Roye 3.90 na ama sony mesle inke gofte dar verjene 4.00 in moshkel bartaraf mishe.نقل قول:
Nagid chera farsi tayp nakardi.akhe ba goshi hastam.(sharmandeh.)
Roye 3.90 na ama sony mesle inke gofte dar verjene 4.00 in moshkel bartaraf mishe.نقل قول:
Nagid chera farsi tayp nakardi.akhe ba goshi hastam.(sharmandeh.)
ببین اگه اینطوری بود که بازی کپی اسمش نبود!نقل قول:
من معمولا تو مموری گیگم 5 تا بازی با 700 مگ اهنگ هست
بهترینش همون 4 گیگه .(یه چیزه باحال حتی 3.90 m33 با کرنل 1.5 هم 8 گیگو نمیشناسه حتما باید 1.5 کرنل 2 رو داشته باشین تازه خود دارک الکسم تازه 8 گیگ گرفته!!)
من خودم 4 گیگمو 38 گرفتم واقعا راضیم
اره احتمالن فقط خدا کنه سونی امکان انتقال اطلا عات به وسیله ی wifi رو هم توش بزاره که اینقدر الاف irshell نشیمنقل قول:
يعني توي يه مموري 4 گيگ ميشه 5 تا بازي با 700 مگ آهنگ ريخت؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب اره مگه چیز عجیبیه؟نقل قول:
من 4 گیگ اصل سونی از دبی و نمایندگش خریدم !
الان 4 تا بازی 1100مگ و 500 و 900و 700 و یک فیلم که شده 500 مگ ریختم الانم 75 مگ خالی دارم
یه سوال.god of war:chain of olympus رو با 3.71m33-2 میشه اجرا کرد؟
آره خدايي خيلي هم حال ميده واسه اين پر طرفدار شده .نقل قول:
جات خالي يه هفته شمال بودم نميدوني چقدر اين psp حال داد بهم .
آره فكر كنم . البته من با 3.6 اجرا كردم ولي گير ميكرد اما 3.9 كه ريختم بدونه مشكل تا آخره بازي رفت .نقل قول:
نه ولي توي يه مغازه سوال كردم گفت بستگي داره بازي حجمش چقدر باشه.بعضي بازيها 2 گيگه بعضيا 400 ميگه!!نقل قول:
والا نميدونم
سلام دوستان...
خسته نباشيد...
من ميخوام دستگاه خودم رو كپي خور كنم...خودم توي خونه...
آيا براي اينكار به نرمافزار خاص يا سختافزار خاصي احتياج است...
در صورت امكان راهنمايي كنيد كه چطور ميتونم اينكارو بكنم...
پيشاپيش از راهنمايي خوبتون ممنون.
اره پارسال وقتی ما هم رفتیم مسافرت من یه دونه شارژر فندکی براش خریدم خیلی حال میدهنقل قول:
آره میشه ولی به بازی ها بستگی داره مثلا اگه بخوای دو تا بازی 1.5 گیگ بریزی دیگه نمیشهنقل قول:
دو گیگ که نمیشه من بالا ترین حجمی که دیدم 1.75 گیگ بوده اونم برا کشتی کجنقل قول:
اول بگو فریمویرت الا ن ورژنش چنده تا بهت بگمنقل قول:
من دیشب رفتم یک کابل tv و هدفون و ریموت گرفتم اینم مقایسه ریموت و همچنین اسلیم وفت (پولای عیدی:27:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه چیزی این مغازه داره اسکوله هرچی که داره از ژاپن آورده با اینکه چینیه!
اگه ورژنش رو ميگيد 3.50 هستش...نقل قول:
آقا از همه به خاطر راهنمايي هاشون تشكر ميكنم حالا كه اين همه در مورد psp تحقيق كردم بابام از خريدنش پشيمون شده
يه سري اطلاعات ناب درباره ي psp ميخوام كه به بابام بگم كفش ببره بعد بخره
جون من يكي كمك كنه
من برنامه psx 2 psp رو دانلود كردم كه بازي هاي ps1 رو روي psp بازي كنم . حالا اين برنامه رو بايد كجاي psp بريزم و كدوم فايلشم بريزم ؟
اون ماله کامپیتره باید از بازی پی اس وان ایمیج بگیری بعد با اون کانورت کنی
آقا من يك ipod 80 gb خريدم
حالا ميخواهم يك psp بخرم به نظر شما بخرم
آخه تو انگليس پرسيدم گفت 450 هزار تومان اين چه فرقي با 200 هزار تومان ايران دارد آيا مدل دارند
بله که باید بخری:31:نقل قول:
مدل داشتنشو که دارند ولی الان جدید ترینش 240 تومانه اون چجوری به شما 450 قیمت داده
با وسایل جانبی قیمت داده؟
كسينتونست با ما كمك كنه؟
يه سري اطلاعات توپ از psp ميخوام كه بابام بگم بابام جو گير بشه بخره آخه پشيمون شده از خريدنش
ببین میتونی از روش معمولی این کارو بکنی که نیاز به umd خاص داره الان یادم نیستنقل قول:
بهترین روش پاندورا هست که اونم باید باتری و رم بخری که نمیرزه من دو هفته پیش psp پسر داییم رو که برا اونم 3.50 بود بردم جمهوری 8 تومن داد به 3.90 که میرزه اگه بخوای خودت از روش معمولی کپی خور کنی باید کلی پول umd بدی برا پاندورا هم باید پول بدی که باتری و رم بخری تا یه دفعه دیدی اشتباه کردی و psp رو بریک کردی به نظر من ببری بدی با پاندورا برات کپی خور کنن بهتره ولی اگه نمی خوای بگو تا اموزششو بهت بگم
دیگه بابات چی میخواد اخهنقل قول:
به همین روش پاندورا نمیتونم خودم کپی خور کنم...نقل قول:
راستش شرط بستم که خودم اینکارو بکنم..بدونه اینکه بریک بشه...
اگه دانش آموزي به بابات بگو اطلاعاته درسي رو ميريزم روش هر جا كه ميرم ميتونم درسم رو هم بخونم . :31:نقل قول:
اگه هم كه درست تموم شده برو بخر ديگه من يك ماه بعد از اينكه خريدم بابام psp رو ديد .
يعني بايد اوني كه كانورت كردم رو بريزم روي psp ؟همه بازي هاي ps1 رو هم ميشه با اين برنامه اجرا كرد ؟نقل قول:
نا بابا پشت كنكورم.نقل قول:
ميگه بايد تا بعد كنكور صبر كني.
مثلا فكر ميكنه من بخرم ديگه درس نميخونم
من وقتي خريدم ،جلو مامان بابام بازي مي كردم اينا تا دو ماه بعد نفهميدن اينو من نداشتم تازه خريدم !نقل قول:
اگه دانش آموزي به بابات بگو اطلاعاته درسي رو ميريزم روش هر جا كه ميرم ميتونم درسم رو هم بخونم .
اگه هم كه درست تموم شده برو بخر ديگه من يك ماه بعد از اينكه خريدم بابام psp رو ديد
درست فكر مي كنه !نقل قول:
مثلا فكر ميكنه من بخرم ديگه درس نميخونم
اينو كه درست فكر ميكنه . چون حواست نباشه واقعا كلي وقتت رو ميگيره .نقل قول:
حالا كه 3 ماه بيشتر تا كنكور نمونده وايسا بعده كنكور بگير ديگه .
نرم افزاری برای مشاهده ی فایل های pdf روی psp وجود دارد؟
دوستان الان ارزونترين مدل اسليم چنده..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا كسي جواب ما را نداد ها. البته يك عزيزي به اشتباه راهنمايي كرد ولي ...نقل قول:
خواهشن اقايون ركورد دار بجاي ثبت ركورد كمكمون كنند:10:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
بنده ی psp ساده داشتم که خودم کرکش کرد بودم(3.71) و راحت از روی مموری بازی اجرا میکرد. حالا که update کردم دیگه اجرا نمیکنه.
نکته اصلی: وقتی یک بازی از روی umd اجرا میکنم, بعدش بازیهای مموری هم اجرا میشود!!!!!!
حالا سوالم اینه که چطوری بدون کمک umd اجراش کنم (اخه umd مال خودم نیست)؟؟؟؟
فکر کنم بدونم کجایی اونجایی که سیو میکنی یه جای دیوار هست که ترک داره چند تا ضربه بهش بزن باز میشهنقل قول:
3.90 m33-3
[HTML]http://forums.exophase.com/showthread.php?t=6395[/HTML]
خوب به چی آپدیت کردی؟نقل قول:
برو تو ریکاوری confiqiuration بعد umd mode رو تو حالت sony بزار
مدلی که فقط خودش با شارژرشه! piano black مثلانقل قول:
bookr هست سرچ کنی پیدا میکنینقل قول:
اینو دانلود کن معمولا با پاندورا بریک نمیشه فقط باید همه کار هارو درست انجام بدینقل قول:
[HTML]http://rapidshare.com/files/104244702/pandora_battry.pdf.html [/HTML]
بی زحمت میشه لینک بدین:20:نقل قول:
میشه مستقیم از 3.71m33-4 به 3.90 m33-3 تغییر داد؟:31:
و کدوم بهتره؟