دوستان ممنون میشم پاسخ بدین
عقب ماشین تو دست اندازا میکوبه بطوری که حس میکنم شیشه ها هم میلرزن!!
با تعویض کمک مشکل حل میشه؟
Printable View
دوستان ممنون میشم پاسخ بدین
عقب ماشین تو دست اندازا میکوبه بطوری که حس میکنم شیشه ها هم میلرزن!!
با تعویض کمک مشکل حل میشه؟
سمند در رده خودش به نسبت قیمتش خیلی خوب و نرمه همون پارس چیه بخدا ارزش نداره پنه ارس و نه 405 فقط سمند و 206 بسته به مصرف و علاقه:n21:
باسلام به دوستان یک سوال داشتم تعمیر موتور اف7 خرجش بیشتره یا tu5 یا فرقی ندارند منظورم اینکه اگر به خرج بیفتن کدوم خرجش بیشتر هست
سلامنقل قول:
برای کم کردن روغن باید سیلندر رو تراشکار چک کنه گشاد نشده باشه.و اینکه لاستیک ساق سوپاپ و رینگ پیستون عوض بشه.( که البته برای شما مطمئنا لاستیک ساق سوپاپ رو عوض می کنه. چون همراه سوپاپ باید تعویض بشه ).
ولی تعویض رینگ پیستون معمولا انجام نمیشه.مگه اینکه پیستون رو تعویض کنن.
در این حد کم کردن روغن برای این موتور طبیعیه. برای منم همینقدر کم میکنه. ولی کمپرس گرفتم و نرمال بود.یعنی اینکه موتور مشکلی نداره و به طور طبیعی روغن کم میکنه.
پس احتمالا موتور شما از نظر کم کردن روغن نرماله.
تسمه تایم جدید اگه واقعا ساخت شرکت رایکالتون ( با تکنولوژی کانتیننتال ) باشه کیفیتش عالیه.رایکالتون یک شرکت داخل ایران هستش که واقعا تسمه ها رو با کیفیت تولید میکنه.ولی برای بازار گرم کنی روش ساخت آلمان رو میزنه.تو سطح شهر هم نمایندگی فروش داره. ولی برام عجیبه که چرا تو جعبه با مارک بوش هستش.احتمالا جعبه برای خودش نیست.
در هر صورت بعد نصب تسمه گاهی اوغات تا مدت ها تسمه رو از نظر ظاهری چک کنید که ترک ریز نداشته باشه.
خرج تعمیر ef7 خیلی بالاست.( از ال 90 هم بالاتره ). تازه الان قیمت قطعات متعادل شده. اگه 2 سال پیش می خواستین تعمیر کنید یا قطعات پیدا نمیشد یا اینکه بابت همین قطعات حداقل 4 میلیون هزینه می دادین.
به نظر من 1600 هزینه قطعات میتونه طبیعی باشه.ولی بازم ریز فاکتور بگیرین.
کل موتور رو در صورتی باز میکنه که پیستون هم آسیب دیده باشه که احتمال زیاد برای شما آسیب دیده.پس به خاطر تعمیر موتور باید موتور کلا باز میشد. کم کردن روغن هم که گفتم تا این حد طبیعیه.
اگه ممکنه از تسمه پاره عکس بگیرین یا حداقل بگین مارکش چی بوده که حواسمون جمع باشه از اون نخریم.
عکس تسمه تایم رایکالتون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EF7 مطمئنا خرجش بیشتره.به شرطی که قطعات با کیفیت روش سوار کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
کلا عقب خانواده 405 از جلوشون خشک تره.
شما باد چرخ های عقب رو 2 psi کمتر از چرخ های جلو تنظیم کنید.
مشکل کوبش تقریبا حل میشه.
ممنون الان جلو 29 و عقب 30نقل قول:
چند باید باشن؟
ماشین ما از اون سرییای اول بود که ایران خودرو میداد.اون زمان فقط نقد یک جا میشد خرید.خلاصه سال 89 ما یکیشو خریدیم.و تا الان 41000 کیلومتر باهاش رفتیم.کوچکترین مشکلی که بگی ما رو به تعمیرگاه بکشونه نداشته.نه رو غن کم میکنه نه لرزش و نه هیچ چی دیگه.تسمه تایم فابریکش تا همین 1 ماه پیش روش بود!!!!چون فقط به کارکرد نگاه میکردیم.بردیم نمایندگی گفت عجیبه اینقدر عمر کرده!!واقعا از نظر کیفیت عالیه.میگفت موتورش چون سری اول هست منتاژ المانه حتی شکل بیرونی موتور هم با این ماشینای جدید متفاوته.
میخواستیم ردش کنیم به خاطر تنوع تعمیرکاره پشیمونمون کرد با این تعریفایی که از ماشینای سری جدید میداد.میگفت زیاد میارن .همشم موتور.
خلاصه اصل موتورش عالیه ولی اگه درست بسازنش.
به نظرم درست می گی، قبول دارم، ماشینی که به من افتاده خیلی آشغال هستش، امروز صبح باز هم بردمش نمایندگی، برای چراغهای جلو، کیلومترشمار و آلارم درها، در کل رئیس نمایندگی نگفت ولی به طور ضمنی گفت سورن خوب در نمیاد چراشو دیگه اساتید باید بگن، ولی نه قبول دارم که ماشین من از ساختار ایراد دارهنقل قول:
یک سوال داشتم جناب
چراغ های جلو سمند شما هم سطح ارتفاعش قابل تنظیم هست؟ یعنی موتور داره؟ آیا در حالت عادی که چراغ روشن هست صدائی می ده؟ آخه من چراغ سمت راستم صدای ممتد شبیه ترانس مهتابی که خراب هست میده، می گفت به خاطر موتور چراغت هست ولی من تا حالا از هیچ ماشینی همچین صدائی نشنیدم!!
کاملا موافقم، اصلا قابل مقایسه نیست با پارس و رانا و مخصوصا این پارس جدید با میکاپ زشتش!!!نقل قول:
کاملا باهات موافقم، یعنی فقط سری های اول ef7 رو همه تائید می کنند، بعد از اون در کیفیت آلیاژ باید شک کرد، کیفیت مونتاژ، واشرها و مسائل کلی دیگه باید شک کرد، وقتی حجم تولید رفت بالا و خوب بازار مطلقا دست خودت باشه و نهاد ناظری هم نباشه شک نکنید که من هم بودم دزدی می کردم چه برسه به ایران خودرونقل قول:
فقط یک نکته به عنوان مثال نظر من رو جلب کرد، از حرارت زیادموتور من شاکی بودم دوستان فرمودن که ef موتور گرمی هستش، تقریبا هم بهم ثابت شد که تو حرارت بالاش بازدهی بالای خودش رو داره، پس این موتور باید با بالاترین کیفیت مونتاژ بشه، ولی سوختن واشر توش زیاد گزارش می شه، نشت روغن و مسائلی از این قبیل پس مشخص هستش که حفظ کیفیت اصلا برای خودروساز وطنی مهم نیستش
وحيدخان چراغهاي جلوي سمند موتور نداره و تنظيم ارتفاعش توسط دوتا پيچ كه پشت چراغ هست انجام ميشه .يكي از دوستان منم موتور چراغش يكسره شده بود كه با تعويضش مشكل حل شد .
شما چرا موتورشو تعويض نمي كني؟
ماشین من ef7 بنزبنی هست مدل اسفند ماه سال 92 تا الان که مشکلی نداشته حالا موندم ردش کنم پارس tu5 بگیرم میگن صداش کمتره یعنی صدای داخل موتور کمتر داخل کابین میاد یا همین رو نگه دارم چون فکر نکنم از لحاظ مصرف فرق زیادی بین اف 7 و tu 5باشه
اگه از ماشین راضی هستید نگه دارید چون پارس هیچ برتری نسبته به سمند نداره نه موتورش نه اتاق قرن بوقش همون سمند شرف داره به پارس از لحاظ مصرف هم شاید یک لیتر فرقش باشه اونم مهم نیستنقل قول:
سلام
من دو روزه سمند ef7 پایه گازسوز تحویل گرفتم.زیاد وارد نیستم به ماشین .الان تا 1000 کیلومتر اول مشکل نداره از گاز استفاده کنم که؟
ماشین یه بویی میده وقتی روشن هست ( به خاطر نو بودن هست ؟! )
چه چیز هایی رو باید دقت کنم تا مشکلی پیش نیاد.با تشکر
کشش دنده 2 سمند باید چقدر باشه؟
من کل آب بندی رو از بنزین استفاده کردم. اینطوری بهتره به نظرم.نقل قول:
تو کلیپایی که من تو آپارات دیدم فکر کنم تا 90 باشه.نقل قول:
سلام
آقا ما که داریم میفروشیم
از دیروز همین جوری دارم بد و بیراه میگم به این صنعت به اصطلاح خودرو سازیمون/
دیروز تا حالا چراغ چکش روشن شد/
بعد 2500 کیلومتر/بردم نمایندگی میگه پذیرش 8 تا 10 صبحه/
جالا من کی بردم 10 و 20 دقیقه میگه فرم پذیرشمون تموم شده/
نمیگه فردا بیاوا میگه شنبه صبح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
گفتم این جوری نمیشه بردمش مکانیکی میگه سنسور گازت داره میسوزه/ رفع خطا نکرده بودم یه 200 تومن گذاشته بود رو دستمون ماشین صفر/یعنی خاک....
منم رفع خطاش کردمو بردمش دم بنگاه/
تو 2500 تایی که من باهاش رفتم بدنش به قدری به صدا در اومده که یکی ندونه فک میکنه باهاش مسافر کشی میکنم////
دارم یه 206 sd بر میدارم/
نمیدونم خدا کنه این یکی ...
دوست عزیز شاید کمی زود باشه تنها با روشن شدن چراغ چک که میتونه مربوط به اون مالتی پلکس گیج باشه نمیشه قضاوت کرد مضاف برا اینکه هیچ گارانتی نداره اس دی با 6 میلیون قیمت بیشتر این مشکلات رو نداشته باشه. دزد دزده. اینجوری نیست که به بعضی خونه ها که وارد میشه دلش بسوزه و از بعضی چیزای با ارزش بگذره و به بعضی های دیگه نه.مگر اینکه بدلیلی مثلا بدام افتادن از خیر بعضی چیزا بگذره.:n29: اون دیگه شانس صاحبخونه هست. تا وقتی که تو این مملکت هر کی فقط و فقط به خودش فکر میکنه و حداقل های استانداردهای اخلاقی رعایت نمیشه استاندارهای دینی و قانونی و عرفی و صنعتی و علمی بماند....نقل قول:
آقا sd میخوای برداری تا مدل 90 بالاتر برندار که باز شبیه سمند اذیتت نکنه یوقتی!!!
سلام دوستان
من یه سورن ef7 elx دارم و حدود 4000 تا کار کرده. مشکلاتم ایناس:
1) کیلومتر شمارش بعضی وقت ها از کار میفته
2) بعضی وقت ها هنگام استارت زدن، موتور یه صدای ترتر میده و خاموش میشه ولی بعد از استارت دوباره روشن میشه.
3) توی تعویض دنده کپ داره.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سپاس
سلامنقل قول:
1- دقیق نمیدونم از چی میتونه باشه احتمالا از پشت آمپر باشه یا اینکه با آپدیت نود icn درست بشه.
2- علتش میتونه از بنزین باشه.
3- احتمالا به مرور زمان و با کارکرد بالا مشکل برطرف میشه حداقل ماشین من که اینطوری بود.
سمند ای اف سون پایه گاز سوز...کارکرد 2500 کیلومتر
توی دور موتورهای بالا و زمانی که گاز میدم صدای ویز ویز از داشبورد سمت شاگرد میاد...راهی هست بشه این صدا رو حذف کرد!!!؟
آیا نمایندگی درب ها رو ریگلاژ میکنه!!؟آخه صدای باد که می پیچه توی اتاق ماشین خیلی اعضاب خورد کن هست!!؟
سلام
1-از قیمت 100 تا 200 تومان چه نوع دزدگیری بهتر است و چه مدلهایی را پیشنهاد میکندید؟
2-آیا با نصب دزدگیر روی سمند مالتی پلکس از لحاظ گارانتی مشکلی پیش میاد یا خیر و راه حلش چیست؟
3-دزدگیر تصویری با قیمت ارزان و مناسب و کارایی خوب چه مارکهایی هستند؟
از دوستان و مدیران خواهشمندم هر چه زودتر جواب بدید متشکرم
درود بر شمانقل قول:
شرح ماجرا
طراح محترم سورن، خیلی براش کلاس گذاشته، بنده خدا خبر از آینده طرحش نداشته!!! یک کلید طراحی کرده برای چراغای ماشین و تو هر کدوم از چراغ های ماشین یک موتور قرار داده تا شما بر اساس تغییر وزن ماشین بتونی سطح نور چراغ ها رو تنظیم کنی، حالا مشکل من با این طراح بنده خدا چی هستش، در واقع هیچی!!؟؟ دستش درد نکنه، ولی ایران خودرو به خاطر قرار دادن جنس آشغال 6 ماهه من رو بیچاره کرده!!! تا حالا برای این مشکل 6 بار نمایندگی مراجعه داشتم(شایدم بیشتر) (6 ماهه که دارم از این ماشین استفاده می کنم باور کنید چراغ ندارم، مدارکش موجوده دوستان) شب اولی که ماشین رو گرفتم (لازم به یادآوری هستش که سورن من از روز اول به شدت مشکلات فنی، مخصوصا مشکلات الکتریکی و برقی داشت) داشتم از شدت تعجب می ترکیدم، هر دو تا چراغای جلوم موتوراشون دائم درگیر بود و سطح نور چراغام مرتب بالا و پائین می شد و هر دو تاشون همین صدائی که گفتم رو می دادن(خیلی خنده دار بود!!!)، حتی تو اولین مراجعم چراغ سمت چپم تعویض شد.
نمی دونم چرا اینطوری می شه موتوراش مشکل داره، به نظرت با هزینه شخصی و باطری ساز خوب می تونم مشکلش رو حل کنم، با توجه به اینکه ماشین مدل بالا هست و من هم از لحاظ فنی ضعیف هستم می ترسم سرم کلاه بزارن، نمایندگی که ظاهرا توان حل مشکلاتش رو نداره، نور چراغام مثل پیکان مدل 54 هستش، نور چراغ سمت چپم لرزش داره، چراغ سمت راستی موتورش اتصالی کرده و درگیر شده:n19::n31:
بزرگوار من متاسفانه شما رو نمیشناسم و متاسفانه فقط به صورت مجازی با هم در ارتباط هستیم، شدیدا-- شدیدا-- شدیدا و دوستانه و دوستانه و دوستانه بهتون توصیه می کنم که این کار رو نکنید، تو پستای قبلیم گفتم امسال سال سیاه خودروسازی هستش، فکر نکنم هیچ کدوم از دوستان به اندازه من به نمایندگی مراجعه داشته، توی 6 ماه 10 بار مراجعه و ماشینم حدود 45 روز در مجموع خواب بوده!!!!! :n34::n19:(تمام اسنادش موجوده) خواهش می کنم برای خودت و اعصابت دردسر درست نکن، اگر ماشینت خوب هست و اذیتت نمیکنه قدرش رو بدون، تمام ماشین های حال حاضر ایران خودرو تو نمایندگی مرکزی ازشون فراوان درب نمایندگی هستش برای تعمیرات عجیب و غریب، نگیر بزرگوار که به نظرم واقعا ارزش نداره، فقط تندر خیلی کم دیدم که اون هم شنیدم داره بد می شه و اینکه ترتیب فراوانی ماشینهای دارای خریبی بر اساس مشاهدات من سمند، پارس، رانا، 206نقل قول:
در ضمن پارس جدید رو هم دیدم و یکی از دوستان که از من بیشتر تو ماشین تخصص دارن از لحاظ کیفیت تائید نکردن
تهران هستی؟نقل قول:
از سیستم مسخره ایران خودرو انتظاراتی داری، تازه داری خودت رو می کشی (دور از جون همه دوستان) ایراد ماشین رو قبول نمی کنن(اگه منظورت از فردا 5 شنبه هستش اینا 5 شنبه ها تقریبا تعطیل هستن)
مثل اینکه یکی مثل ماشین من گیرتون افتاده، این سورنی که من گرفتم بیچارم کرده، یعنی این قدر که مشکل داره، فقط دارم حسرت ماشین قبلیم رو می خورم:n28:
نمی دونم باهاش چه کنم، اگر ردش کنم، 2 یا 3 تومن ضرر کردم، اگر نگهش دارم خودم رو می کشه!!! اگر بفروشم بدتر گیرم بیفته چی، چون بفروشم از فورد که نمی تونم خرید کنم باید باز هم از ایران فرغون بخرم:n19: جالبه نه؟؟؟!!!
درودنقل قول:
مالتی هستی درسته؟ (اگر مالتی هستی فکر کنم بابت این مشکل خیلی اذیت بشی!!!)
تازه گرفتی؟ (تحویل تیر 93 که نیستی احیانا؟)
در مورد اول باهات مشترک هستم(کیلومتر کارکردت تغییر نمیکنه دیگه درسته؟)، چه عجب یکی با مشکل خودم پیدا شد، خوشبختم!!!! تا الان 6 بار برای این مشکل به نمایندگی مراجعه داشتم، توی مراجعه 4 ، آمپر ماشین تعویض شد ( با مصیبت فراوان بابت تهیه قطعه) که بعد از این باز هم 2 بار مراجعه داشتم، که از دیروز دوباره برای این مشکل و سایر مشکلات ماشین خواب هستش، اگر تونستی منشا و راه حل مشکل رو پیدا کنی، می تونی راه حل قضیه رو به من هم بگی
نقل قول:
در مورد صدا هم باید بگم من هم داشبورد و ستون وسط و ستون عقبم صدا و لرزش فراوان داره و به خصوص در دور موتور 2750 تا 3000 تقریبا کل اتاق می لرزه، تا الان به فکرم نرسید به نمایندگی بگم برام صداگیری کنن (به خاطر مشکلات دیگه ای که دارم)، ولی منطقا این کار جز شرح وظایفشون هست
رگلاژ درها رو هم باید براتون انجام بدن
الو الو کسی نیست جواب بده:n27:
1-از قیمت 100 تا 200 تومان چه نوع دزدگیری بهتر است و چه مدلهایی را پیشنهاد میکندید؟
2-آیا با نصب دزدگیر روی سمند مالتی پلکس از لحاظ گارانتی مشکلی پیش میاد یا خیر و راه حلش چیست؟
3-دزدگیر تصویری با قیمت ارزان و مناسب و کارایی خوب چه مارکهایی هستند؟
4- باد تایرها چقدر باید باشد؟
5- چراغهای کوچک جلو چند وات بهتر است و از چه مارکی باشه؟
6- با دیاگ کرن آیا قابلیت جدید و اضافی به سیستم مالتی اضافه میشود؟
7- میزان مقدار آب کافی برای رادیاتور سمند مالتی چگونه اندازه گیری میشه علامت ماکزیمم و مینیمومش کجاست؟
سلام در مورد دزدگیر روی مالتی پلکس سیستمش رو بهم می زنه و اگر هم بهم بخوره گارانتی قبول نمی کنهنقل قول:
لامپ کوچک از این ال دی های یخی انداختم
سلامنقل قول:
منم همین مشکلو داشتم.
سنسور کیلومترو عوض کردم درست شد.
[QUOTE=وحید گودرزی;8519535]
درود
مالتی هستی درسته؟ (اگر مالتی هستی فکر کنم بابت این مشکل خیلی اذیت بشی!!!)
تازه گرفتی؟ (تحویل تیر 93 که نیستی احیانا؟)
در مورد اول باهات مشترک هستم(کیلومتر کارکردت تغییر نمیکنه دیگه درسته؟)، چه عجب یکی با مشکل خودم پیدا شد، خوشبختم!!!! تا الان 6 بار برای این مشکل به نمایندگی مراجعه داشتم، توی مراجعه 4 ، آمپر ماشین تعویض شد ( با مصیبت فراوان بابت تهیه قطعه) که بعد از این باز هم 2 بار مراجعه داشتم، که از دیروز دوباره برای این مشکل و سایر مشکلات ماشین خواب هستش، اگر تونستی منشا و راه حل مشکل رو پیدا کنی، می تونی راه حل قضیه رو به من هم بگی
سلام
بله مالتی هست مدل 93/02
البته بعضی از دوستان با تعویض سنسور کیلومتر مشکلشون حل شده. من هم باید یه وقت بگیرم و ماشینو ببرم نمایندگی.
راستی نمایندگی شرق(دماوند) کارش چطوره؟
سلام
توی صفحه دیجیتال خودرو زمان تعویض روغن و فیلتر روغن رو 5000 کلیومتر و فیلتر هوا رو 3000 کیلومتر زده....
ماشین الان 2700 کیلومتر کار کرده!!
سوال اینه که خدمات کارت طلایی برای اولین تعویض روغن 10000 کیلومتر هست راهی است که بشه کیلومترهای درج شده روی ضفحه دیجیتال رو زیادش کرد!!؟
[QUOTE=روشنیک;8521027]درودنقل قول:
از روز 4 شنبه مورخ 1393/10/24 تا الان در نمایندگی مرکزی شرق سورن من خواب هستش، این ماشین برای من ماشین نمی شه، خودم دیگه اینو شدیدا درک کردم، به فکر تعویضش هستم!!! دور از جون همه دوستان نمی دونم چه مرگشه، اصلا سیستم برق و الکترونیک ماشین کامل خراب هستش، چرا چون امروز زنگ زدم پرسیدم چه بلائی سر ماشین آوردن، بهم گفت چراغ سمت راست عوض شده!!!! کل یونیت الکترونیک مربوط به آمپر و همچنین ICN دوباره عوض شده!!!!!!!!! کل یونیت:n19:(معنی این کلمه یعنی خود متخصص نمایندگی هم نفهمیده ایراد از کجاست، فقط برای باز کردن من از سر خودشون گفتن آقا کل یونیت رو عوض کنید، کاملا مطمئن هستم، اینجا ایرانه، به جای پیدا کردن مشکل و حل کردن اون تو ماشین من و شما فقط کل یونیت عوض بشه)، یعنی دیگه هیچی ندارم بگم، فقط سکوت:n30:
به نظر من با توجه به نزدیک شدن به سرویس اولیه خودروتون حتما از نمایندگی مرکزی غرب نوبت بگیرید، نه اینکه مرکزی شرق بد بود، ولی به نظرم برید اونجا، به نظرم از لحاظ فنی ضعیف هستن (مرکزی شرق)، فقط 5 شنبه از 6:50 باید شروع کنید از 096440 نوبت بگیرید!!!!!
بعد منظورتون از سنسور کیلومتر چی هست، تا جائی که من می دونم دیگه گیرباکس اطلاعات رو به کامپیوتر نمی ده و اطلاعات از ABS به کامپیوتر فرستاده می شه، حالا این وسط دانشمندان ایران فرغون چه گندی زدن که من رو بیچاره کردن، به نظر می رسه که خودشون هم نمی دونن!!!!! چون مرتب قطعات الکترونیک ماشین رو عوض می کنن و خون به جگر من:n34:
مقادیر توسط خود شما قابل تغییر هستش- به راحتی، الان دفترچم تو ماشین جا مونده که حداکثر چه کیلومتری رو می تونید وارد کنید، ولی کلید سمت راست رو آمپر رو فشار بدید تا به آیتم های مربوط به سرویس های دوره ای برسید، با نگه داشتن دکمه سمت چپ (اینقدر با ماشینم کار نکردم به شک افتادم!!! اگه با نگه داشتن دکمه سمت چپ آیتم ها شروع به چشمک زدن نکردن، دکمه سمت راست رو نگه دارید، ولی فکر کنم دکمه سمت چپ رو باید نگه دارید) آیتم ها به ترتیب شروع به چشمک زدن می کنه با چرخوندن دکمه سمت چپ به طرفین مقادیر رو به دلخواه خودتون تنظیم کنیدنقل قول:
درودنقل قول:
سنسور کیلومتر یعنی چی، می تونی یک عکس از فاکتوری که نمایندگی بهت داده رو قرار بدی ببینم دقیقا چه قطعه ای و با چه کدی برات عوض شده
روی مالتی تقریبا نمی تونی دزدگیر نصب کنی، چند روز پیش از آپکو پرسیدم (تنها مرجع رسمی نصب دزدگیر بدون از بین رفتن گارانتی)، میگفتن هنوز برای مدل های 93 نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اصلا دست این سیتسم بندهای ناشی بیرون نده که سیستم مالتی همینطوری دیوانه هست، وای به حال اینکه بدی دست آدم های بی سواد
در ضمن مراقب باش اگه چراغات رو عوض کنی ممکنه اگه مشکل برقی برای چراغات پیش بیاد، دبه کنن و بگن به سیستم برق خودرو دست زدی و شامل گارانتی نمی شه، توی یکی از مراجعاتم دقیقا با این صحنه مواجه شدم
باد تایر هم مطابق دفترچه راهنما در شهر باید 29 باشه (جلو و عقب) و در جاده هم باید 30 باشه (جلو و عقب)
سلام به همه اساتید محترم:
یک ماهی میشه که چراغ چک ماشینم روشن شده بود و گاهی قطع و وصل می شد و امروز دیدم که چراغ مربوط به گاز ماشین قطع شده و با کلید مربوط به تعویض گاز وبنزین هم نمیشه اونرو ثابت نگه داشت. خواهشمند است راهنمایی فرمائید. باتشکر فراوان
اين پست رو زدم خاص دوستاني كه براي اولين بار خودروي اي اف سون صفر خريدند و نگران بعضي ازعيوب ذيل هستند وگرنه در نزد اساتيد اين سايت درس پس دادني بيش نيست:
عيوب مشترك بين اي اف سون هاي 1393
(اي اف سون خودم ، گازسوز مالتي پلكس، برج 3 امسال باكاركرد22000تا)
1-كپ(افت توان) بين دنده 1و2
راه حل: تعويض شمع هاي خودرو با نوع سوزني
2-روشن شدن چراغ چك
راه حل: عموماً بخاطرعدم همخواني سنسور فشاررگلاتور و مخزن گازه كه پس از چند بار سوختگيري مشكل برطرف مي گردد (تاكيلومتر3000رديف ميشه) بگذاريد مخزن گاز كاملا تخليه و چراغ سبز گاز خاموش گردد وآنوقت سوختگيري كنيد
3-گاز خوردن هرز بين دنده ها
راه حل: فشاردادن سنسور بالاي پدال كلاچ به سمت بالا و قرار گيري صحيح در محل خودش (اگه نشددورش تفلن بپيچيدو مجدداً جا بزنيدش)
4- نشتي واسكازين و چكه كردن زير خودرو
راه حل: تعويض درپوش پلاستيكي سنسور كيلومتر يا آب بندي آن با چسب و نوارتفلون
5- صداي زياد تسمه ها در هنگام سردبودن موتور
راه حل: بطور مستمر در طي هفته دوسه قطره مايع ظرفشوئي روي تسمه ها بچكانيد تا به مرور با فولي ها و هرزگردها آداپته شوند و از صدا بيفتند.
6- صداي زياد موتور بين دور 3650الي 3900
راه حل: استفاده از روغن توصيه شده توسط نمايندگي و برندهاي اصلي اين موتور و تعويض زير كيلومتر 9000تا.
در رانندگي جاده اي و طولاني ، بالا يا پائين آوردن دور موتور بطوريكه در اين رنج قرار نگيرد.
7- صدا و لرزش فرمان هنگام حركت دادن فرمان
راه حل: اين صدا در زمانيكه خودرو ساكن هست مشاهده مي گردد و فقط با تعويض مجموعه جعبه فرمان بهتر مي شود و توصيه مي شود كه بهش توجه نكرده و هزينه اضافي ننمائيدچون خطر آفرين نيست .
8- صداي لرزش رگلاتور گاز
راه حل: يكي از دوستان عزيز همين سايت بطور كامل روش رفع صدا رو با تصوير توضيح دادند.
9- به زحمت بسته شدن دربها و خصوصاً درب صندوق عقب
راه حل: گريسكاري زبانه ها و نشيمنگاه آنها بر روي ستون ها و همچنين پارافين /اسپري داشبرد زدن لاستيك هاي دور دربها كه بعد از مدتي كاركرد به مرور روان خواهند شد .
البته لازم بذكره كه هر سمندي عيوب مختص به خودشو داره كه مي تونه توي هيچكدوم از سمند هاي ديگه وجود نداشته باشه. به اميد روزاي خوب و لذت بردن از سواري اي اف سون هاتون .
(اين بود انشاي من ...)
درود و دو 100 بدرود
سلام به همه اساتید محترم:
مدل ماشین بنده اسفند 91 می باشد و تا کنون خدا رو شکر مشکل خاصی نداشته ام ولی یک ماهی میشه که چراغ چک ماشینم روشن شده بود و گاهی قطع و وصل می شد و امروز دیدم که چراغ مربوط به گاز ماشین قطع شده و با کلید مربوط به تعویض گاز وبنزین هم نمیشه اونرو ثابت نگه داشت. خواهشمند است راهنمایی فرمائید. باتشکر فراوان
واقعا مرسی...من دیروز درب ها رو ریگلاژ کردم!!اما همچنان توی جاده از درب ها صدای باد میادمثل صدایی که وقتی یکمی شیشه پایینه!!نقل قول:
میشه راهنمایی کنی چطور صدای باد رو حداقل کنم!؟
در صندوق عقب ماشین بنده به سختی بسته می شد و باید با ضربه جهت بسته شدن اقدام می کردم خوشبختانه در یکی از نمایندگی های ایران خودرو با یک تکنیک ساده برام درست کردن بدین صورت که که زبانه پایینی را باز کرد و دو عدد واشر پولکی را به زیر آن اضافه کرد وبرای اینکه هنگام بستن واشرها به خاطر شیب سر نخورد از گریس جهت چسبیدن استفاده کرد و بعد از آن درب صندوف به راحتی بسته می شود. (((به همین سادگی و به همین خوشمزگی)))
دوستانی که سمند و یا سورن مالتی پلکس sms دارند و مشکلاتی از قبیل خطا در نمایش مقدار گاز خطا در آمپر بنزین و خطا در آمپر آب دارند با مراجعه به نمایندگی و پیکربندی مالتی پلکس میتونن مشکلشون رو حل کنند - اگر نمایندگی خبر از اطلاعیه نداشت با در دست داشتن پرینت فایل زمیمه موتونید توجیه کنید نمایندگی را - موفق و پیروز باشید -
سلامنقل قول:
به نظر نرفتن رو ى سوخت گاز يا عدم تغيير تغيير سوخت مصرفى مربوط به همون چراغ چک ميشده و بايد دياگ بخوره تا کد خطا مشخص بشه . معمولا خطايى که در مواقعى ثبت ميشه ايراد نشتى در سيستم کم فشار يا پر فشاره که حالا يا از خود سنسور ها هست يا نا خالصى يا کيفيت نامناسب گاز يا سوکت يا خود شير برقى سر مخزن معمولا عيب را با دياگ پاک مى کنند اگه بعد دوباره اين خطا بوجود اومد بايد به موارد بالا شک کرد
شما يه کارى کن کابل منفى باترى را به مدت 15 دقيقه بردار و دوباره بزار تا حافظه ى کوقت ecu که خطا ها داخلش ثبت ميشه پاک بشه بعد کابل را وصل کن ببين روى سوخت گاز ميره يا نه
الان چراغ چک روشنه ؟
از لطف همه دوستان سپاسگذارم فقط انجام وظيفه است .
ديروز داشتم مطالعه مي كردم به نظرم اومد كه اين اطلاعات شايد بدرد بعضي از دوستان بخوره بنابراين به اشتراك ميزام پس دوستاني كه موضوعات ذيل در خودروشون صدق مي كنه ، مي تونن اين دوصفحه را پرينت بگيرند و جهت رفع عيب به نمايندگي ارائه دهند . منبع: سايت tt
دوستان کلاچ ماشین خیلی بالا میگیره..چجوری میتونم پائینتر ببرمش؟
یه نکته دیگه اینکه گاهی دنده یک جا نمیره و مجبور میشم یه بار کلاچو ول کنم دوباره بگیرم تا جا بره..مشکل چیه؟
ممنون