تایید میشه.نقل قول:
دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم.
سرعت رو که کم کردند شبانه هم برداشتن فقط مونده روزانه هم بردارن:18:
Printable View
تایید میشه.نقل قول:
دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم.
سرعت رو که کم کردند شبانه هم برداشتن فقط مونده روزانه هم بردارن:18:
این شاتل یعنی داره با روح و روان من بازی می کنه ها!یعنی متنفرم که یکی این جوری رو اعصابم باشه،درست روزی که تصمیم گرفته بودم حتماً برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم سرعت ها رو از از ساعت 3 به بعد برد بالا...اگر قراره همیشه این طور بمونه بمونم سر جام اگر قرار نیست آقا درست نکنید بذارید راحت تصمیمون رو بگیریم تموم شه بره دیگه...راضی بودم این دو شب رو همون 300 مگ می گرفتم ولی مطمئن بودم اینا سرعتارو همون قدر نگه می دارن...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ من:
افرين دوست عزيز - من 512 اكو دارم.
شب ساعت 1 تا 3شب سرعت روي 17 است.از ساعت 3 شب 1دفعه سرعت ميره روي 60 و ثابت ميشه.
دوستان مال شما هم به اين صورته ؟؟؟؟؟؟
.........................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من سرويس 512 اكو دارم . سرعتم ساعت 1تا3 كليد ميخوره روي 16 كيلو ولي از ساعت 3شب فيكس ميچسبه روي 60كيلو بايت در ثانيه.
موردي مثل مورد من الان هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پینگت چنده؟نقل قول:
یه دوستام مبین نت داره خیابان اصفهان گلستانه پینگس 245-280 هست خودم تست کردم از 4.2.2.4
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
خودم ایرانسل دارم پینگم 320 هست نهایتش میرسه به 310
البته مودمو اینور و اونور میبرم.الان اینجایی که هستم پینگ 305 هست ولی 4 چراغ روشنه از 5 تا.
کلا ایرانسل وضعیت خوبی تو اهواز نداره.دائما قطعی و وصلی و پینگ بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 320 برای ایران خوب محسوب میشه ها ! الان خیلیا از جمله من پینگم روی همین رنج هست ( البته بدون dns server و ... )نقل قول:
بچه ها با 512 اكو شاتل شبي 850 تا ميشه كشيد
تو اهواز الان بهترین نت چیه , پدرم در اومد با این شاتل لعنتی ریت دانلودم 10
یکی امار بگیره بزاره اینجا بخدا روانی شدم با این سرعت افتضاح .
فکر نمیکنم ربطی به سیگنال داشته باشه. اگر با pingtest.net تست بگیرید اون پینگ واقعی تری رو نشون میده.نقل قول:
سلام بچه ها
لطفا بگید بهترین ADSL تو اهواز کدومه؟
من تازه میخوام بگیرم
512 میخوام
سلام دوستان من می خوام 512 پارس بگیرم ایا پارس سرعت 512 رو واقعی کرده؟
نقل قول:
سلام
تا اونجایی که خبر دارم پارس 256 و 512 رو واقعی کرده بود ولی چند مدتی میشه به روال سابق برگشته اند...
:46::13:
من هم اعصابم خورد شد برگشتم اکو 512 اما ایندفعه 3 ماهه گرفتم ارزونتر در بیاد. یادش بخیر 2 مگ چه حالی داد اما زیاد طول نکشید.
منم اكو 512 گرفتم.نقل قول:
ولي شب ها 14 كيلو بايت بهم ميده و روز ها 57 كيلوبايت در ثانيه.
مال شما شبا چطوري دانلود ميكنه ؟:41:
سلام دوستان
من سرویس 128 اکو شاتل دارم سرعتش افتضاح شده...
چطوری میتونم 512 بگیرم چه مدارکی میخواد؟
ممنون
یه گواهی اشتغال به تحصیل با موضوع:شرکت ایرسانت برای اشتراک اینترنت با سرعت بالانقل قول:
بگیر و خلاص:10::10::10::10::10::10:
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
همه کاکا هم هستن:31:نقل قول:
شاتل از همه معروف تره
ولی میله خودته میخوام صبا بگیر میخوای شاتل.نظر من این 2تا هستن
سلام برو بچ...
:10::10:
دوستان من یه مودم گرفتم که تو تنظیماتش تقریبا موندم!!!!
میخوام مودم رو روی Bridge بزارم و این کار رو کردم فقط یکمی بهش مشکوکم...:5::5::5:
حالا من صفحات تنظیم این مودم رو میزارم ببینم کسی میتونه یه کمک بره؟؟؟
حالا این قسمت اول که vpi و vci هستش میدونم باید چند باشه ولی خودش یک سری کشورهارو بصورت پیش فرض داره که ایران شاملش نمیشه و هیچکدوم vpi و vci پارس آفلاین نمیشه...
و باید default رو انتخاب کنم و یه رنج که 0 و 59 توش بیوفته...
اینم اطلاعات کلیش میشه...
حالا یکی به من بگه این DHCP چیه؟؟؟؟؟؟؟
متشکر میشم اگه راهنمایی برسونید....:11:
من شنیدم تو اخبار که قراره پهنای باند به مراکز مخابراتی کشور اضافه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه.
امروز تو اخبار گفت.
حالا خبر دقیقشو نمیدونم.از دوستان اگر کسی میدونه کاملا تشریح کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول بگو مودمت وایرلس هست یا نه؟نقل قول:
DHCP یه پروتکل هست که توسط اون میتونی به صورت اتوماتیک به کامپیوترهایی که به مودمت متصل میشن IP اختصاص بدی، البته اینکار توسط خوده مودم و بصورت اتومات انجام میشه شما فقط باید رنج اون رو مشخص کنی که توی عکس ابتدا و انتهاش مشخص شده و درسته
اگه فقط یک کامپیوتر از طریق این مودم به نت وصل میشه غیرفعالش کن
سرعت عمم 450!:31:
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
تو زوویه و شلنگ آباد سرعتا رو بردن بالا
نقل قول:
مگه داری تلگراف میدی!:31::31:
حداقل میگفتی از چه شرکتی و چه سرویسی داره!
آیپی تصادفی بهت میده.بذار enable باشه تنظیماتتم درسته البته اگر isp 0/35 گذاشته باشه درسته.نقل قول:
سرعتا پس کی درست میشه؟؟؟:41:
کسی خبری نداره؟
مرسی بابت راهنمایی بروبچ...:11::11::11:
دوستان من یه سوال دیگه دارم...:31::31::31:
میشه یک سری از سایتها مثلا yahoo یا facebook رو از توی تنظیمات مودم فیلتر کرد؟
یه چیزایی توی تنظیمات مودم دیدم ولی دقیقا نفهمیدم چی به چیه....
کمک.....
من یه دو ماه و اندی که پارس آنلاین ثبت نام کردم ...بعد دو هفته گفتن خطط رانژه شده . نصاب اومد دید اصلا چراغ ای دی اس ال ! روشن نمیشه گفت خطط رانژه نشده و مرکز تلفن چمران فلانه و ببهمان ما کلا با شون درگیریم 1000 تا مشکل اینجوری داشتیم و .........
دوباره رفت مخابرات کارمون ...الان 1 ماه گذشته از اون داستان میگن خطط سالمه پورتشم خالیه و پی سی ام هم نیست و ... ولی هنوز هیچی به هیچی ... هر بار میرمم میگن ما درگیریم و چمران همکاری نمیکنه و ......
مشکل کجاس ؟
این توضیحم بدم این خونه من شمارش با یه شماره دیگه تو کیانپارس کلا همه چیشون قاطی بود قبلا ! قبظا جا به جا بود و .... یه بار 2 -3 سال پیش شماره هامونو با هم عوض کردن . میگم ممکنه پورته این دو تا خط باهم جا به جا باشه ؟ یعنی الان اون یکی رانژه شده باشه ؟؟؟؟
برو مخابرات چمران کار از اونجا خرابه سعی کن اول مشکلتو با اونا حل کنینقل قول:
متناسفانه پارس همیشه با چمران مشکل داره
خسته نباشيد.نقل قول:
من که شاتل دارم. این ماه قصدم اینه که شارژ نکنم.
مگه اهواز چیش با بقیه شهرا فرق داره ؟ الان خیلی از شهرا آرت 1 شون رو بالای 250 بستن براشون.
فقط اهواز هست که شاتل و پارسش واقعیِ واقعی هستن.
اگر زیاد شد باز شارژ میکنم. ولی اگر نشد دیگه نمی صرفه اصلا
از کدوم شرکت می خوای سرویس بگیری ؟نقل قول:
فعلا هیچی نمیگیرم یه چند روزنقل قول:
سلام
امروز سرویسم رو عوض کردم به 512.سرعت دانلود روز همون 60 هست.تا ببینیم شب چی میشه.
ممنون
دوستانیکه پارس آفلاین دارن چند وقته که سرعتش اینجوریه؟
سلام پیرشدهنقل قول:
امسال که اصلا ندیدیمت
الانم اومدی میگی چی خوبه
الان همه شرکتا داغونن
فرق چندانی نمی کنه
خودم شاتل دارم
ولی از من نصیحت پارس آنلاین بگیر بهتره
...................
ماشا الله پینگنقل قول:
دوستان پارسی توجه کنید اگه سرویستون تموم بشه و دوباره تمدید کنید سرعت دوباره درست میشه:31:
یکی از دوستام گفت من باور نکردم تا اینکه سرویس خودم تموم شد و وقتی تمدید کردم با تعجب دیدم :
الان که تست گذاشتم ساعت 12.30 هست 128kb
ضمننا شبا هم تقریبا 1گیگ میکشم
البته اینم بگم تقریبا 1 هفته میشه که سرویس رو تمدید کردم و سرعت خوبه ولی نمیدونم در آینده بازم کمش میکنن یا نه!
دوست عزيز شما متاسفانه ساعت 7 صبح خواب رو از كله ما پرونديد:31:نقل قول:
شوخي نكن؟ راست ميگي؟ نه بابا؟:31:
دوستان ديگه هم اگه خبري دارند بگن و خانواده اي رو از نگراني برهانند!
مژدگاني محفوظ است!
حالا ما چيكار كنيم كه هنوز كلي قرار داد داريم!:31: