من دیشب 1135 مگ دانلود کردم... البته از 2:00:30 تا 7:59:30 و از فایل های لیچ شده روی هاست خودمنقل قول:
تو همون مرکز...
البته خوشبختانه ما 24 ساعته از همارا فیض میبریم.... به طرقی ناجوانمردانه...:46:
Printable View
من دیشب 1135 مگ دانلود کردم... البته از 2:00:30 تا 7:59:30 و از فایل های لیچ شده روی هاست خودمنقل قول:
تو همون مرکز...
البته خوشبختانه ما 24 ساعته از همارا فیض میبریم.... به طرقی ناجوانمردانه...:46:
مطمئن باش بدون هزینه سرعتتون رو بالا نمیبرن.هر چی مینویسه بنویسه سرعت 56-60 یعنی 512.نقل قول:
دوبلیده بود....
اینو که معلومه. فقط اون پرشش به سرعتهای بالاتر آدمو به شک میندازه....نقل قول:
با سلام به دوستان
جهت اطلاع دوستان از كيفيت و سرعت اينترنت خودم كه از صبانت استفاده ميكنم...
سرويس 128Kb هزينه 3 ماهه 39200 تومان منطقه مخابراتي فهميده (رشديه باغميشه الهيه)
سرعت دانلود روزانه 60KB
سرعت دانلود شبانه 210KB
من خودم خيلي از شركتها رو بررسي كردم و دو سال است كه از صبا نت استفاده ميكنم و ازش راضي هستم
به نظر من با سرعت 220 در شبانه - 3 تا 7 صبح - ميتوان خيلي بهتر از نامحدود شركتهاي ديگر دانلود كرد شايد بگوييد چرا؟
براي پاسخ به اين سوال يك حساب دو دو تا چهار تا ميكنيم : با سرعت 220 ميتوان 2.8 گيگ در 4 ساعت دانلود كرد و با سرعت 55 تا 60 در 12 ساعت اين امر امكان پذير است و با سرعت 12 تا 14 تقريبا در 48 ساعت . خوب قيمت سرويسهاي نامحدود بالاتر از محدود است و در ضمن سرعت حدود 12-14 البته بعضي شركتهاي جديد تا60 هم ميدن كه البته بعد از مدتي دچار افت ميشه .
در ضمن براي دانلود شبانه هم لازم نيست بيدار بمونين و با استفاده از نرمافزارهاي خاصي ميتونين اين كار را انجام داده و بعداز بيدار شدن از فايلهاي دانلودي لذت ببريد.
با سلام به دوستان
جهت اطلاع دوستان از كيفيت و سرعت اينترنت خودم كه از صبانت استفاده ميكنم...
سرويس 128Kb هزينه 3 ماهه 39200 تومان منطقه مخابراتي فهميده (رشديه باغميشه الهيه)
سرعت دانلود روزانه 60KB
سرعت دانلود شبانه 210KB
من خودم خيلي از شركتها رو بررسي كردم و دو سال است كه از صبا نت استفاده ميكنم و ازش راضي هستم
به نظر من با سرعت 220 در شبانه - 3 تا 7 صبح - ميتوان خيلي بهتر از نامحدود شركتهاي ديگر دانلود كرد شايد بگوييد چرا؟
براي پاسخ به اين سوال يك حساب دو دو تا چهار تا ميكنيم : با سرعت 220 ميتوان 2.8 گيگ در 4 ساعت دانلود كرد و با سرعت 55 تا 60 در 12 ساعت اين امر امكان پذير است و با سرعت 12 تا 14 تقريبا در 48 ساعت . خوب قيمت سرويسهاي نامحدود بالاتر از محدود است و در ضمن سرعت حدود 12-14 البته بعضي شركتهاي جديد تا60 هم ميدن كه البته بعد از مدتي دچار افت ميشه .
در ضمن براي دانلود شبانه هم لازم نيست بيدار بمونين و با استفاده از نرمافزارهاي خاصي ميتونين اين كار را انجام داده و بعداز بيدار شدن از فايلهاي دانلودي لذت ببريد.
دوست عزيز اين سرويس مال شركتها هست ولي سرويس 1 مگ و 1.5 مگ را خانگي هم مي دهدنقل قول:
شرمنده من متوجه نشدم كه دو بار پست شده درضمن مگر به غير از لينك مستقيم و رپيدشير و تورنت چيز ديگري هم در اينترنت براي دانلود وجود داره . اگه بخواي از رپيد رايگان دانلود كني پدرت در ميايد.نقل قول:
دوستان براي استفاده كامل از اشتراك اينترنت بايد براي دانلود برنامهريزي داشت تا جند فايل مختلف از سرورهاي مختلف دانلود كنه چون نميشه از يك سرور لينكهاي زياد با DM برقرار كرد.
دوست عزيز اگه از اين مطلب مطمئني كه خيلي خوبه چون من هم تبليغاتشو ديدم و فكر ميكردم براي ادارات باشه تا ببينيم در عمل چطوري است .نقل قول:
در ضمن مگر مخابرات اجازه سرعت بيشتر از 128 اسمي رو به خانگي ميده؟
ببینم دوست عزیز فک نمی کنی جای سرعت دانلود شبانه با روزانه رو اشتباه نوشتی یکی از دوستای من همین سرویسی رو که شما از صبانت داری اونم داره ولی مث تو با این سرعت دانلود نمی کنه اون میگه روزا با سرعت 120 تا 220 دان می کنه ولی شبا سرعتش بین 60 تا 70 در نوسانه:question:نقل قول:
از دوستان کسی هس از سرویسهای جدید لایزر به اسم شتاب استفاده کرده باشه خود شرکت که خیلی در مورد این سرویساش تبلیغات کرده می خواستم بدونم این سرعت 1500 که میگه از ساعت 1 تا 7 درسته؟!!!
نقل قول:
جناب آقا پستهای قبلی رو یه بار هم با دقت مرور کن تا ببینی که کسی طرفه جایی رو نمیگیره.
برخوردتون تو همین پستهای اولیه کارتون خیلی نامناسبه.
بنده با 512 همارا تو مرکز ولیعصر (فروغی) و فهمیده (رشدیه) هر شب حدود 1150 مگ دانلود میکنم. قبلا هم که 5 ساعت رایگان بود حدود 950 تا میگرفتم. با IDM و معمولا از humyo.
این یه واقعیته و دخلی به طرفداری از جایی نداره. اگه شما سرعتت پایینه دلیل موجهی برای اینطور برخورد کردن با دیگران محسوب نمیشه. اینم بگم که وقتی تقّی به توقّی میخوره و سرعتها رو میارن پایین، خودم اولین کسی هستم که زنگ میزنه شرکت واسه شکایت...
در مورد سرعت هم که نگفتم بیان توربو بدن بهم. معلومه به 29500 نمیان توربوی فلان تومنی بدن. فقط خواستم ببینم کسی از دلیل این افزایش اسمی سرعت و پرشهای ناگهانی به 80-90 kbps خبر داره یا نه... از کسایی پرسیدم که اطلاع دارن و جوابهای درست به دیگرون میدن...
با سلام کسی از ادوستان با پارس انلاین کار کرده من میخواهم از شاتل سرویسم را قطع کنم واز یک شرکت دیگه سرویس بگیرم شاتل دیگه واقع شورش را دراوره ماهی 18900 بایت 512 میگیره وقتی هم مشکلی داره زنگی میزنی میگه مشکل از طرف شماست با تشکر
دوستان همارایی این دو سایتو تست کنید ببینید میره یا نه !!!
من که نتونستم لود کنم .
کد:http://www.cloob.com/
کد:http://www.parsaspace.ir/
لود نمی شن .نقل قول:
مشکلات همارا تا کی ادامه داره ؟ اصلا می خوان حلش کنن ؟
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
این همارا آدم بشو نیست . باید در این زمان باهشون تماس بگیری و کلی فحش بدی و بشنوند اون موقع درست می کنند .
یکی به اینا بگه نامردا چقدر این مردمو اذیت می کنید یه روز نشد من بدون مشکل تو اینترنت دنبال بدبختیم برم . الان تمام فایلام تو parsaspace است و با فیلتر شکن و بدون فیلتر شکن نمی تون این سایتو لود کنم .
یعنی این شیوه عملیه ، بریم دست به کار شیم؟ .:31:نقل قول:
علتش چیه ؟ اگه نمی خوان حلش کنن خودمون حلش کنیم .
من الان تعرفه های صبانت رو می دیدم . یک مگ رو سه ماهه با 6 گیگ حجم 54 میده ( ده تومان مخابرات حساب شده).
اگه همارا درست نشه ، قید نامحدود رو می زنم می رم سراغ صبا نت .
سایر دوستان که از سایر شرکت ها به غیر از همارا سرویس دارند این دو سایتو بی زحمت تست کنند ببینند لود میشه یا ؟
آخه اپراتور همارا فرمودن مشکل از سرو سایتا است نه isp
مرسی
http://www.cloob.com/
http://www.parsaspace.ir/
کلوب درست شد !
آره کلوب درست شد . دیدی گفتم باید در این موقع باهاشون تماس بگیره درست میشه .نقل قول:
فکر کنم پارسا هم درس بشه
پس این شیوه جواب می ده . :27:نقل قول:
باید جواب بده....
همارا گند زده افتضاح.امشب دانلودم تا الان (9.30) حدود 800 مگ شده.:13:تو این نیم ساعت هم مطمئنا بیشتر از چند مگ نمیشه.
دوستان لطفا یه شرکت بهتر معرفی کنین.از اشتراکم چند روز بیشتر نمونده.اگه کسی بتونه همه شرکت ها رو با سرویس ها و قیمتاشون تو یه فایل PDF بنویسه عالی میشه.چون خیلی ها دنبالشن.
وضعیت دانلودتون رو هم بنویسین.
سلام خدمت دوستان:دی
یه مدت نبودم چه جار و جنجالی به پا کردین کی به توحید خان ما بد گفته؟:47:
من باز رفتم تو کار سرویس نا محدود درسته سرعتش کمه ولی عالمیه واسه خودش :دی دیگه نگران تموم شدن حجم و اینا نیستی.
راستی چرا دوست لایزری ما بن شده؟؟
سرویس 128 گرفتین؟همارا یا شرکت دیگه؟نقل قول:
دوستمون هم یه ذره بد و بیراه گفتن بن شدن.
از دوستان کسی نیس ما رو راهنمایی کنه
من می خواستم یه اشتراک بگیرم ولی برام بیشتر سرعت بالا مهمه و اینکه حتماً دانلود شبانه داشته باشه و البته با سرعت بالا و بدون قطعی من خودم در حال حاضر سرویس یکماهه 512 ماکس نت با ترافیک حجمی 2 گیگ رو دارم امتحان می کنم شبا اصلاً نمی تونم یه فایل 700 مگی رو کامل دان کنم مثلاً همین دیشب یه لینک مستقیم از رپیدشیر گذاشتم ( اکانت پرمیموم رپید رو دارم ) تا 75 درصدشو دان کرده سرعت دانلود 55 بود و سرعت هم ثابت بود ولی قطعی ماکس نت تو شبانه ها خیلی زیاده با روزانه هاش مشکلی ندارم وبگردی اش خیلی عالیه سایتا رو خیلی خوب باز می کنه ولی متاسفانه من که کارم دانلوده نمی تونم با این شرکت کار کنم لطفاً یکی از دوستان منو راهنمایی کنه که با توضیحاتی که اول گفتم کدوم شرکت رو معرفی می کنن
بعضی از دوستان پارس آنلاین و لایزر رو معرفی کردن تازگیها لایزر هم یه سرویس جدید به اسم شتاب معرفی کرده
اگه کسی از این سرویس جدید لایزر استفاده کرده بیاد بگه که چجوریاس؟
:27: آره اون دوستمون یه کم بلد نبود چطور باید حرف بزنه! چه برسه به مدیر شرکت بودن!نقل قول:
توحید خان عزیز و من رو هم ایشون از این انجمن نا امید کرده بودن!
حالا که مثه اینکه همه چی ختم به خیر شده. :46:
آره یه جورایی این همارا 1 روز آدمو خوشحال می کنه 2 روز افسرده :41:نقل قول:
منم نمی دونم چیکار کنم. ولی به احتمال زیاد پارس آنلاین بگیرم :13:
با این اوصاف صد رحمت به همارا :31:نقل قول:
والا منم فکر کنم پارس آنلاین خوب باشه.
خودم به چشم دیدم و باهاش 2 روز کار کردم.
البته شاید اون دو روز از روزای خوب پارس بوده باشه!
لایزر رو نمی دونم
سرويس اصلي 128 هست ولي يك نوع تكنولوژي خاص هست كه از آن استفاده مي كنند مي خواهي كامل بداني با 5549121 تماس بگير توضيح مي دهندنقل قول:
خوب هست سرعت هم خوب هست قطع هم كم هستنقل قول:
دوستم پارس آنلاین داشت میگفت اسم اینو باید بزاری پارس آفلاین.(من فقط نقل قول میکنم)نقل قول:
عوض کرده الان همارا گرفته.ببین اون چی بوده که از همارا راضیه.
ماکس نت هم که گرونه.
برای صبانت هم باید یوزر پسورد رو عوض کنی تا بتونی از شبانه استفاده کنی.
شاتل هم که رکورددار قیمت هست.
پشتیبانی لایزر رو هم که هممون دیدیم چطوره.
به غیر از اینا کسی شرکت دیگه ای رو امتحان کرده؟
من شرکت عوض کنم و 3 روووووووووز بدون اینترنت بمونم؟؟:18: عمرآ :27:نقل قول:
آره نامحدود گرفتم والا من که راضیم قطعی خیلی کم شده سرعت هم که از 15 تا 17 متغیر.
وضع اینترنت (:16: ) پرسرعت تبریز دیگه تقریبآ معلوم شده.هرکی نا محدود میخواد بره ماکس یا همارا نا محدود میخواد بره ...:31:
جدی؟دوست من که خیلی راضییه از پارس میگه فیکس با 140 دانلود میکنه شبا...نقل قول:
من هم درمورد پارس شنیدم سرویس 128 رو 1 مگ می بندند جدیدا هم شبانه نامحدود گذاشته.
دوستان هماراریی اگر دقت کرده باشند حدود یک هفته ای میشه که کلا بعضی سایتا به خاطر فایروالی که همارار فکر کنم داره ، باز نمی شوند . این مشکل تازه گی ها پیش اومده و در حدود 25 دردصد سایتا پیش میاد
ببخشید تو فجر کدوم شرکت سرعتش خوبه ( نامحدود ) ؟ :20:
از دوستای قدیمی صبانتی کسی هست به من فقیر کمک کنه
10 بهمن خونه تکونی داریم برای یک خونه جدید بد بختانه یکم حجم کم آوردم زنگ زدم صبانت که حجم اضافه بگیرم گفتند حجم اضافه نداریم گفتم پس 1 ماه شارژ کنید گفتند کمتر از 3 ماه نداریم حالا موندم به خاطر این 20 روز برم 3 ماهه بگیرم !!
خودش گفت اگه آشنایی دوستی داری میتونی از یوزر و پسورد اون استفاده کنی
من از اینترنت فقط برای بازی آنلاین وست و انجمن استفاده می کنم که فکر نکنم بیشتر از 500 مگا استفاده کنم اگه کسی حجم اضافی داشت لطف کنه ممنون می شم و یا در ازای پولم می تونم
:11: ( از دوستای قدیمی آشنا کسی نیست :31: )
خوب اگر شما سرویس رو تمدید کنید می تونید با رفتن به خونه جید بگید خط اونجا رو رانژه کنند و از بقیه سرویستون استفاده کنید فقط این مدتی که طول میکشه رانژه بشه سرویستون رو از دست می دید که فوقش 5 روزهنقل قول:
دوست عزیز سرویس شتاب لایزر فعلا تو تهران در حال تست هستشنقل قول:
قیمت های سرویس های جدید از دیروز اعمال شده
میتونین به سایت شرکت سر بزنین یا با شماره 3860260 تماس بگیرین
--------------.net
تغییرات کلی در لیست قیمت لایزر و کارا امین اعمال شد برای برسی قیمت ها به سایت مراجعه کنید
--------------.net