نه دیگه رایگان خیالت راحت:31:نقل قول:
من 128 پنج گیگ می گیرم بازم نیم بهاست یا مفتیه؟
Printable View
نه دیگه رایگان خیالت راحت:31:نقل قول:
من 128 پنج گیگ می گیرم بازم نیم بهاست یا مفتیه؟
داستان امروز:
امروز تصمیم گرفتم برای یک ماه دیگه آسیاتک را شارژ کنم وبعد از عید ان شاء ا.. از دست اینا راحت بشم. چشمتون روز بد نبینه. بگم یه کم با هم بخندیم.
زنگ زدم بخش فروش، گفتن برو از quick task شارژ کن. وقتی در quick task اکانت را تمدید میکردم از 29 اسفند تا 29 فروردین تمدید میکرد. چون حجم تموم شده بود و میخواستم سرویس را تغییر بدم باید یکماهه میگرفتم. دو حالت سیستم اینا شارژ میکرد، یا از 29 اسفند تا 29 فروردین که به درد من نمیخورد، یا از امروز تا 1 اردیبهشت که 128 نامحدود را 52 تومان حساب میکرد. آخرش به بخش فروش گفتم تا خودشون فاکتور اضافه کردن تا فقط از امروز تا یکماه شارژ بشه. مرحله ی یک رد شد. وارد مرحله ی اصلی شدم :31:
حجم دوره ی قبل تموم شد و با وجود اینکه فاکتور جدید پرداخت شده بود و سرویس 128 فعال بود فقط سایت آسیاتک باز می شد. با خاموش و روشن کردن مودم و ... مشکل حل نشد که نشد. هر کی توی پشتیبانیشون یه چی میگفت، پشتیبانی وصل میکرد بخش فروش، بخش فروش وصل میکرد پشتیبانی ...
این مشکل حدوداً 3 ساعت ادامه داشت و بعد از 7-8 مرتبه تماس با آسیاتک حل شد.
و این بود آخرین تمدید آسیاتک...
حتماً بعد از عید خط را از رانژه خارج خواهم کرد. امروز ِ ما را که گرفتند، ان شاء ا.. خدا همه ی روزهایشان را بگیرد.
روز خوش.
یعنی من که میخوام از بعد عید فکر کنم اردیبهشت 5 گیگ 128 بگیرم گرونتر میشه از این نرخی که تو سایتش زده؟؟؟نقل قول:
یا از امروز تا 1 اردیبهشت که 128 نامحدود را 52 تومان حساب میکرد.
9000 ساعت آرامش( 1سال) و 9000 مگابايت 90000 تومان با بالاترين سرعت ممكن (71370 ريال + آبونمان)
قضیه این سرویس جدیدشون چیه؟؟؟
آخه فايده 128 با شبانه رايگان چيه ؟ بايد حداقل 512 با 5گيگ حجم بگيرين تا شبانه معنا داشته باشه وگرنه با 128 شبی 300 مگ كه به درد خودشون میخوره.
نقل قول:
واقعا صدای بخش فروشی هارو شنیدی؟
باورنکردنیه
از امروز تا 1 اردیبهشت را این مقدار حساب میکرد. یعنی حدود یکماه و نیم که یک و نیم برابر می شد. فقط قیمت آبونمان اضافه می شود که با 160% مالیات بر اینترنت پرسرعت یواش، حدوداً 2 هزار تومانی بیشتر می شود :20:نقل قول:
بله. برای خودم هم جای تعجب بود :18: اصلاً منتظر نموندم. فقط مشکل این بود که هیچکی راه حل را بلد نبود :31:نقل قول:
نقل قول:
9000 ساعت میگیم یک سال
9000 مگابایت حدود 8گیگ و 700 مگابایت
جمع سرویس جهت خرید:
89/988 تومان
در اصل 8 گیگ برای یک سال 90000 تومان بعد اون موقع گیگت تمام بشه سرویسی چون هر گیگ 5500 باید پول بدی
نمیتونی هم باطل کنی چون پول یک سال مالیاتت می پره
طرف باید خیلی کم مصرف باشه وگرنه به صرفه نیست
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
یکی نیست بگه جای این قرتی بازی ها و کلاه گذاشتن به طرق مختلف سر یوزر قیمتهای درست حسابی بدید
باز تکرار میکنم فقط ترک آسیاتک و بس
این که خیلی افتضاح پس اون 71370 ریال که نوشته واسه چیه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ساعت میگیم یک سال
9000 مگابایت حدود 8گیگ و 700 مگابایت
جمع سرویس جهت خرید:
89/988 تومان
در اصل 8 گیگ برای یک سال 90000 تومان بعد اون موقع گیگت تمام بشه سرویسی چون هر گیگ 5500 باید پول بدی
نمیتونی هم باطل کنی چون پول یک سال مالیاتت می پره
طرف باید خیلی کم مصرف باشه وگرنه به صرفه نیست
تو دو سه هفته چهار پنج بار قیمت ها رو عوض کنن به این میگن یه شرکت با ثبات
بخوايم براي سري جديد تمديد كنيم سرعت ١٢٨. و ٥١٢ باز يكيه يا برگشته به حالت اولش
به نظرتون الان کسی از آسیاتک اینارو میبینه که ما اینطور ناراضی هستیم؟؟؟نقل قول:
تو دو سه هفته چهار پنج بار قیمت ها رو عوض کنن به این میگن یه شرکت با ثبات
به احتمال زياد قيمت هر ماه هستش.نقل قول:
خير 128 رو من با چشمای خودم ديدم كه الان داره با 13 - 14 دان ميكنه و پينگش از گوگل در حال حاظر 1200 ميلی ثانيه هستش (در واقع در حال حاظر خونه كسی هستم كه ديروز آسياتك 128 يكماهه تمديد كرده).نقل قول:
خوب ببينه ! نيازی به ديدن نداره خودشون مگه نميدونن !نقل قول:
--------------
من هم به زودي از جمع آسياتكی ها ميرم پيش اوراكل ، موفق باشين .
دونستنشو که میدونن خودشون رو زدن به ندونستن شاید با دیدن اینجا یه کم بفهمن که خیلی ها ناراضی ان:13:نقل قول:
خوب ببينه ! نيازی به ديدن نداره خودشون مگه نميدونن !
من که دیگه تمدید نمی کنم ، شرکت کلاهبرداری یعنی همین شرکت ! هی در حال تغیر قیمت ، هری تز های جدید !
الان دیدم ، زده 2 شب به بعد نصف قیمت حساب می شه !
یعنی 1 شب شد ، 2 شب ! بعدش هم نصف !
به قول بابابزرگ تف !
تو هر تایپیک یوزر دارند برای خودشون که از شرکت تعریف میکنند (یا از شرکت های دیگه بد میگن) تو همین تایپیک هم یوزر دارند که به قول دوستان کارمند آسیاتک هستند!نقل قول:
متوجه نشدم یعنی بازم عوض کردند؟ تعرفه ها که خیلی وقته (یه هفته :31:) عوض نشدهنقل قول:
این 9000 ساعته سرعتش چیه؟
من كه ازشون راضيم ... خدا هم ازشون راضي باشه :دي
من قبلا از يه شركت در پيت :دي سرويس ميگرفتم كه ساعتي 6 بار ديسكانكت !! ميشد ...
اين بنده خداها كه اصلا قطعي هم ندارن اگه اين مخابرات يزدان پناه هي كابل برگردون نداشته باشه :دي
اين 3 ماه من 15 روز اينترنت نداشتم اين ديوانه ها داشتن كابل برميگردوندند :دي
شب ها هم كه اصلا دانلود نميكنم ... چه مفت باشه ... چه نصفه قيمت ...
چون زماني كه سرويس رو گرفتم اصلا بحث اين حرفا نبود ... ( 2 سال پيش)
اما خب بد نيست اگه سرويس شبانشون سرعتش بره بالا و مجاني هم باشه ... البته بازم من حوصله ندارم نصفه شب بشينم چيز دانلود كنم :دي
من چند شب بيدار موندم ديدم سرعت دانلود 2 KB بر ثانيس ... انقدر خنديدم كه نگو :دي كلا بيخيال شدم
سلامت باشيد عزيزان ...
آسيا تك در خدمت شما :دي ( من مدير روابط عمومي يوز ها در آپارتمان خودمون هستم :دي كه فقط خودم هستم و خودم :دي)
نقل قول:
برای شما که مصرفت پایین می ارزه اما برای یوزرهای پر مصرف و دانلود کن اصلا ارزش نداره
اگر شما دو سالی من 5 سال مشتری شرکتم از زمانی که نامحدود 256 24000 تومان بود
تو فروردین هم قراردادم تمام میشه و فاتحه. از مخابرات 256 نامحدود میگیرم شرف داره
دیشب سرعت دانلود من خیلی افتضاح بو از 8 بالاتر نمیرفت اصلا گند زدن رفته...........:13:
سرعت دانلود بخوره تو فرق سر مدیر عاملشون ، نت به حدی کند می شه که نه می شه سایت باز کرد نه کار های دیگه مثل ریموت دسکتاپ و ....نقل قول:
نه عزيز جان ... منم 24 ساعته دارم دانلود ميكنم منتها بعضي مواقع بايد مواظب بود ...نقل قول:
راستي گفتي مخابرات :
من ديروز مركز مخابرات(بخاطر قطعي 15 روزه ي تلفن و اينترنت) يزدانپناه بودم (جنت آباد شمالي) اينا الان 1000 نفر تو نوبت دارن براي نصب سرويس اينترنت و اينطور كه ديروز رئيس مركز ميگفت پاييز سال 90 شايد 600 تا ازين كسايي كه تو نوبت هستن بهشون برسه و سرويسشون نصب شه ...
دليلش هم نداشتن تجهيزات و متريال هست ... من ديروز اونجا بودم بنده خدا ميگفت ما سيم سفيد و قرمز نداريم !!!
مخابرات هم اين درد سرها رو داره ... مگه از 8 ماه! قبل ثبت نام كرده باشيد ...
حتي يكي اومد پرسيد گفت من دانشجو هستم نميشه زودتر بديد واسه دانشجوها رو !! رئيسه برگشت گفت نه عزيز جان ! الان عضو هيئت علمي دانشگاه شريف هم چند ماهه تو نوبته چه برسه به دانشجوها!
شما هم سريع اقدام كن ... اگه محدوده ي جنت آباد شمالي هستي بيخيال شو ... جاهاي ديگه هم شايد همينجوري باشه ...
موفق باشيد
دوست عزیز خدا رو شکر مرکز مخابرات ما پورت خالی زیاد داره کسی نیست بگیره.نقل قول:
مرکز باهنر
واسه مخابرات مرکز ما پره تا 6ماه دیگه هم خالی نمیشه!!!!!!!!!!!:41:
نمیشه از یه مرکز مخابراتی دیگه بگیرم؟؟؟
یا نه فقط از مرکز مخابراتی خودم باید بگیرم؟؟؟
چرا زنگ بزن سياوش قميشي از مركز مخابرات L A برات يه 700 .. 800 تايي بگيره بفرسته :دي !نقل قول:
نمیشه از یه مرکز مخابراتی دیگه بگیرم؟؟؟
یا نه فقط از مرکز مخابراتی خودم باید بگیرم؟؟؟
نه نميشه ... فقط و فقط از همون مركز منطقتون ... جايي كه خط تلفونتون از اونجا هست ...
ولي اگه تصميم داري برو زود ثبت نام كن تا خيلي زياد نشده ... تا اون موقع هم از سرويس فعليت استفاده كن ... وقتي وصل شد ديگه اين رو بيخيال شو ... بهترين راهش اينه
دقيقا مثل براي ما !! تازه 6 ماه خيلي خوبه ... اين مهندس :دي ديروز ميگفت تا 1 سال ديگه وصل نميشه !!نقل قول:
واسه مخابرات مرکز ما پره تا 6ماه دیگه هم خالی نمیشه
نقل قول:
دیرکل روابطعمومی شرکت مخابرات استان تهران از واگذاری76هزار پورت اینترنت پرسرعت در در تهران خبر داد.
محمد خجسته نیا در گفت وگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: مخابرات استان تهران درفاز اولیه واگذاری های خود 15 هزار پورت و در فاز جدید 61 هزار پورت اینترنت پرسرعت در تهران واگذار کرده است.
وی با اشاره به اینکه واگذاری اینترنت پرسرعت در 79 مرکز مخابراتی تهران صورت گرفته، اعلام کرد: اما هم اکنون به دلیل تقاضای بالا پورت های اینترنت پرسرعت برخی مناطق تکمیل شده و اینترنت واگذار نمی شود، ولی دربرخی دیگر مراکزهمچنان واگذاری اینترنت پرسرعت صورت می گیرد.
خجسته نیا اظهار داشت: در برخی مراکز که تقاضا برای دریافت اینترنت پرسرعت محدود است، امکان واگذاری این پورت های اینترنت به مراکز دیگر وجود دارد که تحقق این موضوع بستگی به امکانات و تجهیزات فنی مراکز دارد، ولی این اقدام درهمه مراکز امکان پذیر نیست.
وی از فازجدید واگذاری ها از فروردین سال آینده خبر داد و اعلام کرد: با توجه به میزان تقاضا، مخابرات استان تهران اینترنت پرسرعت واگذار می کند.
هزینه مودم و راهاندازی اینترنت پرسرعت به عهده مشترک خواهد بود و مخابرات بابت راهاندازی سرویس نیز هزینهای از مشترکان دریافت نخواهد شد.
بعضی وقت ها یه مشکل برام پیش میاد وقتی میخوام کانکت بشم میزنه یوز یا پس اشتباهه پس از کلی دستکاری و اینجور کارا درست میشه که نیم ساعت طول میکشه درست بشه برای من روزی حداقل یک بار اتفاق میافته.:13:
کسی هست راه حلی براش داشته باشه؟؟؟:41:
اینترنت مخابرات هم آخه مشکلات خودش رو داره . عموی من گرفته (طرف گیشا) 128 سرعت دانلودش بین 10 تا 12 هست !
درسته که نامحدوده ولی من یکی دید خوبی به امکانات تمام دولتی ندارم !
بیشتر دوستای من از مخابرات دارن اکثرا راضی هستن اگه منطقه ما پورت خالی داشت حتما میگرفتمنقل قول:
درسته که نامحدوده ولی من یکی دید خوبی به امکانات تمام دولتی ندارم !
براي منم همينجوري ميشه گاهي وقتا ... ارور ميده ... منم شماره و پسوورد! رو عوض ميكنم درست ميشه ...نقل قول:
نميدونم راه ديگه اي داره يا نه ... فكر كنم از سرور هاي شركت باشه اشكال
نقل قول:
دوست عزیز تمام اینترنت با دولتی فقط پهنای باند به شرکتهای خصوصوی می فروشند شرکتهیا خصوصی حق ندارند به طور مستقیم از کشورهای دیگر اینترنت خریداری کنند
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
جدول نرخ پهنای باند اینترنت با اعمال تخفیف 20 درصدی
به گزارش مهر، براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پهنای باند اینترنت با اعمال تخفیف 20 درصدی مطابق جدول زیر در اختیار شرکتهای اینترنتی قرار می گیرد.
میزان پهنای باند (بیت برثانیه) نرخ پهنای باند (تومان) 64 کیلوبیت 86 هزار و 800 تومان 128 کیلوبیت 173 هزار و 600 تومان 256 کیلوبیت 260 هزار و 400 تومان 512 کیلوبیت 434 هزار تومان 1024 کیلوبیت 781 هزار و 200 تومان 2048 کیلوبیت یک میلیون و 388 هزار و 800 تومنا 4 مگابیت دو میلیون و 343 هزار و 600 تومان 8 مگابیت 3 میلیون و 906 هزار تومان 20 مگابیت 7 میلیون و 998 هزار و 800 تومان 34مگابیت 11 میلیون و 110 هزار تومان 100 مگابیت 28 میلیون و 644 هزار تومان 426 مگابیت 36 میلیون و 976 هزار و 800 تومان
کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=17175
واسه من با عوض کردن پسوورد درست نمیشه یه بار کانکشن رو پاک میکنم یکی دیگه درست میکنم اگه درست شد که شد اگه نه نیم ساعت صبر میکنم خود به خود درست میشه:13:نقل قول:
براي منم همينجوري ميشه گاهي وقتا ... ارور ميده ... منم شماره و پسوورد! رو عوض ميكنم درست ميشه ...
نميدونم راه ديگه اي داره يا نه ... فكر كنم از سرور هاي شركت باشه اشكال
سلام
کسی میدونه این قضیه ی 3 روز اتصال موقت چیه ؟
نقل قول:
کجا نوشته؟
فکر میکنم وقتی از طریق فیش واریز شده شارژ می کنید، تا فیش چک بشه یه مدت با حجمی حدود 300 مگابایت بصورت رایگان مهلت میدن.
البته اگر منظور همین باشه
میشه یکی مراحل کامل در مورد شارژ از طریق اینترنت بگه
ممنون میشم:20:
والله قسمت نشده تا حالا شارژ کنیم اما رو خود سایت ، توضیح داده و مثل اینکه فایل های پاور پوینت گذشاتن و توضیح دادن . شماره مشتری و اینا رو هم باید بگیری .نقل قول:
اما یه خبر خوش برای کاربرای کرجی !
اول اینکه فعلاً سیستم کرج عوض نشده و مثل اینکه حداقل تا زمانیکه من ( اردیبهشت ) قرارداد دارم ، قرار نیست عوض بشه .
و اینکه بالاخره امروز بعد از حدود یک ماه ( یا بیشتر ) خرابی سایت برای مشاهده ریز مصرف ، امروز تونستم ریز مصرف رو ببینم و با کلی ذوق و شوق قراره امشب تا 2 بیدار بمونم ببینم میتونم Free دانلود کنم یا نه . اگه تونستم دانلود کنم که نرم افزارهای خاص خودشو میگیرم و دیگه زحمت نمیدم تا بیدار بمونم ( بدبختانه Free Download برای سرویس من که از آپادانا دارم ، 2 تا 6 که اگه خوب باشه ، می ارزه ) حالا یه تست میکنم نتیجه رو فردا میگم .:27:
300 نه و 30 قبلنا که اینجوری بودنقل قول:
البته آخرین بار واسه من حدود 100 مگ بود
خوب با بازگشت حس و حال :31: دانلود شبانه انجام میدم ! معمولاً روزی 700 تا 800 مگ دانلود میکنم ( بین 2 تا 6 که واس من اینجوریه محدودیتش ) فعلا که شکر خدا راضیم . سرعت دانم بین 50 تا 80 متغیره ( سرویسم 512 سه ماهه هست )
خونه دوستمم رفتم که از مخابرات گرفته بود . 128 . پیر آدم درمیاد تا یه موزیک 4 یا 5 مگی بگیره باهاش . سرعت دانش از 8 تا 17 متغیر بود !:41:
سلام
جریان این سرویس آرامش چیه؟
من که هرچی میخونم متوجه نمیشم