آره خوب....ولی اصلا انتخاب شعرش هم خوب نبوده تو این آهنگ...ولی آهنگسازی آلبومش خیلی رشد کرده خداییش..نقل قول:
Printable View
آره خوب....ولی اصلا انتخاب شعرش هم خوب نبوده تو این آهنگ...ولی آهنگسازی آلبومش خیلی رشد کرده خداییش..نقل قول:
شعر سلیقه ایه...نقل قول:
من اکثر شعرهای آلبوم رو پسندیدم، خوب و سنگین بودن... دست کم نسب به سایر آلبوم ها که یه سر و گردن بالاتر بود....
ولی من خیلی از آهنگ بندریه خوشم اومد!!!نقل قول:
با این که شاده ولی خیلی معنا داره!!!
با سلام به همه دوستان
2 مورد هست در مورد اهنگ بازار خرمشهر که شاید برای بعضیها سوال باشه
1-عینک ریبون
اینکه چرا بین این همه چیز با ارزش از عینک ریبون استفاده شده؟؟؟
برای اینکه عینک ریبون نماد تیپ بچه های ابادان و خرمشهر است(حتی تا این حد که اگه ولمون کنید تو شب هم این عینک رو میزنیم..ههههههه)
2-سید عباس
سید عباس یه امام زاده واقع در آبادان است که مردم آبادان خرمشهر تعصب خاصی نسبت به این سید بزرگوار دارند
گفته میشه در زمان شاه میخواستند با تراکتور این امام زاده رو تخریب کنند که جاده بزند که تراکتور در اثر معجزه این امام زاده چپه میشه و مانع از تخریب ان میشه
منبع:
کد:/www.mchavoshiclub.com
دوستان معنی این اهنگ بی معیش که میگه :
پاییز که میشد میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسیهایم را پوشیده باشم چیه ؟ نه شعر بود نه شعر نو نه مفهومی نه .... :31:
اینو گفتی یاد اون جکه افتادم که به آبادانیه میگن بابات مرده...! میگه آخ جون از فردا تريپ مشکي با عينک دودي!! :27:نقل قول:
اینکه چرا بین این همه چیز با ارزش از عینک ریبون استفاده شده؟؟؟
برای اینکه عینک ریبون نماد تیپ بچه های ابادان و خرمشهر است(حتی تا این حد که اگه ولمون کنید تو شب هم این عینک رو میزنیم..ههههههه)
پ.ن: ببخشید که خارج از گفتوگوی تاپیک بود!:11:
نقل قول:نقل قول:
به نظر من عبارت هایی مثل النگو و عینک ریبون و تو ازدواج کردی و اینا یه کم بیکلاس میکنه...
با شعرای آلبوم خودکشی و امثال اون که 2،3 سال پیش میداد مقایسه کنید..
اتفاقا همین یه عالمه معنی و مفهوم داره ... پستای قبلی رو نخوندی :20:نقل قول:
دوستان معنی این اهنگ بی معیش که میگه :
پاییز که میشد میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسیهایم را پوشیده باشم چیه ؟ نه شعر بود نه شعر نو نه مفهومی نه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود آهنگ خودكشي كه ضايع ترين كار چاوشي بود.نقل قول:
نه شعر درستي داشت وسط آهنگ هم مصاحبه ميكنه و حديث ميگه و ...
خودکشی خوب بود. مشکلش این بود که از وسطاش شروع میکرد میگفت:برای گریه کردنات یکی دو روزی کافیه سیاه بپوش برای من اینم برای قافیه. خیلی این بیتو تکرار میکرد خیلی
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4701400&postcount=3531
اين نظر خود محسن هستش در مورد اين متن !!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4668020&postcount=3121
من نفهمیدم اینجا بخش دانلود هست یا نظر دادن!
اومدم تاپیک دنبال 2 تا آهنگ چاوشی که جدید خودنه بگردم،ماشالله این سرچ لعنتی پی سی ورد که تعطیله!
الان یک ساعته همینجور دارم دونه به دونه صفحات رو می گردم!
میشه یکی اسم تمام آلبوم های محسن رو بگه؟
نظرسنجي مجله ي ترانه ماه
نظرسنجی نشریه ی ترانه ماه که بهترین خواننده،آهنگساز،تنظیم کننده،ترانه سرا،
قطعه،آلبوم و پدیده ی سال ۸۸ موسیقی را پاپ ایران را با آرائ شما مخاطبان موسیقی انتخاب ميکند...
رای گیری سال 88 مجله ترانه ماه روزهای 8-9 و 10 اسفند ماه از طریق تلفن امکان پذیر است . شما در طول این سه روز میتوانید از ساعت 10 صبح الی 5 بعد از ظهر با دفتر نشریه و با شماره تلفن 88277786 تماس حاصل کرده و ارا خود را اعلام کنید البته کسانی که با اینترنت عجین تر و نزدیک ترند میتوانند ارا خود را از طریف ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز ارسال نمایند
لیست انتخابات :
خواننده برگزیده : محسن چاوشی
اهنگساز برگزیده :محسن چاوشی
تنظیم کننده برگزیده :محسن چاوشی - محمدرضا اهاری - شهاب اکبری
ترانه سرا برگزیده : حسین صفا - امیرارجینی
قطعه برگزیده : به انتخاب از البوم ژاکت
البوم برگزیده :ژاکت
پدیده سال : به انتخاب
تیتراژ تلویزیونی برگزیده :به انتخاب
از هر گزینه فقط یه نفر و باید انتخاب کنید و اعلام کنید به دیگر دوستان و طرفداران محسن چاوشی هم اطلاع بدید
آلبومش منظورم بود....تازه اون موقع تازه کار هم بود...رفته رفته باید بهتر بشه دیگه..نقل قول:
البته این نظر شخصیمه..
فقط چاردیواری و دور آخر
خدائیش که دو سه تا از ترکای آلبوم ژاکت به کل کاراش میارزه...!
مرسی من که یه ساعت پیش زنگ زدم 1 دقیقه هم نشد بقیه طرفدارای سلطان چاوشی هم زنگ بزنید ایمیل هم بزنید امروز و فردا اخرین مهلتشهنقل قول:
النگو عینک ریبون که با توجه به سبک آهنگ چندان عجیب نیست اما در مورد ازدواج موافقم یه مقدار توی ذوق میزنه...نقل قول:
نقل قول:
به نظر من عبارت هایی مثل النگو و عینک ریبون و تو ازدواج کردی و اینا یه کم بیکلاس میکنه...
این قسمت تو ازدواج کردی واقعا رو مخ منهنقل قول:
النگو عینک ریبون که با توجه به سبک آهنگ چندان عجیب نیست اما در مورد ازدواج موافقم یه مقدار توی ذوق میزنه...
خداییش شرمم میشه این قسمت آهنگ رو واسه کسی پخش کنم ،همیشه میزنم جلو
ولی یه چیز خوبی که این آلبوم داره اینه که دیگه از اون ناله های الکی آلبوم یه شاخه نیلوفر خبری نیست
مصاحبه محسن چاوشي عزيز با مجله همشهري جوان
البته مربروط به هفته قبله ولي چون ديدم اينجا كسي نذاشته گفتم بد نيست
من تلخ نيستم
هر روز عمرم از همه بدتره ، نبضم نمی زنه ، پلکم نمی پره...>> و این شروعی است برای دومین آلبوم محسن چاووشی که باز هم تا حدود زیادی همان فضا و تصویر تلخ و سیاه را که خیلی ها را عاشق کارهایش کرده ، دارد . این گفت و گوی چالشی قرار نیست به صورت عمده به ريز و درشت آلبوم جدید چاووشی بپردازد و قطعات و ملودی های آن را بالا و پائین کند و به ایراد و ابهاماتش بپردازد . قصه ، خیلی پیچیده تر و جذاب تر است . قرار است فضا و شخصیت کارهای چاووشی را بیرون ببریزیم و ته و تویش را دربیاوریم ؛ اینکه این تلخی ملموس و تاریکی عجیب از کجا کی آید ، از کجا نشأت گرفته ، چرا تا این حد ماندگاری اش زیاد شده که در تمام آثار این خواننده بروز پیدا می کند و خودش را نشان می دهد و کی قرار است که به پایان برسد .
ميگويند هر اثر هنري نشانه هايي از شخصيت خالق آن در خود دارد. تو آدم غمگيني هستي !
نه به هيچ وجه. من اصلا ادم غمگيني نيستم بيشتر با گذشته ام زندگي مي كنم و اگر گذشته ام را از من بگيرند هيچ هويتي در كارها و ترانه هايم باقي نميماند. هميشه از فردا ترسيده ام . فردا كابوس هميشگي من است. اگر فردا رسيد و من همچنان بودم و نفس ميكشيدم ، آنوقت با تجربه اي بيشتر و نگاه بازتري به امروز كه تا آنوقت ، گذشته اي از زندگي من است نگاه مي اندازم.
پس اين دنياي غمگين و سياه كارهايت از كجا ميايد؟
اين تعبير شايد به نوعي تعبير و برداشت شخصي شما باشد. من اعتقاد دارم كه كارهاي من نه غمگين و سياه و تلخ به قول شما ، بلكه يك جور حقيقت عاشقانه است كه با لحن خودم به آن پرداخته ام.
خودت به عنوان خواننده و خالق اين قطعات ، فكر ميكني كاراكتر آدم هايي كه كارهايت را گوش ميكنندچه نوع كاراكتري است و چه جور آدمهايي با چه خصوصياتي مخاطبان پروپاقرص تو هستند؟
من به تمام مخاطبان موسيقي ام احترام ميگذارم و اعتقاد دارم كه سبك موسيقي من محدود به بخش كوچكي نيست ؛ بلكه گستردگي بي انتهايي دارد كه اين براي من قابل احترام است.
اينكه ميگويند همه عاشقان شكست خورده و افسرده كارها و قطعات تو را گوش ميكنند اذيتت نميكند؟
زياد به اين موضوع اعتقاد ندارم. شايد باز هم به نوعي اين صحبت برداشت شخصيه شماست. من دوستان بسيار زيادي دارم كه هيچ كدامشان نه عاشق شكست خورده اند و نه افسرده ولي كارهاي مرا گ.وش مي كنند و چقدر هم خوب با آنها ا رتباط برقرار ميكنند. خيلي از آدمهايي خم كه به وصال رسيده اند كارهاي مرا گوش مي كنند.
تا حالا كتابهاي كافكا را خوانده ايد؟
نه نخوانده ام ، نه اسمش را تا به حال شنيده ام و نه ايشان را كه سياه و تلخ مينويسد را ميشناسم.
پرسيدم چون به نظرم دنيايي كه تو داري و در كارهايت هم بالطبع آثاري از اين دنياي شخصي ات وجود دارد تا حدودي شبيه دنياي كافكايي است و البته رنگ و صداي تو هم در اين اتفاق تاثير پر رنگي دارد.
من كه گفتم ايشان را نميشناسم ولي اگر تحليل شما از كافكا و دنيايش قبل از تحليل كارهاي من بوده است پيشنهاد ميكنم با دقت دوباره اي كارها را گوش كنيد. براي خودم مسئله عجيبي است كه چرا همه اصرار دارند كارها و دنياي من را سياه جلوه دهند و اينگونه تعبير كنند خيلي ها عادت دارند بدون درست گوش كردن درباره كارهايم را قضاوت كنند اين درست نيست.
فكر مي كني اگر كافكا زنده بود طرفدار كارهاي تو مي شد؟
نميدانم.
دنياي آرماني محسن چاوشي چه خصوصياتي دارد؟
دنياي آرماني من كاملا شخصي است!
يك دوست صميمي محسن چاوشي چه خصوصياتي بايد داشته باشد تا بتواند وارد دنياي آرماني و شخصي او شود؟
رازدار بودن خيلي مهم است. باوفا،دلسوز و مهربان ؛ يعني دوست صميمي من بايد رفيق خوب روزها و رفيق روزهاي خوب باشد.
كمي هم در مورد محتواي كارهايت صحبت كنيم. موافقي؟
بريم.
يك نوع ترس محو در آثار تو نسبت به عشقهاي يك طرفه وجود دارد . زخم خورده عشق هاي يك طرفه اي واقعا؟
هيچ ترسي در آثارم وجود ندارد. من فقط حقيقت و دردهاي اجتماعي را بيان مي كنم و همين. به لطف خدا در زندگي شخصي ام هم هرگز شكست نخورده ام.
احساس ناب و كاملا شخصي تو در كداميك از كارهايت وجود دارد؟ يعني كداميك از كارهايت را وقتي گوش ميكني با خودت ميگويي اين خود منم؟
موسيقي و كلا كار هنري يعني سرشار از احساس بودن و سرمنشا موسيقي از احساسات ناب يك هنرمند تراوش ميكند. اين سوال سوال درستي نيست كه من يكي از كارهايم را به عنوان احساس شخصيم انتخاب ميكنم. من چيزي را كه به آن اعتقاد ندارم هيج وقت به زبان نمياورم.
يكنواخت شدن فضاي كارهاي يك هنرمند بدترين ضربه را هم به خود او و هم مخاطبش مي زند. احساس نميكني فضاي كارهاي تو كمي دارد يكنواخت مي شود؟
براي من عجيب است كه شما چه اصرار داريد كه به كارهاي من جهت بدهيد...كارهاي من نه سياه است نه يك سويه. اين تمام سعي ما براي آلبوم ژاكت بوده.
دغدغه اصلي تو در ژاكت به كدام بعد شخصيتي ات برميگردد؟
ژاكت نگاه من 29-30 ساله به چيزهايي است كه بايد ميشد و نشد...
و البته چيزهايي كه نبايد ميشد و شد...خود من اولين بار كه قطعه "كي بهت خنديده" را گوش كردم حس كردم قصه اين ترانه يك قصه واقعي است. فضاي اين قطعه نسبت به آلبوم فرق ميكرد. ماجراي اين قطعه چي بود؟
عجيب است كه حدستان درست است!!!
از در موسسه "آواي باربد" بيرون ميامدم كه يك آقايي جلوي مرا گرفت...اسمش هادي بود از بجنورد. داستان ترانه "كي بهت خنديده" داستان واقعي زندگي هادي است قسمم داد به حضرت عباس(ع) كه اين كار را بكنم و اسمش را هم بگويم، گفتم حتما اسمت را ميگويم و خوشحالم از اينكه حالا به قولم وفا كردم. اين قطعه را ساختم به خاطر هادي.
بعد از اين همه سال ، قطعه "بازار خرمشهر" از كجاي ذهن تو بيرون آمد؟
قبل از هر چيز ميخواهم بگويم كه هدفم از خواندن اين قطعه چه بوده است. اين يكجور اداي دين به زادگاهم بوده و مردمان خوبش. اما اينكه چرا شاد؟ به خاطر اينكه دوست دارم هميشه مردم زادگاهم شاد باشند. قصه بازار خرمشهر قصه يك جوان ساده ، پاكباز و بي آلايش است كه به دنبال عشقش ميرود ولي به خاطر ناتواني هايش آنرا از دست ميدهد. اتفاقا خيلي از دوستان در مورد اين قطعه از من ميپرسند كه چرا اين را به اين سبك خوانده ام توضيحات مختصري داده بودم ولي حالا كاملتر گفتم.برداشت از اين قطعه آزاد است.
خرمشهر را چقدر دوست داري؟
خرمشهر زادگاه من است و پر افتخارترين شهر ايران در روزهاي سخت.
ماندگارترين صحنه اي كه در همه سالهاي زندگي ات ذهن تو را درگير كرده چه صحنه اي است؟
خانه هاي ويران و تركش خورده، كودكان بي نفس ، عاشقان پاكباز و ...
در كاور آلبوم و در صفحات بيروني عكسي از تو ديده نميشد. در مصاحبه هايت عكس نميگيري حتي در عكس پوستر آلبوم هم سرت را پايين گرفته اي آيا با چهره اتد مشكل داري؟
نه به هيچ وجه...عكس پوستر ژاكت در يكي از مسافرتهايم و كاملا به صورت اتفاقي گرفته شده است...چون ديدم به فضاي پوستر مي خورد از آن استفاده كرده ام. ودر مورد عكس نگرفتن هم بايد بگويم اينطوري راحت تر هستم همين...
با اين روحيات خاص، قدرت مديريت صحنه را در كنسرتهايت خواهي داشت؟
به زودي اين اتفاق خواهد افتاد و جوابت را هم در سالن خواهي گرفت.
سلام
آلبوم ژاکت را گوشیدم...
به نظرم به هیچ وجهی در قد و قواره چاووشی نبود....نه ترانه های عمیقی داشت و نه آهنگ سازی عمیق تری....تفاوت فاحشی با کارهای قبلی داش محسن داشت مخصوصا با یک شاخه نیلوفر..
وقتی این دوتا آلبوم با هم مقایسه می شه..می شه فهمید که روی آلبوم قبلی چقدر کار شده بوده...اما ژاکت خیر...
به نظرم همه چیزش نازل شده بود که واقعا حیف چاووشی است....امیدوارم کارهای بهتر و بهتری ازش ببینیم
به نظرم اشتباهی که بعضی از دوستان میکنند اینه که این آلبوم و با یه شاخه نیلوفر میسنجن !
این 2 تا آلبوم کاملا متفاوت هستند ( شعر ، سبک ، آهنگسازی ) و به نظرم مقایسه بین ژاکت و یه شاخه نیلوفر اصلا منطقی نیست !
سلام
اصلا ربطی به سبک نداره.....شعر وقتی عمیق یا سنگین و وزین نیست..خب نیست دیگه...
آهنگ سازی مربوط به هر سبکی که می خواهد باشد خوب نیست..ضعیفه.....قمیشی هم تو چند سبک آهنگسازی کرده و ترانه داده..اما توی هر سبکی که بوده...عالی کار کرده.....
[PHP]بعد از اين همه سال ، قطعه "بازار خرمشهر" از كجاي ذهن تو بيرون آمد؟
قبل از هر چيز ميخواهم بگويم كه هدفم از خواندن اين قطعه چه بوده است. اين يكجور اداي دين به زادگاهم بوده و مردمان خوبش. اما اينكه چرا شاد؟ به خاطر اينكه دوست دارم هميشه مردم زادگاهم شاد باشند. قصه بازار خرمشهر قصه يك جوان ساده ، پاكباز و بي آلايش است كه به دنبال عشقش ميرود ولي به خاطر ناتواني هايش آنرا از دست ميدهد. اتفاقا خيلي از دوستان در مورد اين قطعه از من ميپرسند كه چرا اين را به اين سبك خوانده ام توضيحات مختصري داده بودم ولي حالا كاملتر گفتم.برداشت از اين قطعه آزاد است.
[/PHP]
واقعا خيلي با معناس كسي كه وضع مالي خوبي نداره ( اگه پولام بدن برا عروسي ميگرم ... سال ديگه برات النگو مي خرم ...) و عشقش رو داره از دست ميده و هيچي براي از دست دادن نداره ولي باز هم حاضره حتي عينك ريبون كه يكي از وسايل با ارزش بچه هاي جنوب به خصوص آبادان و خرمشهره و رو دو دستي تقديم عشقش كنه و با دخيل بستن به سيد عباس اين امامزاده كه بسيار قابل احترام و بزرگ در منطقه است مي خواد عشقش رو اين دخترو رو از دست نده
نظر شخصي
سلام .
بله وقتی شعر و آهنگسازی خوب باشه تو هر سبکی اون ترانه می تونه موفق باشه
ولی شما گفتیم این 2 تا آلبوم و با هم مقایسه کردین به این نتیجه رسیدین که رو آلبوم قبلی خیلی کار شده بود .
خیلی ها از قمیشی هم انتقاد میکردند که آهنگهای جدیدش نسبت به آهنگهای قبلی جالب نیستند
به نظر من ژاکت نسبت به آلبومهای قدیمی محسن بهتره و خیلی پیشرفت کرده ! (آلبومهای قبل از از یه شاخه نیلوفر)
واقعا راست میگی من نمیدونم چرا اینقدر داره از این آلبوم انتقاد میشه!!!نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از یه شاخه نیلوفر بهتره!!!(اینو صد بار گفتم حالا 101 بار!!!)
به نظرم اگه قطعات (دلشوره) (خنده) و (لولای شکسته) برداشته میشد میشد چیزی در حد آلبوم متاسفم!!!
بخاطر این از متاسفم بهتر نیست چون خداییش حسین صفا تو این آلبوم خیلی افت کرده!!!
ولی در کل کاملا راضی کننده بود و من اندک ضعف آلبوم رو در شعرهای حسین صفا میدونم!!!
محسن چاوشی به نظر میاد پول زیاد بهش چسبیده و به نظرم داره جلف میشه...
محسن چاوشی یکی از خواننده های خوب فارسی زبانه ولی متأسفانه بعد از خریدن آلبوم جدیدش واقعاً نا امیدم کرد... احساس میکنم یکی از خوانندگان محبوبم به شدت پسرفت داشته و داره عین هزاران خواننده مزخرف خون و جلفی که CD ـیاشون همه جا ریخه و هیچکیم نمیخره، میشه... خواننده های کیلویی به قول معروف "هر کی از ننه باباش قهر میکنه یا پول میزنه زیر گلوش میره خواننده میشه"...
اصلاً احساس خوبی ندارم و حس بدی دارم به نظرم میاد محسن چاوشیم داره جلف میشه... امیدوارم اینطور نباشه و من اشتباه بکنم و پول زیادی که از فروش زیاد آهنگاش به دست آورده تبدیلش نکرده باشن به یه آدم جلف... فقط امیدوارم اینطور نباشه و اگرم هست، واقعاً بهش پیشنهاد میکنم از راه جلف شدن خارج بشه...
توی آلبوم جدید، به جز چند تا ترک، بقیه ـشون به شدت رفتن تو فاز جلفیت...! من واقعاً از این آلبوم ناراضیم... :41:
با نظرت کاملا مخالفم!!!نقل قول:
کجاش جلفه!!؟؟
اگه منظورت آهنگ بندریه است به نظرم خیلی قشنگ و با معنا بود!!!
حالا تعریفت از جلف چیه نمیدونم!!!
اشکال سایت هواداران (chavoshifans ) برطرف شد!!!
بیانیه سایت:
با عرض سلام خدمت تمامي شما عزيزان
همانطور كه با خبر بوديد سايت به مدت يك هفته به دليل مشكل فني خارج از دسترس بود
اين مشكل براي تعدادي از سايتهاي ديگر نيز ايجاد شده بود كه گويا به خاطر مسئله ي تحريم مشكلي براي سرورها به وجود آمده بود.
اطلاعيه سايت نيز در مورد همين موضوع مي باشد كه بايد عرض كنيم
مشكل سايت هنوز به صورت كامل برطرف نشده است به همين دليل اطلاعاتي كه
اكنون در سايت مشاهده مي كنيد مربوط مي شود به پايان روز 25 بهمن ماه.
به خاطر اينكه سايت مدت زمان زيادي از دسترس خارج شده بود لازم ديديم
تا اين نسخه را موقتا راه اندازي كنيم تا در روزهاي آينده مشكل كاملا برطرف شود
و آخرين اطلاعات هم به سايت اضافه شود.
لازم به ذكر است كه شما عزيزان ميتوانيد در انجمن ها فقط در قسمت "تالار موقت"
موضوعات خود را ارسال و به بحث و گفتگو بپردازيد
ما همچنان سعي داريم تا فضايي راحت و بدور از حاشيه و مشكل را براي
شما فراهم سازيم.
با تشكر از شما
فرزاد متيني نژاد
و اما .... پوستر بخون امشب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي مگه قرار نبود آلبوم يه شاخه نيلوفر رو با اصلاحاتش يه هفته بعد از ژاكت بدن بيرون؟ پس كوشش؟
تا اونجا که من میدونم قرار بود آلبوم سنتوری با تنظیمات جدید بعد از عید بیاد...نقل قول:
یه البوم دیگه هم به مناسبت سال مولانا خونده به اسم (من خودم آن سیزدهم) که اون معلوم نیست کی بیاد !!!
چرا کسی دیگه نظر نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نبینم تاپیک سلطان اینقدر سوت و کور باشه............
به جز ترک اول که شاده و ممکنه بعضی ها که از سبک چاووشی خوششون میاد باش حال نکنن سایر ترک ها رو به هیچ عنوان نمیشه جلف قلمداد کرد، ممکنه کسی خوشش نیاد اما اینکه بگه جلفه با عقل جور در نمیاد!!نقل قول:
جلف میشه آهنگ هایی مثلا در سبک ساسی مانکن و... نمی دونم چطور آهنگ های آلبوم ژاکت به نظرت جلف اومده!!!!
به نظر من فقط لولای شکسته کار ضعیفی بود بقیه خوب و عالی بودند
لولای شکسته شعرش گنگه! من وقتی اصل شعر رو که یکی از بچه ها گذاشت خوندم با آهنگ ارتباط خوبی برقرار کردم...نقل قول:
(اول آهنگ لولای شکسته صدای محسن یه نمه شبیه عبدالرضا هلالی شده!! :31: )
اصل شعر:
همیشه منتظرت هستم
خیال می کنم پشت در ایستاده ای و در میزنی
اینقدر این در کهنه را باز و بسته کرده ام که لولایش شکسته است
لولای شکسته در را عوض میکنم
انگار کسی در میزند
در را باز می کنم و در خیالم تو را می بینم که پشت در ایستاده ای
می گویم:
بانو خوش آمدی
ولی تو نیستی
پشت در تنهاییست
در را می بندم و باز دوباره باز میکنم.
ولی هنوز هم نیستی.
اینقدر باز میکنم و می بندم که لولای در دوباره می شکند.
کاش می آمدی
می دانم چشم خسته ام بسته خواهد شد
قلبم خسته ام خواهد ایستاد
ولی تو نخواهی آمد
بانو
بانو
بانو جان
تا آخر عمر فقط همین خواهد بود:
من و در و لولای شکسته
و حسرت دیدار تو
فقط همین
واقعا راست میگی منم بهش گفتم...نقل قول:
ولی نگفت منظورش از جلف چیه!!
در کل به غیر از لولای شکسته بقیه آهنگها خوب بودن...
ولی به نظرم خنده و دلشوره به نظرم در حد متوسط بودن...
شاید منظورش از جلف آهنگ اول بوده که من بعد از آهنگ (اسیری) از اون خوشم میاد...
به هر حال سلایق متفاوته و هر کس از یه دیدی به اون نگاه میکنه
به طور مثال من از (اسیری) بیشتر از (دور آخر) خوشم میاد....
عينك ريبون ما هم مال تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
متني را بچه هاي آباداني و خرمشهري براي محسن چاووشي
آماده كرده اند و برايمان فرستاده اند ، كه در اختيارتان قرار داديم
براي خواندن قلم زيباي بچه هاي آبادان و خرمشهري
به ادامه مطلب برويد
سلام
سلامی به گرمی آفتاب سوزان آبادان و خرمشهر به محسن عزیز
اکنون ما خوشحال و شادیم.
بیست و یک سال قبل...
آواره خیابونها
آواره کوچه ها
صدای توپ و تانک و گلوله و انفجار
رنگ شهر به رنگ سرخ
آسمان شهر به رنگ سیاه
کوچه ها پر از گلهای پرپر شده ...
کوچیک و بزرگ...پیر و جوون...مرد وزن
صدای گریه و فریاد بچه های شیر خواره گوش آسمون رو کر کرده بود
سی و شش میلیون جمعیت در محاصره و زیر رگبار گلول هگذشت...
هشت سال جنگ نابرابر گذشت
هیچ چیزی جز سرزمینی بیابانی نمونده
هزاران هزار شهید
بیست و یک سال بعد...
هیچ چیز و هیچ تفریحی نیست برای جوونهای همان شهری که سالها زیر گلوله و انفجار بوده
هیچ چیز...هیچ چیز...
درسته خندانیم اما...یه درد کهنه تو دلمون هست
بخدا خیلی مظلومیم
داریم اینها رو به تویی میگیم که از خودمونی
درکمون میکنی
خودت کشیدی این دردها رو از جنس خود مایی
درسته سالهاست رفتی از این دیار، اما نشون دادی که مثل همه جنوبیها با معرفتی
محبوبیت و جایگاه بالات و این همه هوادار تو رو مغرور نکرده
باعث نشده که اصلیت خودت رو فراموش کنی...
دوستان و برادرای خودت رو اینجا فراموش کنی...
ما همه بچه های آبادان و خرمشهر دور هم جمع شدیم و این نامه رو نوشتیم که فقط و فقط بگیم که...
چقدر با این اهنگت(بازار خرمشهر)دل ما رو شاد کردی و غم این همه سال رو از تن خستمون زدودی
ممنون...ممنون...
و باز هم ممنون محسن جان
راستی این هم بگم که کاری کردی بامون که هر وقت از کنار حرم سید عباس رد میشیم یاد تو میفتیم و برات دعا می کنیم
تو عشق همه مایی ... پس عینک ریبون ما هم ما تو
والله...
از طرف جمعی از بچه های آبادان و خرمشهر
کد:www.mchavoshiclub.com
كلوپ اختصاصي هواداران محسن چاووشي