گرفته شده : شنبه 10 اردیبهشت ساعت 11 pm
256 Kb از پارس آنلاین دارم.
Printable View
گرفته شده : شنبه 10 اردیبهشت ساعت 11 pm
256 Kb از پارس آنلاین دارم.
سلام
ی سوال
اسیاتک که همون مخابراته
و ارم نت هم که ارم نت هست
چرا می نویسن اسیاتک(ارم نت)؟
سلام
نمایندگی آسیاتک تو شیراز ارم نت هست
نقل قول:
مشکلات دیگه تبدیل به معما شده :
توی ساعات دانلود رایگان بعضی وقت ها ، اینترنت که قطع میشه هیچ ، تلفن هم قطع میشه ولی محال هست از 7 صبح به بعد تلفن قطع بمونه.
هفته پیش دیدم Page باز نمیشه ، یک نگاهی پایین انداختم دیدم اصلا چراغ ADSL خاموش هست .
گفتم حتما دوباره پورت سوخته و مشکل مخابراتی هست ( البته هیچ وقت این جوری نمی شد ، تازه از رانژه هم که .
در میومد ، روشن بود ولی آرام چشمک می زد)
خلاصه همین طوری زدیم 192.168.1.1 دیدم اصلا کانکشن PPOE نیستش . ( چجوری میشه خودش پاک شده باشه وقتی تا یک ساعت پیش بوده؟)
اخیرا بعضی وقت ها هم همه چراغ های مودم سبز هست ولی Page باز نمیشه و وقتی خاموش روشن می کنم می بینم چراغ سبز اینترنت ، قرمز میشه.
فعلا همین مشکلات .
آقا امروز خیلی قطعی ها زیاد شده.
خدا کنه حداقل بعد از این همه قطعی که برای ارتقا پهنای باند بوجود امده لااقل این سرعت شبانه ما به همون سرعت قبل برگرده.
فعلا که سرعت روزانه خوبه فقط مونده این شبانه لعنتی که همه کار ما دانلود شبانست.......
ای خدا ....
من قبلا شاتل داشتم .اصلا جالب نبود.الان چن وقته که پارس گرفتم و خیلی راضیم .(خدا رو شکر) .سرعتش تووووووپ.
میشه بگید سرعت دانلود شبانه و روزانتون چقدره؟نقل قول:
ممنون
512 شاتل داشتم سرعت از 58 بالاتر نمیرفت . شبها که دیگه افتضاح. الان با 128 پارس بین 160-180 روزانم هس .چون دانلود زیاد ندارم شبها رو نمیدونم . ولی تا اونجا که یادم میاد تفاوت چندانی نداشت.نقل قول:
آره مال پارس خوبه. قبل عید دانلود شبانه من به 170 هم میرسید. (البته با تورنت). ولی الان نمیدونم چجوریه. امتحان نکردم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شما الان چجوره؟ خوب شده؟
روزانه ام عالیه به 280 تا 300 میرسه اما شبانه خرابه 50-60نقل قول:
منم که 512 دارم سرعت شبانم 50_60 هست.نقل قول:
پول زور میگیرن :19:
دوستان من میخوام ازشاتل کوچ کنم وآسیاتک را درنظر گرفتم کسی از دوستان تو محدوده کلبه از آسیا تک سرویس داره که اطلاعاتی نظیر سرعت دانلود و...... را بده
درضمن نظرم روی سرویس128با حجم5گیگ هستش
بچه ها من امروز به تاپیک شرکتهای دیگه سر زدم مثل اینکه همه شب گذشته از سرعت دانلود شبانشون راضی بودن و میگفتن سرعتها خوب شده.
حالا کسی هست که دیشب دانلود شبانه کرده باشه و بگه که سرعت خوب شده؟راستی اسم شرکتتون رو هم بگید.
خودتو از دست شاتل دزد خلاص کن بیا برو از جای دیگه بگیر...نقل قول:
سرویس 128 اسیا تک فکر کنم روی 1 مگ میبندن...
قیمتش هم خوبه 19500
فردا قراره برم اداره بازرگانی نامه شکایتم را بگیرم ببرم تعزیرات
کسی شماره موبایل همایون دزد را خواست بهم پی ام بده!
آهریمن دادا جریان چیه؟ هرجا دیدم از شاتل بد گفتی :دی
درکل من 128 شاتل دارم سرعت دانلودم 60 هست , به نظر شما پایین هست؟
مرکز وصال هستم , میشه یه شرکت خوب معرفی کنید؟ میخوام پینگم بیاد پایین!
ارم نت دیشب همون 60 بودنقل قول:
واسه معالی آباد خیابان دوستان کدوم شرکت ADSL میده ؟
128با 5گیگ نوشته 15900اشتباهه؟نقل قول:
من یک اطلاعات جامعی میخواستم اگر کسی داره میتونه اطلاعات بهم بدهنقل قول:
کد:http://www.asiatech.ir/fa/pages/sp2e2232/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%B3%20%D9%87%D8%A7%D9%8A%20%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%BE%D8%B1%20%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA.html
سلام
من از فن آوا استفاده مي كنم يه مدتيه كه پينگم بالا پايين ميشه تو بازي زير 100 بعد يهو 999 ميشه بسه زبون بالاترو نشون نمي تونه بده بعدشم به xfire هر كاري مي كنم لوگين نميشه شايد با بد بختي يه بار بشه بعد دوباره off ميشه نمي دونم چيكار كنم ممكنه واسه همين دارن پهناي باند و زياد ميكنن باشه يا نه؟
ولي خودمونيما ريدن با اين افزايش دادنشونا!
جریان طولانیه و من هم با دایل آپم :دینقل قول:
خلاصه جریان:
محدودیت سرعت>شکایت در تنظیم مقررات>قطع رانژه بدون درخواست>شکایت در استانداری>شکایت در اداره بازرگانی>شکایت در تعزیرات
شبانه هم سرعتت 60 هست؟!
اره من خودم فرمش را دارمنقل قول:
19500
اون سایته که برای تهرانه برو سایت ارم نت یا تماس بگیر با 1844
اره :دی یه ذره بیاد پایین فرت فرت زنگ میزنم , خلاصه تو این 3-4 ماه 90گیگ حدودا دان کردم :دی
میشه آدرس سایتش بدین تو گوگل سرچ کردم فقط فروشگاهش میادنقل قول:
درضمن ارم نت نماینده آسیا تک هستش؟
شماره آسیا تک در شیراز چنده؟
تو خود سایت آسیاتک زده ارم نت نمایندشون تو شیراز هست:
از سمت چپ صفحه فارس و بعد شیراز رو انتخاب کنکد:http://asiatech.ir/fa/locations/ll/homepage.html
اینم سایت ارم نت:
سایت ارم نت هم زده 2 تا نماینده شیراز داره:کد:http://www.eramnet.ir/
شيراز - شركت آوامهر
آدرس : خيابان قدوسي غربي تلفن : 1888 نام نماینده : خانم مستعد
کاوش نت
آدرس : شیراز- خ ملاصدرا- روبروی کتابخانه خوارزمی تلفن : 2318746-0711 نام نماینده : پویا روزبه
این دومیه فک کنم نماینده همه چی هست(پارس و صبا و ...):31:
شماره آسیا تک 1844نقل قول:
آدرسش هم خیابان آبیاری کوچه 24 پلاک 71
هم نزدیکتره و هم بهتره از اون دو تا نمایندگی هست
کسی از پارس انلاین سرویس گرفته؟
میشه بگید سرویستون چیه و سرعت دانلود روزانه و مخصوصا شبانتون چنده؟
آخه توی تاپیک پارس انلاین همه از سرعت شبانشون تعریف می کنن .
سرعت شبانه پارس انلاین تو شیراز تعریف زیادی نداره . جدیدا هم مقداری قطعی ها زیاد شده بنظرم هنوزم یا شاتل یا صبانت....
سلامنقل قول:
سرعت دانلود روزانه 128 بین80 تا 110 وسرعت دانلود شبانه متغیر با سرویس 128 شب بین ساعت 4:30 تا 6:55 بین 700 تا 1 گیگ دانلود داری قطعی خیلی کم داره تو یه ماه شاید 5 ساعت قطعی داره.
دوستان یه چیزی رو میدونستید؟!!
این تاپیک دیگه اصلا فعالیت نمیکنه.لااقل یکی بیاد یه چیزی بگه ....
تاپیک شرکتهای دیگه رو که نگاه میکنم روزی 1 صفحه اضافه میشه اما این تاپیک...
حداقل یکی بیاد وسط گرمش کنه!
این قضیه 00:30 تا 6:55 پارس همچنان کار میکنه؟
واسه همه سرویس هاشون جواب میده؟
من همچنان بین آسیاتک و پارس موندم.:41:
کسی نظری نداره؟
واسا گرمش کنم:31:نقل قول:
جریان من با شاتل(آرانیک) دزد:
جریان از زمانی شروع میشه که شروع کردن به محدود کردن سرعت دانلود شبانه و من هم هی زنگ میزدم پشتیبانی شیراز و تهران دیدم فایده نداره رفتم تنظیم مقررات شکایت کنم که سرعت شبانه را محدود میکنن که دیدم طبق قانون تنظیم مقررات اگه سرعت کمتر از 1.6 برای 128 باشه نمیشه کاری کرد گفتم اگه طبق قانونه که نباید به کاربر خانگی بیشتر از 128 بدن ولی در عمل به جای 128 بدون ارائه هیچ مدرکی 512 میدن و به خاطر همین شکایت کردم تنظیم مقررات بعد یک مدت دیدم سرعت من تنها را فقط کردن 128 دقیقا داون استریم واپ استریم را کردن 128 منم دوباره رفتم تنظیم مقررات دیدم فایده ای نداره و در پایان دوره سرویسم را بدون درخواست من قطع رانژه کرن در صورتی که من هزینه دوره جدید را داده بود فقط 500 تا تک تومنی مانده بود (تازه فاکتور دوره جدیدم را هم یک روز قبل از پایان این دوره از توی سایت مای شاتل پاک کردن در صورتی که من فاکتور را توی ایمیلم داشتم) که اونم طبق قرارداد قبل از 15 روز پرداخت کردم در صورتی که اینها نباید همون اول قطع رانژه میکردن رفتم استانداری پیش وزیر فناوری اطلاعات و اونجا شکایت کردم که کاری نتونست بکنه رفتم اداره بازرگانی شکایت کردم بخاطر اینکه فاکتور دوره جدید زده بودن و منم پرداخت کرده بودم اداره بازرگانی یه جلسه گذاشت من رفتم و از شاتل هم پشتیبانی ارشدشون به عنوان نماینده شاتل امده بود. طرف نماینده شاتل که فاکتور را دست من دید گفت اگه مشخص بشه شما مبلغ دوره جدید را دادید حق با شماست بعد که مشخص شد زد زیر حرفش و مدیر شاتل خودش امد و با پارتی بازی پرونده را مختومه کرد منم چند روز بعد همونجا یه پارتی پیدا کردم و پرونده را در جریان انداختم و اداره بازرگانی به شاتل گفت باید به من سرویس بدن اونها هم قبول نکردن قرار شد پرونده را بفرستن تعزیرات...
امروز زنگ زدم اداره بازرگانی گفت نامه تایپ شده رفته برای امضا ولی معاون اداره بازرگانی به متن نامه گیر داده دوباره دادن تایپ بشه
ادامه دارد...:19:
فعلا که از طرف اداره بازرگانی یه مورد تخلفاتی توی پروندشون ثبت شده.
اینو گفتم که دوستان با این شرکت دزد بیشتر اشنا باشن و هشیار بشن..
در تکمیل صحبت دوستمون باید بگم درسته شرکت شاتل اصلا سرعتهاش خوب نیست(البته نمیخوام بگم دزده چون نمیشه کسی رو متهم کرد) ولی من دوتا از دوستام که از شاتل سرویس 128 میگیرن گفتم سرعتتون چقدره گفتند : خیلی توپه ، معرکه است گفتم حالا بگین،یکیشون گفت 60 یکی دیگشون گفت 65 . گفتم برید بمیرید من قبلا صبانت بودم سرعت دانلودم 140 بود ولی الان که اومدم اسیاتک 240 هست وقتی اینو شنیدن خلاصه کلی بد و بیرا نثار شرکت شاتل کردن و تصمیمشون بر این شد که دور بعد دیگه از این شرکت خدمات نگیرن.نقل قول:
خلاصه سرعت اینترنت شرکت شاتل نسبت به شرکتهای دیگه واقعا ضعیفه،پس خواهشا کسی فکر سرویس گرفتن از این شرکت رو نکنه.
من تاپیک پارس انلاین رو که نگاه کردم مثل اینکه هنوز این ترفند عملیه.نقل قول:
اما در مورد سوال بعدیتون باید بگم من الان خودم از اسیاتک سرویس میگیرم ، سرعت روزانه هاشون واقعا عالیه(220الی 250 هست ) ولی جدیدا گند زدن به شبانه ها و سرعتها به 60-70 رسیده(قبلا شبی 2.5 گیگ دانلود میکردم ولی الان به 1 گیگ رسیده).
در مورد پارس انلاین طبق نظر و گفته دوستامون توی همین تاپیک مثل اینکه سرعت روزانه اش تعریفی نداره و به 110 میرسه ولی شبانشون بهتر از شرکت اسیاتک هست.
حالا دیگه تصمیم با خودتوته ، اگه روزانه براتون مهمه حتما برین اسیاتک ولی اگه شبانه اهمیت داره برین پارس انلاین . البته فکر نکنم سرعت شبانه پارس انلاین هم زیاد تعریفی باشه(دوستانی که از پارس انلاین سرویس میگیرن باید توضیح بدن)
ولی من در کل آسیاتک رو پیشنهاد میکنم ...
سلام. من جهرم هستم. تو اینجا سرعت اینترنت روزانه با اشتراک 128 بعضی وقتا تا 200 هم میرسه و در بدترین حالت کمتر از 30 نیستنقل قول:
اما اینترنت شبانش که بین 1-7 صبح رایگانه خوتو بکشی از 10 بالاتر نمیره. نمیدونم همه جا اینجوره یا فقط جهرم.شما که شیرازین سرعت چطوره؟ سرعت شبانه منظورمه
اینجا شبانش 50-60 هستنقل قول:
سرعت شاتل بعد از گرفتن سرویس :
ماه اول: سرعت دانلود 200
ماه دوم: سرعت دانلود 150
ماه سوم: سرعت دانلود 100
ماه چهارم: سرعت دانلود 50
ماه پنجم: سرعت دانلود 25
ماه ششم: سرعت دانلود 10
ماه هفتم : سرعت دانلود 5
ماه هشتم : سرعت دانلود 1
ماه نهم (جشنواره) : سرعت دانلود 200
و به همین ترتیب کاهش سرعت تا زمان جشنواره بعدی...
البته عمرا شاتل سرعتش100 200 بشه تو خواب شاید بشه برای اغراق بود مفهوم بهتر برسونه..
خوب این یعنی اینکه خود شرکتی که تو جهرم کار میکنه نمیزاره سرعت بره بالا و محدودش میکنه؟ شما کدوم سرویسشو استفاده میکنی که شبانه 50-60 دانلود میکنی؟ 128 یا 256 یا....؟نقل قول:
آره تمام کاهش یا افزایش سرعتها دست خودشونه.نقل قول:
سرویس منم 128 هست.راستی اوندفعه که زنگ زدم شرکت و گفتم چرا سرعتها رو کاهش دادین گفتن که برای اینکه همه سرویسها چه 128-512- 1M سرعت یکسانی داشته باشن!!!
کدوم شرکت؟ شرکتی که تو شیرازه یا شرکتی که تو تهرانه؟نقل قول:
یعنی چی همه سرعت یکسانی داشته باشن؟؟؟؟
منو یاد دانشگاهم انداختین. تو دانشگاه ما سرعت اینترنت رو اورده بودن به 5 کیلو بایت رسونده بودن. قبلا 200 بود. به مسئول این کار اعتراض کردیم. گفت نه اونجوری بعضیا میان فابیل دانلود میکنن حق بقیه ضایع میشه. گفتیم یعنی چی؟ هرکسی روزی یک ساعت حق استفاده داره من میخوام یک ساعت خودم رو دانلود کنم حق کی ضایع میشه طرف گفت مگه اینترنت واسه دانلوده؟ اینترنت واسه جستحوی مقاله هست. هرچی ما دلیل و منطق اوردیم اون یه جواب اینجوریه دیگه میداد. تنها نتیجه منطقی ک گرفتیم این بود که طرف فکر میکرد اگه دانلود کنیم اینترنت تموم میشه و به بقیه نمیرسه. اخه دانشگاه ما که خودش با دیش به اینرنت وصل بود. فکر نکم که ترافیک چند گیگ داشته بوده باشه که با دانود نهایتا 100 یا 200 مگی ما تموم بشه. یه دفعه 15 مگ فایل دانلود کرده بودم اومد دید. اونقده عصبانی شده بود که نگو میگفت تو پووووووووووونزده مگ دانلود کردی؟ (جوری 15 رو گفت که یه لحظه خودم شک کردم 15 مگ بوده یا 15 گیگ )چرا حق بقیه رو ضایع کردی؟ ما هم هاج و واج که داره در مورد چی صحبت میکنه اخرشم نفهمیدیم.
بگذریم این پست شد یه داستان!!!
من زنگ زدم به همین شرکت تو جهرم گفت اگه بخواین وصل میکنم دفتر تهران با پشتیبانی صحبت کنین. منم بی خیال شدم گفتم زنگ میزنیم انم بهترین چیزی که میگه اینه که مشترک زیاده سرعت کم شده. دیگه چی میخواد بگه. حالا شما میگی تو شیراز شبانه 50 کیلو دانلود میکنه فکر کنم زنگ بزنم تهران بهتر باشه
پس از شکایتهای فروان در تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی حالا پرونده شکایتم رفته تعزیرات و منتظر تماس تلفنی تعزیرات هستم تا یک جلسه ای بین من و شاتل بگذاره از شما دوستان عزیز میخوام اگر مطلب مستندی دارید که به درم میخوره که توی تعزیرات ارائه بدم برام بفرستید!
اینجا تاپیک شهر شیرازه،پس منظورم شرکت شیرازیه.نقل قول:
در ضمن کاهش سرعتها منظورم سرعتهای شبانست.یعنی همه سرویسها سرعت یکسانی در شبانه دارن.