من بعد از اینکه نسخه boysteam مشکل پیدا کرد نسخه پردیس گیم را گرفتم که این یکی هم مشکل سیو داره .
چی کار باید بکنم ؟
Printable View
من بعد از اینکه نسخه boysteam مشکل پیدا کرد نسخه پردیس گیم را گرفتم که این یکی هم مشکل سیو داره .
چی کار باید بکنم ؟
شما قبلش باید یک پروفایل برای خودتون درست کنین...توی منوی اولیه بازی با کلید Home می تونین پروفایل بسازین...بعد بطور خودکار بازی در هر قسمت سیو میشه
این برمیگرده به xlive اون رو به روز کن احتمالا درست میشه یا اصلا xlive این بازی رو پاک کن بعد دوباره xlive مال یه بازی که مشکلی نداره رو نصب کن ببین حل میشه...نقل قول:
مال من مال dc game بود آخ هم نگفت:27:
سلام من هم یک هفتست که اویل 5 رو نصب کردم و امروز تموم شد خیلی بازی جالبی بود ولی نسبت به نسخه 4 داستان بازی خیلی کوتاه تر بود...
آقا توروخدا یکی کمک کنه این همه اومدم تا چپتر 1-4 . بعد وقتی که تمام خرید هامو و .... رو انجام میدم وقتی ready رو میزنم تا میره روی لودینگ این ارور رو میده و از بازی خارج میشه : :41::41:
failed open file . H:\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive\s313.arc
اگه میشه این فایل رو برای من آپ کنید . چون رفتم توی این آدرس این فایل s313.arc نبودش .
شما باید بعد از صحنه برداشتن سنگ, سریعآ تیربار رو روی سنگ بگیرید (حتی زمانی که پرتابش کرده) سنگ قبل از برخورد به شما از بین میرهنقل قول:
بعد ازن صب ویندوز مجدد سیوهامو خواستم تو my document کپی کنم ولی دیگه سیوهام کار نمیکنه
چرا؟
شما بايد بزنين تو سرش تا گيج ميشه و اون چيزا از بدنش ميزنه بيرون بعد به اونا تير بزنين وقتي هم ضعيف شد يه چيز از پشتش در مياد اونو بزنيد.نقل قول:
اگه دارين بازي رو 2 باره ميرين و روي حالت هاي سخت آره واقعا مشكل ميشه كه باي كم رفتن ميتونين زنينش.:11:
بیشتر به خاطر windows live هستش مخصوصا بازی اویل 5 در این مورد خیلی حساسهنقل قول:
بعد ازن صب ویندوز مجدد سیوهامو خواستم تو my document کپی کنم ولی دیگه سیوهام کار نمیکنه
چرا
من خودم چون می خوام 10 بار بازیو برم و ویندوزم هم شدیدا احتیاج به تعویض دارخ ولی
باز تغییر نمی دم چون باید دو رقمی بازیو تموم کنم..
بله درسته.بخاطر Games for windows live ةت كه پاك شده و پروفايلتون خراب شده.فكر نكنم راهي باشه سيواتون برگرده اما اينا رو امتحان كنيد:نقل قول:
همون GFWL قبلي رو نصب كنيد يه پروفايل به همون اسم قبليتون بسازيد.حالا به محل سيو بازي بريد و جاي فايل هاي سيو قبلي رو با جديد عوض كنيد.
يه راه حل براي ويندوز عوض كردن طوري كه سوا خراب نشه اما نميدونم درسته يا نه!:
اون فولدر GFWL توي درايو C رو كپي كنيد تو يه درايو ديگه بعد كه ويندوز عوض كرديد اونو كپي كيد جاي قبلي.حالا سيو هاي بازي هاتون و GFWL رو جاهاي قبلي كپي كنيد.(درست نشد اينو ادامه بديد)::::
همون GFWL رو دوباره نصب كنيد.
گفته باشم نميدونم درسته يا نه.
آقا امن امروز رفته بودم زاتورن دیدم از اویل 5 دو مدل داره یکی 49 یورو یکی 79 یورو جفتش هم مال یک کنسول ، چه فرقی دارند اینها با هم ؟
این لینک ها توی امضای یکی از همین کاربران p30world بود...جناب (mohammad_twe)نقل قول:
فکر کنم مشکل شما رو برطرف کنه.....
لینک اصلاح شده فایل s313 برای رفع مشکل مرحله 4 resident evil5
lکد:http://rapidshare.de/files/48369549/s313.arc.html
اینم فایل s312 برای کسانی که ندارن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4230763&postcount=2546
دوستان عزیز
lمن هم تو مرحله 5 مشکل دارم. غول مرحله 2-5 رو چه جوری رد کنم؟
همونکه اسلحه آتیش زا رو هم میده. هر کاری میکنم دوباره غوله جون می گیره؟
شما باید بوسیله اون اسلحه اون رو اتش بزنین و همون موقع بهش با اسلحه قوی شلیک کنین
هر چی بهش نزدیک تر باشین اثرش بیشتر میشه...چند بار این کار رو تکرار کنین کشته میشه...
اسلحه اتش زا رو بدین دست شوا و خودتون با شاتگان یه حالی به اون موجود بدین
اين فايل با كمال تاسف 28.1 مگابايت هستنقل قول:
من يكي كه نميتونم اپ كنم
از بقيه دوستان كه اينترنتشون بهتره درخواست كن
ممنوننقل قول:
فقط اينو نميدونستم كه بايد به سنگ بزنم
راستي بچه ها يه وسال
من كه الان دور دوم هستم
اگه بخوام ويندوزو عوض كنم
بعد از نصب مجدد ويندوز و بازي
مشكلي كه پيش نمياد
منظورم سيوها را ميگم
ويندوز همون قبلي و بازي هم همون پك قبلي
ببینم شما الان تو آلمانی؟نقل قول:
چه خبر تو آلمان؟
بعد اینکه اینجا ایرانه نه آلمان! اینجا از Resident Evil 5 یه مدل داره که دلالها ور میدارن لوگوی خودشونو میزارن روش میندازن واسه بدبختهایی مثل ما!!!
بله آلمان هستم ، رفتم دیدم دو تا اویل 5 هست .نقل قول:
میخوام بدونم فرقش چیه ، مگه اکستنشن دادن بیرون براش ؟
دوست عزیز اگه پست بالاتر رو نگاه می کردی می دیدی که من لینک اون فایل رو گذاشتمنقل قول:
اين فايل با كمال تاسف 28.1 مگابايت هست
من يكي كه نميتونم اپ كنم
از بقيه دوستان كه اينترنتشون بهتره درخواست كن
نقل قول:
این لینک ها توی امضای یکی از همین کاربران p30world بود...جناب (mohammad_twe)
فکر کنم مشکل شما رو برطرف کنه.....
لینک اصلاح شده فایل s313 برای رفع مشکل مرحله 4 resident evil5
کد:
lکد:http://rapidshare.de/files/48369549/s313.arc.html
اینم فایل s312 برای کسانی که ندارن
کد:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4230763&postcount=2546
من میگم اینجا ایرانه-یعنی کشوری که همه چیزش پر از تحریکه! (گفتیم یادی کرده باشیم از هیچکس!)نقل قول:
دوست من, من میگم اینجا یه Resident Evil 5 داره که دلالها ور میدارن میندازن واسه بدبختهایی مثل ما که یکی هم همین Boysteam هست که ظاهرا دوستهای تهرانیمون زیاد گیرش هستن! ال حق و ول انصاف ما تو تبریز از این مشکلات نداریم!
بعد شما میپرسید اکستنشن دادن بیرون!؟
اسلحه اتیش رو بعد از تموم شدن سوختش باید پر کنی باید بزاری سر جاش تا پر بشهنقل قول:
دوستان عزیز
lمن هم تو مرحله 5 مشکل دارم. غول مرحله 2-5 رو چه جوری رد کنم؟
همونکه اسلحه آتیش زا رو هم میده. هر کاری میکنم دوباره غوله جون می گیره؟
والا ماشاالله تاپيك سرعت زيادي در پست زدن دارهنقل قول:
وقتي من اينو سند كردم اون موقع شما چيزي نگفته بودين
بعد از سند كردن متوجه شدم
حالا بيخيال
راستي راجب پست قبليم نظري ندارين ؟
من هم اهل تبریزم ولی بازی رو نخریدم ریپش رو دانلود کردم از تورنت :27:نقل قول:
من میگم اینجا ایرانه-یعنی کشوری که همه چیزش پر از تحریکه! (گفتیم یادی کرده باشیم از هیچکس!)
دوست من, من میگم اینجا یه Resident Evil 5 داره که دلالها ور میدارن میندازن واسه بدبختهایی مثل ما که یکی هم همین Boysteam هست که ظاهرا دوستهای تهرانیمون زیاد گیرش هستن! ال حق و ول انصاف ما تو تبریز از این مشکلات نداریم!
بعد شما میپرسید اکستنشن دادن بیرون!؟
فکر کنم صفحات قبل یکی از دوستان توضیح داده بود که چکار کنیم...با ویندوز لایو مثل این که میشه کاریش کردنقل قول:
راستي بچه ها يه وسال
من كه الان دور دوم هستم
اگه بخوام ويندوزو عوض كنم
بعد از نصب مجدد ويندوز و بازي
مشكلي كه پيش نمياد
منظورم سيوها را ميگم
ويندوز همون قبلي و بازي هم همون پك قبلي
بهتره خودت هم یک نگاه بندازی...شاید اشتباه کرده باشم
salam bacheha che jori bazi save misheh?
سلام
این غول آخرش رو چه جوری باید بکشیم ؟
همین آلبرت رو ؟
رفتم تو یه جایی که پر از مواد مذاب هست یه قلب از جلو داره و یه قلب از پشت !! من هر چی به قلب ها تیر میزنم نمیمیره ؟؟؟
:5:نقل قول:
شما همون بالا نگرش دار و زمانی که دستشو بالا میبره به همون قلب ودستش
شلیک کن البته سعی کن اسلحه قوی همرات باشه بعدش برای چند لحظه
حالش بد میشه :27: بعد شما خودتو سریع برسون پشتش میبینی که میگه
کلید f رو باید سریع بزنید بعدشم jill میاید به کمک.:11:
سلام
این سکههای آبی که باید با تفنگ بزنیمشون اسمشون چیه. من دو بار بازی رو رفتم ولی بیشتر از 13 تا نتونستم گیر بیارم راه نمایی چیزی نداره که بتونی هر 30 تاشو بگیریم اگه راهنمایی چیزی هست ممنون میشم بذارید.
از دادن پستهای فینگلیش خودداری نمایید! (طبق قانون اساسی P30World)نقل قول:
وقتی مراحل بازی رو از یه ماموریت مهم تموم کنی خودش Save میشه و همینطور بعد از طی مصافتی خودش چک پوینت CheckPoint میکنه.
دوستان من قبلا یک سوال پرسیدم ولی الان پیداش نمیکنم
ایا این بازی سیو داره یا نه ؟
نقل قول:
salam bacheha che jori bazi save misheh?
قبل بازی توی منوی اولیه باید یک پروفابل برای خودتون ایجاد کنید...بوسیله کلید Home یک پروفایل ایجاد کنیدنقل قول:
دوستان من قبلا یک سوال پرسیدم ولی الان پیداش نمیکنم
ایا این بازی سیو داره یا نه ؟
بعد بازی بطور خودکار سیو میشه
شما و دوستانی که مایلند هر 30 تا رو پیدا کنند میتونید از سایت زیر متوجه محل های اونها بشید (هرچند سایت به زبان انگلیسی است اما تصاویر به اندازه کافی گویا است و اگر هم احیانآ به مشکل برخوردید, همینجا درمیون بزارید تا من راهنمایتون کنم)نقل قول:
[HTML]http://www.supercheats.com/guides/resident-evil-5/bsaa-emblem-locations-guide[/HTML]
من تا حالا نتونستم با دگمه ی هوم بازی رو سیو کنمنقل قول:
برای بازی بت من هم از یک کرک جدید استفاده کردم
اینم کرک نداره
شما با Home بازی رو سیو نمی کنین...بلکه یک پروفایل ایجاد می کنید...
بعد از ایجاد پروفایل بازی سیو میشه
هممم .نقل قول:
اگر مثل اویل 4 باشه باید اون مرچنته بهت بفروشه نقششو .
به نظر من مهم تموم کردن بازیه . حالا هرچند تا از این خرت و پرتا بگیریم چه فرقی داره :31:
خب البته بعضی ها حرفه ای تر هستند.
دوستان من 6-3 هستم و بزودی تموم میکنم . توصیه ای چیزی ندارید ؟
امروز بازيم از طرف p30 world رسيد...براي اولين بار بدون دغدغه بازي كردم سيو هامم سر جاش مونده بودن
فقط تموم کردن بازی که مهم نیست...اگه فقط برای تموم کردن بازی بشینی پاش و هیچ چیز دیگه ای برات مهم نباشه اصلا بازی به ادم نمیچسبه.....
پیشنهاد من هم اینه که یه پولی برای این مرحله اخر جمع کن شاید به دردت بخوره
دوستان يه سوال در خصوص اين بازي داشتم.
امروز يك DVD حاوي اين بازي دستم رسيد.پس از نصب تصاوير زير نمايش داده ميشه ولي بازي اجرا نميشه.آيا دوستان راه حلي براي اين مشكل سراغ دارند؟در تصوير قسمت مربوط به GamePad نوشته شده.ايا براي بازي نياز به GamePade ميباشه يا با كيبورد هم ميشه اين بازي را انجام داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نیازی به گیم پد نداره و با کیبورد هم میشه بازی کرد
من نفهمیدم مشکل شما دقیقا چیه؟
وقتی روی گزینه run resident evil 5 directx 9 کلیک می کنین چه پیغامی به شما میده؟!