سلام دوستان بالاخره k46 cb cpui5 3317u ram6 hard1t gt740 سفارش دادم شنبه بهم میرسه بهتون میگم چحوریه ............ تا ببینیم چی از اب در میاد :n19:
سلام دوستان بالاخره k46 cb cpui5 3317u ram6 hard1t gt740 سفارش دادم شنبه بهم میرسه بهتون میگم چحوریه ............ تا ببینیم چی از اب در میاد :n19:
مبارک باشه!ایشالا که خوب از آب در بیاد و براتون خوب کار کنه!!!
یعنی هیچ کس از این قابلیت تا بحال استفاده نکرده؟:n03:نقل قول:
سلام دوستان من یه دونه n46vz گرفتم خداییش خوبه و کار منو راه انداخنه. ولی یه سوال اونم اینه که این گرم شدن سمت چپش تو بازی عادیه؟
سری k طرفدارای خودشو داره ولی خدایی n یه چیزه دیگس من بین اینو k46cb شک داشتم ولی با تحقیق فهمیدم این بهتره.همینم به زور پیدا کردم با گارانتی ویستا
اگر قصد خریدشو دارید شک نکنید
امروز k46 رو تحویل گرفتم cpu سری جدید i5 3337u ظاهرش معرکست کیفیت ساخت فوق العاده کیبورد و تاچش حس اپل رو به آدم میده هنوز روش بازی نریختم ولی تو کارای عادی حتی فیلم های فول اچ دی اصلا گرم نمیکنه راسی ریت هم گرفتم processor:6.9 ram:7.4 graPHICS:6.9 gaming graphics :6.9 primary hard disk: 5.9
میدونستم اولترابوک خوبیه اما حیف که قراره واسه مدلهای جدید صبر کنم!دوست عزیز اگه مایلی تاپیک (کلوپ k46cb) باز کن و اونجا حسابی در موردش بگو!راستی پردازندش چطوره تو کارای سنگین ضعف نشون نمیده؟
چشم کلوب رو باز می کنم در مورد همه چیش مینویسم فعلا که درام نرم افزار نصب می کنم .... ولی تو youtube دیدم crysis3 رو راحت طرف بازی می کرد
نقل قول:
من خریدم ولی به زور پیدا کردم!
رمشم 8 گیگ 1600 هست
کیف هم داره، با گارانتی 2 ساله آواژنگ
قیمت 3270000
البته طرف خودش واسم پارتیشن کرد و ویندوز و درایوراشو نصب کرد
شما چند گرفتی؟
الان لپ تاپ من بک لایت نداره یا واسه فعال کردنش باید کار خاصی بکنیم؟ n46vz
برای ویندوز چقدر گرفت؟نقل قول:
سلام برای من:نقل قول:
i5
650m
6gb 1600
1tb
vista garanty 2 sale
black
subwoofer+mouse+bag
2790هزار تومان این داغ کردن برای شما ه:n13:م صدق می کنه؟؟؟؟؟
مجانی...windows 8نقل قول:
هنوز سنگین و طولانی باهاش کار نکردم، ولی در استفاده معمولی که خوبه....باشه یه ساعت گیم بزنم خبرت میکنمنقل قول:
X440 چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
٢،١٠٠،٠٠٠ خوبه يا بده؟
شما کدوم قسمتش داغ میکنه؟نقل قول:
من یه ساعت بازی کردم
قسمت استراحتگاه دست که دماش و گرماش در حد معمولی بود و اصلا اذیت نمیکرد
فقط باد فنش داغ بود، قسمت بالای فن و کنار صفحه کلید هم داغ بود
سلام دوستان
من میخام برای دانلود شبانه و کارای دیگه asus k55v بخرم
نظرتون چیه؟
سلام دوستان قصد خرید یک لپ تاپ دارم.اما مورد استفادم این موارد هست :
نرم افزارهای رشته مکانیک مثل فلوئنت ، سالید ورکز و... کارهای گرافیکی سنگین انجام نمیدم.اما به بازی علاقه دارم و ساپورت کردن بازی های روز ، برام اهمیت داره.
حتما برام مهمه که ci7 باشه.
چه لپ تاپی را با بودجه 3 میلیون تومان (حالا 100 ،200 تومان بیشتر هم شد مشکل نداره) پیشنهاد میدید؟؟نظرم روی n56vz هست اما مثل اینکه از بودجه من بیشتره قیمتش درسته؟؟؟این لپ تاپ قیمتش چند هست الان؟؟
لطفا لپ تاپ هایی که معرفی میکنید قیمتشم بگید.راستی قیمت لپ تاپ ها تو این یک هفته اخیر چقدر ارزون شده؟؟؟
n56vz چند مدل داره یکی i5 حدوداً 2900 یکی i7 حدود 4 تومان یکی هم با بلوری و FullHD بالای 4 تومان که همشون کارت گرافیک GT650 دارن که برای به لپ تاپ خیلی خوبه اما اگه i7 خوب میخواین باید بالای 3 تومان خرج کنیدنقل قول:
مثل ENVY-DV6 7300 ولی یکم گرافیک ضعیفی داره GT635
اما n56vz i5 هم میتونه کافی باشه
اگه با صفحه 14 مشکل نداری n46vz رو بهت پیشنهاد میکنمنقل قول:
سی پی یو i7
گرافیک قوی 650m که واقعا قدرتمنده، حتما به سایت notebookcheck.net برو و ببین که این گرفیک چه فریمی خوبی رو واسه بازیهای روز داره
بقیه ش هم که اوکی هست، یعنی دقیقا n56vz هست با صفحه ی 14.
قیمت 3250000-3300000
اول z500لنوو را انتخاب کردم اما منصرف شدم.در مورد صفحه نمایشگر 14 ، باید از نزدیک ببینم تا بهتر تصمیم گیری کنم.یعنی تنها تفاوت 46 با 56 فقط در صفحه نمایشگر هست؟؟؟بعد n46 کلیداش بک لایت داره؟؟
سی پی یو i5 با i7 خیلی فرق داره؟؟؟بعد توی بازی ها cpu خیلی تاثیر داره؟؟اگه الان i5 بگیرم ، مثلا تا 2،3سال آینده در اجرای بازی های جدید که به بازار میاد به مشکل نمیخورم؟؟
آره، فقط سایز صفحه نمایش تفاوتشونه، و البته اینکه بعضی مدل های n56 فول اچ دی هم هستنقل قول:
بستگی به کارت داره، اگه لپ تاپ رو واسه بازی میخوای که خب یه i5 کافیه، بیشتر روی گرافیک تمرکز کن
اگه میخوای تا 2-3 سال دیگه بازی هارو جواب بده که باید کلا بری سراغ لپ تاپای گیمینگ با گرافیک های gfx
راجع به بکلایت هم صفحه کلیدای انگلیسی دارن، ولی انگلیسی-فارسی ها نه
............................
دوستان لطفا قوانین رو زیر پا نزارید !
همه اینجا دارن مشاوره می گیرن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا یه تاپیک باز کن
دوستان معلوم نیست سری جدید لپ تاپ های K و N کی میان تو بازار ؟ شنیدم توی سری جدید K کیفیت صفحه نمایش بهتر میشه ؟
سری n حدود 3,4 هفته دیگه وارد بازار میشه:5:
روی لپ تاپ یه دی وی دی هست که همه ی درایورا روشه. ولی چیزی که من دارم روش نوشته مال سال 2011 هست و ورژن 3. میخوام ببینم همچین ورژن های بالاتر این مجموعه درایور پیدا میشه؟! n55sl هست لپ تاپم
آقا این کانفیگ با توجه به مشخصاتش واقعا عالیه، فول اچ دی، موجود تو بازار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من هم دیدم تو این سایت.نسبت به قیمتش عالی ترین کانفیگ را تو این رنج قیمت داره.4تا usb3 داره.اما شما آمار دقیق داری که تو بازار ، مغازه ها هم دارند یا نه؟؟؟چون تو نت ، من فقط تو همین سایت این لپ تاپو دیدم.نقل قول:
سلام
برادر من این لپ تاپ رو گرفته(n56 vb) ، بعد تقریبا نیم ساعت بازی سمت چپش داغ میکنه و بعد از اون سمت راستش .( حدود سه و 450 گرفت)
سلام دوستان
میشه یه لطف کنید و به این تاپیک یه سری بزنید یه راهنمایی کنید ما رو اگه تجربه ی کار با این لپ تاپ رو داشتید؟
ممنونم
سلام دوستان
میشه یه لطف کنید و به این تاپیک یه سری بزنید یه راهنمایی کنید ما رو اگه تجربه ی کار با این لپ تاپ رو داشتید؟
ممنونم
ASUS K56CB برا بازی مناسبه آیا ؟!
تا دو سه سال بازی آرو جواب میده؟
دوست عزیز من اول این لپ تاپ رو از لحاظ کانفیگ یه مختصر باز میکنم اولا اینکه این مدل دارای پردازنده ضعیف مدل سری u هست و دلیل اینکه میگم ضعیفه اینه که اینتل برای اینکه مصرف انرژی رو در پردازنده هاش بهبود بده سری U را ساخت که به همین دلیل فرکانس کاریش رو هم پایین اورد اما این مدل دارای گرافیک مورد قبولی هست که مدلش 740M هست که جوابگوی بازی های خوبی هم هست اما در کل پیشنهاد نمیشه چون پردازنده خوبی نداره اما اگه میخواین لپ تاپی با پردازنده خوب و گرافیک خوب برای اجرای بازی ها بگیرین حتما برین سراغ N46VZ اما اگه میخواین کمتر هزینه کنید به طور حتم مدل Z500 از لنوو خیلی خوب هست که این مدل هم مثل K56CB دارای گرافیک 740M هست اما در عوض پردازندش به مراتب از K56CB قویتره پس در کل ابتدا N46VZ بعد Z500 و در اخر هم اینو بگم که مدل K56CB لپ تاپ خوبیه اما به دلیل سی پی یو ضعیف تو بعضی کارها کم میاره.نقل قول:
دوست عزیز شما به سایت ایسوس برین و مدل لپ تاپتون رو انتخاب کنید بعد از اونجا درایورای جدیدتر رو دانلود و نصب کنید و اینو هم در نظر داشته باشید که با دریافت ورژن های بالاتر درایورها عملکرد لپ تاپتو خیلی بهتر میشه و این یعنی سرعت و قدرت و از بین رفتن برخی مشکلات.نقل قول:
دوستان لطف کنید منو راهنمایی کنید.میخواستم لپ تاپ x550cc رو با کانفیگ core i5 بخرم.
میتونید توی این تاپیک یا تاپیک x450,x550 نقدوبررسیش کنید.ممنون میشم!
با سلام من میخوام k55vd با کانفیگ i7 رو بخرم به نظر شما تا چند وقت دیگه به روز هستش و بازی ها را ساپورت میکند؟
ASUS S200E خریدم لطفا راهنمایی های پس خرید رو بفرمایید
چه خنک کننده ایی براش خوبه؟
سلام.دوستان.من مدت طولانی هست که دنبال یک لپ تاپ خوب هستم.اگرمیشه در این امر من رو یاری کنید!
من لپتاپی که میخوام دوست دارم این مشخصات رو داشته باشه!
cpu:core i5
ram:6 gig به بالا
hard:750 gig به بالا
vga:2gig geforce 630mبه بالا
باتریش هم حتما 6سلولی باشه
تاکید میکنم که مدلهایی که میگین کانفیگ بال روحتما داشته باشه.
قیمت تا 2.500تومن میخوام.مارکش هم ایسوس باشه بهتره ولی اگه مارک دیگه ای سراغ دارین هم بگین!
دمتون گرم.لطفا راهنماییم کنید!
سلام دوستان من n46vz دارم.bios جدیدشو سایت ایسوس زده دانلود کنم یا نه؟
این سری دارای خنک کننده داخلی هستن و حرارت فوق العاده کمی تولید میکنن پس توی خرید کولپد زیاد حساس نباشیدنقل قول: