اون حتما یه چیزی از بازی بوده.
خود بیزنس 800 مگه.
Printable View
اون حتما یه چیزی از بازی بوده.
خود بیزنس 800 مگه.
تو صفحه ی 277 خوندم بچه ها با بازی سیمز مشکل دارن
هردفعه که ویندوز میریزین دوباره باید سیمزرو نصب کنید
خوب من برنامه ای ساختم که لازم نیست هر دفعه که ویندوز
میریزین سیمزم نصب کنید.
هر دفعه که میخواین ویندوز بریزین فولدر EA Games رو ازMy Documents به داریوه دیگری کپی کنید
این فولدر ذخیره ی بازی شماست. بعد از ویندوز ریختن دوباره فولدری که کپی کردیدرو به My Documents
بازگردانید یا کپی کنید.
خوب حالا برنامه ی مرا اجرا کنید و نصبش کنید. دوباره بازی همراه با فایلهای اجراش برمیگره
اگر لازم دیدید یه PDF هم برای راهنمایی بهتر براتون میسازم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
فعلا برای درایوهای D و E و F را میذارم.(یعنی بازی شما باید در این D:\Games\EA GAMES
یا E:\Games\EA GAMES یا F:\Games\EA GAMES آدرس باشد)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
آدرس دانلود برنامه:
[PHP]http://www.esnips.com/web/GL2-TheSims2/[/PHP]
__________________________________________________ __________________
اینها باید بر روی دستگاه شما نصب باشه این برنامه برای اینهاست:
The Sims 2
Expansion Packs:
The Sims 2 University
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Bon Voyage
Stuff Packs:
The Sims 2 Family Fun Stuff
The Sims 2 Glamour Life Stuff
The Sims 2 Celebration Stuff
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff
------------------------------------------------------------------------------------------
حتما باید بازی و پکهاش همه در یک آدرس نصب شده باشند.
حتما باید همه در آدرس Your Drive:\Games\EA GAMES نصب شده باشند
D:\Games\EA GAMES
E:\Games\EA GAMES
F:\Games\EA GAMES
........................
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
به زودی The Sims 2 Free Time و The Sims 2 Teen Style Stuff و The Sims 2 IKEA Home Stuff و The Sims 2 Apartment Life
اضافه میکنم
*************************************** توجه ******************
دوستان حتما باید تمام پکهایی که در بالا نوشتم بر روی دستگاه شما نصب باشند
حتما در آدرسی که در بالا گفتم باید نصب باشند
اون عينك ها باعث ميشن درجه هاي مربوط به آشنايي سيمز ها و دوستيشون زود تر پر بشهنقل قول:
بله اون اخطار قرمز رو وقتي ميگيرن كه درس هاشون رو به مقدار كافي نخونده باشننقل قول:
نقل قول:من به سيمز 2 كار ندارم ، شما بايد پك 800 مگي بيزينس رو نصب كنيد ( چون بيزينس رو دانلود نكرديد اين اخطار رو ميده )و بعد اون فايل رو اجرا كنيدنقل قول:
موفق باشيد
نمیدونستم.:11:نقل قول:
من که فقط از شیشه شیره و بعضی اوقات هم از اونا که زندگی رو افزایش میدن (هم مال انسان هم حیوان) استفاده میکنم.
آخه مگه ممکنه که حجمش زیر 100 مگ باشه؟ :18:نقل قول:
بازی sims 2 روی کامپیوترم نصب هست . حالا یه فایلی گرفتم 17 مگ برای open for business که وقتی کلیک می کنم اون پیغام میاد ... کمکم کنید ...
توضیح در مورد اون فایلی که از خود سایت thesims2 دانلود کرده اید :
خوب این فایل یک Patch برای open for business است که بعضی از باگ ها و مشکلاتی که در این پک از the sims 2 است را بر طرف می کند این باگ ها و عیب و ایراد در لینک زیر است :
به طور کلی تمامی پک هایی که برای بازی در می آید بعد از مدتی patch های توسط خود سازنده و سایت ارائه می گردد تا بعضی از مشکلات رفع گردد که در زیر لینک این صفحه ها هم گذاشتمکد:http://thesims2.ea.com/update/getpatch.php?appVersion=1.3&languageCode=
امیدوارم مفید واقع شده باشدکد:http://thesims2.ea.com/update/index.php
با عرض پوزش که در جواب دادن دیر کردم ( برای افتار مهمون بودیم تازه رسیدم )
آیا the sims 2 apartment را بازی کردید ؟
تونستید در اون پک یک آپارتمان جدید درست کنید ؟
کسانی که بازی کردند بگن می توانند آپارتمان درست کنند ؟ البته فکر نکنم بتونبد درست کنید چون یکمی سخته و خیلی طول می کشد تا آپارتمان درست کرد
سلام دوستان
ببخشيد كه مدتي نبودم... تلفنمون ايراد پيدا كرده نميتونستم بيام نت:41: ... البته هنوزم درست نشده و به لطف داداشيم الان اينجام:27::40:
اميدوارم كه هر چي زودتر درست بشه و دوباره زود به زود بيام نت ...
راستي نماز روزه هاي همگي قبول باشه
راستي Maggy جان ميشه راجع به سيمز Apartement life يكم توضيح بدي؟ هنوز تو بازار كه نيومده نه؟شنيدم شما دانلود كرديد:11:
قبل از maggy خودم یکمی توضیح بدمنقل قول:
همون طور که از اسمش پیدا است همون زندگی آپارتمانی است
شما می توانید در این پک واحدی را در آپارتمان اجاره کنید و در اونجا اقامت کنید
شما برای دوست شدن با کسی دیگر لازم نیست خیلی زحمت بکشید فقط کافیه اون را به آپارتمان خودتون بیارید و یک سونا بخرید خوشون اتوماتیک می آیند و در سونا به گفت و گو می شینند و زود با اون فرد دوست می شید
شما می توانید هر وقت که آرزو داشتید بروید زنگ درشون را بزنید و اگر طرف در را باز کرد می توانید بروید به داخل
یک واحدی را اجاره کرده بودم که همسایه بغلی شب ها صدای ضبط را بلند می کرد و سیم من از خواب بیدار می شد و عاقبت مجبور شدم از اون واحد بیرون بیام و برم یکی دیگر کرایه کنم :41: همسایه مراعات حال نمی کرد :31::21:
از دیگر موارد که خیلی حال کردم اینه که در کتاب خونه 3 تا کتاب اضافه شده و اگر اون 3 تا کتاب را بخونبد که کلا خیلی زمان نمی بره خیلی زود تموم می شود . تمام چیز های دیگر را که مجبورید انجام بدهید برای افزایش درجه شغلی زود زود پر می شود مثلا body در عرض فکر کنم 2 دقیقه پر شد ( البته زمان خودمون ) :21:
cooking در عرض 3 دقیقه پر می شود
این قدر به ذهنم رسید
اگر دوستان بازی کردند توضیحات من را کاملتر کنند :10:
منظورتون چيه از اين جمله؟نقل قول:
انگار این پست را نخواندی بخون می فهمینقل قول:
...........................................کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2913089&postcount=3566
در ضمن من تمامی پک ها و تمامی stuf ها را دارم و در درایور f و در پوشه EA GAMES تمام پک ها را ریختم
یکی برای ما بساز :10: چون خیلی دردآور وقتی ویندوز عوض شده
خيلي از ايشون تشكر ميكنيمنقل قول:
ولي لازم چرا پاك بشه سيمز
سيمز رو اگه در درايو ويندوز نصب نكني و يه سوال هنگام نصب ميژرسه كه كجا سيو هاي شما رو قرار بده
اگه اونو هم در ماي داكريومنت ذخيره نكني و در يك درايو ديگه به جز درايو ويندوز ذخيره كني
براي سيمز بعد از عوض كردن ويندوز هيچ اتفاقي نمي افته
سلااااااام به همه
من خودم سيمز لايف استوريز رو بازي ميكنم
من چند تا سؤال مهم داشتم(براي خودم):20:
1_منظورتون از پك چيه؟
2_اكسپشن ها يعني چي؟
3_آيا ميشه تمام پك هاي سيمز با stuff ها رو يك جا داشت؟آيا چنين محصولي وجود دارد؟
اگه كسي بتونه اين سؤال هاي من رو جواب بده(مخصوصا سؤال سوم)من ديگه هيچ وقت اين تاپيك رو ولش نميكنم
توروخدا اگه كسي هست جواب بده
یه سوال دیگه درباره Apartment life اندازه واحد ها چقدره؟
چند طبقست؟
آیا نیبرهود (شهر جدیدی) به بازی اضافه میشه
آیا پنت هوس داره
یکم درباره جادوگرا توضیح میدی؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
1.نسخه
3.بله
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.متغيرهنقل قول:
1.یه سوال دیگه درباره Apartment life اندازه واحد ها چقدره؟
چند طبقست؟
2.آیا نیبرهود (شهر جدیدی) به بازی اضافه میشه
3.آیا پنت هوس داره
4.یکم درباره جادوگرا توضیح میدی؟
با تشکر
2.بله
3.بله
4.جادوگرا؟!كدوم جادوگرا؟
سلام.
من میخوام بیزنس رو دانلود کنم . اما بعد از اون برم نایت لایف رو بخرم یا آپارتمان؟
به طور کلی سیمس 3 نوع بازی درست می کندنقل قول:
1 ) Expansion Packs ( تا حالا 8 تا ریلیز شده )
2 ) Stuff Packs ( تا حالا 7 تا ریلیز شده )
3 ) به غیر از موارد 1 و 2 که یک بازی مجزا بوده و نیازی به سیمس اصلی نیست
شما می توانید هر 15 پک در موارد 1 و 2 را با هم در یک محیط نصب کرده و بازی کنید
...............................................
Expansion Packs : داستان و هدف جدیدی به سیمس اضافه می کند به طور مثال the sims 2 apartment داستان و بازی زندگی آپارتمانی و the sims 2 pets داستان و ارتباط با حیوانات را به همون سیمس اضافه می کند
............................................
Stuff Packs : این پک ها به طور کلی ابزار و وسایل جدیدی را برای رفاه بیشتر افراد سیمس و وسایل دکوراسیون و .... را به بازی اضافه می کند و به بازی داستان و هدف تازه ای نمی بخشد
............................................
الان من هر 15 پک رسمی را به طور یکجا نصب بازی می کنم
شما می توانید تمامی امکانات هر 15 پک را به صورت یک بازی تجربه کنید
.................................................. ....................................
Expansion Packs بر اساس تاریخ انتشار :
The Sims 2 University ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 1 )
The Sims 2 Nightlife ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 2 )
The Sims 2 Open For Business ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 3 )
The Sims 2 Pets ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 6 )
The Sims 2 Seasons ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 7 )
The Sims 2 Bon Voyage ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 10 )
The Sims 2 FreeTime ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 12 )
The Sims 2 Apartment Life ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 15 )
.................................................. ....................................
Stuff Packs بر اساس تاریخ انتشار :
The Sims 2 Family Fun Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 4 )
The Sims 2 Glamour Life Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 5 )
The Sims 2 Celebration Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 8)
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 9 )
The Sims 2 Teen Style Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 11 )
The Sims 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff Pack ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 13 )
The Sims 2 IKEA Home Stuff ( ترتیب نصب بعد از بازی اصلی ... 14 )
.................................................. .......................................
رعایت کردن ترتیب انتشار خیلی خیلی مهم نیست و به نظر من ترتیب را در نصب رعایت کنید چون در بعضی از پک ها پچ هایی است که مشکل ها و باگ های موجود در نسخه قبلی را درست می کند
شما اگر این ترتیب در نصب را رعایت نکنید می توانید به طور دستی و دانلود کردن از سایت رسمی خود بازی این پچ ها را برای بازی های نصب شدتون دانلود و نصب کنید تا بعضی از باگ ها و عیب و ایراد ها برطرف بشود
امیدوارم مفید واقع گرددکد:http://thesims2.ea.com/update/index.php
یکی از تبلیغات EA قبل از انتشار ApartmentLife وجود جادوگران در این نسخه بودنقل قول:
که کلی همه من جمله خودم رو حسابی خوشحال کرد
باید باشه حتما یکم دقت کن ببین وسایل جادوگری ولباساشون رو نمیبینی
باشهنقل قول:
بهت خبر ميدم
راستي ميتوني از maggy_p هم اينو سوال كني
کسی کمکمون نمیکنه؟نقل قول:
انگار این پست را نخوندید در این پست در مورد این پچ ها توضیح داده شده و صفحه دانلودش گذاشته شده پس با گذاشتن در اینجا تاپیک را شلوغ نکنیدنقل قول:
.................................کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2914094&postcount=3569
در مورد جوابتون 4 پست قبل نگاه کنید
در این پست ترتیب نصب و دانلود و خرید و ... :13: گذاشته شدهنقل قول:
شما باید بر اساس تاریخ انتشار نصب کنید تا مشکلی در آینده به وجود نیاید در ضمن شاید شما باید یک پک از expantion نصب کنید و بعد بروید از stuff و دوباره برید باز ... باید تاریخ انتشار دقت کنیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2916465&postcount=3580
در مورد تاریخ انتشار و ترتیب انتشار مابین دو دسته stuff و expantion رجوع کنید به سایت زیر و هر بازی را یکی یکی با اسمش سرچ کنید
کد:www.gamespot.com
ببین . من یونیورسیتی رو دارم .
نایت لایف رو نه .
میتونم بیزنس رو بریزم؟
-----
در ضمن منظورم این نبود.
این بود که نایت لایف قشنگ تره یا آپارتمان؟
بببببببببببببلللللللللللل لللللللههههههههههههه:13:نقل قول:
اگر به پستهای بالا دقت کنی می بینی خیلی خیلی نیاز نیست که یکی را نصب داشته باشی و یا یکی را نه
شما می توانید این کار را انجام بدهید حتی هیچ کدوم از پک ها را نصب نکنید و فقط یکی را نصب کنید
البته نسخه اورجینال بازی یعنی خود the sims 2 ضروری است
در ضمن در مورد اینکه کدوم قشنگه می تونم بگم هر کدومش مکانی برای خودش دارد ولی من خودم از آپارتمان به خاطر اینکه از یکنواختی بودن بازی خارج کرده بیشتر خوشم اومده
آهان .
پس آپارتمان میخرم.
توش ماشین و ... داره؟:d
یعنی فرقش با سیمز فقط همون آپارتمان بودنش هست؟
توی بازار تهران هست ؟ چنده؟
1.بلهنقل قول:
2.نه،خيلي چيزا اضافه شده
3.نه پيدا نميشه به راحتي.يك دي وي دي هست به قيمت 1500 تومان
فکر کنم یه جایی رو اشتباه نوشتی :d
نقل قول:
3.نه پيدا نميشه به راحتي.يك دي وي دي هست به قيمت 1500 تومان
منظورم اين بود نميتوني پيدا كنينقل قول:
بهتره از اينترنت بخري
ظاهرا پیسیورلد خیلی گرون داره میده :
2500 میده اونم بدون هزینه پست !کد:http://shop.p30world.com/products/009689.php
سلام
ممنونم Vitamin جان بابت توضیحاتتون...
و از Genuse عزیز هم ممنونم بابت معرفی شرکت....
امیدوارم هر چه زودتر بتونم این پک رو هم بگیرم و SIMS م رو کامل کنم.
Thanks every body
دوسته من saiiddz اگر ویندوزرو عوض کنید سیمز را در هر درایوی ریخته باشید بعد از نصب ویندوز
سیمز دیگه اجرا نمیشه و پیام میده که بازی را دوباره نصب کنید.
یه تاپیک جدید باز کردم اگر سوال یا بحثی دراین مورد دارید اونجا بگین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258669
تو هر شهری یه جای مخصوص هست که پکهای سیمز پیدا میشه. من بعد از عمری یه جا پیدا کردم که خودش دنلود میکنه و بعد هم میفروشه. به غیر از پکهای غیر قانونی. من فکر میکردم همش غیر قانونیه اما این یارو میگفت همش نیست.نقل قول:
هرکی اصفهانه بگه آدرس بدم.:11:
ولي من ويندوز عوض ميكنم و فقط يه كرك دوباره كپي ميكنم و بازي بدون هيچ مشكلي اجرا ميشهنقل قول:
حالا نميدونم شايد....
به هر حال از نرم افزاري كه نوشتيد تشكر
اون آقا پول رو غير قانوني نميدونهنقل قول:
همه ي بسته هاش غير قانونيه
گرون ميدهنقل قول:
پرديس گيم به همون قيمت خودش يعني 1500 تومان ميده
آپارتمان بدون سيمز نايت لايف اصلا نصب نميشهنقل قول:
نه نداره ، در واقع نايت لايف ماشين داره.
-----------------
در ضمن گذاشتن سايت براي خريد در اين تاپيك تبليغ محسوب ميشه ، لطفا تكرار نشه!
پچ هاي آپديت سيمز هم جاش توي اين تاپيك نيست ! هر كس ميخواد ميتونه به تاپيك زير بره و درخواست كنه :
>>>درخواست كرك و سريال و پچ بازيها فقط اينجا <<<
ممنون از توجه همه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=176
من یه سوال دارم : من یه روز هست که open for business نصب کردم اصلاً سر در نمیارم باید چی کار کنم کسی پیدا میشه در مورد گزینه هاش یه توضیحی بده مثلاً برای تجارت خانگی و فروشگاهها ( یکیشو خریدم چند نفر رو هم استخدام کردم ) ولی نمی دونم باید چی کار کنم . راستی این تابلو open/closed توی buy menu هست ؟ هر چی گشتم پیدا نشد .
با سلامنقل قول:
حرف شما درسته ولي اين حرف يك جا صادقه
وقتي كه يكبار سيمز2 رو نصب كني و بعد بسته ي الحاقي نايت لايف و بعد بسته ي الحاقي آپارتمان
در حالي كه سيمز آپارتمان جدا هم هست يعني بسته ي الحاقي نيست و تقريبآ يه سيمز جدا از بقيه هست كه احتياجي به نصب بسته ي الحاقي نايت لايف نداره و ماشين و..هم داره در داخل بازي
بايد به هر نفر يك پست خاص بدي تا هر كس كار خاصي رو انجام بدهنقل قول:
مثلا يك نفر رو بزاريد منشي تا به حساب ها رسيدگي كنه و يا يك نفر رو براي بررسي اجناس بزاريد.
اون توي قسمت تابلو ها هست ، بگردين پيداش ميكنيد
نه اين جور نيست ، آپارتمان لايف هم يك بسته ي الحاقيه درست مثل نايت لايف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين متن خود سايت سيمز 2 هست :
يعني براي نصب اين پكيج ، خود سيمز 2 ، سيمز 2 تعطيلات يا سيمز ديلوكس لازمه ( براي نصب سيمز ديلوكس هم نايت لايف لازم هست )نقل قول:
*Requires The Sims 2, The Sims 2 Special DVD Edition, The Sims 2 Holiday Edition, or The Sims 2 Deluxe to play.
يعني اگر ايشون ميخوان نايت لايف رو نصب نكنن بايد The Sims 2 Holiday Edition رو داشته باشن
The Sims 2 Holiday Edition از مجموعه ی سیمزها پاک شده.
بخاطر مشکلات این پک خوده سایت سیمزم دیگه ندارش.
و با تشکر از دوست عزیز Maggy_P که تاپیک مرا بسته
من چون خودم کاربر dial up بودم میدونم افرادی که میان سایت همه ی صفحه هارو نگاه نمیکنند
برای همین یه تاپیک جدید ساختم.فکر نمیکنم تاپیک مزاحمه کسی بود.میخواستم مشکل همه سریع تر حل بشه
مرسی
خوب اگر دقت کنی نوشته or یعنی می تونه فقط این را در نصب داشته باشه اون وقت می نوشت and چون برای گفتن چند چیز کلمه اول کاما و دموی باز کاما و ... تا آخری که آخری باید ( و = and ) گذاشت البته این را خواهرم که زبون می خونه گفت
مطمئنيد؟!نقل قول:
من يك دي وي دي گرفتم(آپارتمان رو ميگم)اينطوريه كه گفتم
مستقيم فقط آپارتمان نصب ميشه
کسی می دونه کدوم صفحه از این تاپیک به طور کامل به open for business پرداخته ؟ چون خوندن 360 صفحه با این دایال آپ ذغالی عمر نوح می خواد .
نه. این میگفت فقط چندتاش غیر قانونیه. اگه تونستم اسماشون رو پیدا میکنم میذارم اینجا.نقل قول:
اما جاهای دیگه میگن همش غیر قانونیه.:27: