من از همین لینکی که دوستمون گذاشتن دانلود کردم.
شما فرض کنید که محتویات یه دیسک کپی شده روی هاردم.
حجمش حدود 700 مگ هست.
Printable View
من از همین لینکی که دوستمون گذاشتن دانلود کردم.
شما فرض کنید که محتویات یه دیسک کپی شده روی هاردم.
حجمش حدود 700 مگ هست.
آخه اون دوستمون هم که لینک iso گذاشته!
حالا اگه میتونین همون data رایت کنین شاید کار کرد.... یعنی همون فایلها رو توی قسمت data بزارید و رایت کنین...
حالا اگه میتونین دوباره از خود سایت اوبونتو دانلودش کنین.... اونجا فایل iso هست که راحت رایت میشه...
من موقعی که میخوام اوبونتو رو نصب کنم البته ورژن جدید رو برای اولین بار بار میخوام نصب کنم مانیتور بعد از بخش انتخاب زبان خاموش میشه چرا؟کیس همچنان روشنه؟
اوبونتو رو از سایت گرفتم امروز
فک کنم میشد نصب به صورت گرافیکی رو خاموش کرد ولی یادم نمیاد..... فک کنم اول ازت میپرسه...
بازم دوستانی که بهتر میدونن جواب بدن...
مدل گرافیکتون چیه؟ لپتاپ دارین یا دسکتاپ؟ مدلش؟
احتمالا با گرافیکتون به مشکل برخورده...
بله دذسته میشه بصورت نرمال-با گرافیک نصب کرد
من دسکتاپ دارم مدلشم فکر کنم جز سری 5200 باشه مطمئن نیستم
من که لینک iso دادم !نقل قول:
چکارش کردی ؟
نه داداش این iso نیست.
من فقط اکسترکت کردم.
الان هم زدم روی cd فقط بوت نمیشه اما از روی یه آیکون میشه نصب کرد.
من بصورت محجازی روی vmwarw در حال نصب کردن هستم و داره تموم میشه ولی روی اون یکی سیستم هنوزم مشکل دارم.مادربردشم گرفیک انبرد نداره لعنتی.
ما بالاخره چه جوری دیسک رو بوتیبل اش کنیم ؟؟
الان یه ویندوز رو هم زدم اتوران بالا میاد و همه چی درست هست اما بوت نمیشه/
دوست عزیز شما احتمالا فایل ایمیج رو با نرم افزار winrar بازش کردید که اشتباه کردید این فایل رو با نرم افزار نرو رایت بزنید یا با نرم افزارهای رایت دیگه این کارو انجام دهید.نباید به هیچ وجه اکسترکت کنید
ببین نباید Extract کنی!نقل قول:
باید بری از تو Nero همون فایل iso رو رایت کنی.
ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال چرا اوبونتو کدک های مدیا رو با خودش نداره مگه کدکها رایگان نیستن؟ما که تو این کشور اینترنت ذغالی داریم نمیتونیم کدکها رو دانلود کنیم.
اوبونتو مثل ویندوز 7 درایورها رو میشناسه؟
جایی سراغ ندارید که کدکها رو بفروشند؟
چرا سایتهایی که با زبان فارسی هستند یه طوری نشون داده میشن؟زبان فارسی هم نصب هست
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
یه سوال دیگه فرق نسخه دسکتاپ با نسخه نت بوک چیه؟
نمیشه نسخه دسکتاپ رو برای نت بوک نصب کرد؟
منظور از نت بوک فقط همین سری هستند یا لپ تاپهای قویتر هم جزئش میشن؟
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
یه سوال دیگه فرق نسخه دسکتاپ با نسخه نت بوک چیه؟
نمیشه نسخه دسکتاپ رو برای نت بوک نصب کرد؟
منظور از نت بوک فقط همین سری هستند یا لپ تاپهای قویتر هم جزئش میشن؟
اصلا چیری با فرمت iso وجود نداره چه اکسترکت کنی چه اکسترکت نکنی !!!!1نقل قول:
حالا مشکل اینه که بوت نمیشه !!!!
دیسک اتوران هم داره.
خیر پولی ان.نقل قول:
دوستان شما فکر کنید این اوبونتو در کامپیوتر من این شکلی هست : (( البته این واسه یه آنتی یوروس هست ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من، من اون لینکی که دادم با فرمت iso بود.نقل قول:
حالا تو اون iso رو چیکارش کردی؟
مشکل رو فهمیدم و حق با شما بود عزیزنقل قول:
من فیلا فشرده شده رو اکستراکت میکردم.
الان یه مشکل جدید دارم و اون این هست که نرو یه ارور مانند میده نمیدونم چی میگه ؟
ولی فکر کنم اندازه cd نیست باید زو dvd زده بشه.
به هر حال خیلی ممنونم.
اگه لطف کنید نسخه نوت بوک ابونتو و همچنین آموزش نصبش بطور pdf رو بزارید ممون میشم.
موفق باشید
نسخه نوت بوک نداره همون دسکتاپ رو نصب کن
اگه منظورت net book هست از سایت ubuntu.com دانلودش کن
خب شما اون اروری که میده رو بزار عکسشو اینجا.نقل قول:
آموزش نصب هم که صفحه ی قبل بصورت تصویری بود لینک دادم.
نسخه ی نت بوک:
کد:http://mirror.its.dal.ca/ubuntu-releases//maverick/ubuntu-10.10-netbook-i386.iso
بفرما این هم یه عکس ازش:
فقط بی زحمت دانلودش کن.کد:http://upload.ps/wq7n1bxbtb23/2010-10-24_063446.png.htm
زمانی هم روی گزینه ignour کیلیک می کنم صفحه بسته میشه و عملیات رایت شروع میشه و حتی رایت با موفقیت به پایان میرسه اما متاسفانه دیسک می سوزه !!!!
حالا راه حل چی هست ؟؟؟
؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کسی نبود بگه ما چیکار باید کنیم ؟؟؟!!!!
خب اشکالی نداره که!نقل قول:
روی DVD رایت کن:20:
پس الان مشکل اینه که ما روی cd میزنمی و باید روی DVD زده بشه. ok
انجمن لینوکس اوبونتوه یا آموزش نرو؟!
آقا نسخه 11 کی میاد میخوام دانلود کنم اگه حلا حالاها نیمیاد همین 10 رو دانلود کنم
نسخه ی 10.10 که تازه اومده.نقل قول:
11.04 پنج ماه دیگه میاد.
هنوز نتوسنتم به vp--n وصل بشم یه مقدار از این بابت اوبونتو اذیت میده!
بنده نرم افزار vpnc رو نصب کردم و تنظیماتش رو هم انجام دادم نمیدونم درست یا غلط که بعد از زدن دستور زیر ارور میده :
ارور:کد:sudo vpnc-connect u
و تنظیماتم هم بر این مبنا هست که :کد:vpnc-connect: receiving packet: Connection refused
با دومورد IPSec ID group و IPSec secret group هم مشکل دارم که نمیدونم چی هستند؟کد:IPSec gateway the.address.or.ip.of.server
IPSec ID group.name.given.to.you.by.administrator
IPSec secret group.password.given.to.you.by.administrator
Xauth username your.username.given.to.you.by.administrator
دوستان لطفا همکاری کنند تا این مشکل --- در اوبونتو که خیلی ها از جمله بنده باهاش مشکل داریم حل بشه.
ممنون
من تو اوبونتو به v p n با pptp وصل میشدم مشکلی نبود... از تو خود GNOME با connection manager یه کانکشن میساختم وصل میشدم راحت بود..
چه نوع وی-پی-انی هستش؟ PPTP یا L2TP یا ..؟نقل قول:
سلام
چطوری میتونم از کارت --- تو اوبونتو استفاده کنم کارت --- من skysat2 هست کمکم کنید
مودم من مودم نوت بوک dell هست Conexant usb d400 v.92 حالا چطوری میتونم نصبش کنم
ضمنا فایلهای avi,mkv,mp3,wav و ... رو هم نمیتونم اجرا کنم کمکم کنید
ورژن اوبونتوی من 10.10 هست همچنین 10.4 رو هم دارم
واسه پخش کردن فایل ها از vlc استفاده کن. تو گوگل سرچ کن میاد
واسه مودم هم میتونی از linmodems.org کمک بگیری... از فایل scanmodem اونجا استفاده کن اگه مشکل داشتی تو تاپیک مودم های این فروم مطرح کن..
چرا لینک دانلود نمیذارین من هرچی دنبال vlc گشتم نتونستم واسه دانلود پیدا کنم
راستی چطوری باید برنامه ای که دانلود کردم رو نصب کنم و استفاده کنم
یه اموزش راحت لطفا
vlc رو میتونی از توی synaptic هم نصب کنی( میدونی چیه دیگه؟ ) فقط synaptics رو اجرا کن بعد دنبال vlc بگرد نصبش کن
برنامه هم اگه پکیج دبیان باشه( پسوند .deb داشته باشه) که با دوبار کلیک کردن باز میشه و نصب میشه اگه هم سورس باشه باید کامپایل بشه که معمولا راحت نیست.... اگه نیاز به کامپایل داری بگو یه کم توضیح بدم...
اقا لطفا کدهکای پخش فایلهای صوتی و تصویری رو برای دانلود بذارید لطفا لینک مستقیم
خیلی ضروریه
چطوری میتونم از --- تو اوبونتو استفاده کنم
دوست عزیز گفتم که vlc رو از توی synaptics نصب کن مشکلت حل میشه.....
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من از کامپایل و این چیزا سر در نمیارم
همه برنامه هایی که دانلود کرم با پسوند tar هستند
MPlayer-1.0rc3.tar
kdebase-runtime-4.5.3.tar
wine-1.3.6.tar
xmms-1.2.11.tar
LinuxPkg_5.12.tar
rarlinux-3.9.3.tar
حالا چطوری باید نصبشون کنم
مخصوصا اون kdebase-runtime-4.5.3.tar
نگفتین چطوری میتونم از کارت --- تو اوبونتو استفاده کنم
تا حالا با --- نکردم صبر کن اونایی که بلدن جواب میدن...
اونایی که دانلود کردی به احتمال قوی همشون سورس هستن....
از طریق synaptics میتونین اکثر اونا رو پیدا کنین..... synaptics رو از setting -> administration -> synaptics packange manager پیدا کنین..
دقیق یادم نیست مسیر درسته یا نه چون الان اوبونتو ندارم ولی یه چیزی شبیه همینه....
synaptics خودش واستون دانلود و نصب میکنه خیلی راحته...
فایل های tar (اصولا tar.bz , tar.gz , tar.bz2 ,... هستند) رو با دستور زیر Extract کن.
و وقتی که Extract کردی ، اصولا یه فایل به اسم readme موجود هستش که نحوه کامپایل کد مورد نظرت رو توضیح داده.کد:tar xvfz finename
ولی اکثرا بصورت زیر کامپایل میشن:
ولی کامپایل کد منبع ، کار دشواری هستش ، مثلا ممکنه که موقع کامپایل ، به یه سری library ها نیاز پیدا کنید که باید جدا پیدا و کامپایل کنید و ... (بعضی وقت ها اعصاب ادم خورد میشه).کد:./configure
make
make install
اگه به اینترنت دسترسی داری:
همونطور که دوستمون توی پست قبل کفتند ، میتونید برنامه ها تون رو از synaptic یا update center پیدا و نصب کنید(بهترین راه هستش - بدون غصه و در به دری).
اگه به اینترنت دسترسی نداری:
سعی کن پک های دبیان (فایل های با پسوند deb) رو پیدا کنی و را حت نصب کنی (ولی بعضی برنامه ها رو باید حتما از روی سورس کامپایل کرد).
در مورد VLC و دیگر پلیر ها (مثلا mplayer) باید بگم که کامپایل از روی کد منبع ، خیلی مشکل و طاقت فرسا هستش و بهترین راه نصب از طریق همون synaptic یا update center هستش.
سلام دوستان
من ویندوز7 داشتم و لینوکس ubudu 9.10 نصب کردم بعد ویندوز رو upgrate کردم بوت اصلی بالا میاد ولی وقتی رو ubudu رو انتخاب میکنم یه صفحه شکل داس میاد و ازم میخواد tab رو بزنم ولی چیزی دستگیرم نمیشه ولی در ابتدای خط فرمانش grub.. داره
مشکلم از کجاست ؟
راستش سی دی live هم ندارم در حال حاضر
سلام
من اصطلاخات دیکشنری stardict رو دانلود کردم اما نمیدونم چجوری تو مسیرش کپی کنم تو پوشه دانلودم هست اما از طریق ترمینال نمیتونم گپی کنم بلد نیستم کسی میتونه به من بگه؟
وقتی هم کپی کنم paste نداره چجوریه آخه؟:41:
سلام دوستان ,
من یک مشکلی دارم در رابطه با نمایش فیلم های با زیرنویس فارسی ...
مشکل من اینه که زیر نویس فارسی نا مفهوم هستش ... تنظیمات زیرنویس رو درست کردم اما حالا حرف ها از هم فاصله دارند و برعکس نوشته شدن !!!
چه راهی برای درست کردن این مشکل وجود داره؟
تشکر//