فکر نمی کنم اینقدر لازم باشه تبلیغ کنی یک کافی بود دوست من
فکر نمی کنم اینقدر لازم باشه تبلیغ کنی یک کافی بود دوست من
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست من!!!نقل قول:
1-زدن یه پست کافی بود!
2-فکر میکنم اسم تاپیک مشاوره برای خرید اتومبیل بود نه مشاوره برای فروش اتومبیل شما!
3- خرید و فروش جاش اینجا نیست! نیازمندی های همشهری رو واسه همین گذاشتن! ماشین شما هم همچین مورد استثنایی ای نیست که تو همشهری نشه آگهیش کرد!
دوستان با 9 9.5 206 تیپ2 مدل 83 84 کارکرد 40 الی 60 یا تیپ 5 مدل 82 83 تمیز رو توصیه میکنن؟
کلا نظرتون در مورد تیپ 5 و به خصوص این مدل چیه؟
جفتشون هم خوبن! اما باید در نظر بگیری که تیپ 2 یکسری امکانات نداره عوضش تیپ 5 دست دوم اکثرا دست جوونها بوده و حسابی از ماشین کار کشیده ان! به نظر من اگه بخوای اینهارو با هم ترکیب کنی دنبال یه تیپ 3 باش!نقل قول:
دوستان با 9 9.5 206 تیپ2 مدل 83 84 کارکرد 40 الی 60 یا تیپ 5 مدل 82 83 تمیز رو توصیه میکنن؟
کلا نظرتون در مورد تیپ 5 و به خصوص این مدل چیه؟
ممنوننقل قول:
از لحاظ استهلاک قطعات موتوری و قیمت قطعات چطورین (تیپ 2و5 )
اگه فرض کنیم تیپ 5 دست سالمند بوده باشه چطور ؟
میرزه واسش هزینه کرد؟
از لحاظ استهلاک وضعشون بد نیست ولی به هر حال باید بدونی ماشین اروپایی مخصوصا فرانسوی داری سوار میشی! از لحاظ قیمت قطعات هم گرونه! جز ماشینهای پرخرج دسته بندی میشه!نقل قول:
ممنون
از لحاظ استهلاک قطعات موتوری و قیمت قطعات چطورین (تیپ 2و5 )
اگه فرض کنیم تیپ 5 دست سالمند بوده باشه چطور ؟
میرزه واسش هزینه کرد؟
تیپ 5 که دست سالمند بوده؟؟ مطمئنی خوب ازش استفاده کرده؟ آخه سالمندی که دنبال تیپ 5 بوده از 100 تا جوون بدتره:31:
اگه مطمئن باشی که ماشین درست راه رفته گزینه خوبیه و ارزش هزینه رو داره!
با سلام.به نظرتون خريد از اين بازارهاي شهرداري(عبدل آباد-حكيميه و ...)چطوره؟آيا همون جا كارشناس هست؟براي كسي كه وارد نباشه چه جوريه؟
سلام
یکی از بستگان می خواد یه suv بخره تا حدود 65 میلیون
حالا با توجه به امکانات ، راحتی ، مصرف بنزین ، تامین قطعات ، استفاده خانوادگی ، شهری و برون شهری
چه ماشینی مناسب تره ، ایشون خدشون از toyota rav4 ، santafe ، Prado GX و IX55 خوششون اومده
با تشکر
عبدل آباد رو یادمه یه زمانی نیروی انتظامی خودش کارشناس گذاشته بود واسه هر ماشینی یه مبلغی میگرفت کارشناسی میکرد!(از اونجایی که محل استراحت کارشناس ها همون جا بود هیچ بعید نبود که با فروشنده ها طرح دوستی ریخته باشن یا حتی از اونها هم پول گرفته باشن!!:31:)نقل قول:
با سلام.به نظرتون خريد از اين بازارهاي شهرداري(عبدل آباد-حكيميه و ...)چطوره؟آيا همون جا كارشناس هست؟براي كسي كه وارد نباشه چه جوريه؟
در کل برای کسی که وارد نباشه خرید ماشین به تنهایی از هیچ جا توصیه نمیشه! اینجور جاها که دیگه بدتر! شما با یکی که وارده برو!
=======================
امکانات=IX55/Nissan Muranoنقل قول:
سلام
یکی از بستگان می خواد یه suv بخره تا حدود 65 میلیون
حالا با توجه به امکانات ، راحتی ، مصرف بنزین ، تامین قطعات ، استفاده خانوادگی ، شهری و برون شهری
چه ماشینی مناسب تره ، ایشون خدشون از toyota rav4 ، santafe ، Prado GX و IX55 خوششون اومده
با تشکر
راحتی=Nissan Murano/Prado
مصرف بنزین=Rav4
تامین قطعات=Prado/Rav4
استفاده خانوادگی=Nissan Murano/SantaFe/IX55
شهری=Murano/SantaFe/IX55/Rav4
برون شهری=Prado
=========
در کل من مورانو و بعدش IX55 رو توصیه میکنم! پرادو الان با وجود نسل جدیدش(هر چند که بیریخت تر شده!) هیچ جلوه ای نداره! Rav4 هم که یه کلاس پایینتر از همه اینهاس! قیمتش زیادی گرونه! SantaFe هم به خاطر موتور نسبتا ضعیفش کنار میره! به نظر من رقابت اصلی بین مورانو و وراکروز هستش که مورانو توصیه میشه!
سلام به همه دوستان.وقت بخیر و خسته نباشید.من یه پراید 85 دوگانه دارم که احتمالا بدمش به بابام4 میلیون(چون بابام بوده اینقدر دادم وگرنه قیمتش 6/700 هست).اگه هم خریدی داشته باشم احتمالا ال 90 e2lp بگیرم.چون خیلی خوشم میاد از این ماشین.تقریبا اطلاعاتم هم در مورد این خودرو خوبه.حالا سوالم اینه که به نظرتون خریدمو برج 11 یا 12 سال88 انجام بدمش یا بزارمش برای سال89؟؟؟؟؟؟؟در کل چی پیشنهاد میدید(با توجه به تمامیه جوانب نظرتونو لطف بفرمایید.)
سلام با 20 تا25 میلیون ماشین برای خانواده چی پیشنهاد میکنید؟ممنون:20:
من كه ميگم بذار براي اول سال بعد :20:فعلا 4 ميليون ميره تو جيبت ماشين بابا رو هم سوار ميشي:31:نقل قول:
هیوندای آوانته! کیا سراتو 2007-2008! مگان 1.6 پارس خودرو (این آخری زیاد توصیه نمیشه!)نقل قول:
سلام با 20 تا25 میلیون ماشین برای خانواده چی پیشنهاد میکنید؟ممنون
مرسی از لطفت منم در کل نظرم همینه منتها یه چند تا نکته هست.اول اینکه احتمال اینکه قیمتها بره بالاتر زیاده حالا اینم به جهنم.بد بختیه مملکت اینه کهروز به روز کیفیت تولیدات این خراب شده میاد پایین.اگه 1 روز زودتر بخری احتمالا به نفعته.اما از اون طرف اگه اکمسال بخرم ماشین واسه 2 ماه یه مدل میخوره.موندم چیکار کنم خداییش.نقل قول:
بالا رفتن قيمتها و كيفيت احتماليه ولي افت مدل قطعيه بازم به نظرم سال بعد بگيري بهتر باشه:5: البته تگه 4 تومنه رو تا اون موقع خرج نكني:31:نقل قول:
سلام
به نظر شما آیا خریدن سمند معمولی یا ال ایکس 85 که استفادشم خونگی بوده به صرفه هست ؟؟
کسی قیمت نداره؟ هم معمولی 85 هم ال ایکس 85 ؟؟
نه خدارو شکر خوره پول ندارم.پولم خرج که نمیشه احتمالا اضافه هم میشه:20:.با این تفاصیل بزارم سال بعد بگیرم بهتره.میمونه اینکه یه چند وقتی باید با خط 11 برم و بیام.پناه بر خدا هر چه بادا باد.:46:هر چند الان این حرفو می زنما اما باز وسوسه میشم:27:نقل قول:
چرا خط 11 ماشيني كه به بابا فروختي رو سوار شو:46:نقل قول:
نقل قول:
سلام به همه دوستان.وقت بخیر و خسته نباشید.من یه پراید 85 دوگانه دارم که احتمالا بدمش به بابام4 میلیون(چون بابام بوده اینقدر دادم وگرنه قیمتش 6/700 هست).اگه هم خریدی داشته باشم احتمالا ال 90 e2lp بگیرم.چون خیلی خوشم میاد از این ماشین.تقریبا اطلاعاتم هم در مورد این خودرو خوبه.حالا سوالم اینه که به نظرتون خریدمو برج 11 یا 12 سال88 انجام بدمش یا بزارمش برای سال89؟؟؟؟؟؟؟در کل چی پیشنهاد میدید(با توجه به تمامیه جوانب نظرتونو لطف بفرمایید.)
نقل قول:
من كه ميگم بذار براي اول سال بعد فعلا 4 ميليون ميره تو جيبت ماشين بابا رو هم سوار ميشي
نقل قول:
مرسی از لطفت منم در کل نظرم همینه منتها یه چند تا نکته هست.اول اینکه احتمال اینکه قیمتها بره بالاتر زیاده حالا اینم به جهنم.بد بختیه مملکت اینه کهروز به روز کیفیت تولیدات این خراب شده میاد پایین.اگه 1 روز زودتر بخری احتمالا به نفعته.اما از اون طرف اگه اکمسال بخرم ماشین واسه 2 ماه یه مدل میخوره.موندم چیکار کنم خداییش.
نقل قول:
بالا رفتن قيمتها و كيفيت احتماليه ولي افت مدل قطعيه بازم به نظرم سال بعد بگيري بهتر باشه البته تگه 4 تومنه رو تا اون موقع خرج نكني
نقل قول:
نه خدارو شکر خوره پول ندارم.پولم خرج که نمیشه احتمالا اضافه هم میشه.با این تفاصیل بزارم سال بعد بگیرم بهتره.میمونه اینکه یه چند وقتی باید با خط 11 برم و بیام.پناه بر خدا هر چه بادا باد.هر چند الان این حرفو می زنما اما باز وسوسه میشم
دوستان میشه این بحث رو همین جا تمومش کنید؟ تاپیک رو تبدیل به چت روم کردید! پیغام خصوصی واسه همین وقتهاست!نقل قول:
چرا خط 11 ماشيني كه به بابا فروختي رو سوار شو
سلام بچه ها.
من واسه دوستم مي خوام يه پرشيامدل 86 (البته آخر 86) معامله كنم.اينا مشخصاتشه.
يه گل گير رنگ داره.كاپوت هم رنگ داره.
ولي دو جفت لاستيك نو 205 روشه. يه ضبط پايونر 4150 و......
قيمت هم ميگه 13.5
قیمتش بد نیست ولی موقع خرید خوب دقت کن ببین جای دیگه ای ضربه نخورده؟(با توجه به اینکه کاپوت رنگ داره!)نقل قول:
پرشيا اين مدل اگه سالم باشه در حد 15 تومن قيمتشه.البته فقط لبه ي كاپوت رنگ داره.
من يك ماشين مي خواهم حدود 12تا 13 مليون 6مليون دارم وبقيه اش را قسطي كدوم ماشين را پيشنهاد مي كنيد و اگه قسطي بخرم چه شرايطي دارد؟
با اجازه اساتید محترم :31:نقل قول:
بهتر بود اول نیازهاتون از ماشین رو میگفتید تا بشه بهتون پیشنهاد خوبی داد !
:10:
:31:
سلام
به نظرتون با 9تومن چی میشه گرفت پرایدمو 5200 فروختم پولم شده 9 میخوام 206 بگیرم میشه ؟
یه تیپه 3 ترو تمیز گرفت
بله میشه ولی باید کلی بگردی که واقعا تر و تمیز باشه چون اگه نباشه که کلی میوفتی تو خرج ! موقع خرید 206 دست دو هم حتما ببر موتور و ایناشو کامپیوتری تست کن !نقل قول:
يه ماشيني مي خواهم كه امكانت زياد و خرج كمتر هنگام تصادف و موتورش ؟
دوستان 405 مدل 83 مشكي متاليك 1 گلگير رنگ فني عالي 8.700.000 ارزش داره ؟
چقدر ارزش داره بخرم ؟
سلام دوستان
من حدود 22-23 تومن پول دارم. می خوام برای فروش اعتباری سوناتا یا اپتیما (با اقساط 18 ماهه) ثبت نام کنم. مشخصات این دو تا حدودی شبیه هم است که حتماً می دانید. قیمتشان هم نزدیک است. به نظر شما از نظر بی سر و صدا و نرم بودن و استهلاک پایین کدوم بهتره و نسبت به قیمت، کدوم ارزش بیشتری داره؟
لطفاً راهنمایی کنید.
نقل قول:
کسی نبود یه قیمت دقیق به ما بده؟
دوستان اینجوری هیچکس نمیتونه به شما کمکی بکنه! هر کی هر ماشینی میخواد بخره حداقل با اجازه از صاحبش یه عکس بگیره و اینجا بذاره تا بهتر راهنماییش کنیم! اینجور پستهایی که مثلا یه پرشیا فلان قدر راه رفته فنیش فلان جوره هیچ رقمه درست نیست!نقل قول:
سلام
به نظر شما آیا خریدن سمند معمولی یا ال ایکس 85 که استفادشم خونگی بوده به صرفه هست ؟؟
کسی قیمت نداره؟ هم معمولی 85 هم ال ایکس 85 ؟؟
ال ایکسی که استفاده اش خونگی بوده یعنی چی؟ من ماشینی میشناسم که استفاده اش خونگی بوده اما پسر 24 ساله خونه ماشین رو بر میداشته باهاش در حد مسافر کشی کار میکرده!
سلام
اقا من 5500000 پول دارم
تازه هم گواهی نامه گرفتم می خوام یه ماشین بگیرم (البته پراید هاچ بک می خوام) بیشتر برای مصرف خانگی و مسافرت و سفت شدن دست فرمونمه
به نظرتون با این پول می تونم بخرم البته تمیزش
یه سوال دیگه کره ای بهتره یا نسیم ایرانی ؟؟؟
سلام
شششششششششششششش
دوست عزیز خوش اومدید بله با این پول یه هاچبک ترو تمیز پیدا میکنید هر کدوم و هر مدلی هم بخرید مشکلی نیست چون واسه بهتر شدن دست فرمونتون میخواید.با این پول میتونید مدل های بالاتر و ترو تمیزتر پیدا کنید.
ممنون
ولی می خوام برم مسافرت البته الان که نه (زوده)به نظرتون کم نمیاد بنزین؟
چه مدلی میشه حرید 83 یا بالاتر؟؟
میشه راهنمایی کنید که کره ای بهتره یعنی مدل پایین مثلآ 79 یا اینایی که تازه سایپا زده مثلآ مدل 85 (نسیم)
مدل 83 احتملا پیدا بشه ولی فکر نکنم زیاد خوب و رو پا باشه
در مورد بنزین شما قبل مسافرت یه تنظیم موتور ببرید بعد هم تمام چکهای قبل سفر رو بکنی پراید کاربراتی کره ای مدل 78 کمتر از 7 تا تو جاده میسوزونه به شرط اینکه بالای 120 تا نرونید .مدل 85 و بالاتر نسبتا کیفیت بدی دارن ولی کره ای باشن که فنی کره هستش نه اتاق بد نیست .ولی در کل هاچبک بهتره واسهش ما ولی خب مسافرت کمبود جا داری همیشه با هاچبک .
سلام دوستان
نمیدونم سوالم را جای درستی مطرح میکنم با نه اگه جای مناسبی نیست به بزرگی خودتون ببخشید:46:
قیمت 206 تیپ 3 مدل سال 85 یا 86 با کارکرد کم حدود 30-40 هزار کیلومتر چقدره؟
ممنون:11:
سلام
دوستان یه سوال. یه ال 90 e2lp سفید رینگ و لاسیتک اسپرت 16 205 از این جلو عقبا چراغای عقب و جلو اسپرت ارتفاع پایین (فنرارو عوض کرده) و کارکرد فقط 1000 تا ، یک ماه فقط کارکرد، بدون خط و خش و تر تمیز چند میخرن ؟
عکسم اگر نیازه بگید بزارم.
100% اپتیما !نقل قول:
سوناتا مفتش گرونه !
دوستان الان با این وضعیت گرون شدن هاچ بک
خرید یه هاچ بک 85 -86 تمیز به صرفه هست قیمت ها بین 6 تا 7 تومن هست.
الان قیمت هاچ بک دیگه پایین نمیاد؟؟
یه سوال نامربوط:ABS رو پراید های بدون ABS سوار میشه؟؟؟اگه جواب بدین ممنون میشم