قانون سه برادری از کی برداشته شده؟
قانون سه برادری از کی برداشته شده؟
فعلن دوباره برای یکسال تمدید شده!نقل قول:
ولی هنوز به دفاتر ابلاغ نشده!
دو ماه میخوان یک ابلاغیه بفرستند اعصاب مارو خورد کردند!
دوستان حقوق کسایی که امریه میگیرن با مدرک لیسانس حدودا چقدره؟
و دیگه اینکه کلا تو امریه چقدر از آدم کار میکشن و رفتار اون سازمان و پرسنلش با آدم چطوره
اگه کسی تجربه شخصی داره ممنون میشم بیان کنه
فکر کنم 6 سال است و یکی از دوستام فوق الکترونیک است تو یه کارخانه ماشین سازی است بهش حدود 650 میدن!نقل قول:
چه کسانی میتونند امریه بگیرند؟؟
امریه چند سال طول میکشه؟؟
چقدر حقوق میدن؟؟
در ادامه سوالای دوستموننقل قول:
من برگ سبزم اومده اعزامم 6/1 هست کی باید واسه امریه اقدام کنم؟
طریقه اقدامش رو فرشید عزیز توضیح دادند! ولی بیشتر در رشته های صنعتی و مهندسی پذیرش میکنند با معدل بالا!نقل قول:
تهدیه 2 سال با حقوق سربازی!
امریه 6 سال با حقوق کارمند همان ارگان!
اینا هم مسخره کردن خودشون رو.......هی زنگ میزنم پلیس +10 میگم قوانین سال 90 اومده میگه بزودی.....بزودی ..بزودی!
حالا من میخوم برم پودمانی .کارت سربازی هم نیاز دارم!
سلام به همگی
می خواستم بدونم من که الان کنکور دارم اگه قبول نشم می تونم بمونم برای سال بعد یا باید برم سربازی؟
(ت ت : آذر 71) راستی برای نیمه اولی با نیمه دومی فرق داره؟
شما اگه امسال قبول نشی میتونی یکسال پشت کنکور بمونی و در کنکور 91 هم شرکت کنی.نقل قول:
تفاوت نیمه اولی ها و نیمه دومی ها در اینه که متولدین نیمه اول سال اگه بخوان پشت کنکور بمونن نیازی به ارسال دفترچه خدمت ندارن ولی نیمه دومی ها باید بفرستن.
ضمنا به هیچ وجه به کنکور سال بعد فکر نکنید. تمام انرژی و توانتان را بگذارید برای همین کنکور 90 .
موفق باشید
فرشید جان اگر شماره ای، آشنایی چیزی داری لطف میکنی برای من بپرسی کی این قوانین جدید شامل کسر خدمت، سه برادری و..... برای پلیس + 10 ابلاغ میشه؟
زنگ بزنید سازمان نظام وظیفه 09680نقل قول:
ابلاغ شده من نمیدونم چرا اینا میگن نمیدونیم!!
فرشید جان اون شماره گویا رو بیخیال شو، زنگ میزنی آخرین اخبار سال 88 رو میگه، به همون شماره زنگ بزن بعد 2 رو بگیر بعد 5 تا آخرین اخبار رو بدونی!
امروز زنگ زدم پلیس + 10 گفت قوانین جدید ابلاغ شده!
اولین معافیت 3 برادری هم خودم میگیرم! هر کی معاف میشه کسر خدمت میشه یه تشکر بزنه ما هم خوشحال بشیم!
در ضمن فرشید جان این ابلاغیه رو میتونی به پست اول اضاف کنی!
نقل قول:
قوانین جدید رو گذاشتن برای دانلود تو همون پست اول . همون ابلاغیه به دفاتر پلیس +10 هست
نه منظورم این بود که به دفاتر ابلاغ شده به ماهیت ابلاغیه کاری ندارم!نقل قول:
یعنی اینکه میتونید اقدام کنید! همین!:10:
دوستان، نیمه دومی ها هنوز میتونن با ارسال دفترچه خدمت یه سال پشت کنکور بمونن؟ منظورم اینه که قانونش عوض نشده؟؟
من متولد نیمه دوم 69 هستم پشت کنکور نموندم سال اول قبول شدم (کنکور 89) الان ترم دوم هستم میخواستم بدونم کلا تا ترم چندم میتونم کنکور مجدد شرکت کنم؟
قانون جدیدی در این مورد ندیدیمنقل قول:
کنکور مجدد منظورت چیه؟ همین مقطع یا بالاتر؟نقل قول:
منظورم اینه اگه بخوام با استفاده از کنکور در همین مقطع کارشناسی که الان هستم تغییر رشته بدم تا ترم چندم برای این کار فرصت دارم؟نقل قول:
کارشناسی ناپیوسته : حداکثر 2 ترمنقل قول:
کارشناسی پیوسته : حداکثر 4 ترم
نقل قول:
***مشمولان فارغالتحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغالتحصيل پيشدانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح ميباشد:
فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام
با عرض پوزش که پست چند صفحه پیش رو نقل قول کردم ولی لازم دیدم این نکته رو بگم که طبق قانون نظام وظیفه افرادی که فارغ التحصیل دیپلم یا پیش دانشگاهی هستند تا مدت های اعلام شده توسط سازمان نظام وظیفه مهلت دارند دفترچه رو بفرستند! من سر حرف دوست عزیزم فرشید دچار اضطراب شده بودم که سازمان نظام وظیفه این مطلب رو به من ارائه دادند!
یا علی:11:
نقل قول:
این مطالب در پست اول همین تاپیک درج شده
بله عزیز!من از صاحب تاپیک در خواست کردم که تو پست اول بگذاره ولی شما هنوز مثل قبل به بقیه اطلاع رسانی می کنید ! فرستادن دفترچه برای افراد فارغ التحصیل دیپلم و پیش دانشگاهی ربطی به روز تولدشان نداره و سازمان برای هر فصل از سال یه مدتی اعلام کرده که بعد از اون مدت افراد غیبت می خورند ،نه بعد از روز تولدشان (تاریخ تمام شدن 19 سالگی).نقل قول:
یا علی:11:
سلام. کمک کنید لطفا
امروز برگه اعزام به خدمتم امد .من فارغ تحصیل پیش دانشگاهی هستم و امسال دوباره می خوام کنکور بدم
ولی تو برگه نوشته فارغ التحصیل لیسانس رشته برق -الکترونیک همچنین 116 روز کسر خدمت هم خوردم
حالا الان به کجا باید مراجعه کنم دوباره باید برم پلیس+10 یانه
اگه کسی میدونه خواهشا راهنمایی کمه
ممنون
شما متولد چه سالی هستی؟نقل قول:
تاریخ اعزامتون کی هست؟
سلام دوستان.من برای معافیت کفالت پدر بالای 60 سال اقدام کردم.تمام مراحل رو طی کردم.شاهدهای فامیل و همسایه رو بردیم.نامه هم از ثبت احوال اومد.حالا امروز که رفتم،گفت مبالغی رو به 3 تا حساب واریز کن یه دونه هزار تومان.یه دونه 100 هزار تومان و یه دونه 8200 تومان.و گفت پدرت رو دوشنبه بیار.
میخواستم بدونم الان کجای کارم؟چند درصدش حل شده؟خیلی دیگه مونده؟
تشکر.
سلام دوستان من امروز آخرین مرحله کمیسیون رو هم رفتم و تموم شد و گفت برو بشین خونه :دی تست دکتر که خود نظام وضیفه برای تست ABR فرستاده بود رو هم انجام دادم و اونجا برگه همون ABR رو دادن به من یه کپی برای خودم داشته باشم که دیدم دقیقا اینو نوشته : احتراما میزان شنوایی گوش راست 70 دسی بل و گوش چپ 80 دسی بل هستش که براساس A.B.R با محرک ؟؟؟ C.K.K احتمالا گزارش می گردد ...
حالا اونجا تو کمیسیون دکتر معتمد تو جلسه هیچی از من نپرسید اینا ! و داشت تو برگه یه چیزهایی رو می نوشت که ندیدم ! حالا من معافم با این وضعیت یا نه ؟
سلام:20:نقل قول:
شما تقریباً 90% کارت تمام شده:46:
2شنبه هم میرید کمیسیون و از پدرتون چندتا سوال میپرسن ، شاید از خودت هم چندتا سوال بپرسن و بعد هم میگن برو منتظر باش کارتت میاد دم خونتون:دی
مبارک باشه:11:
واقعا ؟! راست میگی ؟نقل قول:
آخجون.
فقط یه چیزی:آیا الان ممکنه بگن نمیشه ؟
توی اون جلسه چی میپرسن؟
تشکر.
دوستان یه سوال دیگه :
من درست گوش ندادم که توی سازمان نظام وظیفه آقاهه گفت دوشنبه بابات رو ...
باید کجا ببرمش؟همین سازمان نظام وظیفه یا جای دیگه؟
تشکر.
مال منو هم جواب بدین /.نقل قول:
دوستان من یگ درس از پیش دانشگاهی رو نگه داشته بودم تا غیبت نخورم که این درس رو هم چند روز قبل امتحان دادم و قبول شدم .
العان من باید دفترچه رو پست کنم؟
اگه باید پست کنم مدارک چی میخواد؟
من اگه دانشگاه قبول بشم تکلیف چی میشه؟
نقل قول:
شما پست اول این تاپیک رو به دفت مطالعه بفرمایید
فرشید جان من برای سه برادری تمام مراحل رو انجام دادم فقط مونده استعلام از ثبت احوال به نام پدر......باید برم شهرستان!
سوالم اینه باید شناسنامه و کارت ملی خواهران و برادران همه باشد؟
نقل قول:
اگه نبری گیر میدن چرا نیاوردی
کار از محکم کاری عیب نمیکنه ، ببر که بهونه به دستشون ندی
.
با سلام آقا یه سوال داشتم من الان ترم یک کارشناسی ناپیوسته هستم میخواستم ببینم اگر این ترم هر چند واحد پاس کنم و برای ترم بعد انصراف بدم و برم سربازی و سربازی رو تموم کنم بعدش برگردم و
در دانشگاه دیگری حالا آزاد یا ملی قبول بشم واحدهایی که در ترم اول قبل از سربازی پاس کردم با این دانشگاه جدید تطبیق میدهند یا نه.با تشکر از شما.
عزیز اینا جزئیات پزشکی است، باید از پزشکان سایت بپرسی!نقل قول:
سلام، رفتم شهرستان گرفتم فتوکپی هم باشه فرقی نمیکنه برای استعلام!نقل قول:
کو ؟ کجاست ؟:31:نقل قول:
دوستان بالاخره تموم شد.معاف شدم.ایشالله همتون معاف شید.از دوستانی که من رو راهنمایی کردن تشکر میکنم.
مبارک باشه:11:نقل قول:
گفتن برو 2 ماه دیگه کارتت میاد دم خونتون؟:دی
کمیسیون چطوری بود؟ چی پرسیدن؟
فرشید جان اگه میشه اینم جواب بدین.نقل قول: