نقل قول:
دوستان به شدت نیاز به جواب دارما:20:
Printable View
نقل قول:
دوستان به شدت نیاز به جواب دارما:20:
سلام.نقل قول:
بله منم Inesoft رو رو گوشی دارم.
نقل قول:چه جالب من همون انتقالش رو هم نمیدونستم به برنامه آسیب نمیزنه چه برسه به Delet کردنش رو.:18::31:نقل قول:
اگه منظورت همه i900 هاست که من تا حالا همچین چیزی نشنیدم.:18:نقل قول:
ولی تقلبی و طرح امنیا(چینی) زیاده.البته در مورداکثر گوشی هی معروف اینطوریه !:13:
نقل قول:همینطور که دوستمون گفتند نمونه های چینیش موجود بوده و هست. ولی کاملا قابل تشخیصند، چون جاوا هستند و نه ویندوز موبایل. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این ادرس هم که گفتی خریدم ولی کار نمیکنهنقل قول:
کسی میتونه از پینهای داخل سوکت کابل TVش یه عکس بزاره؟
کی فکرشو میکرد یه روزی کابل TV سالم I900 بشه 3 هزار تومن....؟!
من یکی خریدم 3 تومن با پک مخصوص.
پس این رام 6.5 اصلی چی شد؟
سلام
می خواستم بدونم ال سی دی I900 تعویض میشه ؟ حدودا چقد هزینه برمیداره ؟
ممنون
نقل قول:
سلام.
تعویض که میشه.مشکلش چیه؟آخه بعضی اوقات نیاز به تعویض ال سی دی نیست و ناچ تنها مشکل و حل میکنه.اگه تاچ تنها رو بخوای حدود 35 تومن اما ال سی دی رو قیمت ندارم.
کیف کتابی واسه امنیا هست ؟
قیمتش چنده ؟
یه چیز سنگین افتاده روش فکر کنم از داخل شکسته آخه نقطه ضربه تو تصویر مشخصه ضمن اینکه تصویر تار و نصفستنقل قول:
فقط می خوام بدونم اگه ال سی دیش شکسته باشه امکان داره هزینه ی تعویضش از صد تومن بیشتر بشه ؟
بازم ممنون
نقل قول:
سلام.
نه فکر نمیکنم بیشتر از 100 تومن بشه .سعی میکنم امروز قیمت بگیرم براتون بزارم.:11:
یه جا راهی خوندم واسه رفع مشکل زمانی اس ام اس ولی الان یادم نیست .. کسی راه حل سراغ داره؟
امين يه برنامه بود قبلانقل قول:
نداريش؟
از طريق رجيستري هم ميشه
برنامه را هم گذاشتم
نقل قول:
رفع مشکل اختلاف زمانی sms
نقل قول از سایت phalls
این یک ایراد مسخره در wm6.1 هست در حقیقت این ایراد از Time Zone و DST (daylight saving time) هست برای بعضی ها با تغییر رجیستری زیر مشکل حل شده: (بعضی از key ها و dword ها را باید خودتون ایجاد بکنید)
كد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\OEM\PhoneSetting\
Add a dword key "TrustTimeZoneField"
and give it a dword value of 0
درنهایت اگر باز مشکل رفع نشد بایستی این تغییر دوم رجیستری را هم انجام بدهید
كد:
Goto HKLM\Software\OEM\SMS
create the SMS key and Add a dword key RecvTimeStamp and give it a dword value of 1
راستی ریست کردن پس انجام هر یک از تغییرات رجیستری فراموش نشه
قیمت ال سی دی تو علاالدین 60 تومن .هزینه تعویض هم حدود 10-15 تومنه.نقل قول:
نوشته شده توسط [B
قیمت تاچم که قبلا گفتم بین 20 تا 28 تومن و هزینه تعوضش هم همون 10 -15 تومنه.
ببین من خودم از این مغازه خریدم و سالمه ولی یه نکته هست که اگه بقیه هم بدونن بد نیست که شاید مشکل خیلی ها حل بشه.نقل قول:
از اونجا که خروجی سامسونگ ها مثل هم هستش ممکنه کابلی که به شما دادن واسه یه سامسونگ دیگه باشه و کار نکنه(البته شایدم کار کنه).
ولی کابل اصلی امنیا با این کد شناخته میشه که رو بسته بندی کابل نوشته
GH39-00442B
ATC012CSE
حالا شما اگه ببری اونجا احتمال زیاد واست عوض می کنه.:11:
اینم شماره مغازه :88929748
دمت گرم.. نه من نداشتم.. اصلا واسم مهم نبود چون با ساعت اس ام اس کاری نداشتم و اس ام اس بازیو ترجیح میدم با گوشی های سونی اریکسون بکنم چون خیلی خوبه که نشون میدن اس ام اس کی سند شده و کی به تو رسیده.. و این واسم کافی بود اما فعلا 2 تا از خط هام اوت شدن :31:و فقط یه ایرانسل مونده دستم که اونم رو پاکت انداختم و فعلا واسه اینه که نیاز پیدا کردم.. ممنون:10:نقل قول:
سلام.
دوستان يکي از اشناهامون که اي900 داره يه سي دي نرم افزاري گرفته و الان چند تا تم نصب کرده......
حالا ميخاستم بدونم که اين تم ها کجا ميرن که بخاد فعالشون کنه؟
اگه ميشه لطفن ادرس دقيقي که اين تم ها ميرنو بگين.
ممنون
آقایون ویندوز 6.5 امد
آقایون من یک مشکل دارم اس ام اس 2 صفحه گوشیم میفرسته ولی دست طرف مقابل نمیرسه یا نصفه میرسه
نقل قول:
سلام.
مشکل از گوشی طرف مقابل شماست.(البته وقتی میفرمایید که گوشی شما اس ام اس رو کامل میفرسته.)
چند دقایقی رابا شمابودن رابرای خود افتخاری می دانم
نقل قول:
داداشمون رو.. آفرین به ما که اولین پست یه تازه وارد اومد تو قسمت امنیا... خوش اومدی.. کمکی بود اینجا همه در خدمتن:10:
سلام
کسی میتونه یه لینک از ویندوز موبایل 6.5 برام بزاره؟
راستی در هنگام نصب ویندوز موبایل 6.5 هم ممکنه گوشی dead بشه؟
اگه از محیطش خوشم نیومد میتونم دوباره برگردم به حالت اول گوشی؟
این جا گذاشتم بهمراه عکس هاشنقل قول:
بله ممکنه ولی ببین من تا بحال بیشتر از 10 بار گوشیمو با 6.5 فلش کردم هیچیش نشد
اگه کارایی که گقتم بکنید این اتفاق نمیوفته :11:
تو صفحه اول هم کارای جانبی و ایمنیش ر گفتمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343478&page=3
بهداد تو الان کدوم رام رو استفاده میکنی؟(ریلیز کدوم شخص؟) فضای خالیش چقدره؟ پیشنهاد میدم یه تاپیک بزن بهداد جان واسه اینکه بچه ها بیان و رام ها رو نقد کنن و نطپظر سنجی هم بذار.. من خودم نت اومدنم بی نظم هست واسه همین تو تاپیک بزنی بهتره:20:نقل قول:
همون رامی که صفحه آخر هست رو الان دارم چیز تر تمیزییه :21:
فقط یکم زیاد رم مصرف می کنه البته با تاچ فلو ولی با تیتانیوم 34.70 مگ فری داره
زود داغ ميكنه و باترش خوره داره !
تاپیک بزن عزیز دلم:46:نقل قول:
سلام.نقل قول:
دوستان لطفن یه جوابی هم به پست بالا بدین.
میره تو قسمت setting-personal-today شاد باشیدنقل قول:
یا علی:11:
سلام فريد
تمهادر پاكت پي سي بايد در جاي خاصيكپي بشند تا كار كنه
بعد از مسيري كه امين گفت ميتوني عوض كني
مسير تمها در حافظه داخلي گوشي و پوشه ماي داكيومنت هست
سلام بچها !! احوال شما تاپیک چقدر کند پیش رفته!! منو یادتون هست که!! گفتم الان باید صفحه 450 500 باشین!!!!! آقا ما امسال کنکوری هستیم و زیاد وقت نداریم بیایم فروم بازی! شرمنده میشه یکی واسه ما یه فارسی ساز بزاره!! (آخه چند روز پیش مجبور شدم گوشیو ریست کنم و فارسی سازم که به اسم karmba F1&2 VGA بود پرید) لطفا اونیو که از همه بهتره بزارین.چاکریم خفن!!!
حال کردم پست شماره 1000 خودم رو این جا بزنم.:11:
دوستان باطري اين گوشي خوبه؟
با يه استفاده معمولي چقدر دوام مياره؟؟
سلام
من به دوتا مشکل برخوردم لطفا راهنمایی کنید
گوشی رو هارد ریست کردم حالا که میخوام دلیوری رو فعال کنم فعال میشه ولی از مسیجینگ که خارج میشم دوباره غیر فعال میشه
مشکل دومم اینه که چطوری میشه بازیهای جاوایی که تاچ نیستند رو بازی کرد؟
دوباره هارد ریست کن..نقل قول:
مشکل دوم رو هم بیخیال شو چون بازی های جوایی که واسه پاکت نوشته نشدن خوب کار نمیدن
یا علی:11:
نقل قول:
سلام.
در مورد دلیوری شما باید بری تو قسمت message و بدون اینکه مسیج هارو باز کنی بری تو قسمت Menu سپس تو صفحه ای که باز میشه Tools رو انتخاب کنب و از اونجا Options حالا یک صفحه باز میشه که یک کادر داره با چند گزینه.شما گزینه Text Messages رو کلیک کن یک صفحه باز میشه با 2 گزینه گزینه دلیوری رو تیک بزن.
در مورد بازیها هم اطلاعات چندانی ندارم باید از دوستان اهل فن بپرسید.:11:
این طفلک که میگه فعال میکنم ولی تنظیمات سیو نمیشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
این بنده خدا احتمالا" صفحه مسیج رو باز میکنه از اونجا فعال میکنه واسه همین هر سری که میاد بیرون باید یه بار دیگه فعال کنه.:11:
دوستان من امروز ميخوام برم اين گوشي رو بخرم.
نكته خاصي هست كه بايد موقع خريد حواسم بهش باشه يا نه؟
اگه كمك كنيد ممنون ميشم.