ممکنه Patch مورد استفاده شما مشکل داشته باشه.[/QUOTE]
خب patch بدون مشکل رو از کجا گیر بیارم؟
ممکنه Patch مورد استفاده شما مشکل داشته باشه.[/QUOTE]
خب patch بدون مشکل رو از کجا گیر بیارم؟
patch جدید هم گیر آوارادم ولی بازم مشکل داره...
نقل قول:
سلام منم اين مشكل رو دارم. و جالبه كه منم كومودو رو نصب كردم. با اينكه فايروالش خاموش ولي بازم رفع نشده..
نميدونم مشكلش از كجاست. اگه دوستان راه حل درستي پيدا كردند اطلاع بدن. ممنون.
سلام ایا در internet download manager راهی تنظیمی هست که از کلیه لیست لینک هایی که دانلود کردیم به طوو خودکار یک کپی نگه داره حتی اگر فایل مربوطه رو از IDM حذف کنیم؟؟؟؟؟؟
مثلا اعمال تنظیمی چیزی که به طور خودکار و اتوماتیک هر چی فایل به صف اضافه میشه و یا اگر لینکی رو از history ان حذف کنیم همه تغییرات در اون ثبت شه؟؟ به طور اتوماتیک منظوره
مثلا در قابلیت export خودمون به طور دستی انجام میدیم منظورم این نیست ، منظورم اینه از وقتی که IDM رو نصب کنیم به طور خودکار کلیه لینک هایی که به IDM اضاف میشه رو ثبت کنه یه جایی؟؟؟؟؟؟
مرسی:n16:
دوستان من از هرچی سرور خارجی دانلود میکنم یه مقداری از دانلود میره بعد سرعت صفر میشه و دیگه دانلود ادامه پیدا نمیکنه مگر با قطع وصل اینترنت،البته سرور های داخلی مشکلی نیست فقط سرورهای خارجی اینجوره ،مثلا اگه یه فایل رو ریموت اپلود کنم روی سرور ایرانِ اکسپرس لیچ بدون مشکل دان میشه اما که ریموتش کنم رو سرور خارجیش اون مشکل برام پیش میاد،,ولی با پر|کسی مشکل حل میشه فکر نمیکنم مشکل از دانلود منیجر باشه با یه دانلود منیجر رایگان هم امتحان کردم همینجوره،بنظرتون مشکل کجاست:n03:
سلام
من یه فیلم داشتم دانلود میکردم از اپلود بوی ک حجم اینترنتم تمام شده و قطع شد
الان شارژ کردم میخواستم ادامه دانلود بزنم خطا داد و لینک جید میخواستم
بعد از کلی سرج اول ی بکاپ کرفتم از پوشه فیلم از مسیر زیر
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\IDM\DwnlData\Username
و تمام محتویات حذف کردم و دوباره از لینک جدید شروع کردم به دانلود بهد از چند کیلو بایت دانلود شد کنسل کردم
و محتویات قبلی رو دوباره جایگزین پوشه جدیدی که ساخته بود کردم
من نزذیک به 250مگ دانلود کرده بودم با این روش حدود 130مگ به بعد ادامشو دانلود میکنه
1 کجای کار من اشتباه بوده ؟
2-ایا روش دیگه ای هست ؟
اگه کسی از این روش استفاده کرده یه توضیح بده شاید من یچی رو درست انجام نمیدم
ممنون از همه
سلام اشتباه کردی اصلا راهی درستی انتخاب نکردی
وقتی دانلود نصفه قطع شد یا میشه ....
کافی بود دوباره روی فایلتون تو دانلود منیجر کلیک راست کرده و گزینه بازیابی ادرس دانلود رو میزدی بعد لینک ارجاع میشه به مرورگر بعد لینک جدید رو کپی میکردی در ادرس دانلود منیجر فایل قبلی ادامه دانلود شروع میشد
الان چیکار کنم ؟نقل قول:
راهی نداره ؟
اگر از comodo استفاده می کنید بخش Sandbox و defense+ رو هم چک کنید.احتمالا فایل idman.exe رو در sandbox خودش داره اجرا می کنه و اجازه دسترسی به اینترنت رو به اون نمی ده. فایل رو به قسمت trusted application اضاف کنید مشکل حل میشه.نقل قول:
چرا وقتی توی IDM یه دانلود رو ایست می زنم بعد که می خوام ادامه بدم ادامه نمی ده و جایی که دانلود رو از اون جا کردم میاره.وقتی هم روی جایی که قبلا دانلود کردم می زنم فقط صفحه جدید میاد و دانلود ادامه پیدا نمی کنه.وقتی هم خودم بازیابی آدرس رو می زنم و روی لینک کلیک می کنم هم همین جوری می شه.چکار کنم؟
سلام دوست عزیز
این که میفرمایی کاملا بستگی به سایتی که ازش دانلود می کنید داره و 100000 تا دلیل میتونه داشته باشه.
اما این کارهارو تست کنید:
- موقع شروع دانلود آیا جلوی Resume Capability نوشته Yes یا No (اگه No باشه یعنی دانلود باید متوقف نشه وگرنه IDM مجبوره از اول بگیردش) اگه No بود یعنی سایت شما لینک غیر مستقیم میده.
- یه سری سایتها هستن که لینکشون تا یه مدت کوتاهی (مثلا 120 ساعت یا یه همچین چیزی) قابلیت ادامه دادن دانلود رو دارن. اونا باید توی همون مدت دانلود شن وگرنه باید لینکشون Refresh بشه تا 120 ساعت دیگه تمدید بشه. این سایتها معمولا بعد از Refresh کردن از ادامه دانلود میگیرن.
- یه سری سایتها هم هستن که لینک دانلود مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، خیلی از این لینکها تا یه مدتی قابلیت Resume یا ادامه دارن اما بعدش کلا لینک دانلود فایل از اول باید Generate یا تولید بشه.
- یه سری سایتها هم فیـ|ـترن و وقتی با برنامه فیـ|ـتر شکـ ن بازشون میکنی بخاطر تغییر آی پی و این قضایا بدون فیـ|ـترشکـ ن و یا بعد از باز کردن دوباره فیـ|ـترشکـ ن بهتون لینک دانلود قبلی رو نمیده.
پیشنهاد من اینه که شما اسم سایت رو اینجا بذاری تا ببینیم چطوری میشه مشکل رو حل کرد و مشکل از چیه. :n01:
ویـرایــش:
اگه برنامه پیغامی چیزی میده عکس پیغام رو هم میتونی بذاری. شاید پیغامش مرتبط بود :n02:
سلام دوست عزیز
اگه فایلهاشو بهم Join کرده باشه (و از اول گرفته باشه*) میتونی یه فایل Dummy با ادامه حجم اون فایل بسازی و به انتهاش بچسبونی. بعد با برنامه Seg Manager اونو چک کنی و جاهای خالیشو دانلود کنی.
مثال:
حجم دقیق فایل: 303.56 مگابایت
حجم فایل دانلود شده و بهم چسبیده: 205.01 مگابایت
حجم باقیمونده: 98.55 مگابایت
حالا توی Command Prompt با دستور های زیر به ترتیب 1- یه فایل خالی با حجم 98.55 مگابایت میسازی و 2- به هم میچسبونیشون و بعد با اون برنامه Seg Manager بخشهای خالیشو دانلود میکنی.
* IDM معمولا فایل رو چند تیکه میکنه و مشغول دانلود میشه و اگه مثلا 4 تا فایل داری و به هم وصل نیستن ممکنه فایل اولی فقط به درد بخوره.کد:1- FSUtil File CreateNew C:\DummyFile.MKV 103337164.8
2- Copy C:\JoinedFile.MKV+C:\DummyFile.MKV C:\FullFile.MKV
مثال:
########################### این شمای کل فایل
#####|#####|#####|#####|#####| این | ها جاهاییه که IDM مثلا 5 تا کانکشن میفرسته و میگیره
------##|------##|------##|------##|------##| اینم نحوه دانلود کردنشه که مثلا # ها دانلود شدن و - ها هنوز نشدن
با این تفاسیر اگه فاصله های بین فایلهارو داشته باشی (که معلوم نیست) میتونی بینشونم فایل خالی بذاری به همون اندازه وگرنه فایل اول رو فقط میشه استفاده کرد. اما فرض کن اینجوری باشه:
------##|------##|------##|#####|#####| اونوقت فایل بخش اول (از چپ) رسیده به دوم و دومی به سومی، به همین خاطر ممکنه IDM بهم چسبونده باشدشون. اونوقت حجم فایل اولیه ت بیشتر و بهتر میشه.
خیلی حرف زدم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه Seg Manager از وبلاگ خودم.
از clashofclans.ir دانلود کردم اما برنامه مال سایت autoclash.ir هست.اما فقط این دانلود نبوده خیلی وقتا این جوری شده
خب دوست عزیز میشه بگی ادامه نمیده یعنی چی؟
ارور خاصی میده؟
کلا برنامه بی دلیل دانلود نمیکنه؟
چی میشه دقیقا؟! عکس نذاشتی در ضمن.
و اینکه به نظر میاد لینک مستقیم باشه. IDM رو به آخرین نسخه آپدیت کنید.
یعنی وقتی دانلود رو متوقف می کنم بعدا که می خوام ادامه بده ادامه نمی ده.آخرین نسخش رو دارم
چون یا لینکی ک ازش دانلود میکنید قابلیت resume نداره
و همین طور شاید بعدا ادامه میدین ip شما عوض شده و لینک رفرش میشه و قابلیت ادامه رو از دست میده
درود
خاصیت گربر نرم افزار IDM به ما کمک میکنه که بتونیم کل محتویات ی سایت و دانلود کنیم .
من تنظیمات رو انجام دادم و خوشبختانه دانلود هم انجام گرفت اما از آنجایی که حجم اینترنت من محدوده و مجبورم از دانلود رایگان شبانه بهره ببرم این کار رو موکول کردم به شب....خوشبختانه همانطور که گفتم دانلود کرد اما نه همه آهنگا رو و امشب میخام بقیه اش رو هم دانلود کنم. ولی نمیدونم چیکار کنم که دوباره همون قبلی ها رو دانلود نکنه. آیا میشه کاری کرد که تکراری هاش رو دانلود نکنه؟
توی بخش چهارم ساخت پروژه ی قسمت هست که نوشته پنهان کردن فایلهای تکراری این قسمت یعنی چی؟
سلام
تو idm در قسمت زمان بندی دانلود تو Files in the queue میشه یه کاری کرد که مثلا فایل ها رو بر اساس سایز مرتب کنیم ؟
مثلا تو این عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا فایل داری با زدن یه کلید فایل ها از سایز کوچیک به بزرگ مرتب شه ؟ البته به صورت دستی میشه این کارو کرد هی دونه دونه ببری بالا یا پایین اولویت رو ولی مثلا وقتی 100 تا فایل میذاری تو صف از فایل 3 مگی هست تا یک گیگی و میخوای فایل های کم حجمت بیاری بالای صف که سریع دانلودشون تموم شه و بعد بره سراغ دانلود فایل های حجیم تر نمیشه دونه دونه بخوای خودت مرتب کنی
اگه روی "سایز" در عکس بالا کلیک کنی فکر کنم که مرتب بشن!نقل قول:
اگه بازم روش کلیک کنی میتونی نزولی یا صعودی بودنش رو تنظیم کنی
نمیشه . اگر میشد که خوب بود :دینقل قول:
آها ، معذرت میخوام آخه من FDM استفاده میکنمنقل قول:
اینو روی نسخه ی پرتابل تست کردم و قطعا جواب میده:
1- شما کل لیست رو در قسمت زمان بندی آبی کن و روی delete مثل عکس کلیک کن:
محتوای مخفی: عکس
حالا برو توی منوی اصلی idm و روی سایز کلیک کن تا بر اساس اندازه فهرست بشن
حالا همه رو انتخاب کن و بعد کلیک راست و بعد add to queue >main queue :
محتوای مخفی: عکس
راه بهتری سراغ ندارم:n01:
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم قبلش یه مرحله دیگه بخواد! چون توی این مرحله همه لینکهای دانلود پاک میشن :n02:
قبلش باید یه Queue جدید بسازید و فایلهارو منتقل کنید داخلش. بعد توی مرحله دوم از اون Queue با همون سیستمی که محمد جان گفتن منتقل کنید به Main Queue.
در ضمن
من بعید میدونم راه بهتری باشه. منم همینکارو میکنم! :n02: :n31:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
Hide Duplicate Files Found In Different Locations یعنی مثلا یه فایل موزیک هست که توی پس زمینه همه صفحات پخش میشه و کسی که سایت رو طراحی کرده اومده اون رو توی همه پوشه های وبسایتش کپی کرده. این گزینه میاد و اون رو فقط یک بار توی لیست میاردش و دفعات تکراریش رو نمیاره و دانلود نمیکنه.
برای این که فایلهای تکراری مجددا دانلود نشن بهترین کار برداشتن تیک فایلهای تکراریه! چون گزینه ای واسه این منظور نیست. هرچند اگه مثلا استراکچر وب شما اینجوریه:
صفحه اصلیصفحه 1موزیک 1
موزیک 2
موزیک 3
موزیک 4صفحه 2......و شما همه موزیکهای یه صفحه رو دانلود کردید میتونید توی قسمت Advanced تیک گزینه Don't Download The Files Located Within The Following Paths/Domains رو بزنید و صفحه هایی که دانلودهاش تکمیل شده رو اینجا بزنید تا از اونها دیگه دانلود نشه.
دوست عزیز اینجور که آقا مسعود میگه لینکش مستقیمه و محدودیت آی پی نداره!نقل قول:
من مستحضرم که ادامه نمیده یعنی چی :n02: فقط میگم ادامه ندادن دانلود چند تا مشخصه داره:نقل قول:
- سریع یه ارور یا پیغام میده
- مدت طولانی ای سعی میکنه که ادامه بده اما بازم آخرش ارور میده
یا در هر صورت باید یه ارور بده، من متن اون پیغام رو میخوام. اونو یه عکس ازش بذاری اینجا همه متخصصن :n39: جوابتو خیلی سریع میگیری.
نقل قول:شاید اینجوری بشه:نقل قول:
توی صفحه اصلی دانلود منیجر اول همه فایلها را انتخاب و بعدش کلیک راست کنید و از Queue خارج کنید همه رو.... بعدش روی تب سایز کلیک کنید تا بر اساس کمترین به بیشترین حجم تنظیم بشه .... بهدش دویاره فایلها را انتخاب و کلیک راست و به صف دانلود های همزمان یا همون Queue منتقل کنید.
این درسته، من حواسم نبود! اون بخش پاک کردنش اصن نیاز نمیشه :n31: چون دانلودا منتقل میشن :n09:نقل قول:
نقل قول:در پست بالا ذکر شده که " من تست کردم" ، پس قطعا جواب میده چون امتحانش کردم و لینک های دانلود پاک نمیشه:n10:نقل قول:
سلام.من تازه ویندوز عوض کردم قبلا ویندوزم 7 بود و ایست اسمارت سکوریتی 7 ولی الان ویندوزم 8.1 هست و ایست اسمارت سکوریتی 8.بعضی از فایلها رو که به لیست دانلود اضافه میکنم خود به خود پاک میشه.لطفا راهنمایی کنید.ممنون
باسلام. من میخوام زمانبندی داشته باشم در آی دی ام.
کار های زیر رو انجام دادم
1- صف ایجاد کردم
2- زمان شروع و پایان رو تنظیم کردم
3- گزینه های sleep و خاموش شدن صفحه رو در حالت وجود باتری و یا برق Never کردم.
4- گزینه اجرا یا done رو در پنجره زمانبندی صف مورد نظرم زدم
5- ساعت و تاریخ رایانه را دقیق کردم
6- لب تاپ رو روشن گذاشتم و آی دی ام رو ام در حالت اجرا گذاشتم.
اما صبح که بیدار شدم دیدم هیچی دانلود نشده.
و آی دی ام خودش بسته شده
ولی رایانه روشن مونده
اینترنت هم قطعی نداشته
مشکل کجاست؟؟
سلام
من یک مشکل اساسی با idm پیدا کردم نمیدونم چرا
مثلا میزارم یک فایل دانلود میشه داره دانلود میکنه با سرعت بالا ولی کافی یک صفحه دیگه یا مرورگر رو باز کنم اون وقت میبینم که اصلا دانلود نمیشه و استاپ میشه البته نه که کلا stop بشه نه منظرم اینه که انگار گیر میکنه ولی همین دوباره روی پنجره خود idm کلیک میکنم میبینم شروع میکنه دانلود دلیلش چیه ؟؟؟
سلام من. د ر تایم شبانه سرعتم افت میکنه و حتما باید یک بار مودم را روشن خاموش بکنم یا اینترنت را قطع و وصل کنم که به حالت عادی برگرده و اگر این کار را نکنم با سرعت یک سوم روز دانلود دارم لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟
دوستان ارور ویدیو پلی بک در اینترنت دانلود منیجر ناشی از چیه ؟
(این ارور برای من زمانی که میخوام از یوتیوب دانلود کنم پیش میاد)
اینترنت دانلود مینیجر تازگیا تو نسخه جدیداش تا 99.9 درصد میره بعدش ارور میده میگه time out بعدش دوباره از اول باید دانلود کرد
لعنت بهش :n21:
سلام
من بعضی از فایل هایی که می خوام با دانلود منیجر دانلود کنم اروری مثل ارور زیر را میده و من تمام کارهایی که گفته انجام دادم ولی باز مشکل حل نشد خواهشنا راهنمایی بفرماید....
.
.
.
.
---------------------------
07. Zolf Bar Bad Made [128].mp3
(.آدرس مورد نظرصحيح است، اما ديتاي صحيحي براي آن مقرر نشده است. (خود هوست وجود دارد اما به طور مستقيم قابل دسترسي نيست
علت اين مشکل را در موارد زير مي يابيد:
1.ارتباط اينترنتي يافت نشد. لطفا ارتباط خود را بررسي نماييد
2.بر روي کامپيوتر خود فايروال داريد و اخيرا اينترنت دانلود منيجر خود را آپ ديت،نصب يابا ورژن قبلي جايگزين نموده ايد. لطفا تنظيمات فايروال خود را بررسي نماييد که آي دي ام به اينترنت دسترسي کامل داشته باشد
3.سرويسي به نام دي ان اس که وظيفه يافتن سرورها را به عهده دارد موقتا دچار مشکل شده يا ارتباط شبکه اي بين کامپيوتر شما و اين سرويس خراب شده است. ممکن است با ريستارت کردن اين مشکل برطرف گردد
جزئيات:
.پيدا نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور
آيا مايل هستيد در مورد تنظيمات فايروال خود براي آي دي ام بيشتر بدانيد؟
Yes No
سلام خسته نباشید
حجم پستها زیاد بود و من فرصت نداشتم همه رو بخونم تا به جوابم برسم پس ممکنه سوالم تکراری باشه اما واقعا به جوابش نیاز فوری دارم
تو قسمت بازیابی ادرس وقتی دکمه رفرش رو می زنم به جای باز شدن مرور گر ، مدیا پلیر باز میشه . باید چه کنم؟!!
سلام
من یک فایل 2 گیگ رو دارم دانلود میکنم حدود 80 درصدش دانلود شده میخواستم بدونم اگر ویندوز عوض کنم راهی هست که این همه حجم دانلود شدم نپره ممنون
جدیدا ویندوزم رو عوض کردم بعد از اون آخرین نسخه IDM رو گرفتم ولی خیلی مشکل پیدا کرده و هر کرکی رو امتحان کردم درست نشد
یعنی کلا سرعت دانلود خیلی نوسان داره و یه جوری خاصی شده و از اون مهمتر یه دفعه تا 99 درصد میره میگه فایل مشکل داره و دوباره از اول شروع میشه!
قبلا همچین مشکلی نداشتم نمی دونم حالا این نسخه آخر کرکش مشکل داره یا مشکل دیگه ای وجود داره ولی کلا راه حل های مختلف رو امتحان کردم ولی درست نشد و الان چیزی دانلود نمی کنم!
من برای دانلودهای معمولی همیشه از IDM استفاده می کنم و اگه این مشکل حل نمیشه فک کنم باید از یه نرم افزار دیگه استفاده کنم
حالا به نظرتون این مشکل از کرک این نسخه آخره یا مشکل دیگه ای وجود داره؟
سلام
دو روزیه که در ای دی ام با این مشکل مواجهم. وقتی می خام از یه سایت دانلود کنم در هنگام دانلود پنجره ای میاد و یوزر و پسورد میخواد در حالیکه قبلا از همون سایت بدون هیچ مشکلی دانلود می کردم
وفقط برای همون سایت ازم پسورد میخاد با اینکه پسورد اکانتم رو وارد می کنم بازم تاثیری نداره در ضمن از قند شکن استفاده میکنم واستفاده از پراکسی رو در ای دی ام فعال کردم
کادری که ظاهر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنقل قول:
به احتمال 90% سایت که شما میگی سایت دانلود فیلم هست
دوست عزیز مشکل از idm نیست مشکل از سایته که مدیرش پولکی شده
یعنی باید برای دانلود حق اشتراک تهیه کنی همون vip