CH_Corrupt_Arms.Materials.MI_CH_Co rrupt_FirstPersonArms_VBlue
CharacterTeamHeadMaterials[0]=MaterialInterface'CH_Corrupt_Male.Materials.MI_CH _Corrupt_MBody01_VRed'
CharacterTeamBodyMaterials[0]=MaterialInterface'CH_Corrupt_Male.Materials.MI_CH _Corrupt_MHead01_VRed'
CharacterTeamHeadMaterials[1]=MaterialInterface'CH_Corrupt_Male.Materials.MI_CH _Corrupt_MBody01_VBlue'
CharacterTeamBodyMaterials[1]=MaterialInterface'CH_Corrupt_Male.Materials.MI_CH _Corrupt_MHead01_VBlue'
PhysAsset=PhysicsAsset'CH_AnimCorrupt.Mesh.SK_CH_C orrupt_Male_Physics'
AnimSets(0)=AnimSet'CH_AnimHuman.Anims.K_AnimHuman _BaseMale'
BaseMICParent=MaterialInstanceConstant'CH_All.Mate rials.MI_CH_ALL_Corrupt_Base'
BioDeathMICParent=MaterialInstanceConstant'CH_All. Materials.MI_CH_ALL_Corrupt_BioDeath'
}
آقا یه سوال دیگه هم دارم..1-با 3dmax میشه 2d texture طراحی کرد؟؟
2-به نظرتون متریال رو با MAX کار کنم یا با خودUDK /؟؟
چیز حاصی توش نداره ... بهترین مرجع سایت خود UDK هستش ...نقل قول:
می خواستم بدونم این سایت می تونه در برنامه نویسی این انجین به من کمک کنه یا نه و اگر بدرد نمی خوره بگید چه ساتی بدرد می خوره:
آره میشه ... متریال اصلی شی رو با مکس کار کن بعد بیار توی UDK به سری تغییرات مثل نرمال مپ و ... بهش اضاقه کن ....نقل قول:
آقا یه سوال دیگه هم دارم..1-با 3dmax میشه 2d texture طراحی کرد؟؟
2-به نظرتون متریال رو با MAX کار کنم یا با خودUDK /؟؟
سلام!
اقا من از روی این ویدیو پیش رفتم ولی نشد راهنمای دیگری است یا نه :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=lyXm7Pp2Fis
باهر بد بختی شد ولی هدف چرا اینجوری میشی باید چه کارکنم که هدف بگیری و یا هدف به دنبال تفنگ بره:
کد:http://www.4shared.com/video/It3g3VkZ/7-9-2011_1-32-05_PM.html
چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه:29:
آموزش دوربین سوم شخص صفحه اول تاپیک هست .... (خودم گذاشتم)نقل قول:
سلام!
اقا من از روی این ویدیو پیش رفتم ولی نشد راهنمای دیگری است یا نه :
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=lyXm7Pp2Fis
کاراکتر بازی هم که دوستان قبلا جواب دادن ....نقل قول:
چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا درستش کردم سوم شخص شدن را با کمک همین ویدیو ولی وقتی سوم شخص میشه هدف حرکت نمی کنه تازه شما نیز از این استفاده کردید تو صفحه 8 همین تاپیکنقل قول:
عزیز من میگم صفحه اول تاپیک شما میری صقحه 8 .... !!!! خودم مشکل اونو می دونم که بیخیالش شدم .... برو صفحه اول آموزش 4 رو بخون همه مشکلات حل میشه ....نقل قول:
قبلا درستش کردم سوم شخص شدن را با کمک همین ویدیو ولی وقتی سوم شخص میشه هدف حرکت نمی کنه تازه شما نیز از این استفاده کردید تو صفحه 8 همین تاپیک
سلام به همه دوستان بعد از 3 روز تمام 360 صفحه رو تموم کردم خیلی چیزا یاد گرفتم بخصوص از پست های اقا محمد. این تصویر Kissmat برای ساخت دوربین سوم شخصه.
بالاخره تونستم شخصیتم رو عوض کنم..:31:ولی یه مشکل جدید::11:
دوربین رو وقتی به سمت بالا میگیرم میره تو کاراکترم..
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه لول بندی کرد؟؟مثلا هر وقت که خواستم این mapبسته شه و بره مپه بعدی..مثل مرحله خودمون..برای مثال بهش بگه به این تریگر یا نقطه رسید مپه بعدی بیاد..دمتون گرم:21:
خوبه دوربین رو بیار عقب تر ....نقل قول:
بالاخره تونستم شخصیتم رو عوض کنم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی یه مشکل جدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین رو وقتی به سمت بالا میگیرم میره تو کاراکترم..
نقل قول:
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه لول بندی کرد؟؟مثلا هر وقت که خواستم این mapبسته شه و بره مپه بعدی..مثل مرحله خودمون..برای مثال بهش بگه به این تریگر یا نقطه رسید مپه بعدی بیاد..دمتون گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو ببین
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ROkHmMEWHU8&playnext=1&list=PL0C836EF4FD8D91B8
ببخشید وقتی من سوم شخص می کنم پایین صفحه سیاه میشه مشکل چیه و یه مشکل دیگه هست که هدف تفنگ هرکت نمی کنه و ثابت هست و وقتی تفنگ را به پایین یکرک تیر مستقیم میره.
سلام به همگی
توی Scorpion نقش دوربین رو GunViewSocket بازی میکنه.
چجوری میتونم این دوربین رو ثابتش کنم یعنی اینکه بالا و پایین نشه و دور ماشین هم نچرخه؟
دوستان کمکم کنید
با تشکر