من تم هایی که تا حالا نصب کردم فقط پشت زمینه پلیر و اون نوار نشانگر موقعیت آهنگ رو عوض کرد ..اما دکمه ها تغییر نکرد..نقل قول:
Printable View
من تم هایی که تا حالا نصب کردم فقط پشت زمینه پلیر و اون نوار نشانگر موقعیت آهنگ رو عوض کرد ..اما دکمه ها تغییر نکرد..نقل قول:
امشب یکی میذارم ببین عوضش میکنه ؟نقل قول:
این تمه حجمش زیاده احتمالا تمهایی که شما نصب میکردی کم حجم بودن و این قابلیت رو نداشتن .این تم فکر کنم حدود 1.9 مگ باشه ...
من تمهای 1.1 مگی هم گرفته بودم نشد...نقل قول:
مستر کی 2 همشهری عزیز! چه نرم افزارهایی رو 5700 خوب جواب می دن؟ واسه یکی از دوسنام می خوام.همون سری 60 9.1 کار می کنه؟
s60 - v3.1 کار میکنه...نقل قول:
نرم افزار زیاده....
نه من یه ماه و نیم هست دارم اما اصلا.ولی من مشکل باطریم هنوز رفع نشده!نقل قول:
بیزحمت اینو امتحان کن ببین میشه ؟؟نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/78631453/dreamyvist.sis.html
من از تجربه دوستان همین تاپیک گفته بودم که خدا رو شکر مشکلی نیست که همه داشته باشنش ...نقل قول:
سلام عزیز
تا صفحه 238 رفتم تا بالاخره پیداش کردم !!!
برای آپدیت برو ایجا یاد بگیر ...
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
تو این سایت نرم افزاراش پیدا می شه؟ آخه تاپیکش رو ندیدم...نقل قول:
اره هست..توی همین تاپیک هم هست...نقل قول:
سلام میخوام برم یه کافی نت آپ دیت کنم.اگه میشه برام کامل توضیح بدین.اگه نتونستم گوشیو چی کار کنم؟یه راست تو سطل؟(آشغال)هیچی نمی دونم.مرسی کابل میخواد؟
من چند صفحه قبل یه لینک دادم که آموزش کامل توش هست برو پیداش کن ...نقل قول:
بالاخره دبلیو 700 خودمو امروز فروختم و تا چند روز دیگه 5700 رو میگیرم. فقط یه سوال از جناب Mr.K2 داشتم:
شما گفته بودی که صدای هدفونش رو با دبلیو 700 مقایسه کردی و خیلی بهتر بوده. ولی تو یه پست دیگه گفتی که باس گوشی ضعیفه.
دبلیو 700 بیشتر به خاطر باسش صداش خوبه. حالا اگه 5700 باسش کمه چطوری بهتر از اونه؟
دوستمون گفتن صدای توی هندزفریش عالیه ....نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورشون از اینکه باس نداره توی اسپیکرهاش بود نه تو هندزفری ...
وگرنه هندزفریش که :8::8::8: ....
چطوری قاب رو عوض کنم با تشکر.
جالبه بدونید نظراتتون کاملا اشتباهه!!5700 با تنظیم اکولایزر یکی از بهترین باسها رو داره!!خود اسپیکرهای گوشی که خدای کیفیت و باسند ولی برای هندزفری پیشنهاد میکنم یه دونه هندزفری گوشی الجی کاجی 300 رو با 5700 امتحان کنید تا پی به باس عالی و بلندی عالی 5700 در هندزفری ببرید!!کلا 5700 رو روز اول که میخری باید با اکولایزرش ور بری تا یک تنظیم مناسب براش پیدا کنید!!!دبلیو 700 هیچه در مقابل 5700!!یکی از دوستام صدای گوشی دبل 700 خودش رو با 5700 من (اون موقع که تازه خریده بودم)مقایسه کرد اشکش در اومد!!میخواست بره همون لحظه 5700 بخره!!بماند اینکه من در پی کشفیات اکولایزر اون اکولایزر معروف جیرینگ جیرینگ رو کشف کردم که صدای گوشی و تیزی گوشی رو دو برابر میکنه!!
ای ول.
قلبم ریخته بود.
حالا فقط 5700 :40::40::40: :8::8::8:
ایشالا ما هم تا چند روز دیگه به جمع دارندگان محترم میپیوندیم !!! :11:
با آغوشی باز پذیرا هستن ...نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ندارم ولی اونایی که دارن رو دوستشون دارم(آشنا نیست این سخن؟؟!!) ...
آقا کسی اون تم رو نصب کرد ببینه چی میشه ؟؟
اونی که یکی دو صفحه قبل گذاشتم رو میگم ...
من و یکی از دوستان از طرق ایمیل از سایت نوکیا در مورد کم بودن صدای هدفون این گوشی انتقاد کردیم .بعد از 24 ساعت جوابیه شرکت نوکیا رسید . شرکت علت کم بودن صدا رو اعمال استاداردهای شرکت نوکیا در رابطه با سلامتی سیستم شنوایی و گوش داخلی اعلام کرده بود .ضمنا جهت بیشتر شدن باس هدفون پیشنهاد کرده بود که هدفون را کاملا داخل گوش فرو نکنید . من امتحان کردم واقعا جواب داد.صدای باس به نحو وحشتناکی زیادتر شد.
با سلام تبریک به عضویت در فروم و پیوستن به ما ...نقل قول:
اینو خداییش قبول دارم که صدای زیادی که با هندزفری شنیده بشه بدجوری رو آدم تاثیر داره آدم سرش میترکه البته بعد از یه ساعت مداوم گوش دادن به آهنگ ...
بازم دمش گرم نوکیا که اینقدر به فکر مشتریاشه ...:46:
سلام
هنوز اين برنامه چراغ قوه نيومده ؟
من حدود 1 ماهه كه اصلا آن نشدم و اگر گذاشتيد و نديدم ببخشيد .
اگه ميشه لينكي از اين برنامه قرار بديد ممنون ( اگه اومده )
سلام دوستان
من نمی تونم flash lite 2.1 رو روی گوشی نصب کنم. ارور پائین رو میده:
Unable to instal. component is built-in
فکر می کنم منظورش اینه که این برنامه رو خود گوشی هست! یه نگاهی تو منو ها بنداز...:31:نقل قول:
بله!شرکت نوکیا بعد از تولید ان73 شروع به تولید گوشیهای کم صدا ولی با کیفیت کرد!در کل نوکیا از این استاندارد پیروی میکنه!شما اگه دفترچه ی گوشیهای نوکیا رو هم بخونی متوجه این موضوع میشی!ولی سونی اریکسون برای اینکه بازار کشورهای جهان سومی رو از دست نده همچنا سعی در تولید گوشیهای با صدای تیز و بلند داره!البته هر کسی سلیقه ای داره!به نظر من گوشی باید صداش بلند و با کیفیت باشه!هر کی صدا ی زیاد نمیخواد وولوم رو کم کنه!فکرشو بکنید اگر گوشی ای مثل ان73 با این بلندی صدا کیفیت نیز میداشت!چقدر توپ میشد!البته دبلیو 950 سونی اریکسون نیز این طوری که شنیدم میگن صدای با کیفیت و بلندی مناسبی داره!
کاملا گفته شما در مورد سیاست نوکیا درسته ولی در مدل ان95 تلفیقی از کیفیت و بلندی رو می شه دید.سری 5 هم که آخر کیفیت...ولی کاش نوکیا تمرکز بیشتری رو هدست هاش داشت...
اين رو من نصب كردمنقل قول:
نشد
يعني هيچ تغييري در موزيك پلير به وجود نيومد
به جز رنگ نوشته ها و آيكون هاي ليست !
دبلیو 950 صدای خیلی با کیفیتی داره...اما اصلا باس نداره و بلندیش هم از 5700 خیلی کمتره..باسش هم کمتره...نقل قول:
اما توی هدفون خیلی بهتره...
در مورد W950 بیشتر روی هنذفری هاش کار شده
اصلا نمیشه از بلند گو هاش تعریف کرد
نه بلندی داره و نه کیفیت مثل w810
در بقیه موارد مخصوصا واکمنش عالیه
100% درسته...هدفونش واقعا حرف نداره...:8::8:نقل قول:
هدفون هاش داخل گوش قرار می گیره؟ منظورم اینه که مثل سایر واکمن ها؟
من هم کاربر جدید سایت هستم.
خوش آمدم.
خوش اومدی دوست عزیز.امیدوارم به جواب سوالات و مشکلاتت برسی و یا اینکه بتونی مشکلات دیگران رو حل کنی.پیشنهاد می کنم یه سری هم به قوانین بزن...
من هم یکی دارم .اول مهر خریدم. :5:نقل قول:
تو خیلی گرون خریدی.من 279000 تومان خریدم.:31:
با اینکه خیلی خانومی نیست ولی کلی کلاس داره .
اصلا یه گوشیه کاملا متفاوته.
صدا، تصویر، شکل ظاهری و ... همش معرکه هستش.
آره داخل گوش قرار میگیرهنقل قول:
در ضمت ریموت هم داره
همچنین پورت 3.5 میلیمتری داره
مرسی از پاسخت ساسان جان. 5700 هم پورت 3.5 داره؟ می شه هدفون های واکمن رو سوارش کرد؟ با اونا کیفیتش چطوریه؟
آره 5700 هم داره هم پورت 3.5 میلیمتری داره هم ریموت داره
آره میشه ولی تو کیفیتش تفاوتی ندارن
مهم اون سیستمی هستش که موزیک رو پخش میکنه
چون توی ریویو ها اومده که این هنذفری ها کیفیت خوبی ندارن ولی ما صدای با کیفیتی میشنویم
چه جالب! نمی دونستم! ولی فکر می کنم با هندزفری بهتر صدا بهتر شه ها! ولی نه در حد صدای اورجینال گوشی های خوب...
کلا هندز فریهای نوکیا با کیفیت نیستن یعنی باس درست حسابی ندارن !!!
ولی بعضی از هندز فریهای موجود مثل سری w سونی خوبن و همون هندز فری معروف الجی که تو این تاپیک اسمش همیشه با 5700 بوده !!!