من یکی که خیلی حال کردم
حالا این ساکت دیگه باید ساکت بشه
چه تیمی شده سپاهان
من یکی که خیلی حال کردم
حالا این ساکت دیگه باید ساکت بشه
چه تیمی شده سپاهان
نقل قول:
اين نكته شما من هم دقيقا بهش پي برده بودم و ميخواستم اينجا بنويسم
چون فيلم بازي را ضبط كرده بودم و چند بار صحنه گل را ديدم و زمان خطا دقيقه 94 بوده
فقط تا اومدن بزنند 2 دقيقه طول كشيد و عملا اگه وقت اضافه هم 5 دقيقه بود باز تاثيري توي نتيجه نداشت
خبرگزاري فارس: نشست سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با مديرعامل براي تمديد قراداد، به نتيجه اي منتهي نشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي ساعت 10 صبح با حضور در شوراي شهر و دفتر كار حبيب كاشاني، بيش از 2 ساعت با یکديگر جلسه اي را برگزار كردند؛ اما در پايان به نتيجه نهايي
نرسيدند.
وي در حالي كه پيش از شروع جلسه با چهره اي خندان به دفتر كار كاشاني وارد شد، هنگام ترك دفتر، حالتي ناراحت داشت.
قطبي در اين جلسه، گزارش كاملي از شرايط خود و پرسپوليس در فصل گذشته را ارائه كرد و برنامه ها و خواسته هايش را براي تمديد قرارداد اعلام كرد.
با توجه به بي نتيجه ماندن صحبت هاي كاشاني با قطبي، تصميمي گيري به جلسات پنج شنبه و جمعه هفته جاري موكول شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا ... :13:نقل قول:
بابا هر طور شده باید نگهش دارن .. شرایطشم باید قبول کنن ..
اگه بره ، بازم تو آسیا نمی تونیم کاری بکنیم .. حیف میشه ..
الان بهترین فرصت برای موفقیت تو آسیاست ..
بابا نگفته که رونالدینیو رو بخرید که .. !
اینا هم دیگه خیلی سخت میگیرن .. معلوم دستی پشت این
برنامه هاست !
یا حق
:40:
چه بازي بود ديروز پگاه سپاهانو بن كرد
سلام من مجبور شدم یه ای دی جدید بسازم.
باخت سپاهان رو تبریک میگم ولی اس تق لال هم قهرمان نمیشه.
خبرگزاري پرسپوليس : بعد از ظهر امروز نشستي سه جانبه با حضور علي سعيدلو، حبيب كاشاني و افشين قطبي در دفتر معاون رئيس جمهوري برگزار شد و پس از 2 ساعت گفت و گو توافقاتي حاصل شد.
جلسه از ساعت 17:30 شروع شد و ساعت 19:30 به پايان رسيد.
قطبي خواسته ها و پيشنهادهاي خود را به مسئولان باشگاه پرسپوليس ارائه كرد و سعيدلو از كاشاني خواست براي تمديد قراداد، شرايط و خواسته هاي قطبي فراهم شود.
تيم فوتبال پرسپوليس همراه با قطبي در هفتمين دوره ليگ برتر موفق شد جام قهرماني را به دست آورد.
خبرگزاري پرسپوليس : علي سعيدلو در گفتوگويي، در خصوص مذاكره عصر امروز با سرمربي تيم براي تمديد قرارداد، اظهار داشت: با حضور حبيب كاشاني و افشين قطبي، در مورد برنامهريزي براي آينده باشگاه، بازيكنان و از همه مهمتر، وضعيت سرمربي برگزار كرديم و به جمعبنديهاي بسيار مطلوبي رسيدم.
وي افزود: بايد عوامل موفقيت مجموعه تيم و دلايل افتهاي نسبي در برخي مقاطع مورد ارزيابي قرار گيرد تا براي فصل آينده پرقدرت تر در ميادين ظاهر شويم.
سعيدلو در خصوص احتمال تمديد قرارداد با قطبي تصريح كرد: در اين جلسه مقرر شد مديرعامل باشگاه تمام موارد مورد نياز براي ادامه حضور قطبي در تيم را فراهم كند.
خبرگزاري پرسپوليس : حبيب كاشاني در گفتوگويي، پس از جلسه امروز با رئيس هيئت مديره و افشين قطبي اظهار داشت: پس از كسب قهرماني يكي از وظايف من، حفظ كادر فني و بازيكنان است. سرمربي تيم براي استراحت به مسافرت رفته بود و پس از بازگشت، سه جلسه كه حدود 9 ساعت بهطول انجاميد برگزار شد.
وي ادامه داد: سومين جلسه امروز در دفتر علي سعيدلو برگزار شد. افشين قطبي اعلام كرد از سال 2001 بدون استراحت و وقفه كار كرده است و نياز به مرخصي چندماهه دارد و همچنين برخي مشكلات خانوادگي وي نيز مطرح شد. رئيس هيئت مديره پرسپوليس نيز مرا موظف كردند تمام تلاش را براي ادامه حضور قطبي در پرسپوليس به كار گيرم.
كاشاني ادامه داد: با توجه به مذاكرات مثبت، مقرر شد قطبي پس از فكر كردن به تمام موارد و مشاوره با خانوادهاش روز شنبه پاسخ نهايي را اعلام كند. اميدواريم شرايط فراهم شود تا در ليگ قهرمانان آسيا وي را همراه پرسپوليس ببينيم. كاشاني در خصوص وضعيت ديگر اعضاي كادر فني و بازيكنان در صورت ادامه حضور قطبي در پرسپوليس تصريح كرد: در صورتي كه قرارداد وي تمديد شود، در انتخاب كادر فني، بازيكنان و موارد داخل زمين اختيار تام دارد و مسائل خارج از زمين نيز برعهده من است.
وي خاطرنشان ساخت: قطبي به هيچ عنوان درخواست مبلغ زياد از باشگاه نكرده و در جلسه امروز با بزرگواري اعلام كرد حاضر است با پرسپوليس قرارداد سفيد امضا كند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پايان گفت: نشست صبح اميدوار كننده نبود؛ اما جلسه بعدازظهر با پادرمياني سعيدلو نتايج مثبتي به همراه داشت. بسيار اميدواريم تا روز شنبه خبر تمديد قرارداد با قطبي را اعلام كنيم
مطلب مربوط به شماره ي 167 مجله هفتگي همشهري جوان ص 36 هستش .نقل قول:
معمولا دفاع هاي گوش در سيستم 4 دفاعه وظيفشون موقع حمله ، نفوذ كردن از گوش ها هستش . درسته كه زارعي جا موند اما از حق نگذريم چون حاج صفي خيلي بازيكنه . من فكر ميكنم اگه شيث هم بود كاري نميتونست بكنه .نقل قول:
میدونم کگه خیلی دیره منم این قهرمانی به همه تبریک میگم
اقا باید این مربی را نگه داشت همین و بس
قرارداد حاج صفی تا کی هست؟ نمی تونیم این بازیکن را بخریم؟
قطبی رو با هر شرطی که بزاره نگه می دارن.
راستی دوستان من دوباره برگشتم.
اگه پرسپوليس ميتونست هادي عقيلي رو قبل از اينكه با سپاهان تمديد كنه بخره دفاعش بيمه ميشد . تو بازي با پرسپوليس هرچي سانتر كردن عقيلي رو سر همه توپها رو زد.
سلام به دوستان گل خودم امیدوارم خوب و از قهرمانی پرسپولیس خوشحال باشین :10:.
من امروز بعد از 12 روز تونستم یه مرخصی 24 بگیرم (خدمت)و تازه امروز گلهای بازی و قهرمانی رو دیدم .
و اومدم امروز به شما تبریک بگم درسته خیلی دیره ولی چیکار کنم ؟؟؟!!!!!
هوووووووووووووووووورااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا:26:
:33:
جيييييييييييييييييييييييي ييييييييغ:19:
يه خورده از شادي قهرماني پرسپليس مونده بود كه خالي كردم خودمو:thumbsup:
رو قلبه من نوشته پرسپليس سلطان عشقه
كسي از خريدهاي جديد پرسپليس خبر نداره؟
معدنچي گفته بود اگه آسيا باشه ميام پس كوش:37:
مبعلي هم گفته بود ميام پرسپليس اما با الوصل بست:18:
اینا دنبال پولن.پرسپولیس هم نداره بده.سقفش 200 میلیونه.اونوقت به نظرت مبعلی یا کاظمیان که تقریبا سالی نزدیک به یک میلیارد درامد دارن تو امارات ول میکنن بیان ایران؟
به نظر من باید فروش بازیکن به امارات محدود بشه یه جورایی.بهترین بازیکنامونو عربا میبرن وقتی برمیگردن به درد جرز دیوار هم نمیخورن
اگه شیث بود یه لنگ مینداخت زیر پاش اخراج میشد:31:البته شیث قدرت بدنیش و سرعتش باهم بالاست.شاید میتونست یه کاری بکنهنقل قول:
علی کریمی از القطر اومد بیرون و امیدوارم بیاد پرسپلیس چون واقعا جای یک هافبک خلاق تو پرسپلیس خالیه
در ضن علی کریمی اون قدر تعصب داره که به خاطر تیم محبوبس از قید پول بزنه
بچه ها این اس تق لال بازم جفت شیش اورد.
سه تا بازی رو با پنالتی بردن. واقعا که.
شما اسیا هم برین می خواین همه بازی ها رو به پنالتی بکشین؟
اشکال نداره باز استقلال بره آسیا بهتر پگاه و برق شیرازه
ولی این فولادی ها خیلی بد پنالتی زدن و همه پنالتی ها به مرکز دروازه زدن که واقعا عجیب بود
سلام
به نظرتون تبانی نبود؟
اینم اعتراض بازیکنای فولاد به تبانی بود
وای به فوتبال .....
آقا من ميترسم راجع به بازي صحبت كنم
ميترسم بازم بن بشم:41:
طالبلو بهترين بازيكنه استقلاله
عمو فيروز يه كم خرابش كرد و اگه اس تق لال 13هم نميشد شايد الان گلر اصلي تيم ملي مي بود
بگذريم...مهدي واعضي رو عشق است
خبرگزاري پرسپوليس : افشين قطبي گفت: تصميمام را گرفتهام و تا فردا اين تصميم را اعلام خواهم كرد.
در حالي كه در آخرين جلسه افشين قطبي، حبيب كاشاني و علي سعيدلو نتايج مثبتي براي ماندن قطبي حاصل شده بود، سرمربي پرسپوليس درباره آخرين وضعيت خود به خبرنگاران گفت: تصميمم را گرفتهام و تا فردا اين تصميم را اعلام ميكنم.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه از لحن شما اين طور بر ميآيد كه گويا نميخواهيد در پرسپوليس بمانيد؟ گفت: من چنين چيزي نگفتم. تنها گفتم تصميمام را گرفتهام. شايد فردا همه را با اين تصميم شگفت زده كنم.
در حالي افشين قطبي از اعلام تصميماش تا 24 ساعت آينده خبر ميدهد، يك منبع آگاه در اين باره گفت: قطبي نميخواهد در پرسپوليس بماند و او مسولان پرسپوليس را هم در جريان اين تصميم قرار داده است. باشگاه پرسپوليس مشكلات مالي فراواني دارد به همين دليل اين باشگاه نميتواند خواستههاي قطبي را فراهم كند. ضمن آنكه احتمال استغفاي برخي از اعضاي هيات مديره باشگاه هم به دليل همين مشكلات وجود دارد
عمرا نميره
داره تاقچه بالا ميزاره
از خداشم باشه كجا بره از پرسپليس بهتر
توو آسيا هم بازي ميكنه ! بهترين راه هم واسه رفتن به تيم ملي پرسپليسه
...و اينكه قطبي به خاطر مسائل مالي به ايران نيومد
ای بابا...
بیچاره شدیم رفت.....
سال دیگه به عاقبت سایپا دچار میشیم..!!!
و تو اسیا به عاقبت سپاهان.....
این که نشد...
بعد اندی امیدوار بودیم تو اسیا قهرمان بشیم.....
زرشک.!!!!!!!!!!!
خبرگزاري پرسپوليس : حسين كعبي قراردادش را براي فصل آينده با پرسپوليس تمديد نميكند.
مدافع راست تيم فوتبال پرسپوليس كه در نيم فصل دوم فصل گذشته به اين تيم پيوسته بود به خاطر نارضايتي از ميزان سقف قراردادهاي پرسپوليس قراردادش را با اين تيم تمديد نخواهد كرد .
كعبي فصل گذشته فقط براي بازيهاي نيم فصل دوم 250 ميليون تومان از پزسپوليس گرفت اما ظاهرا رقمي كه به او براي فصل آينده پيشنهاد شده است مبلغي به مراتب پايين است و اين موضوع باعث شده تا كعبي مجددا مقصد امارات را براي خودش تعيين كند.
گفتني است كعبي پيش از اين اعلام كرده بود كه قطعا با پرسپوليس براي فصل آينده تمديد خواهد كرد:18:
اي بابا مثل اينكه همه درهاي عالم بروي پرسپليس بسته شده :37:
آره خداوکیلی منم دوست دارم استقلال بره تا به جناب ساکت(!) ثابت بشه که سپاهان هیچی نیست و فوتبال ایران همچنان دو قطبیه:20:نقل قول:
احتمال جدایی خلیلی از تیم فوتبال پرسپولیس قوت گرفت
محسن خلیلی با توجه به بندهای که در قراردادش با باشگاه پرسپولیس وجود دارد می تواند
یکسال زودتر از جمع سرخپوشان جدا شود.
به گزارش خبرنگار مهر، محسن خلیلی پیش از آغاز هفتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر
باشگاه های کشور با عقد قراردادی به عضویت تیم فوتبال پرسپولیس در آمد. قرارداد وی دو
ساله و به شرط توافق برای تمدید در سال دوم بود.
در شرایطی که تیم فوتبال پرسپولیس عنوان قهرمانی لیگ برتر را از آن خود کرده است و
محسن خلیلی نیز آقای گل لیگ برتر این رقابت هاست بعید به نظر می رسد بین او و
سرخپوشان توافقی برای تمدید قرارداد صورت نپذیرد. با این حال بندی در قرارداد خلیلی گنجانده
شده است که به وی اجازه می دهد در صورت دریافت پیشنهادی خارجی از تیم پرسپولیس جدا
شود.
بر اساس این بند خلیلی می تواند با دریافت پیشنهادی خارجی از تیم پرسپولیس جدا شود با
این پیش شرط که 30 درصد از مبلغ دریافتی خود را به باشگاه پرسپولیس پرداخت کند.
خلیلی طی هفته پیش رو ملاقاتی با حبیب کاشانی خواهد داشت تا در خصوص آینده اش
تصمیم گیری کند. او برای ماندن در پرسپولیس باید از پیشنهادهای خارجی که از امارات و قطر
دریافت کرده است، چشم پوشی کند.
البته در مورد او گفته می شود با یکی از تیم های اماراتی به توافق نهایی دست یافته و به
احتمال فراوان فصل بعد را در لیگ این کشور سپری خواهد کرد.
" خبرگزاری مهر "
۱۳۸۷/۰۳/۰۷
شيث رضايي هم ميره آلمان مس اينكه پيشنهاد داره !!!!!!!!!
همه که رفتن!
همه که رفتنی شدن
مطمئنی اینها درسته؟
هنوز هیچی معلوم نیست دوستان.
باید منتظر بود.
اگه خليليم بره بايد فاتحه پرسپوليسو خوند
همه دارن ميرن:37:
همش شایعه است تا مبلغها رو ببرن بالا
کجا برن از پرسپولیس بهتر
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: افشين قطبي به دليل مسايل خانوادگي نميتواند به فعاليت در ايران ادامه بدهد.
حببيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: براي تمديد قرارداد افشين قطبي نهايت تلاش خود را انجام داديم؛ اما به نتيجه مثبتي نرسيديم.
وي گفت: امروز در خانه قطبي به مدت 3 ساعت با وي صحبت كردم؛ اما سرمربي پرسپوليس به دليل شرايط خاص خانوادگياش كه امكان تداوم حضورش را در ايران را نميداد، ناچار است كه از تيم جدا شود.
مديرعامل پرسپوليس عنوان كرد: زماني كه به منزل او رفتم، ديدم كه وسايلش را جمع كرده و به همين دليل، نتوانست در برنامه تلويزيوني شركت كند. برخلاف شايعات منتشره، در روزهاي گذشته به لحاظ مالي و غيرمالي به توافقات خوبي رسيده بوديم؛ ولي امروز صبح متوجه شدم اصلا نميتواند بماند.
كاشاني افزود: من و همه پرسپوليسيها تمايلي به جدايي قطبي نداشتيم؛ اما اميدوارم هواداران از اين اتفاق ناراحت نشوند زيرا اين تصميم با اراده شخصي او انجام شد.
وي خاطر نشان ساخت: شرايطي وجود دارد كه نميتوانيم رسانهاي كنيم؛ اما تاكيد ميكنم شرايط پرسپوليس طوري نبود كه اتفاقاتي كه براي پروين در ايران رخ داد، براي قطبي تكرار شود. اين موضوع را اصلا نميپذيرم.
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: ادامه فعاليت نيازمند تغييراتي بود كه با توجه به شرايط فعلي، اين تحولات امكانپذير نبود.
افشين قطبي در گفت و گو با فارس پس از جلسه امروز صبح با حبيب كاشاني، اظهار داشت: مشكلات خانوادگي دليل اصلي نماندن است. علاوه بر اين، تيم براي ادامه روند كنوني نيازمند تغييرات اساسي است كه در شرايط فعلي، امكان پذير نيست.
وي افزود: به سه دليل فني و يك مشكل خانوادگي، قراردادم را تمديد نكردم. ميدانم كه پرسپوليس بايد در سه جبهه بزرگ، رقابتش را آغاز كند. با توجه به شناختم از فوتبال ايران، به عملي نشدن خواستههايم باور داشتم و ميدانسم به در بسته خواهم خورد.
قطبي گفت: در فصلي كه گذشت، رزهاي خوشي را تجربه كردم و تجارب زيادي را به دست آوردم. اعتراف ميكنم كه از فعاليت در اين تيم ايراني خيلي خوشحالم. علي پروين، خوردبين و تمامي پيشكسوتان تعامل خوبي با من داشتند و هرگز عليه من جبهه نگرفتند. منطقي نيست كه به دليل مخالفت با بزرگان پرسپوليس، تهران را ترك كنم.
دستيار سابق پيم وربيك در تيم كره حنوبي خاطر نشان ساخت: قرار بود امروز در يك برنامه تلويزيوني شركت كرده و از همانجا با هواداران و مردم خونگرم ايران خداحافظي كنم؛ اما به دليل دشوار بودن شرايط، اين كار را نكردم. مطمئن باشند در يك برنامه تلويزيوني از آنها عذرخواهي خواهم كرد. هر جاي دنيا كه باشم، در خدمت اين تيم هستم و در صورت نياز، حاضرم به اين تيم مشاوره دهم.
قطبي گفت: اميدوارم سرمربي آينده پرسپوليس كه به اين تيم بزرگ ملحق خواهد شد، روزهاي خوبي براي هواداران تكرار كند.
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس يكشنبه با پروازي مستقيم ايران را به مقصد سئول ترك خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از مذاكرات پي در پي با مديرعامل و اعضاي هيئت مديره، براي تمديد قرارداد با پرسپوليس به توافق نرسيد. به همين دليل، روز يكشنبه تهران را به مقصد سئول ترك خواهد كرد.
وي در هفتمين دوره ليگ برتر به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شد و در همين فصل موفق شد قهرماني را براي سرخپوشان به ارمغان آورد.
قطبي به دليل مسايل خانوادگي و مسايل فني حاضر نشد يك فصل ديگر در اين تيم باشد. به همين دليل، در روزهاي آينده راهي كره جنوبي ميشود.