[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
Ping statistics for 173.194.32.32:
Packets: Sent = 100, Received = 76, Lost = 24 (24% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 361ms, Maximum = 373ms, Average = 366ms
وضعیت خیلی خرابه ): بر باعث و بانیش لعنت :13: دِ میگم ابله اینترنتی که یه سایت تو ایران رو نتونه باز کنه من میخوام چیکار :41: به خداوندی خدا الان دو روزه میخوم خیر سرم به سایت دانشگاه برم نمیتونم اعصاب نذاشتن برامون بمونه :19: تُف بیاد تو اون ذات کثیفتون
داش سعید باید از افزونه فایرفاکس استفاده کنینقل قول:
پس از نصب باید به منوی Tools رفته و سپس با انتخاب Options تب Security را باز کرده و در قسمت Passwords، دکمه Import/Export Passwords را انتخاب نمایید و سپس بر اساس انتخابهایی که در مقابل شما قرار دارد، گزینه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
دانلود :
کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848/
دوست عزیز خب نمیشه به جای اینکار وقتی رفتم منزل جدید به صورت اینترنتی واسه اونجا ثبت نام adsl بکنم و اینترنت مکان قبلی هم همونجوری واسه خودش بمونه تا اخر غیر فعال شه؟نقل قول:
آخه اون موقع پولت میره . ببینم چقدر از وقتش مونده ؟نقل قول:
نت ملی آیا ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:41:
نقل قول:
با اينكه ايشون در توضيحاتشون ننوشتن ولي من فكر نمي كنم 2 تا سيستم شبكه باشن
مشكل ايشون اينه كه اكانت فقط روي سيستم برادرشون كانكت ميشه و روي سيستم خودشون ارور 691 ميده
خب اگه اينطوري باشه مشخص ميشه كه مخابرات هم مثل شركتهاي واقعا خصوصي!!! داره قضيه مك فيل.تر رو اعمال ميكنه
يعني هر يوزرنيم پسورد روي يه سيستم با يه مك آي دي مشخص كه در سوابق اتصال ثبت شده ، كانكت خواهد شد
راه حل تماس با پشتيباني مخابرات هست . اگه سوادشون قد بده مشكلشون رو از طريق آنلاك كردن مك آي دي كارت شبكه حل خواهند كرد
اون مساله ای نیست من همیشه 1 ماه 1ماه میخرم الانم اخرشه دیگه فقط میخوام ببینم این کار شدنیه؟مثلا این اینترنتی که الان دارمو ول کنم به امون خدا و و قتی رفتم منزل جدید به صورت اینترنتی واسه اونجا ثبت نام کنم؟نقل قول:
بله ميشه. بعد از اسباب كشي به منزل جديد براي خط اونجا درخواست adsl بدهنقل قول:
اگر هم نميخواي چند روز اول لنگ بموني 3-2 روز قبل از اسباب كشي براي تلفن خونه جديد درخواست Adsl بده تا به محض مستقرشدن بتوني كانكت شي
دوست عزیز وقتی از طریق اینترنت ثبت نام کنم مگه همون لحظه اینترنتم فعال نمیشه؟فکر کنم موقعی که حضوری برم بگیرم 2 روز طول میکشه تا فعال شه اره؟نقل قول:
نقل قول:
سعد جان نرم افزار MozBackup استفاده کن کامله
داداش حواست هست؟ اينجا ايرانه هاااااااااااااااا !!! :27:نقل قول:
تا اينا درخواست شما رو بخونن ، بررسي كنن ببين اصلا ميشه Adsl داد روي خط تلفن خونه تون يا نه ، خط رو رانژه كنن و ... كم كم 2 روز معطلي داره
پس فکرکنم اگه حضوری برم بهتره نه؟چون به صورت اینترنتی بیشتر از 128 نمیدن همون اولش.راستی ایندفعه ام از مخابرات سرویس بگیرم یا از یه شرکت دیگه؟کدوم شرکتو پیشنهاد میکنین؟الان چون ما جایی هستیم که فقط میتونستم از مخابرات سرویس بگیرم ولی منزل عوض شه از جاهای دیگه ام میتونم بگیرمنقل قول:
عمرا کسی بتونه به سرعت من برسه :27: خاک تو سرشون کنن :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرض کنم خدمتت برای اینکه جدیدا (طی یک ماه گذشته )برای کلیه کاربرهای مخابرات مک فیلتر رو فعال کردت اون موقع که شما pppoe وصل شدین مک مودم شما در سیستم ثبت شده و دیگه مک هیچ مودمی رو قبول نمیکنه و اونجا که گفتین چراغ internet براتون روشن نمیشه دقیقا همین مساله رو میرسونه یعنی مک ارسالی از مودم دوم مورد قبول نیست پس باید چه کار کرد؟نقل قول:
در حالت عادی تقریبا هیچ جز گرفتن یک سرویس دوم adsl و یک خط مخابرات جدید برای مودم دوم اما همیشه در ناامیدی بسی امید هست ولی حالا چرا؟ :31:
شما باید برای مودمی که وصل نمیشه مک مودم اولی که وصل میشه رو ست کنید . راه حل دوم : به مخابرات بروید و از مسئولین بسیار ماهر بخش adsl درخواست کنید برای سرویس شما مک هر دو مودم رو تعریف کنند.
در ضمن سلامی گرم دارم خدمت تیمسار که تشریف فرما شدند :11: خبر دوم اینکه امروز خوی رو سیل برد تو عمرم چنین بارندگی ندیده بودم
نه دوست عزیز . مکس نت از همون اول مک فیلترینک داشت ولی من هربار زنگ میزنم میگم مک رو حذف کنن اونام 3 سوته پاک میکنن و شما میتونید مجددا وصل بشید.
باز این مکس لعنتی اوضاعش خراب شد . سایت اصلا نمیشه باز کرد از بس دیتا لاس داره. وی پی اس - بازی - یوتوب اینام کلا تعطیل. حالا نمیدونم واسه بقیه چطوره
پینگ واقعا افتضاح برای باز کردن وب
دانلود ولی عالی
Ping statistics for 209.85.148.113:
Packets: Sent = 100, Received = 70, Lost = 30 (30% loss),
Minimum = 326ms, Maximum = 342ms, Average = 332ms
نقل قول:
سلام دوست عزیز از زمانی که Bridge رو برای داداشتون فعال کردید مک روی اون قفل شده و سیستمهای دیگه رو kill میکنه. حالا موارد زیر رو میتونید انجام بدید:
1-اگر مودمتون دارای مک کولن باشه میتونید مکش رو با مک کامپیوتر ست کنید PPPOE بزنید و هر دو استفاده کنید.
2- میتونید اینترنت رو از طریق کامپیوتری که به اینترنت وصل میشه برای خودتون هم شیر کنید.
3- میتونید از آی اس پی درخواست کنید تا مک رو براتون تغییر بدند.
موفق باشید
مکس نت خدا بیامرزتش الان دیگه مخابراته و باز 2 روزه گند زدن تو نت . مملکته داریم ما؟!نقل قول:
با سپاس
به نظرتون واسه مرکز مخابراتی رودکی بهترین شرکت واسه گرفتن ای دی اس ال چیه؟ بین مخابرات و مکس نت و پارس آنلاین و صبا نت
مخابرات متحول شده
C:\Users\Reza>ping google.com
Pinging google.com [173.194.34.206] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.34.206: bytes=32 time=239ms TTL=45
Reply from 173.194.34.206: bytes=32 time=240ms TTL=45
Reply from 173.194.34.206: bytes=32 time=239ms TTL=45
Reply from 173.194.34.206: bytes=32 time=238ms TTL=45
Ping statistics for 173.194.34.206:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 238ms, Maximum = 240ms, Average = 239ms
C:\Users\Reza>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [85.15.26.21] with 32 bytes of data:
Reply from 85.15.26.21: bytes=32 time=67ms TTL=51
Reply from 85.15.26.21: bytes=32 time=69ms TTL=51
Reply from 85.15.26.21: bytes=32 time=69ms TTL=51
Reply from 85.15.26.21: bytes=32 time=68ms TTL=51
Ping statistics for 85.15.26.21:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 67ms, Maximum = 69ms, Average = 68ms
دوباره برگشت به وضعیت ثابت این چند وقت. واقعاً عجیبه این همه نوسان علتش چی میتونه باشه؟
Ping statistics for 173.194.34.199:
Packets: Sent = 100, Received = 64, Lost = 36 (36% loss),
Minimum = 336ms, Maximum = 348ms, Average = 338ms
سلام
بلی همون طور که دوستان اشاره کردند وضعیت اینترنت استان حدود 2 هفته هست که خیلی اسفناک شده . هفته گذشته پینگ بالا و سرعت وبگردی پایین ولی سرعت دانلود تقریبا خوب بود (شب با 256k مخابرات تا 700 مگ دانلود داشتم )اما این هفته سرعت دانلود هم پایین اومده و دیگه هیچ تعریفی نداره .دیروز از یکی از دوستان شنیدم اینترنت از مرداد قطع میشه!!! خدا کنه راست نباشه :41:
با سلام
دنبال یه isp خوب تو ارومیه میگردم که شب ها سرعت دانلودش کم نباشه...ping واسم مهم نیست فقط بشه دانلود کرد.اگه دوستان یه آماری از دانلود (مخصوصا شب بین 8 تا 12 )صبانت و مکس بدن ممنون میشم.
الان 256 پارس آنلاین دارم روزها تا 120 هم میشه دان کرد ولی شب (بین 8 تا 11 حدود 15 kb/s بعد از ساعت 11 میشه دایل آپ)...دانلود شبانه رو هم که بیخیال شدیم.
خیلی ممنون.
مکس کلاسیک، هر شب 1.2 گیگ، تو شش ساعت فری. که میشه سرعت دانلود دور و بر 57.نقل قول:
تو لیست قیمت های شرکت....نقل قول:
منظورتون Max Class
128K~512K هستش؟حالا اگه سرعت افت کنه میتونم Max Turboرو هم انتخاب کنم....دانلود شبانه زیاد واسم مهم نیست ولی لااقل ساعت 11 شب دایل آپ نشه!
وضع ماکس نت از اول تابستون به هم خورده. به نظرم فعلا دست نگه داریدنقل قول:
از صبانت اطلاعی ندارم!
اینم وضعیت من :2:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1844ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=189ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 189ms, Maximum = 1844ms, Average = 741ms
امروز بدتر از دیروز
تا یه هفته دیگه اشتراکم تموم میشه تا اون موقع باید یکی رو انتخاب کنم....اگه سابقه یه isp خوب باشه میشه این محدوده ی بازه ای رو ندیده گرفت...از صبا نت کسی آماری نداره؟نقل قول:
معمولاً ISP ها اول که شروع میکنند به خاطر یوزر کم و نیاز به مشتری سرویس خوبی ارائه میدهند ولی بعد از مدتی که تعداد یوزر از امکاناتشون بیشتر شد و به اندازه کافی مشتری داشتند دیگه اهمیتی به کیفیت سرویس نمیدهند و بعیده به حالت اول برگردند. نمونه اش مخابرات که یک سال پیش کیفیتش باورنکردنی عالی بود و الان در حد فاجعه است.نقل قول:
تائید میشه. بنده یکی از اولین کسانی بودم که تو مهاباد مکس نت گرفتم . سرعت دانلود اون موقع من با 128 محدود 136 کیلوبایت بود شب و روز. درحالی که الان 128 محدود 40 کیلوبایت میده. شب هم که فکرشو بکنیدنقل قول:
امروز مکس نت کلی عذابم داده کارد بزنی خونم در نمیاد :13: یه سایت ایرانی رو میزنی بعده 5 دقیقه باز میکنه :41: یه بار پینگ گرفتم زد 2000 و خورده ای :18: از بدبختی تا شهریور هم تمدید کردم :41:
چه خبره؟
بدون چیز پی ان هیچ سایتی باز نمیشه!(البته بجز سایت دانشگاه آزاد ارومیه:18:)
دوستانی که مکس یا مخابرات دارن و نتشون داغون شده , DNS رو ست کنیین درست میشه
217.218.155.155
من امروز سه ماهه توربو گرفتم. چی کارش میشه کرد. باید تحمل کرد خوبنقل قول:
ناصر جان مثل اینکه برای من موثر واقع شد دستت درد نکنه :20:نقل قول:
قبل از ست کردن:
بعد از ست کردن:
اقا توروخدا یکی واسه ما بی سوادا بگه چجوری باید ست کنیم؟ماله من مخابراته افتضاح شده سرعتشنقل قول:
اینم مال الانه اصلا روی مکس نت نمیشه حساب وا کرد یه روز وضعیت خیلی خراب میشه یه روز خیلی خوب وسط نداره :31:
راستی بچه ها کسی مسیر دریاچه مارمیشو رو میشناسه ؟ از جاده بند نزدیکتره یا از سرو ؟ میتونید مسیر ها رو بگید من تا حالا نرفتم میترسم برم گم بشم غذای خرس ها بشم :27: