10.4mb
ديگه داره اشكم در مياد:دی
10.4mb
ديگه داره اشكم در مياد:دی
خدا رو شكر بلاخره نصب شد:دی
دوستان اين فيفا 08 چرا بالا نمياد تو برنامه n-gage ايرور مياد
کدوم کلاینت رو نصب کردی ؟!؟نقل قول:
گوشیت چیه ؟؟
نقل قول:
کدوم کلاینت رو نصب کردی ؟!؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3951298&postcount=3560
nojia n78نقل قول:
گوشیت چیه ؟؟
خیلی عجیبه ... این کلاینت یکی از روون تریناست ... :18:نقل قول:
حالا مطمئنی فیفا 08 هستش؟!؟ ... چون فیفا 09 رو FP2 مشکل داره ...
ببین چک کن ببین گوشیت رام کافی داره ...؟!؟
اگه نشد ببین آقا یونس چی میگه... ؟!؟
اگه هیچ راهی نشد سر آخر کلاینت 1.10 (1345) رو هم یه تست بزن ...البته اگه هیچ راهی جواب نداد ...
اين بازي ها كنارشون يه trial زده و واخطار ea sports fifa 08 exited with an error رو مي دهنقل قول:
خیلی عجیبه ... این کلاینت یکی از روون تریناست ...
حالا مطمئنی فیفا 08 هستش؟!؟ ... چون فیفا 09 رو FP2 مشکل داره ...
ببین چک کن ببین گوشیت رام کافی داره ...؟!؟
اگه نشد ببین آقا یونس چی میگه... ؟!؟
اون كلانيك هم لطف مي كني لينك بدي
سلامنقل قول:
گام دوم از قسمت سوم رو انجام بده منتهي با اين فايل كه ضميمه كردم..
شاد باشي:40:
دوستان درست شد
فقط با يه ريست كردم درست شد:دی
حالا بريم چي دانلور كنيم بازي كنيم؟
واقا ممنون...درست شد...باورم نمیشه که مشکل به این کوچیکی باعث شد یه دو ماهی بی n-gage بشم.نقل قول:
بازم ممنون.:40::40::40::40::40::40:
همون 13 بازي كه تو پست اول ذكر شده...!نقل قول:
شاد باشي:40:
ها چي؟
الان من 2 پارت one رو دانلود كردم يعني نصب نميشه؟!
نه...نصب میشه..ولی تریله...یعنی نمیتونی با بلوتوث 2 نفره بازی کنی...! و قسمت مرحله ایش هم بستس...نقل قول:
ولي براي من نصب نميشه و ايرور erorr-1 مي دهنقل قول:
نه...نصب میشه..ولی تریله...یعنی نمیتونی با بلوتوث 2 نفره بازی کنی...! و قسمت مرحله ایش هم بستس...
چه كنم؟
خیلی خیلی جالبه ... من رو همه گوشی ها تونستم one رو نصب کنم ...نقل قول:
ولی برای شما حتی نصب هم نمیشه ...:41:
یه بازی دیگه هم تست بزن ... که کم حجم باشه ...
در ضمن ما اینجا تاپیک بازی های فول رو FP2 داریم ... برای مشاوره بیا اونجا ...
سلام
من دنس رو فول کردم... تقریبا" هم تموم شده بود...یهو از دیروز بازی اجرا نمیشه...! موندم پاکش کنم کد پاک میشه یا نه... البته این تجربه رو با 30 روزه اش دارم و کد از بین نرفت... چون وقتی نسخه 30 روزه رو پاک کردم و دوباره بازی رو نصب کردم...دیگه بدون کد خواستن نوست 20 روز و خودره ای مونده...چه کنم به نظرتون..؟: دی
شاد باشید:40:
بلاخره مشكلم حل شد
ممنون از RAY-MILAD-007 و همچنين استاد ان گيج يعني Legend :دی
مشكل من اين بود كه كلانيكم 1536 بود و من لينك هاي اول هر بازي رو دانلود مي كردم والان متوجه شدم كه بازي هاي كلانيك من پست دوم هستن(چه سوتي بزرگي دادم)
الانم one به طور خيلي خوبي دارم بازي مي كنم:دی
راستي one يكم كند بودش ولي با اوركلاك سي پي يو تونستم روونش كنم
اگه سوالي بود در خدمتيم!
یونس جون...پاک کردن بازی ربطی به کد نداره...کدی که وارد میکنی در اصل یه لیسانس هستش که به گوشیت وارد میشه.تویه 82 نمیدونم کجای گوشی هستش ولی دنبال برنامه Licences تویه گوشیت بگرد بعد بازش کن و برو تویه Valid Licences .اونوقت یه کلید میبینی که نوشته fullgame.pak.ngdat.اون همون کدی که وارد کردی.اگه اون لیسانس رو پاک کنی اونوقت دیگه بازی تریل میشه.
من تا الان با کد تریل 30 روزه دنس فابیلوس رو 615 پوینت تا الان گرفتم.گوشیم هم هک نشده و از کلاینت رسمی استفاده میکنم.اگه سئوالی بود در خدمتتون هستم.
تریل دیگه؟نقل قول:
الانم one به طور خيلي خوبي دارم بازي مي كنم
اره ولي مهم نيست همين كه vs بازه براي من كافيه(من برام وقت پر كردن بازي مي كنم نه برای ركورد زدن و تمومش كردن)نقل قول:
تریل دیگه؟
راستي بعضي از بازي ها 1536 نداره
همون اصلي رو بايد دانلود كنم؟
آره... فقط همین 2 بازی مشکل داره...!نقل قول:
LEGEND جان این 85 با فریمور 30 نسبت به هک و انگیج مشکلی نداره ؟ میگن گویا بعد 30 هک نمیشه !
همین الان یه گشتی زدم...میگن ورژن 30 هک نمیشه...همینطور N96 ورژن 30...نقل قول:
ولی اگه از قبل هک کرده باشه میمونه..بازم یکی باید تست کنه..! به یکی از بچه های کلوپش بگو تست کنه...
شاد باشی:40:
سلامنقل قول:
آره باید برای اونایی که ندارن همونا رو دان کنی ...
در ضمن بازی هایی که من پیشنهاد می کنم دانلود کنی :
1- ماهیگیری : COTD
2 - اسفالت 3
3- سیستم راش
4- اویل
5- اسپیس ایمپکت
اینا بهترین بازی هایی هستند که FP2 ساپورت می کنه ...موفق باشی :40:
اقا اين ماهيگيري چيه همه ازش حرف مي زنن؟نقل قول:
1- ماهیگیری : COTD
كسي لينك نداره؟
راستي بقيه بازي ها هم لينك بدي عالي ميشه:دی
اقا اين ماهيگيري چرا انقدر حجمش زياده!
27 مگ هستش
یه بازیه توپ ... حجمش 26 مگ هستش ... اینم تاپیکش :نقل قول:
بقیه بازی ها هم تو بخش انگیج خودشون تاپیک دارن البته کرک شده ها ... میمونه تریل ها که اون هم یه تاپیک جداگانه داره ... ایناهاش بفرما ...تاپیک تریل :کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=258907
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=283879
آره کلا چند تا بازی هستند که خیلی حجمشون زیاده ... تازه هنگام نصب هم فضای بیشتری میخاننقل قول:
ماهیگیری = 26 مگ = 30 مگ
پرنس = 24 مگ = 34 مگ
گلف = 30 مگ یا 35 مگ ( دقیقا یادم نیست) = 60 مگ
سلام
میخوام مموری و فون مموری رو فرمت کنم ولی وقتی تو سایت انگیج لوگین میکنم پوینت هامو هزار تا کمتر نشون میده ...با آنلاین شدن تو گوشی هم حل نشد ...حالا اگه فرمت کنم 1000 تا از پوینت هام میپره؟؟چیکار کنم؟؟
احتمال زیاد اون 1000 پوینت رو قبلا" گرفتی و ثبت شده...برای همین 2 باره ثبت نمیکنه...!نقل قول:
همونطور که آقا یونس گفت نمیتونی 5 بار یه پوینت رو بگیری ... مثلا پوینت 1 میلیون دلاری اسفالت رو 5 بار بگیری تو Arena یک بار ثبت میشه و OverWrite میشه ...نقل قول:
مجید دلو زدم دریا بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم...اجرا شد...هنوزم فوله...ولی سیومو که جاگذاری میکنم دوباره بالا نمیاد...!! حال ندارم دوباره این همه برم...:41: چه کنم؟ تو سیوت چجور فایل هایی هست؟ واسه من یه سری فایل از 100 تا 0 هست...نقل قول:
سلام
خسته نباشید. آقا ما گوشیو هک کردیم کلاینت پست لولم راحت نصب کردیم. الآن بدون این که برم تو حالت هک همه بازیا رو نصب می کنه. مدلش اینجوریه؟ یعنی برای نصب بازیا دیگه حالت هک نمی خواد؟
ممنون
ماله منم همونه...........نمیدونم مشکلش چیه والا....!آخه شنیدم که بازی های جدید علاوه بر سویشون یه فایل هم در مورد اطلاعات بازی ذخیزه میکنن....نمیدونم اون فایل چیه ولی خلاصه کلام اینکه دیگه نمیشه سر بازی های جدید کلاه بذاری......میخوای سیو خودمو بذارم برات شاید کار کرد؟:20:نقل قول:
برای منم همین تورو فکرنکنم لازم باشه فقط برای نصب کلاینت باید هک باشهنقل قول:
موفق باشی:5:
ممنون.نقل قول:
یه بار دیگه از اول میرم..!اگه دوباره خراب شه...من میدونم و این کلاینت..!
برای نصب بازی به حالت هک احتیاجی نیست دوست عزیز...نقل قول:
سلام برای اجرای دنس فابیولس کدوم کلاینت رو بریزم ؟؟؟؟؟؟؟ همین که تو صفحه اوله؟؟؟؟؟
اگه این رو بریزم بقیه بازی ها هم میان رو این؟؟؟؟؟؟؟
95 ورژن 20.0.015
فقط یه سئوال.....تو پوینت Upload a Clip رو گرفتی؟....من که نشد هر کاری کردم نشد....اصلآ آپلود نمیشه.....نقل قول:
آره همین رو نصب کن...برای اجرای دنس باید کلاینت 1.20 به بالا داشته باشی.نقل قول:
سلام برای اجرای دنس فابیولس کدوم کلاینت رو بریزم ؟؟؟؟؟؟؟ همین که تو صفحه اوله؟؟؟؟؟
اگه این رو بریزم بقیه بازی ها هم میان رو این؟؟؟؟؟؟؟
95 ورژن 20.0.015
خوش باشی
نه...نگرفتم...چون وضع GPRS خراب بود...!نقل قول:
اقا ورژن 31 ان95 هک میشه اپ کنم؟؟؟؟؟