خوش آمدي رفيق:11:
Printable View
خوش آمدي رفيق:11:
سلام
آقا من این mytrrafic 2010 رو نصب ردم اما نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم
هیچ راهنما یا آموزشی هم نتونستم براش پیدا کنم
اون فایل های مای ترافیک رو داری برام بزاری دان کنم؟مای ترافیک 2010
لینک مستقیم ندارمنقل قول:
بصورت تورنت دانلود کردم
اینم لینکش :
کد:http://www.torrenthound.com/hash/ac9035ce9034e88702b7b5caed4953f40ae3fe9f/torrent-info/FSX-Aerosoft-MyTraffic-2010-FSX-only
حجمش چقدره؟سالمه برنامش؟
باید بدم رپیدباز از اون دانلود کنم
خوش آمدی دوست عزیزنقل قول:
سلام مجدد.
دوست عزیز آقا وحید که زحمت آموزشهارو کشیده بود کجاست؟
اگر خودشون هستند که حتما یک کمکی بکنند. اگر کس دیگه ای هم آموزشهای ایشون رو داره کمک کنه لطفا.
من زمانیکه بودم آموزشها رو تا Holding Paterns دانلود کرده بودم. یعنی آخرین درس IP.
حالا درسهای Commercial Pilot رو که میخوام دانلود کنم از سرور حذف شده. هرکس داره برای دانلود بزاره.
اگر آموزشهای Airline Transport Pilot هم موجوده بزارین لطفا.
همه رو توی یک فایل زیپ کنید تا دانلودش راحت باشه.
سلام من عذر خواهی می کنم خیلی شلوغه
دو تا مشکل دارم من سالها عاشق این برنامه بودم و حالا با اتو پایلت خوب پرواز می کنم
فقط یکم از لحاظ دید مشکل دارم که موقع فرود درست روی باند نمیشینم
یعنی تنظیمات نداره برا فرود ؟
یکی هم اگه یه سناریو داشت خوب بود مثل آموزش هاش که برنامه مقصد داره و اتفاقاتی میوفته و با مهماندار announce میده و ...
یکی هم فرامین اون در دسترس نیست و برای تاکسی کردن مشکل بیراهه رفتن بوجود میاد
ممنون میشم راهنمایی کنید
(737boing(
می خواستم بدونم آیا کلیدی برای چرخش افقی هم هست ( باله دم)؟
نقل قول:
اگه منظورتون rudder هست بله با کلید 0 و enter سمت راست کیبرد کنترل میشن که در عالم واقعی دقیقا زیر پای خلبان قرار دارند در مورد فرود هم یه مقاله گیر اوردم که البته انگلیسیه و هم فرود manual و هم اتوماتیک رو توضیح داده که upload می کنم همه ی دوستن استفاده کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما ils guide
اگه در مورد ارتفاع مناسب هنگام تقرب به باند هم اطلاعات لازم دارید عرض کنم
ممنون
لینکتون متاسفانه ف شده
اگه میشه یه جای دیگه بذارید
کلید 0 و اینتر رو میشه عوض کرد؟ لپتاپ سخته
ممنون
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
من در پیدا کردن ارتفاع باند هم در موقع فرود مشکل دارم
ممنون میشم کمک کنید
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
می خواستم اگه بشه سناریو داشته باشه که مثلا برای خطوط هوایی خاصی با برنامه کار کنه و بعد از فرود و رسیدن به رمپ برنامه بعدی پرواز رو بده آِیا امکان پذیره؟
فرود ILS به طور کامل در چند مرحله توضیح داده شده. به صفحه ی اول مراجعه کنید و Flight School رو دانلود کنید. بعد به بخش ILS Approch برید.نقل قول:
من در پیدا کردن ارتفاع باند هم در موقع فرود مشکل دارم
ممنون میشم کمک کنید
همچنین میشه از طریق نقشه ها و طرحهای تقربی که خود شبیه ساز در اختیارتون میزاره استفاده کنید. توی این نقشه ها ارتفاع باند و همچنین ارتفاع لازم برای تقرب در هر فاصله ای ذکر شده.
شما میتوانید بعد از فرود و رفتن به Gate یک فرم IFR دیگه پر کنید و دوباره پرواز کنید. بدون اینکه تغییری در سوخت و وضعیت هواپیماتون ایجاد بشه.نقل قول:
می خواستم اگه بشه سناریو داشته باشه که مثلا برای خطوط هوایی خاصی با برنامه کار کنه و بعد از فرود و رسیدن به رمپ برنامه بعدی پرواز رو بده آِیا امکان پذیره؟
حتی در پروازهای واقعی هم این فرم ها باید پر بشن و از پیش نمیشه چندین پرواز رو برنامه ریزی کرد.
ممنون از شما دوست عزیز چون من عاشق هواپیما بودم و وقتی توی کابین می رفتم خیلی برام جالب بودنقل قول:
فقط دنبال اینم که آیا با اتو پالیت و IFR می شه در راستای باند قرار گرفت چون بعضی وقتا کنار باند فرود میام
نکته بعدی درباره 3 تا سویچ HEADING AUTOPILOT هست APPROACH واسه چیه
من اون متن pdfرو خوندم
نکته بعدی در باره ifr plans اینه که وقتی قرود میایم ماشین FOLLOW ME و بعد از پارک ماشین های سوخت و پله نداره؟
و اگه چیزی بود که برنامه پرواز رو خودش می داد خوب می شد
و اینکه در رابطه با اشکالات فنی فقط یه تنظیم داره که در چه زمانی چه اشکالی رخ بده و مثلا بعد از وقوع اشکال چه کارا می شه کرد و بعد از فرود تعمیر نمی شه ؟
ممنون از شما
راستی من هنوز درباره حرکت روی باند مشکل دارم هندلینگش در هنگام تاکسی کردن سخته و منحرف می شم در موقع تیک آف هم همینطور
شما اگر PDF رو با دقت بخونید و ILS فرود بیاین (ILS سیستم فرود هوشمند چه در IFR و چه در VFR هستش) انقدر دقیق روی باند میشینید که چرخ جلوی هواپیماتون روی خط کشی باند باشه.نقل قول:
فقط دنبال اینم که آیا با اتو پالیت و IFR می شه در راستای باند قرار گرفت چون بعضی وقتا کنار باند فرود میام
این هم کاملا توضیح داده شده. توی تاپیک سرچ کنید.نقل قول:
نکته بعدی درباره 3 تا سویچ HEADING AUTOPILOT هست APPROACH واسه چیه
در سیمولاتور به اساس کار توجه شده. اینها بیشتر تزئینات هستند که به اصل پرواز مربوط نمیشن.نقل قول:
نکته بعدی در باره ifr plans اینه که وقتی قرود میایم ماشین FOLLOW ME و بعد از پارک ماشین های سوخت و پله نداره؟
البته که به جای Follow Me مسیر تاکسی براتون با فلش روشن میشه و ماشین سوخت هم هست و توی Gate پله های متحرک هم به هواپیما متصل میشن.
در واقعیت هم شخص خلبان باید فرم IFR رو تنظیم کنه.نقل قول:
و اگه چیزی بود که برنامه پرواز رو خودش می داد خوب می شد
در این رابطه افزونه ی FsPassengers رو نصب کنید.نقل قول:
و اینکه در رابطه با اشکالات فنی فقط یه تنظیم داره که در چه زمانی چه اشکالی رخ بده و مثلا بعد از وقوع اشکال چه کارا می شه کرد و بعد از فرود تعمیر نمی شه ؟
تمام چیزهایی که شما لازم دارید توش هست. از مسافر گرفته تا اتفاق حین پرواز و فرود اضطراری و خرید و فروش هواپیما و پرواز برای ایرلاینها و تنظیم حجم بار و مسافر و ایستادن وسط راه برای نماز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تنظیم باد و پلیس بزرگراه و صلوات فرستادن مسافرها هنگام فرود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم؛ ولی امکانات زیادی داره که پروازهاتون واقعا عالی میشه. به صفحه ی اول برین و PDF مربوطش رو دانلود کنید.
از جوی استیک استفاده کنید.نقل قول:
راستی من هنوز درباره حرکت روی باند مشکل دارم هندلینگش در هنگام تاکسی کردن سخته و منحرف می شم در موقع تیک آف هم همینطور
باز هم صفحه ی اول توضیح داده شده که چه جوی استیکی بخرید.
من نمیدونم چرا وقتی با آی ال اس میخوام تو فرودگاه دبی و کویت فرود بیام اینطرفتر میشینه یعنی اصلا خارج از باند میشینه
راهی هست با یه روش یگه لندینگ کنم
یه سری فرودگاهها مشکل دارند. فکر میکنم بندرعباس هم همین مشکل رو داره. البته مشکل از FSX هستش. فایلهای اصلاح کنندش هست توی اینترنت.نقل قول:
من نمیدونم چرا وقتی با آی ال اس میخوام تو فرودگاه دبی و کویت فرود بیام اینطرفتر میشینه یعنی اصلا خارج از باند میشینه
راهی هست با یه روش یگه لندینگ کنم
دوست عزيز جناب ebicross در خدمت شما هستم
كل آموزشها را برايتان در پيغام خصوصي فرستادم
بله اکثر فرودگاه های ایران در FSX مشکل دارند ... من که حتی با مهر آباد هم مشکل دارم!!!نقل قول:
اما فرودگاه دبی برای من خوب کار می کنه ILS ... ما هم نفهمیدیم چرا برای بعضی ها مثلا مهرآباد خوب کار می کنه و برای بعضی ها این طور نیست....
سلام...
آخ که چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود...
.................................................. ................ . . . .
به به mro جان نبودی!نقل قول:
خوبه همه دوستان قدیمی کم کم دارن میان:31:...
یه چیز در مورد لندینگ ILS بگم : برای ILS landing حتما از از سویچ APP استفاده میکنند دوستان" خوب درستشم همینه اما پیشنهاد من اینه که اول خودتون بدون استفاده از APP " ای ال اس لند کنید تا اگر موقعی هواپیما حالا به هر دلیلی تو اپروچ کردن منحرف شد شما بتونید کنترلش کنید این خیلی مهمه...
قبلا هم این موضوع رو گفته بودم که با این روش خودتون هم لذت بیشتری خواهید برد:46:
این فقط یه پیشنهاد بود:10:.
بله از استرس میمیریم
ممنون. ولی پیامی نیومده برام.نقل قول:
دوست عزيز جناب ebicross در خدمت شما هستم
كل آموزشها را برايتان در پيغام خصوصي فرستادم
نقل قول:
فرستادم اميد وارم ايندفعه برسد
همه کم کم برگشتند امیدوارم این تاپیک رونق بگیره
سلام من این شبیه ساز رو میخوام ... از هر جا خواستم اینترنتی بخرم . نوشته تموم شده :18:
به جناب general_sorena هم گفتم . ولی هیچ پاسخی ندادن ...
مغازه های بیرون هم که کلا نیمدونن این شبیه ساز چی هست :13:
یکی بگه من چی کار کنم ؟
کدوم شهر هستین؟نقل قول:
سلام من این شبیه ساز رو میخوام ... از هر جا خواستم اینترنتی بخرم . نوشته تموم شده :18:
به جناب general_sorena هم گفتم . ولی هیچ پاسخی ندادن ...
مغازه های بیرون هم که کلا نیمدونن این شبیه ساز چی هست :13:
یکی بگه من چی کار کنم ؟
ببینید برای خرید به مغازه دارها چیزی نگید. اونها نمیدونند. فقط توی ویترینشون رو نگاه کنید و با توجه به عکسهایی که گذاشته شده دنبالش بگردین. مغازه دارها شاید داشته باشند ولی اطلاعی ندارند.
ممنون از شما فقط من به 737 عادت دارم و کلید nav مشترکه با gps که این رو آیا باید با APPROACH بزنم که خود هواپیما به سمت باند بره و یا خودم بزنم چون اون لوزی یا گاهی وقتا نمیادنقل قول:
و اینکه هواپیماهایی که دانلود و نصب می کنم virtual cockpit نداره و صفحه درون هواپیما رو نشون نمیده و یا مشابه 737 نشون میده آیا کار خاصی لازم بوده که من نکردم
درباره FSPASSENGER هم هیچ جا گیرم نیومده هنوز حتی SP هم موجود نیست
ممنون ممنون ممنون
والا من تو هیچ مغازه ای ندیدم ...نقل قول:
تهران - غرب ( صادقیه )
اگه توانایی دانلود دارید به من خصوصی پیام بدید بتون آدرس سایته رو بدم حدود 7-8گیگه!!!!!!نقل قول:
بابا برای مثال شما مثل من تو تهرانید شما یک خورده بگردید پیدا می کنیدنقل قول:
نمی دونم من خنگ شدم؟؟
تا حالا 10 بار اون متن ILS landing رو خوندم ولی بازم هوا پیمام جای دیگه ای میپره!!!!!
راستی اگه ممکنه آموزش های 737 و 777 رو هم بذارید واقعا سپاس گذارم از شما دوستان عزیز و گرامی
و اگه ممکنه هواپیمای c130و یا ایلیوشین رو هم بذارید واقعا بی نظیرند و من فقط تورنتشو پیدا کردم که هم پر حجمه و هم نتونستم باز کنم
باز هم تشکر صمیمانه منو بپذیرید
(پروااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااز)
واقعا عجیبه... چون فرود با ILS کار بسیار آسونی هست....نقل قول:
شما اول باید فرکانس ILS رواز نقشه بخونی و تو پنل رادیو و قسمت NAV وارد کنی و از حالت standby به حالت active در بیاریش یعنی از راست بیاد به سمت چپ....
هدینگ باند رو هم توسط CRS تنظیم میکنی....
به محض قرار گرفتن در فاینال فرودگاه از کابین خلبان صدای چند تا " bib " پشت سر هم میاد که یعنی رادار هواپیما فرکانس رو پیدا کرده... اگر با زدن دکمه کمک ناوبری از پنل اتوپایلوت دکمه Heading hold switch غیر فعال شد یعنی دارید با ILS فرود میایید... میمونه تنظیم ارتفاع فرودگاه تو قسمت alt hlod switch و قرار دادن vertical speed روی صفر و به محض مشاهده تغییرات localizer در سمت راست MFD ورتیکال اسپید رو کم کم تغییر میدید تا هواپیما روی مسیر درست ارتفاع کم کنه و فرود بیاد.... سرعت هم هرگز نباید از 180 نات بیشتر بشه... فلاپها رو هم موقع فرود کم کم باید باز کرد تا اینکه کاملا باز بشه و هواپیما روی جریان هوا سر بخوره و فرود بیاد...
سلام...نقل قول:
من متعلق به همه شمام :31:
آره. خیلی دلم تنگ شده بود و البته خیلی هم از دوستان عقب بودیم عقب تر افتادیم...
اگر دوستان تمایل داشته باشن ما همچنان پای پرواز آنلاین هستیم. محض ریا تا سحر بیدارم ولی شاید هم بیرون از خونه . در هر صورت ساعت 3:30 به وقت اینجا می شه 12 شب به وقت تهران.
نمی دونم هنوز انگیزه پرواز آنلاین دارید یا نه اما به هر حال ما رو خبر کنید..
کاکپیت دو بعدی که دارند. همون هم کافیه. بهتره که خودتون اون رو به وسیله ی لوکایزرها به سمت باند ببرید. لذتش هم بیشتره.نقل قول:
ممنون از شما فقط من به 737 عادت دارم و کلید nav مشترکه با gps که این رو آیا باید با APPROACH بزنم که خود هواپیما به سمت باند بره و یا خودم بزنم چون اون لوزی یا گاهی وقتا نمیاد
و اینکه هواپیماهایی که دانلود و نصب می کنم virtual cockpit نداره و صفحه درون هواپیما رو نشون نمیده و یا مشابه 737 نشون میده آیا کار خاصی لازم بوده که من نکردم
درباره FSPASSENGER هم هیچ جا گیرم نیومده هنوز حتی SP هم موجود نیست
ممنون ممنون ممنون
Fs Passengers لینک دانلود خودش و کرکش توی همون مقاله هست.
دوستان تهرانی، کمک کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا من تو هیچ مغازه ای ندیدم ...
تهران - غرب ( صادقیه )
سلام آِا fspassenger و acce... باید باشه یا gold همه رو داره؟
ممنون
ممنون از شما دوست عزیز من یکیم ابتدایی تر بشمنقل قول:
3 تا کلید دارم APP - NAV- HED یه کلید دو حالته NAV-GPS ( در قسمت هدینگ) اول کی فرکانس بدم وقتی برج میگه اماده شو برا نشستن؟
وقتی فرکانس دادم و فلش رو زدم اکتیو شد و ID رو زدم و nav 1 رو شن شد
بعد چکار کنم کدومو بزنم تا هواپیما دور خودش نچرخه و بره به سمت باند
ممنونم از شما
برا کاکپیت هم من مثلا توپولوف رو که مثل کنکورد هست دانلود کردم یا 737 ارتش استرالیا ولی نمای کابین نداره و پتلش مثله 737 میمونه درستم کار نمی کنه
ممنون از شما
در ضمن من دنبال سی 130 یا ایلیوشین هستم کامل باشه لطفا کمکم کنید تاپیک خیلی طولانی شده و لینکا رو گم کردم
7 گیگ خیلی زیاده :31: ولی خب اگه پیدا نشه مجبورم دانلود کنم ...نقل قول:
ممنون
شما اگه خودتون دارید بگین تا من بیام خدمتتون . از شما بگیرم . وگرنه اگه ممکنه آدرس یه مغازه رو بدید که داشته باشهنقل قول:
متوجه نشدم ولی اگر منظورتون اینه که Acc یا Gold شامل Fspassengers میشه باید بگم نه. Fspassengers توی هیچ نسخه ای موجود نیست. جداگانه باید دانلود نصب کنید. فقط هم روی Service Pack 1 به بالا نصب میشه.نقل قول:
سلام آِا fspassenger و acce... باید باشه یا gold همه رو داره؟
ممنون
اگر کاکپیتش درست کار نمیکنه پس ازش استفاده نکنید. دلیل نداره دیگه.نقل قول:
برا کاکپیت هم من مثلا توپولوف رو که مثل کنکورد هست دانلود کردم یا 737 ارتش استرالیا ولی نمای کابین نداره و پتلش مثله 737 میمونه درستم کار نمی کنه
فرکانس رو شما هروقت بزنید تا وقتی نزدیک فرودگاه نشید کار نمیکنه.نقل قول:
3 تا کلید دارم APP - NAV- HED یه کلید دو حالته NAV-GPS ( در قسمت هدینگ) اول کی فرکانس بدم وقتی برج میگه اماده شو برا نشستن؟
وقتی فرکانس دادم و فلش رو زدم اکتیو شد و ID رو زدم و nav 1 رو شن شد
بعد چکار کنم کدومو بزنم تا هواپیما دور خودش نچرخه و بره به سمت باند
این فرکانس رو هم باید از نقشه ی فرودگاه دریافت کنید.
حالا وقتی زدین و همونجا Active کردین و بعدش Nav1 رو از پایین فعال کردین توی پنل اصلی میرین و NAV رو روشن میکنید. این NAV نزدیک heading هستش.
نزدیکهای فرودگاه هم لوکایزر مشاهده میشه و چراغ Heading اتوپایلوت خاموش میشه و هواپیما خودش مسیر رو اصلاح میکنه.
تمام اینها همراه با عکس توی مقاله هستش.
فقط بهتره که از اول مقاله رو بخونید تا با موارد ابتدایی هم آشنا بشید.