سلام دوستان
اين سرعت شبانه اكو 128 شاتل اين شبا چه جوريه؟ ميشه يه وبگردي معمولي داشت يا نه؟؟؟
ميخوام ADSL بگيرم بيشتر كارم وبگرديه مركز امت هستم و ظاهرا فقط شاتل و صبانت اين منطقه رو پوشش ميده
حالا نظر شما چيه؟ كدومش بد كدومش بدتر؟
با تشكر
Printable View
سلام دوستان
اين سرعت شبانه اكو 128 شاتل اين شبا چه جوريه؟ ميشه يه وبگردي معمولي داشت يا نه؟؟؟
ميخوام ADSL بگيرم بيشتر كارم وبگرديه مركز امت هستم و ظاهرا فقط شاتل و صبانت اين منطقه رو پوشش ميده
حالا نظر شما چيه؟ كدومش بد كدومش بدتر؟
با تشكر
شبانه شاتل مزخرف
الان یه ماهه هیچی دانولد نداشتمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممم
سلام
من مركز استقلالم الان صبانت دارم مي خوام برم از مخابرات بگيرم
به نظرتون خوبه يا نه؟
سرعت دانلودش ؟
به درد وبگردي مي خوره يا نه؟
خلاصه ما رو كمك كنيد
با سلامنقل قول:
فیبر نوری اگه باشید مخابرات بهتون سرویس میده
---
خوب که خوبه - حجم نامحدود دارید
سرعت دانلود هم 12 الی 16 متغیر هست
به درد وبگردی هم میخوره
موفق باشید.
خاک بر سر شاتل با این سرعت شبانه
باید فسخ کنم
1تو منطقه صابری بهترین سرعت رو کی داره؟
2بهترین دانلود شبانه رو کی داره؟
3بهترین قیمت رو کی داره؟
من فن آوا دارم متوسط به پایینه . سرعت دانلودش 30 بیشتر نمی شه از 24 هم کمتر نمی شه. خوشم نمی یاد
4لایزر چطوریه؟
5الان یک چیزی رو فهمیدم که این منطقه بندی ها خیلی تاثیر گزاره ! مثلا یه جا فن آوا ترکونده یک جا مثل صابری زیر خط فقره !
این مربوط به یک بنده خدایی هست تو مشهد نمی دونم منطقه اش کجاست ولی 128 هست و تنها فرقش با من اینه که اون جمعه هاش رایگانه که فکر کنم بابتش 10 تومن بیشتر پول داده . حالا تفاوت رو نگاه کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://asiatech.ir/ADSL_Tarefe.aspx
کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_price_provinces
کد:http://www.laser.ir/Pages/PriceList.aspx
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/
دوستی که توی قاسم آباد بود حتما از پارس بگیر .
روزا بین 60 تا 210 دانلود میده
شبا هم حد اقل 25 میده
منطقه فرشچی شاتل برا همه تِر زده یا فقط من؟؟؟؟؟؟؟
شما چه سرویسی استفاده میکنی؟نقل قول:
اره روزا خيلي خوبه ولي شبا نهنقل قول:
روزا تا 200 برام ميره
نقل قول:نقل قول:
دوستان با توجه به سرویسهای زیر میشه لطف کنید بگید شما از چه سرویسی استفاده میکنید؟ سرعت 20 که واقعا برای شبانه کمه چون برادرم از شاتل داره و شبانه اون از 60 کمتر نمیشه!
مدت سرویس سرعت ارتباط کد پکیج شبانه رایگان ترافیک حجمی پکیج هزینه پکیج سه ماهه 128 Kbps ~ 1Mbps FP1-3X فعال 3GB 207,000 128 Kbps ~ 1Mbps EP1-4X غیرفعال 4GB 298,275 128 Kbps ~ 1Mbps FP1-5X1 فعال 6GB 261,231 128 Kbps ~ 1Mbps FP1-9X فعال 9G 327,000 256 Kbps ~ 1.5Mbps GP1-9X1 فعال 10G 431,990 512 Kbps ~ 1.5Mbps FP5-3X+2 فعال 3+2GB 447,000 512 Kbps ~ 1.5Mbps FP5-9X فعال 9GB 567,000 1024 Kbps ~ 1Mbps FP10-4X+2 فعال 4+2GB 597,000
در مورد شبانه پارس باید بگم سرعت از 50 تا 70 در نوسان هست در ساعات 1 تا 6 , 6 تا 7 هم 190 (البته برای همه امکانش نیست نمیدونم چرا ؟!!!) . در نتیجه حداقل شبی 2 گیگ دانلود می کنه . که اگه بهترین سرور ها رو برای دانلود بزارید به 2.2 تا 2.5 گیگ هم شاید برسه. ولی با توجه به کمبود لینک مستقیم و اتفاده از تورنت و .... همون 1.5 تا 1.9 گیگ دان می کنه سیستم ما .
به روایت تصویر ......خخخخ :
دوستان من بین فن اوا و پارس گیر کردم چون مخابرات من مطهری هست و پیش شماره هم 729 و نزدیک کلاهدوز میشینم
پارس انلاین 10 گیگ میده 3 ماه 43 تومان سرعت قرارداد 128.شبانه 1 تا 6 صبح(برای بعضی تا 7صبح میره)
فن اوا 12 گیگ میده 4 ماه 48 تومان سرعت قرارداد 512. شبانه رسما 1 تا 7 صبح
دوستان کسی هست در منطقه مخابرات مطهری از این دو شرکت گرفته باشه؟دانلود شبانه خیلی مهمه برام.اگر همین فن اوا با خیال راحت سرعت شباش از 60 پایین نمیاد بگین لطفا
من الان صبانت حرام خوره , ......... دارم و حدود 40 روز دیگه از شرش خلاص میشم .برای این که بخوام تغییر بدم باید قبلا به صبا بگم پورتم رو خالی کنه؟وصل شدن به شرکت جدید چه مدت طول می کشه؟
من امروز دل به دریا زدم و به صبانت زنگ زدم پورت منو خالی کنه تا از پارس آنلاین بگیرم. انشاءالله تا چند روز دیگه که پارس وصل شد چگونگی کارایی اونو برای دوستانی که میخوان adsl بگیرن توضیح خواهم داد.
به امید نابودی هرچه زودتر شرکت دزد صبانت
سرویس من EP1-4X سه ماهه 4 گیگ 256نقل قول:
قیمتشم 30 هزار تومن + 10 هزار تومن هزینه رانژه
روزا بین 80 تا 200 . بیشتر همون 200
شبا کمتر از 30 نداشتم . زیاد استفاده نکردم نمیتونم دقیقا اطلاعات بدم . ولی یه شب ساعت 3 با 150 دانلود می کردم .
در ضمن میگن تا 6 رایگانه ولی برای من تا هفت رایگانه ( و خیلی از دوستان ) دقیقا از ساعت 6 تا 7 صبح سرعت بین 150 تا 200 بوده برام . اصلا هم حجم دانلودم کم نشده .
البته یه نکته ای که هستش اینه که شاید اگه بعد 6 کانکت شم رایگان نباشه . امتحان نکردم
دوستان اگه کسی می خواد پارس بگیره حتما همین سرویس منو به بالا یگیره تا مشمول ترافیک هدیه رایگان هم بشه .
همین عید قربان 1 گیگ ترافیک رایگان به همه دادن . 1 گیگ دیگه هم قراره یه کسایی که از این سرویس من به بالا دارن بدن .
( اصلاح میشه این 1 گیگ دومی که گفتمو الان زنگ زدم اضافه کردن )
من تاحالا فقط صبا و پارس داشتم . کلا پارس الان خیلی خوفه
سلام دوستان
من امروز به نمايندگي شاتل در مشهد زنگ زدم
درباره كارت طلايي هم پرسيدم كه قبول ميكنيد يا نه؟
گفتند كه اگر دوستانتون داره بايد حضوري بيايد تا سريالشو چك كنيم اگر موردي نداشت 10000 تومان تخفيف ميدهيم.
حالا دوستان كسي كارت طلايي داره كه قبلا استفاده نكرده باشه كه به من بده يا نه؟خدا خيرتون بده صد در دنيا و هزار در آخرت :31: :11:
راستي در مورد IP هم از طرف پرسيدم ظاهرا طرف چيزي حاليش نبود چون همش ميگفت كه ما همش يك IP داريم كه وقتي وصل ميشيد به همه اون IP رو ميديم من كمي توضيح دادم ولي اصلا نمي گرفت كه من چي ميگم منم ديگه بي خيالش شدم و يه سوال ديگه ازش پرسيدم.
حالا اين IP شاتل مثل مخابرات اشتراكيه يا اينكه تا وقتي كه ديسكانكت نكرديم از اون IP فقط يه نفر استفاده ميكند؟
من كه چاره اي ندارم مجبورم يا از صبانت بگيرم و يا از شاتل كه ظاهرا يكي از يكي ديگه بدتره
حالا اگر سرعت شبانه در حد اسمي هم باشه فعلا كارمو راه ميندازه.
ممنون ميشم اگر زودتر جواب بديد.
با تشكر
قضیه 1 گیگ اضافه بر اون 1 گیگ قبلی چیه ؟نقل قول:
برا من 3 ماه G هست 128 کیلو . فقط یکبار 1 گیگ 25/8 اضافه کردن و بس .
سلام
لطفا" یکی که فن آوا داره در مورد سرعت دانلود شبانه و روزانه سرویس 128 و 512 توضیح بده .مرسی :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من زنگ زدم گفتم من مشمولم اینا هم چک کردن دیدن درسته . گفتن میذاریم توی لیست تا ترافیک اضافه بدیم . چند روز دیگه اضافه میشه
نیم ساعت بعدش اضافه کردن .
دست گلشون درد نکنه . خیلی حال میدن
رفیق اینو من قبلا خوندم . مساله اینکه شما هم مثل من 3 ماهه داری. ولی اینجا نوشته 3 ماهه به بالانقل قول:
حالا یا شما 6 ماه داری یا من ملتف نشدم .
سه ماهه به بالا شامل سه ماهه هم میشه دیگه .نقل قول:
سرویس من اینه : EP1-4X سه ماهه 4 گیگ 256
اینو خودشون اضافه نمی کنن باید حتما زنگ بزنی
من شاتل گرفتم کارت طلایی هم گیر نیاوردم ولی این فن آوا یه کارت انداخته زنگ زدم گفتش ما سرویس 2 مگابایت هم به خونه میدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تازه گفت --- هم بهتون رایگان داده میشه؟
من فردا یا 2 شنبه سرویسم وصل میشه تخفیفی یا همچین چیزی بهم تعلق نمی گیره ترافیک اضافی ای ...
من بیشتره اینترنتای مشهد داشتم
صبانت که سرعت شبانش داغونه
شاتلم همینطور
فن آوا تا چند روز پیش 128 نامحدودش با 30 دانلود می کرد که الان شده 16 حداکثر
پارس آنلاین قبلا 128 نامحدودش داشتم که اونم با 16 اینا دانلود می کرد
من یه اینترنتی می خوام که صبحا با 200 اینا دانلود کنه شبا هم سرعتش خوب باشه
محدودیتشم ماهی 5 گیگ کمتر نباشه
قیمتشم مناسب باشه
چی پیشنهاد می کنین ؟
بچه ها میگن مخابرات از یک ماه دیگه برای سیم های مسی هم ADSL میده
از الان هم داره ثبت نام میکنه و اول هم به کسایی میده که از الان ثبت نام کنن
یکی از دوستام رفت و ثبت نام کرد
منم شنبه میرم ثبت نام میکنم
512 ماهی 20 تومن
خیلی عالیه
تا 256 مشكلي نيست و ميشه راحت گرفت امانقل قول:
512 رو به اين راحتي نميده البته بستگي به مركز مخابراتي هم داره شما كدوم مركزيت ؟
shatleشبانه سرعت وبگردیش خوبه فقط دانلود سرعتش فرغون میشه !اونم باز با idm میشه یجوری تحملش کرد(مثلآ 3 مگ رو تو 5 دقیقه دان کنید)....در حالی که طی روز همین 3 مگ رو میشه تو 20 ثانیه دانلود کرد!!!جدآ این شبانه خیلی چیز مسخره ای هست
قیمت که خیلی بالاستنقل قول:
نامحدوده؟
کدوم سایت اینو زده من که چند وقت قبل پرسیدم از مخابرات گفت نه
البته من هم هفته پيش پرسيدم گفتند نه روي سيم مسي نميدننقل قول:
بله نامحدوده اما به راحتي 512 نميدن (با كارت دانشجويي اين جور حرفا كار راه نميفته بايد مدارك خيلي محكمي ببريد )
اینجا نیشابور من سه ماهه 40000 تومن 256 گرفتم:5:نقل قول:
بچه ها میگن مخابرات از یک ماه دیگه برای سیم های مسی هم ADSL میده
از الان هم داره ثبت نام میکنه و اول هم به کسایی میده که از الان ثبت نام کنن
یکی از دوستام رفت و ثبت نام کرد
منم شنبه میرم ثبت نام میکنم
512 ماهی 20 تومن
خیلی عالیه
وقتی رفتم برا تمدید گفتم به یارو میشه بیشتر بگیرم؟گفت تازه الان میگن بیشتر از 128 ندین:18:
نمیدونم دیگه شما چجوریه قضیش
من مرکز فرشچی هستم
تو سایت که نزده منم از طریق دوستام متوجه شدم
نا محدود هم هست
میتونم 512 بگیرم چون آشنا دارم
من زنگ زدم پشتيبانيش ميگن روي سيم مسي نميديم ! اگر موفق شديد ثبت نام كنيد لطفا به ما هم خبر بديد تا از شر اين شركت هاي pap راحت شمنقل قول:
دوستاني كه از مخابرات سرويس دارند امروز مشكلي نداشتند من رفتم شركت حتي يك صفحه هم باز نشد DNS رو هم عوض كردم فرق چنداني نكرد
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما بگید کدوم منطقه هستید و .... تا بشه گفت
هر سرویس دهنده ای در هر منطقه ای سرویس نمیده
موفق باشید.
اينجا كسي از مخابرات سرويس نداره
مرتبا قطع و وصل ميشه و يا اصلا صفحه باز نميكنه كسه ديگه اي هم اين مشكل رو داره
سلام به بروبچ عزیز .
من شاتل دارم مرکز 15 خرداد . روزها 230 دانلود شبها هم 50 دانلود میکنم با idm
قبلا صبا داشتم ولی قطعیش خیلی مسخره شده بود . ضمنا شاتل مجانی هم زیاد میده .
از دوستان کسی لپ تاپ داره؟من تو وایرلس لپ تاپ یک کانکش می بینم به نام smc که مطمئنا مال این دور و بر و هم نیست . و البته پسورد داره . کسی میدونه این چیه؟ یا جایی که بشه امارش رو دراورد ؟
راستی ی فکر هم به ذهنم رسید . ایرانسل داره یک ماه نامحدود اینترنت موبایل میده به 10 تومن . میصرفه . سرعتش حدودا 10 تا 15 هست . یکی سیستم دارم قدیمی خوفناااااااااااک . با ی موبایل معمولی وصلش کنم به کامپیوتر بذارم 24 ساعته دانلود کنه:31:
بالاخره از مخابرت بگیریم یا نگیریم؟
کسی هست که از مخابرات داشته باشه؟
لطفا اسم مرکزش رو هم بگه و بگه کیفیت اش و سرعت اش چطوریه؟
با سلامنقل قول:
اگه مخابرات بهتون اينترنت ميده حتما ازش بگيريد
موفق باشيد.
اون کانکشنی که شما می بینی یحتمل وایرلس هست . که پسورد گذاشته واسه خودش .نقل قول:
بنظرم نمی صرفه چون با سرعت 15 هم حساب کنی 24 ساعت میشه 1.23 گیگ با توجه به مصرف برق و صدای فن و 10 تومن و موبایل روشن یا خرید مودم جی اس ام نه اصلن نمی صرفه . بجای اینکار میتونی بری پارس بگیری که سرعت شبانش بیشتره یا فن آوا بگیری نامحدود ماهی 27 تومن 128 که تا یک مگ باز از قرار .....
نقل قول:
اینکه از مخابرات بگیری یا نه داستان داره :
1 - از اونجایی که مخابرات رو فیبر نوری فعلن میده . شما فیبری یا نه ؟ اگه فیبری که باید بگیری ( البته قبلا گلدنت هم رو فیبر میداد فکر کنم ) .
2 - اگر فیبر نیستی که خوب بهت نمیده که بخوای بگیری :دی
بر فرض تو بگو هم مخابرات بهت بده هم خصوصی ها : خوب شما اهل دانلودی یا وبگردی ؟
اگه اهل دانلودی و آشنا تو مخابرات نداری بهتره خصوصی بگیری . چون اگه آشنا نداشته باشی بهت 128 بیشتر نمی دن . و در این حالت شبانه خصوصی ها کار 24 ساعت مخابرات رو می کنه . اگر هم که آشنا داری و میتونی بری 512 بگیری و البته 21 تومن هم ماهی بدی خوب مسلما بهتره بری از مخابرات بگیری .
دیدی داستان داشت . به عنوان مثال بنده اگه مخابرات هم بده نمی گیرم . چون سرعتش کمتره ( من وبگردی می کنم ) و همون شبانه برای دانلودم بسه . و البته 21 تومن زیاده من کمتر از 2 سومش رو الان میدم . :27:
سلام
اين TP-link و D-link توي مشهد نمايندگي داره يا نه؟قيمتهاش نسبت به جاهاي ديگه ارزونتره يا فرقي نداره؟
اگر نمايندگي داره آدرسشو لطف كنيد.
آشنا ندارم اما شرکت دارم
فک کنم با گواهی و مدارک شرکت بشه 256 گرفت
256 واسه وبگردی کافیه به نظرم
ضمن اینکه وقتی اکانت نامحدوده شما می تونی بذاری یک ماه تمام دانلود کنی و 13 تومن بدی
درصورتی که می ری به این دزد بی پدر و مادر (صبانت) ، ماهی 13 تومن می دی 3000 مگابات ترافیک بت می ده و همیشه هم قطعه
حالا سرعتش 512 هم که باشه اهمیتی نداره. سرعت وقتی مهمه که شما
1- وصل باشی
2- ترافیک داشته باشی
بنده با یه حساب سر انگشتی بهتون می گم 3000 مگابایت یعنی چقدر
فرض کنید 20 درصد سربار ترافیک داشته باشید (ناشی از اطلاعات کنترلی پروتکل های شبکه) یعنی :
3000 = x * 1.2
خوب حالا این ایکس چقدره؟ 2500 مگابایت
ده درصد هم آپلود داری، این می شه 2250 مگابایت یا 2.2 گیگابایت
یعنی شما تمام چیزی که می تونی در یک ماه دانلود کنی، 2.2 گیگابایت هستش
حالا فقط برو بشین حساب کن وقتی جیمیل رو باز می کنی، اپلت جاوایی که دانلود می شه 3 یا 4 مگابایته.
این یعنی فایلی که شما خواسته و دانسته دانلود کنی در اینترنت حدود 1.5 گیگا بایت هست در یک ماه
به شرطی که زیاد وب گردی نکنی
خوب این 1.5 گیگابایت به چه دردی می خوره؟
من حالم داره از این مملکت و از تمام سرویس ها و خدماتی که درش به ما گوسفندان عرضه می شه، به هم می خوره
همه عمرمون به این گذشت که اسم کشورهای دیگه رو ببریم و بگیم چقدر بهشون داره خوش می گذره