ممنون
توی همه ی سری های دسته ها بیسیم؟؟؟؟؟(با بلوتوث کار می کنه دیگه درسته؟؟؟؟
بعد باید دسته رو بزاری شارژ اون چطوری توی خود جعبه وسایلی برای شارژ داره؟؟؟
این آقا مجید مغازه داره؟؟؟؟
ممنون
توی همه ی سری های دسته ها بیسیم؟؟؟؟؟(با بلوتوث کار می کنه دیگه درسته؟؟؟؟
بعد باید دسته رو بزاری شارژ اون چطوری توی خود جعبه وسایلی برای شارژ داره؟؟؟
این آقا مجید مغازه داره؟؟؟؟
من یه چند تا سوال داشتم:
1.اگه در روز 5-6 بار کنسول رو روشن کنم و دو ساعت بزنم بعد نیم یا یه ساعت خاموش کنم کنسول خراب که نمی شه؟ منظورم از تعداد زیاد خاموش روشن کردنه.
2.این دسته چند ساعته باتریش تموم می شه؟
3.باتری شارژِی کارش و قیمتش چطوره؟
4.من بازی Gta با دیسک مالزی دارم اگه بازی رو روی هارد نصب کنم و بعد بازی کنم این دیسک دیگه به درایو صدمه نمی زنه؟
5.یه فروشگاه اینترنتی معرفی کنید که بازی ها رو روی دیسک ورباتیم بفروشه؟ به صورت پستی
6.از کجا بفهمم که دیسک مالزی هست یا ورباتیم؟ آیا همه ی مالزی ها روشون نوشته پلی باکس؟ یعنی امکان داره روی یه دیسک چیزی نوشته نشده باشه و مالزی باشه؟
ازتون متشکرم.
ARCADE دسته با سيم داره بدون هارد بقيه بي سيم با هاردنقل قول:
شارژم هم مي شه شارژر بگيري هم باطري شارژي بگيريو بزاري توو شارژ
فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد ولی من مطمین نیستم از دوستانی که واردند باید پرسید1-نقل قول:
2-اگه شما از پلی اند شارژر کیت استفاده میکنید بعد از 6 ساعت شارژ 25 ساعت دسته کار میکنه
3-باطری قلمی قابل شارژ منظورته ..اونا رو نمیدونم
4-تا دیسک های ورباتیم هست چرا از مالزی استفاده کرد. در هر صورت دیسک مالزی پیشنهاد نمیشه
5-دیسک های مالزی یک ظاهر زیبا و فریبنده ای دارنو و روشون نوشته پلی باکس و دیسک های مالزی برچسب دیسکشون پاک نمیشه:18:
اره .فقط مدل کور بود که دسته سیم دار بود که الان تولیدش متوقف شده و ارکد جایگزین اون شده اره با بلوتوث کار میکنهنقل قول:
نه توی جعبه وسیله ای برا شارژ دسته وجود نداره و با دسته 2 تا باطری قلمی هست باید جدا گونه خرید پلی اند شارژکیت 20 تومنی هست ،38 تومنیش هم هست .کوییک شارژ قابلیت شارژ همزمان دو تا باطری رو داره که در عرض 4 ساعت دو تا باطری رو فول شارژ میکنه قیمتش هم 45 تومن هست :18:
نه مغازه نداره میری دمه در خونشون ازش تحویل میگیری
قضیه این 3 چراغ شدند بعد سشوار و پتو می پیچی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا به این کارا فکر نکن این یه چیز مسخره برا 2 سال پیشه .الان که مادربرد فالکون هست احتمال کم 3 چراغ میشه .که من حتی کنسول خودم رو 12 ولت هم نکردم .بابا فالکونه مسخره که نیست
اقا ی سوال برام پیش اومده توی بازی سنتر داشتم می خوتدم مطالب رو بعد توی بعضی جا ها ایکسباکس رو می خرن و دراو اون رون رو همونجا عوض می کنن قضیه چی؟
و ي لايت ان چی که می گن می خری باید عوض کنی هنوز هک نشده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
---------
این ایکس باکس 360 هم خیلی دردسر داره ها
اره فكر كنم منضورش همون قضيه كپي خور كردن.نگران نباش تقلبي نيستن
نقل قول:
درایوهای جدید xbox360 لایتون هست و هنوز این درایو هک نشده برای همین درایوش رو با یه درایو هک شده مثلا بنکیو
عوض میکنند تا بازیهای کپی رو بخونه.
سلام به همه.
میگم این نسخه ی با lancer بازی gears of war 2 رو باید از کجا بگیری؟ منظورم تو ایرانه نه خارج از ایران. در ضمن این lancer تو ایران اومده؟ اگر کسی سراغ داره بگه از کجا باید بگیریم؟ من حاظرم هر چقدر پول بدم تا بگیرمش!(البته تا سقف 200 هزار).
پسر من دیوونه ی این بازیم فعلا 2 بار این بازی رو در 2 حالت تمام کردم . یکشو که دیگه به اندازه موها سرم.(کچل نیستما)
وقتی که دستگاه رو می خری باید ببری کپی خورش کنن ؟
اگه کپی خور نباشع چه نوع دیویدی های رو نمی تونه اجرا کنه ؟؟؟
نه ربطی نداره . مگر اینکه از خارج از ایران خریده باشی یا اینکه اونی که بت داده غیر کپی خور بت داده باشه. تو ایران اکثرا کپی خورن.نقل قول:
وقتی که دستگاه رو می خری باید ببری کپی خورش کنن ؟
اکثر یا تمام dvd هایی که تو ایران کپی ان در نتیجه اگر دستگات کپی خور نباشه این بازی ها رو اجرا نمیکنه در واقع هیچ.البته بازی اصل هم گیر میاد اما خیلی کم.نقل قول:
اگه کپی خور نباشع چه نوع دیویدی های رو نمی تونه اجرا کنه ؟؟؟
پس وقتی که ایکس باکس خریدی باید ی پولی هم بدی که کپی خورش کنن دیگه درسته؟؟؟؟ (اگه کپی خور نباشه) اگه هم کپی خور شده باشه از پلومب در اومدست درسته؟
-------------
آقا نوید شما که از وست گیم خریدی از اول خودشون کپی خور کرده بودن یا بعدا دادی بهشون کپی خور کردن؟ (مال شماا چطور بود؟) (راستی resion دستگات چی؟)
------------
الان Arcade که از همه ارزون تره مثلا 290 تمن کپی خور شدش؟؟؟؟؟
-----------
توی بازی سنتر قسمت فروشگاه مجازی مال big game رو خوندم که می خری کپی خور نیست و باید همونجا اگه خواستی 70 تمن دیگه هم بدی تا کپی خورش کنن
------------
راستی بچه های xbox باز شما بیشتر از چه شرکتی بازی می خرید؟؟؟؟
اگر کپی خور نباش ، اره.نقل قول:
پس وقتی که ایکس باکس خریدی باید ی پولی هم بدی که کپی خورش کنن دیگه درسته؟؟؟؟
اگر منظورت پلومب خود کارخونه ی تولیدیشه که باید بگم همون گمرک این اتفاق براش میفته( پلومبش باز میشه) . وقتی جنسی تو ایران میاد باید پلومب بودنش رو بعد از عبور از گمرک در نظر بگیری که اینجوری میشه پلومب شده. پس نگران این موضوع نباش.نقل قول:
اگه هم کپی خور شده باشه از پلومب در اومدست درسته؟
چه لزومی داره غیر کپی خور بگیری؟ خوب تو کپی خور بگیر . در هر صورت پول کپی خور کردنش ازت گرفته میشه.نقل قول:
توی بازی سنتر قسمت فروشگاه مجازی مال big game رو خوندم که می خری کپی خور نیست و باید همونجا اگه خواستی 70 تمن دیگه هم بدی تا کپی خورش کنن
شرکت رو ولش کن(مگه ما تو ایران شرکت بازی سازی داریم؟) بازی هایی رو که میخری سعی کن از فروشگا ههای پرتو و نکست جن بخر چون اون ها از dvd های verbatium استفاده میکنن که بهتره. البته من دیدم که بقیه جاها هم یاد گرفتن و از این dvd ها استفاده میکنن.فقط هر چی میخری مارک playbox نخر چون لنز xbox رو خراب میکنه. دیگه نپرس چطوری چون تا حالا صد نفر این سوالو پرسیدن تقریبا نصف صفحات این تاپیک مال این موضوع.(البته ببخشید که اینو گفتم، با این حال بازم وظیفمونه اگر خواستی بپرس).نقل قول:
راستی بچه های xbox باز شما بیشتر از چه شرکتی بازی می خرید؟؟؟؟
اون یکی سوالم که مال آقا نویده.
-----------------------------------------------------------------------
????!!!?!?!?!?wh so serious
ممنون از جوابتون
----
فرق verbatium با دی وی دیهای دیگه چی؟؟؟؟
---------------
توی خیلی جا دیدم که همه ایکس باکساشون 3 چراغ شده و آدم رو این موضوع می ترسونه (این ماکروسافت همه پیز و عالی طراحی کرده به جز این تیکرو که همین باعث می شه در اینده پیش ps3 کم بیاره (مخصوصا وقتی که ps3 هک بشه و بازیهاش ارزون بشه)
---------
اون قضیه پلی باک هم من نمی دون چطور خراب می کنه ولی شما گفتید نپرس ناراحت می شی باشه پس ما هم نمی پرسیم(!!!؟؟؟!!!)
verbatim گرونترين و بهترين dvd براي رايت بازي هاي xbox 360 هستنقل قول:
اونم به خاطر جنس مواد اوليه موجود تو ساختار ديسكش كه همخوني و سازگاري بهتر و كاملتر
با لنز هاي 360 داره
دوست عزيز
من خودم چند ماهه 360 دارم
و روزي 6 تا 7 ساعت كار ميكنه بدون كوچكترين مشكلي
مساله 3 چراغ الان 9 ماهي ميشه به فراموشي سپرده شده مخصوصا با اومدن falcon
حتي هستند كساني كه zephyr هم داشتند و هنوز كار ميكنه
شما فقط كنسولت رو تو جاي بسته قرار نده همين ...
در ضمن فكر نكنم اين مساله ربطي به كم اوردن تو nextgen war داشته باشه
چون 360 الان از همه لحاظ و همه فاكتوره PS3 رو محو كرده
موفق باشي
سلام آقا الان قیمت ارکید چنده ؟ خوبه بخرم یا نه ؟ اگه بده یه مدل به من پیشنهاد بدید ممنون
قيمت ARCADE يكي از دوستان زده بالا ولي خوب ARCADE,PERMIUM,ELITE همه FALCON هستننقل قول:
ARCADE بدون هارد با يه دسته با سيم رنگ سفيد
PERMIUM يه هارد 20GB با يه دسته بي سيم رنگ سفيد
ELITE هارد 120GB دسته بي سيم رنگ مشكي
همه مدلام 1ماه اكانت SILVER دارن
اره عزيزم من همون اول كه گرفتم كپي خور بود.نقل قول:
آقا نوید شما که از وست گیم خریدی از اول خودشون کپی خور کرده بودن یا بعدا دادی بهشون کپی خور کردن؟
این دیسک های ورباتیم رو از کدوم سایت به صورت اینترنتی می تونم بخرم؟
به بخش فروشگاه مجازي سايت بازي سنتر سر بزنيدنقل قول:
موفق باشيد
میگم این نسخه ی با lancer بازی gears of war 2 رو باید از کجا بگیری؟ منظورم تو ایرانه نه خارج از ایران. در ضمن این lancer تو ایران اومده؟ اگر کسی سراغ داره بگه از کجا باید بگیریم؟ من حاظرم هر چقدر پول بدم تا بگیرمش!(البته تا سقف 200 هزار).
کسی جواب ما رو نداد!!!!!!!!!
اين جور چيز ها معمولا تو ايران وارد نميشهنقل قول:
چون اصولا كسي براي اينا پول نميده تو ايران
نمونش هم بازي Resident Evil 4 نسخه PS2 اگه يادتون باشه يك SAW همراه بازي بود اما ...
اگه واقعا ميخواي ميتوني به پيام تو BC بگي برات از دبي با قيمت اصلي بياره تا قيمت كذايي ندي براش
سلام.pes2009 ntsc/j نیومد؟اگه اومده از کجا می تونم بخرم؟ببخشید اگه میشه جوابمو بدید
نسخه J هنوز نيومدهنقل قول:
نسخه 2008 بين PAL و J حدودا 3 ماه تفاوت وجود داشت
با سلام
من قصد ارتقا سیستم داشتم ولی بعدش منصرف شدم و حالا قصد خرید 360 دارم
پرمیوم u مین فالکون 530 تومن خوبه یا نه ؟
اگه این پست به این تاپیک ربط نداره لطفا" لینک بدید
با تشکر
اتفاقا ربط دارهنقل قول:
ببين drive چيه ؟
اگه benq بود حتما بخر چون ديگه گير نمياد
اگه lite-on بود نه خيلي گرونه
البته براي benq هم گرونه
يكي بود premium خريد 570 benq
ولي بهتر از در بدري براي تعويض درايو و هزينه برداشتن و درايو دست دوم خريدنه
اگه بتوني به جاي u نسخه pal رو بگيري عالي ميشه
موفق باشي
نه کرک شده بود
ولی مارک درایو رو نپرسیدم
570 که 40 تومن گرونتره
سلام دوستان.برادرم واسم يه xbox360 از اتريش گرفته تا يه هفته ديگه به دستم ميرسه.ميخاستم بدونم اينجا چه مشكلاتي داره؟ كپي خور كردنش چه قدر خرج داره؟امكان داره موقه كرك كردن,طرف يه چيزشو ورداره يا عوض كنه؟
اینجا هیچ مشکلی نداره. فقط باید بدی برات کرکش کنند. فکر کنم 40 تومن کرکش باشه. موقع کرک کردن هم کسی چیزیشو ور نمیداره خیالت راحت .اگر منظورت از چیز مثل دسته و فیشو این چیزاست ، اول خودت اینها رو چک کن. از لحاظ سخت افزاری هم که خیالت راحت. یک جای معتبر بده خودتو راحت کن.نقل قول:
سلام دوستان.برادرم واسم يه xbox360 از اتريش گرفته تا يه هفته ديگه به دستم ميرسه.ميخاستم بدونم اينجا چه مشكلاتي داره؟ كپي خور كردنش چه قدر خرج داره؟امكان داره موقه كرك كردن,طرف يه چيزشو ورداره يا عوض كنه؟
حالا اون جاي معتبرو از كجا پيدا كنم.ميشه راهنماييم كنيد؟
درایو دست دوم ایکس باکس خریدارم
09189691851
دوستان به نظرتون اگه بحث در مورد GAMERSCORE راه بندازيم جالب نيست؟هركي بياد بگه كه چقدر gamerscore داره يا كمترين و بيشترين gamerscore رو با كدوم بازيا گرفته!!!
اینائی که میگید به نظر من اشتباهه.این صحبتا مال موقعی بود که Ps3 نیومده بود.شرکت سونی هم اگر تاخیر تو عرضه Ps3 ذاشت به همین خاطر بود که نقاط ضعف خودشو بر طرف کنه و نقاط قوت Xbox360 رو ببینه تا بتونه یک کنسول برتر ارائه بده.به شما هم پیشنهاد میکنم جای اینکه نسبت به کنسول خودتون تعصب نشون بدید؛برید و یک Ps3 تهیه کنید و از بازی کردن با آن نهایت لذت را ببرید.
اگه پولشو بم بدی همین فردا میخرم.نقل قول:
جای اینکه نسبت به کنسول خودتون تعصب نشون بدید؛برید و یک Ps3 تهیه کنید و از بازی کردن با آن نهایت لذت را ببرید.
بابا ایول ما تو اهواز مال دوستمو برده بودیم 30 تومن براش کرک کردن تازه شنیدم گرون تر شده. خداییش چپوندن بهش>(2 برابر).:18:اهواز دیگه کاریش نمیشه کرد. بعضی چیزا مفته بعضی چیزا هم گرون.:20:نقل قول:
اگه benq باشه كه با 15 تومان كپي خور ميشه
بحث PS3 رو اگه ادامه ندي ممنون ميشم:11:نقل قول:
اون كه گفتم 15 تومان براي فروشگاه هاي گرون فروشي مثل NEXTGEN هست
كساني مثل پيام كه از دبي ميارن و من خودم از ايشون گرفتم اين كار رو FREE انجام ميدن
چی میگیییییییی :18:بابا دمشون گرم.نقل قول:
كساني مثل پيام كه از دبي ميارن و من خودم از ايشون گرفتم اين كار رو FREE انجام ميدن
البته این مغازه که میگم مدتیه بسته . (فکر کنم گرفتنش:31:)
من که اصلا دل خوشی ازش ندارم آخه خودم xbox ازش خریدم 570 تومن( 3 ماه پیش مدل arcade). چپوند بمون بدرقم. هفته بدش همون مدلو فروخت 470 تومان. وقتی رفتم تهران دیدم دارن elight میدن 480. دیگه جوش اووردم رفتم دادو بیداد کردم سرش. دیگه از اون به بعد نرفتم سراغش. چند نفر دیگه رو هم همین کار کرد. برا همین دیگه فروشش کم شد . الانم فعلا مغازه رو بسته.
فراتر از گرون فروش! :19:نقل قول:
آقا امروز پرسیدم گفت قیمت 570 شده :18::31:نقل قول:
درایو بنکیو هستش
نمیدونم چی شد یه دفعه 40 تومن رفت روش حالا کنسولها همونجا دست نخورده بودا
شاید این تاپیک رو خونده بود
سلام دوستان ميشه آدرسه دقيق اين فروشگاهارو بدين اخه قراره پس فردا برسه نميخوام معطل بشم.ميخوام سريع و مطمئن كپي خورش كنم.
ممنون دوستان
اقا امروز رفتم وست گیم از یارو قیمت ایکس باکس 360 پرسیدم گفت Arcade ش 500 تمن من تعجب کرده بودم و گفت 20 گیگ 560 تمن مگه ساخت کنسول در هارد 20 گیگ متوقف نشده؟؟؟؟؟؟
قیمت خیلی بالاست اگه اینجوری باشه نمی تونم بخرم
(درضمن کپی خور شده بود گفت بنکیو بالاتر قیمت)
شما چی میگید چی کار کنم من اینقدر پول ندارم