صداش تو هنزفری چطوره؟
Printable View
صداش تو هنزفری چطوره؟
بچه ها ميگند خوبه
ولي من فكر نميكنم خوب باشه شايد هم مال من خوب نيست
ولي بد هم نيست
سلام ...نقل قول:
من فکر می کنم موضوع چیزی جز این باشه .
در مورد ترک خوردگی گوشی که دوستان جدید سوال می کنند ، بطور مفصل در تاپیک بحث شده ، کافیه جستجو کنند به همراه عکس و ...
اما من فکر می کنم ( همونطور که بعضی از دوستان هم قبلا عنوان کردند) موضوع ترک خوردگی به ضریب انبساط و انقباض ناکافی مواد بکار رفته بر می گرده . یعنی در طی گرم و سرد شدن های مکرر این ترک به وجود میاد . پس به کیفیت مواد بکار رفته و شاید هم طراحی بر می گرده .
شاید بشه با یه جمع بندی از شماره سریال و ماه ساخت پی برد که کدوم سری ساخت بیشتر در معرض ترک خوردگی هست ...
به هر حال این موضوع تا حدودی به شانس شما هم بستگی داره ؛ بعلاوه اینکه در هنگام خرید و محافظت از گوشی دقت کنید .
گوشی من که ترک نداره ، باید دید بعد از گذشت یه مدت چی میشه ...
نقل قول:
شما كه nimbuzz نصب ميكني لطفا بگو ورزن پاكتش هم همش ويبره ميزنه.. راهي واسه ويبره نزدن هست؟؟؟
چند تا بازي مخصوص اكسپريا ديدم چون كم ميام تو اين قسمت نميدونم معرفي شده قبلا يا نه اميدوارم خوشتون بياد
Abracadaball
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://waper.ru/file/715019[/HTML]
Asphalt 4: Elite Racing
[HTML]waper.ru/file/759434[/HTML]
Brain Challenge 2: Stress Management
by Gameloft
[HTML]http://waper.ru/file/712304[/HTML]
Assassin's Creed
by Gameloft
[HTML]http://waper.ru/file/763693[/HTML]
Million Dollar Poker
by Gameloft
[HTML]http://waper.ru/file/712619[/HTML]
Tom Clancy's H.A.W.X.
by Gameloft
Elevate your experience of warfare
[HTML]http://waper.ru/file/774125[/HTML]
:11::11::40::40::11::11::10::10::10::10:
[
خب بخرش
اكبندش 550 تومن بدون گارانتي
تا 570 مفروشند
با گارانتي هم اخرين قيمتي كه دارم 630 تومن[/QUOTE]
راستش من موندم چرا قیمتش از امنیا بیشتره.میشه معایب xperia رو بگین؟
تازه شنیدم شارژ xperia 10 ساعت هست.درسته؟
دستت درد نكنه:31: بابا من از جلو ديدم قشنگ فرق ميكرد!!! حالا تو فكر كن من كورم:46:نقل قول:
آره از همون لينك يه فايل تورنت بود دان كردم بعد كلشو گرفتم، بازي نصب ميشه موقع لود كردن كد ميخواد!!!نقل قول:
نقل قول:
سلام.
این بازیها مخصوص X1نیستند و روی پاکت پی سی های دیگه هم نصب میشن.ضمن اینکه تاپیک معرفی بازی موجوده و بازیها رو اونجا معرفی کنید.
برنامه corepalyer 1.3.2 که نصب کردم میشه دیدنقل قول:
دوست گلم اینها دقیقا مخصوص اکسپریا هست... معلومه که چون جاوا هست رو بقیه هم نصب میشه ولی ورژن اکسپریا هست.. مثل اینکه بازی های جاوای مخصوص ان95 روی کا800 نصب میشه ولی یه جاهایی اذیت میکنه.. این ها هم مال اکسپرسیا هست... دلیلی که هینجا معرفی کردم این بود که بچه های این تاپیک خیلی به من کمک کردن واسه انتخاب پاکت.. البته من امنیا گرفتم ولی کمک این دوستارو یادم نمیره... یادش بخیر(یادتونه چقدر اذیتتون کردم؟؟؟)... به خاطر همین همش دوست داشتم اگه چیزی واسه اکسپریا پیدا کردم اینجا معرفی کنم....حالا اگه دوستان نخوان دیگه اینجا بازی و برنامه نمیذارم... :40:نقل قول:
مبارك باشه amin .... بالاخره گوشيت رو انتخاب كردي.... برنامه هر چي داري اينجا معرفي كن، دستتم درد نكنه.... ولي بازي بنظر ، توي تاپيك خودش باشه بهتره .....
موفق باشي..
بابا من 1 ماه پیش خریدم.... اگه اینجا معرفی کنم بهتره فکر کنم... حالا هرچی دوستان بگن... راستی این علی مک بوک نمیاد من دپرس شدم... البته خدارو شکر آریا لند خیلی کمک میکنه...نقل قول:
چطور می توان از داخل یا خارج گوشی زنگ به بخش آلارم اضافه کرد
کسانی که با ساعت گوشی و پنلها مشکل دارند یک سری به این لینک بزنند تا مشکلشون حل بشه Daylight Saving Time
کد:http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/daylight-savings-update.mspx
کد:http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=3bd7c55c-8ac1-4821-81fe-3f4ada831fe0&displayLang=en
من نصبش كردم ويبره نميزنهنقل قول:
وقتي رو كا 800 نصب كرده بودم از بس ويبره ميزد خودشو ميكشت ...
راستش من موندم چرا قیمتش از امنیا بیشتره.میشه معایب xperia رو بگین؟نقل قول:
تازه شنیدم شارژ xperia 10 ساعت هست.درسته؟[/QUOTE]
طبيعيه كه از امنيا گرونتره
چون گوشيه بهتري هست
عيب خاصي نداره
من تو گوشي عيب خاصي نديده ام
يكيش صدا بود كه حل شد
يكي هم ترك خوردن بعضي جاهاي بدنه گوشي كه اونم مهم نيست
بله مكالمكه xperia 10 ساعته فكر كنم بيشترين مكالمه در بين گوشيها را داره
در ضمن واقعي هست خودم تست كرده ام
حتي ممكنه بيشتر از اينها هم باشه و مطمئن باش كمتر از 10 ساعت نيست
شايد فقط يه نوع بود كه اونطوري بود اونم از اولش ايرادداشت يا كاركرده بود و ..نقل قول:
چون چنين چيزي تا حالا كسي نديده بود قبلا
كد ميخواد ؟
بابا بيخي نخواستيم
اين گيمها قبلا معرفي شدهنقل قول:
شما هم بهتره تو بخش گيمها معرفي كني
چون اينجاي لاي صفحات ميمونه
ولي اونجا هميشه هست و راحت ميشه بهشون دسترسي داشت
يكي دو تا برنامه اضافي هست كه ميشه چند تا زنگ به آلارم اضافي كردنقل قول:
در پست اتي اونو ميذارم تا نصبشون كنيد
ویندوز 6.5 از کی در سایت سونی اریکسون رسما قابل دانلود است؟
سلام.نقل قول:
مثل اینکه من نتونستم درست منظورم رو برسونم.اینکه من گفتم تاپیک مخصوص داره به این علت بود که شما وقتی داری زحمت میکشی اگر اونجا باشه هر کسی که دنبال بازی باشه و به اونجا مراجعه کنه میتونه ببینه و استفاده کنه.البته تمام فروم ها یک سرو وضع خوب و بسامانی دارن مثلا" برنامه ها جای خودشون معرفی میشن بازی ها جای خودشون و...اما اینجا متاسفانه اینطور نیست و مشکل این قضیه هم اینه که مثلا" الان شما دنبال یک برنامه میخوای بگردی باید تمام تاپیکهای وین مو رو بگردی از X1 , امنیا و دایموند گرفته تا.........تاچ ویوا همه رو دونه دونه باید بگردی.به هر حال واسه من که مشکلی نداره ایشالا که از گفته من ناراحت نشده باشید.
شما انقدر لطف داری که کسی ازت دلخور نمیشه با یه حرف.. میدونی آخه بدیه اینجا اینه که مثلا برای بازی های اکسپریا تاپیک جدا نیست یا مثلا برای بازی امنیا.. میدونی چی میگم؟؟؟ هرکی که بازی واسه اکسپریا بخواد مثلا باید کل تاپک بازی ها رو بگرده.. منم که خودم اکسپریا ندارم حوصله ندارم وقتی میخوام یه بازی واسه اکسپریا بذارم کل تاپک بازی ها رو بخونم... به هر حال شما تاج سری:11:نقل قول:
سلام :11:
:31:من حدودا دو سه ماه اینترنت نیومده بودم و از چیزی خبر ندارم :31:
قضیه این چیه ؟
:41::20:این مهم نیست ؟:20::41:نقل قول:
يكي هم ترك خوردن بعضي جاهاي بدنه گوشي كه اونم مهم نيست
:40:ضمنا قیمت گوشی رو کسی نداره ؟:40:
ممنون
سلام.
رام R3A نیز معرفی شد.من امروز گوشی رو اپگرید کردم البته از طریق مموری کارت نه از طریق SEUS. ولی تغییر خاصی توش ندیدم به گفته دوستان تو فروم XDA-DEVELOPER زیاد تغییرات توش دیده نمیشه.من فعلا نتونستم زیاد با گوشی ور برم و تغییرات بوجود امده رو بگم.
به هر حال دوستان بعد از اپدیت گوشیشان میتونند اگه راضی نبودنند و با رام قبلی راحت بودند گوشیشان رو به رام قبلی دانگرید کنند.
اینم عکسهایی که بعد از اپدیت از گوشی خودم انداختم.
لینک دانلود رام:
موفق باشید.کد:http://www.megaupload.com/?d=D17SA8J3
پيام بازرگاني: رم توشيبا 16 گيگ كلاس 4 قيمت 60 تومن.
3 ماه از دنياي اينترنت عقب موندي ....نقل قول:
بعضي جاهاي گوشي ترك ميخوره
همينطوري
بدون اينكه از جايي بيفته و يا ...
همين
زياد هم به چشم نميخوره
قيمتش هم الان عاليه
550 بدون گارانتي
و 630 با گارانتي اصلي
البته قيمت متغيره
540 هم شنيده ام
تا 580 ميفروشند بعضي جاها هم مموري 8 گيگ روشه
نقل قول:
سلام.
برای منم جالبه که ترک خوردن بدنه چیز مهمی نیست ولی نداشتن جای قلم در امنیا آخر مصیبته.:31::46:
قیمت 5 شنبه (دیروز) با گارانتی اصلی 570 تومن خیابان جمهوری (بر خیابان اصلی) گالری آتش.با گارانتی متفرقه همون جا 540 تومن.
انتظار داشتم تو این سه ماه قیمت گوشی به دور و ور 450 برسه ! ولی اینجوری نشده که ....
.
.
.
.
برام دعا کنید اگه معدلم بالای 18.80 ، 19 بشه میخرمش
فقط یه چیزی ،،،،،، من گوشی دوست دارم که هر روز بیفتم توش چیزای جدید پیدا کنم ، طوری باشه که توی جمع کم نیاره ، منظورم صدا نیست ولی اون 9تا دسکتاپ هاش که معرکه هستن ........ . اینجوری هستش که ؟!؟؟؟؟!؟؟
مطمئنا همینطوره.نقل قول:
اینجوری هستش که ؟!؟؟؟؟!؟؟
ای دیگه بر میگرده به سیستم عامل که چقدر پیچیده باشه.که ویندوز موبایل اینطوره
نه فقط اکسپریا کلا ویندوز موبایل ها اینطوری هستند ولی اکسپریا بخاطر داشتن پنل هاش بیشترنقل قول:
سلام دوستان.
چرا توی اینترنت اکسپلورر نمیشه از مطالب کپی پیست کرد؟
من برای خرید گوشی بین دو گوشی xperia و Diamond2 مردد شده ام لطفا من را راهنمایی کنید که کدامیک از این دو گوشی بهتر است
در ضمن با چیزهایی که از لق شدن و ترک خوردن xperia شنیده ام از خرید آن می ترسم
لطفا در کل بگویید کدامیک بهتر است و چه مقدار اختلاف قیمت دارند
دوست عزیز ،نقل قول:
در این مورد مفصل توضیح دادم
سوالی بود بفرمایید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3765101&postcount=24
من خودم بین اکسپریا و امنیا مردد بودم و امنیا گرفتم.. الانم پشیمون نیستم.. ولی شما شک نکن که بین دایموند و اکسپریا حتما اکسپریا بگیر... خیلی واضحه که اکسپریا بهتره.. ترک فکر میکنم یا به دلیل تنش و کرنش حرارتی باشه یا اینکه ترک های میکروسکوپی از اول توی بدنه هست و بعدا به علت تمرکز تنش رشد میکنه... ولی حتی اگه مطمئن باشی که اکسپریات ترک میخوره بازم از دایموند بهتره.... من قاطعانه میگم اکسپریا بهترهنقل قول:
سلام.نقل قول:
علت؟
امین خان شما احتمالا عمران نمیخونید/ زبان کلامتون که اینو میگهنقل قول:
صحبت های عمرانی آقا امین که کاملا هم منطقی و علمی هست تایید میشه بعلاوه اینکه به نظر من ضریب حرارتی مواد بکار رفته نیز بسیار دخیل هست .نقل قول:
من خودم بین اکسپریا و امنیا مردد بودم و امنیا گرفتم.. الانم پشیمون نیستم.. ولی شما شک نکن که بین دایموند و اکسپریا حتما اکسپریا بگیر... خیلی واضحه که اکسپریا بهتره.. ترک فکر میکنم یا به دلیل تنش و کرنش حرارتی باشه یا اینکه ترک های میکروسکوپی از اول توی بدنه هست و بعدا به علت تمرکز تنش رشد میکنه... ولی حتی اگه مطمئن باشی که اکسپریات ترک میخوره بازم از دایموند بهتره.... من قاطعانه میگم اکسپریا بهتره
به هر حال بین Diamond2 و X1 (پست 3589) من X1 رو پیشنهاد می دم.
دوستان مشکل من اینه که با دو تا سیمکارت کار می کنم ولی اصلا هم دوست ندارم مدام پشت گوشی رو باز کنم و سیمکارت عوض کنم .
راه حل استفاده از کیت های دو سیمکارته هست ؟
پیشنهاد دوستان ؟
با اجازه اساتید بنده جواب میدم .نقل قول:
شما یه سر به موبایلستان بزن صفحه اول کلوپ اکسپریا یه ویدیو اموزشی از یو تیوب هست که راهنماییت میکنه
ممنون پیتر عزیز
تویه فهرست تاپیک خودمون هم یه لینک دیده بودم.
ممنون ، چک می کنم.
صفحه اول رو چک کن.اقا حامد زحمتش رو کشیده.:10:نقل قول:
آره دیدم ... ممنون
دوستان کسی با این کیت ها کار کرده ؟
همه جا صحبتش هست ولی عملی من کسی ندیدم .
اگه یکی از دوستان تاییدش کنه تا استفاده کنیم .
من اگر بفهمم کجا می فروشن حتما استفاده می کنم:10:نقل قول:
اول ماه june یک فریمور جدید برای X1 ارائه میشه.
در جریان باشید.