نقل قول:
ای ول!!!!پس شروع میکنم به پول جمع کردن!!!!!!!!!!!!!:20:
Printable View
نقل قول:
ای ول!!!!پس شروع میکنم به پول جمع کردن!!!!!!!!!!!!!:20:
این بازی حتما ارزش 100 ها بار بازی کردن را خواهد داشت .نقل قول:
فقط اميدوارم بلايي كه سر FM3 اومد سر اين بازي نياد....:19:نقل قول:
اين كدوم بازيه؟:13:
سلام اقا علی ئه گلنقل قول:
اين كدوم بازيه؟
forza motorsport 3 (اگه درست بگم)
چه بلایی ؟نقل قول:
پیشرفت نسخه به نسخش و در هر نسخه هم شکست GT و انتخاب بهترین بازی ژانر Racing اون سال ؟
یا امتیاز 9.5 از معتبر ترین رسانه بازی های کامپیوتری یعنی gamespot و میانگین امتیاز 9.4 و انتخاب بهترین و با گرافیک ترین بازی racing این نسل ؟
tekken 6 رو كسي بازي كرده آيا گرافيكش بي نقصه؟؟؟
anna فيم پايانيش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام .این بازی گرافیکش جز بازی های خوب حساب می شه و نمی توان جز بازی های درجه یک حساب کرد . تا اونجایی که من به چشم دیدم و از دوستان شنیدم نسخه ی PS3 این بازی گرافیک بالاتری نسبت به X360 داره . ( البته این تفاوت بیشتر تفاوت رزولویشن بازی هستش که در نسخه ی PS3 بهتره . )
همچنین کنترل این بازی در نسخه ی PS3 بسیار راحت و روان است تا نسخه ی کنسولی x360 . ( به دلیل دسته های PS3 انجام این بازی راحت تره )
دوست عزیزنقل قول:
من جفت نسخه های هر دو کنسول رو دیدم و خودم تست کردم
و هیچ تفاوتی باهم نداشتن
که اگه بخوام pro بررسی کنم نسخه ps3 یک مقدار تاریک تر بود که مثل اکثر بازی Multi
اما در مورد controller هم نظر شخصی شماست
چون خیلی ها 5 شماره قبلی این بازی رو با controller های PS Family بازی کردن و مطمنا بهش عادت کردن و باهاش راحتن
اما خود من و خیلی های دیگه کوچکترین مشکلی نداشتیم با دسته ها و کنترلش
که در کل با وجود شاهکار های از سری dead or alive همه عادت کردن
در کل ایرا زیادی به گرافیک این بازی بوده به خصوص تو قسمت campaign که خیلی ضعیف بود اما تو قسمت های arena و VS به نظر من باز هم به غیز از Water خود model ها عالی کار شده بودن
ممنونم ولی هیمنطور که گفتم طبقه پایینی ما که هم X360 داره هم PS3 بازی رو در هر دو کنسول اجرا کرده بود و از رزولویشن پایینش خیلی گله داشت و گفت که PS3 خیلی بهتر بوده . ( نظر منم که دیدم همین بود . )نقل قول:
در باره ی کنترل که دیگه جای بحث نیست و همه ی منتقدین بازی دسته ی X360 رو مناسب برای بازی های رزمی نمی دونند .
جالبهنقل قول:
چون من که همچین چیزی ندیدم
یکی دو تا دیگه از دوستانم هم ندیدن
یک سری هم به فروم های تخصصی بزنید بد نیست
در مورد قسمت دوم
دقیقا کدوم منتقدین ؟
یک سری که هیچ کدوم از کنسول ها رو ندارن و به خاطر پاره ای از مسایل میان تو نت ID درست میکنن و پست تخریبی میزنن ؟
چون تو فروم های تخصصی که من همچین موردی ندیدم اونم به این فاطعیت !
قبل از اومدن Tekken این کنسول سری شاهکار Dead or alive رو داشت یا حتی Virtual Fighter و soul Caliber
چرا اونجا کسی مشکل نداشت ؟
حتی مسابفات جهانی بر گذار میشد و کلی استقبال کننده
مطمنا دسته 360 که به عنوان خوش فرم ترین و راحت ترین controller تاریخ انتخاب میشه تو بخش Fighting هم براش تمهیداتی در نظر گرفته شده که با نقد های تخریبی خراب نشه
بحث زیادی دور شد از تاپیک
برای همین 3 تا کنسول تو بازار هست که هر کی با هر کدوم راحته کار کنه
موفق باشید
ولي نگفتيد آخرش چي نشون ميده----خيلي ضايست anna؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر مياد ps3 يكمي وضوح تصويرش بالاتر باشه-----اگه به فضاي اطراف بتمن نگاه كنيد متوجه ميشيد----
دوستان داريم از بحث اصلي تاپيك دور ميشيم ها:31:
نقل قول:
پدرام جان... واقعا برام جالبه !! یه عده Fan ریختن توی این انجمن و دارند با پست های چرت و پرت و کاملا غیر منطقی وظیفه ی تخریب انجمن رو به عهده گرفتند!!!
به صورتی که حتی اگه ازشون بپرسی shader model v3 چیه؟ مغز نداشتشون هنگ میکنه!!!
جالبتر اینه پول توی جیب کسی دیگه میره و اینها دارند ..... خودشون رو پاره میکنن!!!:13:
تمامي سوالات و مباحث در مورد Ps3 (فقط در اينجا)
ببخشید ولی الان بحث دقیقا سر چیه ؟نقل قول:
سر تکن هست یا PS3 یا 360 ؟ من نفهمیدم :31:
نظر شخصی : در مورد Tekken فقط و فقط کنسول Ps3 چون کنترلرش اصلا برای همین بازی طراحی شده . روی 360 نمیشه بازی کرد .
مطمئن باش سونی از سامسونگ بهتره تو این زمینه ولی داداش جان بازم زیاد پاش نشستن مناسب نیست حتی شما وقتی با عینکهای مخصوص نگاه کنین چون چشم ومغز را با تصاویر زود گذر متوالی که در کسری از ثانیه ظاهر میشه بمبارون میکنه امکان تغییر دید سرگیجه حالت تهوع وحرکات بی اختیار مانند پرش چشم یا پرش ماهیچه در اون وجود داره البته احتمالش برای سالمندان بچه ها و زنان باردار بیشتره وبیشتر برای اونا توصیه میشه.ولی بازم خیلی باحاله دنیای جدیدیه تو بازی ایشالا زودتر بیاد وهممونم لذت ببریم:46:در ضمن قیمت تلویزیونهاش از 3000 دلار شروع میشه به بالا اینطور که تو سایتها نوشته.موفق باشید:11:نقل قول:
100% تائید میشه ، من تو Cebit فقط 5 دقیقه بهش نگاه کردم داشتم میمردم :2:نقل قول:
قاب عکس هاش هم اومده . در مورد تلویزیونش هم بنده شدیدا پیشنهاد میکنم Philips تهیه کنید سونی و سامسونگ و ... به پای محصولات اروپایی نمیرسند .
یه مارک دیگه هم هست اسمش هی یادم میره اونم خیلی خوبه ولی میدونم توی ایران نیست اگر هم باشه خیلی گرونه چون اینجا LCD های معمولیش از 2000 تا شروع میشه . برم زاتورن این بار اسمشو مینویسم :31:
دوستان میخواستم 1 lcd سامسونگ بگیرم که به درد PS3 بخوره و بالای ''46 باشه .وقتی رفتم تو سایت سامسونگ دیدم پلاسما جدید زده full hd با کنتراست 2,000,000:1 :18: < حدودا 20 برابر کنتراست lcd > حالا به نظر شما چکار کنم.........؟ :31:
این کنتراستها زیادم واقعی نیست بنظرمن led بگیر الان قیمتشم ارزون شده من خودم هم led دارم خیلی کیفیتش بهتره عمق و شفافیت و زنده بودن رنگهاش خیلی بهترهنقل قول:
برو انجا بپرس:نقل قول:
مشاوره و راهنمايي براي خريد لوازم صوتي و تصويري
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=254
سلام
میخام با ps3 بازی war far2 رو بصورت آنلاین بازی کنم. کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟
دوست عزیز شما اول باید یه ای دی PSN بسازید بعد اگه کنسولتون اپدیت نیست به ورژن 3.21 اپدیت کنید بعدش دیگه وارد بازی بشید و قیمت مولتی بهدش دیگه خودتون متوجه میشیدنقل قول:
سلام
میخام با ps3 بازی war far2 رو بصورت آنلاین بازی کنم. کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه؟
خوشحالم که دوست عزیز اومد و گفت که اون هم موافقه که دسته های PS3 برای بازی کردن راحت تره . ( البته منظورم بازی تیکن هستش . ) :10:نقل قول:
یک عده FAN BOY که بلد نیستند هارد کنسولشون رو جدا کنند می آییند و درباره ی چیزی که نمی دونند حرف می زنند . :41:
البته این آقای FAN BOY ضد خدا هم که هست ( چشمم روشن . ) :27:
فوری::فوری
سلام دوستان
من هر چی گشتم تایپیکی رو پیدا نکردم که بطور تخصصی Ps3 Slim رو با Fat مقایسه کنه
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون
دوست عزیز به نظر من fat نگیری بهتره نه برا اینکه بد باشه بلکه برای این عرض میکنم که دیگه تولید نمیشه و فقط تعداد کمی از مغازه های توپ خونه دارن <و البته شنیدم در حد نو رو بجا نو تو پاچه ملت میکنن>. و باید خدمتت عارض بشم یکی از دوستان بنده 1 ماه پیش fat گرفت و الان بیش از 3 ساعت نمیتونه تو روز بازی کنه چون هنگ میکنه و از طرفی کسی رو سراغ دارم که نزدیک 3 ساله fat داره و مثه ساعت براش کار میکنه. خلاصه قضاوت با خودت .:20:نقل قول:
دوست عزیز...منظور من شما نبودید و کلی گفتم...نقل قول:
جالبه بدونی بنده از سن 4سالگی کامپیوتر داشتم و الان 21سالمه پس خیالت جمع باشه که بلدم هارد کنسول رو جدا کنم...
در مورد جمله ای آخرتون هم متاسفم...شما بجز مسخره بازی کار دیگه ایی هم بلدید؟؟
راستش نیاز آنچنانی به مقایسه با هم ندارند ! از نظر سخت افزاری مثل هم هستند (البته نه دقیقا) و روی اسلایم دیگه سیستم عامل خارجی نصب نمیشه - مصرف برقش هم کمتره ، خیلی هو خوشگل تره (از نظر من) - ارزون تر هم هست .نقل قول:
البته با اومدن فریمور 3.21 دیگه other os به دیار باقی شتافت.و یکی از مزایای slim کم بودن منافذ هست که کمتر گردوخاک به داخل دستگاه نفوذ میکنه و حرارت تولیدی توسط slim کمتر از fat هست و در مجموع هر دو خوب هستن.
نقل قول:
البته با اومدن فریمور 3.21 دیگه other os به دیار باقی شتافت.و یکی از مزایای slim کم بودن منافذ هست که کمتر گردوخاک به داخل دستگاه نفوذ میکنه و حرارت تولیدی توسط slim کمتر از fat هست و در مجموع هر دو خوب هستن.
کاملا حق باش شماست.
و اینم اضافه کنم که fat 65nm هست ولی Slim 45 nm
قربونت من واس خودم نمیخوامنقل قول:
من خودم دو ساله Fat دارم اخ هم نگفته.
واس یه بنده خدایی میخوام.
این حرفهایی که زدی مطمئنی؟
یه نظرم عکس جالبی اومد گفتم بگذارم ابنجا که fan های کنسول هم حالی ببرند :31:
PlayStation®3 system software update version 3.30
3.302010-04-22
An update to the PS3™ system software was released on April 22, 2010. You can use this update to upgrade your system software to version 3.30.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.30
■ Support for 3D stereoscopic games
3D stereoscopic games are now supported
- As of April 22 2010, there are no 3D stereoscopic games available for the PlayStation®3 system. The release schedules for 3D stereoscopic games will be announced later.
- Connect the PS3™ system to a TV that supports 3D stereoscopic display using an HDMI cable.
- If the TV in use supports 3D stereoscopic display, the screen from which you can set the TV size will be displayed when adjusting the video output settings. Follow the on-screen instructions to adjust the settings.
Other new or revised features in version 3.30
Settings
- Bitstream (Direct)] and [Bitstream (Mix)] have been added as options under [Video Settings] > [BD Audio Output Format (Optical Digital)].
Game
- You can now sort your trophies by the game title or by the date earned.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]- Names of trophies that you have not yet earned are now displayed as [Hidden Trophy] instead of [???].
MGS4 کلا تروفی نداره ؟
100% . در هر صورت اینجا ایرانه وهیچی نشد نداره.انتخاب بین fat و slim هم بیشتر سلیقه ای هست.ولی می خوام بگم که اون بنده خدا که خواست بگیره بیشتر حواسش رو جمع کنه مخصوصا در مورد fat که به درد این دوست ما دچار نشه.:10:نقل قول:
نه نداره.......نقل قول:
يه مدل ps3 هستش كه همراش فيلم شواليه تاريكي رو ميدن----سوال كردم يارو گفت سوا هم ميفروشيم---قيمتش 20 تومن بود---كه شامل دو ديسك ميشد يكي فيلم و يكي حواشي و غيره---حالا ميخواستم بدونم واقعا اين فيلم بلوري هستش؟؟؟؟؟اگه هست پس چرا انقدر قيمتش پايينه؟؟؟؟؟مگه بلوري خام 17- 18 تومن نيست؟؟؟؟تازه اون دو ديسكه-------------
با عرض سلام خدمت ps3 داران!
اقا ما پس از 1 سال دوباره ps3 دار شدیما یه فقره اسلیم 120 گیگ را خریدم! حالا چنتا سوال داشتم :
1: این کنسول چرا اینقدر باد گرم از پشتش میاد ؟ چون من نسبت به فت که قبلا داشتم مثل اینکه حرارت بیشتری تولید میکنه حالا میخواستم بپرسم این عادیه!؟
2: این دستگاه رو وقتی خاموش میکنیم انگار کامل خاموش نمیشه و یه چراغ بالای پاور ورشنه و مثل مدل فت دکمه خاموش پشتش نداره حالا در این حالت مشکلی به وجود نمیاد!؟
3: سلامتی دوستان!
مبارک باشه شهاب جان .نقل قول:
توی سری اسلیم فرقی نمیکنه 1 - 2 یا 3 بودنش به دلیل نزدیک تر بودن هیت سینک ها به خروجی ی هوا ، هوایی که خارج میشه در طول مسیر دیگه خنک نمیشه و در نتیجه بادی که خارج میشه گرم تره ، ولی این به این معنی نیست که حرارت بیشتری نسبت به فت تولید میشه .
2 - سری های اسلیم پلی اسیشن کلا دکمه پاور آف ندارند ، توی Ps2 هم همین طوریه .
3 - شما هم سلامت باشید :11: